You're always on my mindAll day just all the timeYou're everything to meBrightest star to let me seeYou touch me in my dreamsWe kiss in every sceneI pray to be with you through rain and shiny daysI'll love you till I dieDeep as seaWide as skyThe beauty of our love paints rainbowsEverywhere we goNeed you all my lifeYou're my hopeYou're my prideIn your arms I find my heavenIn your eyes my sea and skyMay life be our love paradise❤️❤️❤️Salah satu hobi yang mendadak ditekuni di tahun 2021 ini adalah spam di aplikasi We Sing 😂😂😂.. Kalau kamu hobinya apa? 🙄😁..Well, singing maybe is good to relieve everything inside your heart and soul 🥰😎...#funniestling#synergygrup#tomat_sosmed#latepost#throwback#clozette#clozetteid#lifestyle#fashion#beauty#nellytrip#shortescape#sweetescape#candid#like#instalike#potd#ootd#motd#lyrics#song#natural#look#view#loveparadise#kellychen#sing

You're always on my mindAll day just all the timeYou're everything to meBrightest star to let me... more

You're always on my mindAll day just all the timeYou're everything to meBrightest star to let me... more
.Waktu itu mau kenalin salah satu product yang Ingredients Vanilla nya itu buat jatuh cinta, dari kuliah aku suka banget product beauty yang aroma nya Vanilla sampai saat ini dan ketemu yang lucu nih bukan cuma aroma vanilla nya tapi ada hint coconut nya juga yang buat special. Kalau di deskripsi nya " Smells like an island-meets-igloo blend of frosted coconut, North Pole vanilla, winter freesia & snow-kissed woods"..Well, Unik banget kan selain wangi Vanilla yang manis, ada juga wangi coconut nya yang refreshing banget berasa habis pakai mau liburan ke Pantai. Body Lotion nya juga membuat kulit lembab dan ternutrisi, most refreshing way to fragrance!.🛍 @bytarabeauty #timetravel #throwback #bathandbodyworks #frostedcoconutsnowball #bytarabeauty #playwithbeauty #beauty  #beautyreview #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #ajourneytowonderland #withgalaxy #march #2021

.Waktu itu mau kenalin salah satu product yang Ingredients Vanilla nya itu buat jatuh cinta, dari... more

.Waktu itu mau kenalin salah satu product yang Ingredients Vanilla nya itu buat jatuh cinta, dari... more
Like Us
A year ago, last trip with my good friend. It was our last minute trip. We decided to ran away from pile of works and boredom. SO LET’S GO! 🏃🏻‍♀️🛫I simply asked her, where do you want to go? Since it was last minute plan, she chose somewhere closer and never been, Malaysia. And I just simply say yes. So we alter the trip to Malaka and last day in KL. But on one condition, let’s go to Singapore for transit because I wanna buy something 🤣It was beginning of outbreak, still rumours and didn’t know how serious it was. We bought a ticket couple days before we flown. She was flew from Jakarta and I was from Bali, met at Changi. From Changi, we went to Malaka by bus. It was fun. As a Virgo who always plan everything @thiasoediro , she surrendered with her friend who pretty laid back on traveling. Thought she was totally trust me 😂 I think I’m lucky to have her in my life. Who always offer me shelter when I travel to Jakarta, offer to send any foods I want to AKL. Thank you for your endless support since long time ago. ❤️Anyway, we met, eventually. And before we off to catch a bus, I asked her, shall we see how Rain Vortrex looks like? We only have 3 hours before the bus take off. And still need to catch the train to go to bus station from airport.What we seen is humongous indoor waterfall flowing 40 metres down from the roof. Magnifique. Unfortunately we didn’t get a chance to explore Jewel besides went to shopping centre 😂 My biggest question is, how much power they use to make this thing works? 🤔I wish we can travel again without worry. Hope this mother earth recovery soon. We need the kids enjoy play the ground with their friends, breath the fresh air, and we simply can smile to reunite with our loved one, family, relatives. ❤️🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣SWIPE LEFT to see the original photo ▶️▶️▶️—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger ⁣⁣#beautyjournal #beautyblog #aucklandblogger #jewelchangi #jewelchangiairport #thisissingapore #visitsingapore #throwback

