Banyak sekali orang-orang disekitar ku yang pengen punya kulit putih dan cerah, beberapa dari... Read more β†’
by elyayaa

akhir-akhir ini sering banget liat quotes ini dimana-mana β€œTerkadang Tuhan hanya mempertemukan.... Read more β†’
by elyayaa

Hari ini aku cobain Oxyblast @beauteous_you dengan menggunakan produk-produk skincare dari... Read more β†’
by elyayaa

Happy 10th Anniversary @kiehlsid πŸ₯³πŸ₯³ Khiels lagi ada fun playground di atrium Senayan City... Read more β†’
by elyayaa

One of my favorite ingredient included in skincare is snail mucus. It might sounds yucky to... Read more β†’
by elyayaa

Semakin tua ternyata aku ga butuh punya banyak teman disana dan disini sampai semua orang kenal... Read more β†’
by elyayaa

Seneng deh kalau brand lokal hasil karya anak negeri sekarang kualitasnya bagus-bagus dan ga kalah... Read more β†’
by elyayaa

Borntree Gold Milk Steam Cream @borntree_korea is made of milk as the main ingredient which are... Read more β†’
by elyayaa

When it comes to cut down several step of morning skincare routine and choose the simple one, I put... Read more β†’
by elyayaa

Akhir-akhir ini berasa jadi banyak yang liatin aku 🀣 apa lagi pas melewati daerah perkantoran... Read more β†’
by elyayaa

β€œYour time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by... Read more β†’
by elyayaa

Memutuskan untuk mempunyai rambut panjang itu bukan perkara yg mudah. Kendala utama punya rambut... Read more β†’
by elyayaa

I used to think that I was lacking so much in a lot of aspects comparing to others. It seems that I... Read more β†’
by elyayaa

udah hari senin aja, liburan kali ini berasa lebih singkat dari biasanya. Padahal engga... Read more β†’
by elyayaa

✨ New skincare product to try this month πŸ˜„ dear skin, please bear with me! πŸ“© PR/... Read more β†’
by elyayaa

Makeup buat bukber agar terlihat cetar dan sparkling πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž (swipe for details) Karena... Read more β†’
by elyayaa

Lakme kindly send me their new collaboration with @disneyalladin that consist of several decorative... Read more β†’
by elyayaa

Hari ini aku ngabuburit dan bukber santai bareng @blibli.fashion dan @wardahbeauty 😁 acaranya... Read more β†’
by elyayaa

With the power of moon and sun, and of course with the power of makeup from @lakmemakeup x... Read more β†’
by elyayaa

Meet my recent morning Bae ❀ Some weeks ago, I put morning cleanser as my first step but I... Read more β†’
by elyayaa

Kemarin @flormarindonesia melaunching product baru mereka untuk complexion yang terdiri dari... Read more β†’
by elyayaa

Bakal terus ada orang yang mengambil jarak darimu karena kamu: terlalu baik, terlalu jahat, terlalu... Read more β†’
by elyayaa

[Updated hair care routine] Semenjak memutuskan untuk warnain rambut, hair care aku jadi beranak.... Read more β†’
by elyayaa

Skincare update : Several days ago, as my dermatologist recommendation. I had chemical peeling... Read more β†’
by elyayaa

Are you familar with these products? They are some of hype skincare products nowadays. I've heard a... Read more β†’
by elyayaa

I wish....you're the one ✨............ #clozetteid #mojamuseum #ootd #lifestyle #lifestyleblogger... Read more β†’
by elyayaa

I'm not a fans of lipgloss nor liptint, but recently I watched @ponysmakeup tutorial and get... Read more β†’
by elyayaa

πŸŒ™ PM skincare :when I use heavy, thick makeup, I always make sure to clean it properly or else,... Read more β†’
by elyayaa

I'm in the place where I let God does everything that good for me without me asking too much. I... Read more β†’
by elyayaa

Body and Co skincare πŸ€ ~ Last year or last month, @bodyand.co kindly sent me their products to... Read more β†’
by elyayaa