이 맛있어요 🍨.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #december #2018

이 맛있어요 🍨.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu... more

Do you wanna build a snowman ☃️🍫.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #december #2018

Do you wanna build a snowman ☃️🍫.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #akudankorea... more

Do you wanna build a snowman ☃️🍫.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #akudankorea... more
Like Us
Goodbyes are not forever, are not the end, it simply means I’ll miss you until we meet again 🌸.#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Goodbyes are not forever, are not the end, it simply means I’ll miss you until we meet again... more

Goodbyes are not forever, are not the end, it simply means I’ll miss you until we meet again... more
There are no strangers in this world, only friends I haven’t met yet.🎥 Instagram Stories🎵 Missing You by G-Dragon feat Kim Yuna.#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

There are no strangers in this world, only friends I haven’t met yet.🎥 Instagram Stories🎵... more

There are no strangers in this world, only friends I haven’t met yet.🎥 Instagram Stories🎵... more
.Sedih Nami Island saat itu hujan mulai dari pagi kita datang sampai jam 3 sore baru berhenti, walau gerimis kita masih semangat foto sambil ketawa-ketawa 📷🌧🍁.#timetravel #wheninkorea #seoul #gyeonggido #namiisland #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

.Sedih Nami Island saat itu hujan mulai dari pagi kita datang sampai jam 3 sore baru berhenti,... more

.Sedih Nami Island saat itu hujan mulai dari pagi kita datang sampai jam 3 sore baru berhenti,... more
Gang Nam yang menjadi salah satu destinasi wisata kuliner malam itu, dibalik gedung-gedung ini ada yang harus kalian kunjungi hmm apa yaa 😏.#timetravel #wheninkorea #seoul #gangnam #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Gang Nam yang menjadi salah satu destinasi wisata kuliner malam itu, dibalik gedung-gedung ini ada... more

Gang Nam yang menjadi salah satu destinasi wisata kuliner malam itu, dibalik gedung-gedung ini ada... more
.Meskipun jalan di depan terlihat jauhMeskipun aku mungkin lelah pada waktu itu. Aku terus melangkahkan kaki melawan angin dan berjalan dengan irama.🎥 Instagram Stories.#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

.Meskipun jalan di depan terlihat jauhMeskipun aku mungkin lelah pada waktu itu. Aku terus... more

.Meskipun jalan di depan terlihat jauhMeskipun aku mungkin lelah pada waktu itu. Aku terus... more
.When the night has comeAnd the land is darkAnd the moon is the only light we'll see.Setiap malam di Seoul selalu dilewatkan dengan hal-hal yang menyenangkan, mulai dari jalan kaki kesana-kemari, jajan di seven-eleven, cari odeng sampai cuci mata sama oppa deng xoxoxo 🤪.#timetravel #wheninkorea #seoul #hongdae #mapo #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

.When the night has comeAnd the land is darkAnd the moon is the only light we'll see.Setiap malam... more

.When the night has comeAnd the land is darkAnd the moon is the only light we'll see.Setiap malam... more
Let we take a selfie 🤳🏻
.
For the first time ke Nami Island dengan perjalanan hampir 2 jam dari Seoul, makan ayam - bakpau - ice cream Nami sambil menikmati indahnya pohon mapple 🍁
.
Perjuangan melawan dinginnya sampai dibawah 10 derajat, hujan dan mendung terbayarkan 💞
.
We hang out, we help one another, we tell one another our worst fears and secrets, and then just like real sisters, we listen and don’t judge
.
#timetravel #wheninkorea #nami #namiisland #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Let we take a selfie 🤳🏻 . For the first time ke Nami Island dengan perjalanan hampir 2 jam... more

Let we take a selfie 🤳🏻 . For the first time ke Nami Island dengan perjalanan hampir 2 jam... more
Pink touches my soul like no other color can, have a good time with @anna_arshaka at @pinkpoolcafe play, work and eat with happy.📷 @carolinaajeng #timetravel #wheninkorea #seoul #hongdae #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Pink touches my soul like no other color can, have a good time with @anna_arshaka at @pinkpoolcafe... more

