Previous Item Next Item
Newsfeed
shared 2 new photos via
16 Oct 2018 6:34pm
        17K
Fell sick today, like really felt awful. From the head, neck, shoulders and stomach too. Kata mbo tukang urut sih masuk angin, but it comes every month pas lagi haid. Dokter bilang karena hormon yg drop, satu2nya jalan ya terapi hormon dan mereka pun (yes mereka, udah consult lebih dari satu), gak ada yang rekomen itu karena it's challenging juga dan banyak side effect lain. Jadi paling diharap sabar sampai menopause ๐Ÿ˜“ Ya sudahlah ya jalanin aja mau bagaimana lagi, berharap mujizat aja ๐Ÿ™ (btw ini hi 5 bukan prayer ๐Ÿ˜ณ) eniwei, foto yang dipost mah yang happy happy aja, ya kali ada yang mau liat bekas kerokan ๐Ÿ˜. ___________ #ootd wearing @goldieldn BURNT ORANGE LACE DRESS ___________ #carnellinstyle #GoldieLondon #dressoftheday #dressedup #motd #outfitinspo #outfit #outfitoftheday #style #styleoftheday #potd #photooftheday #love #clozetteID
Trying @w3skincare Skin Rejuvenating Day Cream now. The texture is lighter than the Night Cream, closer to a gel, with their significant blue tone from their active ingredients. #skincareroutine #w3skincare #beauty #daycream #antiagingcream #antiaging #clozetteID #recommended #love #taiwanskincare #brighterskin #betterskin
shared 1 new photos via
16 Oct 2018 2:09pm
        30K
Sedih, terharu dan bangga membaca cerita dari buku #priscillamybeautifulfighter yang ditulis oleh papanya Jacobus Dwihartanto. Seteelah menialani 10 kali operasi, saat itupun tiba. Denyut jantung Prisci mulai tak nampak. Prisci adalah sosok yang gembira, semangat, gigih dan cinta berjuang melawan penyakitnya #mybeautifulfighter . Ini juga jadi pengingat untuk diri sendiri. Seringkali kita merasa hidup tidak adil. Orang-orang di sekitar kita hidupnya terlihat begitu bahagia dan sukses dengan cara yang sangat mudah. Sementara kita sulit sekali untuk menaiki satu tangga untuk bisa memiliki hidup yang lebih baik. . Hanya dengan menyerahkan semua pada-Nya, kita akan mendapatkan kekuatan untuk menyelesaikan semua ujian dan persoalan yang ada. Tak pernah mudah untuk bisa berdamai menerima kenyataan. Pastinya juga selalu butuh perjuangan besar seperto yang Priscilla lakukan. . Penasaran seperti apa ceritanya now available at Gramedia (all around Indonesia) #Clozetteid #style #lifestyle
Sedih, terharu dan bangga membaca cerita dari buku #priscillamybeautifulfighter yang ditulis oleh papanya Jacobus Dwihartanto. Seteelah menialani 10 kali operasi, saat itupun tiba. Denyut jantung Prisci mulai tak nampak. Prisci adalah sosok yang gembira, semangat, gigih dan cinta berjuang melawan penyakitnya #mybeautifulfighter
.
Ini juga jadi pengingat untuk diri sendiri. Seringkali kita merasa hidup tidak adil. Orang-orang di sekitar kita hidupnya terlihat begitu bahagia dan sukses dengan cara yang sangat mudah. Sementara kita sulit sekali untuk menaiki satu tangga untuk bisa memiliki hidup yang lebih baik.
.
Hanya dengan menyerahkan semua pada-Nya, kita akan mendapatkan kekuatan untuk menyelesaikan semua ujian dan persoalan yang ada. Tak pernah mudah untuk bisa berdamai menerima kenyataan. Pastinya juga selalu butuh perjuangan besar seperto yang Priscilla lakukan.
.
Penasaran seperti apa ceritanya now available at Gramedia (all around Indonesia)
#Clozetteid #style #lifestyle
shared 1 new photos via
16 Oct 2018 9:14am
        30K
Good morning... More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate. Have a good day everyone๐Ÿ˜˜ . #quotes #potd #Clozetteid #style #lifestyle #beauty #makeup #quotesoftheday #whatiwear #ootd
Good morning...
More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate.
Have a good day everyone๐Ÿ˜˜
.
