24 Nov 2019 12:51 pm
24 years of friendship
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #pilatus #mountains #switzerland #luzern #dsywashere #dsybrangkatlagi

24 years of friendship . #clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #pilatus #mountains... โ†’more

17 Nov 2019 12:46 pm
Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu ๐Ÿคฃ Thank youuuu so muachh udah nyulik aku @aulliasha ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โœจ anyway we both single and AWESOME!! Udah lama kenal @aulliasha dari awal2 ngeblog tahun 2012an, sempet meet up th 2014an an gak nyangka sekarang bisa ketemu jalan2 lagi, next kita bbq ya uul ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฅฉ๐Ÿฅฉ๐Ÿฅฉ...#hijab #clozetteid #selfie #loveyourself #friends #friendship #beauty #Bali

Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu ๐Ÿคฃ Thank youuuu so... โ†’more

Saat duo beauty blogger meet up setelah sekian tahun lamanya kaga bertemu ๐Ÿคฃ Thank youuuu so... โ†’more
Like Us
16 Nov 2019 2:11 am
A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as the relationship lives in the heart, true friends will never part โคโคโค

A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as... โ†’more

A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as... โ†’more
14 Nov 2019 4:51 pm
Thank you for making me laugh when Iโ€™d almost forgotten how to ๐Ÿค— #friendship #beautyblogger #clozetteid #happiness #bali #motelmexicola #seminyak

Thank you for making me laugh when Iโ€™d almost forgotten how to ๐Ÿค— #friendship #beautyblogger... โ†’more

Thank you for making me laugh when Iโ€™d almost forgotten how to ๐Ÿค— #friendship #beautyblogger... โ†’more
13 Nov 2019 12:36 pm
Le sistur! ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง-#friendship #friends #girlstime #15yearsoffriendship

Le sistur! ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง-#friendship #friends #girlstime #15yearsoffriendship

Le sistur! ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง-#friendship #friends #girlstime #15yearsoffriendship
09 Nov 2019 11:41 pm
Always Good to have you around ๐Ÿ’‹ ๐Ÿค—#friend #friendship โ€ขโ€ขโ€ข#clozette #clozetteid #friendsforever #friendzone #happy #happyisdecision #grateful #thankful #blessed #workingmom #workingmomlifestyle #idontplaniplay #mylife #mylifemyway

Always Good to have you around ๐Ÿ’‹ ๐Ÿค—#friend #friendship โ€ขโ€ขโ€ข#clozette #clozetteid... โ†’more

Always Good to have you around ๐Ÿ’‹ ๐Ÿค—#friend #friendship โ€ขโ€ขโ€ข#clozette #clozetteid... โ†’more
09 Nov 2019 10:36 pm
Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah karya, ada mimpi, ada proses belajar dan kerja keras. Mimpi dibangun oleh aksi nyata, yang selalu ada proses belajar didalamnya. Tidak ada mimpi yang sia-sia, jika ada aksi nyata. Sesungguhnya keberhasilan adalah kesanggupan kita berdiri lagi setelah jatuh karena tidak ada sukses tanpa peluh. โค๏ธ @anak.radio ____________________#gueanakradio2#friendship#clozetteid

Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah... โ†’more

Terima kasih 50 besar karena sudah sejauh ini kita berjuang.Kalimat ini untuk kalian:Dalam sebuah... โ†’more
07 Nov 2019 8:11 pm
โ€œIn everyoneโ€™s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an encounter with another human being. We should all be thankful for those people who rekindle the inner spirit.โ€
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#friendship #womanliftingwoman #instafriendship #instafriends #makeupjunkie #makeuplover #woman #happyisdecision #thankful #grateful #blessed #woman #clozette #clozetteid #beautiful #workingmom #workingmomlifestyle #outdoor

โ€œIn everyoneโ€™s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an... โ†’more

