Psssstttt.. Siapa bilang facial yang aman di klinik professional itu harus mahal? That myth's totally debunked by @naavagreen , facialnya starts from 40rb rupiah aja loh!

Mau tau lebih lanjut? Go to http://bit.ly/naavagreen , aq cerita-cerita tentang pengalamanku treatment dI Naavagreen juga ada review body scrub nya loh!

#naavagreen #sbbxnaavagreen #sbybeautyblogger #naavagreensurabaya #naavagreennaturalskincare #beautyclinic #aestheticclinic #beautyclinicsurabaya #surabaya #surabayainfo #infosurabaya #clozetteid #clozettedaily #blogger #bblogger #bbloggerid #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger #influencer #influencersurabaya #surabayainfluencer #beautyinfluencer #surabayabeautyinfluencer #skintreatment #facial #facialsurabaya #girl

Psssstttt.. Siapa bilang facial yang aman di klinik professional itu harus mahal? That myth's... more

Psssstttt.. Siapa bilang facial yang aman di klinik professional itu harus mahal? That myth's... more
Jadi, beberapa waktu yang lalu aku akhirnya nyobain Photo Facial Treatment di salah satu ZAP Clinic di Jakarta. Photo Facial Treatment ini cocok banget utk orang yang sibuk & berjadwal padat because all procedures are done in less than 30 minutes ⏰
.
.
Ini juga cocok bgt buat yang mau datang ke event penting dan perlu rejuvenating kulit wajah dgn hasil yang langsung visible! πŸ˜—
.
.
Oiya, note that this isn't an invasive treatment like a regular facial soooo, untuk pemilik kulit sensitif ngga akan ngalamin sakit2 dan merah2 hehehe... Untuk detailnya baca langsung di beauty-redemption.com atau klik link di bio yaa. Have a lovely day πŸ’š
.
.
.
#beautyclinic #zaptestimonial #ZAPxClozetteIDReview #ClozetteIDReview #clozetteid #BeautyRedemption #zap #skintreatment

Jadi, beberapa waktu yang lalu aku akhirnya nyobain Photo Facial Treatment di salah satu ZAP Clinic... more

Jadi, beberapa waktu yang lalu aku akhirnya nyobain Photo Facial Treatment di salah satu ZAP Clinic... more
Like Us
Just do my facial treatment by @dermavidualsindonesia at Seibu GI. My *ehem* first *ehem* facial treatment in my whole life actually. πŸ˜‚
.
I don't do facial usually since I don't like the "red face" after the treatment. But with dermaviduals, my skin is calm. I love the glowing result after. .
The products itself using natural ingredients that hopefully doesn't do harm to your skin.
.
Thank you for the treatment @dermavidualsindonesia. ❀️
.
.
.
.
.
.
#facial #skincare #skintreatment #glowingskin #treatment #blogger #instaskincare #instadaily #instamood #instagood #instamoment #clozetteid #like4like

Just do my facial treatment by @dermavidualsindonesia at Seibu GI. My *ehem* first *ehem* facial... more

Just do my facial treatment by @dermavidualsindonesia at Seibu GI. My *ehem* first *ehem* facial... more
Biokos Oil Control Mask | Skincare Haul
β€’
It's been a while since I post my latest #haul. As I have mentioned for many times, I have #oilyskin. Therefore, I am always in for oily skin #skintreatment. Here is my latest #skincare haul that I just purchased yesterday, @biokos_mt Pure Balance Oil Control Mask. Have any of you tried it? Please comment below your opinion ⬇️ #bsbeauty16 #biokos #marthatilaar #clozetteid #beauty

Biokos Oil Control Mask | Skincare Haul β€’ It's been a while since I post my latest #haul. As I... more

Biokos Oil Control Mask | Skincare Haul β€’ It's been a while since I post my latest #haul. As I... more
.
#latepost dinner with @zapcoid at ZAP Blogger Gathering
Congratulation for the Grand Opening of 16th outlet, ZAP Menteng πŸ‘
Sukses selalu #DiscoverYourConfidence #ZAP #ZAPKartini #bloggergathering
.
#ClozetteID #StarClozetter #beautyclinic #grandopening #party #skincare #skintreatment #facetreatment #bblogger #bloggerslife #indonesianbeautyblogger

. #latepost dinner with @zapcoid at ZAP Blogger Gathering Congratulation for the Grand Opening of... more

