Previous Item Next Item
Newsfeed
  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 23 May, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
23 May 2018 2:15am
        24K
Friendship is the cure of hatred .. and the only guarantee of peace ..(-buddha-) . . . but those on the frame are more than friends .. we are family .. CASIO family 💙 . . . . Been 8 years .. and still counts .. For the first time in forever .. 5 hours together full of stories .. no phone .. 👌 continuing chit chat 😍 . . . . Ramadhan day 6 well spent ... See you again in south .. in right time .. just like today 💙 #clozetteid #lifestyle #ramadhanday6
Friendship is the cure of hatred .. and the only guarantee of peace ..(-buddha-)
.
.
.
but those on the frame are more than friends .. we are family .. CASIO family 💙
.
.
.
.
Been 8 years .. and still counts .. For the first time in forever .. 5 hours together full of stories .. no phone .. 👌 continuing chit chat 😍
.
.
.
.
Ramadhan day 6 well spent ... See you again in south .. in right time .. just like today 💙
#clozetteid #lifestyle #ramadhanday6
shared 1 new photos via
22 May 2018 8:05pm
        29K
One brand makeup tutorial with @purbasarimakeupid bisa buat bukber sama siapa aja deh mau temen, pacar, suami, keluarga, temen kantor atau sama mantan! . ✨Foundation Shade natural yang keterangan di kulit aku 😆 ✨Hi-Matte Lip Cream shade Zinnia ✨Oil control matte powder shade natural ✨Eye shadow daily series 01 ✨Eye brow pencil daily series ✨Eye liner pencil . Jadi walaupun puasa jangan pasang muka lemes mulu walaupun perut nahan laper yak! . Yuk banyak beribadah dibulan suci Ramadhan 🙏🏼 . #purbasari #purbasarimakeup #onebrandmakeup #onebrandtutorial @indobeautygram @indovidgram @bunnyneedsmakeup @brian_champagne @wakeupandmakeup @muasfeaturing @featuremuas @flawlesssdolls @makeupgalss @undiscovered_muas @underratedmuas @abhjunkiessss @hypnaughty.makeup @bebeautymood #indobeautygram #ivgbeauty #browtutorial #complexionmakeup #concealer #wakeupandmakeup #muasfeaturing #featuresmuas #undiscovered_muas #flawlessdolls #hypnaughtymakeup #underratedmuas #makeupclips #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #allmodernmakeup #BeautyBloggerIndonesia #Clozetteid
One brand makeup tutorial with @purbasarimakeupid bisa buat bukber sama siapa aja deh mau temen, pacar, suami, keluarga, temen kantor atau sama mantan!
.
✨Foundation Shade natural yang keterangan di kulit aku 😆
✨Hi-Matte Lip Cream shade Zinnia
✨Oil control matte powder shade natural
✨Eye shadow daily series 01
✨Eye brow pencil daily series
✨Eye liner pencil
.
Jadi walaupun puasa jangan pasang muka lemes mulu walaupun perut nahan laper yak!
.
Yuk banyak beribadah dibulan suci Ramadhan 🙏🏼
.
