I'm a total control freak and apparently (something that i never really consider myself to be before) quite a perfectionists, i am my own worst critics and i expect a little bit too much out of myself sometimes.

It's been 3 days where i feel like i've done nothing and it's making me feel even worse (on top of already feeling miserable. When men says PMS is not a thing, i'd like them to be injected with hormones similar to what we have during PMS and see how they handle the emotional rollercoaster), i've planned to do a makeup look (or 2, being an over achiever that i am) but the severe allergy attacks (i got huge bumps on my face), the lack of sleep due to the itchiness and the overall shitty feeling you get during PMS, i just couldn't force myself to do anything.

We all should be a little kinder to ourselves too and cut some slack, we are all experiencing some sort of stress and trauma, whether or not we even realize it, after all our normal life has just been cut and forced to be shelved for a few months already, it's only normal.

I am trying to give myself some time, to do nothing and let this emotional waves tide over, and tell myself i am not a failure just because of that. 
Tomorrow we can start again.

#stylenandapinkhotel
#pinkhotel #stylenanda
#cafebangkok #bangkokcafe 
#bangkok
#pinkinthailand 
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #bloggerperempuan  #asian  #thailand #bunniesjalanjalan #pinkinbangkok

I'm a total control freak and apparently (something that i never really consider myself to be... more

I'm a total control freak and apparently (something that i never really consider myself to be... more
Thank you bangeeetttt buat yang kemaren udah ikutan live stream discussion! Next time aku pengen bikin lagi nih. Topik apa yang pengen banget kamu ketahui infonya lebih dalam? Langsung cuss tulis di kolom komentar yak! 😘

Thank you bangeeetttt buat yang kemaren udah ikutan live stream discussion! Next time aku pengen... more

Thank you bangeeetttt buat yang kemaren udah ikutan live stream discussion! Next time aku pengen... more
Like Us
⚠️ GIVEAWAY TIME ⚠️4 pcs Lakme Classic Reinvent Skin Brightening Powder is ready for you ‼️-How to enter :1. Follow @lakmemakeup dan @tephieteph 2. Tulis di comment “apa sih yang pertama kali pengen kalian lakuin setelah quarantine selesai”3. Jangan lupa, tag 3 temen kalian yah ☘️ (share this post on your story are welcome)-How to win :Pemenang dipilih TIDAK RANDOM. Comment terbaik akan di pilih sebagai pemenang. Boleh tag temen kalian berkali” dan ajak mereka buat ikutan GIVEAWAY ini. Btw untuk powdernya — sudah di sediakan 4pcs shade MEDIUM. Untuk warna lebih jelas bisa d lihat d slide terakhir 🙌🏻-Announcement akan d lakukan tanggal 3 Juni 2020 jam 7 malam di Instagram Story aku. So, stay tune guys.-Good luck ☘️...#clozetteid #giveaway #giveawayindo #lakmé #lakmemakeup #compactpowder #giveawayindonesia

⚠️ GIVEAWAY TIME ⚠️4 pcs Lakme Classic Reinvent Skin Brightening Powder is ready for you... more

⚠️ GIVEAWAY TIME ⚠️4 pcs Lakme Classic Reinvent Skin Brightening Powder is ready for you... more
What's your hair essentials?Seperti yang kalian tau, aku pecinta hair oils dari @lorealparis for a long time! Mulai dari yang original berwarna orange kaya di foto atau yang floral infused dengan aroma-aroma bunga yang seru. Formulanya gak pernah fail, selalu bikin rambut lembut, harum dan gak lepek karna teksturnya yang light. Ada yang pernah coba juga? Komen dibawah secinta apa kamu sama produk ini dan dapetin discount 10% dari @lorealparis 💕#clozetteid #hairoils #bloggerjakarta #beautybloggerindonesia

What's your hair essentials?Seperti yang kalian tau, aku pecinta hair oils dari @lorealparis for a... more

What's your hair essentials?Seperti yang kalian tau, aku pecinta hair oils dari @lorealparis for a... more
Bingung ngapain di rumah, scroll-scroll twitter, nemu foto teaser-nya Dahyun Twice buat lagu More&More.  Akhirnya iseng bikin makeup ini! Kalo ga mirip yaudah lah ya namanya jg inspired 🙋🏻‍♀️ di Twice kalian suka siapa?_p.s disini aku pake palette Focallure Sweet Time sebagai eyeshadow, blush dan bronzer. Ternyata bagus guys. _#clozetteid #twice #dahyun #twicedahyun #morenmore #dahyuntwice #twicemakeup  #twiceonce