Pink touches my soul like no other color can, have a good time with @anna_arshaka at @pinkpoolcafe... more
Gimana rasanya naik T-express?.Main-main di everland ngga lengkap kalau ngga naik roller coaster yang tiang nya masih dari kayu, antriannya hampir 90 menit dan naiknya ngga sampai 7 menit 🎢.#timetravel #wheninkorea #everland #findeverland #halloween #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Gimana rasanya naik T-express?.Main-main di everland ngga lengkap kalau ngga naik roller coaster... more

Gimana rasanya naik T-express?.Main-main di everland ngga lengkap kalau ngga naik roller coaster... more
.#timetravel #wheninkorea #seoul #junggu #streetfoodkorea #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

.#timetravel #wheninkorea #seoul #junggu #streetfoodkorea #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn... more

Nom nom nom’.Rekomendasi jajanan @chaliesti yang harus dicoba banyak banget dan enak-enak semua, yang pasti sebelum beli ditanya dulu ada pork nya atau ngga 🙊.#timetravel #wheninkorea #seoul #myeongdong #streetfoodkorea #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Nom nom nom’.Rekomendasi jajanan @chaliesti yang harus dicoba banyak banget dan enak-enak semua,... more

Nom nom nom’.Rekomendasi jajanan @chaliesti yang harus dicoba banyak banget dan enak-enak semua,... more
Where’s my tteokbokki?Seneng di korea selalu ketemu street food yang mengguggah selera mulai dari jajanan yang menarik dan unik sampai yang asin dan kurang micin 🍢.#timetravel #wheninkorea #seoul #streetfoodkorea #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Where’s my tteokbokki?Seneng di korea selalu ketemu street food yang mengguggah selera mulai dari... more

Where’s my tteokbokki?Seneng di korea selalu ketemu street food yang mengguggah selera mulai dari... more
It was beautiful, bright auntum day with air like cider and a sky so blue you could drown it.#timetravel #wheninkorea #seoul #gyeonggido #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

It was beautiful, bright auntum day with air like cider and a sky so blue you could drown... more

It was beautiful, bright auntum day with air like cider and a sky so blue you could drown... more
Liburan kali ini selain birthday trip juga jalan-jalan sambil reunian plus tambahan bawa baby-baby gemes 👶🏻.🎥 Instagram Stories.#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

Liburan kali ini selain birthday trip juga jalan-jalan sambil reunian plus tambahan bawa baby-baby... more

Liburan kali ini selain birthday trip juga jalan-jalan sambil reunian plus tambahan bawa baby-baby... more
I hope that every day is a fresh start for something new, that every sunrise is a new chapter in my life waiting to be written.#timetravel #wheninkorea #seoul #soedaemun #sunrise #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2018

I hope that every day is a fresh start for something new, that every sunrise is a new chapter in my... more

I hope that every day is a fresh start for something new, that every sunrise is a new chapter in my... more
Still have bunch of photos from Korea’s trip! I paid a visit to Petite France which I knew from “Running Man”, a French style cultural village, a must visit place #wheninkorea. It is located at the same area with Nami Island, Gapyeong.
_
What we can do here? Strolling down the village, eating some light bites at the cafe, taking pictures anywhere!
.
.
.
#wyntraveldiary #koreatrip #explorekorea #iseoulu #petitefrancekorea #clozetteid #travel #leisuretime #vacaymode #littleprince

Still have bunch of photos from Korea’s trip! I paid a visit to Petite France which I knew from... more

Still have bunch of photos from Korea’s trip! I paid a visit to Petite France which I knew from... more
Clothes make a statment, costumes tell a story,-
.
#timetravel #wheninkorea #seoul #stylenanda #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Clothes make a statment, costumes tell a story,- . #timetravel #wheninkorea #seoul #stylenanda... more

Clothes make a statment, costumes tell a story,- . #timetravel #wheninkorea #seoul #stylenanda... more
Dua hari berturut-turut Hallowen Party di Itaewon yang penuhnya luar biasa, tengok kiri-kanan macam-macam setan berkeliaran 🧟‍♀️
.
Ekspektasi mau dandan ala setan di Indonesia tapi realita jadi band rocker 🤣👻🎃🎭
.
#timetravel #wheninkorea #seoul #stylenanda #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Dua hari berturut-turut Hallowen Party di Itaewon yang penuhnya luar biasa, tengok kiri-kanan... more

