hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty Hackaton nya @nyxcosmetics_indonesia & @heidianatjahjadi @mmurwanti @blekribe ..Kali ini makeup dengan tema “Ninja Turtle” karena aku suka dengan superheroes  dan kebetulan dulu kecil suka nonton kartunnya.. Walaupun masih agak kacau dan kurang rapih semogaaa berkesempatan y bisa ikutan acara iniWish me luck y guys..#beautyhackathonlorealid #NYXCosmeticsID#botbNYX#halloweenmakeup #halloweenmakeupidea #clozetteid#ninjaturtlemakeup

hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more

hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more
hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty Hackaton nya @nyxcosmetics_indonesia & @heidianatjahjadi @mmurwanti @blekribe ..Aku makeup dengan tema “Spiderman” karena aku suka superheroes terutama Spiderman 😍😍Walaupun masih agak kacau dan kurang rapih semogaaa berkesempatan y bisa ikutan acara iniWish me luck y guys..#beautyhackathonlorealid #NYXCosmeticsID#botbNYX#halloweenmakeup #halloweenmakeupidea #clozetteid #spidermanmakeup

hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more

hiii ini adalah my third submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more
Like Us
With my cutie pie @itsdiras sukses beb for the .... I wish all the best for you. What ever it is... Let's start your new journey.. Dress @houseofsunny
Shoes @brideandyou
Styled by @styletheoryid
.
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid #ShoxSquad #outfitsociety #vsco 
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes

With my cutie pie @itsdiras sukses beb for the .... I wish all the best for you. What ever it is...... more

With my cutie pie @itsdiras sukses beb for the .... I wish all the best for you. What ever it is...... more
the silent hell in "i wish you well"
📸 @zysenko 
pants by @shopmestylee @menolikieandbakonang
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#clozetteid #ootdinspo #beautifulmatters #lookbookindonesia #theheartcaptured #thehappynow #wheretofindme #ファッション #스타일 #コーデ #littlestoriesofmylife #neutraltones #alliseeispretty #todaysgoodthing #slowandsimpledays #momentsofmine #neutrals #ofsimplethings#postitfortheaesthetics #myeverydaymagic #stylehunters #ootd

the silent hell in "i wish you well" 📸 @zysenko pants by @shopmestylee @menolikieandbakonang... more

the silent hell in "i wish you well" 📸 @zysenko pants by @shopmestylee @menolikieandbakonang... more
hiii ini adalah my fourth submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty Hackaton nya @nyxcosmetics_indonesia & @heidianatjahjadi @mmurwanti @blekribe ..Kali ini aku mengambil tema “Deadpool” yang inspired by @natzbuzzAku suka karakter superheroes ini karena kocak ga jelas gitu walaupun filmnya agak sadis yah.. Jujur aku merasa aku masih agak kacau dan kurang rapih terutama pada bagian garis putih itu tapi aku bangga bisa menyelesaikannya jugaSemoga aku punya kesempatan y bisa ikutan acara ini jadi bisa banyak belajar dan punya temen baruWish me luck y guys 🤗..#beautyhackathonlorealid #NYXCosmeticsID#blekribe #halloweenmakeup #halloweenmakeupidea #deadpoolmakeup #clozetteid

hiii ini adalah my fourth submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more

hiii ini adalah my fourth submission Halloween makeup versi aku untuk join ke acaranya Beauty... more
Review lebih dekat seputar Lanore Whitening & Anti-Aging DD Cushion. Udah sekitar dua mingguan aku pake cushion ini melulu karena emang ringan banget dipake, gampang di blend dan ada SPF 36 PA++++ yang melindungi kulit dr pengaruh buruk UVA dan UVB. Cocok banget emang buat aku yg tiap hari naik motor menerjang teriknya matahari Surabaya. Ditambah lagi bikin kulit glowing sehat gitu. Ada kandungan Ademosine dan vitamin B3 yg mampu memudarkan garis halus dan tentunya menyehatkan kulit. All in one banget deh pokonya. My only wish is I hope they come out with more darker shades, karena bisa dilihat di video ini masih agak keputihan di kulit sawo matangku. Meski kelamaan akan semakin membaur dengan kulit jadi ga terlalu kelihatan aneh/abu abu. Rekomen banget buat kalian yg aktif, cari yang praktis dan suka dengan hasil akhir natural. 💕💕
#LANORESHOPEEHiip #DDCushion #BeautyEnthusiast
#beautybloggerid
#beauty #beautybloggersurabaya
#tutorial #cutemakeup #clozetteid  #beautyblogger #beauty  #indonesian #bblogger  #instamakeup  #instabeauty  #beautybloggerid #beautybloggersurabaya #surabayabeautyblogger