. #latepost dinner with @zapcoid at ZAP Blogger Gathering Congratulation for the Grand Opening of... more
Okay, ini muka agak susah senyum pas pakai maskernya jadi ekspresi kaku banget *abaikan sajah*
Now I'm wearing my current favorite sheet mask from MIZON for face & neck this one called "Enjoy Vital-Up Time Line Fit Mask"

Yap nggak cuma untuk wajah tapi sampai ke setengah leher juga terus masker ini sampai ke kuping juga jadi kalau biasanya pakai sheet mask tuh suka jatuh gitu, ini mau sambil nonton gitu enak ga bakal jatuh + essencenya bener" terserap ke wajah + sampai ke bawah dagu & sedikit ke leher jadi kayak sheet mask yang beda" part gitu, kan ada V-line sheet mask dari Etude/Missha, kalau ini jadi 2 in 1 *praktis* πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ You can get this mask at @elsyoungid 
#lynebeauty #beautyblogger #skincare #sheetmask #skintreatment #clozetteid #clozetteambassador #FDbeauty #skincareroutine #mizon #koreanskincare #bloggerlife #dailyroutine #dailylife #elsyoungid #nighttreatment

Okay, ini muka agak susah senyum pas pakai maskernya jadi ekspresi kaku banget *abaikan sajah* Now... more

Okay, ini muka agak susah senyum pas pakai maskernya jadi ekspresi kaku banget *abaikan sajah* Now... more
Yesterday pampering time at @dermaster_id 
Trying the RF (Radio Frequency) treatment for tighten and moisturize the skin πŸ’†πŸ’†
⌚ 45 mins
πŸ’° about 400k/treatment
πŸ“ Spazio Office Building lt.2 no.216 Surabaya
πŸ’‰ Mengencangkan dan melembabkan kulit wajah/badan
πŸ’Š Kulit diberi krim khusus kemudian di gosok dengan alat hangat unt membakar lemak
#skintreatment #dermasterclinic #dernastersurabaya #beautyclinicsurabaya #beautyreview #clozetteid

Yesterday pampering time at @dermaster_id Trying the RF (Radio Frequency) treatment for tighten... more

Yesterday pampering time at @dermaster_id Trying the RF (Radio Frequency) treatment for tighten... more
This would be my very first post of #empties; however this is not the first bottle of @bioderma_indonesia I have finished. Surely, it helps with my #oilcontrol problem, #pimples and #acne. I have oily skin that has been troubling me alot. I tried to switch with other brands without luck; nothing been able to help me as much as this #BiodermaSebium πŸ™Œ btw this is not a sponsored post. It just happened I found this empty bottle on my drawer for other purpose. #jovialbeauty #clozetteid #makeup #skincare #skintreatment #toner #beautyhaul #beautyblog #beauty #beautyaddict #beautylover #flatlay #indonesia #indonesian #instabeauty #indobeautygram #indonesianbeautyblogger #beautybloggerindonesia #beautyblogger #beautyproducts #beautywater

This would be my very first post of #empties; however this is not the first bottle of... more

This would be my very first post of #empties; however this is not the first bottle of... more
Thanks @natureleaves_id for the #nightserum πŸ’• Will definitely give it a go & share my thoughts about it, when I have made up my mind ☺️ #jovialbeauty #clozetteid #flatlay #skincare #skintreatment #indonesia #naturalbeauty #beautybloggerindonesia #bblogerid #beautyblog #beautyhaul #beautylover #beautyaddict #endorse #endorsement #cintaproduklokal #indobeautygram #oiltreatment

Thanks @natureleaves_id for the #nightserum πŸ’• Will definitely give it a go & share my thoughts... more

Thanks @natureleaves_id for the #nightserum πŸ’• Will definitely give it a go & share my thoughts... more
Falling in love with this SEACRET day by day.. Already use it for 2months.. Twice a week and they are awesome 😍😍 Will update very soon how it works on my tumblr πŸ‘ŒπŸ‘Œ #clozetteid #clozettegirl #makeup #treatment #nailart #nailtreatment #skintreatment #indonesia #indonesiabeautyblogger #indonesiafashionblogger #blogger #beautycommunity

Falling in love with this SEACRET day by day.. Already use it for 2months.. Twice a week and they... more

Falling in love with this SEACRET day by day.. Already use it for 2months.. Twice a week and they... more