12 Feb 2020 8:30 pm
engkau tidak perlu mengejar apa yang sedang Tuhan kirim kepadamu, percayalah semua akan tiba dengan waktu yang tepat 👧🏻💋 -Sidney Mohede-—————😊😊😊...#clozetteid #quotes #selflove

engkau tidak perlu mengejar apa yang sedang Tuhan kirim kepadamu, percayalah semua akan tiba dengan... →more

engkau tidak perlu mengejar apa yang sedang Tuhan kirim kepadamu, percayalah semua akan tiba dengan... →more
08 Feb 2020 7:20 pm
“It will never rain roses: when we want to have more roses we must plant more trees.”
George Eliot. 
#dress #roses #quote #dressoftheday #igstyle #igbeauty #love #styleinspo #style #satnight #flowerdress #photooftheday #clozetteID #potd #lotd #ootd

“It will never rain roses: when we want to have more roses we must plant more trees.” George... →more

“It will never rain roses: when we want to have more roses we must plant more trees.” George... →more
Like Us
04 Feb 2020 12:50 pm
The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. -Helen Keller-
#quoteoftheday
#tutiarien #clozetteid #lifestyle #quotes

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the... →more

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the... →more
04 Feb 2020 11:55 am
Real mom are not perfect. Perfect mom are not real..Menjadi ibu pasti suka ada dramanya, lah. Tapi,  enjoy aja ya. Apalagi kalau ketemuan begini. Wajib dong ha ha hi hi dan foto-foto. Lupakan dulu cucian yang gak kering-kering karena hujan. Nanti malam tetap harus nyetrika seragam 😁..Btw, ini foto tahun lalu. Tapi, lupa bulan apa 😊..@mba_diahworo @kurniaameliaa  #clozetteid #momlife #quotes #catatanbundakenai #happymom #bloggerlife #momblogger #emakemakmilenial

Real mom are not perfect. Perfect mom are not real..Menjadi ibu pasti suka ada dramanya, lah. Tapi,... →more

Real mom are not perfect. Perfect mom are not real..Menjadi ibu pasti suka ada dramanya, lah. Tapi,... →more
30 Jan 2020 10:30 am
Go forward never look back.Bahaya  Bebs, kalo Liat Liat kebelakang terus , didepan ada  lobang gimana, kesandung , Yekan😝....#ootd #quotes #clozetteid

Go forward never look back.Bahaya Bebs, kalo Liat Liat kebelakang terus , didepan ada lobang... →more

Go forward never look back.Bahaya Bebs, kalo Liat Liat kebelakang terus , didepan ada lobang... →more
29 Jan 2020 10:50 pm
𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓶𝓲𝓷𝓭 𝓲𝓼 𝓪 𝓰𝓪𝓻𝓭𝓮𝓷, 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓽𝓱𝓸𝓾𝓰𝓱𝓽𝓼 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓮𝓮𝓭𝓼. 𝓨𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷 𝓰𝓻𝓸𝔀 𝓯𝓵𝓸𝔀𝓮𝓻𝓼, 𝓸𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷 𝓰𝓻𝓸𝔀 𝔀𝓮𝓮𝓭𝓼. ..#clozetteid #quotesaboutlife #quotes #traveling #travelgrams #travelblogger #holanda🇳🇱 #travelphotography #travelgirls #beautyblogger

𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓶𝓲𝓷𝓭 𝓲𝓼 𝓪 𝓰𝓪𝓻𝓭𝓮𝓷, 𝔂𝓸𝓾𝓻... →more

𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓶𝓲𝓷𝓭 𝓲𝓼 𝓪 𝓰𝓪𝓻𝓭𝓮𝓷, 𝔂𝓸𝓾𝓻... →more
19 Jan 2020 2:40 pm
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." - Steve Jobs #quoteoftheday #quote #clozetteid #ootd #casual #fashion

"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." - Steve Jobs #quoteoftheday... →more

"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." - Steve Jobs #quoteoftheday... →more
05 Jan 2020 12:50 pm
One of my favorite #quotes is: Today is a great day to make mistakes..I knew it while listening to a podcast. I didn't catch who said that but I really love that #quote . Sometimes, we fear to take a new step because we're afraid whether we'll do a mistake. ..Well, mistake isn't bad. I mean we can learn a lot of things through our mistakes, right? And there will be a better person after that..So, don't be afraid. Just do what you think it's right to do. And keep learning! .🤓🤓 #quoteoftheday #clozetteid #ootd #casual

One of my favorite #quotes is: Today is a great day to make mistakes..I knew it while listening to... →more

