About cyndiadissa
cyndiadissa's Items

Another sheet mask from @charis_official ❀ If you've seen my old post, these are the second sheet mask from four beauties that I've got πŸ™† Review... Read more β†’

Been using the products from @towmond_official for 3 weeks and have noticed my skin feels really great. As you can see on my last instagram post (at... Read more β†’

Siapa yang punya luka bekas jerawat kayak aku? Sampe2 tiap hari harus ditutup berlapis2 concealer biar ga keliatan πŸ™„πŸ™„πŸ™„Kali ini aku mau... Read more β†’

Still from yesterday's event w/ @vovmakeupid & @clozetteid. I've got a very beautiful eye pallete dan shimmer blush! I will write the review soon on... Read more β†’

Happy Saturday Night!.Swap to see my amateur cut crease 😢. Not a good one but i think it's okay for my very first cut crease πŸ˜‚.And yes, ombre... Read more β†’

Posting multiple photos because can't choose which one i hve to post 😢 . Dear @cyndaadissa, @diyun8 @nerissafardani simply post your makeup look... Read more β†’

Just my another favorite sheet mask from @beautymask_id ❀ Kalau biasanya pakai sheet mask ukurannya suka nggak pas dimuka (biasanya sih kegedean... Read more β†’

Siapa yang udah pernah cobain produk yang satu ini? Yap, produk invisible acne patch dari @dermaangel_id ini cocok bgt loh buat kamu yang lagi... Read more β†’