It's fun to be a woman, you get to express yourself in many different ways without being judged.

Actually people do judge, and i find it the stupidest thing of all, to judge people because they wear makeup - especially when done beautifully. Humans are horrid.

I really love how this look turned out although i struggled when taking pics because my hair was dirty and limp 🙊, but i still managed to snap some nice pics anyway haha.

#quarantine #quarantinemakeup #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #glitteryeyes #bloggerceria #makeuplook #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid #itsbeautycommunity #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger

It's fun to be a woman, you get to express yourself in many different ways without being judged. ... more

It's fun to be a woman, you get to express yourself in many different ways without being judged. ... more
Seeing everyone playing with #makeup , paying attention to details , from #cutcrease to #graphiceyeliner 😊 it reminds me when I start my #Makeuplife as an #makeupartist 😊♥️
Thank you for encouraging me to push my boundaries. It was an answer to my pray 🙏
#memories ••• Last nite, when everything done, my Sony camera 📷 decided to give up on me 😆😆😆 And somehow today it gets fixed by itself 😅😅😅 Must be tired serving me all these years 😅😅😅
••• #makeupart #makeupartistry #colourmecolourful #eyelinerwings #eyelineronfleek #eyelineronpoint #clozette #clozetteid #makeuppost #makeupstory #ilovemakeup #colourmakesmehappy #thankful #blessed #grateful #beautyaddict #freedom #idontplaniplay #woman

Seeing everyone playing with #makeup , paying attention to details , from #cutcrease to... more

Seeing everyone playing with #makeup , paying attention to details , from #cutcrease to... more
Like Us
Be the woman
who tells a stranger
her hair looks amazing,
who cheers for another woman,
and who helps little girls believe
that it’s okay if not everyone likes them ☘️
.
.
.
#clozetteid 
#outfitoftheday
#kissmylook
#outfitselfie
#lookdelgiorno
#outfitinspiration
#lookoftheday
#fashiondiariesmoda
#todayimwearingthis
#ootdpost
#mywhowhatwear
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta

Be the woman who tells a stranger her hair looks amazing, who cheers for another woman, and who... more

Be the woman who tells a stranger her hair looks amazing, who cheers for another woman, and who... more
📷 my kind of #selfie now 📷 
Keep learning and stepping up my game ... 😊
•
•
•
Just want to say “how are you?” •
•
•
Not #virtualphotography #stayhome #stayathome #covid19 #mask #maskseries #mask4all #makeup #makeupphotography #sonyphotography #sony #makeupart #maskmakeup #makeupartistry #woman #makeupillusion #ilovemakeup #makeupartist #clozette #clozetteid #havingagoodtime

📷 my kind of #selfie now 📷 Keep learning and stepping up my game ... 😊 • • • Just... more

📷 my kind of #selfie now 📷 Keep learning and stepping up my game ... 😊 • • • Just... more
Work hard,
for the woman you want to be
tomorrow, next month, next year.
Work so hard for her, that when
you look at her in the mirror,
you give a wink and say to yourself : “This is the woman that hustle built”
“This is the woman that I built” ☘️
.
.
.
#clozetteid 
#todayimwearingthis
#ootdpost
#mywhowhatwear
#stylediary
#oufitpost
#stylegoals
#whowhatwear
#IGoutfit
#revolveme
#outfitidea
#stylecollective
#workfromhome 
#dirumahaja 
#influencersurabaya 
#influencerjakarta

Work hard, for the woman you want to be tomorrow, next month, next year. Work so hard for her, that... more

Work hard, for the woman you want to be tomorrow, next month, next year. Work so hard for her, that... more
Feed your man's ego doesn't make him stay ⁣⁣⁣⁣#clozetteid #love #artjakarta #relationship #genderequality #feminism #feminis #women #woman #womenempowerwomen #sisterhoodwithasplashoffeminism

Feed your man's ego doesn't make him stay ⁣⁣⁣⁣#clozetteid #love #artjakarta #relationship... more

Feed your man's ego doesn't make him stay ⁣⁣⁣⁣#clozetteid #love #artjakarta #relationship... more
BUAT YG SELALU NANYA GUE PAKE SOFTLENS APA PLIS DI SAVE PLIS 😂 INI PAKE @freshkonindonesia Mosaic yg Charming Brown ✨———Menurut gue ini nyaman banget, enggak cepet kering dimata. Warna nya juga cucok. Lifespan nya ini 1 bulan ya gengs. Water content nya 55%. Ringan pun menurut gue sampe kadang lupa kalau lagi pake softlens 🤣———#clozetteid  #SingleMama #SingleMom #SingleMomIndonesia #MomBloggerIndonesia #MamaBlogger #MamaOfTwins #TwinMama #BeautyBloggerIndonesia #JakartaBeautyBlogger #BEAUTIESQUAD #TampilCantik #IndonesianWoman #Softlens #FreshkonIndonesia #contactlens

