Happy Eid Mubarak to all friends who celebrate it 😄🙏✨. Stay in peace, joy, & wish you have a good quality time with beloved ones! .
.
Kaftan dress : @esye_official .
Shoes : @obermainid .
#HappyEidMubarak #ClozetteID

Happy Eid Mubarak to all friends who celebrate it 😄🙏✨. Stay in peace, joy, & wish you have... more

Happy Eid Mubarak to all friends who celebrate it 😄🙏✨. Stay in peace, joy, & wish you have... more
1: Happy 3rd birthday little Nesa!
2: Red carpet & #OOTD
3: "Makasih ya gaes udah datang ke party aku!"
4: Tiup lilin 🎂

#birthday #wishes #happiness #ulangtahun #life #city #princess #bandung #goodvibes #childhood #party #clozetteid #photooftheday #photography #picoftheday #vsco #vscocam #love #parents #ramadan #june #eidmubarak #cake #throwback #gemini #yolo #latepost

1: Happy 3rd birthday little Nesa! 2: Red carpet & #OOTD 3: "Makasih ya gaes udah datang ke party... more

1: Happy 3rd birthday little Nesa! 2: Red carpet & #OOTD 3: "Makasih ya gaes udah datang ke party... more
Like Us
Why wish upon a star when you can pray to the one who created it 💫

Why wish upon a star when you can pray to the one who created it 💫

Why wish upon a star when you can pray to the one who created it 💫
IT'S HOLIDAY TIME 💙💙💙 Buat yg mudik atau jalan2, wishing you a safe and fun journey 😘
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootdmagazine #OOTD #OOTDID #ootdindo #OOTDIndonesia #ootdidku #lookbook #lookbookindonesia #aestheticaccount #FOTD #fashionblogger #streetstyle #vscocam #fblogger
#style #picoftheday #WIWT #instafashion #styleinspo #fashioninspo #ootdinspo #stylediaries #outfitideas #travel #summeroutfit #MOTD #santorini #traveling

IT'S HOLIDAY TIME 💙💙💙 Buat yg mudik atau jalan2, wishing you a safe and fun journey 😘 .... more

IT'S HOLIDAY TIME 💙💙💙 Buat yg mudik atau jalan2, wishing you a safe and fun journey 😘 .... more
Hi @thisisapril_ and @fujifilm_id this is my capture moment with my little family yesterday before we going to my village for holiday.

Moment foto bareng keluarga lengkap gini tuh jarang banget, setahun sekali mungkin, karena kesibukan satu sama lain. So it's amazing moment for me 💓💓_ 
_

Lets join your family moment and tag @thisisapril_ & @fujifilm_id for change win new Camera @fujifilm_id and 5 Outfit from @thisisapril_ . Woohooo wish me luck.. @prapancadf @sishantie @fhatimah930

#TIAxFujifilm
#Fujifilm
#Family

Hi @thisisapril_ and @fujifilm_id this is my capture moment with my little family yesterday before... more

Hi @thisisapril_ and @fujifilm_id this is my capture moment with my little family yesterday before... more
Last day of May !! Are you excited for June? Wishing everyone a great long holidays with your loved ones. ❤️steal my holiday look from @zaloraid, notice my scarf? its actually the belt that comes with the jumpsuit but I’m feeling to style it differently 😂 shop all I wear on #ZaloraID with my discount code with my discount code ZALORAXSTEVIE to additional get 15% off 😊 #zalorastyleedit #style #whatiwore #steviewears #exploretocreate #ootd

Last day of May !! Are you excited for June? Wishing everyone a great long holidays with your loved... more

