#TextureTuesday with my current lip care products👄 I’ve never found any lip product that taste and smell bad, haven’t you?
〰️
.
💋#laneige lip sleeping mask (berry)
won’t repurchase the fullsize ever again because god knows when I’d finish it up😅 .
.
💋#emina sugar rush lip scrub 
the sugar beads is too tiny makes it less effective for exfoliating, but gosh the vanilla scent is amazing😭
.
💋#blishful liptint and lip scrub (grape)
.
〰️
what’s your favorite lip care products?
.
.
.
.
.
#skincarecommunity #abcommunity #skincareaddict #skincarejunkie #abskincare #abbeatthealgorithm #rasianbeauty #asianskincare #skincareroutine #eminacosmetics #lipcare #clozetteid #skincare

#TextureTuesday with my current lip care products👄 I’ve never found any lip product that taste... more

#TextureTuesday with my current lip care products👄 I’ve never found any lip product that taste... more
Sekali-kali mau coba ikutan #texturetuesday ah. Kali ini produknya dari @cantikcitra Sakura Fair UV Powder Cream Facial Moisturizer.

Nah, produk baru mereka ini punya klaim matte and porelsss dimana wajah juga akan tampak cerah merona selama 14 jam, tanpa kilap, dan pori tersamarkan seperti memakai bedak.

Speaking of the texture, teksturnya ini of course krim tapi a bit watery. Sama sekali nggak thick ataupun meninggalkan rasa lengket nan greasy. Bener2 cepet meresap ke dalam kulit dan mampu menahan minyak wajah.

Istimewanya lagi, krim baru Citra ini juga diperkaya dengan ekstrak bunga sakura, niacinamide, vitamin B6, C, dan E sekaligus tabur surya untuk melindungi kulit dari sinar UV A dan B. Maka dari itu, dia juga bisa dijadikan everyday makeup base. Ada aroma wangi nan lembut yang enak banget pas dicium, but maybe quite a bit strong for some sensitive people. Krim ini bagus dipakai 2x sehari ya girls!

Anyway thanks to @clozetteid yang udah kasih saya kesempatan buat review produk barunya citra ya 😉

#skincare #skincarecommunity #skincarejunkie #skincareaddict #skincarelover #skincareritual #beautyonabudget #cantikcitra #makeyourowncitra #clozettexcitra #abcommunity #asianskincare #abskincare #abbeatthealgorithm #discoverunder5k #rasianbeauty #beautyflatlay #beautyfavorites #skincareblogger #idskincarecommunity #clozetteid

Sekali-kali mau coba ikutan #texturetuesday ah. Kali ini produknya dari @cantikcitra Sakura Fair UV... more

Sekali-kali mau coba ikutan #texturetuesday ah. Kali ini produknya dari @cantikcitra Sakura Fair UV... more
Like Us
Swipe to see #TextureTuesday of my two favorite masks! Yummy🍪🍦😋
〰️
.
➖#skinfood rice mask wash off
.
➖#stives nourished & smooth oatmeal scrub + mask
.
〰️
#skincarecommunity #abcommunity #skincareaddict #skincarejunkie #abskincare #abbeatthealgorithm #rasianbeauty #asianskincare #skincareroutine #clozetteid #skincare

Swipe to see #TextureTuesday of my two favorite masks! Yummy🍪🍦😋 〰️ . ➖#skinfood rice... more

Swipe to see #TextureTuesday of my two favorite masks! Yummy🍪🍦😋 〰️ . ➖#skinfood rice... more
had to repost my first #texturetuesday and happy world mental health day everyone 🤗✨
〰️
this community has been helpful for my mental health like nothing I could imagine. You’re all so kind and supportive. May someday I have the opportunity to show an appreciation for this community
.
〰️
➖#imju hatomugi skin conditioning gel
➖#skinfood rice mask wash off
➖#innisfree super volcanic pore clay mask
➖innisfree orchid enriche cream
➖#cosrx centella blemish
➖cosrx advanced snail 92 all in one cream
➖#laneige water sleeping mask
➖laneige lip sleeping mask
➖#huxley secret of sahara fresh and more cream
➖#lush mask of magnaminty self-preserving
.
.
.
#skincarecommunity #abcommunity #skincareaddict #skincarejunkie #abskincare #abbeatthealgorithm #rasianbeauty #asianskincare #skincareroutine #clozetteid #skincare

