Aesthetic view that you might not believe this exists in Indonesia โœจ.
.
๐Ÿ“: Bukit Kapur Arosbaya, Madura.
.
.
#travel #coloursindonesia #beautifulindonesia #ClozetteID

Aesthetic view that you might not believe this exists in Indonesia โœจ. . ๐Ÿ“: Bukit Kapur... more

Aesthetic view that you might not believe this exists in Indonesia โœจ. . ๐Ÿ“: Bukit Kapur... more
Sedang memikirkan masa depan ceunah... ๐Ÿ˜…โ€”โ€”By the way, ini night view di rooftop nya Trans Luxury Hotel Bandung โ˜บ๏ธโ€”โ€”Betah deh nginep disitu, untuk kisahnya sudah kutuliskan disini ๐Ÿ‘‡bit.ly/TransLuxuryHotelBandung(Link in bio)Cuuus mampir yuk, barangkali punya pengalaman yg sama denganku โ˜บ๏ธ...#friday #fridaymood #fridayvibes #momblogger #lifestyleblogger #clozetteid

Sedang memikirkan masa depan ceunah... ๐Ÿ˜…โ€”โ€”By the way, ini night view di rooftop nya Trans... more

Sedang memikirkan masa depan ceunah... ๐Ÿ˜…โ€”โ€”By the way, ini night view di rooftop nya Trans... more
Like Us
View nya oke juga, poto dulu ah๐Ÿคช#onduty ....#clozetteid #personalblogger #personalblog #likeforlikes

View nya oke juga, poto dulu ah๐Ÿคช#onduty ....#clozetteid #personalblogger #personalblog... more

View nya oke juga, poto dulu ah๐Ÿคช#onduty ....#clozetteid #personalblogger #personalblog... more
My makeup last weekend, love every detail on my face๐Ÿ’„๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜. Here's the detail :@x2softlens Senso Onyx@maybelline_indonesia Fit Me Foundation 220 & Concealer@dearmebeauty Airy Poreless Powder Natural@thesaemid Saemmul Eyebrow Pencil Grey Brown@mizzucosmetics Brow Tint Brown@focallurebeautyid Eyeshadow Pallete Shimmer no 5@catrice.cosmetics The Nude Blossom Pallete & Prime and Shine Poreless Blur Primer@wardahbeauty Instaperfect Eyeliner@eunyul_official Night View Longlash Mascara@naturerepublic.id Flower Blusher 02 Orange Pear@makeoverid Riche Glow Highlighter@romand_indonesia Zero Gram Dusty Pink..#clozetteid #makeupkondangan #makeuplook #simplemakeup #pinkmakeup #makeup #skincare #makeupenthusiast #makeupjunkie #๋ธ”๋กœ๊ฑฐย #์–ผ์งฑย #๋ทฐํ‹ฐ๋ธ”๋กœ๊ฑฐย #ใƒ–ใƒญใ‚ฌใƒผ#็พŽๅฎนใƒ–ใƒญใ‚ฌใƒผย #kawaii #ใ‹ใ‚ใ„ใ„ #hunnyeo #ํ›ˆ๋…€

My makeup last weekend, love every detail on my face๐Ÿ’„๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜. Here's the detail :@x2softlens... more

My makeup last weekend, love every detail on my face๐Ÿ’„๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜. Here's the detail :@x2softlens... more
Hei guys !!!.Seneng banget akhirnya youtubeku sudah 80K subscriber nih dan otw 100K ( amin ๐Ÿ™๐Ÿ™ ). Aku bangun youtube ini dari 5 tahun yang lalu, udah lama banget dan bersyukur banget akhirnya bisa mencapai titik sekarang...Aku pernah denger ada yang bilang aku beli SUBSCRIBER btw, padahal itu subscriber udah dari 5 tahun lalu..๐Ÿ˜ญ Mungkin karena videoku yang nonton gak sebanding sama view ku kali yah, aku juga bingung kemana tuh 80K subscriber ku .hahaha Tapi gpp guys, aku ttp senang dengan proses ini...Untuk itu aku mau adain #GIVEAWAY kecil"an nih buat kalian semua, bakalan ada uang Rp 1.000.000 buat 2 orang pemenang.. Syarat ikutan Giveaway ini gampang banget, cek di bawah yah..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.1. Wajib follow Instagram aku @florensiazefanya.2. Subscribe channel YouTube ku FLORENSIA SELLA.3. Komen SUDAH dan tag min 3 temen kalian ( komen 1x aja, spam komen bakal di diskualifikasi ).4. Spam like + kirim screenshot sudah subscribe di DM akan di undi 2 nama.5. Pemenang di pilih RANDOM dan hasil gak bisa di ganggu gugat.6. Pengumuman di umumkan di story tanggal 31 MARET 2020 ( PANGTENGIN TERUS YAH ).#clozetteid #giveawayindonesia #giveawayindo #giveaway #giveawayuang #FSGIVEAWAY #giveaway80Ksubscriber