Last day of May !! Are you excited for June? Wishing everyone a great long holidays with your loved... more
Ditunggu setelah jodoh datang, pastinya pas moment menegangkan ketika bertemu camer(calon mertua) 😅😅 moment lebaran idul fitri untuk silahturahmi dengan camer, moment tsb ingin menjadi paling special banget dan butuh banget Makeup ramadhan look yg sesuai dan tidak too much / lebay agar menjadi perhatian banget. Karena sudah binggung akhirnya aku dapat tantangan untuk mencoba #ShiseidoramadhanLook dari @shiseidoid dan menginsprasi makeup look dari kak @kiaraleswara kemudian dijamu ramah oleh BA counter @shiseidoid . Produk yg aku gunakan berupa :Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation Neutral 2Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 524 Dark Fantasy; ColorGel LipBalm 101 Ginko Shiseido INNERGLOW CHEEKPOWDER 01 Inner LightShiseido KAJAL INKARTIST 02 Lilac Lotus; Shiseido BROW INKTRIO 04 Ebony; _First impresion mencoba produk @shiseidoid beneran glowing banget wajah aku, paling suka dengan shiseido synchro skin lasting foundation wajah glowing seketika dan setelah bberapa jam tetap stay natural dan ga berasa makeup makeup cukup foundation aja dan tdk menggunakan compact powder dan aku juga suka mascaranya bikin bulu mata yg tipis jadi panjang sehingga serasa fakelashes .Dg menggunakan makeup @shiseido aku #VisibleFeelsInvisible dan makeup ramadhan bertemu Camer membuat diriku tampil #BeautyReimagined . Yuhu ga sabar bertemu camer nanti ketika idul fitri dan semoga aja wishlist kado lebaran terwujud dari challnge @kiaraleswara X @shiseidoid untuk mengubah penampilanku ketika idul fitri nanti.Wish me lucky yuk ikutan tantangan ini genks @zahradelima @eridarida @tianggur125 @antika_343 @san2pit cobain tampilan ramadhan look serasa tanpa bermakeup yg ringan banget ^_^ #clozetteid #ShiseidoXKiaraLeswara  #shiseido #ShiseidoIDN #VisibleFeelsInvisible .....#좋반 #선팔 #얼스타그램 #셀카 #셀피#좋아요반사 #likeforlikes #likeforlike#likeforfollow #맞팔 #선팔하면맞팔#followforfollow #like4like #f4f

Ditunggu setelah jodoh datang, pastinya pas moment menegangkan ketika bertemu camer(calon mertua)... more

Ditunggu setelah jodoh datang, pastinya pas moment menegangkan ketika bertemu camer(calon mertua)... more
Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia ! Wish you all the best ✨ Yuk, ikut rayakan #1TahunCOSRXIndonesia di @sociolla Store, Kota Kasablanka. Kalian bisa jadi 100 orang yang beruntung untuk dapat COSRX Totebag + Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Travel Size atau Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser Travel Size + 3 Sample Sachet + Voucher Rp 100.000! Kalau mau tau caranya, langsung check @cosrx_indonesia ya!#1TahunCOSRXIndonesia #AkuPakaiCOSRX

Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia ! Wish you all the best ✨ Yuk, ikut rayakan... more

Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia ! Wish you all the best ✨ Yuk, ikut rayakan... more
Tell me your wish.... 🧞‍♀️.Inspired by @llumosmakeup.Gampang gampang susah yee hahaha 🤭Deets :@altheakorea Bare Face Essentials@revlonid Colorstay Foundation 220@thesaemid Concealer@maybelline Fit Me Loose Powder 10@purbasari_indonesia Oil Control  Powder Honey Beige@lakmemakeup Duo Blush@thebalmid Take Home The Bronze Oliver@byscosmetics_id Glitter Liner Silver@luxcrime_id Highlighter@lakmemakeup x @anggierassly Marble Eyebrows@officialsnazaroo Face Painting@beautyglazed @morphebrushes Eyeshadow@zoyacosmetics Lipcream (Deep Claret).#flovivi #clozetteID #bunnyneedsmakeup #wakeupandmakeup #indobeautygram @tampilcantik @setterspace @cchannel_id @cchannel_beauty_id

Tell me your wish.... 🧞‍♀️.Inspired by @llumosmakeup.Gampang gampang susah yee hahaha... more

