010110 - 010120Happy “belated” of our 1st decade anniversary-I feel like yesterday, you ask me my number and we start to build a good friendship for 5 months. Then, you ask me to going out on 1st January ten years ago. We just a kids, no job, no money, and maybe no future 🙄-Nothing special on our 1st and 2nd years. We’re not like other couple, who’s always lovey dovey. We’re like tom and jerry maybe? We argue and fight a lot. Until, the world let us calm for 5yrs.-The storm was come some years ago.I think, that time is the worst phase on our relationship but we’re learn a lot !I know the world is always fair with us. Our God is leading us to the a new phase of our relationship. We lived separated. Surabaya - Jakarta. I never image it before.We have a lot of hard times,Not easy to meet, not easy to communicated everything, and not easy to make everything look well. We fight, fight and fight like crazy everyday. ‘Till Our God let us to learn (again) how to compromise, solve our problem and wise.-Yes, we’re here,with all blessings of our God.Our 1st chapter of life will end up really soon. I wish nothing but the best for us.It was great,I can share my life with you.Thanks, thanks and thanks for everything. May our God keep showering his blessings upon us.Once again,Happy 1st decade anniversary @christadiputra. Love you ♥️...#clozetteid #1stdecade #1stdecadeanniversary #stylegoals#whowhatwear#IGoutfit#revolveme#outfitidea#stylecollective#relationships #relationshipadvice

010110 - 010120Happy “belated” of our 1st decade anniversary-I feel like yesterday, you ask me... more

010110 - 010120Happy “belated” of our 1st decade anniversary-I feel like yesterday, you ask me... more
I believe in her since day 1 and I think I'm totally right. 😘💙..#Clozetteid #officemates #workingmom #friendship #love #latepost #socialmediamom

I believe in her since day 1 and I think I'm totally right. 😘💙..#Clozetteid #officemates... more

I believe in her since day 1 and I think I'm totally right. 😘💙..#Clozetteid #officemates... more
Like Us
Si canciek, miss ton. Eaaaa.. 🤪🤪..#Clozetteid #officemates #throwback #bestie #teammates  #love #friendship #wefie

Si canciek, miss ton. Eaaaa.. 🤪🤪..#Clozetteid #officemates #throwback #bestie #teammates ... more

Si canciek, miss ton. Eaaaa.. 🤪🤪..#Clozetteid #officemates #throwback #bestie #teammates ... more
Korean Lovers 💖💖 #friendship #korea🇰🇷 #blogger #ootd #fashion #clozetteid

Korean Lovers 💖💖 #friendship #korea🇰🇷 #blogger #ootd #fashion #clozetteid

Korean Lovers 💖💖 #friendship #korea🇰🇷 #blogger #ootd #fashion #clozetteid
Syafakillahu tersisterrrr. Semoga sakitnya jadi penggugur dosa dan  bisa segera pulih jadi bisa turun lagi ke lapangan yaaaa.. 🤗😘..#Clozetteid #friendship #sisterfillah #latepost #socialmediamom #bestie #love #life

Syafakillahu tersisterrrr. Semoga sakitnya jadi penggugur dosa dan bisa segera pulih jadi bisa... more

Syafakillahu tersisterrrr. Semoga sakitnya jadi penggugur dosa dan bisa segera pulih jadi bisa... more
HAPPY NEW YEAR 2020! I'm wishing you all the joy of the season, may this year treat you well ❤️✨_______I have few wishes and hope for 2020, one of the wish is: Please banget 2020 NO MORE DRAMA ANAK GTM DAH YA TOLOOONG! #EmakEmakMode hahahah 😂______I also hope (and will try my best) i can be a better version of myself physically and mentally. I also want to challenge my creativity. Move more, work more, love more etc. Open up to new friendship. Oh also open up to new relationship maybe? 😜 #SingleMama ______PS: is tooth-ache pose will still be a thing in 2020? LOL! #clozetteid #happynewyear2020 #BEAUTIESQUAD #JakartaBeautyBlogger #BeautyBloggerIndonesia #JBBFeatured #SingleMother #SingleMamaofTwins #pinkmakeuplook #peachmakeuplook

HAPPY NEW YEAR 2020! I'm wishing you all the joy of the season, may this year treat you well... more

