31 Dec 2019 9:00 am
Clozette Ambassador @fazkyazalicka was in vacation mood with her striped shirt, duffle bag, and a pair of sneakers! Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.

Clozette Ambassador @fazkyazalicka was in vacation mood with her striped shirt, duffle bag, and a... →more

Clozette Ambassador @fazkyazalicka was in vacation mood with her striped shirt, duffle bag, and a... →more
21 Dec 2019 6:01 pm
Taking these shots were not easy okay because some people do not have the courtesy of vacating the space after taking pics 🙄 (this include pulling your kids away after taking pics too okay, it's the right basic courtesy). #pinkinhongkong #lantauisland#ngongping360 #ngongping#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #hongkong #hongkong🇭🇰 #ootd #ootdid #asian

Taking these shots were not easy okay because some people do not have the courtesy of vacating the... →more

Taking these shots were not easy okay because some people do not have the courtesy of vacating the... →more
Like Us
21 Dec 2019 12:46 am
Sudah mau liburan akhir tahun, semoga penutupan akhir tahun ini kalian happy happy dan tahun depan bisa jalan-jalan bareng lagi, nonton bareng lagi dan kerja bareng lagi, you guys 화양연화
.
#timetravel #화양연화 #endyear #holiday #vacation #explorebandung #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #neverafraid #changedestiny #loveyourself #speakyourself #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #december #2019

Sudah mau liburan akhir tahun, semoga penutupan akhir tahun ini kalian happy happy dan tahun depan... →more

Sudah mau liburan akhir tahun, semoga penutupan akhir tahun ini kalian happy happy dan tahun depan... →more
19 Dec 2019 8:16 pm
That's oke to not to be okeySometimes I feel like ... I need someone to shareBut sometimes I feel like.. I can handle it myself.....Ya, that's oke to not to be okey 😣Hhh... I want to sleep well without doing anythingOr just watch movie all dayForget the houseworkOr just reading a book at least for 2 hours without any interruptionsSo exhausted 😭Ohmygod, I need a vacation! Someone please kidnap me!! 🤭#ClozetteID

That's oke to not to be okeySometimes I feel like ... I need someone to shareBut sometimes I feel... →more

That's oke to not to be okeySometimes I feel like ... I need someone to shareBut sometimes I feel... →more
01 Jan 1970 7:00 am
How to Travel the World Without Begging for More Vacation Days

How to Travel the World Without Begging for More Vacation Days

07 Dec 2019 2:31 pm
Haii haii haiii! Cuplikan buat vlog aku ke malang bareng @niputuchandra nihhh guys!! Ketemu sama @novelasenja jugaaa disana!! Full video check on my YouTube channel!!! #vlog #vacation #malang #indonesia #clozetteid

Haii haii haiii! Cuplikan buat vlog aku ke malang bareng @niputuchandra nihhh guys!! Ketemu sama... →more

Haii haii haiii! Cuplikan buat vlog aku ke malang bareng @niputuchandra nihhh guys!! Ketemu sama... →more
04 Dec 2019 6:11 pm
🇮🇩 x 💪 x 🌄 x 🌾my puuurrfect kind of lifestyle, purrfect kind of vacation 👌
#bali #Indonesia #travel #traveling #traveler #gym #empirefitclub #empirefitness #fitness #fitnesscenter #healthy #health #healthylifestyle #clozetteid

🇮🇩 x 💪 x 🌄 x 🌾my puuurrfect kind of lifestyle, purrfect kind of vacation 👌 #bali... →more