#quotes #potd #Clozetteid #style #lifestyle #beauty #makeup #quotesoftheday #whatiwear #ootd
shared 1 new photos via
15 Oct 2018 7:49pm
        6.9K
๐Ÿ“ท @samseiteFeelin' so Japan today. Wrapped in @kaeinstudio Durin Dress paired with @ritterandskeete Shrub Belt. Match nature vibes to nature.......#ootd #fashion #style #love #instagood #fashionblogger #outfit #beautiful #fashionista #instafashion #blogger #outfitoftheday #like #instadaily #l #fashiongram #lookoftheday #follow #f #streetstyle #selfie #travel #photooftheday #lookbook #followme #fashiondiaries #lifestyle #model #clozetteid
shared 1 new photos via
15 Oct 2018 5:04pm
        28K
My dark green outfit last Saturday.. my outfit color match the background isnโ€™t it? ๐Ÿ˜†๐Ÿง #ootd #outfit #ootdindo #weddingreception #weddingparty #lookbook #lookbookindonesia #doublewootootd #doublewoot #styles #style #dress #dressy #instagram #instastyle #instagood #instamood #lookbooklookbook #clozetteid #clozetteambassador
shared 3 new photos via
15 Oct 2018 2:55pm
        17K
Spesial buat yang request tampak depan ๐Ÿ˜ Btw, ig feed gw kok suka aneh ya, tiba-tiba bisa fotonya memanjang sendiri setelah di upload beberapa jam, ig kalian ada yang gitu ga? Emang sih gw mau keliatan lebih tinggi, tapi gw gitu-gitu amat. ___________ #ootd wearing @goldieldn BURNT ORANGE LACE DRESS Shoes are @everbestid ___________ #instagramerror #carnellinstyle #GoldieLondon #dressoftheday #dressedup #motd #outfitinspo #outfit #outfitoftheday #style #styleoftheday #potd #photooftheday #love #clozetteID
A pot of Indonesia Jasmine that was known to be the most aromatic and famous as fragrance ingredient. I love jasmine since I was little. My mom's garden was filled with flowers and jasmine is my favorite since they always smell so good. I often kept some in my pockets and put dried ones inside my wardrobe. I wish I have one at my home right now so the kids can know about jasmine as well.#jasmine #Indonesiaheritage #dharmawangsahotel #Indonesiaflower #flower #best #clozetteID #heritage #beauty #aromatic #naturalfragrance #beautiful #whiteflower
#ootd wearing @goldieldn BURNT ORANGE LACE DRESS#carnellinstyle #GoldieLondon #dressoftheday #dressedup #motd #outfitinspo #outfit #outfitoftheday #style #styleoftheday #potd #photooftheday #love #clozetteID
shared 1 new photos via
15 Oct 2018 10:54am
        17K
Another Monday, a new week begins, ... it's adventure time. #Japan #Umeda #Travel #Wakaii #weekday #mondaymotivation #mondaymood #ClozetteID #love #life #live #letsgo #adventure #Jakarta #quote
shared 1 new photos via
15 Oct 2018 10:19am
        4.9K
Hello monday!#allseebee #clozetteid
Hello monday! #allseebee #clozetteid
  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 15 Oct, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
14 Oct 2018 7:05pm
        4.0K
Currently loving @lakmemakeup โ€˜s latest release, the Absolute Reinvent Matte Melt Liquid Lip Color. Seriously gorgeous matte colors!! Easy to apply and light on the lips all day long. The set comes in 6 colors: (top-left to right) Peach Rose, Pink Sunset, Miss Pink, Red Kiss, Vintage Pink, Mild Mauve. Swipe to see my favorite shade! Get them now at Lakme stores or lakmemakeup.co.id #instantglam #stylingtrendsetters #lakmemattemelt #motd #clozetteid #prettylittleiiinspo
Currently loving @lakmemakeup โ€˜s latest release, the Absolute Reinvent Matte Melt Liquid Lip Color. Seriously gorgeous matte colors!! Easy to apply and light on the lips all day long. The set comes in 6 colors: (top-left to right) Peach Rose, Pink Sunset, Miss Pink, Red Kiss, Vintage Pink, Mild Mauve. Swipe to see my favorite shade!
Get them now at Lakme stores or lakmemakeup.co.id

#instantglam #stylingtrendsetters #lakmemattemelt #motd #clozetteid #prettylittleiiinspo