flatlay

My Search Results
Advertisement
So, like I said yesterday, the @tartecosmetics make believe in yourself palette is amazing! πŸ™ŒπŸ» Also it's on sale on their website right now (you're welcome)

This is 1 swipe WITHOUT any primer! If you guys have been following my IG stories, I've posted looks using this palette and you'd have seen how great this palette is. 
My 1 tip is to apply the metallic eyeshadows using your finger to get the most out of it πŸ‘ŒπŸ» β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #kireimakeup #tarte #tartecosmetics #makebelieve #makebelieveinyourself #eyelovetarte #addictedtomakeup #clozette #clozetteid #flatlay #flatlaynation #bbloggersca #bbloggers #hamont #hamontmua #toronto #torontomua #swatches

So, like I said yesterday, the @tartecosmetics make believe in yourself palette is amazing! πŸ™ŒπŸ» Also it's on sale on their website right now... Read more β†’

So, like I said yesterday, the @tartecosmetics make believe in yourself palette is amazing! πŸ™ŒπŸ» Also it's on sale on their website right now... Read more β†’
heyyyyyjudeeeee: omg tarte!
SiltaFadillah: ya ampunnn keren 😎😍
innovamei: love it❀️
πŸ’„πŸ’„πŸ’„ lipstick galore #flatlay , one happy kid πŸ‘§πŸ»β€οΈ Really love each and every one of it!! ..Thank you @sunnydahye μ–Έλ‹ˆπŸ˜˜, @sbs_stylefollow and @sbsin.kor for spoiling me with these beautiful lip products 😊........................ #styleblogger #vscocam #beauty  #beautyblogger #fashionpeople #fblogger #blogger #νŒ¨μ…˜λͺ¨λΈ #λΈ”λ‘œκ±° #μŠ€νŠΈλ¦¬νŠΈμŠ€νƒ€μΌ #μŠ€νŠΈλ¦¬νŠΈνŒ¨μ…˜ #μŠ€νŠΈλ¦ΏνŒ¨μ…˜ #슀트릿룩 #μŠ€νŠΈλ¦ΏμŠ€νƒ€μΌ #νŒ¨μ…˜λΈ”λ‘œκ±° #bestoftoday #style #kbeauty #korea #ggrep #lipstick  #makeup #bblogger #clozetteid

πŸ’„πŸ’„πŸ’„ lipstick galore #flatlay , one happy kid πŸ‘§πŸ»β€οΈ Really love each and every one of it!! ..Thank you @sunnydahye μ–Έλ‹ˆπŸ˜˜,... Read more β†’

πŸ’„πŸ’„πŸ’„ lipstick galore #flatlay , one happy kid πŸ‘§πŸ»β€οΈ Really love each and every one of it!! ..Thank you @sunnydahye μ–Έλ‹ˆπŸ˜˜,... Read more β†’
SiltaFadillah: warnany cantik banget
almawahdie: aaa pengeen
innovamei: jadi pingin // ❀️
Good morning 🌞 Happy Weekend everyone!! .-In frame: @laneigeid new bb cushion and two tone lipstick πŸ’„ ...If you're currently still wondering where to spend your weekend, come over to @centralparkmall and play at @laneigeid Beauty Road 2017. Lots of special promotions available at the event❀️ I'll be around too together with my other blogger babes! If you're around come let's play together and don't hesitate to say Hi πŸ‘‹ see ya ................ #styleblogger #vscocam #beauty #ulzzang  #handsinframe #beautyblogger #fashionpeople #fblogger #blogger #νŒ¨μ…˜λͺ¨λΈ #λΈ”λ‘œκ±° #μŠ€νŠΈλ¦¬νŠΈμŠ€νƒ€μΌ #μŠ€νŠΈλ¦¬νŠΈνŒ¨μ…˜ #μŠ€νŠΈλ¦ΏνŒ¨μ…˜ #슀트릿룩 #μŠ€νŠΈλ¦ΏμŠ€νƒ€μΌ #νŒ¨μ…˜λΈ”λ‘œκ±° #bestoftoday #style #flatlay #makeupjunkie #makeup #skincare  #laneige #laneigeid #bblogger #clozetteid

Good morning 🌞 Happy Weekend everyone!! .-In frame: @laneigeid new bb cushion and two tone lipstick πŸ’„ ...If you're currently still wondering... Read more β†’