Hei guys !!!.Seneng banget akhirnya youtubeku sudah 80K subscriber nih dan otw 100K ( amin ๐Ÿ™๐Ÿ™... more

Hei guys !!!.Seneng banget akhirnya youtubeku sudah 80K subscriber nih dan otw 100K ( amin ๐Ÿ™๐Ÿ™... more
Bad hair day?? Donโ€™t care ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ That view is amazing and I donโ€™t want to miss it.... #WhenInSwitzerland๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#igtravel #travelgram #traveladdict #travelinglady #iamtb #winteroutfit #wintertrip #europetravel #grindelwald #mountains #visitswitzerland #switzerland_vacations #likes #follow #blogger #travelblogger #wanderlust #girlpowertravel #StellangelitaInEurope #StellangelitaInSwitzerland #ClozetteID

Bad hair day?? Donโ€™t care ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ That view is amazing and I donโ€™t... more

Bad hair day?? Donโ€™t care ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ That view is amazing and I donโ€™t... more
Kinda miss this view in Jeju Island when the sun sets. So beautiful because the pink and baby blue colours appear on the sky.Taken by Fuji XT 100..#kodak #kodakfilter #kodakpreset #sisytravelingdiary ..........#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #southkorea #beach  #ootdspot #dametraveler #like4like  #postthepeople #disneyland #fairyland  #clozetteid  #futuretogether #newyear #gardensbythebay #korea #thewanderingtourist #travel #jejuisland #jeju

Kinda miss this view in Jeju Island when the sun sets. So beautiful because the pink and baby blue... more

Kinda miss this view in Jeju Island when the sun sets. So beautiful because the pink and baby blue... more
Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or maybe because its where i and reuben went for our first honeymoon... i love uluwatu the most... #uluwatu #uluwatutemple #uluwatubeach #uluwatubali #bali #beach #baliindonesia #balilife #balidaily #instatravel #instagram #clozetteid

Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or... more

Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or... more
Morning sip + Vitamin D intake in the morning with @vm_3596. Such lovely view overlooking the infinity pool from our room balcony at @oakwoodresidencecikarang ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
โ€”
๐Ÿ“ธ @steviiewong .
.
.
.
.
.
.
#insipiration #morning #whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #parisian #summer #feminine #elegant #parisienne #parisianstyle #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

Morning sip + Vitamin D intake in the morning with @vm_3596. Such lovely view overlooking the... more

Morning sip + Vitamin D intake in the morning with @vm_3596. Such lovely view overlooking the... more
The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers stunning panoramic view across Hong Kong.

You can reach the terrace via the Peak Tram, one of the worldโ€™s oldest and most famous funicular railways. Remember to choose right-sided bench while going up to get better view.

Ps, buy the ticket seamlessly thru your fingertips at @traveloka and put your sunnies on!๐Ÿ’™
.
#hongkong #wanderlust #traveler #thepeakhongkong #victoriapeak #traveloka #clozetteid #lightroom #womanofstyletheory #bahagiabersamaairasia #travelwithairasiabig #bikinjadinyata #daretoshare

The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers... more

The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers... more
The Kanawa Island Swing__Ceritanya waktu dateng main ke Kanawa Island eh kepagian, dan air lautnya masih surut hahaha. Akhirnya sambil nunggu snorkeling foto-foto dulu deh di swing ini. Bayangin kalau airnya udah naik, makin bagus view nya! Tapi gapapah kayak gini aja udah keren banget kok ๐Ÿ˜ŽโœŒ__Travel OutfitTop : Linen @mango Short : @uniqloindonesia Hat : @sarinahindonesia Labuan Bajo__#Travelstyle #BeautyRedemption #kanawaisland #ExploreLabuanBajo #vitrietraveldiary #clozetteid

The Kanawa Island Swing__Ceritanya waktu dateng main ke Kanawa Island eh kepagian, dan air lautnya... more

The Kanawa Island Swing__Ceritanya waktu dateng main ke Kanawa Island eh kepagian, dan air lautnya... more
The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers stunning panoramic view across Hong Kong.

You can reach the terrace via the Peak Tram, one of the worldโ€™s oldest and most famous funicular railways. Remember to choose right-sided bench while going up to get better view.