Review lebih dekat seputar Lanore Whitening & Anti-Aging DD Cushion. Udah sekitar dua mingguan aku... more

Review lebih dekat seputar Lanore Whitening & Anti-Aging DD Cushion. Udah sekitar dua mingguan aku... more
Masih belum move on dari KIFF 2019 , apalagi nobar film bebas sama Kang Sora 😍
@festfilmkorea da best lahhh
.
Super love this moment at Korea Indonesia Film Festival~ 
Indonesia and Korea more close with this event 🙏
.
.
#강소라 #KoreaIndonesiaFilmFestival2019 #kfestival2019 #luseechinstoryofkorea #sahabatkorea #koreanet #Korea #kmovie #KangSora #movie #star #hallyustar #hallyu #indonesiakoreafriendship #bilateral #한국인도네시아영화제 #KFestival2019ID #Kpassport2019 #KFest2019IDJohayo #clozetteid #soconetwork #luseechinsahabatkorea #contestKIFF2019 #wishKIFF2020 #momenKIFF2019 #tiketKIFF2019

Masih belum move on dari KIFF 2019 , apalagi nobar film bebas sama Kang Sora 😍 @festfilmkorea da... more

Masih belum move on dari KIFF 2019 , apalagi nobar film bebas sama Kang Sora 😍 @festfilmkorea da... more
So what’d you wish for? 💜 #haluuworld #haluubanget •
•
•
•
#ootdmagazine @ootdmagazine #cgstreetstyle @cosmogirl_ind #ggrep #ggrepstyle @gogirlmagz #wearetothe9s @wearetothe9s 
#fashionpost #ootd #fashioninfluencer #minimalism #clozetteid #패션 #fashion #instafashion #streetstyle #fashionpeople #blogger #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #패션블로거

So what’d you wish for? 💜 #haluuworld #haluubanget • • • • #ootdmagazine @ootdmagazine... more

So what’d you wish for? 💜 #haluuworld #haluubanget • • • • #ootdmagazine @ootdmagazine... more
Daily Hero 101!_1. When you wish someone look at you like that the way mr. Hero looked at the food behind the camera_2. When you try to look cute af_3. When you want something but no one gib a f, so you try to pout and it works😂_4. Just posing cos you realized someone's taking picture of you fron your good side_Hope you have a wonderful day❤️....#potd #vscocam #vsco #vscophile #exploretocreate #peoplescreatives #photoshoot #igdaily #vscodaily #instadaily #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseed #snapseeddaily #pets #webstapets #instapets #cutenessoverload #chihuahua #herothechihuahua #herochihuahua #onlychihuahuas #chihuahuafanatics #chihuahuaism #barked #9gag

Daily Hero 101!_1. When you wish someone look at you like that the way mr. Hero looked at the food... more

Daily Hero 101!_1. When you wish someone look at you like that the way mr. Hero looked at the food... more
Have a great time with Kang Sora at Press Conference and Pre-event special movie screening SUNNY & BEBAS .
She really very welcomed and feeling happy ~ she also enjoy watch Bebas movie and having fun with all fans
.
Pertama kali datang ke Indonesia dan Kang Sora merasa di sambut dengan hangat dan berharap moment ini bukan kali terakhir dia di Indonesia. Cast Bebas juga sangat ramah sama doi , jadi doi seneng beuttt~
.
Wish your next project have a  Great feedback 🙏
다음 작품을 대박 나게  바랄게요🙏 @reveramess_
또 만나요 😍😘🤗
.
.
#강소라 #kiff2019 #KoreaIndonesiaFilmFestival2019 #kfestival2019 #luseechinstoryofkorea #sahabatkorea #koreanet #Korea #kmovie #koreamovie #koreamoviestar #KangSora #movie #star #hallyustar #hallyu #indonesiakoreafriendship #bilateral #한국인도네시아영화제 #KFestival2019ID #Kpassport2019 #KFest2019IDJohayo #clozetteid #soconetwork #luseechinsahabatkorea

Have a great time with Kang Sora at Press Conference and Pre-event special movie screening SUNNY &... more