A year ago, last trip with my good friend. It was our last minute trip. We decided to ran away from... more

A year ago, last trip with my good friend. It was our last minute trip. We decided to ran away from... more
Throwback to staycation on@granddafamsignaturesurabaya ✨The room suppa spacious, with great interior design. The hotel service also really good👌🏻Really enjoyed my time there 🥰Swipe to see the room tour video 💋....#staycationsurabaya #granddafamsignaturesurabaya #Surabaya #BloggerSurabaya #Clozetteid #WorkWithTorquise

Throwback to staycation on@granddafamsignaturesurabaya ✨The room suppa spacious, with great... more

Throwback to staycation on@granddafamsignaturesurabaya ✨The room suppa spacious, with great... more
.Lost in paradiseNight and day are fading outKeep on dance nowTokyo prisonI'm going to relight your feeling.Ekspresi kalau lihat Satoru Gojou dance versi ending song Jujutsu Kaisen, terpesona aku terpesona lol.#timetravel #throwback #lastyear #lostinparadise #jujutsukaisen #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #ajourneytowonderland #withgalaxy #march #2021

.Lost in paradiseNight and day are fading outKeep on dance nowTokyo prisonI'm going to relight your... more

.Lost in paradiseNight and day are fading outKeep on dance nowTokyo prisonI'm going to relight your... more
Which team are you, Breakfast in bed or buffet breakfast? 🥞🍳🥛📍 @pullmanciawivimalahills .....#throwback #clozetteid #love #exploretocreate #style #staycation

Which team are you, Breakfast in bed or buffet breakfast? 🥞🍳🥛📍 @pullmanciawivimalahills... more

Which team are you, Breakfast in bed or buffet breakfast? 🥞🍳🥛📍 @pullmanciawivimalahills... more
🍦🍦🍦 take me back to the whimsical fairytale land 🎁😳 ....#exploretocreate #disneyland #explore #japan #tokyo #throwback #clozetteid #style #pink #shotbystevie

🍦🍦🍦 take me back to the whimsical fairytale land 🎁😳 ....#exploretocreate #disneyland... more

🍦🍦🍦 take me back to the whimsical fairytale land 🎁😳 ....#exploretocreate #disneyland... more
What's Our Basic Needs?

Hello,
Good Morning! 

Today, please remember to .. 
✅ Drink Water
✅ Get Some Sun

Basically,
We're plants with complicated emotions 🥰🤭

And when we're healthy and happy, we're grow better 🤗

#clozetteid #throwback

What's Our Basic Needs? Hello, Good Morning! Today, please remember to .. ✅ Drink Water ✅... more

What's Our Basic Needs? Hello, Good Morning! Today, please remember to .. ✅ Drink Water ✅... more
#auzolamakeupcharacter Throwback @gameofthrones makeup look. Ketebak gak sih ini jadi siapa aja? Lol.#gameofthrones #got7 #got #whitewalkers #jonsnow #daenerystargaryen #daenerys #makeupforbarbies  #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #makeupcreators #slave2beauty #coolmakeup #makeupvines #tampilcantik #mua_army #fdbeauty #cchannelbeautyid #fantasymakeupworld #100daysofmakeup  #monsterhighchallenge #popnglam @popnglambeauty

#auzolamakeupcharacter Throwback @gameofthrones makeup look. Ketebak gak sih ini jadi siapa aja?... more

#auzolamakeupcharacter Throwback @gameofthrones makeup look. Ketebak gak sih ini jadi siapa aja?... more
.
Ada moment yang memang tidak tepat datang di hidup kamu, mungkin tanda nya kamu jangan terlalu bergerak cepat tapi juga jangan terlambat. Merasa bosan di zona nyaman atau ketakutan tidak bisa meraih apa yang diimpikan? Mirror Mirror  on the wall, please tell me 🪄🔮
.
📸 foto setahun lalu
#timetravel #throwback #lastyear #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #march #2021

. Ada moment yang memang tidak tepat datang di hidup kamu, mungkin tanda nya kamu jangan terlalu... more

