Do you have a problem with hair loss? I did. Well, you can see how thin my hair is right now if you see my snapchat story today. How did I deal with my hair loss? Read on #NatashaJSdotcom 😁
.
.
#NatashaJS #NatashaJStips #VioletBrush #clozetteid #hair #hairloss #beauty #beautyblogger #λ·°ν‹°λΈ”λ‘œκ±° #λ·°ν‹° #ν—€μ–΄ #μ…€μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μ…€μŠ€νƒ€ #데일리

Do you have a problem with hair loss? I did. Well, you can see how thin my hair is right now if you... more

Do you have a problem with hair loss? I did. Well, you can see how thin my hair is right now if you... more
Say hello to me in bunny version! It's all thanks to #snapchatfilter for making this come true πŸ˜‚ Follow my snaps to see more ✌🏻️
β€’
β€’
β€’
#bunny #selfie #selcΓ  #snapchat #feeds #filteroftheday #indonesian_blogger #indonesiancurvyblogger #clozetteid #clozetter #inspiration #instalike #instagood #fashion #blogger #fashionblogger #fblogger #fashiondiary #beauty #beautyblogger #bblogger #beautiesID #indobeautygram #beautybloggerID #indonesianblogger #instabeauty

Say hello to me in bunny version! It's all thanks to #snapchatfilter for making this come true πŸ˜‚... more

Say hello to me in bunny version! It's all thanks to #snapchatfilter for making this come true πŸ˜‚... more
Like Us
Makeup yesterday is ❀️ And I've been filmed two beauty product yesterday, so stay tune!
Also check out my blog update, link in bio ✌🏻️
β€’
β€’
β€’
#selfie #selcΓ  #votd #snapchat #feeds #filteroftheday #indonesian_blogger #indonesiancurvyblogger #clozetteid #clozetter #COTW #inspiration #instalike #instagood #fashion #blogger #fashionblogger #fblogger #fashiondiary #beauty #beautyblogger #bblogger #beautiesID #indobeautygram #beautybloggerID #indonesianblogger #instabeauty

Makeup yesterday is ❀️ And I've been filmed two beauty product yesterday, so stay tune! Also... more

Makeup yesterday is ❀️ And I've been filmed two beauty product yesterday, so stay tune! Also... more
That's why you don't see me often on snapchat. I couldn't post it since 9 hours ago. Tried using mobile card and wifi, both failed. This filter tho! 😍#clozettestar #clozetteid

That's why you don't see me often on snapchat. I couldn't post it since 9 hours ago. Tried using... more

That's why you don't see me often on snapchat. I couldn't post it since 9 hours ago. Tried using... more
My hair is getting longer. 😍😍😍😍
But is so hot weather, i wanna cut it πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #selca #selfie #instalike #likeforlike #like4like #tagsforlikes #clozetteid #makeup #snapchat

My hair is getting longer. 😍😍😍😍 But is so hot weather, i wanna cut it πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... more

My hair is getting longer. 😍😍😍😍 But is so hot weather, i wanna cut it πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... more
.
Salah satu produk yang jadi favorit akhir"ini adalah Nivea Makeup Clear Cleansing Water.
Well, sebelumnya aku menggunakan micellar water brand B yang memang pelopor.
Pertama kali ngeh dengan produk baru dari Nivea ini dari snapchat dearest @thelipstickmafiaaa yang rekomen banget untuk cobain, jadi pas nemu di Guardian yang waktu itu lagi promo +1000 dapet 2 botol aku langsung beli. Waktu itu seingetku 50rb an dapet 2 botol @200ml.
So affordable right πŸ˜„πŸ˜„. Jadi ketika si B habis, aku langsung cobain Nivea ini. Ternyata not bad banget.
Terasa ringan di kulit, mengangkat makeup dengan cukup baik, tidak membuat kulit perih atau ketarik setelahnya. Dan bahkan untuk area mata pun aman.
Untuk makeup yang waterproof aku memang selalu menggunakan eye makeup remover karena biar lebih cepet bersihnya.
Kalau mau pake Nivea ini juga bisa asal sabar aja usapinnya.
Jadi bagi kamu yang lagi mencari alternatif cleansing water, bole cobain deh yang satu ini. Karena produk ini juga bebas alkohol, paraben dan fragrance plus dermatology tested juga.