Have a great time with Kang Sora at Press Conference and Pre-event special movie screening SUNNY &... more
Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26✅ umroh✅ nikah di tanggal cantik dengan jodoh terbaik dari Allah✅ di endorse keliling dunia huwaaghhhh ~ yaaah yang deket2 aja dulu kek cem thailand, korea, jepang, hongkong aamiin✅ belajar nyetir mobil biar dapet SIM A ~ beli mobilnya nyusul✅ nerbitin buku "the story of tante julit" berisi tentang perjalanan mencari om julit 😅 (emang ada yang mau baca??? Hmmmm 😌🤔)✅ becoming great beautravelpreneurfluenceryoutuber (dowoneeee)✅ get better job opportunity (ku ingin kerja di asean or another job yang kerjanya bareng bule2 yaa allah)✅ belajar skill baru ~ design dan lalalayeyeyenya✅ punya tabungan, bebas financial✅ menjadi pribadi yang anggun, gradakan semakin teredam, berpendidikan, ga aneh2, kerjaan mapan, kalem, lemah lembut keibuan, bisa masak tanpa micin touching, biar menjadi calon istri idaman mama kamu 😎😎😎-Aamiin seng banter 🙏🙏🙏-Saya halu??? Bukaaaaan. Saya cuma mimpi kok. Mumpung masi gratis belum kena pajak apalagi denda. Saya ga tahu doa mana yang akan dikabulkan duluan sama Allah, yang pasti saya tidak pernah berhenti berusaha dan doa-Selamat bermimpi, jangan lupa tulis mimpimu, siapa tahu malaikat sampaikan mimpimu kepada Tuhan dan menjadi kenyataan 🙏🙏🙏-Lady was born at Oct, 9, 1993With loveCyntia#cyntiayoga #travelblogger #beautyblogger #lifestyleblogger #fashionblogger #blogger #hijab #hijabtravel #hijabers #modelhijab #travelenthusiast #traveling #traveladdict #backpacker #wanderlust #lovetravel #explore #influencer #clozetteid #libra #birthdaygirl #librarian #motivation #selfreminder #selfreminder #dream #birthday #wish

Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26✅ umroh✅... more

Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26✅ umroh✅... more
Showering you today with wishes for a lifetime if happiness ans love.Who is the next?@jejespanda @lucytjasasubandi@akulida hanna @anjelia21 #blogger #impiccha #piccha #tribepost #bandungbeautyblogger #clozetteid #quotes #dailyquotes #quotesoftheday #picchaquotes

Showering you today with wishes for a lifetime if happiness ans love.Who is the next?@jejespanda... more

Showering you today with wishes for a lifetime if happiness ans love.Who is the next?@jejespanda... more
I love it when you call me señorita
I wish I could pretend I didn't need ya
But every touch is ooh la la la
It's true, la la la
Ooh, I should be running
Ooh, you keep me coming for you ---
Ketika caption dan foto tyda nyambung😂😂
.
.
.
.
.
.
#khansamanda #thailand #chaam #wonderful#beautifuldestinations 
#khansamandatraveldiary #travel  #travelphotography#travelblogger #indonesiatravelblogger #travelgram#womantraveler #travelguide #travelinfluencer #travelling  #wonderful_places #indtravel #indotravellers#exploreindonesia #bestplacetogo #seetheworld#solotravel  #clozetteid #santorinipark #likeforlike #l4l

I love it when you call me señorita I wish I could pretend I didn't need ya But every touch is ooh... more

I love it when you call me señorita I wish I could pretend I didn't need ya But every touch is ooh... more
Happy Wedding my dear ex-officemate @febbykh ❤️ truly happy for you... wishing you and Edbert a happy marriage, God bless you both always.. #febbyedbertwedding #edbertfebby #wedding #clozetteid #Lovebonito #lbstudio #iwearlovebonito #lovebonitoid #lovebonitodress

Happy Wedding my dear ex-officemate @febbykh ❤️ truly happy for you... wishing you and Edbert a... more

Happy Wedding my dear ex-officemate @febbykh ❤️ truly happy for you... wishing you and Edbert a... more
Just a lil throwback to my #eyebrowhistory So a few years ago i dont really care how my eyebrows' look...but one day my Mom asked me to go to beauty salon to get my makeup on for her friend's birthday party... It really turns out my thought about the importance of using eyebrows products lolAnd i've tried all these #AltheaBrowWow products , they're easy to use even for a beginner, pigmented, very soft on application, long lasting and they comes with an affordable price too.I love everything about it, so i want to win it too, wish me luck❤Lets join the fun @meiliyana_11 @helloolaayu @dsherlytha@AltheaKorea#AltheaAbloom #AltheaBROWSerHistory#Alt#AltheaAngels

