I know what I bring to the table, so trust me when I say I’m not afraid to eat alone. 🖤•••#blackandwhite #blackandwhitephotography #bareface #p30 #enrichinglives #enrichingwomenslives #enrichingsoul #happyisdecision #blessed #thankful #grateful #selflove #selfpotrait #clozette #clozetteid #woman #survivor #skin #idontplaniplay

I know what I bring to the table, so trust me when I say I’m not afraid to eat alone.... more

I know what I bring to the table, so trust me when I say I’m not afraid to eat alone.... more
What's wrong with my face? ⠀⠀Jerawat? Bukan perkara gak pernah cuci muka ya. Kebanyakan cuci muka juga bisa bikin muka jadi jerawatan. Muka teman anda jerawatan, lalu anda bilang dia jorok? Coba usap kapas+micellar water ke leher anda dong! ⠀⠀Kerutan? Begini wahai teman manusiaku. Gak perlu jadi tua kok kalau punya garis halus di wajah. Tapi memang makin tambah umur bakalan tambah kerutan, iya pasti. Sudah ada produk anti wrinkle kok, santai saja! Bisa juga tanam benang, botox, atau treatment yang lain kalau punya budget berlebih. Kalau budget kurang, bisa coba maskeran pake tepung maizena. Sumpah, bakalan ketat kulit anda selama maskeran! ⠀⠀Flek hitam? Bersyukurlah kalian yang gak punya flek hitam. 🤔 sik bentar, eh tapi sekarang flek hitam dibikin look kan ya. Sebenernya saya gak tahu flek hitam dan freckles sama atau beda (habis ini harus googling), jadi flek hitam ku ini aku sebut freckles aja. ⠀⠀Pori-pori besar? Semoga teman sekalian menyadari bahwasanya lebih menakutkan kalau kulit anda tidak ada pori-porinya. ⠀⠀⠀Apa hubungannya sama foto? 🤔mau pamer sih. Tuh flek hitam saya banyak. Pori-pori kulit juga besar. Bekas jerawat juga banyak. Kerutan juga kelihatan. Padahal saya juga pake tuh, produk anti aging, anti kerut, produk yang claimnya mengecilkan pori kulit, yang menyamarkan noda gelap dan flek hitam dan lain sebagainya.  Kesimpulannya, produk saya kurang mahal, 😚. ⠀⠀Karena permasalahan kulit itu banyak, jadi salah satu cara untuk mengatasinya adalah dengan buat alasan biar kita mulai mengatasi hal yang lebih penting daripada kerutan dan flek hitam. ⠀⠀Yaitu, cari duit Neng! Tanam benang sama eye cream itu gak murah soalnya. ⠀⠀⠀#clozetteid⠀#selfpotrait⠀#pore⠀#antiaging⠀#masalahkulit⠀#wrinkle⠀#darkspot⠀#freckles

What's wrong with my face? ⠀⠀Jerawat? Bukan perkara gak pernah cuci muka ya. Kebanyakan cuci... more

What's wrong with my face? ⠀⠀Jerawat? Bukan perkara gak pernah cuci muka ya. Kebanyakan cuci... more
Like Us
Me vs me. I'm a fan of natural light photography🖤.#photography #selfpotrait #woman #girl #potrait #whiteshirt #mood #clozetteid

Me vs me. I'm a fan of natural light photography🖤.#photography #selfpotrait #woman #girl... more