Bingung ngapain di rumah, scroll-scroll twitter, nemu foto teaser-nya Dahyun Twice buat lagu... more

Bingung ngapain di rumah, scroll-scroll twitter, nemu foto teaser-nya Dahyun Twice buat lagu... more
Virtual photoshoot with @storybyeternal ✨ go contact them if you want to do #VirtualPhotoshoot too!.Udah hampir pertengahan tahun ya, nggak terasa juga udah hampir 3 bulan dirumah terus. Time flies by because of rona 🙃 trying hard to stay productive tho.Stay safe stay sane everyone ✨...#jessicaalicias #virtualphotoshoot #clozetteid #photoshootsession

Virtual photoshoot with @storybyeternal ✨ go contact them if you want to do #VirtualPhotoshoot... more

Virtual photoshoot with @storybyeternal ✨ go contact them if you want to do #VirtualPhotoshoot... more
For the first time bikin video #lipsync , masih belepotan dan belum smooth.
.
. 
#riverchallenge
inspirasi : @talitakemy
.
.
Next time akan coba lagi bikin lagi, semoga lebih baik dari ini 😊
.
.
#jeanettegy #jeanettegymakeup #lipsyncwithhanum #lipsyncchallenge #likeariver #likeariverchallenge #ClozetteID #tiktok #tiktokchallenge #dirumahaja #tiktokindonesia #makeuplipsync

For the first time bikin video #lipsync , masih belepotan dan belum smooth. . . #riverchallenge... more

For the first time bikin video #lipsync , masih belepotan dan belum smooth. . . #riverchallenge... more
If Your Screen Time Has Increased, You Need to Try These Blue-Light-Protection Products

If Your Screen Time Has Increased, You Need to Try These Blue-Light-Protection Products


from
        509K
Selfie time

Selfie time

Selfie time
SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan. Kemarin lagi buat money diary selama pandemi dan terlebih lagi saat lebaran, ternyata pengeluaran paling banyak adalah beli cemilan 😁. Dan selama pandemi ini ternyata aku paling sering beli roti 😁 bisa seminggu sekali kali ya. Iya cemilanku roti di rumah. Ya gapapa, pengeluaran (budget) untuk makanan sebagai alokasi budget dari pengeluaran bensin, makan diluar (restoran), jalan2 sama anak2, dsb.Kalo dulu keadaan normal aku sering beli pesen online seperti roti bakar contohnya, sekarang udah gak pernah lagi belanja online, jajan online juga gak pernah. Beli langsung aja seperti ini, trus misalnya mau makan apa, tinggal eksekusi aja di dapur sendirian. Misalnya mau bikin roti bakar gitu, tinggal cuss aja ke dapur bikin sendiri. Yang penting bahan2nya semua lengkap di rumah. Makanya segala bahan2 buat cemilan di rumah ada, mayonaise, coklat, keju, tepung terigu, bahkan selai semua rasa ada 😁 saking gak pengen jajan online, maunya bikin aja sendiri semuanya Pokoknya selama pandemi #corona aku jadi makin sering ngemil, bebikinan apa aja di dapur deh, karena sekalian me time juga ☺️ pokoknya kalo aku lagi berkreasi di dapur gak boleh diganggu gugat deh 😁Makanya bercita2 nanti, semoga diaminkan sama Allah SWT, kalau punya budget, satu hal yang pengen aku alokasikan dana terbesar adalah bagian dapur, supaya aku bisa nyaman berjam2 disana. Amin ☺️ Gara2 mommynya sering eksekusi di dapur deh, anak2 jadi sering ngemil, sering makan, alhamdulillah ☺️❤️ Narendpun sekarang jadi sering minta belajar masak. Biar kayak mommy katanya.Mudah2an selesai pandemi angka timbanganku gak bergeser berat ke kanan deh, pusing banget soalnya aku makan melulu selama pandemi. Alih2 banyak di rumah, karena stress, kreatif nyoba semua resep apa emang buat isi waktu. Entahlah, yang penting aku semakin produktif (baca : sibuk) di rumah, bikin hati aku happy ☺️ Ada yang sama kayak aku gak sih? 😁. #ClozetteID #ootdhijab #OOTD #ootdfashion #hijabstyle #Fashion #hijabersindonesia #jakartabeautyblogger #Bloggerperempuan

SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan.... more

SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan.... more
And suddenly it’s Summer💛💛💛⁣
.⁣
.⁣
Gonna have my New Normal of summer. Sadar ngga sih waktu kok jalannya cepet banget tiba-tiba udah di tengah tahun 2020😁. Tahun ajaib yang ngga pernah kebayang ada di dalamnya❤️. Buat semua rencana yang tertunda di tahun ini baik kerjaan ataupun liburan jangan disesali ya babes. Percaya Semesta sudah atur jalannya sesuai waktunya. Right at the moment in time✅.⁣
.⁣
.⁣
Accept that what is yours will come to you in the right way❤️. So Lets Being present in every moment and enjoy your time😘⁣
.⁣
.⁣
#ceritaperjalananicha #positivity #potd #moment #positivevibes #samasamadirumahaja #stayhome #clozetteid

And suddenly it’s Summer💛💛💛⁣ .⁣ .⁣ Gonna have my New Normal of summer. Sadar ngga... more

And suddenly it’s Summer💛💛💛⁣ .⁣ .⁣ Gonna have my New Normal of summer. Sadar ngga... more
#OOTD  Dinner time

#OOTD Dinner time

#OOTD Dinner time
Thank you for your time @makeupbyikadamajanti 
And everyone who joining us. 
If you are happened having fun with us , feel free to tag 🏷 me 😘 
#mask4all 
#mask #maskawareness #maskseries #2020 #makeupartist #workingmomlife #makeuplover #makeupaddict #keeplearning #positivevibesonly #workingmomlifestyle #clozette #clozetteid #happyisdecision #blessed #woman #bee #batik #lady #thankful #grateful

Thank you for your time @makeupbyikadamajanti And everyone who joining us. If you are happened... more

Thank you for your time @makeupbyikadamajanti And everyone who joining us. If you are happened... more
Be a good person but don’t waste time to prove it. Be yourself and be happy 💜 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #ootdfashion #quotes #black #latepost #blogger #styleinspo #outfit

Be a good person but don’t waste time to prove it. Be yourself and be happy 💜 . . . . . . . .... more

Be a good person but don’t waste time to prove it. Be yourself and be happy 💜 . . . . . . . .... more
If you are always trying to be normal, you will never know how 𝐚𝐦𝐚𝐳𝐢𝐧𝐠 you can be. 🔑———Long story short, I used to be a camera shy person since I was a kid. Tapi lama kelamaan sejak nyemplung ke dunia ini, my confidence grow up because I’m slowly accepting myself for who I am✨(tapi bukan berarti jadi kepedean yess. Semua yang berlebihan itu tidak baik 🙂)—Nah aku jadi mulai tau nih angle bagus aku dari kanan. Dan gak pede kalau angle nya kiri. Jadi ttp aja masih ada kurangnya. Namanya juga manusia hehe..—One day aku diharuskan photoshoot pake angle kiri karena satu dan lain hal. This photoshoot is my 1st photoshoot yang mau ga mau harus foto dari angle kiri daan mengharuskan pake softlens karena ini photoshoot utk sebuah brand softlens. Before this event, aku gapernah pake softlens karena mata aku gak ada minus/silinder. At that time rasanya insecuuuuuree banget & paniik. Udah pake softlens susaaah bgtt karena 1st timer, dibantu pakein sama team, trus pake ada drama softlens nya robek lah dll. Tapi mau gimana? The show must go on & I’ve been working hard to get to this point (keep telling myself this)—So I push myself to the limit supaya semua ga sia-sia. Turns out, pas liat hasilnya,,, ternyata..!! Melampaui ekspektasi!! Ga nyangka my other side of my face bisa bagus juga kayak gini daaan aku merasa pake softlens makes me look prettier smh 😳? Up until now, aku jadi pede sama angle kiri dan tambah bisa accept all my flaws, & aku malah jadi ketagihan pake softlens!! So all this time cuman mindset aku aja yang insecure itu nganggep angle kiri aku kurang bagus.—I believe, apapun yang terjadi dalam hidup kita itu pasti ada hikmah nya. Mungkin sekarang berasanya struggle, tapi kedepannya itu pasti bakal buat kita menjadi orang yang lebih kuat atau leads us to better things. Other than that, please have TRUST in yourself, be grateful for who you are & accept your flaws. Because there’s nothing you can’t do IF you FIGHT for it. Dan jangan lupa buang jauh” itu kata ‘INSECURE’ 😉Love,A.L ♥️———#ALorrainestory pt 1.Like for #part2! There are still so many things I haven’t told you that might inspire you ☺️.#selflove #insecurities #clozetteid

