My friends are better than yours 😊💕..........#friends #friendships #bestie #friendshipgoals #bestiegoals #friendshipquotes #bestfriends #girls #girlsquad #gossipgirl #clozetteid #instagood #likeforlikes #likeforfollow #hangout #girlstime #havingfun #instagram #potd #picoftheday #starngage #likes #photooftheday #weekendvibes

My friends are better than yours 😊💕..........#friends #friendships #bestie #friendshipgoals... more

My friends are better than yours 😊💕..........#friends #friendships #bestie #friendshipgoals... more
Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh calling @5andranova @nianastiti yang punya kawasan #scbd buat #fancylunch 🤣😂.......Good Food. Good Place. Good Friends 😘#ceritagie #latepost #dailygie #lifestyleblogger #lifeisnevaflat #friendship #friends #life #workinglife #workinggirls #clozetteid #weekdays

Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh... more

Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh... more
Like Us
“When we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.” 🌍 ........... #style #steviewears #collabwithstevie #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

“When we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.” 🌍 .............. more

“When we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.” 🌍 .............. more
Selamat Pagi! I guess I'm so lucky to have y'all in my life 👭⁣⁣⁣⁣⁣Ini kita nggak janjian seragam sih. Tapi di sini @barbiegracia sama @turissandaljepit pake pastel. Aku sama @thiasoediro pake blue navy.⁣⁣⁣Percaya atau nggak, these girls always have my back who have been by my side through thick and thin. Thank you for walked beside me during the darkest winter in my life. Why? Dengan penuh sabar ya mau gantian nemenin nyokap dulu di RS saat aku kerja dan nggak ada yang jagain kecuali suster. Padahal tahu sendiri sifat nyokap yang bawel-bawel gemesin 😂 makasih ya udah sayang dan sabar sama nyokap. ⁣⁣⁣⁣Sabar banget nemenin nginep ganti-gantian juga saat ngerasa sendiri dan butuh teman ngobrol. Makasih untuk selalu ada dalam setiap keadaan susah, senang, gila, dan bahagia. Makasih nggak pernah berubah walau kita sibuk dengan rutinitas yang semakin menggunung. I hope this friendship would long lasting. Kita kenal dari kita bukan apa-apa dan siapa-siapa, walau sekarang pun juga masih, sih 🤣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Thank you for short meeting we had last time. But totally meaningful for me. One thing that I learned, be kind to anybody. Universe will kind to you. ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Utk gadis Semarang ku @thiasoediro , selamat bertambah usia. Stay young and fab. Selalu menjadi sosok yang rendah hati dan jadi diri sendiri, baik ke semua orang tapi jgn terlalu baik sampai nggak sadar dimanfaatin orang ya, you're not alone 🤗⁣ thank you ya even harusnya masih bed rest tapi maksain tetap ketemu pake CAPSLOCK. 🤣🤣🤣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #friendship #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣⁣

Selamat Pagi! I guess I'm so lucky to have y'all in my life 👭⁣⁣⁣⁣⁣Ini kita nggak... more

Selamat Pagi! I guess I'm so lucky to have y'all in my life 👭⁣⁣⁣⁣⁣Ini kita nggak... more
When journalist off duty

Laugh , share , & care each other ❤️💋 #journalist #offduty #clozetteid #friendship

When journalist off duty Laugh , share , & care each other ❤️💋 #journalist #offduty... more

When journalist off duty Laugh , share , & care each other ❤️💋 #journalist #offduty... more
Family portrait enough? Friends are families you got to choose ❤️ p.s. spotted me being clingy !! The rare sight of mine I show, because it’s only limited for selected people 😉 ..-Shot by @sweet.escape , thank you for making our Jogja trip memorable 🤗.......... #style #steviewears  #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #sonyforher #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

Family portrait enough? Friends are families you got to choose ❤️ p.s. spotted me being clingy... more

Family portrait enough? Friends are families you got to choose ❤️ p.s. spotted me being clingy... more
`kalo melipir ke hunian lokal muslim, pasti ga lupa nyolek tour guidenya.. hijab oren, mba Efa yang udah betah aja 19 ~ 20 tahunan di Beijing 😁💕 Tapi tetep banyak puppies nya disini, jadi Gavin suka takut2... lucu2 banget tapi guguk disini.. hehehe #letsguide#googlelocalguides#beijing#clozetteid#friendship@googlelocalguides @clozetteid

`kalo melipir ke hunian lokal muslim, pasti ga lupa nyolek tour guidenya.. hijab oren, mba Efa yang... more

