Avatar for sakuralisa
sakuralisa
        4.9K SOCIALBEATS
I'm office lady and Beauty Blogger.
About sakuralisa
I'm office lady and Beauty Blogger.
Instagram (279 items)

For Things from Your Instagram.

Hey, see her smile !! I can see that this girl is a dreamer. No matter what happened in the past, won't change her to be a dreamer. She will prove it... Read more β†’

Red lips on the red dress. 😘😘 Red is always make me look fresh. 😊😊 It's good color. You can try to wear fresh color outfit to start your... Read more β†’

Gel polish by @lashandnailloungesenopati πŸ’…πŸ’… Love this pastel so much. Ini ulah @cintacharoselina Yang meracuniku. πŸ˜‚ full review is on my... Read more β†’

Minggu lalu gw br aj pasang bulu mata extention di @lashandnailloungesenopati. Mau tahu detailnya ? Gw uda tulis semua di blog. Link nya ada di bio... Read more β†’

Ready for the next holiday ? 😈😈😈 Goals for this year πŸ‘‰ Visit 1 country every month. πŸ˜‚πŸ˜‚ #amin Kalau tahun-tahun sebelumnya selalu... Read more β†’

TGIF 😍😍 Don't forget to bring your fav matte Lipstick when you out with your friends tonight. 😽😽 I choose matte lipstick from @makeoverid... Read more β†’

Morning Thrusday, welcome long weekend. 😁😁 . . Have you check already my new blog post about matte lipstick from @makeoverid ? πŸ˜ƒ Link on... Read more β†’

Ini salah satu ke indahan yang bisa di nikmatin waktu snorkling di Gili Nanggu. Melihat ikan seribu dari laut yang dangkal itu sesuatu banget kaka.... Read more β†’

The best holiday when u r with friends is when u can laugh together in every single moment. Listen each other but sometime be an argue a lil bit.... Read more β†’

Ternyata blajar menenun itu asik banget. 😁 Kayaknya susah banget and ribet, tapi pas uda nyobain quite fun si. Nah, Salah satu adat di Lombok... Read more β†’

Loving this landscape so much. 😍😍 Pemandangan dari sini really so beautiful, udaranya juga seger. Rasanya pas nympe sini nggak mau balik ke... Read more β†’

Meet up Star ClozetterπŸ’•πŸ’• See you next time @jesicasugiharto And see u in BKK cong @cathrine_zie 😈 Anyway di foto ini gw kayak mirip siapa... Read more β†’

Morning everyone. 😍 Promo 50K @themiloff is coming. πŸ’…πŸ’… More about promo you can chek on my previous post or on my blog. 😊 Happy Monday.... Read more β†’

I got early Valentine present from @themiloff and I love it so much. Beautiful and cute gel nail polish. You can check on my previous post and... Read more β†’

New post just up on my blog. 😍😍 Ayo siapa yang lagi bingung prepare buat Valentine nanti ? Nail Art ini mungkin bisa jadi salah satu inspirasi... Read more β†’

If you are single, focus on being a better you instead of looking for someone better than ur ex. 😏😏 Trust me cause a better you will attract a... Read more β†’

True Matte Photography Contest 2017 (17 - 22 Januari 2017) Yuk, tunjukkan kreasi foto kamu lewat kompetisi fotografi dengan objek Lipstick Purbasari... Read more β†’

Abs are made in the kitchen. πŸ˜‹ So, kalau kalian sit-ups setiap pagi dan berharap melihat perut kalian bakal jadi six-pack or flat stomach, cut it... Read more β†’

Travelling itu emang bikin ketagihan. 😭 Apa lagi kalau pikiran lagi stuck or stress karena kerjaan, travelling jadi salah satu aktivitas fav aku... Read more β†’

A lot of things happened in 2016. I remember exactly what happened untill in the last few months ago. A lot of tears and big effort, but it was such... Read more β†’

Setelah 4 th akhirnya bisa visit kota Jogja lagi. 😱 lama juga ya 4 th g k Jogja. πŸ˜… But anyway Im here now. So, let's enjoy this exotic... Read more β†’