25 Oct 2018 11:39 am
Throwback Thursday : It’s The perfect time to post something from the past time 😆 It’s me when i went to Museum Macan last August.. Everyone went there and posted lots of beautiful pictures about this museum makes me curious.. And decided to go there.. wearing my trusted brand @lovebonitoid ❤️ #ootd #ootdindo #ootdasean #outfit #outfitoftheday #throwbackthursday #thursday #styles #styleoftheday #stylish #styleblogger #stylenanda #museummacan #look #lookbook #lookbooklookbook #lookbookindonesia #instagram #instagood #instastyle #instafashion #instapic #lbootd #lovebonito #sayaLB #womenofLB #clozetteambassador #clozetteid

Throwback Thursday : It’s The perfect time to post something from the past time 😆 It’s me... →more

Throwback Thursday : It’s The perfect time to post something from the past time 😆 It’s me... →more
01 Aug 2018 2:50 pm
Life happens coffee helps
outfit @lovebonitoid (♡)
berret @stradivarius
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#clozetteid #dearestviewfinder #beautifulmatters #ootdindo #darlingdaily #instastyle #stylista #justgoshoot #outfitinspo #outfitoftheday #whatiwore #darlingescapes #mommyhood #vsco #myunicornlife #momstyle #mommyblogger #momfashion #theheartcaptured #finditliveit #thehappynow #todayimwearing #fashionpost #styleoftheday #wheretofindme #ootd #ファッション #스타일 #コーデ #littlestoriesofmylife

Life happens coffee helps outfit @lovebonitoid (♡) berret @stradivarius • • • • • •... →more

Life happens coffee helps outfit @lovebonitoid (♡) berret @stradivarius • • • • • •... →more
Like Us
31 Jul 2018 12:25 pm
Have courage and be kind 👠💎
.
.
Wearing dress from @lovebonitoid #lovebonito

Have courage and be kind 👠💎 . . Wearing dress from @lovebonitoid #lovebonito

Have courage and be kind 👠💎 . . Wearing dress from @lovebonitoid #lovebonito
29 Jul 2018 11:40 pm
Everything does happen for a reason. When i started school again, honestly I'm a bit a hesitant because I'm concerned that I'm not gonna find a good friend through this school year. But I'm so lucky to find and knew @megadew in my first team project. She keep encourage me and others to do better and better. Even though we are not in the same team since then, we always do meetups and study groups to support in each other's study. Thankyou for holding my hand and being my friend, a good friend and a kind one. ❤️
.
.
.
@lovebonitoid @caracarainn #caracaraxlovebonito

Everything does happen for a reason. When i started school again, honestly I'm a bit a hesitant... →more

Everything does happen for a reason. When i started school again, honestly I'm a bit a hesitant... →more
27 Jul 2018 9:48 am
Thanks God Its Friday ❤️ hope this week is as festive as my picture background 😅 🍡🌸🌹🍄🌞 #sayaLB #LBootd #lovebonito #lovebonitoid #ootd #outfit #outfitoftheday #ootdindo #ootdasean #colorful #lookbook #lookbooklookbook #lookbookindonesia #lookbooklookbook #styles #style #styleoftheday #indonesianbeautyblogger #clozetteambassador #clozetteid #tgif #friday

Thanks God Its Friday ❤️ hope this week is as festive as my picture background 😅... →more

Thanks God Its Friday ❤️ hope this week is as festive as my picture background 😅... →more
13 Jun 2018 11:10 pm
Baju penyelamat dari kedinginan saat mudik by @lovebonitoid #womenofLB #sayalb . Bahan sweater nya tebel, entah kenapa kalo pake baju ini berasa dipeluk (?) 😅. Dan bagian pinggangnya ada tali yang bisa dilipet jadi keliatan lebih langsing kalo pake baju ini ❤.···#ootd #outfitoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #wiw #mylook #fashionista #todayimwearing #envywear #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #charisceleb #clozette #clozetteid #bloggerceria

Baju penyelamat dari kedinginan saat mudik by @lovebonitoid #womenofLB #sayalb . Bahan sweater nya... →more