HAPPY NEW YEAR 2020! I'm wishing you all the joy of the season, may this year treat you well... more
Just take time to chill .. see you again soon, Surabaya! .
.
.
The greatest thing about where my life is right now is it's. Very relaxed and chill. I'm just hanging out, being myself and doing my work! .
.
.
Enjoy the rest of your weekend, guys! Coz tomorrow, we need full energy for the Monday 😘
#ClozetteID #lifestyle #surabayatrip2019 #exploresurabaya #sofiadewitraveldiary #sofiadewiculinarydiary #weekendchill #justtravel #friendship

Just take time to chill .. see you again soon, Surabaya! . . . The greatest thing about where my... more

Just take time to chill .. see you again soon, Surabaya! . . . The greatest thing about where my... more
TO di penghujung tahun, entah kenapa selalu dirapel. Bakal kangen ngga niiih?! Hahahaha. ..#Clozetteid #officemates #coworkers #BersamaDynamix #workingmom #friendship #life #batchingplant

TO di penghujung tahun, entah kenapa selalu dirapel. Bakal kangen ngga niiih?! Hahahaha.... more

TO di penghujung tahun, entah kenapa selalu dirapel. Bakal kangen ngga niiih?! Hahahaha.... more
Biasanya kita cuma ketemu hanya perseorangan aja, ga pernah kumpul-kumpul kaya gini. Mungkin 5 tahun lalu deh ketemu lengkap gini. Padahal sama-sama tinggal di Jakarta. ⁣⁣Percaya ngga aku tuh cuma adik kelas diantara kaka-kaka kelas ini. Kerjaannya ngintil aja kemana mereka pergi. Jadi anak bawang....hahaha. Sama jadi bamper kalo ada yang mau boong sama pacarnya kala itu. ⁣⁣Alhamdulillah bisa ketemu lagi gara-gara sealbum foto lama jaman jahiliyah. Ya ngga mungkin di publish disini juga 🤪. ⁣⁣Keep contact ya kaka senior, 😘😘😘.⁣⁣#friendship⁣#campusmate⁣#clozetteid⁣#lifestyleblogger ⁣

Biasanya kita cuma ketemu hanya perseorangan aja, ga pernah kumpul-kumpul kaya gini. Mungkin 5... more

Biasanya kita cuma ketemu hanya perseorangan aja, ga pernah kumpul-kumpul kaya gini. Mungkin 5... more
Kebiasaan saya adalah kalau udah merasa cocok sama satu outfit bakal pake teros sampai ancur. Lagi suka pakai outfit ini dan baru sadar kalau punya beberapa kaos dengan motif kurang lebih sama 🤣⁣⁣Gimana dengan kalian? ⁣⁣⁣⁣#clozetteid #ootd #outfit #fashion #casual #mblocspace #weekend #friendship #women ⁣⁣

Kebiasaan saya adalah kalau udah merasa cocok sama satu outfit bakal pake teros sampai ancur. Lagi... more

Kebiasaan saya adalah kalau udah merasa cocok sama satu outfit bakal pake teros sampai ancur. Lagi... more
It’s funny how simple hello 👋🏻 leads to blossoming friendships ❤️🤗 Happy holidays people!! Let’s rock 2020 🎉 .......#holiday #friends #clozetteid #style #exploretocreate #ootd #fashioninspiration #fashionpeople #styleinspo

It’s funny how simple hello 👋🏻 leads to blossoming friendships ❤️🤗 Happy holidays... more

It’s funny how simple hello 👋🏻 leads to blossoming friendships ❤️🤗 Happy holidays... more
“Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu, dan menjadi seorang saudara dalam kesukaran.” - [Amsal 17:17] .
🎄 Merry Christmas & 
Happy Holiday Sahabat2ku 💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #friendship #bestfriends #bestie #christmas #christmasvibes #holiday #instagood #instamood #likeforlikes #likeforfollow #love 
#likes #houseofsanta #christmascelebration #pinkmammaid #picoftheday #photooftheday #outfitoftheday #thankful #grateful #blessed

“Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu, dan menjadi seorang saudara dalam kesukaran.” -... more

“Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu, dan menjadi seorang saudara dalam kesukaran.” -... more
`trial 3 hp📸...Cekrak cekrek jadi 30an foto++, gimana nyortirnya? Skrinsut ajalah :p..Perjalanan panjang persahabatan digital 😃 ketemu di blog, ketemu di komunitas, ketemu di WA, ketemu di WAG, di ig, di fb, di twitter, masa ga ketemu jugaaa di dunia nyata? 😆.Alhamdulillah terkabul meet up sama Maiko nyonya Pelaut @mamaayuutami lengkap sama model2 feednya maiko yang cute.. dede iko n kakak ia 😁😘😘 a very warm welcome, makasi byk maiko, maaf dadakan😘 pokonya semua terbahas deh yaa ☺💗💗💗💞 #friendship#clozetteid#blogger#mamablogger#bloggerperempuan