Ps, buy the ticket seamlessly thru your fingertips at @traveloka and put your sunnies on!
.
#hongkong #wanderlust #traveler #thepeakhongkong #victoriapeak #traveloka #clozetteid #lightroom #womanofstyletheory #bahagiabersamaairasia #travelwithairasiabig #bikinjadinyata #daretoshare

The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers... more

The highest viewing terrace in town! Standing at 428 metres above sea level, Sky Terrace 428 offers... more
Happy Sunday and stay safe!Sharijg another photos from my previous staycation. Framed with Kodak's filter. Somehow, I like the view although the farm was so small.Edit with Kodak filter and captured by Samsung phone..#sisytravelingdiary .........#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #kodakfilter #gardensbythebay #iphoneonly #travelinladies #tutorialedit #photoedit #like4like  #tiktokchallenge #kodak  #clozetteid #anysongchallenge #arumdalu #travelsingapore #thewanderingtourist #travel #arumdalufarm #sunflower #serpong

Happy Sunday and stay safe!Sharijg another photos from my previous staycation. Framed with Kodak's... more

Happy Sunday and stay safe!Sharijg another photos from my previous staycation. Framed with Kodak's... more
Capturing the view with Kodak filter with my Samsung phone. Editing the sky with LightX or Picnic Sky apps..sisytravelingdiary .........#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #kodakfilter #gardensbythebay #iphoneonly #travelinladies #tutorialedit #photoedit #like4like  #tiktokchallenge #kodak  #clozetteid #arumdalu #travelsingapore #thewanderingtourist #travel #arumdalufarm #sunflower #serpong

Capturing the view with Kodak filter with my Samsung phone. Editing the sky with LightX or Picnic... more

Capturing the view with Kodak filter with my Samsung phone. Editing the sky with LightX or Picnic... more
Weโ€™re often at the crossroads wondering which turn to make. Taking the wrong turn might lead to difficult roads with beautiful views. So instead of worrying about the potholes and bumpy ride, look out the window and enjoy the ride eventually youโ€™ll end up where youโ€™re meant to be. Donโ€™t worry about the journey, itโ€™s just a process meant to be cherished! .
.
.
My current favorite top by @shopatvelvet ๐Ÿค // ๐Ÿ“ธ @priscaangelina .
.
.
#steviewears #outfitinspiration #ootd #clozetteid #exploretocreate #sonyforher

Weโ€™re often at the crossroads wondering which turn to make. Taking the wrong turn might lead to... more

Weโ€™re often at the crossroads wondering which turn to make. Taking the wrong turn might lead to... more
Bird view....#mood#shotoniphone #suddenlycinematic#clozetteid#phoneshots#sky#birdview#iphoneonly

Bird view....#mood#shotoniphone #suddenlycinematic#clozetteid#phoneshots#sky#birdview#iphoneonly

3 Item Makeup Penting yg Harus ada di Tas aku! .

Jadi supaya kalau ga terencana nginep di rumah sodara atau temen setidaknya masih bisa makeup full! .

Detail makeup :
1. Lipstick (pakai @maybelline superstay ink crayon shade enyoy the view + live on the edge)
.

2. Compact powder (pakai @lakmemakeup classics reinvent medium)
.

3. Mascara (pakai @maybelline push up angel) .

4. Tambahan skincare setidaknya bawa day cream/ pelembab .
.
.

#motd #makeup #lidyamakeup #beauty #indobeautysquad #beautyenthusiast #makeuptutorial #makeupvideos #videomakeup #clozetteid #makeupoftheday #makeupsimpel #carabuatfoundation

3 Item Makeup Penting yg Harus ada di Tas aku! . Jadi supaya kalau ga terencana nginep di rumah... more

3 Item Makeup Penting yg Harus ada di Tas aku! . Jadi supaya kalau ga terencana nginep di rumah... more
Throwback to CNY eve at Singapore!Always love to take pics at @gardensbythebay since the view was perfect โคHappy TGIF!..#sisytravelingdiary ...........#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #newyear #gardensbythebay #iphoneonly #travelinladies #ootdspot #jktspot #like4like  #postthepeople #futuretogether  #clozetteid  #travelinladies #fblogger #futurepark #travelsingapore #thewanderingtourist #travel #marinabaysands #singapore #VisitSingapore

Throwback to CNY eve at Singapore!Always love to take pics at @gardensbythebay since the view was... more

Throwback to CNY eve at Singapore!Always love to take pics at @gardensbythebay since the view was... more
View from top of Amarta Hills #ClozetteID