BUAT YG SELALU NANYA GUE PAKE SOFTLENS APA PLIS DI SAVE PLIS 😂 INI PAKE @freshkonindonesia... more

BUAT YG SELALU NANYA GUE PAKE SOFTLENS APA PLIS DI SAVE PLIS 😂 INI PAKE @freshkonindonesia... more
Another @gilla8.official products !-Well,Kmrn aku sdh share sama kalian dual super power cream dr @gilla8.official. Nah buat kalian yg kulitnya oily dan sensitive kyk aku dan lagi cari cleansing foam. @gilla8.official provide CICA PENTA CLEANSING FOAM 🧼-What’s good?Sensitive skin approveDeep cleansingOil control formulaSmoothen effectBlackhead removingPore tighteningVegan formulaSafety from pregnant womanDown side?Texture too thick and stickyFeel rough when you rinse itWatch the video ➡️SLIDE 3-This cleansing foam best for oily and sensitive skin. Your skin will oil free for 2hrs ! I rate it 3/5 ✌🏻 Where’s to buy?@charis_celeb shop ofc :http://hicharis.net/tephieteph/LOHGrab it for 176k/150ml ☘️...#clozetteid #charis #charisceleb #hicharis_official #gilla8 #gilla8indonesia #cica#cleansingfoam #cicapentacleansingfoam #oilyskin #oilyskincareroutine #sensitiveskin #bloggersurabaya #bloggerjakarta #tephcollaboration

Another @gilla8.official products !-Well,Kmrn aku sdh share sama kalian dual super power cream dr... more

Another @gilla8.official products !-Well,Kmrn aku sdh share sama kalian dual super power cream dr... more
MENCINTAI ORANG YANG SALAH. Untuk kamu, perempuan yang pernah tidak dihargai. (Juga lelaki baik).
.
Pernah, nggak, gara-gara mencintai seseorang, kamu jadi mendadak nggak percaya diri? Sementara orang lain justru melihat kamu 'lengkap', seba bisa, serba segalanya lah.

Tidak, bukan karena dia lebih tinggi derajatnya dari kamu. Atau..ya mungkin dia menganggap dirinya begitu, makanya dia ga bangga sama kamu, makanya dia..malu.

Intinya.. dia tidak menghargai kamu sebagaimana seharusnya.

Mungkin memang seharusnya dia tidak patut dicintai. Tapi soal hati, kan, tidak bisa direncanakan, ya. .
Kamu tidak salah mencintai, tapi kamu mencintai orang yang salah.
.
Mau sesempurna apapun, mau seberjuang apapun, dia tidak akan melihatmu dengan penghargaan.
Jangankan sebagai pasangan, bahkan sebagai teman saja mungkin dia malu. .
Tanpa dia sadari, orang seperti ini bisa bikin kamu mendadak tidak percaya diri. Bikin mikir kamu jelek...makanya dia malu, kamu nggak sekelas sama dia...makanya dia malu.
.
Saya pernah. Dan butuh waktu lama buat sembuh. Di antaranya...jadi trauma didekati yang lain. 
Like...lebih baik sendiri daripada diinjek lagi dan lagi. .
No, kamu tidak salah, kamu tidak jelek, kamu bahkan mungkin lebih dari pilihannya, lebih dari dirinya, tentang banyak hal. Kamu mungkin..lebih segalanya dari mereka.
.
Dia saja yang tidak bisa menghargai kamu..sebagai manusia.
.
Yap, kamu hanya mencintai orang yang salah.
.
Selamat Hari Kartini untuk para perempuan Indonesia. Kamu berharga🙏
.
#hariKartini #clozetteid #kebaya #Indonesia #kain #perempuan #wanita #women #woman

MENCINTAI ORANG YANG SALAH. Untuk kamu, perempuan yang pernah tidak dihargai. (Juga lelaki baik). .... more