had to repost my first #texturetuesday and happy world mental health day everyone 🤗✨ 〰️... more

had to repost my first #texturetuesday and happy world mental health day everyone 🤗✨ 〰️... more
finally bought the fullsize of these sleeping mask everyone’s talking about! .
〰️
🌙#laneige water sleeping mask (original) 
I love how calming the scent is and how soothing it feels on my skin. I wake up without dull skin from just 4 hours slept the other night
.
🌙laneige lip sleeping mask (berry)
i’ve used it for 6 months and it really help me get through those patchy lips days
〰️ .
.
.
NB: sorry i have to repost my last night #texturetuesday because it’s just messing up all my feed🙈
.
.
 #skincarecommunity #abcommunity #skincareaddict #skincarejunkie #kbeauty #clozetteid #skincare

finally bought the fullsize of these sleeping mask everyone’s talking about! . 〰️... more

finally bought the fullsize of these sleeping mask everyone’s talking about! . 〰️... more
The first post about #texturetuesday about physical exfoliator from skinfood.

Scrub ini memiliki butiran persis seperti gula putih, tidak terlalu besar tidak terlalu halus. Aku pakai scrub ini dalam keadaan wajah yang setengah basah, jadi sedikit licin dan tidak sakit. Aku pakai biasanya 10 menit dan dia agak 'lumer'. Setelah pakai scrub ini yang paling aku rasakan adalah wajah aku terasa halus dan lembut. Aku pakai masker ini setiap setelah menggunakan makeup yang cukup tebal, supaya bisa mengangkat sisa-sisa makeup di wajah.

How to use : after cleansing, massage gently into damp skin. Avoid skin around the eyes and lips. Leave on for 10-15 minutes & rinse with lukewarm water.

For normal skin.

Siapa yang udah pakai masker ini juga ?
Kira-kira bikin full reviewnya di blog atau engga ya ?

#scrub #physicalexfoliator #exfoliantscrub #exfoliator #skinfood #skinfoodblacksugar #lianaekacom #ClozetteID #beautiesquad #beautyblogger #beautybloggeindonesia #hbbv #purwokerto #idskincarecommunity #skincarecommunity #bloggerperempuan #indonesiafemalebloggers  #beautyreview

The first post about #texturetuesday about physical exfoliator from skinfood. Scrub ini memiliki... more

The first post about #texturetuesday about physical exfoliator from skinfood. Scrub ini memiliki... more
Ingin ikut #texturetuesday aja 💁
.
Product is @clinelleid hydra calm sleeping mask 🌼
.
.
.
.
.
.
#textureshot 
#tbwskincare #skincaredairy #skincareflatlay #skincareroutine #dailyskincare #skincaremenu  #beautyroutine #FDbeauty  #beautyblogger #clozetteid #skincarecommunity #kbeauty #wishtrend #stylekorean_global #altheakorea #abcommunity #abskincarecommunity #abskincare #abbeatthealgorithm #kbeautyblog #kbeautyblogger #kbeautyskincare
.

Ingin ikut #texturetuesday aja 💁 . Product is @clinelleid hydra calm sleeping mask 🌼 . . . .... more