Me vs me. I'm a fan of natural light photography🖤.#photography #selfpotrait #woman #girl... more
Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset. And nothing could be better than healing your body naturally with natural herbs 🍃🌱🌾_Jamu is traditional Indonesian medicine made from natives herbs and spices following 1000 years long traditions. And @rejuveid bring classic Indonesian spices to the next level with their new launched product : “The First Cold-Pressed Indonesian Heritage Beverages” 💫  These variants contains Indonesia’s signature turmeric, ginger, galanga, curcuma, and lemon grass (Indonesia : kunyit, jahe, kencur, temulawak, dan sereh) with no artificial sweetener and vegan friendly. So here’s the list of their latest variant🥂 Heritage Beverages : Almond Kencur, Almond Bandrek, Tropic Sereh, Tropic Temulawak🥂 Re.juve Shots : Curcuma Ginger, Turmeric Ginger, Galanga Ginger, Celery Ginger_We all know that @rejuveid is popular for their signature heathy food & beverages products such as Infused Water and Juices, but to created “the better Jamu” as an inspirations is really innovative in my opinion 🥺💕 With this, it can introduce Jamu to the youth generation and preserve Indonesian traditions at the same time. Or maybe drinking Jamu on the go could become a new lifestyle in the future 👏🏻 #LiveHappier #GoodForYou #CleanLabel #REJUVXCLOZETTEID #ClozetteID @clozetteid .....#selfpotrait #selfpotrait #ulzzang #foodstagram #fashiongram #beautyinfluencer #stylediaries #indonesiabeautyblogger #styleblogger #bestoftheday #beauty #fashionpeople #fashionvibes  #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리

Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset.... more

Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset.... more
My #SELFPOTRAIT 🤪Gaya menopang dagu. Btw lagi pake scarf dari @pelangiasmara.id super cintaaa sama motifnya so classic 😍🤩.#clozetteid

My #SELFPOTRAIT 🤪Gaya menopang dagu. Btw lagi pake scarf dari @pelangiasmara.id super cintaaa... more

My #SELFPOTRAIT 🤪Gaya menopang dagu. Btw lagi pake scarf dari @pelangiasmara.id super cintaaa... more
Ga bisa liat lampu-lampu cakep trus pengen photo. 😂.....#wednesday #midweek #selfpotrait #light #lamp #color #shotoniphone #lightroompresets #ootd #travel #travelblogger #clozetteid

Ga bisa liat lampu-lampu cakep trus pengen photo. 😂.....#wednesday #midweek #selfpotrait #light... more

Ga bisa liat lampu-lampu cakep trus pengen photo. 😂.....#wednesday #midweek #selfpotrait #light... more
A Flower does not think of competing with other flowers. Their just blooms in it’s Own time 💛
.
.
.
📷 @anntyara Magic hand 🤩
#clozetteid #ceritaperjalananicha #potd #selfpotrait #tuesdayquotes #travelandstyle #travelandlife

A Flower does not think of competing with other flowers. Their just blooms in it’s Own time 💛... more

A Flower does not think of competing with other flowers. Their just blooms in it’s Own time 💛... more
Sudah cukupkah waktu yg kamu miliki untuk dirimu sendiri? Untuk suami/istri? Untuk anak? Untuk keluarga? Dan bagaimana dengan waktu yg kita luangkan untuk Sang Pencipta? 5 waktu yang terkadang masih sering lalai. Ucapan yang mungkin bisa menyakiti oranglain. Perbuatan yang sengaja/tidak sengaja merugikan. Ya Allah aku mohon ampun atas segala dosa dan khilaf. Jadikanlah kami manusia yang selalu bersyukur kepadaMu. "Robbanaa dzolamnaa anfusanaa wa in lam taghfirlanaa watarhamnaa lanakuu nanna minal khoosiriin." "Ya Tuhan kami, kami telah menganiaya diri kami, dan apabila Engkau tidak mengampuni kami serta memberi rahmat kepada kami, pastilah kami termasuk orang-orang yang merugi." .......#Life #lifequotes #DiannoQuote #LifeLesson #Lifestyle #potrait #selfreminder #selfpotrait #Clozetteid #clozettedaily #TakenwithLumix #travelingwithhijab #traveller #hijabtraveller

Sudah cukupkah waktu yg kamu miliki untuk dirimu sendiri? Untuk suami/istri? Untuk anak? Untuk... more