`kalo melipir ke hunian lokal muslim, pasti ga lupa nyolek tour guidenya.. hijab oren, mba Efa yang... more
Akhirnya foto bareng lagi 🤣#clozetteid #17agustusan #friendship

Akhirnya foto bareng lagi 🤣#clozetteid #17agustusan #friendship

Akhirnya foto bareng lagi 🤣#clozetteid #17agustusan #friendship
Being silly with this one. 😘 Masih rinduuuuu.. 💙..#Clozetteid #bestie #bff #friendship #latepost #love #life #weekendvibes

Being silly with this one. 😘 Masih rinduuuuu.. 💙..#Clozetteid #bestie #bff #friendship... more

Being silly with this one. 😘 Masih rinduuuuu.. 💙..#Clozetteid #bestie #bff #friendship... more
When you got friends that have seen your flaws and still love you no matter what, keep them around. They’re probably your long-lost sisters/brothers. Lucky I got 1 + 4 ! #Egirls 💪🤣. ..#friendship #sisters #throwback #ClozetteID

When you got friends that have seen your flaws and still love you no matter what, keep them around.... more

When you got friends that have seen your flaws and still love you no matter what, keep them around.... more
'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work out, just take another shot.' — Ziad K. Abdelnour // 📸 @sweet.escape ....Shop my look on @zaloraid #zalorastyleedit use my code ZALORAXSTEVIE to get additional 15% off!....... #style #steviewears #collabwithstevie #zalora #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #sonyforher #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work... more

'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work... more
Such a great suggestion spot from @sweetescape
They also have friendly photographer and lebih tepatnya sangat sabar dengan semua permintaan temen aku ini. 
Tools yg mereka gunakan juga tools photo yang sangat baik!

Good deal! @sweet.escape punya harga baru mulai dari 75 USD and ini berlaku berbagai kota di Indonesia. You can make your holiday, wedding, engagement, bridal shower, prewedding and other special moment jadi lebih special with sweet escape. And jadi makin seneng kl kalian pakai coupon dibawahini
"EVERYMOMENTID20” untuk tambahan 20 foto di sesi 1 jam 
Or
"EVERYMOMENTID50" untuk tambahan 50 foto di sesi 2 jam

#ForEveryFriendship #SweetEscapeYogyakarta #ootd #lookbookindo #ootdindo #style #styleblogger #ootd #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #ookbook #lookbookindo #ootdindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid 
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #데일리 #whatiwore #ootdmagazine #exploretocreate

Such a great suggestion spot from @sweetescape They also have friendly photographer and lebih... more

Such a great suggestion spot from @sweetescape They also have friendly photographer and lebih... more
Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂

Terima kasih kakak selebgram ibukota dan kakak food blogger cipageranque sudah menyempatkan waktunya untuk bertemu dan berbincang tentang masa depan, jadi kan keliatan aku punya temennya. 😙

#clozetteid #friends #girls #livefolk #vacation #instadaily #happy #baby #iphoneonly #friendship #foodie #vintage #travelblogger #picoftheday #travel #hijab #yolo #explorebandung #bandung #photoshoot #weekend #smile #blue #photooftheday #love #cafe #photography #outdoors #throwback #tbt

Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂 Terima kasih kakak selebgram... more

Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂 Terima kasih kakak selebgram... more
Why I started? It was never about the numbers, fame or money! It was about my love to share what I love and my piece of life experiences. Maybe someone out there had to hear it to be empowered on how I overcome my hurdles and lowest point. My turning point was when everything I knew crumbled, trust was broken, friendship was shattered, self esteem and confidence hits ground bottom. It’s when I came to realize the world wasn’t all sweet, shiny and kind but I came to learn that it was never about the external factors but how we overcome. Everything should start from within, once you made peace with your own demons those hurtful words and actions no longer matter because those things never mattered in the first place. Those high walls I built to protect myself start to crumble as I decided to open up, not so that someone could save me but to allow myself to heal. To make peace with the past, to walk past it and grow as an individual. To be honest everything before had taught me a valuable life time experience thus I want my life to be a living proof that you don’t have to be bad to fight evil and mean people, simply because they’re meaningless. Sometimes being soft in this had world is key! Just let things be solved on its own time, all you have to do is change your point of view, change your mindset and set your own course. Don’t worry about others cause you can’t never be enough for everyone and not everyone matter anyway. Open up yourself, hurt even if you should, cry if it hurts but then move on~ grow from it.. one day a rainbow will shine and it’ll no longer be stormy. I want to impact and empower life with infectious good vibes and positivity! Thank you my online fams for staying with me all these years ❤️🤗 it’s been a while since I’ve shared my #heartfelt note ☺️......#clozetteid #style #beauty #ootd #steviewears #exploretocreate #fashion #whatiwore #pink #qotd #youmatter #dailylook #wiwt #staypositive