🇮🇩 x 💪 x 🌄 x 🌾my puuurrfect kind of lifestyle, purrfect kind of vacation 👌 #bali... →more
03 Dec 2019 2:36 pm
welcome December 💛
I need a vacation and waiting for chirstmas day 💕

what’s your plan for this month?
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily #batak #bloggerperempuan

welcome December 💛 I need a vacation and waiting for chirstmas day 💕 what’s your plan for... →more

welcome December 💛 I need a vacation and waiting for chirstmas day 💕 what’s your plan for... →more
30 Nov 2019 6:31 pm
straw sun visor hat to complete your holiday...
happy weekend!!!
.
#ootd #style #fashion #lookbook #lookbookindonesia #ootdfashion #ootdindonesia #ootdasian #bali #indonesia #vacation #vacationmode #holiday #holidaywardrobe #wardrobe #clozette #clozetteid #clozetteambassador #패션 #일상 #럽스타그램 #옷스타그램r #influencer #likeforlikes #photooftheday #fashionstyle #instafashion

straw sun visor hat to complete your holiday... happy weekend!!! . #ootd #style #fashion #lookbook... →more

straw sun visor hat to complete your holiday... happy weekend!!! . #ootd #style #fashion #lookbook... →more
26 Nov 2019 6:00 pm
Clozetter @nathnjs took time to smell the fresh air in her vacation last year. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share juga momen favoritmu.

Clozetter @nathnjs took time to smell the fresh air in her vacation last year. Simak Lifestyle... →more

Clozetter @nathnjs took time to smell the fresh air in her vacation last year. Simak Lifestyle... →more
19 Nov 2019 9:00 am
Vacation mood! Clozette Ambassador @prapancadf setia dengan pilihan outfit berwarna netralnya, bahkan ketika berlibur! Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.

Vacation mood! Clozette Ambassador @prapancadf setia dengan pilihan outfit berwarna netralnya,... →more

Vacation mood! Clozette Ambassador @prapancadf setia dengan pilihan outfit berwarna netralnya,... →more
01 Jan 1970 7:00 am
What to Do and How to Pack for a Vacation in Tuscany

What to Do and How to Pack for a Vacation in Tuscany

16 Nov 2019 7:56 pm
Main ayunan dulu di @mahalo.coffee 🙈 #Clozetteid #vacation #travel #holiday #travelgram #instatravel #trip #summer #nature #beach  #traveling  #photography #wanderlust #travelling #photooftheday  #explore #travelblogger #bhfyp #zara

Main ayunan dulu di @mahalo.coffee 🙈 #Clozetteid #vacation #travel #holiday #travelgram... →more

16 Nov 2019 12:51 pm
I actually stayed at room 302 😄 but.. Whatever 😋 #Clozetteid #staycation #staycation2019 #staycationjakarta 
#vacation #travel #holiday #travelgram #instatravel #trip #summer #nature #beach  #traveling  #photography #wanderlust #travelling #photooftheday  #explore #travelblogger #bhfyp

I actually stayed at room 302 😄 but.. Whatever 😋 #Clozetteid #staycation #staycation2019... →more

I actually stayed at room 302 😄 but.. Whatever 😋 #Clozetteid #staycation #staycation2019... →more
15 Nov 2019 8:56 pm
Staycation mood: on

#Clozetteid #vacation #travel #holiday #travelgram #instatravel #trip #summer #nature #beach  #traveling  #photography #wanderlust #travelling #photooftheday  #explore #travelblogger #bhfyp

Staycation mood: on #Clozetteid #vacation #travel #holiday #travelgram #instatravel #trip #summer... →more

15 Nov 2019 7:41 am
Vacation outfit that never goes out of style : Denim on Denim.
Love the pearl details on my shoulder though 🥰. .
.
See more how I styled this jacket from @wear_gaudium on my IG Story 😄.
.
.
#ootd #fashion #collaboratewithcflo #styleinspo #denimondenim #styleideas #ClozetteID

Vacation outfit that never goes out of style : Denim on Denim. Love the pearl details on my... →more

