Slurping on my drink with this Collapsible Stainless Steel Straw from @althea.official 🍹—Now why should you stop using plastic straws? One, because there are more than 7 million plastic thrown in the ocean, endangering the sea creatures that inhabit the oceans. Plastic needs approximately 500 years to decompose.—One way you can help contribute to stop this is by investing in a reusable straw. And I decided to get mine from @althea.official that is collapsible, and can fit into this really tiny case with the brush for cleaning. Go get yours and let us save the world together, one step at a time 🌏—📸 @aawan.setiawan #PriStyleDiaries.......#whatiwore #womensfashion #tropical #fashionistas #summer #dreamy #nature #portrait #travelblogger #ootdinspiration #ootdbloggers #lotd  #fashionblog #bloggerstyle #fashion #wiwt #styleinspo #instastyle #ootdfashion #ootd #styleblogger #blogger #fashionblogger #fashionpeople #outfitoftheday #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

Slurping on my drink with this Collapsible Stainless Steel Straw from @althea.official 🍹—Now... more

Slurping on my drink with this Collapsible Stainless Steel Straw from @althea.official 🍹—Now... more
Yuks jalan2!
😎😎😎 I have a good quote for you.
Negative mind will never give you Positive life . . . .

#ootd #outfitoftheday #instastyle #fashion #stylefashiondaily #fashionaddict #lifestyleblog #bloggerstyle #koreanlook #asiangirls #lookbook #lookbookindo #ootdindo #ootdmagazine #ullzang #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #ggrep #ootd #style #clozetteid 
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #데일리 #whatiwore #ootdmagazine #exploretocreate

Yuks jalan2! 😎😎😎 I have a good quote for you. Negative mind will never give you Positive... more

Yuks jalan2! 😎😎😎 I have a good quote for you. Negative mind will never give you Positive... more
Like Us
Small minded people always get on my nerve because they never shut their mouth.
.
.
.
#clozetteid #personalstyle #styleblogger #ootd #cgstreetstyle #streetstyle #ggrepstyle #PrettyMessedUpStyle #lookbookindonesia #ootdindo @lookbookindonesia

Small minded people always get on my nerve because they never shut their mouth. . . . #clozetteid... more

Small minded people always get on my nerve because they never shut their mouth. . . . #clozetteid... more
Sudahkah kalian gunakan hak pilih kalian hari ini? .
.
.

#ootd #ootdlidya #outfits #outfitoftheday #outfitinspo #outfitideas #streetstyle #style #fashion #fashionstyle #clozetteid

Sudahkah kalian gunakan hak pilih kalian hari ini? . . . #ootd #ootdlidya #outfits #outfitoftheday... more

Sudahkah kalian gunakan hak pilih kalian hari ini? . . . #ootd #ootdlidya #outfits #outfitoftheday... more
Kaliii ini #OOTD an dimana saya merasa, GAK PANTES 😅😅 booming-nya celana kulot 7/8 karena celana para oenni-oenni korea. ..Ya namanya #fashionaddict saya ikutan beli , idah lama, cuma cari momen kapan bisa pakainya. Karena lama gak ketemu momen saya pakai celana ini, akhirnya pakai aja deh buat foto aja. ..See ... liat sendiri kan kalian, kaki saya yang kecilloo itu jadi keliatan kerempeng banget karenanya. ..Tapi gemash sihhh .. andai dipakai sama kelean2 yang masih muda dan energic dan punya porsi kaki yang ideal.  cucok mey. ..Ini saya pakai cuma buat foto aja, suka kalao mix match sama baju andalan dari BUNA , kalao pake jalan, saya pakein lagi outer. Hehehe teteup . ..Jadi teman2 yang berbadan kuyussss  kayak saya , saya tidak menyarankan banget deh pakai kulot 7/8 macam ini ya 😘 ..Silahkan coba style lain 😅😆😁..Sekali2 posting WRONG STYLE keun ~ ..#fashionblogger #lifestyleblog #bloggermakassar #indonesianfashionblogger #clozetteid