Why I started? It was never about the numbers, fame or money! It was about my love to share what I... more

Why I started? It was never about the numbers, fame or money! It was about my love to share what I... more
Jarang-jarang nih makan siang keluar dan ketemu temen. Soalnya aku tu sering males keluar karena masih memprioritaskan pumping. Emang stok ga banyak, kejar setoran. Hihi. Tapi sebagai perempuan itu perlu banget yang namanya ngobrol, cerita melepas penat ya ngga Mba @roswithajassin Bu @jadeayu 😂 (makasi oleh2nya). Nggak rugi lah effort ketemu temen n ngobrol2. Semoga lain waktu bisa lamaan ya 🤗. Kalau ada yang mau ngajak aku meet up yuk siang aja karena Kai dah bobok dr abis magrib. (Emang ada yg mau ngajak? Wkwk).Ps. Swipe untuk lihat menu makan siangku. Meski aku bukan Pak Dubes, aku mau ikutan share foto makan siang juga. Ada yang bisa nebak itu apa namanya? Clue: salah satu masakan khas Betawi 😋..#clozetteid #hijabinfluencersnetwork #HIN_weshareGOODthings #friendship

Jarang-jarang nih makan siang keluar dan ketemu temen. Soalnya aku tu sering males keluar karena... more

Jarang-jarang nih makan siang keluar dan ketemu temen. Soalnya aku tu sering males keluar karena... more
Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, it’s important to evaluate your friendships or inner circle. Sometimes your circle decreases in size, but increases in value.⁣⁣⁣⁣⁣⁣You need surrounded with people who gives you healthy or serving a positive purpose. Why? Because you don’t need more drama in life. Be kind to everyone but for sure you need to draw boundaries with a kind of people that you might think a toxic, who seems to thrive on that drama and is constantly sucking you into it, it may be cause for concern. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣To me, friendship is being your genuine of yourself. Ups and downs. No need sugar coated or be someone else. Friendship is being able to have hard conversations and willing to listen. Friendship is looking out for each other so we don't repeat the same mistakes. Friendship is telling them like it is when they're blinded and can't think straight. Friendship is telling them they're there for you while waiting for you to calm down. Close friendships involve valuing the thoughts and emotions of another person. An important part of friendship is give and take. Sometimes you’re going to need some extra TLC, and sometimes they will. Healthy relationships leave you feeling emotionally fulfilled.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Kuda…⁣ ⁣🐎 ⁣🐎⁣⁣⁣⁣⁣Jangan serius-serius, nanti sayang lho! 😌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🐎⁣ by @nyangnyangparagliding —————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣⁣

Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, it’s important to evaluate your... more

Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, it’s important to evaluate your... more
Happy Birthday, Bu Dokter 🎂
.
.
.
Dikenalkan sama @mindalubis hampir 5 tahun lalu di sebuah event fashion di JCC, berlanjut temenan sampai sekarang .. punya banyak kesamaan, terutama tentang makanan 🤣 bedanya .. @bydinipuspita tetap kutilang (kurus tinggi langsing) tapi Sopiah berkembang (ke samping🤣) .. udah lama kita gak ke QQ niy! .
.
.
Satu lagi, @irmapuspita_ .. juga dikenalin sama Minda, di FX gak sengaja jumpa pas lagi jalan-jalan langsung poto-potoan pakai si pinky TR series 📸 dadah dadah .. sering dadakan jumpa hanya karena, "kamu lg dimana?" 'di mall X' okay! Lalu kususul dia 🤣🤣 karena Korea adalah rumah keduanya, jadilah sering kuserbu pertanyaan-pertanyaan seputar mantan calon negara keduaku itu (ribet sebutannya🤣seribet kisahnya🤦) .. .
.
.
Sebisa mungkin kami luangkan waktu buat ketemu, dulu ber-4. Sekarang ber-3, tapi selalu video call Minda biar jadi ber-4 .. eh sekarang ber-5 si hahaha ada balita nongol di screen 😍 .
.
.
Selamat Ulang Tahun, Bu Dokter kesayangans 💙🎂 Mari menua bersama .. sharing lebih banyak pelajaran hidup bersama .. saling mengingatkan satu sama lain, terutama tentang interaksi manusia juga tentang lipstick 🤣🤣
.
.
.
We love you to the saturn and back! 
#clozetteid #lifestyle #friendship #loveislove 📸 casio exilim TR60 
Touch Down Jakarta 🙋☕