Baju penyelamat dari kedinginan saat mudik by @lovebonitoid #womenofLB #sayalb . Bahan sweater nya... →more
08 Jun 2018 11:00 pm
#lipstickswatch kali ini adalah dari brand @theytalkabout . Aku udah sempet upload swatch di tangan di IG story 2 hari lalu. Nah sekarang aku fotoin swatch di bibir.  Lipstick ini aku dapetin waktu ikutan Intimate Breakfasting with @lovebonitoid 💓.
·
·
Kebetulan shade yang aku cobain, yaitu "Hazel" ini adalah salah satu shade yang best seller karena warnanya pinkish-coralish nude alias natural banget. Kalo di swatch di tanganku warna pink dengan undertone coral-brown (bisa dicek di highlight IG story "Beauty Routine"), tapi pas di bibir warnanya jadi dominan pink dengan undertone brown. Again, beda warna bibir pasti hasilnya beda. Lipstick ini wanginya, tapi nggak mengganggu sama sekali. Wanginya seperti vanilla.
·
·
Untuk ketahanannya kemarin aku berkali-kali cuci tangan pake air nggak hilang. Setelah pake cleansing oil baru hilang. Besok aku bakal coba tes dengan makan gorengan siapa tau tetep awet. Yang jelas lipstick ini kissproof sodara- sodara 😂😂. Lipstick inu juga sudah Halal Certified, Cruelty Free , Phtalates Free dan Paraben free. Harganya 175rb, tapi saat ini sedang diskon jadi 150rb.
·
·
Berhubung biar warna feeds tetep seragam jadi tone warna foto ini aku edit di vsco. Tapi kalo mau liat yang NO FILTER, bisa swipe left (WITH FLASH and NO FLASH) ya 💕❤💓. Hope it helps! #honestreview #notsponsored
·
·
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #lip #lips #eyes #eyebrows #lashes #lash #beauty #beautiful #clozette #clozetteid

#lipstickswatch kali ini adalah dari brand @theytalkabout . Aku udah sempet upload swatch di tangan... →more

#lipstickswatch kali ini adalah dari brand @theytalkabout . Aku udah sempet upload swatch di tangan... →more
06 Jun 2018 10:40 pm
Intimate Breakfasting with @lovebonitoid 💓💓❤❤💕💕.
·
·
·
#ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #wiw #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #envywear #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #clozette #clozetteid

Intimate Breakfasting with @lovebonitoid 💓💓❤❤💕💕. · · · #ootd #outfitoftheday... →more

Intimate Breakfasting with @lovebonitoid 💓💓❤❤💕💕. · · · #ootd #outfitoftheday... →more
21 May 2018 8:00 pm
How's your Monday?
When life gives you Monday, dip it in glitter and sparkle all day, ok? 👌 ✨
Btw, selamat berbuka bagi yang menjalankan! 💕 👗 @lovebonitoid
📷 @arhazahraaa

#clozette #clozetteid #ootd

How's your Monday? When life gives you Monday, dip it in glitter and sparkle all day, ok? 👌 ✨... →more

How's your Monday? When life gives you Monday, dip it in glitter and sparkle all day, ok? 👌 ✨... →more
18 May 2018 11:30 pm
Hanya event yang mempertemukan kami akhir-akhir ini ✌️thanks @lovebonitoidFor having us....Say hi to @nabilaabdat2 & @theresiajuanita .. my #ClozetteAmbassador girls... Ramadhan day 2 .. Mood makin baik ✌️ ketemu teman2 😍#clozetteid #lifestyle #fashion

Hanya event yang mempertemukan kami akhir-akhir ini ✌️thanks @lovebonitoidFor having us....Say... →more

Hanya event yang mempertemukan kami akhir-akhir ini ✌️thanks @lovebonitoidFor having us....Say... →more
18 May 2018 4:25 pm
Pink trousers from @lovebonitoid
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#clozetteid #dearestviewfinder #beautifulmatters #ootdindo #darlingdaily #instastyle #stylista #justgoshoot #outfitinspo #outfitoftheday #whatiwore #darlingescapes #mommyhood #vsco #myunicornlife #momstyle #mommyblogger #momfashion #theheartcaptured #finditliveit #thehappynow #todayimwearing #fashionpost #styleoftheday #wheretofindme #hypebeast #ファッション #스타일 #コーデ #littlestoriesofmylife