MENCINTAI ORANG YANG SALAH. Untuk kamu, perempuan yang pernah tidak dihargai. (Juga lelaki baik). .... more
Happy Kartini’s Day for all women in this entire world! You’re a hero 💪🏾💪🏾💪🏾
⁣⁣
The strongest actions for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could. A strong woman builds her own world. The definition of women for me is the one knowing her value which reflected how you speak, how you dress, and how your attitude are. You don’t have to be someone else. ⁣⁣
⁣⁣
Being a woman is an incredible gift and the recent wave of girl power should remind you of that. Whether a tomboy or a girly girl, gay or straight or anywhere in between, being a woman is something to celebrate and never apologize for. I was surrounded by extraordinary women in my life who taught me about quiet strength and dignity.⁣⁣
⁣⁣
A real woman avoids drama; she knows her time is precious and she’s not wasting it on unimportant things. 😉⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣#kartiniday

Happy Kartini’s Day for all women in this entire world! You’re a hero 💪🏾💪🏾💪🏾... more

Happy Kartini’s Day for all women in this entire world! You’re a hero 💪🏾💪🏾💪🏾... more
It’s not only about finding someone you can look up to. You need to start being the woman you would look upto yourself ✨ Happy Kartini Day to us ladies! More discussion on “Strong Independent Women” is up on my story highlight 👏🏻—#PriStyleDiaries#ThePetiteMissyTravels📸 @steviiewong........#whatiwore #chic #sg #singapore #sgblogger #traveling #travel #travelblogger #travelingram #travelinspiration #fashionistas #ootdinspiration #lotd #fashionblog #bloggerstyle #fashion #instastyle #blogger #styleblogger #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #summer #clozetteid

It’s not only about finding someone you can look up to. You need to start being the woman you... more

It’s not only about finding someone you can look up to. You need to start being the woman you... more
Selamat Hari Kartini untuk semua perempuan. Selalu gapai mimpimu setinggi apa pun itu. Umur bukan batasan. Batasan itu hanya ada di pikiranmu.
.
Jangan pernah minder karena masih single. Hidup gak sekedar menikah dan mengurus keluarga.
.
Buat kamu yang sudah menikah, kamu hebat! Jangan lupa untuk menyisihkan waktu untuk me time biar tetap waras ya. Kamu perlu itu.
.
Kita perempuan. Kita pasti bisa. Woman rules!!!
.

#balinese #balieneseday #balievent #ootd #kebaya #kebayabali #ootdkebaya #clozetteid #ootdindo #ootdfashion #plussizeootd #plussizestyle #plussizefashion #plussizemodel #plussize #plussizebali #plussizeindonesia #plussizeinpiration #plussizebeauty #bigsizeindo #bigsizebali #bigsizemodel #bigsizeindonesia #kebayabigsize #curvywomanindonesia #curvywomanindo
.
#vinaberkebaya #vinaootd #ShoxSquad
@shoxfashionid

Selamat Hari Kartini untuk semua perempuan. Selalu gapai mimpimu setinggi apa pun itu. Umur bukan... more

Selamat Hari Kartini untuk semua perempuan. Selalu gapai mimpimu setinggi apa pun itu. Umur bukan... more
No matter where you are in life, inspire and empower the woman around you. Success is never reached alone and wisdom and wealth are sweeter shared. 🙏🏻
Happy Kartini Day! .
.
.
Dolled up in @avgal_collection .
#clozetteid #torquisewear #avgaldressup #bloggersurabaya

No matter where you are in life, inspire and empower the woman around you. Success is never reached... more

No matter where you are in life, inspire and empower the woman around you. Success is never reached... more
Now is an especially good time to focus on “being” and less on “doing” 💕 Happy Kartini Day to us Empowered 🇮🇩 Woman! .
.
.
. . .
. 
#photooftheday #ootd #throwback  #ootdindo #wiwt #steviewears #exploretocreate #clozetteid #ootdstyle #ootdinspiration #love #pink #lookbookindonesia #fashionblogger #style #whatiwore #stylefashion #streetfashion #streetstyle #streetinspiration #zalorastyleedit

Now is an especially good time to focus on “being” and less on “doing” 💕 Happy Kartini... more