Vacation outfit that never goes out of style : Denim on Denim. Love the pearl details on my... →more
14 Nov 2019 6:46 am
Mau maskeran tapi tetep gemey? BISAA BANGEET pake mask patch dari @patch_holic inii 😍Karena bentuknya patch, jadi bisa tempel di bagian2 tertentu sesuai dengan kebutuhan 💕Misalnya yg lagi aku pakai di pipi itu Fruit Patch yg bisa bantu banget melembabkan area kulit yg kering, sementara di kening aku pakai Vacation Patch yg lebih banyak kandungan Aloe Vera untuk menenangkan kulit kemerahan 😘Oh ya masker ini juga pny teknologi Gel Mask jd anti-slip alias anti jatoh2 looh.. Essence nya terkandung di dalam gel nya itu jadi after apply, kita ga akan ngerasa becek2 seperti sheet mask pada umumnya! Langsung nyerap ke kulit, jd kenyal gt kulitnya 😍Best apply sebelum makeup an sih menurutku, karena kulit jd moist dan kenyal, dan waktu pakainya cukup 5 - 10 menit sajaa 🙈Atau sebelum tidur kalau kalian ga suka nungguin buat essence2 masker menyerap lama (yes aku jarang pake sheetmask sblm tidur karena males nungguin essence nya nyerap sempurna wkwk) 🤣Yg mau coba bisa langsung cek Charis Shop aku, atau ke link : https://hicharis.net/widyalimitedcom/Hxx hihiiw 😘#patchholic #maskpack #StickerSoothingPatch #CHARIS #hicharis@hicharis_official @charis_celeb @patch_holic #widlimskincare #ClozetteID #bandungbeautyvlogger #bandungbeautyblogger #beautygoersID #KBBVMember #jbbfeatured

Mau maskeran tapi tetep gemey? BISAA BANGEET pake mask patch dari @patch_holic inii 😍Karena... →more

Mau maskeran tapi tetep gemey? BISAA BANGEET pake mask patch dari @patch_holic inii 😍Karena... →more
13 Nov 2019 3:21 pm
PATCH HOLIC Sticker Soothing Patch____Are a sucker for a cute packaging?Then no doubt you're going to love this brand!Semua produk Patch Holic ini ciri khas banget dengan "bungkus" nya yang vibrant dan super fun. Even when you think you dont really need 'em, you would still want to buy it---simply bcz its cuteness is bearable 😂__Sticker Soothing Patch dari Patch Holic ini beneran dikemas kayak sticker! Asli yang punya balita ati-ati aja dikira sticker beneran trs di tempelin ke tembok.Jadi dalam satu seri, dia ada 4 macam varian :• Orange (Vacation) = Calming Soothing• Yellow (Utopia) = Moisture Vitality• Blue ( Fruit) = Moisturizing & refreshing• Pink (Play ) = Vitality Soothing___Dan yang aku tempel di muka itu kebetulan yang Yellow (Utopia). I felt a cooling sensation when it touched the skin. Untuk varian Utopia, contains Centella Asiatica Extract & Aloe Vera Extracts to help soothing your tired skin.The sticker material is stretchable, jadi ga mudah sobek.Mau kamu tempel di area badan yang sunburnt juga bisa. Mau buat gaya lucu2an juga apalagi !!____Kalau kepengen liat lainnya lgs aja LINK DI BIOhttps://hicharis.net/thebeautywimp/HeQ__#patchholic #maskpack #StickerSoothingPatch #CHARIS #hicharis @hicharis_official @charis_celeb

PATCH HOLIC Sticker Soothing Patch____Are a sucker for a cute packaging?Then no doubt you're going... →more

PATCH HOLIC Sticker Soothing Patch____Are a sucker for a cute packaging?Then no doubt you're going... →more
26 Oct 2019 6:56 pm
It's been a year since I resigned from my previous job at school. It was tough. To be in an environment that didn't support me to do better, I felt like I would never grow if I chose to stay.-Luckily, I got this chance to be the part of a web hosting company. There, I learned how to be better and mature, both personally and professionally. And I can say that I'm super lucky to be in this team, with Laura, Mbak Arik, and Didi.-Thank you so much @lramonaityte for visiting us! Later on if you come back to Jogja, I promise you'll have much more great time. Hope you feel refreshed after taking the vacation 💜