. Ada moment yang memang tidak tepat datang di hidup kamu, mungkin tanda nya kamu jangan terlalu... more
Siapa kangen liburan?Kalau sudah aman liburan lagi, daerah mana yg pertama kali ingin kalian kunjungi? #ThrowBack #roadtrip #ClozetteID #clozetteid #pengenroadtrip #kangenroadtrip #mauroadtrip

Siapa kangen liburan?Kalau sudah aman liburan lagi, daerah mana yg pertama kali ingin kalian... more

Siapa kangen liburan?Kalau sudah aman liburan lagi, daerah mana yg pertama kali ingin kalian... more
Throwback #auzolamakeupcharacter: makeup with my dolls ❤.Sebenarnya ada lagi makeup2 character lain yg aku juga punya dollsnya, tapi ga foto bareng karena dulu dollsnya pada di box lol..Next bikin dan foto sama doll yang mana yah? @auzoladollsdayout....#auzoladollsdayout  #monsterhigh #monsterhighdolls #monsterhighcosplay #nutcracker #barbieinthenutcracker #ursula #thelittlemermaid #bringbackmonsterhigh #makeupforbarbies  #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #makeupcreators #slave2beauty #coolmakeup #makeupvines #tampilcantik #mua_army #fdbeauty #cchannelbeautyid #fantasymakeupworld #100daysofmakeup  #monsterhighchallenge

Throwback #auzolamakeupcharacter: makeup with my dolls ❤.Sebenarnya ada lagi makeup2 character... more

Throwback #auzolamakeupcharacter: makeup with my dolls ❤.Sebenarnya ada lagi makeup2 character... more
Masih melakukan ritual ⤵Scroll galeri hape sampe bawah, pilih satu foto, kemudian posting pake hashtag 'throwback'. Posting fotonya satu per satu dibagi-bagi sama hari lain. *kekurangan stok foto ya mbak? 😄#clozetteid #throwback #jakarta #blogger #lifestyleblogger #mantrianarani

Masih melakukan ritual ⤵Scroll galeri hape sampe bawah, pilih satu foto, kemudian posting pake... more

Masih melakukan ritual ⤵Scroll galeri hape sampe bawah, pilih satu foto, kemudian posting pake... more
.Rindu bukan cuma sebuah kata yang membuat hati sendu, hari-hari yang sudah berlalu memang tidak bisa kembali dan hanya waktu yang bisa mengobati 🌸.Don't forget among the cloudy darkYou're a star painted with a left handCan't you see how beautifulA true uniqueness can beYou are my celebrity.#timetravel #throwback #celebrity #ostoftheday #neverafraid #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #february #2021

.Rindu bukan cuma sebuah kata yang membuat hati sendu, hari-hari yang sudah berlalu memang tidak... more

.Rindu bukan cuma sebuah kata yang membuat hati sendu, hari-hari yang sudah berlalu memang tidak... more
我的山楂树之恋
只有是和你才会纯洁
可以丢弃我的底线
锁定于你的是我视线

我的山楂树之恋
永远站在你的身边
我保证我的爱不会变
共享永恒时间
像蝴蝶起舞翩翩

🎼🎺🎵🎶🎹🎤🎧

.
.
.

PS:  山楂树之恋 by 魏晗 🥰😍

Btw, it is a chinese movie and very good movie to watch 👍, the ost is easy listening too ❤️

#latepost#throwback#happychinesenewyear#clozette#clozetteid#lifestyle#fashion#beauty#nellytrip#shortescape#sweetescape#candid#like#instalike#potd#ootd#motd#lyrics#song#natural#look#sky#view#blue#ost#originalsoundtrack#chinesemovie#underthehawthorntree#funniestling

我的山楂树之恋 只有是和你才会纯洁 可以丢弃我的底线... more

我的山楂树之恋 只有是和你才会纯洁 可以丢弃我的底线... more
Throwback to a summertime at Mitsui Outlet Park, Taiwan. Image shared by Clozetter @valerywinonaa. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

Throwback to a summertime at Mitsui Outlet Park, Taiwan. Image shared by Clozetter @valerywinonaa.... more