Tell me your wish.... 🧞‍♀️.Inspired by @llumosmakeup.Gampang gampang susah yee hahaha... more
Wihii sheet mask lagi😍Aku lagi cobain 7 days mask dari @ariul_id nih.Ariul 7 days mask ini punya 7 varian berbeda yang kalian bisa pilih sesuai masalah kulit kalian ni. Ada green tea, tea tree, bamboo water, aloe vera, avocado, lemon, dan pomegranate.So far aku udah cobain varian tea tree dan aloe vera. What I love about this mask are:✅ Tissuenya pas nggak ketebelan/ketipisan✅ Essencenya banyak✅ Eseencenya cepet menyerap, nggak greasyI wish lubang matanya lebih besar, karena mepet bgt dan mataku jd sedikit perih. Tapi positive sidenya, lebih banyak area yang kecover sm maskernya termasuk area bawah mataku.Kalau kalian mau beli, bisa langsung cari di Sociolla ya. Jangan lupa juga pakai kode voucherku SBNLABB2 buat diskon 50rb dg minimal pembelian 250rb 😊#ariulid #beautyjournal #sociollablogger #sociolla #7daysmask #7dayssheetmaskchallenge #sheetmask #sheetmaskreview #clozetteid #beautygoersid #hijabersbeautybvlogger #indobeautygram #indobeautysquad #tipskecantikan #tampilcantik #beautybloggerindonesia

Wihii sheet mask lagi😍Aku lagi cobain 7 days mask dari @ariul_id nih.Ariul 7 days mask ini punya... more

Wihii sheet mask lagi😍Aku lagi cobain 7 days mask dari @ariul_id nih.Ariul 7 days mask ini punya... more
Don’t wish them pain.That’s not who you are.If they caused your pain,they must have pain inside.Wish them healing.That’s what they need 🌻...#clozetteid #stylesubmit #stylehunters #summerstyle #floraldress #floralillustration #summeroutfitideas #summerseason #fashionhunters #simplefashion #bloggersurabaya #bloggerjakarta

Don’t wish them pain.That’s not who you are.If they caused your pain,they must have pain... more

Don’t wish them pain.That’s not who you are.If they caused your pain,they must have pain... more
Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia 🥳✨—I personally wish that @cosrx_indonesia can always supply the best skincare needs so that our skin can be FLAWLESS 🤩 I just tried their Advanced Snail 92 All in One Cream and I noticed that these pesky undereye fine lines are minimized! These “cracks” are slowly fading away 😱 —OH ABOUT THE HAPPY NEWS! They are giving away special presents for lucky 100 earlybirds who visit @sociolla Store at Mall @kotakasablanka 🤫 You can get totebags + Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Travel Sizs or Salycylic Acid Daily Gentle Cleanser Travel Size + 3 Sample Sachet + Voucher Rp. 100.000! Go visit @cosrx_indonesia page now for more 💃🏻—#1TahunCOSRXIndonesia#AkuPakaiCOSRX📸 @ovisa___ ........#skincare #health #beauty #kbeauty #beautyblogger #beautiful #portrait #blog #makeupjunkie #lifestyle #beautyenthusiast #beautyinfluencer #makeuplook #beautyjunkie #blogger #influencer #lifestyle #makeup #beautytips #bloggerstyle #tampilcantik #fashionblogger #makeupreview #ulzzang #lifestyleblogger #fashioninfluencer #clozetteid

Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia 🥳✨—I personally wish that @cosrx_indonesia can always... more

Happy 1st Anniversary @cosrx_indonesia 🥳✨—I personally wish that @cosrx_indonesia can always... more
One of the most exquisite place that I wish I could see everyday. Combination of Indian-Moroccan-Middle East elements really got me like 😳😍👏...#beautifuldestination #moroccanvibe #middleeast #traveldestination #ClozetteID

One of the most exquisite place that I wish I could see everyday. Combination of... more