If you are always trying to be normal, you will never know how 𝐚𝐦𝐚𝐳𝐢𝐧𝐠 you can... more

If you are always trying to be normal, you will never know how 𝐚𝐦𝐚𝐳𝐢𝐧𝐠 you can... more
When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today imma share one that is the most recent incident.A few months back i was asked for a TV interview. Most of you probably don't know because i don't want people who knows me watch me so i usually keep quiet about it 🤣, but i've been interviewed on national TVs a few times and a lot more times on radios.My mistake was not asking the producer what the interview was going to be about, assuming that we would be talking about my community-Couldn't be more more wrong.When the team arrived and the producer began telling me about the topic, i started to have a sinking feeling. The fact that she didn't even know who i am really and my community is a total red flag. The topic is about how you shouldn't judge women by their physical appearance. Apparently she saw me in another media's segment and i can bet she picked me because i am clearly heavier than the other girls in the video.Things got worse when i realize the MC (who is a very vapid, shallow type who made stupid remarks nonstop) never saw the questionnaire before and she was basically let loose to run her mouth. The interview turned out to be me mostly listening to her yapping and sometimes body shaming me 🤣. She was also being very passive aggresive the whole time and giving me backhanded compliments.One minute she'd tell me i'm really pretty and has great fashion sense, and the next she'd go "so why did your husband fell for you if we're not supposed to judge people by their physical appearance?", Which is the dumbest thing ever because where is the correlation? FYI, i was very popular in Uni and my husband did fell solely for my looks in the beginning. True story. #ootd #ootdid #mybodymyrules#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #girl #asian #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today... more

When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today... more
GIVEAWAY TIME⁣⁣Assalamualaikum gengs, for supported local brand nih saya mau ngajakin temen – temen semua merasakan nyamannya menggunakan sepatu dari @tokosepatujaya.id . ⁣⁣Tenang, gratis kok. Jadi saya bakalan kasi nih 6 sepatu gratisan untuk yang komen postingan ini di IG dan 6 sepatu gratisan juga untuk yang komen di blog. Tentu saja dengan syarat dan ketentuan yang berlaku, tapi tenang S&K nya ga sesulit mendapatkan jodoh kok, hihi. ⁣⁣Syarat dan ketentuannya tuh adalah : ⁣1.	Wajib banget nih follow 3 akun yah : @tianlustiana @tokosepatujaya.id @foodiestudio ⁣2.	Terus like deh postingan ini, mau share juga manga akan ada nilai tambahnya. ⁣3.	Terus komen deh bilang “ Bismillah, saya mau sepatu gratisan dong!” kemudian ajakin 2 orang temen atau saudara atau gebetan atau mantan buat ikutan juga. ⁣4.	Jangan spam komen yah, komen cukup sekali saja. ⁣5.	Jangan lupa berdoa dulu sebelum komen biar menang, aamiin. ⁣⁣⁣Sepatu dan nomor sepatu bebas sesuai pilihan temen – temen dan bisa ceki – ceki di @katalogjaya.id ⁣⁣⁣PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN DIINSTAGRAM INI DAN BLOG WWW.TIANLUSTIANA.COM TANGGAL 01 JUNI 2020. #TokoSepatuJayaID #GiveawayTianlustiana #Sepatugratisan #localbrand #sepatugratiskece #FoodieStudioXTokoSepatuJaya #BloggerBandung #BloggerBagiBagiSepatu #GiveawaySneaker #GiveawaySepatukeren #InfoGIveaway #GiveawayIndonesia #LikeForLike ⁣⁣#clozetteid #ootd #Hotd #kidsootd #kidsofinstagram

GIVEAWAY TIME⁣⁣Assalamualaikum gengs, for supported local brand nih saya mau ngajakin temen –... more