`trial 3 hp📸...Cekrak cekrek jadi 30an foto++, gimana nyortirnya? Skrinsut ajalah :p..Perjalanan... more

`trial 3 hp📸...Cekrak cekrek jadi 30an foto++, gimana nyortirnya? Skrinsut ajalah :p..Perjalanan... more
Creating good memories with such good positive energy 😘💋 thank you @nat_ic_sz 🤗♥️
•
•
•
#ladies #thebundshanghai #positivevibes #ladieswholunch #livingmybestlife #happyisdecision #happyishealthy #grateful #thankful #blessed #enrichinglives #enrichingwomenslives #enrichingmysoul #friendship #beautifulday #moment 
#clozetteid #clozette #attoprimo #foodgasm #ladytraveler

Creating good memories with such good positive energy 😘💋 thank you @nat_ic_sz 🤗♥️ •... more

Creating good memories with such good positive energy 😘💋 thank you @nat_ic_sz 🤗♥️ •... more
Foto 1: “gaya judes yuk”Foto 2: “gaya so imut so imut”Foto 3: “gaya ketawa fake gitu yuk” taunya ketawa beneran gara2 sesuatu yang diucapkan @dwipinta.dp 😝 lu berasa muda lagi nggak mih @fitriaeny foto sama kita? 😝 ..Having soulmate is not always about love. You can find your soulmate in a friendship too ❤️ #bestfriend #since2016 and still counting 😘..📸 : by @yosepdawa #ClozetteID

Foto 1: “gaya judes yuk”Foto 2: “gaya so imut so imut”Foto 3: “gaya ketawa fake gitu... more

Foto 1: “gaya judes yuk”Foto 2: “gaya so imut so imut”Foto 3: “gaya ketawa fake gitu... more
Pertemanan yang berawal dari hubungan klien dan vendor. Lalu ternyata penyuka Kpop yang juga sesama ELF dan multifandom. Punya selera baju yang sama, jadi jangan heran kalau kami punya baju, jaket, ama sepatu kembaran. @shintashinobi juga yang pertama kali mengenalkan aku pada BTS (cuma waktu itu belum ngefans wkwkwkwk). ⁣⁣Semoga #pertemanankpop kita awet ya. 보라해 Shinta! 💜⁣#friendship #kpopers #kpopfriendship #clozetteID #seoul #gyeongbokgung

Pertemanan yang berawal dari hubungan klien dan vendor. Lalu ternyata penyuka Kpop yang juga sesama... more

Pertemanan yang berawal dari hubungan klien dan vendor. Lalu ternyata penyuka Kpop yang juga sesama... more
DAY 2 of #WDSF #Grandslam #lantin and #standard •••#traveldiary #travelgram #traveltheworld #dancer #danceforlife #dance #dancesport #dancelife #dancelover #clozette #clozetteid #winterstyle #friends #friendship #blessed #thankful #grateful #idontplaniplay

DAY 2 of #WDSF #Grandslam #lantin and #standard •••#traveldiary #travelgram #traveltheworld... more

1 decade 💙 .
.
.
.
#friendship #friendshipgoals #ClozetteID #Life #lifestyle #explorebandung #bandunghits #wisatabandung #bandung #bandungfoodies #cafebandung #manabandung #dago #dagopakar #cafedago

1 decade 💙 . . . . #friendship #friendshipgoals #ClozetteID #Life #lifestyle #explorebandung... more

Quality time today sama the one and only bencongku. 😘 Egois dulu ngga apa-apa lah cong demi kewarasan yang hakiki. 😂 Cause that's what you need to be able to stand on your own feet. 🤗..#Clozetteid #bff #bestie #friendship #bestfriends #love #meetup

Quality time today sama the one and only bencongku. 😘 Egois dulu ngga apa-apa lah cong demi... more

Quality time today sama the one and only bencongku. 😘 Egois dulu ngga apa-apa lah cong demi... more
From blog to real life - means friendship has no boundaries 😄. Glad to finally meet you guys ☺️🎉...#HKfriends #blogger #ClozetteID