โ€œIn everyoneโ€™s life, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into flame by an... โ†’more
30 Oct 2019 2:11 am
Setiap ada temen cewek bilang "ntar kita barengan di sana ya. Kamu ntar sama aku di sana ya"Me: oke, sis.*I know she will forget about me and chasing her new besties like a glue.I'll be there when you need me, someday :).Saking antinya ganggu orang, saya sendirian, dan terbiasa nyaman sendiri dari kecil. Tapi banyak orang salah paham. Saya hanya tidak terbiasa dengan mainan cewek. Berapa tahun ini baru belajar jadi cewek :)Saya terbiasanya mainin cowok. Eh salah, maksudnya main sama cowok, jadi point of view-nya kadang kecowokan. Cowok yang single fighter pula. Tapi lebih sering lagi berada di dunianya sendiri. Hehe.Mata saya sudah perih banget, tapi jiwa saya menolak tidur :).Selamat..Pagi, kamu..notifikasi favoritku :).๐Ÿ“ทby kak @jerdoet ๐Ÿ‘#clozetteid #friendship

Setiap ada temen cewek bilang "ntar kita barengan di sana ya. Kamu ntar sama aku di sana ya"Me:... โ†’more

Setiap ada temen cewek bilang "ntar kita barengan di sana ya. Kamu ntar sama aku di sana ya"Me:... โ†’more
25 Oct 2019 12:26 pm
Remember always enjoy your time โ˜บ๏ธ And know I really enjoy my time with sobat sehat qu, sobat rumpi qu, sobat makan makan qu ๐Ÿ˜‚โœŒ๐Ÿผ #friendship #sister #bff #bffsister #clozetteid #sobatsehat

Remember always enjoy your time โ˜บ๏ธ And know I really enjoy my time with sobat sehat qu, sobat... โ†’more

Remember always enjoy your time โ˜บ๏ธ And know I really enjoy my time with sobat sehat qu, sobat... โ†’more
17 Oct 2019 4:06 pm
Mel's Bridal Shower! ๐Ÿ’•H-3 before your big day! Lancar" persiapan nya ya sist! See yaa! Luvv! โค-#bridalshower#friendship#friends

Mel's Bridal Shower! ๐Ÿ’•H-3 before your big day! Lancar" persiapan nya ya sist! See yaa! Luvv!... โ†’more

Mel's Bridal Shower! ๐Ÿ’•H-3 before your big day! Lancar" persiapan nya ya sist! See yaa! Luvv!... โ†’more
12 Oct 2019 8:31 pm
~ okt 12, 2019.๐Ÿ‘ญ sa.ha.ba.t ๐ŸŒˆ.#AForAlinda #Alinda #Alindaaa29 #Alindaaa #ClozetteID #jalani_nikmati_syukuri #rezekigakketuker #friendship #sahabat #latepost

~ okt 12, 2019.๐Ÿ‘ญ sa.ha.ba.t ๐ŸŒˆ.#AForAlinda #Alinda #Alindaaa29 #Alindaaa #ClozetteID... โ†’more

~ okt 12, 2019.๐Ÿ‘ญ sa.ha.ba.t ๐ŸŒˆ.#AForAlinda #Alinda #Alindaaa29 #Alindaaa #ClozetteID... โ†’more
04 Oct 2019 8:46 am
We are here together for holiday
We miss it already... Yuk do it again... Btw, thank you @sweet.escape
Picturenya so pretty
#friendship #holiday #jogjakartatrip #clozetteid #styleinspiration #dailystyle #clozetteidย #ShoxSquad #outfitsociety #vsco 
#์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํŒ”๋กœ์šฐ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ํŒจ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #fashiongram #fashionvibes

We are here together for holiday We miss it already... Yuk do it again... Btw, thank you... โ†’more

We are here together for holiday We miss it already... Yuk do it again... Btw, thank you... โ†’more
03 Oct 2019 6:26 pm
We are here together for holiday
We miss it already... Yuk do it again... .
.
.

Btw, thank you @sweet.escape
Picturenya so pretty .
.
.

#friendship #holiday #jogjakartatrip #clozetteid #styleinspiration #dailystyle #clozetteidย #ShoxSquad #outfitsociety #vsco 
#์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํŒ”๋กœ์šฐ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ํŒจ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #fashiongram #fashionvibes

We are here together for holiday We miss it already... Yuk do it again... . . . Btw, thank you... โ†’more

We are here together for holiday We miss it already... Yuk do it again... . . . Btw, thank you... โ†’more
27 Sep 2019 5:26 pm
#TGIF guyss! ๐Ÿ’•

Jumat ini pada nongkrong ato dirumah aja nih? ๐Ÿค—
-
๐Ÿ“ท : @simplicity_mel
-
#friyay 
#friday 
#friendship

#TGIF guyss! ๐Ÿ’• Jumat ini pada nongkrong ato dirumah aja nih? ๐Ÿค— - ๐Ÿ“ท : @simplicity_mel -... โ†’more

