About cyndiadissa
Instagram (260 items)

For Things from Your Instagram.

My night & morning routine 😌. I always use lip treatment products from @27degrees_id πŸ’‹ . Night routine I use Lip Cleansing & Sleeping Balm to... Read more β†’

(3/3)Checkpoint 3: Beauty Through Ages.Di games terakhir ini setiap kelompok dapat 1 wanita yang menginspirasi. Kelompok aku dapat Audrey Hepburn dan... Read more β†’

Yang kemarin penasaran sama produk ini, reviewnya udah up di blog! (Sebenernya udah dari minggu lalu, tapi lupa post ig) πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ. Kalo... Read more β†’

(3/3)Here’s my mini review video about my 4 favorite products from @catrice.cosmetics & @indobeautygram βœ¨β€οΈπŸ™.Catrice 24h Made to Stay... Read more β†’

(2/3)Here’s my mini review video about my 4 favorite products from @catrice.cosmetics & @indobeautygram βœ¨β€οΈπŸ™.Catrice 24h Made to Stay... Read more β†’

(1/3) Here’s my mini review video about my 4 favorite products from @catrice.cosmetics & @indobeautygram βœ¨β€οΈπŸ™.Catrice 24h Made to Stay... Read more β†’

Almost forgot to post this one 😭😭😭 Here's my Stella's look using @maxfactorindonesia πŸ™‚ . -Stella's Matte Contour Look -Stella's Ombre... Read more β†’

Here's some pics of Marcks' Venus White Beauty Series with safe ingredients. This event kinda remind me of some Indonesian people who still think... Read more β†’

Dulu, mana pernah sih kepikiran nulis dan jadi beauty blogger? Dandan juga cuma seadanya..Sampai suatu saat diajak2in event sama @cyndaadissa dan... Read more β†’

When you can’t choose which color you should wear... two pairs of socks could keep my feet warm perfectly πŸ‘ŒπŸ» . socks by... Read more β†’

Yesterday’s ootd to office ✨Ini aslinya celana 3/4 😐 tp karna w yang pake jadi celana panjang πŸ™„πŸ™„πŸ™„ gimana kalo beli celana panjang... Read more β†’

My new favorite lashes from @rimlashee. πŸ‘€ Super ringan dan gampang banget dipakainya ❀️❀️❀️ Karena skrg bulu mata udah super tipis... Read more β†’

Zap Beauty Lip Matte is up on my blog ✨ It’s halal and has 9 beautiful colours ❀️ Don’t forget to read the full review! (link on bio) 1.... Read more β†’

Yass, don't forget to read my new blog post about this super cutie product from @wardahbeauty ❀️✨ Will be my new favorite micellar water with a... Read more β†’

Ada yang udah nonton k-drama Jealousy Incarnate?Yup. Selain wanita, ternyata 1% kaum pria berpeluang terkena kanker payudara, yang nyatanya bisa... Read more β†’

Dulu masa-masa sekolah aku pernah ngalamin jerawatan yang super parah sampai ngeradang. Yang akhirnya bikin wajah skrg jd gampang merah dan kusam... Read more β†’