One of the most exquisite place that I wish I could see everyday. Combination of... more
Happy Vesak Day 🙏
Wishing you peace and happiness 🙏
Selamat hari Waisak untuk teman-teman yang merayakan 🙏
From the Borobudur Vesak flying lanterns 2011 💕
*koleksi foto 2011, masih pake blackberry 😬
.
#vesakday #vesak #waisak #selamatwaisak #celebrate #celebration #peace #happiness #joy #lifestyle #moment #photooftheday #pictureoftheday #travel #borobudur #temple #budha #wonderfulIndonesia #pesonaIndonesia #traveler #traveling #clozetteid #rapunzel #flyinglantern #lantern #lanternfestival #night #moon

Happy Vesak Day 🙏 Wishing you peace and happiness 🙏 Selamat hari Waisak untuk teman-teman... more

Happy Vesak Day 🙏 Wishing you peace and happiness 🙏 Selamat hari Waisak untuk teman-teman... more
Casual sunday. 
Read on a bed. *i wish* 
Reality: taking care of baby son who finally getting better but still fussy 🙌🏻
-
#clozetteid
#momwithcameras

Casual sunday. Read on a bed. *i wish* Reality: taking care of baby son who finally getting... more

Casual sunday. Read on a bed. *i wish* Reality: taking care of baby son who finally getting... more
Becareful with what you wish for. Sudah bulan Mei, hampir separuh jalan di 2019 ini. Apa wish list yang masih diusahakan tercapai?.Saya sih nggak muluk-muluk, pengen nanjak gunung lagi. Kamu?.Pic is editted with filter from @richotraveling..#labuanbajo #padarisland #pulaupadar #nature

Becareful with what you wish for. Sudah bulan Mei, hampir separuh jalan di 2019 ini. Apa wish list... more

Becareful with what you wish for. Sudah bulan Mei, hampir separuh jalan di 2019 ini. Apa wish list... more
Celebrating princess @amandatorquise's birthday 👸🏻.ーーOnce again happy birthday my piggy sissy, the one whose hug feels fourth-the-best in the world to me (yes I keep track of how comforting one's hug is to me 🤷🏻‍♀️) We wish you nothing but the best and the prettiest. Love you always ♥️!!ーーRegards, your annoying bunny lil sis 🐰 and 5 more other @_aphrodites_ big sis!..#aphrodites #bdaybash#birthdaygirl#aphroditesootd#aphroditesevent #clozetteid#今日のコーディネート #コーディネート #コーデ#服#今日の服#今日のファッション #ファッション #かわいい#可愛い #beautyinfluencer#styleblogger#instastyle#sbybeautyblogger #surabayabeautyblogger #beautyinfluencer #party#bdayparty

Celebrating princess @amandatorquise's birthday 👸🏻.ーーOnce again happy birthday my piggy... more

Celebrating princess @amandatorquise's birthday 👸🏻.ーーOnce again happy birthday my piggy... more
Current Morning Routine May 2019☀

It's been a long time since I update my skincare products, I'm trying to finish all the opened products before finally opening the new ones and it also applies when testing new products. My testing period is now longer before giving the finalize thought, hope you guys don't mind😄
.
.
Product details:
🌴#KraveBeauty Matcha Hemp Hydrating Cleanser (nip) — I have reviewed this, check the post!
🌴#NormalNoMore Blue Therapy Anti Redness Toner — my current fave toner, feels moisturizing and look at dat blue! Who can resist?
🌴#KraveBeauty Great Barrier Relief — my one and only option for a quick minimal routine. It provides you healthy glow. 🌴#Dermatory Azulene Gel Cream — I have emptied the first tube and still haven't made a dedicated post to it lol. It's a great gel cream even though it's not that "light" in my opinion.
🌴#KraveBeauty Beet the Sun* — I am very happy it doesn't break me out. I just wish they come in bigger size with same price.