Just a lil throwback to my #eyebrowhistory So a few years ago i dont really care how my eyebrows'... more

Just a lil throwback to my #eyebrowhistory So a few years ago i dont really care how my eyebrows'... more
A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some points i even want to avoid them because i don't want to be reminded that i am getting older 😂. But at the same time, at every birthday i am reminded of how lucky i am. How blessed. It always feels like a fresh beginning, a motivation to make my new age the best just yet. I haven't been in the best state of mind in a while, it's something that i even i am struggle to understand, but that's life - we don't get to choose what happens next but we can learn to grow and deal with it, getting wiser as we do. I am still in the midst of it, but i am determined to come out of it better. As i grow older i learn that i don't want or need any fancy gifts, just happiness, contendness and a peace of mind - all things that money can't buy. So what's the best birthday gifts you can give me? Positive thoughts and well wishes, slip me into your prayers tonight ☺️☺️☺️. #birthday#birthdaygirl #birthdaywishes🎂 #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan#kapalgardenhotelmalang #asian

A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some... more

A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some... more
What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.😻
People always asked me (in a surprised tone) why 'a girl' like me traveling alone or go anywhere by herself, but..why not?
.
Traveling alone forced me to get to know new people, new culture (personally), which tend not to be done when traveling in group.
.
This is Boom, new friend from Thailand, I know her when I'm in Singapore last week because we stayed in the same place. We get along right away.🖤
.
And when Boom's back to Thailand, I met Anwar, another new good friend from Singapore, he drove me around the city. And there's Carlos from Hong Kong too.
.
And so when I was in Bali (I deliberately stay in places that full of foreign citizens, so I was the only local guest in the area). Met a lot of new local and international friends. And get to know the place personally.
.
Anw, happy birthday, @kamboomsmilee 🎂🎉 hope it's not too late to say this 😁 I wish all things are sweet and bright in the future😘
Hope we'll meet again soon 🤩
.
#friends #friend #besties #girls #women #Singapore #hajilane #solotraveler #travel #traveling #travelbuddies #traveler #internationalfriends #clozetteid #happybirthday #birthdaywishes #photooftheday #pictureoftheday

What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.😻 People always... more

What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.😻 People always... more
I'm so into skincare with probiotics since i've tried @soonplus_official 5.5 Cleansing Foam! So today i'll share my mini review on SOON+ 5.5 Balancing Emulsion. The key ingredients are Probiotics Water (to maintain healthy skin barrier), Allantoin (powerfully moisturizing ingredient), and Red Berry Peptide (for skin soothing).
Lets get it started!
.
PACKAGING - Thick plastic bottle with the same colour (nude beige) as the other product of SOON+. At first i thought the cap should be twisted to open but i'm wrong 🤣 it could be opened and closed very easily, but still feels tight and secure. It comes with a pump and you don't have to worry, it won't spilled easily 😆
.
TEXTURE - Since this is an emulsion, you could fit this product on your skincare regime after toner and before serums. A little bit thick, lotion-like texture but not sticky at all. It absorbs rather quick on my skin. Feels light and not greasy 👍 I love light texture like this.
.
FRAGRANCE - This is fragrance-less, which i love. Great for layering skincare because too much different fragrance could be very annoying to me.
.
AFTERMATH - It provides enough moisture for my normal to dry skin even with its light texture. Quickly absorbs & no sticky feeling after application. My skin also feels more supple & soft! I love how the weak acidic formula within this product improves my skin barrier condition so i rarely got flaky and dry patches around my jawline again.
.
SOON+ 5.5 line are amazing and do the job very well on my normal to dry skin. Wish i could try more of their products 😍
Buy this product on my Charis Shop -
https://hicharis.net/annisapertiwi/r2V 👌
.
#5.5BALANCINGEMULSION #5.5 #EMULSION #SOONPLUS #SOON+ #BALANCINGEMULSION #SKINCARE #KBEAUTY #BEAUTY #CHARIS #CHARISSTORE #charisAPP #charisceleb @hicharis_official @charis_celeb
#vsco #clozetteid #skincarereview #kbeauty #kbeautyenthusiast #kbeautyjunkie #beautyenthusiast #beautyenthusiastindonesia #skincarejunkie #skincareenthusiast

I'm so into skincare with probiotics since i've tried @soonplus_official 5.5 Cleansing Foam! So... more