Sudah cukupkah waktu yg kamu miliki untuk dirimu sendiri? Untuk suami/istri? Untuk anak? Untuk... more
When the unready expression taken by the camera💚.
- Be with those who make you smile and laugh as much as you can💋.
.
.
.
📷 @eka_vaganza 😘
#traveldiaryekannisa #ceritaperjalananicha #potd #clozetteid #happyquotes #travelandlife #selfpotrait

When the unready expression taken by the camera💚. - Be with those who make you smile and laugh... more

When the unready expression taken by the camera💚. - Be with those who make you smile and laugh... more
Next time you think of beautiful things. Don’t forget to count yourself IN 💋.
.
.
.
📸 @tasyanandyasj ❤️
#ceritaperjalananicha #selfpotrait #selflovequotes #selflove #motd #mondaymood #clozetteid

Next time you think of beautiful things. Don’t forget to count yourself IN 💋. . . . 📸... more

Next time you think of beautiful things. Don’t forget to count yourself IN 💋. . . . 📸... more
2019. Lagi hits ya #10yearchallenge , kamu ikutan atau jadi penonton aja? .....#10yearschallenge #clozetteid #clozettedaily #selfpotrait #style #lifestyle #lifestyleblogger #hijabtraveller #hijabtraveler #indotravellers #travelinstyle #hijabstyle #potrait #blogger #bloggerstyle #bloggerindo

2019. Lagi hits ya #10yearchallenge , kamu ikutan atau jadi penonton aja? .....#10yearschallenge... more

2019. Lagi hits ya #10yearchallenge , kamu ikutan atau jadi penonton aja? .....#10yearschallenge... more
Dari kecil aku selalu suka baca dan banyak mengoleksi buku, meskipun sekarang era teknologi digital dan segala sesuatu sudah ada via internet, tapi entah kenapa ada yang sensasi yang beda kalo kita baca buku secara langsung~ 📕📗📙📚 Ada yang bilang buku itu jendela dunia, and I couldn’t agree more. Aku percaya banyak ilmu dan pembelajaran yang bisa kita dapat dari buku, tapi sayangnya masih banyak teman-teman kita di luar sana yang kesulitan akses untuk mendapatkan bahkan membaca buku. Makanya aku seneng banget ketika tahu @goodlifebca membuat gerakan #BukuUntukIndonesia yang mengumpulkan donasi senilai 2M yang dikonversi untuk membeli buku bacaan dan disalurkan ke 60 titik di Indonesia. Movement #CSRBCA ini juga mendapat rekor MURI lho ✨ Semoga buku-buku yang disalurkan bisa membawa perubahan dan menjadi bekal untuk adik-adik penerus kita yaa. Dan untuk kalian yang baca postingan ini, yuk kita biasakan kembali rajin membaca buku! 🤗 Sudahkah kalian baca buku hari ini?.....#socialmovement #goodlifebca #indonesia #wonderfulindonesia #visitindonesia #ladiestalk #asianblogger #jakartablogger #bandungblogger #beautyinfluencer #influencer #ulzzang #clozetteid #selfpotrait  #bestoftheday #fashionpeople #beautyenthusiast #beautycommunity #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

Dari kecil aku selalu suka baca dan banyak mengoleksi buku, meskipun sekarang era teknologi digital... more

Dari kecil aku selalu suka baca dan banyak mengoleksi buku, meskipun sekarang era teknologi digital... more
Self-potrait #waveoftomorrow #clozetteid

Self-potrait #waveoftomorrow #clozetteid

Good morning! ☀️ Did you ever feel too lazy to put on makeup in the morning or you're in a rush? I did, But then I realized we can cut down our daily makeup routine in half with lash extensions 👀✨ All thanks to @lashtiqueid! I’ve been wearing their lash extensions for the past month that makes my morning routine so quick and easy. Ps: It also give me confidence and proudly say that “I woke up like this” even in my bare face condition 😉
.
.
.
.
.
#lashtique #lashextension #beautyreview #beautytips #beautyjunkie #selfpotrait #ulzzang #beautyenthusiast #bunnyneedmakeup #beautyinfluencer #beautycommunity #clozetteid #makeup #skincare #beauty #photooftheday #beautybloggerindonesia #beautyguru #bunnyneedmakeup #ragamkecantikan #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger #asianblogger #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램  #셀카