Throwback to a summertime at Mitsui Outlet Park, Taiwan. Image shared by Clozetter @valerywinonaa.... more
.Akhir-akhir ini melow banget kalau lihat video-video di Seoul dan kokoreaan bareng Chingu-deul apalagi cuaca Jakarta lagi gloomy banget berasa pengen jalan-jalan pakai coat terus cari coffee shop cuma sekedar menikmati hujan #halu. Eh tapi banjir melanda :(.ForeverI'll protect it and keep it safeHappily ever afterUntil the beautiful sunsetI'll always walk by your side.🍽 @yongdaeri.koreanbbq🎵 @aespa_official - forever.#timetravel #throwback #seoulmate #akudankorea #kekoreaaja #yongdaeri #koreanfood #koreanbbq #ostoftheday #neverafraid #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #february #2021

.Akhir-akhir ini melow banget kalau lihat video-video di Seoul dan kokoreaan bareng Chingu-deul... more

.Akhir-akhir ini melow banget kalau lihat video-video di Seoul dan kokoreaan bareng Chingu-deul... more
Me, trying to looks slim in my 60 kg.
Lack of excercise, too much calories.
I'm sorry myself, we'll be better for better tomorrow, or at least for good photo on socmed. But still, I love myself solo much.❤️
.
.
.
#clozetteid #bali #throwback #innovamei #weekend #pandemicholidays

Me, trying to looks slim in my 60 kg. Lack of excercise, too much calories. I'm sorry myself, we'll... more

Me, trying to looks slim in my 60 kg. Lack of excercise, too much calories. I'm sorry myself, we'll... more
#throwback #QualityTime with my #Ladies ♥️♥️♥️♥️• ••#ladiesnightout #ladiesnight #workinglady #workingladies #qualitytime #blessed #thankful #grateful #livingmydreams #yellow #dior #livingmybestlife #keepyourcirclepositive #idontplaniplay #idontplanipray #clozetteid #clozette #doubletreebyhilton

#throwback #QualityTime with my #Ladies ♥️♥️♥️♥️• ••#ladiesnightout... more

#throwback #QualityTime with my #Ladies ♥️♥️♥️♥️• ••#ladiesnightout... more
After all we all longs for connecting on a more personal level 💕 The world today is getting so noisy and busy that it seems like there is no pause. You either find your own median and peace or be so caught up in the whirlpool of the noises and uncertainty. Brave it people, better days are coming ahead. ..........#shotoniphone #jakarta #cityscape #explore #sunset #clozetteid #style #throwback #silhouette

After all we all longs for connecting on a more personal level 💕 The world today is getting so... more

After all we all longs for connecting on a more personal level 💕 The world today is getting so... more
Showing your love in social media is not necessary.What's important is what you have in real life now..Valentine is not just today.My valentine is every day, tough sometimes we had arguments, and discrepancies..Happy Valentine's day....#valentine #valentineday #clozetteid #throwback

Showing your love in social media is not necessary.What's important is what you have in real life... more

Showing your love in social media is not necessary.What's important is what you have in real life... more
💕🌸💘 Live in the moment.........#unfiltered #shotoniphone #instastyle #style #bestoftheday  #throwback #styleinspo #whatiwore #love #throwback #cherryblossom #spring #clozetteid #japan #tokyo

💕🌸💘 Live in the moment.........#unfiltered #shotoniphone #instastyle #style #bestoftheday ... more

💕🌸💘 Live in the moment.........#unfiltered #shotoniphone #instastyle #style #bestoftheday ... more
💎🤍📍 Re-living memories through my camera roll, glad I had tons of it on my phone... .....#shotoniphone #singapore #jewelchangi #explore #rainbow #vortex #clozetteid #style #throwback

💎🤍📍 Re-living memories through my camera roll, glad I had tons of it on my phone...... more

💎🤍📍 Re-living memories through my camera roll, glad I had tons of it on my phone...... more
Lanjut throwback #weddingstyle ya! Modern Palembang Wedding menjadi penutup seluruh rangkaian acara pernikahan aku dan suami 2019 lalu. Menurut sumber yg aku baca, hiasan di kepalaku ini beratnya mencapai 3,5 kg loh. Hm kira-kira kalau pakai full adat Palembang berapa ya beratnya?🙈Terlepas apapun style pernikahan yang kalian gunakan, menurutku hal yang terpenting adalah bagaimana kedua keluarga mampu berkompromi krn pernikahan bukan tentang 2 insan menjadi satu, melainkan 2 keluarga besar menjadi 1. Bismillah semoga perjalanan ibadah menyempurnakan separuh agama ini bisa berjalan dengan baik atas ridha-Nya. Amin🙏🏼#ClozetteID #inspirasikebaya #inspirasipernikahan #weddingideas #traditionalwedding #palembangwedding