It's been a year since I resigned from my previous job at school. It was tough. To be in an... →more

It's been a year since I resigned from my previous job at school. It was tough. To be in an... →more
01 Jan 1970 7:00 am
The Best National Parks for Every Kind of Vacation

The Best National Parks for Every Kind of Vacation

20 Oct 2019 8:01 pm
Kepala u ganggu pemandangan, koh🙃
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #travel #vsco #vscocam #instagood #instafashion #instadaily #park #hongkong #hk #holiday #vacation #fun #colorful #picoftheday

Kepala u ganggu pemandangan, koh🙃 . . . . . . . . . . #clozetteid #travel #vsco #vscocam... →more

Kepala u ganggu pemandangan, koh🙃 . . . . . . . . . . #clozetteid #travel #vsco #vscocam... →more
17 Oct 2019 9:46 pm
~ Stress less and enjoy the best ✨ ...........#clozetteid #ootd #wanderlust #potd #shortescape #vacation #instagood #instatravel #photooftheday #outfitoftheday #likeforlikes #travelgram #holiday #holidaymood #traveling #exploresingapore #likes

~ Stress less and enjoy the best ✨ ...........#clozetteid #ootd #wanderlust #potd #shortescape... →more

~ Stress less and enjoy the best ✨ ...........#clozetteid #ootd #wanderlust #potd #shortescape... →more
14 Oct 2019 3:21 pm
Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom
.
.
.
.
.
📷 @irezzpratama @r_ezt .
.
.
.
.
#vacation #bali #indonesia #holiday #friends #picnic #clozette #clozetteid #influencer #selflove #likeforlike #instatravel #wonderful_places #bedugul #photooftheday #bestintravel #instagood #instatravel #exploreindonesia 
#explore #exprlorebali #welivetoexplore #gameoftones #lifestyle
#스타그램 #패션 #포토 #일상스냅 #데일리룩 #패션 #일상 #럽스타그램

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls... →more

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls... →more
14 Oct 2019 8:26 am
good times and crazy friends make the best memories
.
.
.
#vacation #bali #indonesia #holiday #friends #picnic #clozette #clozetteid #influencer #selflove #likeforlike #instatravel #wonderful_places #bedugul #photooftheday #bestintravel #instagood #instatravel #exploreindonesia 
#explore #exprlorebali #welivetoexplore #gameoftones #lifestyle
#스타그램 #패션 #포토 #일상스냅 #데일리룩 #패션 #일상 #럽스타그램

good times and crazy friends make the best memories . . . #vacation #bali #indonesia #holiday... →more

good times and crazy friends make the best memories . . . #vacation #bali #indonesia #holiday... →more
11 Oct 2019 3:11 pm
10days in KL and Hongkong was so nice, and crazy actually😂 It was our first trip together keluar endonesah, and unplanned as always! But so much fun. Loved it♥️🍃..So where to go next @nurmalitaerv ?.........#clozetteid #travel #KL #malaysia #traveler #sister #twins #ootd #city #instagood #instamood #instagram #pictureoftheday #photography #love #lifestyle #holiday #vacation #asian

10days in KL and Hongkong was so nice, and crazy actually😂 It was our first trip together keluar... →more

10days in KL and Hongkong was so nice, and crazy actually😂 It was our first trip together keluar... →more
08 Oct 2019 6:26 pm
You’re meant to do extraordinary things, but it’s OKAY to sit and lounge for now. Rest is necessary ✨
—
Alinea Stripes Top from @shopataleen 
White Pants from @chaasy.id 
Starkella Heels from @maruthelabel 
Clutch from @vallice.id // Get FREE cardholder WITHOUT any minimum purchase this You’re meant to do extraordinary things, but it’s OKAY to sit and lounge for now. Rest is necessary ✨
—
Alinea Stripes Top from @shopataleen 
White Pants from @chaasy.id 
Starkella Heels from @maruthelabel 
Moira Clutch in Cosmic Grey from @vallice.id // Get FREE cardholder WITHOUT any minimum purchase this October by mentioning “PRISCA” when you order 🤫💋
—
📸 @vlodelarosa 
#PriStyleDiaries
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #portrait #traveling #travel #travelblogger #chic #edgy #parisianstyle #parisian #vintage #womensfashion #fashionistas #vacation #summer #travelblogger #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