Now is an especially good time to focus on “being” and less on “doing” 💕 Happy Kartini... more
2years post-partum body. One of my insecurities is my body, iyalah tiba tiba hamil kembar dan naik 19kg tuh whaaaa sesuatu~~ 🤣 tapi sekarang i love myself more than ever. Udah BODO AMAT sama yg katanya beauty standard itu langsing kurus mulus kayak tembok. I embrace all my flaws and don’t give a fck at all sama apa kata orang. Sekarang gue doing intermittent fasting & yoga ya for myself, i want to be healthy for me and the twins. YA KALAU TERUS JADI GLOWING KECE TERUS DAPET JODOH LAGI MAH BONUS DONG YA GAK? Hahahahahah!! 😂 ———Sekarang gue tuh yg penting WARAS dan HAPPY! Bersyukur sama apa yg ada tapi tetep berusaha dan do the best to achieve my goals, unch ❤️✨———-#clozetteid  #SingleMama #SingleMom #SingleMomIndonesia #MomBloggerIndonesia #MamaBlogger #MamaOfTwins #TwinMama #BeautyBloggerIndonesia #JakartaBeautyBlogger #BEAUTIESQUAD #TampilCantik #IndonesianWoman #PostPartumBody #SelfLove #LoveMySelf #PostPartum

2years post-partum body. One of my insecurities is my body, iyalah tiba tiba hamil kembar dan naik... more

2years post-partum body. One of my insecurities is my body, iyalah tiba tiba hamil kembar dan naik... more
WHO DISS??? LOL! This filter is everything, wish i can be as tanned as this filter made me 😆And oh, HAPPY SATURDAY!! ❤️———— #clozetteid  #SingleMama #SingleMom #SingleMomIndonesia #MomBloggerIndonesia #MamaBlogger #MamaOfTwins #TwinMama #BeautyBloggerIndonesia #JakartaBeautyBlogger #BEAUTIESQUAD #TampilCantik #IndonesianWoman #TannedSkin

WHO DISS??? LOL! This filter is everything, wish i can be as tanned as this filter made me 😆And... more

WHO DISS??? LOL! This filter is everything, wish i can be as tanned as this filter made me 😆And... more
Keep it real. I am mature woman, who still love playing with colours and makeup 🌈 won’t say sorry about whatever wrinkles and pores around my skin. 
I am grateful enough with it 😉 💕
•
•
•
#eyemakeup #eyeshadows #blend #light #clozette #clozetteid #hudabeauty #hudabeautyretrograde #eyetalk #makeuppost #makeupaddict #makeuplover #makeupartist #positivity  #matureskinmakeup #matureskin #artistrymakeup #colourmecolourful #idontplaniplay

Keep it real. I am mature woman, who still love playing with colours and makeup 🌈 won’t say... more

Keep it real. I am mature woman, who still love playing with colours and makeup 🌈 won’t say... more
Every woman wants to look cute stunning and gorgeous, and the long hair and hairstyles are undoubtedly help this, one of the most popular hairstyles that emphasize the beauty and cuteness of any lady is a  
https://nourishperk.com/hime-cut/

Every woman wants to look cute stunning and gorgeous, and the long hair and hairstyles are... more

Every woman wants to look cute stunning and gorgeous, and the long hair and hairstyles are... more
Kebanyakan gaul sama milenials membuat saya sering lupa kalau udah mau kepala 5; ya masih 3 tahun lageee seeeeh. ⁣⁣Jadi pas ada temen cerita soal ⁣@ventelashoes , sebagai pemakai setia segala sepatu tanpa heels langsung mupeng. Sempet baper karena susah cari nomor yang sesuai. Sempat ragu karena yang saya taksir ini kayaknya bakal bikin lecet. Yah, tapi pakai sandal jepit aja bisa lecet apalagi sepatu. ⁣⁣My honest review? Hiyah, saya perlu kaos kaki yang rada tebelan kalau mau jalan agak lama dengan sepatu ini. Ya kali cuma dipakai buat foto doang terus abis itu pakai sendal lagi, etapi itu lecet juga... ⁣⁣Masa iya kudu nyeker kemana-mana...⁣⁣⁣#clozetteid #ootd #potd #ventelashoes #lifestyle #casual #sneakers #socks #life #supportlocal #jeans #metime #woman

Kebanyakan gaul sama milenials membuat saya sering lupa kalau udah mau kepala 5; ya masih 3 tahun... more

Kebanyakan gaul sama milenials membuat saya sering lupa kalau udah mau kepala 5; ya masih 3 tahun... more
Every woman needs a magical shoes on her magical day ❤️ this is my pick... louboutin follie strass 100mm... my love at first sight shoes... #weddingshoes #shoes #louboutin #louboutinshoes #folliesstrass #folliesstrass100 #instagram #instashopping #weddingshoes #clozetteid