Lanjut throwback #weddingstyle ya! Modern Palembang Wedding menjadi penutup seluruh rangkaian acara... more

Lanjut throwback #weddingstyle ya! Modern Palembang Wedding menjadi penutup seluruh rangkaian acara... more
Throwback to #2020 💛 slower and calmer days, I miss it 😢 Though the storm may hit but I believe we won’t stumble 🤗 good days are coming!! .....#friends #bali #bali2020 #shotoniphone #style #clozetteid #love #explore #mirrorselfie

Throwback to #2020 💛 slower and calmer days, I miss it 😢 Though the storm may hit but I... more

Throwback to #2020 💛 slower and calmer days, I miss it 😢 Though the storm may hit but I... more
Seek through the good side in everything. Don’t rush, just keep steady and ready. P.s. ini foto throwback yang menurutku sayang banget gak di post 😁. So yeah, here we go. Also, it’s Friday. What’s your plan for tomorrow guys?.....#awesome_earthpix #seeksimplicity #positivereminders #poetssociety #lifestyleblog #selfreminder #positivemindset #worldviewmag #lookslikefilm #photocinematic #exploretocreate #clozetteid  #todaysgoodthing #aslowmoment #daysofsmallthings #capturequiet

Seek through the good side in everything. Don’t rush, just keep steady and ready. P.s. ini foto... more

Seek through the good side in everything. Don’t rush, just keep steady and ready. P.s. ini foto... more
Where my mind 💭 & heart ❤️ is currently wandering 🇯🇵. When the borders open and this pandemic is over take more time to appreciate every little thing.
.
.
.
.
📸 @sweet.escape .
.
.
. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootdinspiration #ootdmagazine  #sweetescape #instastyle #style #fashion #bestoftheday  #throwback #styleinspo #whatiwore #ootd #lookbook #clozetteid #steviewears #zalorastyleedit #japan #collabwithstevie #fashionblogger #fashionpeople #fashioninspiration  #fashioninfluencer #wiwt #outfitoftheday #tokyo

Where my mind 💭 & heart ❤️ is currently wandering 🇯🇵. When the borders open and this... more

Where my mind 💭 & heart ❤️ is currently wandering 🇯🇵. When the borders open and this... more
我不是公主,我是女王... 💖...#selfie#selca#just#quote#quoteoftheday#qotd#clozette#clozetteid#lifestyle#fashion#beauty#just#swipe#girl#asiangirl#blogger#good#like#instalike#potd#ootd#nomakeup#bareface#natural#look#hairstyles#koreanhairstyle#funniestling#throwback#latepost#likeforlikes

我不是公主,我是女王...... more

我不是公主,我是女王...... more
Aloha mau cerita nih pasti biasanya kalau ke Paradise Dynasty identik sama makanan Chinese nya kan yaaa, tapi Lamian nya juara banget loh memang kalau mau makan yang tanpa pork memang jauh banget harus ke Airport.Tapi jajanan lainnya masih bisa aku icip-icip 🥘🥮🍯.🍽 @paradisegroupjkt#timetravel #throwback #happychinesenewyear #neverafraid #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #january #2021

Aloha mau cerita nih pasti biasanya kalau ke Paradise Dynasty identik sama makanan Chinese nya kan... more

Aloha mau cerita nih pasti biasanya kalau ke Paradise Dynasty identik sama makanan Chinese nya kan... more
이젠 둘이 아닌 셋이넹 👩‍❤️‍👨-> 👨‍👩‍👧 Couple and then family now😉Locations: South Korea#throwback #sohanexplorekorea #sohanexplore #koreanindonesiancouple

이젠 둘이 아닌 셋이넹 👩‍❤️‍👨-> 👨‍👩‍👧 Couple and then family... more

이젠 둘이 아닌 셋이넹 👩‍❤️‍👨-> 👨‍👩‍👧 Couple and then family... more