View from top of Amarta Hills #ClozetteID

View from top of Amarta Hills #ClozetteID
LET ME SWIM THROUGH THE DAY. BUT HEY, Iโ€™M KIDDING. I CANโ€™T SWIM IN THE OCEAN AND THIS IS JUST TO INCREASE MY GOOD MOOD ๐ŸŒŠ โ€ขSalah satu hal yang emang bikin good mood buat aku adalah berenang, tapi bukan di laut hehe. Melainkan di kolam renang yang super Instagrammable and with the perfect view.โ€“โ€“Kalau kalian gimana?, Bagaimana cara kalian untuk ningkatin mood kalian?(Pic by: Brandon Cormier via @unsplash )โ€ขโ€ขโ€ขโ€ข#unsplash #unsplashphoto #lifeblogs #lifestyleblogs #lifestyler #lifestyleguide #menblogger #mensinstastyle #bloggerguide #fashionblogging #asianguys #moodboards #clozetteid #theshonet #menslifestyle

LET ME SWIM THROUGH THE DAY. BUT HEY, Iโ€™M KIDDING. I CANโ€™T SWIM IN THE OCEAN AND THIS IS JUST... more

LET ME SWIM THROUGH THE DAY. BUT HEY, Iโ€™M KIDDING. I CANโ€™T SWIM IN THE OCEAN AND THIS IS JUST... more
ROOFTOP HOTEL TERBAIKDI SEMARANG โœจ๐Ÿƒ.Liburan setitik disini.Mampu melepaskan penat,Menjadikan lebih relax.Merasakan hembusan angin,Mendengarkan gemericik air,Menikmati panasnya kota Semarang.Senangnya, kembali kesini.Menatap langit biru yang jernih,Sembari mengabadikan setiap moment.Menyaksikan cahaya matahari yang begitu megah,Sembari bermain air di dekat kolam renang.Menikmati pemandangan yang indah,Sembari sesekali menyantap hidangan yang menggugah selera..Thankyou @wimarionhotel @theheightsskylounge ๐Ÿ™ ..๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™ ๐™‘๐™„๐™€๐™’ ๐™€๐™‘๐™€๐™ ๐ŸƒโœจMau balik kesini lagi buat foto-foto di rooftop nya, bagus banget view nya! Swipe ๐Ÿ‘‰ deh, aku mau kasi tahu minuman fav disini yg wajib kalian coba, yaitu Virgin Mohito ๐Ÿธ Enakkk tenaann, suegerrr poll, dijamin segelas tuh kurang ๐Ÿ˜‹ ..๐Ÿ‚ แ’แ—ฉแ‘Žแ‘Œแ—ฉแ–‡I 27, 2020.๐Ÿ“ท fotonya pake: #OppoReno2๐ŸŽจ filter edited by @meitu.app_id.#AforAlinda #Alinda #Alindaaa29 #ClozetteID #Staycation #WimarionHotel #EnjoyWimarion #Breakfast #HobiMakan #MakananSemarang #SemarangFood #KulinerSemarang #BloggerSemarang #VloggerSemarang

ROOFTOP HOTEL TERBAIKDI SEMARANG โœจ๐Ÿƒ.Liburan setitik disini.Mampu melepaskan penat,Menjadikan... more

ROOFTOP HOTEL TERBAIKDI SEMARANG โœจ๐Ÿƒ.Liburan setitik disini.Mampu melepaskan penat,Menjadikan... more
"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini emang gak sempurna tapi seenggaknya rambut kita yang katanya mahkota bagi setiap wanita itu harus sempurna.. Yah paling gak bebas dari masalah rambut lah minimal bebas dari rasa gatal dan juga ketombe. Hehehe.. And then perawatan paling mendasar yang bisa dilakuin di rumah itu adalah milih shampoo yang tepat. So, because of that I choose Natur Shampoo Tea Tree Oil sebagai langkah pertama dan utama buat bebas dari masalah rambut. Thanks NATUR for the surprise ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.. Well, for further information about my sharing please feel free to click the link in my bio or copy and paste the link below https://www.funniestling.com/2020/01/review-natur-shampoo-tea-tree-oil.html?m=1Thank you so much and happy reading.. Just swipe... PS: Happy Chinese New Year...#BebasKetombe#RambutKetombe#NaturTeaTreeOil#PilihYangAlami#AlamiLebihBaik#funniestling#updateblog#neeupdate#blogpost#blogger#femaleblogger#beauty#clozette#clozetteid#indonesianfemaleblogger#bloggerperempuan#natur#naturhaircare#shampoo#teatreeoil#review#like#likeforlikes#justswipe#swipe