Will share the night routine too this week.
Promise you, I'll update my routine as soon as possible.
—
*Gifted
PS: This review is based on my personal experience, all opinions are not influenced by the brand. But YMMV🙏
.
.
#gegeciellaskincare #abbeauty #skincare #koreanskincare #abbeatthealgorithm #clozetteid #idskincarecommunity #abcommunity #koreanbeauty #beauty #kbeauty #asianskincare #asianbeauty #morningroutine #skincareroutine

Current Morning Routine May 2019☀ It's been a long time since I update my skincare products, I'm... more

Current Morning Routine May 2019☀ It's been a long time since I update my skincare products, I'm... more
Sometimes, text written on shirt are wishes as pray whispered..#clozetteid #OOTD #HOTD #fashionaddict #fashionableme #fashionate #fashionation #fashionic #fashionableblogger #akber #akademiberbagi #volunteer #volunteerspirit #staycation #amaris #latepost

Sometimes, text written on shirt are wishes as pray whispered..#clozetteid #OOTD #HOTD... more

Sometimes, text written on shirt are wishes as pray whispered..#clozetteid #OOTD #HOTD... more
Thank you everyone for the wishes❤️.Btw kalian bisa dapet diskon 35% kalo rsvp @benihana_id via aplikasi @chopeid , banyak resto lainnya juga loh😆.Don’t forget to follow @cicicuan for more promo info #tetappromo #cicicuan

Thank you everyone for the wishes❤️.Btw kalian bisa dapet diskon 35% kalo rsvp @benihana_id via... more

Thank you everyone for the wishes❤️.Btw kalian bisa dapet diskon 35% kalo rsvp @benihana_id via... more
안녕하세요 여러분 어제와 오늘 저에게 무한한 사랑을 주셔서 너무나도 감사드립니다❤️제 생일 잊지않고 기억해준 한국 친구들 ㄴㅓ무 감동ㅇㅣ 었ㄸㅏ❤️ 저를 낳아주고 키워주신 부모님께 무한 감사, 이땅에서 하나님의 일을 위해 지금까지 생명붙여주신 하나님께 무한 감사! 항상 내 옆에 영원한 동역자로 영적 육적 지지해주는 내 허비 고마워❤️#그렇게 #만30 #이제20대핑계거리도없는 #웃픈생일 #감사합니다-Hello my friends🦄I want to SAY Thank you so much all who congrats my birthday yesterday till now🥺 Because of many wishes i spent my birthday with full of happiness and laughing🌸Especially i feel thankful to God i want to live in his calling and he gives me a chance for this year to fulfill🙏🏼And also thanks my parents and also my only one love ❤️ hubby @hanskristian93#thousandofthanks #loveyouall

안녕하세요 여러분 어제와 오늘 저에게 무한한 사랑을 주셔서 너무나도... more

안녕하세요 여러분 어제와 오늘 저에게 무한한 사랑을 주셔서 너무나도... more
You make me realize that the happiest place on earth is not Disneyland, but next to you. .Happy birthday my husband, my best friend, my imam, my 24/7, my partner in everything, wish you nothing but the best in life and after. May Allah bless us always, love you 3000 😘😘😘.#husbandbirthday #husbandandwife #disneyland #putribaim #clozetteid

You make me realize that the happiest place on earth is not Disneyland, but next to you. .Happy... more

You make me realize that the happiest place on earth is not Disneyland, but next to you. .Happy... more
My wish for you this may —Comfort on the difficult days.Smiles when sadness appears.Rainbow to follow the clouds.Sunset to warm your heart.Confidence for when you doubt.Love when you spirits is low.Courage to be who you are 🌻...#clozetteid #tephtraveldiary #namiislandkorea #namiisland #springbreak #springseason #cherryblossom #todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#stylediary#oufitpost#stylegoals#whowhatwear#IGoutfit#revolveme#outfitidea#stylecollective

My wish for you this may —Comfort on the difficult days.Smiles when sadness appears.Rainbow to... more