From blog to real life - means friendship has no boundaries 😄. Glad to finally meet you guys... more

From blog to real life - means friendship has no boundaries 😄. Glad to finally meet you guys... more
24 years of friendship
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #pilatus #mountains #switzerland #luzern #dsywashere #dsybrangkatlagi

24 years of friendship . #clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #pilatus #mountains... more

Managed to pull off a surprise bridal shower surprise for our girl ! ❤️❤️❤️ so happy it was a success, it was indeed a night to remember 🥂. Thanks you for making it memorable loves 💞 hope you like our little surprise @ellenstephaniee 👰🏻, I’m glad our path crossed and you’ve always been such a good friend ever since! Will surely miss you😘 I’ll forever cherish our friendship..-Decor by @surpriseidea_ .Giant pizza by @pizzaebirra 🍕.📍 @thesultanhoteljkt ..... ......... #styleblogger #beauty #ulzzang  #beautyblogger #lifestyleblogger #fashionpeople #balloons #pink #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #패션블로거 #bestoftoday #style #bblogger #clozetteid #bridalshower #beautyjunkie #beautyenthusiast #friends

Managed to pull off a surprise bridal shower surprise for our girl ! ❤️❤️❤️ so happy it... more

Managed to pull off a surprise bridal shower surprise for our girl ! ❤️❤️❤️ so happy it... more
Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu 🤣 Thank youuuu so muachh udah nyulik aku @aulliasha 😘😘✨ anyway we both single and AWESOME!! Udah lama kenal @aulliasha dari awal2 ngeblog tahun 2012an, sempet meet up th 2014an an gak nyangka sekarang bisa ketemu jalan2 lagi, next kita bbq ya uul 😂😂🥩🥩🥩...#hijab #clozetteid #selfie #loveyourself #friends #friendship #beauty #Bali

Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu 🤣 Thank youuuu so... more

Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu 🤣 Thank youuuu so... more
A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as the relationship lives in the heart, true friends will never part ❤❤❤

A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as... more

A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as... more
Thank you for making me laugh when I’d almost forgotten how to 🤗 #friendship #beautyblogger #clozetteid #happiness #bali #motelmexicola #seminyak

Thank you for making me laugh when I’d almost forgotten how to 🤗 #friendship #beautyblogger... more

Thank you for making me laugh when I’d almost forgotten how to 🤗 #friendship #beautyblogger... more
Le sistur! 👧👧👧-#friendship #friends #girlstime #15yearsoffriendship

Le sistur! 👧👧👧-#friendship #friends #girlstime #15yearsoffriendship

Sedang bertugas foto dulu 👍...Sinmung toto ko~謝謝你 朋友,因為你,我有機會參加這個活動...#friend #friendship #luseechinstoryofkorea #lifestyleblogger #kawankami #友達 #朋友 #친구 #blogger #instablogger #lifestyleblogger #blogger #clozetteid #soconetwork

Sedang bertugas foto dulu 👍...Sinmung toto ko~謝謝你... more

Sedang bertugas foto dulu 👍...Sinmung toto ko~謝謝你... more
Always Good to have you around 💋 🤗#friend #friendship •••#clozette #clozetteid #friendsforever #friendzone #happy #happyisdecision #grateful #thankful #blessed #workingmom #workingmomlifestyle #idontplaniplay #mylife #mylifemyway

Always Good to have you around 💋 🤗#friend #friendship •••#clozette #clozetteid... more

Always Good to have you around 💋 🤗#friend #friendship •••#clozette #clozetteid... more
Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah karya, ada mimpi, ada proses belajar dan kerja keras. Mimpi dibangun oleh aksi nyata, yang selalu ada proses belajar didalamnya. Tidak ada mimpi yang sia-sia, jika ada aksi nyata. Sesungguhnya keberhasilan adalah kesanggupan kita berdiri lagi setelah jatuh karena tidak ada sukses tanpa peluh. ❤️ @anak.radio ____________________#gueanakradio2#friendship#clozetteid

Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah... more

Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah... more
“In everyone’s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an encounter with another human being. We should all be thankful for those people who rekindle the inner spirit.”
•
•
•
#friendship #womanliftingwoman #instafriendship #instafriends #makeupjunkie #makeuplover #woman #happyisdecision #thankful #grateful #blessed #woman #clozette #clozetteid #beautiful #workingmom #workingmomlifestyle #outdoor

“In everyone’s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an... more

“In everyone’s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an... more