I'm so into skincare with probiotics since i've tried @soonplus_official 5.5 Cleansing Foam! So... more
Thank you for all the kind wishes my friends ❤️ same prayers goes to you... may God bless you and your family, and may The same love and kindness returned to you #birthdaygirl #happybirthday #TJsbirthday #clozetteid #clozetteambassador #birthdaycake #birthday #birthday🎂

Thank you for all the kind wishes my friends ❤️ same prayers goes to you... may God bless you... more

Thank you for all the kind wishes my friends ❤️ same prayers goes to you... may God bless you... more
[GIVEAWAY TIME!].Rules #etherealpotato8thga :1. Wajib follow @xllenlimx 2. Komen di blog ERHA Truwhite Activator Body Series aku (link di bio), komen harus berhubungan dengan produk + cantumkan username instagram kalian.3. Tidak perlu menulis wish me luck, atau sebagainya. Jika ditemukan, maka tidak dihitung ya.4. Share post giveaway ini di instagram story kalian, jangan lupa tag @xllenlimx dan juga 3 teman kalian ya.5. Setelah semua selesai, komen DONE di post instagram ini dan sertakan #etherealpotato8thga 6. Selalu aktif dan kasih support di instagram aku~7. Satu akun hanya boleh komen sekali saja. Pastikan akun kalian adalah akun asli dan ngga di-private ya.Periode : 24 Sept - 19 Oct 2019Pengumuman : 20 Oct 2019Ongkirnya ditanggung aku yaa~ Asalkan domisili kalian masih di Indonesia aja hahaha.Pemenangnya akan aku pilih menggunakan random picker. Tapi tentunya aku akan tetap cek dulu apakah sang pemenang udah aktif dan mengikuti semua rules yang ada.Note : beberapa preloved ya, tapi hanya untuk review saja#beautiesquad #setterspace #indobeautysquad #bvloggerid #bloggerceria #indobeautyinfluencer #KBBVmember #bandungbeautyblogger #indonesiabeautyblogger #beautygoersid #beautilosophy #clozetteID #giveaway #giveawayindo #giveawaymakeup #giveawaymakeupindo #indonesiagiveaway #makeupgiveaway #lomba #kompetisi #indogiveaway #makeupgiveawayindo #beautycontestid #gratisanid #infokuisid

[GIVEAWAY TIME!].Rules #etherealpotato8thga :1. Wajib follow @xllenlimx 2. Komen di blog ERHA... more

[GIVEAWAY TIME!].Rules #etherealpotato8thga :1. Wajib follow @xllenlimx 2. Komen di blog ERHA... more
Morning glory,

So bright, clear and comfortable here. Wish I have a huge garden like this...jauh dari tetangga yang hobi bakar2an 🙄
Paling engga, asepnya lebih ke filter. 
_________

#beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID
#jeans  #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #Bogor

Morning glory, So bright, clear and comfortable here. Wish I have a huge garden like this...jauh... more

Morning glory, So bright, clear and comfortable here. Wish I have a huge garden like this...jauh... more
Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w 🎂🎂🎂.. Wish you all the best 😘😎😙😍.. Miss this short escape 😂😂.. Loph u pull mels 😍😍😍...PS: just swipe 😝....#happybirthday#happybday#birthday#birthdaygirl#bdaygirl#bornday#bff#bestfriend#lippomall#jekardah#sweetescape#shortescape#swipe#kindergartenfriends#clozette#clozetteid#beauty#lifestyle#girls#like#like4like#latepost#throwback#friendshipforever#friendship#newyear#christmas#foreveryoung#jakarta

Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w 🎂🎂🎂.. Wish you all the best... more

Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w 🎂🎂🎂.. Wish you all the best... more
I have so many talks with my sister years ago that we wish someday we can dress up and look good while commuting but still comfortable and feel safe enough and not get any kind of cat-calling from abang2 (you know)
-
Now, we all can. Still cannot believe we have our own MRT in Jakarta. ✨
-
#celliswearing 
#clozetteid 
#mrtjakarta

I have so many talks with my sister years ago that we wish someday we can dress up and look good... more

I have so many talks with my sister years ago that we wish someday we can dress up and look good... more
“Anybody offended by breastfeeding is staring too hard.” Cannot agree more with this quote!

A little over 9 months into my breastfeeding journey (hoping to make it to at least one year), so I thought I’d dedicate a post for a photo (or three 😛) of me pumping. I’ve come from the fresh postpartum baby blues of dreading every nursing session to loving it so much, so much that while I can’t wait til the day I officially stop breastfeeding and can’t chug some 🍺 there’s a part of me that wishes that day don’t come too soon.