Good morning! ☀️ Did you ever feel too lazy to put on makeup in the morning or you're in a... more

Good morning! ☀️ Did you ever feel too lazy to put on makeup in the morning or you're in a... more
People said that their life become much more easier once they had lash extensions, and previously I was wondering what they meant about that. And guess what? Now I can’t imagine life without it 👀✨ It’s truly saving up my time! I don’t need to wear mascara, eyeliner, nor falsies because my lashes already on point every time I woke up in the morning. All thanks to @lashtiqueid for beautify my eyes 💗 If you’re wondering, mine is “Volum Super Diva Doll - Eyeliner Effect 13 mm”. They have many variants of lashes which you can adjust like the way you want and don’t worry if you have teary-sensitive eyes, because they have a special glue for sensitive eyes like us and so far it feels really comfortable in my eyes. And another thing that I love about them that it feel so lightweight till I kinda forget sometimes that I had extentions 😛 Should I make a blog post review about the treatment?
.
.
.
.
.
.
.
#lashtique #lashextension #beautyreview #beautytips #beautyjunkie #selfpotrait #ulzzang #beautyenthusiast #bunnyneedmakeup #beautyinfluencer #beautycommunity #clozetteid #makeup #skincare #beauty #photooftheday #beautybloggerindonesia #beautyguru #bunnyneedmakeup #ragamkecantikan #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger #asianblogger #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램  #셀카

People said that their life become much more easier once they had lash extensions, and previously I... more

People said that their life become much more easier once they had lash extensions, and previously I... more
Hello girls! 🙋🏻‍♀️ What’s your favourite sheet mask? I love everything related about Korean skincare and sheet mask is a must have item to complete my skin care regime. And now my eyes goes to @mediheal_idn that everyone talk about recently as ‘the best korean sheet mask’ ✨ After a long time of curiousity, I’m glad finally had a chance to try them and know the secret behind this popular sheet mask! Thanks to @beautyjournal @sociolla I’m starting this productive day with Yoga session and sharing session with #MedihealIndonesia. Ps: as a Kpop lover, I can’t hide my excitement when saw their collaboration with @bts.bighitofficial 💛💝 Catch up the full review about their variant of mask soon on #coloredcanvasdotcom
.
.
.
.
#INSTANTSKINBOOSTER #sociolla #beautyjournal #sociollabloggernetwork #selfpotrait #ulzzang #bloggerevent #beautycommunity #makeup #skincare #beauty #jakartabeautyblogger #clozetteid #beautybloggerindonesia #beautyinfluencer #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

Hello girls! 🙋🏻‍♀️ What’s your favourite sheet mask? I love everything related about... more

Hello girls! 🙋🏻‍♀️ What’s your favourite sheet mask? I love everything related about... more
When time is short, we might wanna skip cleansing our face due to the long routine, and directly go to bed 😴🌗 But worry no more girls! All you need right now is only 1 sheet of Micellar Wipes to remove all the makeup residue. Or if you love some soft texture and directly melt the makeup dirt, then you would love the Micellar Lotion one. Have been using this duo from @corinethefarme_id and couldn’t wait any longer to share with you how much I love them 💗✨ Full review up on my blog. Heading up to #coloredcanvasdotcom to find out more! @sociolla @beautyjournal
.
.
.
.
.
#micellarwipes #micellarlotion #corinedefarmexbeautyjournal #sociolla #beautyjournal #corinethefarme #clozetteid #selfpotrait #beauty #makeup #skincare #beautyenthusiast #beautytips  #beautyreview #makeuplover #skincareaddict #beautyaddict #beautyjunkie #makeupaddict  #bloggerevent  #bestoftheday #beautyinfluencer #beautycommunity  #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

