Previous Item Next Item
Newsfeed
  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 24 Jan, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
24 Jan 2018 1:55pm
        13K
What is your dream kitchen? A colorful one with many pretty plates from many places exotic around the world? A simple white? An earthy one with warm tones? Or a high end with expensive and high-tec appliances? Whatever it is, no matter how simple it is, kitchen is always the hearth of a house. #ikea #homedecor #decor #homeappliances #layout #kitchen #love #home #ootd #clozetteid #beauty #house #housewife #life #lifestyle #hearth #lotd #dream
What is your dream kitchen? A colorful one with many pretty plates from many places exotic around the world? A simple white? An earthy one with warm tones? Or a high end with expensive and high-tec appliances?

Whatever it is, no matter how simple it is, kitchen is always the hearth of a house.

#ikea #homedecor #decor #homeappliances #layout #kitchen #love #home #ootd #clozetteid #beauty #house #housewife #life #lifestyle #hearth #lotd #dream
shared 1 new photos via
24 Jan 2018 11:43am
        4.4K
Silau gaes ☀ #allseebee #clozetteid
Silau gaes ☀
#allseebee #clozetteid
shared 1 new photos via
24 Jan 2018 11:35am
        6.5K
Aku seneng banget nih sama serumnya @humphreyskincare.official karena botolnya yg travel friendly dan serum Vit C whitening nya ini ga ada baunya, ga lengket dan cepat meresap. Sekarang juga ga susah lagi buat dapetin skincare, make up maupun produk kesehatan karena semuanya bisa dicari di @gogobliindonesia yang lebih serunya banyak banget diskonnya lho! . Gunakan code GGHUM2018 untuk mendapatkan potongan sebesar 20K minimum pembelanjaan 100K untuk produk Humphrey di Gogobli. Selain serumnya aku juga pake banyak produk Humphrey lainnya seperti shampoo, sabun mandi, sampe serum rambut, mumpung ada diskon nyetok dulu ah... . . #gogoblihumphrey #humphrey #gogoblimamo #belanjaonlineaman #gogobli #gogomamo #clozetteid #indonesianbeautyblogger #indonesianfemalebloggers #indobeautygram
Aku seneng banget nih sama serumnya @humphreyskincare.official karena botolnya yg travel friendly dan serum Vit C whitening nya ini ga ada baunya, ga lengket dan cepat meresap. Sekarang juga ga susah lagi buat dapetin skincare, make up maupun produk kesehatan karena semuanya bisa dicari di @gogobliindonesia yang lebih serunya banyak banget diskonnya lho!
.
Gunakan code GGHUM2018 untuk mendapatkan potongan sebesar 20K minimum pembelanjaan 100K untuk produk Humphrey di Gogobli. Selain serumnya aku juga pake banyak produk Humphrey lainnya seperti shampoo, sabun mandi, sampe serum rambut, mumpung ada diskon nyetok dulu ah...
.
.
#gogoblihumphrey #humphrey #gogoblimamo #belanjaonlineaman #gogobli #gogomamo #clozetteid #indonesianbeautyblogger #indonesianfemalebloggers #indobeautygram
shared 1 new photos via
24 Jan 2018 10:30am
        5.2K
Photo : @samseite My current fav soap bar, Calendula Buttermilk Soap from @tiff_body & @sacre.skin yang udah aku pakai selama 2 minggu setiap kali cuci muka. Reallyyy good!!! Buat yang kulitnya tipe berminyak, ini bagus banget untuk mengurangi kadar minyak berlebih. Aku udah coba bandingin dengan facial foam yang biasa aku pakai dan setelah pakai Calendula Buttermilk Soap, hasilnya muka aku jadi ga cepet kilap sana sini. Memang tetep minyakan sih, tapi ga melimpah ruah kayak biasanya. Anyway sabun ini bisa dipakai untuk badan juga, berhubung aku irit (baca:pelit) jadilah buat muka sajaaa~Setelah cuci muka, kulit ga keset malahan halus lembut. Recommended to try 👍 Read more on my blog ya (belom tayang sih tapinya 😁 , announce soon!) #clozetteid #skincare
Photo : @samseite
My current fav soap bar, Calendula Buttermilk Soap from @tiff_body & @sacre.skin yang udah aku pakai selama 2 minggu setiap kali cuci muka. Reallyyy good!!! Buat yang kulitnya tipe berminyak, ini bagus banget untuk mengurangi kadar minyak berlebih. Aku udah coba bandingin dengan facial foam yang biasa aku pakai dan setelah pakai Calendula Buttermilk Soap, hasilnya muka aku jadi ga cepet kilap sana sini. Memang tetep minyakan sih, tapi ga melimpah ruah kayak biasanya. Anyway sabun ini bisa dipakai untuk badan juga, berhubung aku irit (baca:pelit) jadilah buat muka sajaaa~Setelah cuci muka, kulit ga keset malahan halus lembut. Recommended to try 👍 Read more on my blog ya (belom tayang sih tapinya 😁 , announce soon!)