Pink trousers from @lovebonitoid • • • • • • • • • • #clozetteid... →more

Pink trousers from @lovebonitoid • • • • • • • • • • #clozetteid... →more
17 May 2018 10:15 am
💃🏻Good day! Talk more about your blessings than your problem!💃🏻
.
.
#clozetteid #ootd #stylenanda #jolieclothing #lovebonito #lovebonitoid

💃🏻Good day! Talk more about your blessings than your problem!💃🏻 . . #clozetteid #ootd... →more

💃🏻Good day! Talk more about your blessings than your problem!💃🏻 . . #clozetteid #ootd... →more
03 May 2018 9:44 am
Another #AJTJ #AJTJinaction meet up, wearing our favorite brand @lovebonitoid @lovebonito but with a different style, AJ is always with her Japanese street style, and i, always with my dress (i know im boring 😀😀) #style #styles #styleoftheday #ootd #ootdindo #outfit #ootdasean #ootdfashion #lookbook #lookbooklookbook #lookbookindonesia #indonesiabeautyblogger #beautyblogger #fashionstyle #sayaLB #LBootd #lovebonito #clozetteid #clozetteambassador #fdbeauty #femaledaily #throwbackthursday

Another #AJTJ #AJTJinaction meet up, wearing our favorite brand @lovebonitoid @lovebonito but with... →more

Another #AJTJ #AJTJinaction meet up, wearing our favorite brand @lovebonitoid @lovebonito but with... →more
25 Apr 2018 9:35 pm
So yesterday I had this opportunity to celebrate Kartini day with these amazing ladies in Jakarta! It was truly an eye opening experience to get to hear inspirational stories from the modern Kartini; @biancabelnadia, @cissylia and @milawijaya, to be surrounded by a room full of women with positive energy and I'm so happy I also get to share some of my breast cancer story. It's my first time to speak in front of lots of people, so... 😅🤣😂😭 it was scary yet exciting at the same time ☺ Thank you @lovebonitoid for the opportunity ♡♡♡♡
○
○
@lovebonitoid @biancabelnadia
@cissylia
@milawijaya
@shuuemura
@nomzjakarta @utterlymemagazine @fleuricadesigns 
@rinku.id
@goglamindonesia
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#ootd #clozetteid #picsart #ootdshare #aboutalook #ootdindo #lookbook #instastyle #stylista #outfitshare #outfitinspo #outfitoftheday #whatiwore #whatiweartoday #fashioncoordinate #vsco #mommyandme #momstyle #mommyblogger #momfashion #fashionkids_and_moms #todayimwearing #fashionpost #styleoftheday #ilovefashion #hypebeast #ファッション #스타일 #コーデ

So yesterday I had this opportunity to celebrate Kartini day with these amazing ladies in Jakarta!... →more

So yesterday I had this opportunity to celebrate Kartini day with these amazing ladies in Jakarta!... →more
28 Jan 2018 10:05 am
Daddy's working shirt👔 + pants from @lovebonitoid 👖 . Guess where I took this picture?😆 I even not realize, they actually have a good photo spot🤔. But thanks to 💁🏻@tiffanikosh who always manage to get a perfect one🌝💕📸
.
.
.
.
.
#clozetteid #lykeambassador #kukistyle #ootd #ootdindo #ootdindonesia #fashionpeople #fblogger #blogger #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #패션블로거 #cgstreetstyle #ggrepstyle #ggrep #lookbookindonesia

Daddy's working shirt👔 + pants from @lovebonitoid 👖 . Guess where I took this picture?😆 I... →more

Daddy's working shirt👔 + pants from @lovebonitoid 👖 . Guess where I took this picture?😆 I... →more
12 Jan 2018 7:20 am
It's a different angle, but different angle is always good.
#bluesky #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd #outfit #outfitoftheday #look #lookoftheday #instastyle #style #styleoftheday #sotd #igbeauty #fdbeauty #self #girl #clozetteid #clozettedaily #clozette #instabeauty #instalook #lookbook #vscofashion #instafashion #lookbookindonesia #ootdindo

It's a different angle, but different angle is always good. #bluesky #lovebonito #lovebonitoid... →more

It's a different angle, but different angle is always good. #bluesky #lovebonito #lovebonitoid... →more
11 Jan 2018 1:35 pm
Yo soy yo soy ⚘