Dua hari berturut-turut Hallowen Party di Itaewon yang penuhnya luar biasa, tengok kiri-kanan... more
Halloween Party di Korea itu biasanya dilakukan di akhir pekan, karena tanggal 31 jatuh di weekdays semua orang merayakannya di weekend terdekat sebelum bulan berakhir 👻🎃.#timetravel #wheninkorea #seoul #stylenanda #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Halloween Party di Korea itu biasanya dilakukan di akhir pekan, karena tanggal 31 jatuh di weekdays... more

Halloween Party di Korea itu biasanya dilakukan di akhir pekan, karena tanggal 31 jatuh di weekdays... more
Tidak lama lagi kembali bekerja, tertawa, dan mengoceh seperti biasa tapi ku janji akan kembali dengan cerita yang baru, - Autumn in Seoul
.
Good bye Seoul until we meet again thank you for all my sister, bukan hanya sekedar liburan tapi kegilaan yang jadi sebuah pelajaran
.
📷 @carolinaajeng 
#timetravel #wheninkorea #seoul #incheon #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Tidak lama lagi kembali bekerja, tertawa, dan mengoceh seperti biasa tapi ku janji akan kembali... more

Tidak lama lagi kembali bekerja, tertawa, dan mengoceh seperti biasa tapi ku janji akan kembali... more
If only I could do this once more just one more chance. So I could see you again 🌼
.
#timetravel #wheninkorea #seoul #namsan #namsantower #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

If only I could do this once more just one more chance. So I could see you again 🌼 . #timetravel... more

If only I could do this once more just one more chance. So I could see you again 🌼 . #timetravel... more
Liburan rasa reunian masa kuliah, ngga ada marah-marah yang ada ketawa-ketawa sampai gila karena banyaknya kejadian yang bikin kita nostalgia. yeay! one of my buckets list dream come true this year .
#timetravel #wheninkorea #seoul #bukchon #bukchonhanokvillage #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Liburan rasa reunian masa kuliah, ngga ada marah-marah yang ada ketawa-ketawa sampai gila karena... more

Liburan rasa reunian masa kuliah, ngga ada marah-marah yang ada ketawa-ketawa sampai gila karena... more
잠깐만 : hold, wait a minute :).#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

잠깐만 : hold, wait a minute :).#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja... more

Before lunch, banana milk is a must 🥛🍌.#timetravel #wheninkorea #hongdae #hongdaestreet #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Before lunch, banana milk is a must 🥛🍌.#timetravel #wheninkorea #hongdae #hongdaestreet... more

Before lunch, banana milk is a must 🥛🍌.#timetravel #wheninkorea #hongdae #hongdaestreet... more
절대 뒤돌아보진 않을 거니까 🌞
.
📷 @carolinaajeng @travelmate.stories 
#timetravel #wheninkorea #gyeongbokgungpalace #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

절대 뒤돌아보진 않을 거니까 🌞 . 📷 @carolinaajeng @travelmate.stories #timetravel... more

절대 뒤돌아보진 않을 거니까 🌞 . 📷 @carolinaajeng @travelmate.stories #timetravel... more
.
Like the morning star that hangs between days. All of this, some day will be memories .
#timetravel #wheninkorea #seoul #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

. Like the morning star that hangs between days. All of this, some day will be memories .... more

. Like the morning star that hangs between days. All of this, some day will be memories .... more
Cheer up, Cheer up !
11 degrees at Nami Islands with Momma @donitabhubiy 🌼
.
📷 @carolinaajeng @travelmate.stories 
#timetravel #wheninkorea #nami #namiisland #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

Cheer up, Cheer up ! 11 degrees at Nami Islands with Momma @donitabhubiy 🌼 . 📷 @carolinaajeng... more

Cheer up, Cheer up ! 11 degrees at Nami Islands with Momma @donitabhubiy 🌼 . 📷 @carolinaajeng... more
This cold street
These heartbreaking footsteps
Some day, it’ll all pass
Hello Autumn 🍁🍂🌼
.
#timetravel #wheninkorea #nami #namiisland #akudankorea #kekoreaaja #iseoulu #autumn #fallinkorea #youdeservetobehappy #holiday #shortescape #travelmatestories #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #october #2018

This cold street These heartbreaking footsteps Some day, it’ll all pass Hello Autumn 🍁🍂🌼... more

This cold street These heartbreaking footsteps Some day, it’ll all pass Hello Autumn 🍁🍂🌼... more