Kaliii ini #OOTD an dimana saya merasa, GAK PANTES 😅😅 booming-nya celana kulot 7/8 karena... more

Kaliii ini #OOTD an dimana saya merasa, GAK PANTES 😅😅 booming-nya celana kulot 7/8 karena... more
Bakal jadi tunik favorite nih, tunik dari @helhaf_boutique bisa dipakai casual hangout atau nanti saya mix match lagi sama rok bisa ke acara formal 🌸..Kata teh @fillyawie sih jangan sering numpuk2 baju di lemari, showup mix and match biar kecee ~ soalnya baju yg numpuk di lemari tanggungjawabnya berats hahay. ..Lets go ~ belajar styling lagi 🌸 belakangan juga saya suka warna2 pastel nih setelah seringnya pakai yg bold-bold. ..#fashionblogger #lifestyleblog #fashionbloggermakassar #fashionpost #butikmakassar #olshopmakassar #tunikmakassar #clozetteid

Bakal jadi tunik favorite nih, tunik dari @helhaf_boutique bisa dipakai casual hangout atau nanti... more

Bakal jadi tunik favorite nih, tunik dari @helhaf_boutique bisa dipakai casual hangout atau nanti... more
Sejauh ini Ada 2 tempat yang menurut saya , saya bisa bebas in act do fashion. Pertama, di pengantin, dan kedua di Event FEMME ini. ..Kemarin, Hari ke tiga event fashion terbesar di Makassar, saya datang dengan mengadopsi fashion style para designer yang sering hadir di Femme juga, seperti @dedensiswantoofficial , @steventach , dan @rinaldyyunardi dimana mereka sering memakai saroong tenun dengan 7/8 style 🤩..Dibagian on top nya saya memakai kimono outer hitam, biar saroong lagosi saya yang ngejreng bisa on poin terlihat. Oiya ciri khas kain tenun atau LAGOSI ini adalah warnanya yang terang2, ngejreng, dan dengan motif bunga yg khas. ..Sedikit cerita, Tidak seperti kebanyakan penenun motif lainnya yang kadang bercanda disela-sela kegiatan menenun mereka. Nah kalau Penenun kain lagosi ini akan serius menenun sambil menghitung helai demi helai benang yang dirangkai untuk membuat motif,..Kalau ada salah hitung, jadinya motif atau bunga yang akan dibuat dipastikan cacat atau aneh jadinya. Hehe serius banget ya. .#torajameloxbloggerperempuan #torajamelosarong #sarongisourlifestyle yuk coba style saroong jg yuk @farahdjamal @magfiratulistiqamah @masra.suyuti #clozetteid

Sejauh ini Ada 2 tempat yang menurut saya , saya bisa bebas in act do fashion. Pertama, di... more

Sejauh ini Ada 2 tempat yang menurut saya , saya bisa bebas in act do fashion. Pertama, di... more
A few days ago at the airport ! Here’s my super comfy airport fashion #OOTD for a quick trip to 🇸🇬 for @jewelchangiairport . Now back in town and straight to work 😃 cooking something fun today with @getthelookid #lorealID team 😉 can’t wait for the results.
.
.
.
.
.
.
.
#exploretocreate #ootd #style #steviewears  #Luxegal #whatiwore

A few days ago at the airport ! Here’s my super comfy airport fashion #OOTD for a quick trip to... more

A few days ago at the airport ! Here’s my super comfy airport fashion #OOTD for a quick trip to... more
Kangen banget bikin makeup tutorial hahaha....Well kali ini aku gunakan produk yang aku dapat dari acaranya #shinyversary ✨ @indobeautysquad ❤️.@mineralbotanica Foaming Facial Wash, Moisturizing lipstick 17 Pink Delight, Hand & Body Lotion Berry Blossom.@pureheals_id Volcanic Pore Refining Mask@jillcosmetics Lip Matte 13, Gel Liner Black & Silver@reinedoll rose all day contour/highlight brush@cathydollindonesia flash me aura lightsJuga aku pakai mixing pallette yang bertuliskan Shinyversary ✨.So thank you so much for invited me😘 keep inspiring and stay beauty 💋.#ibs #ibsshinyversary #mineralbotanica #pureheals #jillcosmetic #cathydoll #reinedollbrushes #indobeautysquad #beauty #makeup #clozetteid #indobeautyvlogger #indobeautygram #underratedmuas #makeuptutorial #lifestyleblogger #lifestyle #style #tampilcantik #ragamkecantikan #InspiringBeautyDiscover