#spring #summer #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd #outfit #outfitoftheday #look #lookoftheday #instastyle #style #styleoftheday #sotd #igbeauty #fdbeauty #self #clozetteid #clozettedaily #clozette #instabeauty #instalook #lookbook #vscofashion #instafashion #lookbookindonesia #ootdindo

Yo soy yo soy ⚘ #spring #summer #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd... →more

10 Jan 2018 12:46 pm
Sunny. 🌞 
#bluesky #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd #outfit #outfitoftheday #look #lookoftheday #instastyle #style #styleoftheday #sotd #igbeauty #fdbeauty #self #girl #clozetteid #clozettedaily #clozette #instabeauty #instalook #lookbook #vscofashion #instafashion #lookbookindonesia #ootdindo

Sunny. 🌞 #bluesky #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd #outfit... →more

10 Jan 2018 7:15 am
livestockˈlʌɪvstɒk/nounfarm animals regarded as an asset. 🐑#bluesky #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #jumpsuit #dress #ootd #lotd #outfit #outfitoftheday #look #lookoftheday #instastyle #style #styleoftheday #sotd #igbeauty #fdbeauty #self #girl #clozetteid #clozettedaily #clozette #instabeauty #instalook #lookbook #vscofashion #instafashion #lookbookindonesia #ootdindo

livestockˈlʌɪvstɒk/nounfarm animals regarded as an asset. 🐑#bluesky #lovebonito... →more

livestockˈlʌɪvstɒk/nounfarm animals regarded as an asset. 🐑#bluesky #lovebonito... →more
19 Dec 2017 7:25 am
Nyaman bgt di pake, sporty & elegan thank u @clozetteid @lovebonitoid #clozetteid #sayaLB #deagraph

Nyaman bgt di pake, sporty & elegan thank u @clozetteid @lovebonitoid #clozetteid #sayaLB #deagraph

Nyaman bgt di pake, sporty & elegan thank u @clozetteid @lovebonitoid #clozetteid #sayaLB #deagraph
18 Dec 2017 6:10 pm
Nyaman banget di pake, sporty & elegan my favorite shoes dari Love, bonito  #sayaLB

Nyaman banget di pake, sporty & elegan my favorite shoes dari Love, bonito #sayaLB

Nyaman banget di pake, sporty & elegan my favorite shoes dari Love, bonito #sayaLB
08 Dec 2017 9:58 pm
White on white? Kenapa enggak?! That's truly my favorite one 💕 Aku enggak pernah takut pakai warna putih saat apapun, kapanpun, dan dimanapun, termasuk ketika melakukan aktifitas full seharian, baik di indoor maupun outdoor. Dari mulai mengajar, blogging, traveling, dan ketemu orang banyak aku sering banget white on white style. Simple, clean, dan nyaman rasanya.Banyak yg nanya, "Saat lagi keringetan, enggak takut jadi bau badan terus berbekas dan kotor di bajunya?"No. Aku enggak pernah takut untuk hal itu. Dove Deo Ultimate White membantu meningkatkan rasa percaya diri dan cerahkan hari 💖. #Dove_IDN #CerahkanDenganDove @dove @lovebonitoid ....#clozetteid #clozettedaily #fashion #white #whiteonwhite #style #lifestyle #blogger #indonesianblogger #starclozetter #bloggerindonesia #modest #modestfashion #modeststyle #whitestyle #bloggerindo

White on white? Kenapa enggak?! That's truly my favorite one 💕 Aku enggak pernah takut pakai... →more

White on white? Kenapa enggak?! That's truly my favorite one 💕 Aku enggak pernah takut pakai... →more
02 Dec 2017 6:00 pm
Ini saatnya kamu tampil di video Dove Deo selanjutnya dan dapat hadiah spesial dari Dove! 
Yuk ikuti pose percaya diri seperti contoh di atas dan cerita pengalamanmu dengan Dove Ultimate White di caption, lalu upload di Instagram kamu dengan hashtag #CerahkanDenganDove #DoveIDN dan tag @Dove @Lovebonitoid sebelum 8 Desember 2017!