One of my favorite #quotes is: Today is a great day to make mistakes..I knew it while listening to... →more
03 Jan 2020 12:10 pm
Kamu tidak perlu mencari orang baik, mulailah dari diri sendiri, jadilah orang baik#quotes #katabijak #vibes #clozetteid #ootd #ootdindonesia

Kamu tidak perlu mencari orang baik, mulailah dari diri sendiri, jadilah orang baik#quotes... →more

Kamu tidak perlu mencari orang baik, mulailah dari diri sendiri, jadilah orang baik#quotes... →more
30 Dec 2019 3:25 pm
"Photos are the only way, to hold on to what you knew. Because the moment they show never change, when the people in them do." E. H#quotes #sundaymood #clozetteid

"Photos are the only way, to hold on to what you knew. Because the moment they show never change,... →more

"Photos are the only way, to hold on to what you knew. Because the moment they show never change,... →more
19 Dec 2019 7:31 pm
Life is about choices. You chose where do you want to go. You make effort to make it comes true ✨I believe that you’ll go to the place that you’re belong to. It might take time, but it will happen in the right time 🙂_Btw, udah hawa-hawa liburan nih. yang ada rencana untuk travelling semoga lancar dan selamat. Yg rencana untuk istirahat aja di rumah. Semoga bisa me time dengan tenang, ga pusing sama urusan sekolah atau kerjaan. Untuk yg merasa 2019 masih belum banyak pencapaiannya. It’s okay, masih ada 2020 untuk mewujudkan yg belum kesampaian 🙂.....#motd #clozetteid #instabeauty #sky #quotes #potd #lookbook #ootd #fotd #clozetteid #얼짱 #셀피 #picoftheday #bblogger #lifestyleblogger #dailylife #canon #mood #clozetter #prettyinstyle #traveller #outfitoftheday #wonderfulindonesia #lookbookindo #lookbookindonesia #fashion #elltravellingtime #bali #pandawabeach #balisky

Life is about choices. You chose where do you want to go. You make effort to make it comes true... →more

Life is about choices. You chose where do you want to go. You make effort to make it comes true... →more
15 Dec 2019 8:36 pm
You were born to be real, not to be perfect #qotd #quotes #katakatabijak #teddycoat #teddyjacket #ootd #comfyoutfit #clozetteid

You were born to be real, not to be perfect #qotd #quotes #katakatabijak #teddycoat #teddyjacket... →more

You were born to be real, not to be perfect #qotd #quotes #katakatabijak #teddycoat #teddyjacket... →more
07 Dec 2019 9:56 am
I don't want our lives to be quoted as an example of the perfect marriage, but as the collest adventure ride that two people ever took!.Happy Anniversary💗.#clozetteid #lifestyle #style #couples

I don't want our lives to be quoted as an example of the perfect marriage, but as the collest... →more

I don't want our lives to be quoted as an example of the perfect marriage, but as the collest... →more
04 Dec 2019 9:11 pm
Life is too short to worry about stupid things. Have fun, regret nothing and don't let people bring you down..#quotesoftheday#quotes#clozetteid#lifestyle

Life is too short to worry about stupid things. Have fun, regret nothing and don't let people bring... →more

Life is too short to worry about stupid things. Have fun, regret nothing and don't let people bring... →more
02 Dec 2019 5:36 pm
It was unexpected plan to meet you. Then, I started to believe that Allah always have a better plan for you, for me, for us._because our life sometimes doesn’t always work the way we have planned it before. There might be a little surprise egg, that add  joys in this beautiful journey 🙂...........#motd #clozetteid #instabeauty #sky #quotes #potd #lookbook #ootd #fotd #clozetteid #얼짱 #셀피 #picoftheday #bblogger #lifestyleblogger #dailylife #canon #mood #clozetter #prettyinstyle #traveller #outfitoftheday #beach #lookbookindo #lookbookindonesia #fashion #elltravellingtime #bali #pandawabeach #balisky #balibeaches

It was unexpected plan to meet you. Then, I started to believe that Allah always have a better plan... →more

It was unexpected plan to meet you. Then, I started to believe that Allah always have a better plan... →more
02 Dec 2019 12:46 pm
Slow morning before activity tearing up your slowness..Jarang upload foto karena milih-milih. Saya pencerita visual yang picky 🌚.Timeline yang eye pleasing lebih utama ketimbang sering posting - menurut saya..Semoga senin kita berjalan lancar dan penuh kebermanfaatan...P.S. karena Starbucks sudah tidak menjual cheese bagel, saya beralih ke vegan chocolate cookies dan scone..#clozetteid #listenindadailyjournal#bookish #bookworm #booksofinstagram #book #photography #bloggerperempuan #quote #aesthetic #slowliving #minimalist #whiteaddict #inspiremyinstagram #aestheticphotography #whiteaesthetic #flatlay #myeverydaymagic  #theartofslowliving #fromabove #mybeigelife #darlingmoment #ofsimplethings #simplethingsmadebeautiful #coffee #onthedesk #foodphotography#bibliophile #bookstagram #bookphotography📷