"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini... more

"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini... more
Setelah berkali-kali take #tiktokdance ๐Ÿ˜‚ mayan olahraga biar ancur lemak ๐Ÿ˜‹. Follow yuk Desiinata tiktok ........... #tiktok#tiktokmeme #tiktokcringe #tiktokgirl #tiktokdancechallenge #poetrycommunity #tiktokindonesiakekinian #fitnessmotivation #gymlife #likelikelike #followforfollowback #postmalone #justnow #view #shareyourstory #20likes#CLOZETTEID

Setelah berkali-kali take #tiktokdance ๐Ÿ˜‚ mayan olahraga biar ancur lemak ๐Ÿ˜‹. Follow yuk... more

Setelah berkali-kali take #tiktokdance ๐Ÿ˜‚ mayan olahraga biar ancur lemak ๐Ÿ˜‹. Follow yuk... more
Woke up early to catch the immersive โ˜€๏ธ rise , though it was cloudy but we got to still enjoy the tranquil moment with a beautiful view of Bandung skyline from @belviuhotel rooftop pool. The hotel location is so strategic โฃ๏ธ overall I had a wonderful stay๐Ÿ˜‰ ..-๐Ÿ“ธ @priscaangelina ...#collabwithstevie #ootd #style #bandung #staycation #lifestyle #pool #sunrise #clozetteid #whatiwore #ootd #swim

Woke up early to catch the immersive โ˜€๏ธ rise , though it was cloudy but we got to still enjoy... more

Woke up early to catch the immersive โ˜€๏ธ rise , though it was cloudy but we got to still enjoy... more
Ratu Pantai Batu Belig ceunah, kostumnya polkadot. Matching bgt parah๐Ÿ™‚๐ŸŒด๐ŸŒŠ.......#clozetteid #balibible #bali #instagood #video #girl #instadaily #instamood #view #model #ootd #fashion #vivavideo #mood #slowmotion #beach #sea #island #instavideo #instavid #island #baligasm #sunset #polkadots

Ratu Pantai Batu Belig ceunah, kostumnya polkadot. Matching bgt parah๐Ÿ™‚๐ŸŒด๐ŸŒŠ.......#clozetteid... more

Ratu Pantai Batu Belig ceunah, kostumnya polkadot. Matching bgt parah๐Ÿ™‚๐ŸŒด๐ŸŒŠ.......#clozetteid... more
Yg subscribe youtube aku dari awal inget ga sama catokan ini? Catokan 16 ribuan yg aku pakai buat video how i style my hair sekitar 3 tahun lalu dan ternyata view nya membludak Wkwkwk.. Amaze bgt sama catokan ini yg walau uda 3 tahun sering dipakai tp tetap masih bagus! .

Music : Chungha - Gotta Go (ToxicMS Remix) by Trap Fllow .
.
.

#howistylemyhair #catokrambut #hairstyle #catokanrambutmurah #motd #makeup #lidyamakeup #beauty #indobeautysquad #beautyenthusiast #makeuptutorial #makeupvideos #videomakeup #clozetteid #makeupoftheday

Yg subscribe youtube aku dari awal inget ga sama catokan ini? Catokan 16 ribuan yg aku pakai buat... more

Yg subscribe youtube aku dari awal inget ga sama catokan ini? Catokan 16 ribuan yg aku pakai buat... more
Sekali kali upload pake baju tidur ah ๐Ÿ˜„ weekday rasa weekend, didukung suasana yg sejuk, view hijau, dan segarnya semilir angin ๐Ÿ‚ ๐Ÿƒ....#ClozetteID #DiannoStyle #clozettedaily #ootd #piyamastyle #pajamastyle #lifestyle

Sekali kali upload pake baju tidur ah ๐Ÿ˜„ weekday rasa weekend, didukung suasana yg sejuk, view... more

Sekali kali upload pake baju tidur ah ๐Ÿ˜„ weekday rasa weekend, didukung suasana yg sejuk, view... more
Beautiful view from Fifteen Celcius 
Lounge , Batu. #ClozetteID

Beautiful view from Fifteen Celcius Lounge , Batu. #ClozetteID

Beautiful view from Fifteen Celcius Lounge , Batu. #ClozetteID
Out for a spot for some tea and cactus view ๐ŸŒต

Out for a spot for some tea and cactus view ๐ŸŒต

Out for a spot for some tea and cactus view ๐ŸŒต
Hundred stairs to see this breathtaking view. Worth the effort. Ngong Ping truly amazing ๐Ÿ‘.
#NgongPing #TianTanBuddha #ExploreHK #ClozetteID

Hundred stairs to see this breathtaking view. Worth the effort. Ngong Ping truly amazing ๐Ÿ‘.... more

Hundred stairs to see this breathtaking view. Worth the effort. Ngong Ping truly amazing ๐Ÿ‘.... more