#ClozetteID

Ini saatnya kamu tampil di video Dove Deo selanjutnya dan dapat hadiah spesial dari Dove! Yuk... →more

Ini saatnya kamu tampil di video Dove Deo selanjutnya dan dapat hadiah spesial dari Dove! Yuk... →more
01 Dec 2017 11:09 am
Attending @kaepratiwi and @dimasanggakara 's beautiful intimate reception, with a pair of tired eyes and killer heels.
#offshoulderdress #lovebonito #lovebonitoid #sayaLB #pencildress #dress #ootd #lotd #outfit #outfitoftheday #look #lookoftheday #instastyle #style #styleoftheday #sotd #igbeauty #fdbeauty #self #girl #clozetteid #clozettedaily #clozette #instabeauty #instalook #lookbook #vscofashion #instafashion #lookbookindonesia #ootdindo

Attending @kaepratiwi and @dimasanggakara 's beautiful intimate reception, with a pair of tired... →more

Attending @kaepratiwi and @dimasanggakara 's beautiful intimate reception, with a pair of tired... →more
28 Nov 2017 4:48 pm
Setelah beberapa waktu lalu @lovebonitoid membuka Pop Up Store di Grand Indonesia dan Medan. Love, Bonito kini hadir di Lippo Mall Puri, Jakarta Barat.
Setiap minggunya Love, Bonito selalu meluncurkan koleksi terbaru yang tersebar di website maupun di Pop Up Store.
Yuk, kunjungi Pop Up Store Love, Bonito untuk mendapatkan koleksi-koleksi dari Love, Bonito.
.
#Clozetteid #SayaLB

Setelah beberapa waktu lalu @lovebonitoid membuka Pop Up Store di Grand Indonesia dan Medan. Love,... →more

Setelah beberapa waktu lalu @lovebonitoid membuka Pop Up Store di Grand Indonesia dan Medan. Love,... →more
24 Oct 2017 8:28 am
Jakarta Fashion Week 2018 #ootd #ootdindo #ootdbkk #fashionstyle #fashion #fashionblog #fashionblogger #lookbook #lookbookindonesia #look #styleoftheday #lookoftheday #pictureoftheday #potd #lovebonito #LBootd #lovebonitoid #SayaLB #clozetteid #jfw2018 #JFW10yrs #jakartafashionweek #blue #jakarta

Jakarta Fashion Week 2018 #ootd #ootdindo #ootdbkk #fashionstyle #fashion #fashionblog... →more

22 Oct 2017 6:42 pm
At @benefitindonesia x @lovebonitoid event at @grandindo today!  Thankyou for having me.. 💋💋
.
.
#RunwayReadyHair #TRESemmeRunway#makeupporn #BloggerMafia #beautylover#beautyaddict #bvloggerid #beautynesiaID #l4l#beautynesiamember#instabeauty #instamakeup #beautygram

At @benefitindonesia x @lovebonitoid event at @grandindo today! Thankyou for having me.. 💋💋... →more

At @benefitindonesia x @lovebonitoid event at @grandindo today! Thankyou for having me.. 💋💋... →more
20 Sep 2017 10:48 am
Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today #sayaLb #LBootd #ootd #japan #osaka #travel #traveller #travelling #igtraveller #igtravel #sunday #ootd #ootdindo #ootdasean #ootdjapan #lookbookindonesia #lookbook #clozetteambassador #clozetteid

Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today... →more

Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today... →more
20 Sep 2017 10:48 am
Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today #sayaLb #LBootd #ootd #japan #osaka #travel #traveller #travelling #igtraveller #igtravel #sunday #ootd #ootdindo #ootdasean #ootdjapan #lookbookindonesia #lookbook #clozetteambassador #clozetteid

Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today... →more

Will move to Tokyo today wearing top and pants from my beloved @lovebonitoid @lovebonito today... →more
18 Sep 2017 5:01 pm
Tyanne Wrap Sash Top in White by @lovebonitoid.
Size? XS😂
Suits on me very well🙈
Kadang-kadang suka galau kalau mau beli baju online. Kebanyakan dari mereka menjual size S tapi masih kegedean di badan aku. Yang parah sih kalo mereka cuma sedia size nya free size atau all size.😓😓😓
#curhat
.
📸 @yustiatafarani
.
I think Love, Bonito is worth to buy❤ .
#SayaLB #clozetteid #LoveBonitoxClozetteIDReview

Tyanne Wrap Sash Top in White by @lovebonitoid. Size? XS😂 Suits on me very well🙈... →more

Tyanne Wrap Sash Top in White by @lovebonitoid. Size? XS😂 Suits on me very well🙈... →more