Slow morning before activity tearing up your slowness..Jarang upload foto karena milih-milih. Saya... →more

Slow morning before activity tearing up your slowness..Jarang upload foto karena milih-milih. Saya... →more
28 Nov 2019 12:16 pm
In life, you will realize there is a role for everyone you meet. ⠀Some will test you, some will use you, some will love you, and some will teach you. ⠀But the ones who are truly important are the ones who bring out the best in you. ⠀They are the rare and amazing people who remind you why it's worth it⠀⠀#lifestyleBlogger #Clozetteid #Quotes⠀⠀⠀

In life, you will realize there is a role for everyone you meet. ⠀Some will test you, some will... →more

In life, you will realize there is a role for everyone you meet. ⠀Some will test you, some will... →more
27 Nov 2019 6:51 pm
Berdamai dengan lingkungan, kalau bisanya sering denger berdamai dengan diri sendiri kali ini aku mau share berdamai dengan lingkungan. Ko gituuu??Iyaa karena sebenernya ketika kita masuk di suatu lingkungan mau ga mau kita akan berbaur, beradaptasi.Ada yang mudah untuk beradaptasi ada juga yang butuh “ waktu” untuk menyesuaikan diri.:.:Kita bisa memilih lingkungan seperti apa yang kita mau, seperti teman atau orang” terdekat kita tapi gimana dengan pekerjaan? Mau ga mau kita yang harus beradaptasi kan. Makanya skill fleksibilitas diperluin nih.::Lalu apa hubungannya berdamai dengan lingkungan? Nah disini aku paham terkadang atau bahkan seringkali kita suka merasa kesel. “Ko gitu banget sih” ko dia sembarangan ngomongnya, julid banget sih padahal gak tau menahu tentang personal kita. Mau nyalahin tapi ga bisa jadi apayang bisa dilakuin? Berdamai dengan lingkungan, bukan artinya berdamai selalu diam aja tapi tau kapan harus merespon. Tau kapan harus memafkaan dan tau kapan harus memberikan penjelasan 🥰#clozetteid #positivevibes #photooftheday #qotd #fashion #holiday #psychology #travel #traveldairy #travelblogger #Indonesia #potd #instaphoto #instatravel #instagram #qotd #quote #instagram #instadaily #beautyblogger #quoteoftheday

Berdamai dengan lingkungan, kalau bisanya sering denger berdamai dengan diri sendiri kali ini aku... →more

Berdamai dengan lingkungan, kalau bisanya sering denger berdamai dengan diri sendiri kali ini aku... →more
24 Nov 2019 9:06 pm
Even if you make a mistake, you can fix it #lifehacks #quotes #katakatabijak #ootd #ootdindonesia #clozetteid

Even if you make a mistake, you can fix it #lifehacks #quotes #katakatabijak #ootd #ootdindonesia... →more

23 Nov 2019 9:11 am
---
"Self belief drives every journey "
.

every journey of life has its own story but being grateful and always confident in yourself makes things easier and there is always a way.
.
.
#quotes #lifequotes #selfreminder #lifestyle #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #momblogger #begreatful #clozetteid

--- "Self belief drives every journey " . every journey of life has its own story but being... →more

--- "Self belief drives every journey " . every journey of life has its own story but being... →more
21 Nov 2019 5:16 pm
___Besok jumat ya? Selamat malam jumatan ya guys. Sebenernya pengen nge feed quotes gitu, tapi apa daya ternyata hari ini aku nya lagi ngga mood buat jadi orang bijak. Ga kaya di foto, sok-sok bijak wqwqwqwq.___#ClozetteID #Qupas #OutfitOfTheDay #HijabOOTD#BoldMakeup