GIVEAWAY TIME⁣⁣Assalamualaikum gengs, for supported local brand nih saya mau ngajakin temen –... more
As the summer come, instead of slowly feeling better, I felt worse. The humidity was oppressive and made me short of breath. Omg why this summer have to be sooo excessively hot and humid 💔 i felt so gloomy during summer and i familiar with seasonal affective disorder - a type of depression that is related to the seasons. And for me, summer in Indonesia is the worst timing ever, because there is no fresh air and the humidity is so *#$@&"* I take a shower many times and wash my face 5-8times per day 💔.My eczema became worst in the summer. And there is no medicine for me to get away from this curse forever. They called me a vampire. I love night more than a day. I love moon more than a sun. Summer often make me feel dizzy and migrain keep on haunting me all the day. Oh Neptune! I want to be a mermaid and swimming in the sea! ...#summer #summervibes#JapaneseBeauty #oshare #makeup #kawaii #kawaiigirl#beauty #style #girls #fashion #harajukugirl #harajuku #japan #モデル #メイク #ヘアアレンジ#オシャレ #メイク #ファッション #ガール #かわいい #cute #beautiful #IndonesianBlogger #BeautyBlogger#可愛い #かわいい #ClozetteID

As the summer come, instead of slowly feeling better, I felt worse. The humidity was oppressive and... more

As the summer come, instead of slowly feeling better, I felt worse. The humidity was oppressive and... more
So I supposed to fly to Tokyo today, just my annual Eid holiday trip. But it’s canceled due to Miss Rona. The airline canceled all flights from March-end of May, the refund request is still being processed up to 90 days in form of Thai Airways’ travel voucher._So here I am, laying on my bed, walking down the memory lane, scrolling the unpublished photos from the previous trips, reminiscing the great time I had in Tokyo: konbini snacks, affordable Muji’s products, the crowded train, the fast pace, scrumptious dishes, and limited edition sneakers window shopping at ABC Mart Shibuya.This too shall pass ✨...#wyntraveldiary #tokyodisneysea #visitjapan #exploretokyo #travelgram #holidayvibes #clozetteid #wheninjapan

So I supposed to fly to Tokyo today, just my annual Eid holiday trip. But it’s canceled due to... more

So I supposed to fly to Tokyo today, just my annual Eid holiday trip. But it’s canceled due to... more
Gimana lebaran nya ? Semoga walaupun hanya bisa via Video Call tetap meriah ya ❤️ yg penting stay safa dulu masing-masing and happy FEASTING !!⁣
⁣
•FACE MIST•⁣
⁣
Aku sebenernya bukan face mist person. Selalu lupa pake. Tapi Karena Surabaya beberapa bulan terakhir ini puanaaas puoool, I tend to reach our for them quite often.⁣
⁣
First Favorite masih @aqualabo dari segi formula dan tentunya nozzle nya manteb. Dia Jelly Mist ya!⁣
Bisa dibeli di @reenboogstore si Aqualabo⁣
⁣
Products :⁣
Aqualabo Jelly Mist⁣
31*C Sprout Island Golden Seaweed⁣
@solyph_official Time Out Refresh⁣
@kissforri.id Bali Bird's Nest⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣ ⁣ #beautygoersid #instamakeup  #makeuptutorial  #beautyenthusiast  #100daymakeupchallenge⁣
#makeupfeed #unleashyourinnerartist #creativemakeup  #makeuptutorial @setterspace @tampilcantik  @cchanel_beauty_id @tips_kecantikan  @popbela_com⁣
 #makeuplooks #wakeupandmakeup #clozzeteid #sigmabrush #clozetteid #slave2beauty #wake2slay #eyeshadowtutorial  #amrezyshoutouts #undiscovered_muas #inssta_makeup #makeupaddict #featuremuas #morphebabe #beautyunderyourinfluencer

Gimana lebaran nya ? Semoga walaupun hanya bisa via Video Call tetap meriah ya ❤️ yg penting... more

Gimana lebaran nya ? Semoga walaupun hanya bisa via Video Call tetap meriah ya ❤️ yg penting... more
I always keep myself active during quarantine at home which means sometimes (actually most of the times) I get sweat easily, especially after cooking or workout 💦. That’s why I trust @nivea_id ‘s Whitening Antibakteri Deodorant to keep me stay fresh and confident while sweating. I use it daily after shower and I like how it’s not just makes me feel fresh throughout the day but it also brighten up my underarms! ✨Hi from me with hand lifted higher! 👋 ..#NiveaDeoxClozetteID #BeraniTanpaWorry #DiRumahAja #ClozetteID