Kangen banget bikin makeup tutorial hahaha....Well kali ini aku gunakan produk yang aku dapat dari... more

Kangen banget bikin makeup tutorial hahaha....Well kali ini aku gunakan produk yang aku dapat dari... more
Everyday is new beginning. Take a deep breath, smile and start again

White Top by @array.id 
Outer by @the.three.sense 
Bag by @blancandeclare_official @zaloraid @jessica.syj 
#ootd #outfitoftheday #instastyle #fashion #stylefashiondaily #fashionaddict #lifestyleblog #bloggerstyle #koreanlook #asiangirls #lookbook #lookbookindo #ootdindo #ootdmagazine #ullzang #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #ggrep #tampilcantik #flowerdress #dress #ootd #style #clozetteid

Everyday is new beginning. Take a deep breath, smile and start again White Top by @array.id Outer... more

Everyday is new beginning. Take a deep breath, smile and start again White Top by @array.id Outer... more
Don’t be afraid to showcase your style with white pants.
So.. i've started with white ripped skinny jeans and two-tone shirt. A cute pair of white sneakers would also look good.

Sebahagia itu belanja online skinny jeans dan ngepas ukurannya. suka banget sama model skinny jeansnya yg ada ripped di knee dan bagian bawahnya gini. White ripped skinny jeans dari @3mongkis ini belinya di @zaloraid yaps. Lumayan hemat 15% make kodenya ka @sasyachi zaloraxsasya niih
.
.
.
.
.
.
#stylingbyamandatydes
#OOTDIndo #OOTD @ootdindo #clozette #clozetteid  @clozetteid #cotw #lookbookindonesia @lookbookindonesia #indonesiafashionlook #fashion #streetstyle #fashionstyle #SmartOOTD #fashiongram #fashionblogger #ootdindonesia #outfitoftheday #BTIndFashion #Breaktimeind #lookbookindo #indonesian_blogger #fashionbloggerindonesia #ggrep #streetwearindonesia #gajagogang #GGG #bloggerperempuan

Don’t be afraid to showcase your style with white pants. So.. i've started with white ripped... more

Don’t be afraid to showcase your style with white pants. So.. i've started with white ripped... more
Take chances every time, you’ll never know where it’ll lead you. // Wearing @atsthelabel x @varsamkurnia ST VENUS YELLOW SCARF as my top ❤️ #ATSandMe #ootd #style #steviewears #exploretocreate

Take chances every time, you’ll never know where it’ll lead you. // Wearing @atsthelabel x... more

Take chances every time, you’ll never know where it’ll lead you. // Wearing @atsthelabel x... more
Apa yang kalian pikir dari sebuah tattoo? “Sifat anak nakal”, “berandalan”, atau apa? Tapi, terkadang memiliki sebuah tattoo bagi beberapa orang itu adalah sebuah hobby lho, unik kan?–Kalau soal tattoo, aku lebih memilih tattoo yang kecil, minimalist, dan yang paling penting ialah berarti dan memiliki sebuah arti/makna. Pasti, kalau kalian liat tattoo sekarang ini, ada yang bertanya, “tattoo apaan nih?”, “kok bentuknya kayak panah panah begini?”, dan sebagainya. Buat yang gak tau, tattoo ini namanya adalah viking symbol, yang berarti “create your own reality”. Lalu, kalau kalian menjabarkan arti dari “create your own reality” itu kedalam kehidupan sehari hari, the meaning will be very deep isn’t it? –Anyway, thanks to @blingstudio.id @leonamakeuparts for inviting me to try their new service: Semi Permanent Tattoo. Ini tattoonya bisa hilang dalam 1-3 tahun (dan bisa hilang juga kurang dari setahun kalau kalian sering mandj scrub), hehehe ini in case kalo kalian takut dengan service tattoo ini. –📸. @devirosetea .....#tattoos #minimalisttattoo #art #blingstudio #beautystudio #semipermanenttattoo #handsinframe #handsinframeindonesia #styling #explorejkt #whpstyle #theshonet #clozetteid

