안녕 귀 요미 💚 JUMISO ~ HAVE A GOOD CREAM - Snail & Centella Hydrating & Soothing... Read more →
by felife

🍊 Hi Beautiful Orange 🧡 JUMISO ~ ALL DAY VITAMIN Brightening & Balancing FACIAL SERUM... Read more →
by felife

LOCAL PARADE 🎡@aubree.skin Brightening Day Cream •••Yang kenal aku banget tau kalo aku ini... Read more →
by felife

LOCAL PARADE 🎡 @aubree.skin Aubree Glow Enhacher Serum ••• Serum yang ngasi kamu glow yang... Read more →
by felife

LOCAL PARADE 🎡 @aubree.skin Witch Hazel Water Essence ••• Essence dengan textur cair dan... Read more →
by felife

I never imagined I would be the first person to get a book signing privilege with @charlottejcho... Read more →
by felife

Dwi Arsa ~ • Senandung Hujan & Barriercade from @iunature.id anaknya Kang Indr @indra.jnr... Read more →
by felife

Gak janjian ya padahal bisa samaan pake baju corak garis garis sama veyoo @veroonicaong... Read more →
by felife

Hasil skin check sama alat terbarunya @kiehlsid @kiehlsid yang cuman butuh 10 detik untuk tau... Read more →
by felife

Snail Honey Jelly Mask 🐌 @ens_jinjungsung x @credithink • Is a perfect sheetmask for me, as... Read more →
by felife

Make Prem @makeprem x Credithink @credithink Tamanu Calming Serum 💚•It's my first skincare... Read more →
by felife

Heimish All Clean Balm • Cleansing balm sejuta umat sih bisa dibilang, karena hampir semua orang... Read more →
by felife

Powders ~ Aku itu pemilih banget soal powder aka bedak, karena aku emang punya jenis kulit yang... Read more →
by felife

Apa sih produk yang must have di skincare stash ??? • Kalo kalian tanya aku, jawabannya adalah... Read more →
by felife

Natur E White 💙 Line complete series untuk mencerahkan kulit dengan perawatan maksimal dari luar... Read more →
by felife

Lip product yang lagi sering banget dipake karena texturnya lightweight, warnanya aku suka banget... Read more →
by felife

@natur_e_indonesia mengeluarkan produk line series terbaru yang super lengkap 😍 Natur E White... Read more →
by felife

Cushion ~Pertamakali aku kenalan sama cushion itu di tahun 2012, 4 tahun setelah cushion pertama... Read more →
by felife

Foundation ~ Aku ini sebenernya bisa dikatakan jarang banget pake foundation, karena aku sadar... Read more →
by felife

Having these narrow eyes 👁👁 makes me sometimes not confident if I don't use eyeliner 😄... Read more →
by felife

Eyebrow equipment 🗝 Altrough I rarely use eyebrow style on fleek, but I have a large collection... Read more →
by felife

Actually, I am not the one who always uses blush on my daily life, but after checking, there are... Read more →
by felife

What's this? The cute mini bottle from @beaudiani @beaudiani_global 😍 BEAUDIANI FACIAL MIST... Read more →
by felife

Annyeong 촉촉 스킨 hunter 🔎💧 @beaudiani_global @beaudiani MOIST SERUM REFRESHING and... Read more →
by felife

Thankyou @laneigeid @clozetteid for having me 💧Get Health and Sparkling Your Beauty 💧✨... Read more →
by felife

EXFOLIANT TONER ~ CLEANSING TONER ACWELL 5.5 LICORICE pH BALANCING CLEANSING TONER 🌾... Read more →
by felife

TONER OH TONER 💧 MAMONDE ROSE WATER TONER 🌹 @mamondekorea @mamondeindonesia Butuh... Read more →
by felife

SUN STICK ALERT 🚨 PIEHL'S PLASTE H-AQUA SUN STICK SPF50 PA++++ @piehls_plaste Honestly, this is... Read more →
by felife

SKIN SOOTHING WEAPON 🍃 INNOLAB SKIN SOOTHING GEL CALIFORNIA AESTHETIC SÉRIES... Read more →
by felife

SUNSCREEN MUST HAVE IN 2019 ! ☀️ LABNO UV DAILY SUN CUSHION SAFE AQUA SPF 48+++ 🌸 With a... Read more →
by felife