#TGIF guyss! ๐Ÿ’• Jumat ini pada nongkrong ato dirumah aja nih? ๐Ÿค— - ๐Ÿ“ท : @simplicity_mel -... โ†’more
21 Sep 2019 6:21 pm
๐—•๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜† ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐˜† ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ฒ ๐Ÿ˜Š ๐—บ๐˜† ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ฑ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜† ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ป๐—ผ๐˜„. ๐—œ๐˜โ€™๐˜€ ๐—บ๐˜† ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐˜† ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ, ๐—บ๐˜† ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป, ๐—บ๐˜† ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐˜†, ๐—บ๐˜† ๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ต, ๐—บ๐˜† ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—บ๐˜† ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜† ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ .
๐—œ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ป๐—ด ๐—ฟ๐˜‚๐—ป, ๐—œ ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ ๐—บ๐˜† ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ ๐—บ๐˜†๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ณ.  ๐—”๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜‚๐—น๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—น๐˜† ๐—บ๐˜† ๐—ผ๐˜„๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐˜†.
๐—œ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—บ๐˜† ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—น๐—น ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ถ๐—ป๐˜† ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐˜€ ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—น๐˜† ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐˜€ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ ๐˜„๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฒ ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐—ถ๐—ป. 
๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒโ€™๐˜€ ๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐˜† ๐—ฑ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜† ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ผ๐—ป . ๐—ฅ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ, ๐—ต๐—ผ๐˜„ ๐—ถโ€™๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฑ. ~ ๐—ง๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ~ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#makeup #makeuplove #makeuptalk #clozette #clozetteid #makeupaddict #bff #friendship #instafriends #love #grateful #thankful #livingmybestlife #givenchy #tomford #foundation #lipstick #nars #chanel #happyisdecision #idontplaniplay

๐—•๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜† ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐˜† ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ฒ... โ†’more

๐—•๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜† ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐˜† ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ฒ... โ†’more
17 Sep 2019 12:16 pm
"Jangan cintai aku..apa adanya..jaangan. Tuntutlah sesuatu..biar kita jalan ke depan~"
Lagu cinta-nya Tulus ini paling tepat buat cinta seutuhnya, menurut saya, baik buat pertemanan maupun pasangan. Saling mengingatkan, menuntut untuk lebih baik.
.
Apa adanya? Ga usah munafik, Fadlizon jadi dia apa adanya ya kalian pada ga suka.
.
Apa adanya/be yourself-nya beberapa orang memang tidak menyenangkan bagi banyak orang. Kenyataannya begitu.
.
Ted Bundy juga true to himself. Cuman cewek-cewek yang buta karena cinta yang nge-fans berat sama dia apa adanya.
Begitu jauh, fiance-nya pun baru nyadar kalo behave-nya salah banget. Melindungi dia terus-menerus juga salah.
.
How bout you? Jadi temen/pasangan yang ngingetin, apa dukung apapun yang dia lakukan meski salah?
.
#Clozetteid #friendship #love #bali #ubud #tjampuhanridgewalk #campuhanridgewalk #travel #traveling #traveler #friends #girls #photooftheday #pictureoftheday

"Jangan cintai aku..apa adanya..jaangan. Tuntutlah sesuatu..biar kita jalan ke depan~" Lagu... โ†’more

"Jangan cintai aku..apa adanya..jaangan. Tuntutlah sesuatu..biar kita jalan ke depan~" Lagu... โ†’more
16 Sep 2019 11:26 am
Still mesmerized by the beauty of our mother nature ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Feeling so blessed to be born in a country so rich with its natureโ€™s beauty and resources. Name all of them, we got it all from mountain, beach, waterfall, forest to sand dunes ๐Ÿฅฐ sometimes we often look and compare too much to notice that all thatโ€™s beautiful is actually close โค๏ธ...-Lensed by @sweet.escape ๐Ÿ’• ....... #style #steviewears  #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #sonyforher #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship #collabwithstevie #SweetEscapeYogyakarta

Still mesmerized by the beauty of our mother nature ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Feeling so blessed to be born in a... โ†’more