Atau ada yg uda cobain?
Tell me what u think 😊. .
.
.
#clozetteid #Fdbeauty
#MELpinkpalette 
#makeup #skincare #beauty
#micellarwater #cleansing water
#doublecleansing
#NIVEAID
#Niveamakeupclear
#sharingiscaring

. Salah satu produk yang jadi favorit akhir"ini adalah Nivea Makeup Clear Cleansing Water. Well,... more

. Salah satu produk yang jadi favorit akhir"ini adalah Nivea Makeup Clear Cleansing Water. Well,... more
Pamering myself after a hectic week. Foto edisi ngulet @astonrasuna πŸ˜… more update at πŸ‘» snapchat @elyayaa  #enjoyholiday .
.
.
.
 #Iwakeuplikethis #holiday #clozetteID

Pamering myself after a hectic week. Foto edisi ngulet @astonrasuna πŸ˜… more update at πŸ‘»... more

Pamering myself after a hectic week. Foto edisi ngulet @astonrasuna πŸ˜… more update at πŸ‘»... more
Woof woof~

Puppy #snapchat filter attack! 🐢

Thinking about going to re-create this makeup look for video tutorial πŸ€”
Ps. Please help click the link on my profile and vote me to win! 😘 
http://microsite.fimela.com/pixy-tokyo-beauty-trip-series-2/m/gallery/vote/327

#dogfilter #motd #asian #koreanlook #clozette #clozetteid

Woof woof~ Puppy #snapchat filter attack! 🐢 Thinking about going to re-create this makeup look... more

Woof woof~ Puppy #snapchat filter attack! 🐢 Thinking about going to re-create this makeup look... more
Thankyouuuu @studiomakeupid !! I have my eyes on some of the lipstick shades already, and cannot wait to try the Nudes eyeshadow palette! Not to mention the cute make-up pouch πŸ’–πŸ’–πŸ˜Š
.
Swatches these babies on my snapchat πŸ‘» stellajulian πŸ‘»

Thankyouuuu @studiomakeupid !! I have my eyes on some of the lipstick shades already, and cannot... more

Thankyouuuu @studiomakeupid !! I have my eyes on some of the lipstick shades already, and cannot... more
Goodie bag + some mini purchase from yesterday's Urban Decay launch in @sephoraidn event, adding more stuffs to my @urbandecaycosmetics collection! Yasss 😍😊 Btw, I posted the unboxing sesh in my snapchat story! Quick add my snapchat stellajulian πŸ‘» #UDIndonesia #sephoraindonesia

Goodie bag + some mini purchase from yesterday's Urban Decay launch in @sephoraidn event, adding... more

Goodie bag + some mini purchase from yesterday's Urban Decay launch in @sephoraidn event, adding... more
Follow my snapchat aiachantanaya to see my behind the scene life, and I also have a good news for endorsement project!
β€’
β€’
β€’
#selfie #sèlca #snapchat #lovelyasianbeauties #natural #sweet #korean #makeup #ulzzang #ulzzangstyle #beauty #blogger #beautyblogger #bblogger #clozetteid #clozetter #beautiesID #indobeautygram #beautybloggerID #indonesianblogger #beautyenthusiasts #instabeauty #instagood #endorse #endorsement #sponsorship

Follow my snapchat aiachantanaya to see my behind the scene life, and I also have a good news for... more

Follow my snapchat aiachantanaya to see my behind the scene life, and I also have a good news for... more
My BABIES! ❀❀ Yang mau tau namanya yuk cek snapchat or IG stories nya kath ya πŸ˜‰

#catlover #kitten #bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #fashionstyle #fashionindo #instabeauty #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtuber #youtubeasia #youtuberindonesia #muasurabaya #makeupartistsurabaya #makeupindonesia #brandindonesia #beautyindonesia #indobeautygram #stylehaul

My BABIES! ❀❀ Yang mau tau namanya yuk cek snapchat or IG stories nya kath ya πŸ˜‰ #catlover... more

My BABIES! ❀❀ Yang mau tau namanya yuk cek snapchat or IG stories nya kath ya πŸ˜‰ #catlover... more
Instagram Story yang sering disebut-sebut sebagai saingan baru snapchat sepertinya banyak saja penggunanya. Apa kamu masih belum tahu cara menggunakannya dengan maksimal? Artikel berikut ini akan membantu kamu http://bit.ly/2axVZ2N. Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.