___Besok jumat ya? Selamat malam jumatan ya guys. Sebenernya pengen nge feed quotes gitu, tapi apa... →more

___Besok jumat ya? Selamat malam jumatan ya guys. Sebenernya pengen nge feed quotes gitu, tapi apa... →more
21 Nov 2019 10:00 am
"Unik" adalah salah satu kata yang bisa menggambarkan Eloi Coco Temptation Anti Matte Club Lip Matte.
Lip Cream dengan hasil matte dan tahan lama, serta packaging yang menggemaskan ini sedang SALE, lho!
Hanya di #ClozetteShoppe kamu bisa mendapatkan 2pcs Eloi Coco Temptation Anti Matte Club Lip Matte seharga Rp.75.000,-. Yuk belanja sekarang sebelum kehabisan!
http://bit.ly/2QGkYG7

"Unik" adalah salah satu kata yang bisa menggambarkan Eloi Coco Temptation Anti Matte... →more

"Unik" adalah salah satu kata yang bisa menggambarkan Eloi Coco Temptation Anti Matte... →more
19 Nov 2019 8:41 pm
One of my favourit quotes: "All flowers are beautiful in their own way, and also that's like woman too."
.
.
#flower #qotd #clozetteID #blessed

One of my favourit quotes: "All flowers are beautiful in their own way, and also that's like woman... →more

One of my favourit quotes: "All flowers are beautiful in their own way, and also that's like woman... →more
19 Nov 2019 7:41 pm
No beauty shines brighter than that of a good heart.
.

#clozetteid #lifestyle #quotesoftheday #quotes #style

No beauty shines brighter than that of a good heart. . #clozetteid #lifestyle #quotesoftheday... →more

No beauty shines brighter than that of a good heart. . #clozetteid #lifestyle #quotesoftheday... →more
15 Nov 2019 10:26 am
When in doubt, just add some lipstick 💋
#makeupforlife #lipstickaddict #motd #selfie #quotes #clozetteid

When in doubt, just add some lipstick 💋 #makeupforlife #lipstickaddict #motd #selfie #quotes... →more

When in doubt, just add some lipstick 💋 #makeupforlife #lipstickaddict #motd #selfie #quotes... →more
09 Nov 2019 2:46 pm
Life is like a mirror. Smile at it and it smiles back at you.#beauty #carnellinstyle #love #hello  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#accessories  #clozetteIDPOTW #earrings #smile #quote

Life is like a mirror. Smile at it and it smiles back at you.#beauty #carnellinstyle #love #hello ... →more

Life is like a mirror. Smile at it and it smiles back at you.#beauty #carnellinstyle #love #hello ... →more
01 Nov 2019 2:16 am
Don't forget to play #funtime #vibes #mood #poolside #views #quotes #clozetteid

Don't forget to play #funtime #vibes #mood #poolside #views #quotes #clozetteid

31 Oct 2019 12:01 am
"Yesterday is history, Tomorrow is  mystery, today is God's gift. That's why we called it the Present".Dari sejak kuliah suka banget sama quotes ini, yah g tau juga kenapa berasa mank kita harus menjadikan hari ini sebaik- baiknya karena ga tau esok hari bagaimana. Bahkan terkadang setiap waktu yg ada ingin diisi dengan berbagai hal (positif yah) sampai terkadang 24 jam berasa kurang....Good nite and have a great dream all....

"Yesterday is history, Tomorrow is mystery, today is God's gift. That's why we called it the... →more

"Yesterday is history, Tomorrow is mystery, today is God's gift. That's why we called it the... →more
30 Oct 2019 6:06 pm
Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah satu bentuk perawatan . Gak cuma buat kulit tapi buat mental juga. Karena setelah perawatan mood bisa membaik seketika hihihi. 
Ada quote yang bagus banget nih “ give your self the same care and attention that you give to others and watch yourself bloom”
.
.
Kali ini aku mencoba treatment di @oriskin_id . Untuk info lebih lengkap seperti apa treatmentnya kalian bisa cek di blog aku ya.

@oriskin_id @clozetteid
#Clozetteid  #Clozetteidreview #oriskinxclozetteidreview #blogger #beautybloggers #beauty

Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah... →more

Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah... →more
30 Oct 2019 11:56 am
Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah satu bentuk perawatan . Gak cuma buat kulit tapi buat mental juga. Karena setelah perawatan mood bisa membaik seketika hihihi. 
Ada quote yang bagus banget nih “ give your self the same care and attention that you give to others and watch yourself bloom”
.
.
Kali ini aku mencoba treatment di @oriskin_id . Untuk info lebih lengkap seperti apa treatmentnya kalian bisa cek di blog aku ya.

@oriskin_id @clozetteid
#Clozetteid  #Clozetteidreview #oriskinxclozetteidreview #blogger #beautybloggers #beauty

Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah... →more

Self care itu bentuknya macam macam. Buatku pribadi dengan menjaga dan merawat kulit adalah salah... →more