Still mesmerized by the beauty of our mother nature ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Feeling so blessed to be born in a... โ†’more
15 Sep 2019 9:06 pm
best friendโฃnounโฃa person's closest friend.โฃโฃKapan terakhir kali kita ketemu?โฃโฃ Kayaknya udah beberapa bulan lalu ketemu si @melissa_bianca dan Duchess @vini_wijaya โฃโฃKalau ditanya, how often you texting to each other? Almost every single day. Entah ada aja yang pasti diomongin sih. Cerita ini itu. Dari masalah idup sampai yang receh. Serandom;โฃโฃ"Mel, gue mau manjangin rambut sampe sepinggang."โฃโฃ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆณ ooh... okeh! Itu tali surga kenapa beda gitu dan keluar-keluar sih?! โฃโฃYaa... begitulah percakapan kami. Kalau kamu, gimana?โฃโฃ โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger  #canggucommunity #followme #explorebali #bali๐ŸŒดโฃโฃ #friendship

best friendโฃnounโฃa person's closest friend.โฃโฃKapan terakhir kali kita ketemu?โฃโฃ... โ†’more

best friendโฃnounโฃa person's closest friend.โฃโฃKapan terakhir kali kita ketemu?โฃโฃ... โ†’more
11 Sep 2019 9:41 am
Kenapa muka kita mirip banget dimari sistur? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚-#tb#friendship #UnicordLand #OnieOOTDSpot

Kenapa muka kita mirip banget dimari sistur? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚-#tb#friendship #UnicordLand #OnieOOTDSpot

Kenapa muka kita mirip banget dimari sistur? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚-#tb#friendship #UnicordLand #OnieOOTDSpot
09 Sep 2019 9:46 pm
Pertanyaan sebelum bobok!Siluet siapakah ini??? Real picture! Aku ga edit ma sekali...Thank you @sweet.escape Aku pengen photo lagiii donkkk... mau mau mauuuGood deal! Kamu bisa punya photo kayak aku dengan harga mulai dari USD 75 with @sweet.escape. Berlaku berbagai kota di Indonesia.Here is special code for you โ€œEVERYMOMENTID20โ€ untuk tambahan 20 foto di sesi 1 jam OR"EVERYMOMENTID50" untuk tambahan 50 foto di sesi 2 jam#ForEveryFriendship #SweetEscapeYogyakarta #sweetescape

Pertanyaan sebelum bobok!Siluet siapakah ini??? Real picture! Aku ga edit ma sekali...Thank you... โ†’more

Pertanyaan sebelum bobok!Siluet siapakah ini??? Real picture! Aku ga edit ma sekali...Thank you... โ†’more
08 Sep 2019 2:51 pm
Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh calling @5andranova @nianastiti yang punya kawasan #scbd buat #fancylunch ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚.......Good Food. Good Place. Good Friends ๐Ÿ˜˜#ceritagie #latepost #dailygie #lifestyleblogger #lifeisnevaflat #friendship #friends #life #workinglife #workinggirls #clozetteid #weekdays

Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh... โ†’more

Dadakan kayak tahu bulat itu emang selalu enak!!! Berawal dari jadwal ke FWD tower, langsung deh... โ†’more
06 Sep 2019 8:11 am
โ€œWhen we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.โ€ ๐ŸŒ ........... #style #steviewears #collabwithstevie #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

โ€œWhen we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.โ€ ๐ŸŒ .............. โ†’more

โ€œWhen we become kinder to ourselves, we can become kinder to the world.โ€ ๐ŸŒ .............. โ†’more
04 Sep 2019 11:01 am
When journalist off duty

Laugh , share , & care each other โค๏ธ๐Ÿ’‹ #journalist #offduty #clozetteid #friendship

When journalist off duty Laugh , share , & care each other โค๏ธ๐Ÿ’‹ #journalist #offduty... โ†’more

When journalist off duty Laugh , share , & care each other โค๏ธ๐Ÿ’‹ #journalist #offduty... โ†’more
02 Sep 2019 5:36 pm
Family portrait enough? Friends are families you got to choose โค๏ธ p.s. spotted me being clingy !! The rare sight of mine I show, because itโ€™s only limited for selected people ๐Ÿ˜‰ ..-Shot by @sweet.escape , thank you for making our Jogja trip memorable ๐Ÿค—.......... #style #steviewears  #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #sonyforher #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

Family portrait enough? Friends are families you got to choose โค๏ธ p.s. spotted me being clingy... โ†’more

