Avatar for Mariaistella
Mariaistella
        5.1K SOCIALBEATS
a Fashion Beauty and Lifestyle Blogger Www.mariaistella.com
About Mariaistella
a Fashion Beauty and Lifestyle Blogger
Www.mariaistella.com
Instagram (356 items)

For Things from Your Instagram.

Abis liat foto ini jadi pengen ke korea lagi deh huhu 😣 tau ga sih @traveloka sekarang nyediain kebutuhan paket data dan internet tanpa batas loh... Read more →

My hair routine is now up on my blog guys ! Check 'em out ! Hint. @tescomid 😍 sering banget dapet pertanyaan "kak, biasa styling rambut pake... Read more →

The most soothing and comforting sleeping mask ever ! It's @laneigeid water sleeping mask. And their newest lip mask ❤️ your skin would feel... Read more →

Yayyy ! Finally got to try the cleansing oil from @shuuemura it's so good to remove your base makeup ! ❤️ Oh ! And please try to avoid eyes area.... Read more →

Welcoming @excel.lenz to J town. It's the first and only brand in the world that has infrared protection. Read more on my blog ❤️❤️... Read more →

Kalian tau ga sih kalo brush dari @masamishouko itu asalnya dari indonesia ??? Aku baru tau setelah kemaren liat insta-storynya @janineintansari... Read more →

Recreating 3 makeup looks done by the makeup artist ❤️ and here's our final look !! I'm wearing @pixycosmetics 's new lip cream in Vintage rose... Read more →

My current fave iron from @tescomid~ mempunyai 4 aksesoris yang bisa menata rambut dengan 6 macam model~ bisa digunakan saat rambut basah atau... Read more →

Hey guys ! Ini dia pengering rambut favoritku ! @tescomid NTID92 ! Hair dryer ini memiliki triangle negative ions dan teknologi moist hood untuk... Read more →

I like the people who keep the conversation going, no matter how random the topics get 👯 📷 by my other bae @sonyathaniya ❤️... Read more →

Saat no makeup, aku merawat kulit wajah setiap hari, biar kesehatan kulit tetap terjaga. Thanks to @stivesindonesia , dengan bahan alami dari Walnut... Read more →