We have been trying to wean off the breasts so Owen is now mostly bottle-fed, but DBF-ing to sleep is a crutch that is much harder to break. We’re taking our time but making progress.

Anyway... this breastfeeding-friendly dress I’m wearing is from @mom.bies . Highly recommended! Bahannya ringan, dipakainya adem, bukaan menyusuinya pas. Baju rumah yang nyaman buat busui. Dan style bisa juga untuk dipakai keluar rumah atau bahkan summer vacay. 💛

#clozetteid #ootd #ootdmommy #pumpingmom #busui #momblogger #mamadaily #nursingfriendly #breastfeedingmom

“Anybody offended by breastfeeding is staring too hard.” Cannot agree more with this quote! A... more

“Anybody offended by breastfeeding is staring too hard.” Cannot agree more with this quote! A... more
HAPPY BIRTHDAY MAMA!
Wish u healthy, success, and still young.
God bless us ❤❤❤
.
.
.
#birthday #birthdaymom #mom #mother
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #lookbook #amsterdam #europe #traveleuropr #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdspot #jktspot #followme #instadaily #maldives #holiday  #postthepeople #travel  #clozetteid

HAPPY BIRTHDAY MAMA! Wish u healthy, success, and still young. God bless us ❤❤❤ . . .... more

HAPPY BIRTHDAY MAMA! Wish u healthy, success, and still young. God bless us ❤❤❤ . . .... more
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to celebrate it with my beloved family and friends who are dearest to me. My first birthday as a wife and we’re about to start a new phase in our life by moving in to our own place. Officialy 26 years old and citizen of Cinere 🎂🥳.Thank you for all the birthday wishes and gifts, all the best for you too!.#birthday #virgo #blessed #clozetteid

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to... more

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to... more
(3/𝟯) Swipe left 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 & 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗸 𝗧𝗶𝗻𝘁 Nude Whisper 303Wishful Pink 305Zesty Orange 307Glam Red 309...#revealYou #micabeautysquad @mineralbotanica..#clozetteid #beautyblogger #faceoftheday #indobeautygram #lotd #instabeauty #clozzeteid #fotdibb #featuredibb #qupas #getfreshallday #instamakeup #lipstickoftheday  #motdindo #lipstickswatch  #FDbeauty #instablogger #makeupblogger

(3/𝟯) Swipe left 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 &... more

(3/𝟯) Swipe left 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 &... more
(2/𝟯) Swipe left when 'dem blended𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 & 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗸 𝗧𝗶𝗻𝘁 Nude Whisper 303Wishful Pink 305Zesty Orange 307Glam Red 309...#revealYou #micabeautysquad @mineralbotanica..#clozetteid #beautyblogger #faceoftheday #indobeautygram #lotd #instabeauty #clozzeteid #fotdibb #featuredibb #qupas #getfreshallday #instamakeup #lipstickoftheday  #motdindo #lipstickswatch  #FDbeauty #instablogger #makeupblogger

(2/𝟯) Swipe left when 'dem blended𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮... more

(2/𝟯) Swipe left when 'dem blended𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮... more
(𝟭/𝟯) 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 & 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗸 𝗧𝗶𝗻𝘁 Nude Whisper 303Wishful Pink 305Zesty Orange 307Glam Red 309Mengandung Vitamin E sebagai a nti oksidan, extracr baobab untuk melembabkan bibir, dan Hydrolized Jojoba Ester untuk menjaga kelembaban kulit.Tekstur cair dan sangat ringan.Formula nya tidak transfer-proof tapi nyaman dibibir, di apply berulang-ulang tidak membuat bibir kering..#revealYou #micabeautysquad @mineralbotanica..#clozetteid #beautyblogger #faceoftheday #indobeautygram #lotd #instabeauty #clozzeteid #fotdibb #featuredibb #qupas #getfreshallday #instamakeup #lipstickoftheday  #motdindo #lipstickswatch  #FDbeauty #instablogger #makeupblogger

(𝟭/𝟯) 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 &... more

(𝟭/𝟯) 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗶𝗽 &... more
Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being, better than me. I wish you a bunch of love and happiness, for the rest of your life ❤
.
.
#birthday #birthdaygirl #babygirl #happiness #clozetteID #lifestyle #momlife #momanddaughter #motheranddaughter #momandbaby #mommyblogger #parentinglife #happinessinframe #laughterinframe #laughtogether #laughforever #happinessinframe #discoverunder5k

Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being,... more

Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being,... more