#purbasari #purbasarimakeup #onebrandmakeup #onebrandtutorial
@indobeautygram @indovidgram @bunnyneedsmakeup @brian_champagne @wakeupandmakeup @muasfeaturing @featuremuas @flawlesssdolls @makeupgalss @undiscovered_muas @underratedmuas @abhjunkiessss @hypnaughty.makeup @bebeautymood #indobeautygram #ivgbeauty #browtutorial #complexionmakeup #concealer #wakeupandmakeup #muasfeaturing #featuresmuas #undiscovered_muas #flawlessdolls #hypnaughtymakeup #underratedmuas #makeupclips #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #allmodernmakeup #BeautyBloggerIndonesia #Clozetteid
shared 4 new photos via
22 May 2018 3:30pm
        14K
The beautiful Prada Candy Florale edt #prada #pradacandy #beauty #love #Clozetteid #edt #love #perfume #fragrance
The loose powder of my choice. A tone that diminish and neutralize redness on the skin. It cools down and freshen up the look. #moscode #arcova #Clozetteid #beauty #makeup #loosepowder #cosmetic
Product swatch for @lakmemakeup Their Lip & Cheek Cream is so vivid and the Mousse is truly weightless. #LAKME #swatches #foundation #lipandcheekcream #lippies #Clozetteid #beauty #colors #fuchsia #flawless #skin
+2
  Clozette insider story  
By Cynda Adissa Lianita on 22 May, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
21 May 2018 7:20pm
        14K
Lately, I've been getting back to my personal joy in collecting perfume, I used to know every scent from every iconic brand and even know what's a person is using when he/she passes me by.Now, there's so many perfume out there, I try to keep up with brands like Dior, Elizabeth Arden, CK, Chanel, Guerlain to Kenzo and many in between. I also loves local brands that made hits International like Rance, Fragonard, or Caron.And now, @prada recently launches their new Candy, and I happen to fall in love with Florale (which is not the newest one), I also happen to have the new Candy, nevertheless, I love this one and it's been my personal favorite for their Spring Bouquet scents.Full review here:http://whileyouonearth.blogspot.com/2018/05/prada-candy-florale.htmlBtw, note to self, pose gini bikin leher keliatan panjang 😄#candy #pradacandy #florale #perfume #love #parfum #blogger #edt #review #recommended #Clozetteid #beauty #motd #styleoftheday #ootd #lotd #style #potd
Lately, I've been getting back to my personal joy in collecting perfume, I used to know every scent from every iconic brand and even know what's a person is using when he/she passes me by.Now, there's so many perfume out there, I try to keep up with brands like Dior, Elizabeth Arden, CK, Chanel, Guerlain to Kenzo and many in between. I also loves local brands that made hits International like Rance, Fragonard, or Caron.And now, @prada recently launches their new Candy, and I happen to fall in love with Florale (which is not the newest one), I also happen to have the new Candy, nevertheless, I love this one and it's been my personal favorite for their Spring Bouquet scents.Full review here:http://whileyouonearth.blogspot.com/2018/05/prada-candy-florale.htmlBtw, note to self, pose gini bikin leher keliatan panjang 😄 #candy #pradacandy #florale #perfume #love #parfum #blogger #edt #review #recommended #Clozetteid #beauty #motd #styleoftheday #ootd #lotd #style #potd
shared 2 new photos via
21 May 2018 6:56pm
        27K
Happy to meet you girls @sophie_tobelly @nabilaabdat2 ❤️❤️ #clozetteid #clozetteambassador #lovebonito #sayaLB #LBootd #WomenofLB #style #styles #styleoftheday #fashion #fashionstyle #fashionblogger #fashionable #indonesiafashion #clozetteambassador #clozetteid #instagram #instagood #instamood
Empowering Women, Trough Style.. So you can be confident, you can be what you need to do that day, you can look at the mirror and say “im confident and i will do whatever i have to do today!” (all ladies wearing Love Bonito capsule collection vol 3) #lovebonito #sayaLB #LBootd #WomenofLB #style #styles #styleoftheday #fashion #fashionstyle #fashionblogger #fashionable #indonesiafashion #clozetteambassador #clozetteid #instagram #instagood #instamood
shared 1 new photos via