Instagram Story yang sering disebut-sebut sebagai saingan baru snapchat sepertinya banyak saja... more

Instagram Story yang sering disebut-sebut sebagai saingan baru snapchat sepertinya banyak saja... more
Hi, its Venny! Im promised, im gonna back again w/ this full post on my blog, just want you to guess what kind of item I get from @charis_official ? Honestly, im so happy and amazed w/ the effect of this cream. And the very artistic packaging I Love it too much! , if you follow me on my snapchat, im sure you can guess what the cream that make me feel happy this couple days ago. Hopefully, you enjoy this mini #teaser for my up coming blog spot! 
#charis #charisceleb #clozetteid

Hi, its Venny! Im promised, im gonna back again w/ this full post on my blog, just want you to... more

Hi, its Venny! Im promised, im gonna back again w/ this full post on my blog, just want you to... more
Again snapchat filter is so awesome πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚ Don't forget to join my ongoing giveaway as today is the last day to test your luck to win Skinfoox x Snoopy Royal Bounce Cushion πŸ˜„
.
.
.
#snapchat #rinicesilliaga5 #instavideo #beautybloggerid #clozetteid #clozette #rindailylife #likeforlike

Again snapchat filter is so awesome πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚ Don't forget to join my ongoing giveaway as today... more

Again snapchat filter is so awesome πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚ Don't forget to join my ongoing giveaway as today... more
One of my favorite filters on snapchat! 🐢 #dogfilter #snapchat #motd #wink #asian #clozette #clozetteid #starclozette

One of my favorite filters on snapchat! 🐢 #dogfilter #snapchat #motd #wink #asian #clozette... more

One of my favorite filters on snapchat! 🐢 #dogfilter #snapchat #motd #wink #asian #clozette... more
Thank you to @ebsfmsurabaya and @cleanandclearid 's team for having us today! #ebsfm #cleanandclearid #cleanandclear #SiapTerus #clozetteid 
Visit www.cerita-kita.co.id to submit yours πŸ™†
Follow my snapchat: wulanwu to see my daily updates πŸ˜‰

Thank you to @ebsfmsurabaya and @cleanandclearid 's team for having us today! #ebsfm... more

Thank you to @ebsfmsurabaya and @cleanandclearid 's team for having us today! #ebsfm... more
If you guys happened to follow my snapchat, u should alrd know who did my make up today πŸ˜‹πŸ˜‹
Follow me on snapchat: wulanwu
#clozetteid #makeuponfleek #bridalsurabaya #muabridalsurabaya #muasurabaya #potd #jembatanbarukenjeran #bukancaripokemon #simanisjembatankenjeran

If you guys happened to follow my snapchat, u should alrd know who did my make up today πŸ˜‹πŸ˜‹... more

If you guys happened to follow my snapchat, u should alrd know who did my make up today πŸ˜‹πŸ˜‹... more
Have a nice weekend gaes... πŸ‘―πŸ™‹πŸΌ
.
#weekend #familyweekend #instafamily #momandson #randomlifemoms #msahiddaily #emakblogger #bloggerlife #bloggerdaily #instablogger #indonesianmomblogger #indonesianlifestyleblogger #spendtime #snapchat #mirasahid #PutriDuyung #Ancol #instaplace #bloggergram #clozetteid #starclozetter #clozettedaily #lovelifeme

Have a nice weekend gaes... πŸ‘―πŸ™‹πŸΌ . #weekend #familyweekend #instafamily #momandson... more

Have a nice weekend gaes... πŸ‘―πŸ™‹πŸΌ . #weekend #familyweekend #instafamily #momandson... more
FriYay!!
.
Almost a month since my last post 😡 been busy with new exciting stuff, see it first on my Snapchat: Reneetan.xxoxw πŸ‘»
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#snapchat #reneetan #reneeplusstyle #clozetteid #clozetteambassador #plussizeindo

FriYay!! . Almost a month since my last post 😡 been busy with new exciting stuff, see it first... more

FriYay!! . Almost a month since my last post 😡 been busy with new exciting stuff, see it first... more
Im gonna upload my quick swatch about @rollover.reaction sueded di instagram karna kmaren sempet ga bs diliat di snapchat.. tapi 1-1 ya... biar ga jd spam hihi.. .untuk review lengkapnya akan muncul di Youtube channel (hopefully) this week.. so dont forget to subs and turn the notification on.. .Reminder bagi kalian pecinta @rollover.reaction bs ikutan giveaway mereka untuk memenangkan lip matte terbaru mereka yaitu MAXWELL .. Want it so badly and hope i can win too.. πŸ€—.#rolloverreaction #getsueded #maxwell #maxwellgiveaway #beautyblogger #bloggerindo #bloggerindonesia #youtuberindo #youtuberindonesia #clozetteid #indobeautygram #indobeautyvloggers #λ·°ν‹°λΈŒλ‘œκ·Έ #λ·°ν‹° #유투브 #브둜그 #립