I always keep myself active during quarantine at home which means sometimes (actually most of the... more

I always keep myself active during quarantine at home which means sometimes (actually most of the... more
Eid Mubarak to all my Moslem friends and followers from this accidental little Mermaid 😁. Please stay safe to make sure you and your loved ones are going to be able to have a huge Eid celebration next year 😘🙏🙏🙏. I lost track of time (which is all the time during this self quarantine) so i forgot to make a special Eid look (i also forgot to do a Christmas one last year) but i did wore green eyeshadows in this and i think the color scheme still works for Eid look (i always associated Eid with green) 😁. PS : it seems that i accidentally posted a rather controversial issue last night 😅, my IG story view has doubled overnight (which is always a plus). No matter where you stand in this debate, please know that i respect your view so i hope you can respect mine. I don't understand why people seems not to be able to agree to disagree these days. 
#quarantine #quarantinemakeup #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #bloggerceria #makeuplook #disneybounding #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid #itsbeautycommunity #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger

Eid Mubarak to all my Moslem friends and followers from this accidental little Mermaid 😁. Please... more

Eid Mubarak to all my Moslem friends and followers from this accidental little Mermaid 😁. Please... more
When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to represent an apology. Happy Eid Mubarak 1441 H from my home to yours! 💗 It’s a time for joy, a time for togetherness, a time to remember all the blessings. Minal Aidin Wal Faizin everyone! 🌙🙏🏻✨
_
#eidmubarak #happyeid #eidalfitr #harirayaidulfitri #eidmubarakoutfit #clozetteid #ramadhankareem

When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to... more

When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to... more
To all my moslem friends,
Happy Eid Mubarak.
-
May the goodness and joys of Eid are multiplied millions of times to bring eternal happiness in your life ☘️
.
.
.
#clozetteid 
#todayimwearingthis
#ootdpost
#mywhowhatwear
#stylediary
#oufitpost
#stylegoals
#whowhatwear
#IGoutfit
#revolveme
#outfitidea
#stylecollective
#bloggersurabaya 
#bloggerjakarta

To all my moslem friends, Happy Eid Mubarak. - May the goodness and joys of Eid are multiplied... more

To all my moslem friends, Happy Eid Mubarak. - May the goodness and joys of Eid are multiplied... more
Super happy today! ✨⁣⁣Beautiful scenery from North of Auckland on my bday! Thank you for my girls @melissa_bianca and @barbiegracia. You're call makes my day! 🎁⁣⁣Jadi... udah beberapa bulan aku tinggal di sini. Awalnya nggak ingin cerita-cerita. And some of you udah ada yang tahu atau nebak-nebak. 😄 Tapi karena titah baginda @arievrahman yang nodong terus buat jadi host. Mari kita wujudkan 😂😂😂⁣⁣And gladly will take you tour with me and @whatravel how the situation after locked down tomorrow morning 10AM in Jakarta Time. Please swipe left for more information. I'm super excited to virtually meet you guys 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl ⁣⁣#beautyjournal #outfit #onlineshopping #auckland #NZmustDo #capturenz #newzealandnatural#newzealandpics#purenz #nzphotography⁣

Super happy today! ✨⁣⁣Beautiful scenery from North of Auckland on my bday! Thank you for my... more

Super happy today! ✨⁣⁣Beautiful scenery from North of Auckland on my bday! Thank you for my... more
Super fast and easy makeup on the go? Want to look cute but no time/too lazy to put on an effort?Sudden video call/unexpected visitor while you just woke up?I have a fun little solution for y'all!@easypeasy_cosmetics Coloring Stick that can be used all over your face (here i am using mine on my eyes, my cheeks and lips but it's a bit pale for me so i ombre'd it), and voila! You're ready to conquer the world!My shade is Pink Tiles, a bright, sweet and playful pink that is simply fun! There are also 6 other shades available so don't worry if you like a more neutral or earthy shades, they also got you covered 😉. It's also very easily blender, not patchy, works well on top of powders and has a soft powdery finish. Swatch of Pink Tiles in details will be on my next post and if you are interested you can grab it with special price at my Charis Shop (Mindy83) or type https://bit.ly/easypeasyMindy83 to go directly to the page!#charisceleb #easypeasy #easypeasycoloringstick #koreanbeauty #koreanmakeup #ReviewwithMindy #coloringstick#multipurposemakeup#pink#koreancosmetics #kcosmetics #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #bloggerperempuan #bbloggerid #indonesianfemalebloggers #review #influencer #beautyinfluencer #SURABAYABEAUTYBLOGGER #endorsement #endorsementid #endorsersby #girl #openendorsement #beautysocietyid #itsbeautycommunity