My wish for you this may —Comfort on the difficult days.Smiles when sadness appears.Rainbow to... more
[BIRTHDAY GIVEAWAY ALERT🎊]안녕하세요 내일은 제 생일이라서 작은 나눔 이벤트를 가질 생각입니다❤️이번 이벤트는 인니친구들한테 적용되는거라한국친구들은 쏴리..😩 #clozetteid -Halo teman teman ku❤️ besok adalah hari ultah ku, jadi besok saya akan adakan Giveaway. Dimulai dari hari ini sampai tanggal 2 Mei, teman” silahkan berikan Wishes  kalian sekreatif mungkin di komen yah.  akan saya pilih 3 juara, best wishes akan mendapatkan first prize, second akan mendapatkan second prize dan third akan mendapatkan thrid prize.(swipe photo)Dan jangan lupa tag 3 temen” kalian, follow saya dan follow brand produknya yah.@skinaz.indonesia@mizzucosmetics@revlonidThank you for your wishes love❤️

[BIRTHDAY GIVEAWAY ALERT🎊]안녕하세요 내일은 제 생일이라서 작은 나눔... more

[BIRTHDAY GIVEAWAY ALERT🎊]안녕하세요 내일은 제 생일이라서 작은 나눔... more
I don't like to use a cushion before, because it's very difficult for me to find the right shades for my skin tone. But, finally my wish came true and @rollover.reaction launch their first complexion product Rollover Reaction Cushion Compact SPF 27 Tinted Moisturizer.••My my latest review on my blog www.dsherlytha.com for full review 😉#clozetteid #rolloverreaction #cushion #beautybloggers

I don't like to use a cushion before, because it's very difficult for me to find the right shades... more

I don't like to use a cushion before, because it's very difficult for me to find the right shades... more
Thank you so much @altheakorea for the birthday gift Wish I would be a good angel, #AltheaAngels Yayyy! ............#beautyblogindonesia #jakartabeautyblogger #clozetteid #sociollablogger #beautyupdates #bloggermafia #beautybloggerindo #beautybox #altheamakeup #altheaskincare #altheareview #influencerindo #makeupcommunity #bloggerlife #bloggingcommunity #vintageedit  #makeupindonesia #tampilcantik #ragamkecantikan #beautynesiaMember #indonesianbeauty#GlowliciousMe

Thank you so much @altheakorea for the birthday gift Wish I would be a good angel, #AltheaAngels... more

Thank you so much @altheakorea for the birthday gift Wish I would be a good angel, #AltheaAngels... more
Hai! Semua beberapa hari kemarin Aku sempet bilang kalau ada beauty platform dari Korea Selatan yaitu AKOCO. Naah Aku dikasih welcome gift yang bisa Kamu purchase juga nih dalam satu paket yang disebut AKOCO Flawless Set. Kalau harga normal kan $161.49 nah ini Kamu bisa dapetin $99.98, BEST DEAL COY! Ada apa aja nih di Akoco Flawless Set ini?1. Laneige Lip Sleeping Mask: Lip care yang emang jadi kesukaan Aku ini emang bener bikin lembap banget! Pas malem dipake, paginya bibir langsung smooth banget.2. Banila Co Clean It Zero: Cleansing balm yang hits ini bikin makeup cepet banget bersihnya. Btw ini wishing list Aku dari lama, jadi pas dapet uuu seneng banget!3. Innisfree Green Tea Seed Serum: Serum ini wanginya enak, teksturnya ringan dan gak bikin lengket. Ini serum bikin jerawat Aku makin mereda. Suka sekali!4. Dr. Jart+ Cicapair Cream: Face cream dengan kandungan Centella Asuatica ini bikin kalem kulit sensitif jadi "kalem". Belum Aku coba nih, soalnya masih pengen pake skincare lain dulu hehehe.5. Neogen Vita Duo Cream: Dalam satu packaging terdapat dua rangkaian produk yaitu day cream dan night cream.6. COSRX Acne Pimple Master Patch: patch jerawat dengan berbagai ukuran.7. Mediaheal N.M.F Aquaring Ampolue Mask EX: sheet mask yang kata beauty enthusiast ini tu bagus banget akhirnya ku punyaa!Check website www.akoco.com dan dapetin promo-promo serunya yuuuk!#ClozetteID  #akoco #ForYourFlawlessDays #AkocoFam #banilaco #neogen #drjart #innisfree #skincarecommunity #intothegloss#slaytheflatlay #skincareroutine#365inskincare #kbeautyblogger#igtopshelfie #asianskincare#skincareblogger #shelfiesunday#beautyflatlay #kbeautyaddict #kbeauty #abcommunity #rasianbeauty #kosmetyki #koreanskiekosmetyki #skincaredaily