Every woman needs a magical shoes on her magical day ❤️ this is my pick... louboutin follie... more

Every woman needs a magical shoes on her magical day ❤️ this is my pick... louboutin follie... more
H&M is back with new super sale for all of the woman's apparel up to 50%! Don't miss this sale in all H&M outlets and online store. Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

H&M is back with new super sale for all of the woman's apparel up to 50%! Don't miss this sale in... more

H&M is back with new super sale for all of the woman's apparel up to 50%! Don't miss this sale in... more
There is no limit to what we, as women,  can accomplish - @michelleobama .Happy international women's day! #EachforEqual.....#ClozetteID#feminist#woman#women#instaquote#instagood#instadaily#internationalwomensday #instagram #igers

There is no limit to what we, as women, can accomplish - @michelleobama .Happy international... more

There is no limit to what we, as women, can accomplish - @michelleobama .Happy international... more
“A woman that knows her worth doesn't measure herself against another woman but stands strong, calmed and self confident”- somebody -.Happy International Women’s Day 🥳...#internationalwomensday #womenpower #meandmygirls #mommyanddaughters #blogger #momblogger #clozetteid

“A woman that knows her worth doesn't measure herself against another woman but stands strong,... more

“A woman that knows her worth doesn't measure herself against another woman but stands strong,... more
Healthy, glowing and flawless skin is the key to make yourself look prettier. You can have free consultation with me, and you can ask me everything about Japanese Beauty, lifestyle, Japanese Skincare routine, how to get beautiful Japanese skin. I'll share all my knowledge and experience about Japan, especially in beauty & lifestyle. Meet me today at @suikabeauty booth, proudly present Purevivi & Alovivi! You can try my favourite award winning skincare products direct from Japan. (Grand City, Surabaya - Batik & Bordir Fair 2020 )
.
I've got so many question as always : 'Yuki, how to make your skin glow like that, i envy your skin!' Ah, i always keep my skin healthy from the outside and inside, pretty. I concerns about what i eat, avoid instant food, msg, i eat vegetables, drink much water & collagen drink, deep cleansing my face, and skincare is a must.
.
Every woman deserves to feel beautiful. And skincare is not only for a woman, but a man should keep their skin healthy too. 
I'll do the same thing for my future soulmate to keep his skin healthy too 😉
.
.
.
.
#JapaneseBeauty #JapaneseSkincare #Japan #makeup #kawaii #skincare #beauty #makeup #healthyskin #IndonesianBlogger #clozetteid #cchannelbeautyid #モデル #メイク #ヘアアレンジ #オシャレ #メイク #JapaneseBeauty #JapaneseSkincare #Japanesemakeup #Japan  #makeup #beauty #kawaii #ファッション #コーディ #ガール #かわいい #skincare #beauty #beautiful #makeup #healthyskin #IndonesianBlogger #clozetteid  #BeautyInfluencer #BeautyBloggerIndonesia #BeautyVlogger #BeautyBlogger

Healthy, glowing and flawless skin is the key to make yourself look prettier. You can have free... more

Healthy, glowing and flawless skin is the key to make yourself look prettier. You can have free... more
“Gw heran sama trend kulit glowing,” temen yg seumuran ngedumel. “Apanya glowing? Itu mah berminyak. Lo inget gak jaman kita duluh, pasti bawa kertas untuk ditempelin di muka buat nyerap minyak?!”⁣
⁣
“Terus sekarang pas trend kulit mengkilap eh kita udah pada gersang semua kulitnya,” jawab saya.⁣
⁣
⁣
Serba salah yes? Dulu sampai kesel setiap kali ngaca, ya ampooon tuh minyak kok banyak amat sih! Jidat sampai mengkilap bikin silau kalau difoto. Apalagi dulu, gak ada filter2an, gak ada edit2 foto, pake blitz pulak, ambyarrr tuh penampakan.⁣
⁣
⁣
Sempet juga merasakan kulit kering kayak keset. Mana saya termasuk yang malas mengeluarkan duit buat perawatan wajah. ⁣
Gak boleh ditiru ya dek adek, pengen keceh tapi ngeliat bakso langsung imannya goyah. ⁣
Terus ngatasin kulit keringnya? Saya pakai olive oil di muka sehabis mandi & juga buat alas bedak (iye beneran). Rajin juga makan tomat karena betul lumayan membantu kulit muka saya biar gak kayak serutan kelapa. ⁣
⁣
⁣
Beuh, mau bilang thanks udah difotoin aja ngocehnya panjang bener 🤣⁣
⁣
⁣
#clozetteid #ootd #casual #woman #photography #sneakers #lajang #life #love #friends #weekend #pose #uniqloindonesia #onitsukatiger