Super fast and easy makeup on the go? Want to look cute but no time/too lazy to put on an... more

Super fast and easy makeup on the go? Want to look cute but no time/too lazy to put on an... more
Walaupun harus #DiRumahAja.
Bikin konten tiap hari harus tetep jalan dong.
Ga jarang rasanya capek, keringetan, badan berasa lengket semua krn banyak gerak, jadi rasanya pengen cepet mandi biar seger lagi.
-
LUX Botanical body wash, keep my mood on !
Wangi bird of paradise super fresh bgt. Berasa kyk lagi liburan di Bali 🙈 Selain itu, LUX Botanical body wash, bantu menghaluskan, menutrisi dan melindungi kulit dari 99% kuman. Aplg d masa” begini kita harus ttp bersih dan sehat mskpn #DiRumahAja. So, kulit ga cuma bersih dan sehat aja dong, tapi juga wangi dan glowing all the time.
-
Kalo kalian apa nih rahasia fresh meski harus #DiRumahAja? #LetsGlowWithLUX #LUXBotanicals #LUXBotanicalsxClozetteID
.
.
.
#clozetteid 
#bodywash 
#bodycare 
#tephcollaboration 
#influencersurabaya 
#influencerjakarta

Walaupun harus #DiRumahAja. Bikin konten tiap hari harus tetep jalan dong. Ga jarang rasanya capek,... more

Walaupun harus #DiRumahAja. Bikin konten tiap hari harus tetep jalan dong. Ga jarang rasanya capek,... more
Been taking a lot of self-photoshoot at home lately, and you probably has already seen several of it. It’s a fun activity to do at home during this challenging times. Please, just be a sensible human, and stay home! .
.
Wearing the simple but stylish @amygostore dress. And my favorite rattan bag from @maple.keen ❤️
.
.
.
.
.
.

#itselvinaaootd #clozetteid #ootdfashion #ootdinspiration #ootdindonesia #lookbookindonesia #shoxsquad #theshonetinsiders #theshonet

Been taking a lot of self-photoshoot at home lately, and you probably has already seen several of... more

Been taking a lot of self-photoshoot at home lately, and you probably has already seen several of... more
#selfcare time!!! using hydrogel mask from @faithinface_official Let It Glow Hydrogel Mask.

#kbeauty #skincare #skincareroutine #koreanskincare #koreanskincareroutine #abcommunity #clozetteid

#selfcare time!!! using hydrogel mask from @faithinface_official Let It Glow Hydrogel Mask. ... more

#selfcare time!!! using hydrogel mask from @faithinface_official Let It Glow Hydrogel Mask. ... more
Sometimes,life seems unfair to us.-Kita selalu d minta untuk fair dalam menghadapi semua hal. Suka ketika tidak suka. Happy ketika tidak happy. Menerima ketika tdk bisa menerima dan mgkn diam ketika tidak ingin diam.-Is this the rule in life?No, we’re human too.Kita tdk bisa cuma diam dan menerima ketika dunia sudah mulai tidak adil. Kita juga patut memperjuangkan apa yg kita rasakan. Kita juga patut uda bebas merasakan apa yg kita rasakan.Life isn’t about others all the time.Diri kita pun juga penting.Kita pun ingin d mengerti, kita pun ingin d dengar, kita pun ingin tdk d hakimi, kita pun ingin merasakan happy ☘️...#clozetteid #outfitoftheday#kissmylook#outfitselfie#lookdelgiorno#outfitinspiration#lookoftheday#fashiondiariesmoda#todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#influencersurabaya #influencerjakarta

Sometimes,life seems unfair to us.-Kita selalu d minta untuk fair dalam menghadapi semua hal. Suka... more

Sometimes,life seems unfair to us.-Kita selalu d minta untuk fair dalam menghadapi semua hal. Suka... more