Happy Birthday, Bu Dokter 🎂 . . . Dikenalkan sama @mindalubis hampir 5 tahun lalu di sebuah... more

Happy Birthday, Bu Dokter 🎂 . . . Dikenalkan sama @mindalubis hampir 5 tahun lalu di sebuah... more
more than F.R.I.E.N.D.S 😘😘....#ClozetteID #friendoflife #Friendship #likeforlikes

more than F.R.I.E.N.D.S 😘😘....#ClozetteID #friendoflife #Friendship #likeforlikes

more than F.R.I.E.N.D.S 😘😘....#ClozetteID #friendoflife #Friendship #likeforlikes
"A good friend only asks you one thing; be yourself as someone she knows." Ini dia...salah satu orang dibalik kepedean-nya maWii 😄🤗.
.

Happy birthday, mentor kesayangan @zataligouw. All the best 💝🎂.
Terimakasih supportnya selama ini 💕.
.
.

#clozetteid #goodfriend #friendship #bloggerlyfe

"A good friend only asks you one thing; be yourself as someone she knows." Ini dia...salah satu... more

"A good friend only asks you one thing; be yourself as someone she knows." Ini dia...salah satu... more
⁣⁣⁣This is imperfect photo but perfect moment to captured. We all happy! What’s the meaning of friendship for you? A little bit #StoryOfMylife. Let me introduce you to one of my good friend, @anatawa. Last weekend we celebrate her hen’s party. Cant believe she’s getting married! 💕💃🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣I knew her because she was my Airbnb host back then 2017 in Bali. She was soooo nice and friendly. Didn’t expect we become close after that. Take me for awhile to mingle with new people or group. I admiring her story how did she start her career and own business, guest house. She’s smart, pretty, creative, and practical. Her determination and effort shows how hard and detail she is. I kinda related because we also have same issue start everything from zero. Literally zero. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣What I learn from her; if you set your goal, knowing what you want, you’ll get it. No matter what and how struggle it was. We don’t have sugar daddy to get our dreams come true. We become our own sugar mommy for ourselves. Then she became Art Director in one of big digital agency in Singapore for about 10 years. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣It’s important to have inspiring friends around you. Not for jealousy or feel intimidating but to motivate to set your goal and dreams. Nothing wrong with dreaming unless you just let it be dreams without work on it. I learn so muucchh from you, sist. Semoga berjalan lancar ya. 😘⁣ thank you for memorable day, ladies!⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali

⁣⁣⁣This is imperfect photo but perfect moment to captured. We all happy! What’s the meaning... more

⁣⁣⁣This is imperfect photo but perfect moment to captured. We all happy! What’s the meaning... more
Waktu kuliah sekosan sama siapa ? 
Ini dia orangnya @mizlafy , seneng susah bareng-bareng. Akhirnya kesampean juga kita double date ala ala 😂 walau aku udh tepar gt. See you again miz & teddy. Sehat selalu ❤️ #clozetteid #friendship #doubledate #bff #bestfriend

Waktu kuliah sekosan sama siapa ? Ini dia orangnya @mizlafy , seneng susah bareng-bareng. Akhirnya... more

Waktu kuliah sekosan sama siapa ? Ini dia orangnya @mizlafy , seneng susah bareng-bareng. Akhirnya... more
*insert quote tentang friendship di sini.. Adiktif banget bareng mereka, soalnya bisa lupa masalah tapi inget dedlen. 😅😅 #Officelife #TIAPDC2019#Lindaleenk #ClozetteID

*insert quote tentang friendship di sini.. Adiktif banget bareng mereka, soalnya bisa lupa masalah... more

*insert quote tentang friendship di sini.. Adiktif banget bareng mereka, soalnya bisa lupa masalah... more
Kemarin setelah silaturahim dengan buibu #ihblogger, lanjut ke rumah sahabat saya dari zaman kuliah yang mau terbang ke Aussie ngikut suami. Walau ngga lengkap, lumayanlah buat penawar rindu. Hazeeek, hahaha. Semoga nanti ketemuannya di Aussie sekalian ngeliat koala yaaaa, hihihi...Inni uhibbuki fillah. 😘🤗..#clozetteid #bff #bestie #friendship #friendstilljannah