Family portrait enough? Friends are families you got to choose โค๏ธ p.s. spotted me being clingy... โ†’more
31 Aug 2019 2:31 pm
Akhirnya foto bareng lagi ๐Ÿคฃ#clozetteid #17agustusan #friendship

Akhirnya foto bareng lagi ๐Ÿคฃ#clozetteid #17agustusan #friendship

Akhirnya foto bareng lagi ๐Ÿคฃ#clozetteid #17agustusan #friendship
30 Aug 2019 6:42 pm
Being silly with this one. ๐Ÿ˜˜ Masih rinduuuuu.. ๐Ÿ’™..#Clozetteid #bestie #bff #friendship #latepost #love #life #weekendvibes

Being silly with this one. ๐Ÿ˜˜ Masih rinduuuuu.. ๐Ÿ’™..#Clozetteid #bestie #bff #friendship... โ†’more

Being silly with this one. ๐Ÿ˜˜ Masih rinduuuuu.. ๐Ÿ’™..#Clozetteid #bestie #bff #friendship... โ†’more
25 Aug 2019 10:52 am
'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work out, just take another shot.' โ€” Ziad K. Abdelnour // ๐Ÿ“ธ @sweet.escape ....Shop my look on @zaloraid #zalorastyleedit use my code ZALORAXSTEVIE to get additional 15% off!....... #style #steviewears #collabwithstevie #zalora #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #sonyforher #lifeofadventure #chasinglight  #fashionista #wanderlust #artofvisuals #ForEveryFriendship  #SweetEscapeYogyakarta

'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work... โ†’more

'Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work... โ†’more
23 Aug 2019 7:22 am
Such a great suggestion spot from @sweetescape
They also have friendly photographer and lebih tepatnya sangat sabar dengan semua permintaan temen aku ini. 
Tools yg mereka gunakan juga tools photo yang sangat baik!

Good deal! @sweet.escape punya harga baru mulai dari 75 USD and ini berlaku berbagai kota di Indonesia. You can make your holiday, wedding, engagement, bridal shower, prewedding and other special moment jadi lebih special with sweet escape. And jadi makin seneng kl kalian pakai coupon dibawahini
"EVERYMOMENTID20โ€ untuk tambahan 20 foto di sesi 1 jam 
Or
"EVERYMOMENTID50" untuk tambahan 50 foto di sesi 2 jam

#ForEveryFriendship #SweetEscapeYogyakarta #ootd #lookbookindo #ootdindo #style #styleblogger #ootd #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #ookbook #lookbookindo #ootdindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteidย 
#์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํŒ”๋กœ์šฐ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ํŒจ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #whatiwore #ootdmagazine #exploretocreate

Such a great suggestion spot from @sweetescape They also have friendly photographer and lebih... โ†’more

Such a great suggestion spot from @sweetescape They also have friendly photographer and lebih... โ†’more
30 Jul 2019 7:52 pm
Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, itโ€™s important to evaluate your friendships or inner circle. Sometimes your circle decreases in size, but increases in value.โฃโฃโฃโฃโฃโฃYou need surrounded with people who gives you healthy or serving a positive purpose. Why? Because you donโ€™t need more drama in life. Be kind to everyone but for sure you need to draw boundaries with a kind of people that you might think a toxic, who seems to thrive on that drama and is constantly sucking you into it, it may be cause for concern. โฃโฃโฃโฃโฃโฃTo me, friendship is being your genuine of yourself. Ups and downs. No need sugar coated or be someone else. Friendship is being able to have hard conversations and willing to listen. Friendship is looking out for each other so we don't repeat the same mistakes. Friendship is telling them like it is when they're blinded and can't think straight. Friendship is telling them they're there for you while waiting for you to calm down. Close friendships involve valuing the thoughts and emotions of another person. An important part of friendship is give and take. Sometimes youโ€™re going to need some extra TLC, and sometimes they will. Healthy relationships leave you feeling emotionally fulfilled.โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃKudaโ€ฆโฃ โฃ๐ŸŽ โฃ๐ŸŽโฃโฃโฃโฃโฃJangan serius-serius, nanti sayang lho! ๐Ÿ˜Œโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ๐ŸŽโฃ by @nyangnyangparagliding โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali๐ŸŒดโฃโฃโฃ

Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, itโ€™s important to evaluate your... โ†’more

Its alright to be picky. Nothing wrong with it. As you get older, itโ€™s important to evaluate your... โ†’more