When time is short, we might wanna skip cleansing our face due to the long routine, and directly go... more

When time is short, we might wanna skip cleansing our face due to the long routine, and directly go... more
Alice tea party? No! It’s @lashtiqueid 3rd anniversary and grand launching🐰✨💗 Congratulations for your new store at Neo Soho & once again, happy birthday! 🥂........#selfpotrait #beautyenthusiast #beauty #makeup #skincare #beautytips  #beautyreview #makeuplover #skincareaddict #beautyaddict #beautyjunkie #makeupguru #makeupaddict  #bloggerevent #makeupjunkie #bestoftheday #clozetteid #beautyinfluencer  #beautycommunity #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

Alice tea party? No! It’s @lashtiqueid 3rd anniversary and grand launching🐰✨💗... more

Alice tea party? No! It’s @lashtiqueid 3rd anniversary and grand launching🐰✨💗... more
Last week. Main make up for my sister engagement day. Jarang-jarang gue dandan selengkap ini soalnya. Karena itu kudu diposting..Please jangan minta tutorial karena ini yang ngedandanin adalah MUA. 😂 Kemaren bolak balik ngingetin MUA-nya supaya ga bold. Ternyata pas di kamera hasilnya beda, malah ga keliatan. Gitu kan sekalian dandan yang bold ya? 😅.....#makeup #selfie #selfpotrait #friday #weekend #weekendvibes #instadaily #instatravel #travel #blogger #instamakeup #ootd #sonyalpha #clozetteid

Last week. Main make up for my sister engagement day. Jarang-jarang gue dandan selengkap ini... more

Last week. Main make up for my sister engagement day. Jarang-jarang gue dandan selengkap ini... more
Sebagai mahasiswi tingkat akhir, content writer, dan freelancer, aku sering banget pindah domisili dan gabisa lepas dari gadget terutama laptop 👩🏻‍💻✨ Bahkan ada kalanya saking sibuknya jadi ngga punya waktu untuk sekian banyak step perawatan wajah. And here’s come to the rescue : sheet mask! Buatku sheet mask adalah skincare routine penyelamat agar wajahku tetap fresh & hydrate. Dan belakangan ini aku selalu sedia #SERUMaskeran dari @garnierindonesia untuk travelling dan kerja dimanapun, mulai dari di mobil, cafe, kereta, perpustakaan, sampai bus. Karena siapa bilang maskeran cuma bisa di rumah kan? 🏡😋😆 _
Nah kalo dulu aku harus pakai sheet mask 7 hari dalam seminggu, sekarang aku cukup pakai 1 sheet mask dari #garnierindonesia karena kandungan serum di dalamnya bisa ngelembapin wajah kita sama dengan pakai serum selama 1 minggu! Wanginya soothing, isi serumnya juga banyak, dan ukurannya pas untuk wajah asia seperti kita (+ ada pengait di telinga jadi ga jatuh). Cukup 15 menit aja untuk bikin kulit jadi moist, bright, dan bouncy. Praktis kan? 💕 
_
Incase kalian penasaran, masker ini juga ada 3 varian yaitu Pomegranate untuk kulit kering, Sakura White untuk kulit kusam & tidak bercahaya, dan Green Tea untuk kulit kombinasi dan berminyak. Yuk coba & share keseruan kalian ketika pakai masker ini, karena padatnya aktivitas bukan alasan lho untuk lupa merawat wajah 👸🏼💘💅🏻
.
.
.
.
.
.
#skincareroutine #selfpotrait #ulzzang #beauty  #makeup #skincare #beautyinfluencer #makeupaddict #skincarejunkie #clozetteid  #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #wakeupandmakeup  #tampilcantik #indonesianbeautyblogger #tipscantik #beautyreview #bandungbeautyblogger #beautyandhairdiaries

Sebagai mahasiswi tingkat akhir, content writer, dan freelancer, aku sering banget pindah domisili... more