Kemarin setelah silaturahim dengan buibu #ihblogger, lanjut ke rumah sahabat saya dari zaman kuliah... more

Kemarin setelah silaturahim dengan buibu #ihblogger, lanjut ke rumah sahabat saya dari zaman kuliah... more
Not the protector of Wakanda but Kosan Bu Yuli forever I guess 🤷‍♀🤷‍♀#friendship #Clozetteid #clozettedaily

Not the protector of Wakanda but Kosan Bu Yuli forever I guess 🤷‍♀🤷‍♀#friendship... more

Not the protector of Wakanda but Kosan Bu Yuli forever I guess 🤷‍♀🤷‍♀#friendship... more
Pada saatnya, teman yang punya tujuan yang sama akan saling dipertemukan. Ketika usaha untuk berkontribusi dalam menyampaikan kebaikan yang Allah perintahkan diazzamkan dalam dada, ada saja cara-Nya mentautkan hati, mendekatkan jarak. Semoga kita semua bisa selalu istiqamah dalam meniti jalan kebaikan yang Allah ridhai ya. Aamiin ya rabbal alamin. .
.
Jazakunallah khair Ola, Amam, Romiiy, Aie, Kak Elly, Indah, Ceu Desy dan tak lupa @ihblogger Barakallahu fiikum. 😘🤗💜
.
.
#sisterfillah #IHBPositivity #ihblogger #friendship #friendstilljannah #love #clozetteid #clozettehijab #clozettedaily #starclozetter

Pada saatnya, teman yang punya tujuan yang sama akan saling dipertemukan. Ketika usaha untuk... more

Pada saatnya, teman yang punya tujuan yang sama akan saling dipertemukan. Ketika usaha untuk... more
Only for certain ppl I will go out the door totally bare face 😆
•
•
•
Always have a good time with @careenaxiling •
•
•
•
•
#friend #instafriends #friendship #threecosmeticsmy #threecosmetics #workshop #japan #japanskincare #skincareblogger #skincarelover #skincareaddict #makeupartist #makeuplover #makeupaddict #beautygram #clozette #clozetteid #makeuptalk #makeupevent

Only for certain ppl I will go out the door totally bare face 😆 • • • Always have a good... more

Only for certain ppl I will go out the door totally bare face 😆 • • • Always have a good... more
"Don’t walk behind me, I may not lead. Don’t walk in front of me,  I may not follow. Just walk beside me and be my friend.”~ Albert Camus ~Mau tahu isi Jatim Park 3? Klik link yang ada di bio ya 😊.#friendshipquotes #friendshipgoals #friendship #holidaytrip #jatimpark3 #clozetteid #wisatamalang #exploremalang

"Don’t walk behind me, I may not lead. Don’t walk in front of me, I may not follow. Just walk... more

"Don’t walk behind me, I may not lead. Don’t walk in front of me, I may not follow. Just walk... more
“A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.” Sahabat bukan hanya orang yang selalu ada saat susah tetapi juga yang ada disetiap doa yang kita panjatkan.

Mungkin tidak selalu berkomunikasi, apalagi bertemu, tapi mereka selalu ada di hati. Tebak, berapa tahun kami bersahabat 😍

Tag sahabat kamu juga donk di komen 🤗

#clozetteID #friendshipquotes #friendship #friendshipgoals #bestie

“A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.” Sahabat bukan hanya... more

“A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.” Sahabat bukan hanya... more
Happiness change everything.. Never gets old with them.. 😄😆😁.....#haluu #throwback #friendship #picoftheday #ClozetteID

Happiness change everything.. Never gets old with them.. 😄😆😁.....#haluu #throwback... more

Happiness change everything.. Never gets old with them.. 😄😆😁.....#haluu #throwback... more
Girls squad!! Ketuanya yang baju kuning paling kanan. Yang macem-macem, gigit nih! 😂

#clozetteid #friends #girls #livefolk #vacation #instadaily #happy #baby #sky #friendship #foodie #vintage #travelblogger #picoftheday #travel #hijab #yolo #explorebandung #bandung #photoshoot #weekend #smile #blue #photooftheday #love #cafe #photography #outdoors #throwback #tbt

Girls squad!! Ketuanya yang baju kuning paling kanan. Yang macem-macem, gigit nih! 😂 ... more

Girls squad!! Ketuanya yang baju kuning paling kanan. Yang macem-macem, gigit nih! 😂 ... more