Avatar for larassitafaza
larassitafaza
        2.6K SOCIALBEATS
Instagram: @larassitafaza
About larassitafaza
Instagram: @larassitafaza
Instagram (160 items)

For Things from Your Instagram.

Pastel vibess💜💛 Products: - @toofaced Born This Way in Nude - @sleekmakeup Solstice Highlighting Palette - @pac_mt Glossy Lips in Nude Pink -... Read more →

It’s all about Pastel😍 Say hello to the new @absolutenewyork_id Cotton Candy Liners. Available in 6 pastel shades🦄 Thank you for having us... Read more →

Fall Makeup Look🍒 Products: - @thebodyshopindo Fresh Nude Cushion Foundation - Comoros Vanilla 02 - @thesaemid Cover Perfection Tip Concealer... Read more →

Half Demon💀 Who's ready for Halloween? 🎃 Inspired by : @nikkietutorials ❤️ Deets: - @katvondbeauty - Lock It Foundation 54 -... Read more →

Yeay! Akhirnya paket dari @watsonsindonesia dateng jugaa😍 Yuk klik link di bio ku untuk cerita ttg pengalamanku berbelanja di @watsonsindonesia... Read more →

Salah 1 alasan belanja di @watsonsindonesia via online jauh lebih menyenangkan adalah banyak bgt promo-promo😍 bener-bener kalap deh😂 Aku akan... Read more →

Trying @musical.ly for the first time & it was super funnn! 😂 Aku juga mau kasih tau ke kalian kalo @musical.ly_id saat ini sedang mengadakan... Read more →

Have you read my review about @pixycosmetics Lip Cream Nude Series? Buat yang udah baca, pasti tau kalo aku menyebutkan ada 2 shades yang memiliki... Read more →

God created our skin tones with beautiful variety, but all of our souls are the same color😇🙏 If you agree with me, let's join @cleanandclear... Read more →

🔮GIVEAWAY ALERT🔮 Kali ini aku bekerjasama dengan @missruthie.mask untuk mengadakan mini Giveaway, hadiahnya menarik bgt! Untuk 1 org pemenang... Read more →

My current favorite face masks, @missruthie.mask 💚 🍃 The Dark Warrior : cocok banget untuk jenis kulit kombinasi dan berjerawat. Berfungsi... Read more →

@cliniqueindonesia is now available at @sephoraidn 🎉 They also launch their special mini sizes with only IDR 585.000, exclusively available at... Read more →

Sudah tahu belum, kalo belanja di @watsonsindonesia sekarang sudah bisa lewat online loh🎉 seneng bgt jadi bisa menghemat tenaga & waktu. Maklum... Read more →

Earlier today at Amazing Thailand Health and Wellness Showcase 2017 with @femaledailynetwork & @wisatathailand ✨ Whether you are looking for... Read more →

Trying out new products for this look✨ Products: 🌸 DD Cushion @twinsbeautyempire : sangat bagus untuk sehari-hari, karena banyak banget... Read more →

Sharing will enrich everyone with more knowledge - Ana Monnar. Terima kasih yg udah baca review ku tentang @pixycosmetics Lip Cream Nude... Read more →

Abis main-main ke Bazaar @thebeautystop_id dan ada produk DD Cushion dari brand Malaysia @twinsbeautyempire , ga nyangka ternyata DD Cushion lebih... Read more →

Paket yang ditunggu-tunggu dateng juga😍 udah lama banget pengen cobain hal-hal terkait detox, karena sadar diri selama ini pola makan sangat... Read more →

My current favorite hair products, La Rose Rouge Shampoo & Conditioner. It's specially formulated for people with dry and damaged hair. Got it from... Read more →