Apa yang kalian pikir dari sebuah tattoo? “Sifat anak nakal”, “berandalan”, atau apa? Tapi,... more

Apa yang kalian pikir dari sebuah tattoo? “Sifat anak nakal”, “berandalan”, atau apa? Tapi,... more
NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match the location because I had 3 events all in different venues that day and therefore couldn’t carry around outfits to change 😂 BUT FOCUS ON MY SURROUNDINGS! I’m so in love with the flamingos decor and tropical flowers 😍
.
Had a tropical luncheon with friends, and was served new items on the menu. Highlight was the Caesar Salad, Gulai Salmon & Matcha Brule. MUST TRY 💯🤤 .
And good news! The owner personally just announced that you can actually take pics here. You may change outfits as well, BUT please don’t disturb others nor make others feel annoyed by you taking pics. AND please don’t take catalog/commercial-related shoots or pre-wed shoots without permission. But if you do it just for the sake of contents, you are allowed 🤗♥️ If anything, just ask to meet the manager! He’s super kind, and will immediately help you out with that.
—
📸 @steviiewong 
#PriStyleDiaries
.
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #womensfashion #tropical #fashionistas #summer #dreamy #nature #portrait #travelblogger #ootdinspiration #ootdbloggers #lotd  #fashionblog #bloggerstyle #fashion #wiwt #styleinspo #instastyle #ootdfashion #ootd #styleblogger #blogger #fashionblogger #fashionpeople #outfitoftheday #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match... more

NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match... more
Swing your Swing, i know, i did // Karlin T-shirt Dress Black & Lilo Corduroy Outer Ocean Blue @monomolly.id .
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #style #streetstyle #fashionstyle #partnershipwithhisafu #hisafudressup #스타일 #스트릿패션 #스트릿스타일 #패션스타그램 #패션

Swing your Swing, i know, i did // Karlin T-shirt Dress Black & Lilo Corduroy Outer Ocean Blue... more

Swing your Swing, i know, i did // Karlin T-shirt Dress Black & Lilo Corduroy Outer Ocean Blue... more
Somewhere around my favorite neighborhood in 🇯🇵 - Omotesando , spotted a cute corner and a retro motorcycle and thought why not pose and here it is 😉 .
.
.
.
.
#style #ootd #whatiwore #steviewears #exploretocreate #tokyo

Somewhere around my favorite neighborhood in 🇯🇵 - Omotesando , spotted a cute corner and a... more

Somewhere around my favorite neighborhood in 🇯🇵 - Omotesando , spotted a cute corner and a... more
Happy sla la la... 😎😎😎
Matahari please.. jangan hujan teruss... #ootd #outfitoftheday #instastyle #fashion #stylefashiondaily #fashionaddict #lifestyleblog #bloggerstyle #koreanlook #asiangirls #lookbook #lookbookindo #ootdindo #ootdmagazine #ullzang #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #ggrep #tampilcantik #flowerdress #dress #ootd #style #clozetteid

Happy sla la la... 😎😎😎 Matahari please.. jangan hujan teruss... #ootd #outfitoftheday... more

Happy sla la la... 😎😎😎 Matahari please.. jangan hujan teruss... #ootd #outfitoftheday... more
The secret of great style is to feel good in what you wear.
•
•
Comfy top from @rap_galery and don't forget to check their collection 😍.
•
📸 @riko_lai

The secret of great style is to feel good in what you wear. • • Comfy top from @rap_galery and... more

The secret of great style is to feel good in what you wear. • • Comfy top from @rap_galery and... more
Finally, hubby can took a decent pic of me. 🤣 
kondangan ootd style ~
-

#celliswearing 
#ggrep
#clozetteid
#outfittoday 
#iiheartchanel

Finally, hubby can took a decent pic of me. 🤣 kondangan ootd style ~ - #celliswearing #ggrep... more

Finally, hubby can took a decent pic of me. 🤣 kondangan ootd style ~ - #celliswearing #ggrep... more
Yesterday #ootd btw the wall match with my phone case.. .
.
.

