Previous Item Next Item
Newsfeed
shared 2 new photos via
15 Nov 2019 2:11pm
        22K
Kat Von D Tattoo Liner review is up on youtube.com/Carnellin Jangan nonton, nanti ketularan ๐Ÿ’ https://youtu.be/-1jSjLJMaTg _________ #beauty #carnellinstyle #love #youtuber #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #igreview #review #igbeauty #igvideo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #waterproofmakeup #waterproofeyeliner #eyeliner #katvondbeauty
Udah nonton belum video IG TV aku kemarin? 4 shade terbaru dari @lakmemakeup koleksi Liquid Matte udah ready loh. Siap-siap gemes aja sama warnanya. Love, @lakmeprgirl _________ #beauty #carnellinstyle #love #redlips #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #pinklips #clozetteIDPOTW #liquidlipstick #lakme #mattelips #mattelipcream
  Clozette insider story  
By Annisa Muthia on 15 Nov, 2019
Community Executive

shared 1 new photos via
15 Nov 2019 8:36am
        29K
Congratulations! Today is Friday again ๐Ÿ˜‚ may you have a day filled with blessings and happiness #travel #travelphotography #travellers #traveltheworld #travelgram #instagram #instadaily #instalike #instatraveling #instatravel #clozetteid #travelblogger
Congratulations! Today is Friday again ๐Ÿ˜‚ may you have a day filled with blessings and happiness #travel #travelphotography #travellers #traveltheworld #travelgram #instagram #instadaily #instalike #instatraveling #instatravel #clozetteid #travelblogger
shared 1 new photos via
14 Nov 2019 6:56pm
        22K
4 shades baru untuk Liquid Matte favorit kamu dari @lakmemakeup yang tahan lama.Masih dengan formulanya yang ringan dan nyaman seharian with powdery matte feeling. Thank you @lakmeprgirl _________#beauty #carnellinstyle #love #lakme #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#igTV #igbeauty #mattelips #liquidlipstick
4 shades baru untuk Liquid Matte favorit kamu dari @lakmemakeup yang tahan lama.Masih dengan formulanya yang ringan dan nyaman seharian with powdery matte feeling. Thank you @lakmeprgirl _________ #beauty #carnellinstyle #love #lakme #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #igTV #igbeauty #mattelips #liquidlipstick
  Clozette insider story  
By Annisa Muthia on 14 Nov, 2019
Community Executive

shared 2 new photos via
14 Nov 2019 3:46pm
        7.2K
Hari ini aku datang ke eventnya @laneigeid โ€UNLEASH YOUR BEAUTYโ€ di Kota Kasablanka. Seru deh ๐Ÿ’™ Ada banyak event tiap harinya sampai tanggal 17 November 2019 ini. Ada berbagai aktivitas seru juga untuk umum. Kalian bisa skin check, nyobain jus sehat di water bar, foto-foto di photobooth, etc..Event ini tuh masih berkaitan dengan campaign Laneige #RefillMe2019 dimana Laneige lewat program CSR-nya akan menyediakan sumur produktif (sumur untuk pertanian) di daerah yang kekurangan air bersih di Indonesia. Jadi hari ini Laneige juga menyerahkan hasil donasi yang didapat dari penjualan produk kepada Aksi Cepat Tanggap (ACT) yang akan meneruskan hasil donasi ke lapangan..Datang ya Guys, yuk seru-seruan sambil support Laneige untuk menyediakan air bersih di daerah yang membutuhkan. Dan jangan lupa kalian hemat-hemat juga ya kalau pakai air ๐Ÿค—โœจ.Thank you so much @laneigeid dan @clozetteid for having me ๐Ÿ’•๐Ÿ’™.#RefillMe2019#BetterWaterWithLaneige#UnleashYourBeauty#UnleashYourBeautyJkt #LaneigeXClozetteID#ClozetteID
โ›…๏ธ ...#clozetteid#simpleliving#slowliving#iphoneonly#exploresingapore#mysingapore
shared 1 new photos via
14 Nov 2019 3:11pm
        4.8K
One of the holiday staples that, realistically speaking, Iโ€™m not gonna wear anymore in the near future. Modelnya sih suka, tapi gak akan kepake dalam rutinitas sehari-hari aja kalo gak liburan. Decluttering lagi kali yah? #clozetteid #ootd
One of the holiday staples that, realistically speaking, Iโ€™m not gonna wear anymore in the near future. Modelnya sih suka, tapi gak akan kepake dalam rutinitas sehari-hari aja kalo gak liburan. Decluttering lagi kali yah?

#clozetteid #ootd
shared 3 new photos via
14 Nov 2019 2:46pm
        22K
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @kotakasablanka until 17 of November 2019. Dateng deh, banyak game seru dan kamu bisa dapetin reward setelah melakukan 5 games yang menarik ini ๐Ÿ˜#RefillMe2019#BetterWaterWithLaneige#UnleashYourBeauty#UnleashYourBeautyJkt #LaneigeXClozetteID#WaterBankID #LaneigeIndonesia #LayeringCoverCushionID _________#beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID
Lunch today at @noshjkt #foodoftheday #salad #ClozetteID #healthyfood #lunch #fresh #love #veggies #musttry #ketosis #ketodiet #freshfood #yums
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @kotakasablanka until 17 of November 2019. #RefillMe2019#BetterWaterWithLaneige#UnleashYourBeauty#UnleashYourBeautyJkt #LaneigeXClozetteID#WaterBankID #LaneigeIndonesia #LayeringCoverCushionID _________#beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID
shared 1 new photos via
14 Nov 2019 8:46am
        22K
No matter what has happened to you in the past or what is going on in your life right now, it has no power to keep you from having an amazingly good future if you will walk by faith in God. God loves you! He wants you to live with victory over sin so you can possess His promises for your life today!Joyce Meyer_________#beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#igbeauty #restaurantdesign #bluedress #interiordesign
No matter what has happened to you in the past or what is going on in your life right now, it has no power to keep you from having an amazingly good future if you will walk by faith in God. God loves you! He wants you to live with victory over sin so you can possess His promises for your life today!Joyce Meyer_________ #beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #igbeauty #restaurantdesign #bluedress #interiordesign
shared 1 new photos via
14 Nov 2019 8:06am
        7.2K
Visited Ghibli museum last time and itโ€™s a great place to relax. Special thanks to @yo.siagian for successfully booked the tix ๐Ÿ˜‚Strolling around and exploring the museum were super fun! Even the toilet is super pretty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ #clozetteid #utotiatravel #ghiblimuseum #tokyo๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต #xt100_id #xtraordinaryjourney
Visited Ghibli museum last time and itโ€™s a great place to relax. Special thanks to @yo.siagian for successfully booked the tix ๐Ÿ˜‚Strolling around and exploring the museum were super fun! Even the toilet is super pretty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ #clozetteid #utotiatravel #ghiblimuseum #tokyo๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต #xt100_id #xtraordinaryjourney