Ingin ikut #texturetuesday aja 💁 . Product is @clinelleid hydra calm sleeping mask 🌼 . . . .... more
Why is @instagram always failed to upload my pic when I had drafted my caption for hours?
.
Swipe left ▶️▶️.
Skin care can (and should) be fun! My post for #texturetuesday
is a skincare that looks and feels like jelly which reminds me of jelly I used to buy in my elementary school, and it always get back to its flat surfaced form so I feel like having new product everytime I open it.
It's a skincare from Fuji Film: Astalift Jelly Aquarysta.
You probably have heard it often.
.
This booster is packed with amazing antioxidants, anti-aging and hydrating ingredients.. designed to prep our skin, enhance the absorption of another skin care product while improving our skin barrier and combating aging and dry skin issues.
.
Been using it for 2.5 months and I can see my skin texture has improved, esp when I'm wearing foundation, it looked smoother and better. Too bad my sensitive skin dislike the fragrance in the ingredients, so I breakout a bit 😢
.
The complete review is up on my blog, #linkinbio ❤
.
Have you tried it? what's your experience with it (I believe most of you have no problem, though).
.
.
#clozetteID #beauty #skincare #skincarejunkie #skincareaddict #skincarecommunity #beautyblogger #bblogger #indonesianbeautyblogger #beautybloggerindo #beautybloggerindonesia #beautybloggerid #fdbeauty #whywhiteworks #bloggerceria #bloggerperempuan #astalift #astaliftjellyaquarysta #astaliftjellyaquarystareview #aestheticaccount #faveskincare #discoverunder5k

Why is @instagram always failed to upload my pic when I had drafted my caption for hours? . Swipe... more

Why is @instagram always failed to upload my pic when I had drafted my caption for hours? . Swipe... more
🇺🇸☄️ My third #texturetuesday ! Sorry guys because there was a problem before, I couldn't write any post on my blog 🥺, I had fixed it but somehow I have to complete a job this time right now so enjoy how sticky  @pyunkangyul 's  ampoule!..☄️ I got this from @altheakorea surprise birthday for #altheaangels , thank you 😆😆; I picked randomly without knowing what Pyunkang Yul Moisture Ampoule gonna be like. There is no humectant at all to the best of my knowledge when I read the IL 🙊. I still don't have the explanation why the texture is so gluey, I don't like it at first.☄️ I'll do the review next week! Are you curious with this? About their essence toner,  I already wrote a blogpost, you could read by searching at insommia.net (I wonder why there is, yes, there is someone who isn't so bright knowing that he or she could just click my link bio to read my blog 🤔) _____________________________________🇮🇩 ☄️ Texture Tuesday ketiga! Maaf ya harusnya saya review produk Althea, tapi ada sedikit masalah jadinya saya baru bisa posting di blog besok 😭.☄️ Saya beli Pyunkang Yul Moisture Ampoule di Althea Korea. Ini kurang populer, jadi mungkin masih banyak yang belum tahu. Sepengetahuan saya nggak ada humektan sama sekali di sini, jadi masih mengira ngira... kenapa begini? Teksturnya sticky banget kayak lem. Dulu saya udah pernah pakai Essence Toner (yang mostly 90% silikon) tapi enak dipakai;  jauh sebelum semua orang sekarang pake 😜, kalo kepo saya udah nulis di link bio. Pakai bahasa Inggris. Mudah kok, kalo gak ngerti kan tinggal copas ke Gugel Translet. Jangan bikin hidupmu susah dengan nangis meler bilang ke saya gak ngerti bahasa Inggris, minta dilempar ya kamu sama koin Galleon. Udah 2019, gak ngerti bahasa Inggris... terus ngapain main IG.☄️ Saya bakal bikin review Moisture Ampoule minggu depan, stay tune. Iya iya pake bahasa Indonesia 😛, gak usah bawel #koreaskincare #rasiancommunity #beautycommunity #pyunkangyul #abcommunity #abbeatthealgorithm #skincareregimen #koreabeauty #skincareblogger #igbeautyblogger #skinhealth #dryskin #veganskincare #naturalbeauty #clozetteid

🇺🇸☄️ My third #texturetuesday ! Sorry guys because there was a problem before, I couldn't... more

🇺🇸☄️ My third #texturetuesday ! Sorry guys because there was a problem before, I couldn't... more
I love 💕 it , the way I love it 💕
After 2 decades, finally “Happy Valentine’s “ 😊💕💋
Wish everyone surrounded by their loved one and can feel how they are loved too ♥️#spreadthelove ♥️
•
•
•
#threecosmetics #threecosmeticsmy #texturetuesday #textures #clozette #clozetteid #luxurybeauty #makeup #makeuppost #makeuptalk #makeupphotoshoot 
#valentines #tomford #hourglass #charlottetilbury #tomfordaddict #tomfordlover #tomfordbeauty #tomfordmakeup