“Gw heran sama trend kulit glowing,” temen yg seumuran ngedumel. “Apanya glowing? Itu mah... more

“Gw heran sama trend kulit glowing,” temen yg seumuran ngedumel. “Apanya glowing? Itu mah... more
“Bu, nanti pakai baju warna apa?” tanya driver ojol.⁣
Terus saya melihat warna baju, terus mikir, terus memutuskan menyebutkan warna yang gampang diketahui,”Oranye pak.”⁣
⁣
Begitu sampai si driver bilang,”Ini mah bajunya warna coklat bu, untung lagi gak ada penumpang lain yang pake oranye.”⁣
⁣
⁣
Baiiik. ⁣
⁣
Dari pembicaraan bareng temen2, baru sadar kalau kita2 nih minim perbendaharaan kata untuk warna2. Cuma ada beberapa saja. Berapa banyak siy yang tahu warna terracotta? Lah saya keingetnya aja panna cotta mlulu #eh ⁣
⁣
⁣
Selamat pagiii menjelang akhir pekan.⁣
⁣
⁣
⁣
#ootd #clozetteid #style #fashion #colors #life #potd #woman #lajang #uniqloindonesia #cafehopping

“Bu, nanti pakai baju warna apa?” tanya driver ojol.⁣ Terus saya melihat warna baju, terus... more

“Bu, nanti pakai baju warna apa?” tanya driver ojol.⁣ Terus saya melihat warna baju, terus... more
No one ever made difference by being like everyone else 😊♥️
•
•
•
#freeimyself #happyisdecision #blessed #thankful #grateful #survivor #woman #gypsysoul #enrichingsoul #enrichingwomenslives #womanempowerment #livingmybestlife #workingmom #workingmomlife #clozette #clozetteid #idontplaniplay

No one ever made difference by being like everyone else 😊♥️ • • • #freeimyself... more

No one ever made difference by being like everyone else 😊♥️ • • • #freeimyself... more
Choosing to be positive and having a grateful attitude is going to determine how you are going to live the life. 😘💋
•
•
•
Thank you @jackytlight for the 📷 
Edited by myself, the way I like it 😁
•
Thanks @sirenclothingind @jennalani for awesome jacket •
#freemysoul #freemyself #survivor #blessed #thankful #grateful #woman #enrichingwomenslives #enrichingsoul #workingmom #workingmomlifestyle #fashion #photography #white #selfcare #selflove #clozette #clozetteid #livingmybestlife #idontplaniplay

Choosing to be positive and having a grateful attitude is going to determine how you are going to... more

Choosing to be positive and having a grateful attitude is going to determine how you are going to... more
Arti #MyPerfectBeautyHair buatku adalah saat rambut terlihat sehat, halus dan bersinar dan buat dapetin rambut sehat pasti shampoo & conditioner yang aku pake harus ada kandungannya natural ingredients (paraben free, sulphate free dan silicone free) lebih aman dibanding shampoo lain.-Hal ini buat aku selalu ready menghadapi semua tantangan di dunia. As a woman, kalian juga bisa menyebarkan pesan ke wanita lainnya untuk terus percaya diri dengan #MyPerfectBeautyHair cukup share cerita #MyPerfectBeautyHair terus mention @moistdianeID-Spread you wings and perfect hair to others !#MoistDianeID #MoistDianeIDCompetition #MyPerfectBeautyHair#clozetteid

Arti #MyPerfectBeautyHair buatku adalah saat rambut terlihat sehat, halus dan bersinar dan buat... more

Arti #MyPerfectBeautyHair buatku adalah saat rambut terlihat sehat, halus dan bersinar dan buat... more
The real power of a man is in the size of the smile of the woman sitting next to him they said....⁣
⁣
⁣
Tapi kl istrinya ngerenyit kyk dipoto ini bs dipastikan pembicaraan berurusan dgn keuangan & dana liburan selanjutnya yg terancam gagal krn satu & lain hal #eh 😅😆⁣
⁣
#marriage #marriagestory #marriagelife #clozetteid #parenthood #wifelife #family

The real power of a man is in the size of the smile of the woman sitting next to him they... more

The real power of a man is in the size of the smile of the woman sitting next to him they... more