Hai! Semua beberapa hari kemarin Aku sempet bilang kalau ada beauty platform dari Korea Selatan... more

Hai! Semua beberapa hari kemarin Aku sempet bilang kalau ada beauty platform dari Korea Selatan... more
Create things you wish existed.

Pernah berharap akan sesuatu? Wujudkan. Adanya pesawat karena ada seseorang yang berharap bisa terbang. Adanya lampu karena ada seseorang yang berharap bisa membuat terang. Nothing you can't do. 
It always seems impossible until it's done. 📷: @esterherliana
 #blogger #impiccha #piccha #tribepost #bandungbeautyblogger #clozetteid #quote #qotd #quotes #inspiring #motivation #quotesoftheday #instaquote #ipreview

Create things you wish existed. Pernah berharap akan sesuatu? Wujudkan. Adanya pesawat karena ada... more

Create things you wish existed. Pernah berharap akan sesuatu? Wujudkan. Adanya pesawat karena ada... more
[[Sebvvah Keglowingan HQQ, Glowing Sana Glowing Sini]].Hi MiLuvs~Asli aku excited parah pas lihat @pondsindonesia keluarin produk geglitteran ini. Langsung kaya "Eh apa tuh kok lucu amat??" Apalagi logonya Unicorn & packingnya hologram. Jujur hamba tidak kuat 😭✨✨.Ada 4 produk #PondGlitterGlow yg bakal bikin ke-glowingan kamu makin HQQ:💖Peel-off Glitter Mask: Gmz banget ada glitter2nya, after use jadi lebih lembab & glowing.💖Glitter Cream: Major luv! Gilak moisturizer tapi illuminate our skin at the same time. Glowing parah ini aku suka banget!💖Glitter Moisture Stick: Warnanya emang pink tapi jangan takut, setelah diblend cucok banget efek holograpicnya. Tiap noleh pink-ungu pink-ungu gitu.💖Glitter Duo Powder: I wish the packaging was bigger soale aku juga suka yang ini. Ada 2 warna (kuning with gold shimmer & ungu with holo shimmer) yg bisa disesuaikan dengan makeup apa yang lagi kamu pakai. Hasilnya natural but buildable..#SparkYourUnicornGlow #BornUnicorn #GlitterGlowReview.........#ivgbeauty #indobeautygram #makeuptutorial #wakeupandmakeup #undiscovered_muas  @tampilcantik #tampilcantik #ClozetteID #tutorialmakeup #ragamkecantikan @ragam_kecantikan #inspirasicantikmu @zonamakeup.id @makeup.tutorial.asian

[[Sebvvah Keglowingan HQQ, Glowing Sana Glowing Sini]].Hi MiLuvs~Asli aku excited parah pas lihat... more

[[Sebvvah Keglowingan HQQ, Glowing Sana Glowing Sini]].Hi MiLuvs~Asli aku excited parah pas lihat... more
Selamat makan siang manteman..❤❤ ini makeup buat malem jum'atan, malem sabtuan, malem mingguan, malem apa aja bebas..😆😂🤣 Produk yang aku pakai: @juviasplace Afrique paletteLip:@elsheskin x @tasyafarasya Wish@nyxcosmetics_indonesia Lingerie Shimmer Chatoyant#clozetteid #juviasplace #juviaasafrique #boldmakeup #glossylips #eyemakeuptutorial #tutorialmakeup #makeuptutorial

Selamat makan siang manteman..❤❤ ini makeup buat malem jum'atan, malem sabtuan, malem mingguan,... more

Selamat makan siang manteman..❤❤ ini makeup buat malem jum'atan, malem sabtuan, malem mingguan,... more