I love 💕 it , the way I love it 💕 After 2 decades, finally “Happy Valentine’s “... more

I love 💕 it , the way I love it 💕 After 2 decades, finally “Happy Valentine’s “... more
🍯 My second #texturetuesday is #thebathbox 40% Pure Honey Facial Mask, one of my #holygrailproduct!.🍯 My skin type is dehydrated oily (aka combination skin), but  the after effect using this is very soft. You'll be quite surprised by the texture, similar like wajit 😂, Sundanese must know!..🍯 According to @skincarisma , @thebathbox honey facial mask is fungal acne friendly. Stearalkonium hectorite makes its texture like a super thick caramel because it has a thickening function. There's also squalane, one of my favorite fave ingredients of all time. For honey, it turns out it has another name, mel!..🍯 If you have dry and dehydrated skin, this is a unicorn. I usually use TBB 1-2 times a week. The price is a bit expensive, but very useful! Sometimes they give a discount at a certain time, so why don't you activate the story notification so you won't miss their info?..Rating: 6/5.#facemask #honeymask #skincareregime #skincareroutine #skincarelokal #skincarediary #skincareobsessed #igbeautyblogger #fromabove #flatlaytoday #dryskin #dehydratedskin #pimples #clozetteid

🍯 My second #texturetuesday is #thebathbox 40% Pure Honey Facial Mask, one of my... more

🍯 My second #texturetuesday is #thebathbox 40% Pure Honey Facial Mask, one of my... more
This my very first time #texturetuesday, hello there! .
.
💦
Today I want to introduce my wash off masks and sleeping masks:
.
#laneige Special Care Water Sleeping Mask trial size, works with my combination skin!
.
#emina Aqua Infused Sleeping Mask: My advice to combi-oily, using Hatomugi as your toner, water based moisturizer and add this as the last step would be the best option to apply this to your skin .
#thebathbox Fresh Face Facial Mask, my combi skin love this so much! I hope there's another discount next year 😋
.
#thebathbox 40% Pure Honey Moisturizing Facial Mask, because I have dehydrated skin, after applying this, I feel like, ohmygodthisisthebestwashoffmaskievertriedillputyouasmyholygrailmaskever
.
_________________________________
.
.
Jadi dalam sesi kali ini saya mau memperkenalkan 4 jenis masker yang saya punya dalam versi jar. Sebetulnya saya punya Naruko dan Mamonde 😬, tapi lain kali aja .
.
Nah, sejak tahu kalau peel off mask itu lebih kayak nyakitin kulit daripada ngilangin komedo lalala, saya beralih memakai wash off mask yang bisa memberikan efek halus sekaligus
💦
Dan walaupun bukan penggemar sleeping mask, berkat kehadiran sleeping mask lokal (Viva bakal dibahas Kamis ya!), saya jadi cukup kepo 😬, dan pengen ngebandingin dengan Laneige. Laneige bagus banget, tapi harganya juga oke banget. Jadi ya, saya sih pilih pake moisturizer dan wash off mask oke sudah cukuplah~
💦
Dan di antara semuanya buat saya @thebathbox Pure Honey itu juara banget! Emang sih kesan pertamanya sticky gimana gitu, beneran kayak ngolesin madu berhubung teksturnya ampun, bukan gel lagi. Gak tau deh mau nyebut apa 😂. Olesnya jangan ketebelan dan cukup 10 menit pake juga udah maksimal
.
Bakal jadi holy grail sampai nemu yang lebih murah!!!
#kosmetiklokal #skincarelokal #rasianbeauty #abcommunity #igbeauty #koreanbeauty #koreanskincare #dehydratedskin #oilyskin #dryskin #normalskin #idskincarecommunity #beautiesquad #insommiareview #clozetteid

This my very first time #texturetuesday, hello there! . . 💦 Today I want to introduce my wash... more

This my very first time #texturetuesday, hello there! . . 💦 Today I want to introduce my wash... more