You’re meant to do extraordinary things, but it’s OKAY to sit and lounge for now. Rest is... →more

You’re meant to do extraordinary things, but it’s OKAY to sit and lounge for now. Rest is... →more
02 Oct 2019 3:41 pm
How I (don’t) feel about returning from vacation back to work 😅 Gak deng, harus bisa bersyukur masih punya pekerjaan, masih punya a house to come home to, masih punya hal-hal yang bisa dilakukan untuk menghasilkan income untuk melakukan hal-hal menyenangkan lainnya, dan masih punya orang-orang tersayang yang mendukung dan menemani journey ini and make it all worthwhile.

Dress from @impromptu.id and sandals from @myo_shoes 
#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookbookindonesia #nursingfriendly #ootdmagazineid

How I (don’t) feel about returning from vacation back to work 😅 Gak deng, harus bisa bersyukur... →more

How I (don’t) feel about returning from vacation back to work 😅 Gak deng, harus bisa bersyukur... →more
26 Sep 2019 7:56 pm
Finish my Sensorial Journey with @loccitane_id 💛 #LOccitaneID #SensorialJourneyID...#clozetteid #ggrep #lifestyleblogger #lifestyle #travelblogger #travelling #adventure #vacation #flatlay #ulzzang #블로거 #얼짱  #라이프 #스타일 #블로거 #ライフスタイルブロガー #ブロガー #kawaii #かわいい #旅行 #旅行ブロガー#여행 #여행자 #여행스타그램 #hunnyeo #훈녀

Finish my Sensorial Journey with @loccitane_id 💛 #LOccitaneID #SensorialJourneyID...#clozetteid... →more

Finish my Sensorial Journey with @loccitane_id 💛 #LOccitaneID #SensorialJourneyID...#clozetteid... →more
26 Sep 2019 6:21 pm
Ingin terlihat seperti sedang summer vacation di Bali, padahal kenyataannya ini di Bandung yang adem 😂
#ClozetteId

Ingin terlihat seperti sedang summer vacation di Bali, padahal kenyataannya ini di Bandung yang... →more

Ingin terlihat seperti sedang summer vacation di Bali, padahal kenyataannya ini di Bandung yang... →more
26 Sep 2019 12:16 pm
Sebenarnya aku kemarin #TimChikaJessica, tapi pas aku coba Fermented Drink ini ternyata seger banget! Oke deh aku setuju sama kak Melaney. Aku cobain yg original dan Lychee, dua-duanya enak dan seger. Pas lagi hectic kerjaan, minum manis dan nyegerin ini tuh moodbooster banget😍🥤 Btw Ka Chika juga ngerasain Yoyic itu seger banget dan rasanya enak enak👌. Cobain deh guys Yoyic, nyegerin banget @tamiiixox @shantygus
#YoyiCEnakApaSehat #YoyiCindo #ImbanginAja.
.
.
#clozetteid l #lifestyleblogger #lifestyle #travelblogger #travelling #vacation #ulzzang #블로거 #얼짱  #라이프 #스타일 #블로거 #ライフスタイルブロガー #ブロガー #かわいい #旅行 #旅行ブロガー#여행 #여행자 #여행스타그램 #hunnyeo #훈녀

Sebenarnya aku kemarin #TimChikaJessica, tapi pas aku coba Fermented Drink ini ternyata seger... →more

Sebenarnya aku kemarin #TimChikaJessica, tapi pas aku coba Fermented Drink ini ternyata seger... →more