Good morning 🌞 Happy Weekend everyone!! .-In frame: @laneigeid new bb cushion and two tone lipstick πŸ’„ ...If you're currently still wondering... Read more β†’
reginayoshida: bagusss :*
innovamei: bagus.. ❀️❀️
ChristinBun: suka banget flatlay nyaaaaa >3
Dressing up like a pin up girl on today the balm event Pop Up Store πŸ’„βœ¨ Congratulation on the new launching @thebalmid 6 shades of Meet Matt(e) Hudges πŸ€—
.
.
.
.
.
.
.
 #TheBalmIDTSM #flatlaysTHEbalmid #youxthebalm #selfportrait #ulzzang #clozetteid #ootd #beautyblogger #fashionpeople #beautyenthusiast #makeupjunkie  #styleblogger #bestoftheday #beautyinfluencer #l4l #photooftheday #beauty #makeup #fashion #vscocam #asiangirl #instastyle #beautyjunkie #얼짱 #일상 #데일리룩 #μ…€μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μ…€μΉ΄

Dressing up like a pin up girl on today the balm event Pop Up Store πŸ’„βœ¨ Congratulation on the new launching @thebalmid 6 shades of Meet Matt(e)... Read more β†’

Dressing up like a pin up girl on today the balm event Pop Up Store πŸ’„βœ¨ Congratulation on the new launching @thebalmid 6 shades of Meet Matt(e)... Read more β†’
Jennitanuwijaya: wohoo asiknya!
innovamei: cantik.. ❀️❀️
Congratulation @thebalmid for launching six new shade 😍 seneng deh Bandung punya pop store jadi bisa puas nyobain semua produk The Balm di store dengan pencahayaan yang keren banget. Sebel kan kalau pas nyobain lippen di store cakep banget sampe rmh beda lagi gara2 pencahayaan 😫
 #TheBalmIDTSM #flatlaysTHEbalmid #youxthebalm
.
.
.
#ClozetteID #instabeauty #indonesiablogger #indonesiabeautyblogger #bloggerBDG #bloggerlife #bloggerbandung #bloggerindonesia #beautyblog #beautyblogger #beautybloggers #beautybloggerbandung #beautybloggerindonesia #indobeautygram #bbloggers #bbloggerslife #BloggerPerempuan #like4like #follow4follow #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #TribePost #StarClozetter #ClozetteStar #ggrep

Congratulation @thebalmid for launching six new shade 😍 seneng deh Bandung punya pop store jadi bisa puas nyobain semua produk The Balm di store... Read more β†’

Congratulation @thebalmid for launching six new shade 😍 seneng deh Bandung punya pop store jadi bisa puas nyobain semua produk The Balm di store... Read more β†’
honeyvha: So pretty ❀❀❀
heyyyyyjudeeeee: Wihhh the balm new shades!!!
Jennitanuwijaya: new shadesnya kece parah!
Please welcome varian baru Lip Matte dari The Balm untuk seri Meet Matte Hughes, yang ga bikin bibir kering namun melembabkan, malah ada kandungan taste Vanilla Mint yang dingin-dingin seger.
. 
Daya tahannya mencapai 18 jam!  OMG, apalagi bisa multiapplication jadi shadow dan blush on.

Tambahan 6 warna barunya
.
1) Charismatic
2) Brillliant
3) Affectionate
4) Reliable
5) Romantic
6) Faithful
.
Hasil akhirnya ga bikin bibir rusak, so this is kinda makeup-skincare, karena mengandung nutrisi yg melembabkan bibir.
.
Ada 6 varian yang pastinya bikin mupeng, apa aja hayoo.. The Balm di Indonesia sudah 5 tahun sejak 2012. 
@thebalmid @clozetteid 
#ThebalmXClozetteIdReview #youxthebalm #thebalmTSMbandung #ClozetteID #ClozetteIDReview #TheBalmIDTSM #flatlaysthebalmid

#BandungBeautyBlogger #BeautyBlogger #Flatlays

Please welcome varian baru Lip Matte dari The Balm untuk seri Meet Matte Hughes, yang ga bikin bibir kering namun melembabkan, malah ada kandungan... Read more β†’

Please welcome varian baru Lip Matte dari The Balm untuk seri Meet Matte Hughes, yang ga bikin bibir kering namun melembabkan, malah ada kandungan... Read more β†’
honeyvha: Iyaaaah aku sukanya dari The Balm tuh ada rasa2 minty nya gitu 😍
Jennitanuwijaya: nudenya suka banget