21 May 2018 6:35pm
        6.1K
Vacation mood on 👒@topi.nara . . . . . . #happiness #sunshine #floralprint #fashionista #lifestyle #instagood #positivevibes #ilovefashion #floralprinteverything #smile #clozetteid #wildchild #radiatelove #katespadea #chiccode #stylish #cool #classy #streetchic #ootd #vscocamyou #fashionblogger #instafashion #fashionable #fashionblog #fashionstyle #holiday #fashionaddict
shared 1 new photos via
21 May 2018 5:45pm
        29K
Berbukalah dengan yang manis seperti @vervet_id yaitu wafer berbalut krim hazelnut & kacang. Buat yang suka cokelat seperti aku pasti bakalan ketagihan dengan rasanya yang lezat bangeeeetz!.Selamat buka puasa 😉.#betterwithvervet #potd #clozetteid #style #lifestyle #bloggerslife #beauty #chocolate #nabati #vervet
Berbukalah dengan yang manis seperti @vervet_id yaitu wafer berbalut krim hazelnut & kacang. Buat yang suka cokelat seperti aku pasti bakalan ketagihan dengan rasanya yang lezat bangeeeetz!.Selamat buka puasa 😉. #betterwithvervet #potd #clozetteid #style #lifestyle #bloggerslife #beauty #chocolate #nabati #vervet
  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 21 May, 2018
Community Executive

shared 1 new photos via
21 May 2018 12:05pm
        24K
😍😍 Udah adzaaaan .. eh .. tapi jangan makan dulu gaes! Ini adzan dluhur ✌️ . . . Hihi.. cheers!! Senyum paling cerah.. untuk Puasa hari ke-5 😍 Matanya cling banget ya sop! Iyaaa donk... Weekend lalu, Sop ngabuburit sama Mbak Nur dan tim di @pkbeautyspace Gandaria Tempatnya cozy dan instatramable banget ✌️banyak suduh yang bisa dipakai untuk foto sambil nunggu antrian treatment, atau sebelum/sesudah treatment lho 😉 . . . Selama bulan puasa .. PK Beauty Space buka jam10.00-17.00 . By appointment, kamu bisa treatment start jam5. Sop kemarin janjian jam3 .. pengerjaan 1.5jam, selesai jam4.30 bisa foto-foto dulu sebelum cuz untuk iftar bareng temen-temen 😍 . . . Swipe untuk tahu before-afternya ya.. Yang Sop pakai ini style untuk Camelia Natural Look dengan bulu mata D curl (ini yang paling lentik) dengan panjang 9-11 di samping ujung luar  dan 11-12 di tengah .. full ujung ke ujung 💙 . . . Harga untuk treatment jenis ini cuma 550K ajah! Dan 3 minggu lagi direkomendasikan untuk retouch dengan cukup Bayar 400K ajah loh dan Boleh di cabang mana saja.. . . . Ayo girls.. yang mau tampil maksimal selama bulan ramadhan sambil buka puasa bareng teman-teman, bisa langsung reservasi 😍 PK beauty Space ini ada di Cipete, Senopati, dan Karet. Untuk detail lengkapnya bisa kamu cek di www.paraskharisma.com 😉 #clozetteid #beauty #lifestyle #ClozetteIDXPKBeautySpace #PKBeautySpace #EyelashExtensionJakartaSelatan #eyelashExtension
😍😍 Udah adzaaaan .. eh .. tapi jangan makan dulu gaes! Ini adzan dluhur ✌️
.
.
.
Hihi.. cheers!! Senyum paling cerah.. untuk Puasa hari ke-5 😍 Matanya cling banget ya sop! Iyaaa donk...
Weekend lalu,
Sop ngabuburit sama Mbak Nur dan tim di @pkbeautyspace Gandaria
Tempatnya cozy dan instatramable banget ✌️banyak suduh yang bisa dipakai untuk foto sambil nunggu antrian treatment, atau sebelum/sesudah treatment lho 😉
.
.
.
Selama bulan puasa .. PK Beauty Space buka jam10.00-17.00 . By appointment, kamu bisa treatment start jam5. Sop kemarin janjian jam3 .. pengerjaan 1.5jam, selesai jam4.30 bisa foto-foto dulu sebelum cuz untuk iftar bareng temen-temen 😍
.
.
.
Swipe untuk tahu before-afternya ya.. Yang Sop pakai ini style untuk Camelia Natural Look dengan bulu mata D curl (ini yang paling lentik) dengan panjang 9-11 di samping ujung luar  dan 11-12 di tengah .. full ujung ke ujung 💙
.
.
.
Harga untuk treatment jenis ini cuma 550K ajah! Dan 3 minggu lagi direkomendasikan untuk retouch dengan cukup Bayar 400K ajah loh dan Boleh di cabang mana saja.. .
.
.
Ayo girls.. yang mau tampil maksimal selama bulan ramadhan sambil buka puasa bareng teman-teman, bisa langsung reservasi 😍
PK beauty Space ini ada di Cipete, Senopati, dan Karet. Untuk detail lengkapnya bisa kamu cek di www.paraskharisma.com 😉
#clozetteid #beauty #lifestyle #ClozetteIDXPKBeautySpace #PKBeautySpace #EyelashExtensionJakartaSelatan #eyelashExtension