Im gonna upload my quick swatch about @rollover.reaction sueded di instagram karna kmaren sempet ga... more

Im gonna upload my quick swatch about @rollover.reaction sueded di instagram karna kmaren sempet ga... more
So which one better????? πŸ€”πŸ€”πŸ€”.yang uda add snapchat dan ga bisa liat? so sorry karna settingan nya ternyata salah haha... tapi sekarang udah dibenerin jd kalian bisa liat ☺☺☺ and comment .. usernamenya hisafu yaaa... πŸ˜‰.#coloreyebrows #eyebrows #purpleeyebrows #snapchat #purple #beautyblogger #bloggerindo #bloggerindonesia #youtuberindo #youtuberindonesia #clozetteid #indobeautygram #indobeautyvloggers #indonesiabeautyblogger #보라색 #눈썹 #색 #λ·°ν‹°λΈŒλ‘œκ·Έ #λ·°ν‹° #유투브 #브둜그 #λ·°ν‹°μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μ’‹μ•„

So which one better????? πŸ€”πŸ€”πŸ€”.yang uda add snapchat dan ga bisa liat? so sorry karna... more

So which one better????? πŸ€”πŸ€”πŸ€”.yang uda add snapchat dan ga bisa liat? so sorry karna... more
Yesterday i posted in my snapchat about making purple eyebrow, karena kan sekarang rambutnya ada ungu2 pink2nya.. jd iseng siapa tau bs match dgn aku.. 😊.im making 2 different types:right, more dark with hin of purple and left, more light.. πŸ€—explanation nya ada di snapchat if you want to know just watch it (hisafu) sebelum hilang...#coloreyebrows #eyebrows #purpleeyebrows #snapchat #purple #beautyblogger #bloggerindo #bloggerindonesia #youtuberindo #youtuberindonesia #clozetteid #indobeautygram #indobeautyvloggers #indonesiabeautyblogger #보라색 #눈썹 #색 #λ·°ν‹°λΈŒλ‘œκ·Έ #λ·°ν‹° #유투브 #브둜그 #λ·°ν‹°μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μ’‹μ•„

Yesterday i posted in my snapchat about making purple eyebrow, karena kan sekarang rambutnya ada... more

Yesterday i posted in my snapchat about making purple eyebrow, karena kan sekarang rambutnya ada... more
Yuhuuwww, kath balik buat another #giveaway Yuk ikutan, ini GIVEAWAY terbesar nya kathLangsung capcups ke youtube channel nya kath untuk aturan GA lengkapnya πŸ˜‰πŸ˜‰..For random complete GABakalan ada 3 pemenangsyarat-syaratnya1. FOllow semua Sosmed Kath  youtube  Instagram @katherinlakz  Instagram acc kath @chokerlover16  Snapchat katherinlakz  Facebook https://www.facebook.com/dailybeauty89/2. repost photo giveaway Kath di IG katherinlakz  Jangan lupa hashtag #kathgiveaway, tag ke Kath dan 5 temen km *pssst temennya juga harus follow and subs Kath ya3. Comment di bawah kritik dan saran, dan juga birthday wishes  buat Kath*PEMENANG bakalan dpilih secara RANDOMInstagram GA1. Post photo untuk recreate makeup Kath atau makeup khas kalian2. Jangan lupa Tag ke Kath dan 5 temen kalian dan #kathgiveaway* Akan ada satu pemenang dan Kath pilih sendiri untuk makeup nyaSnapchat GAdipilih secara acak, cukup message Kath "Happy Bufdeeii" di snapchat Kath ^^Pemenang akan ada 2 orgGiveaway ditutup tanggal 30 Juli 2016Good Luck all#tutorialvideo #tutorialmakeup #videotutorial #bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #ivgbeauty #instabeauty #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtuber #youtubeasia #youtuberindonesia #muasurabaya #makeupartistsurabaya #makeupindonesia #brandindonesia #beautyindonesia #indobeautygram #stylehaul