#ootdlidya #outfits #outfitoftheday #outfitinspo #outfitideas #streetstyle #style #fashion #fashionstyle #clozetteid

Yesterday #ootd btw the wall match with my phone case.. . . . #ootdlidya #outfits #outfitoftheday... more

Yesterday #ootd btw the wall match with my phone case.. . . . #ootdlidya #outfits #outfitoftheday... more
Yakin kamu ga kangen ma aku?...Eyelash extention by @simple.eyelashes.by.misstutuk .#stylieandfoodie #livelovelifelaughlust #blogger #bloggerceria #tetapsemangat #365post2019 #ootd #clozetteid #stylie #therealoutfitgram #styledaily #dailystyles #streetstyle #realoutfitgram #thestreetograph #looksootd #lookbookindonesia #fashionblogger #styleblogger #style #fashion #fashionbloggerindonesia #eyelashes

Yakin kamu ga kangen ma aku?...Eyelash extention by @simple.eyelashes.by.misstutuk... more

Yakin kamu ga kangen ma aku?...Eyelash extention by @simple.eyelashes.by.misstutuk... more
Pengen jadi apa sih lo?.Zuzur deh, kita pasti pengen jadi ini itu sesuai minat, bakat, keinginan dan mimpi. Namun, sebagai perempuan biasanya suka terbentur isu-isu macam ngapain sekolah tinggi kalo ujungnya dirumah aja, ga boleh berkarir tinggi, jangan lebih dari cowok, hingga cewek cantik itu harus tinggi putih langsung rambut hitam. Hmmm....Makanyaa penting banget ada support system yang bisa mensupport para perempuan untuk BE THE BEST VERSION atas pilihannya.Support system terpenting adalah dari orang terdekat yaitu pasangan, keluarga dan sahabat. Support system juga bisa didapat dari lingkungan sekitar. Kita juga bisa jadi support system lho! Saling dukung dan mendengarkan itu penting.Yuk mari saling support satu sama lainTo be the best version of you :).#untukperempuan #stylieandfoodie #livelovelifelaughlust #blogger #bloggerceria #tetapsemangat #365post2019 #ootd #clozetteid #stylie #therealoutfitgram #styledaily #dailystyles #streetstyle #realoutfitgram #thestreetograph #looksootd #lookbookindonesia #fashionblogger #styleblogger #style #fashion #fashionbloggerindonesia

Pengen jadi apa sih lo?.Zuzur deh, kita pasti pengen jadi ini itu sesuai minat, bakat, keinginan... more

Pengen jadi apa sih lo?.Zuzur deh, kita pasti pengen jadi ini itu sesuai minat, bakat, keinginan... more
Broke up with your girlfriendCoz I'm bored..Eyelash by @simple.eyelashes.by.misstutukHair coloring by @elgonindonesia.#stylieandfoodie #livelovelifelaughlust #blogger #bloggerceria #tetapsemangat #365post2019 #ootd #clozetteid #stylie #therealoutfitgram #styledaily #dailystyles #streetstyle #realoutfitgram #thestreetograph #looksootd #lookbookindonesia #fashionblogger #styleblogger #style #fashion #fashionbloggerindonesia #eyelashes #haircolor

Broke up with your girlfriendCoz I'm bored..Eyelash by @simple.eyelashes.by.misstutukHair coloring... more

Broke up with your girlfriendCoz I'm bored..Eyelash by @simple.eyelashes.by.misstutukHair coloring... more
Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a big leap on your lifeCongrats for your engagement and all the best for the big day :).Even we always in love and hate relationship, I always pray to God to always protect you, health, success and all the good happy things for you.I might be not the best sister in the world, but I will got ur backLaff you, dek!.Sincerely,Your 'youngest' sister :).Ps: swipe for more pics yaw.#stylieandfoodie #livelovelifelaughlust #blogger #bloggerceria #tetapsemangat #365post2019 #ootd #clozetteid #stylie #therealoutfitgram #styledaily #dailystyles #streetstyle #realoutfitgram #thestreetograph #looksootd #lookbookindonesia #fashionblogger #styleblogger #style #fashion #fashionbloggerindonesia

Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a... more

Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a... more
Which Team are you? #StylebyMomTeam or #StylebyBroTeam? 🌟🌟🌟
.
my Cute little angel #GwenOzoraHalim ,
style by lovely Bro #RyuOzoraHalim ❤❤❤
.
#clozetteID
#babygirl
#cutebabygirl
#lovelybaby
#instababy
#kids

Which Team are you? #StylebyMomTeam or #StylebyBroTeam? 🌟🌟🌟 . my Cute little angel... more

Which Team are you? #StylebyMomTeam or #StylebyBroTeam? 🌟🌟🌟 . my Cute little angel... more
When this photo was taken, most of us barely known each other. I swear each of us have different personalities & styles, yet we all felt like we belong with each other and it felt just right. I’m convinced that we bonded because we share just as much passion for Fashion, and it’s truly beautiful 💎✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #fashionistas #edgy #fashionsquad #squad #portrait #ootdinspiration #ootdbloggers #lotd  #fashionblog #bloggerstyle #fashion #wiwt #styleinspo #instastyle #ootdfashion #ootd #styleblogger #blogger #fashionblogger #fashionpeople #outfitoftheday #fashioninfluencer #fashionable #gang #style #outfit #fashionweek #stylist #clozetteid

When this photo was taken, most of us barely known each other. I swear each of us have different... more

When this photo was taken, most of us barely known each other. I swear each of us have different... more
Duduk manis saat whatsapp, IG pada down. Sempet restart, on off wifi, dan clear semua chat 😓... Baru nyadar masalahnya bukan itu semua tapi emang lagi down, sampe twitter penuh cuitan (karena twitter satu2nya yg ON).. lucu2 meme nya disana. ______Loving my @obagofficial They are personalized bag we can  choose from color, shape, material to handles too. ______Coat by @blessed_cloth______#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Duduk manis saat whatsapp, IG pada down. Sempet restart, on off wifi, dan clear semua chat 😓...... more

Duduk manis saat whatsapp, IG pada down. Sempet restart, on off wifi, dan clear semua chat 😓...... more
Rambut pendek ternyata masih bisa di-styling lho, Clozetters. Intip caranya di: http://bit.ly/2UzHTFj. Video ini di-share kembali oleh Clozetter @Shafirasyahnaz. Tonton juga tutorial lainnya di Tutorial Section, ya.

Rambut pendek ternyata masih bisa di-styling lho, Clozetters. Intip caranya di:... more

Rambut pendek ternyata masih bisa di-styling lho, Clozetters. Intip caranya di:... more
When the quirky side hits ❤️❤️❤️ wearing @femmeluxefinery Latex pants, black oversized sweater top, paired it with my super comfy boots from @symbolize_shoes topped it off with a red lipstick and cat eye sunny 😎 #Luxegal #ootd #whatiwore #collabwithstevie #steviewears #style

When the quirky side hits ❤️❤️❤️ wearing @femmeluxefinery Latex pants, black oversized... more

When the quirky side hits ❤️❤️❤️ wearing @femmeluxefinery Latex pants, black oversized... more
17th April? Vote first, hangout second 😁
Be proud that you also have a role for Indonesia's development
.
.
.
.
.
#newzealand #style #sbybeautyblogger #coordinates #blogger #beautyblogger #clozetteid #indonesiablogger #indonesiabeautyblogger #bloggerindonesia #ootd #surabayabeautyblogger #beautybloggersurabaya #ootdindo #coordinate #sbyblogger #ootdid #sociollablogger

17th April? Vote first, hangout second 😁 Be proud that you also have a role for Indonesia's... more

17th April? Vote first, hangout second 😁 Be proud that you also have a role for Indonesia's... more