#clozetteid
#skincare
shared 1 new photos via
23 Jan 2018 7:40pm
        9.4K
Wherever you go, always bring your own sunshine ☀️😊 #JeanMilkaOOTD
Wherever you go, always bring your own sunshine ☀️😊 #JeanMilkaOOTD
shared 1 new photos via
23 Jan 2018 5:00pm
        13K
Amausaan Uji Matcha with several level of 'matchaness' ready to be served. #matcha #icecream #Japan #amausaanujimatcha #love #dessert #travel #style #ootd #lotd #clozetteid
Amausaan Uji Matcha with several level of 'matchaness' ready to be served. #matcha #icecream #Japan #amausaanujimatcha #love #dessert #travel #style #ootd #lotd #clozetteid
shared 1 new photos via
23 Jan 2018 5:00pm
        14K
Jarak terdekat kita adalah rindu, jarak terjauh kita adalah waktu.. We're only human. Time is one thing that blurs the feeling. Tik tok tik tok #senja #sunset #twilight #time #rindu #waktu #weeds #beautiful #nature #naturelovers #ilalang #twilight #pictureoftheday #photooftheday #lifestyle #clozetteid
Jarak terdekat kita adalah rindu, jarak terjauh kita adalah waktu..
We're only human. Time is one thing that blurs the feeling.
Tik tok tik tok
#senja #sunset #twilight #time #rindu #waktu #weeds #beautiful #nature #naturelovers #ilalang #twilight #pictureoftheday #photooftheday #lifestyle #clozetteid
  Clozette insider story  
By Cynda Adissa Lianita on 23 Jan, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
23 Jan 2018 9:20am
        5.2K
Masking while eyebrows, eyes, and lips are on 😝 Only on Instagram. Guess what products I used, tap for deets 👆 #clozetteid #lykeambassador #skincare
Masking while eyebrows, eyes, and lips are on 😝 Only on Instagram. Guess what products I used, tap for deets 👆
#clozetteid
#lykeambassador
#skincare
shared 1 new photos via
22 Jan 2018 10:25pm
        7.7K
Blogged: Everyone has their own view on what makes a “successful” year, but I personally measure it with versatility. When I was still a college girl, I used to think that I’d be staying doing one skill for the rest of my career. now I knew that wasn’t the case now. So many things I learned from 2017, one of the lessons I learned after working full-time in the fashion industry + being a part-time as a blogger is versatility! if you’re versatile, you’re infinitely more valuable than someone who is more specific in their profession. Learning new things may be completely challenging but after you learn it, you have a new skill that can be marketable . . . Read more on the blog www.somethingrealserious.com #clozetteid #charisceleb #fashion #ootd #ootdindo #ootdmagazine #instagram #instafashion #blogger #style
Blogged: Everyone has their own view on what makes a “successful” year, but I personally measure it with versatility. When I was still a college girl, I used to think that I’d be staying doing one skill for the rest of my career. now I knew that wasn’t the case now. So many things I learned from 2017, one of the lessons I learned after working full-time in the fashion industry + being a part-time as a blogger is versatility! if you’re versatile, you’re infinitely more valuable than someone who is more specific in their profession. Learning new things may be completely challenging but after you learn it, you have a new skill that can be marketable
.
.
.
Read more on the blog www.somethingrealserious.com #clozetteid #charisceleb #fashion #ootd #ootdindo #ootdmagazine #instagram #instafashion #blogger #style
shared 1 new photos via
22 Jan 2018 4:55pm
        28K
My mood booster for daily makeup just need complexion to get flawless just used @thebodyshopindo, red lip cream from @mizzucosmetics and to cheers up my cheeks add blush on by @lakmemakeup .Thank you @femaledailynetwork for this babies to brighten my day. .#flatlay #beauty #makeup #fdbeauty #potd #blogger #beautyblogger #beautyinfluencer #bestoftheday #like4like #likeforlike #makeupaddict #lakmemakeup #mizzucosmetics #thebodyshop #lifestyle #style #clozetteid #simplemakeup
My mood booster for daily makeup just need complexion to get flawless just used @thebodyshopindo, red lip cream from @mizzucosmetics and to cheers up my cheeks add blush on by @lakmemakeup .Thank you @femaledailynetwork for this babies to brighten my day. . #flatlay #beauty #makeup #fdbeauty #potd #blogger #beautyblogger #beautyinfluencer #bestoftheday #like4like #likeforlike #makeupaddict #lakmemakeup #mizzucosmetics #thebodyshop #lifestyle #style #clozetteid #simplemakeup