Yuhuuwww, kath balik buat another #giveaway Yuk ikutan, ini GIVEAWAY terbesar nya kathLangsung... more

Yuhuuwww, kath balik buat another #giveaway Yuk ikutan, ini GIVEAWAY terbesar nya kathLangsung... more
.
Holiday is over!
I'm ready to go back to work πŸ’ͺπŸ€“πŸ’»πŸ’•
Add my πŸ‘»: anitamayaa
.
#snapchat #me #selfie #backtowork #holidayisover #getbacktowork #ganbate #semangat #ilovemyjob #mommyblogger #bloggerslife #clozetteid

. Holiday is over! I'm ready to go back to work πŸ’ͺπŸ€“πŸ’»πŸ’• Add my πŸ‘»: anitamayaa .... more

. Holiday is over! I'm ready to go back to work πŸ’ͺπŸ€“πŸ’»πŸ’• Add my πŸ‘»: anitamayaa .... more
I packed mostly black and white and grey for this trip, but today I thought I'd be my own sunshine. 
p.s. - My eyes were swelling right after I took these photos, God knows why! Proof on Snapchat πŸ‘» (wynneprasetyo)

#clozetteid #ootd #wiwt #travelgram #zhangjiajie #wheninchina #personalstyle #chinatrip

I packed mostly black and white and grey for this trip, but today I thought I'd be my own sunshine.... more

I packed mostly black and white and grey for this trip, but today I thought I'd be my own sunshine.... more
Ga terasa liburan uda mau selesai aja, seminggu bener-bener ga kerasa >.< Anyway thank you buat semua yang uda join #RiniCesilliaGA1, aku uda pilih pemenang secara random dan congrats buat ce @wind1403 yang beruntung mendapatkan A'pieu x Rilakkuma Air Fit Cushion πŸ˜† Stay tune untuk next giveaway besok ya! .
.
.
#clozetteid #beautybloggerid #selca #selfie #potd #picoftheday #portrait #snapchat #likeforlike

Ga terasa liburan uda mau selesai aja, seminggu bener-bener ga kerasa >.< Anyway thank you buat... more

Ga terasa liburan uda mau selesai aja, seminggu bener-bener ga kerasa >.< Anyway thank you buat... more
What im gonna do with my hair..... stay tuned... but who you following my snapchat (@hisafu) from last week, u must get the hint.. .
#hair #whatimgonnadowithmyhair #changing #snapchat #cottoncandy #beautyblogger #bloggerindo #bloggerindonsia #youtuberindo #youtuberindonesia #clozetteid #indobeautygram #λ·°ν‹°λΈŒλ‘œκ·Έ #λ·°ν‹° #유투브 #브둜그 #λ·°ν‹°μŠ€νƒ€κ·Έλž¨

What im gonna do with my hair..... stay tuned... but who you following my snapchat (@hisafu) from... more

What im gonna do with my hair..... stay tuned... but who you following my snapchat (@hisafu) from... more
Play it! πŸ•­πŸ‘«
.
#clozetteid #snapchat #snapchatfilter #musically #indovidgram #rapsmash #musicallyindonesia #lipsync

Play it! πŸ•­πŸ‘« . #clozetteid #snapchat #snapchatfilter #musically #indovidgram #rapsmash... more

Finally edit finish 3 videos! 
Uda cek video terbaru kath? Yuk buruan capcuppss ke youtube channel kath - katherin laksmana..
Buat yang mau tau keseharian kath, follow dan join ke snapchat family kath ya di katherinlakz... Lama ga selfie skali2 la yaaa... πŸ˜‰πŸ˜†
Semangat terus yuk yg masih puasaa!
Eyeshadow VICE 4 palette from @urbandecaycosmetics 
Lips @wardahbeauty mix with @colourpopcosmetics matte liquid in cheapthrill.. #ootdindo #ootdindonesia #fashionid #fashionindo #bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #fashionstyle #fashionindo #instabeauty #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtuber #youtubeasia #youtuberindonesia #muasurabaya #makeupartistsurabaya #makeupindonesia #brandindonesia #beautyindonesia #indobeautygram #stylehaul

Finally edit finish 3 videos! Uda cek video terbaru kath? Yuk buruan capcuppss ke youtube channel... more

Finally edit finish 3 videos! Uda cek video terbaru kath? Yuk buruan capcuppss ke youtube channel... more