Sebagai mahasiswi tingkat akhir, content writer, dan freelancer, aku sering banget pindah domisili... more
How is life going on the mid-week? Exhausted already? Sabar-sabar aja, weekend dua hari lagi. 😁.Btw, I still have this awkward feeling using eye glasses for the whole day. Cocok ngga sih sebenernya? 😂.📸 by @i_hairida .....#selfpotrait #closeup #midweek #glasses #eyeglasses #ootd #travel #instatravel #blogger #instadaily #clozetteid

How is life going on the mid-week? Exhausted already? Sabar-sabar aja, weekend dua hari lagi.... more

How is life going on the mid-week? Exhausted already? Sabar-sabar aja, weekend dua hari lagi.... more
We have to learn to be our best friends because we fall too easily into the trap of being our own worst enemy. Never let the thoughts of failure stop you from reaching your dreams. Stop yourself from stopping yourself 🥀
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #ulzzang #ootdasian #fashion #beauty #makeup #whatiwore #stylehaul #instafashion #lookbookindonesia #tampilcantik #fashioninspiration #beautybloggerindonesia #selfpotrait #fashiongram #stylediaries #beautybloggers #indonesiabeautyblogger #makeupaddict #fashionpeople #fashionvibes #beautyinfluencer #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

We have to learn to be our best friends because we fall too easily into the trap of being our own... more

We have to learn to be our best friends because we fall too easily into the trap of being our own... more
Hi! Meet my saviour to get rid of all scars 🙈💕 Kita semua pasti pengen punya kulit yang mulus bebas bekas luka, tapi seringkali ada ajaaa kondisi dimana ninggalin luka di kulit kita. Entah jahitan operasi, luka gores, gigitan nyamuk, luka bakar, rasa gatal, bengkak, sampai infeksi. To be honest, dulu aku agak pasrah karena memang menyembuhkan itu lebih gampang dari menghilangkan bekas lukanya. Nah aku sekarang bisa tenang karena ada @nutrimoist_id yang bisa bantu ngilangin bekas setiap kali luka atau ada memar di badan. Aku bahkan sampai pakein ini ke keluargaku dan mereka kaget karena kulitnya jadi regenerasi dan balik ke semula. Seriously, it works! ✨ So hopefully postingan ini bisa bantu kalian yang saat ini struggle sama bekas luka di badan yaa. Happy sunday, everyone! #sharingforcaring .
.
.
.
.
.
.
#nutrimoist #nutrimoistid #cniindonesia #cninutrimoist #selfpotrait #ulzzang #beauty #skincare #makeup #beautyjunkie #beautyenthusiast #beautytips #clozetteid #beautyinfluencer #indonesiabeautyblogger #skincarejunkie #beautyreview #beautyguru #beautyaddict #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

Hi! Meet my saviour to get rid of all scars 🙈💕 Kita semua pasti pengen punya kulit yang mulus... more

Hi! Meet my saviour to get rid of all scars 🙈💕 Kita semua pasti pengen punya kulit yang mulus... more
Still don't get it what did Romo doing to my camera. Was he trying to be artsy or something?
.
.
.
#clozetteid #mood #fashion #art #fashionpeople #fashionpeople #fashiondesigner #fashiondesignerindo #fashiondesignerslife #ootd #ootdindonesia #ootdindo #fashionblogger #blogger #bloggerstyle #fashiondiaries #lookbookindonesia #lookbook #lookbookindo #instastyle #instadaily #igdaily #me #selfpotrait #potd #wiwt #lookoftheday

Still don't get it what did Romo doing to my camera. Was he trying to be artsy or something? . . .... more

Still don't get it what did Romo doing to my camera. Was he trying to be artsy or something? . . .... more
Selamat Lebaran!Mohon maaf lahir dan bathin. 🙏...#clozetteid #mood #fashion #art #fashionpeople #fashionpeople #fashiondesigner #fashiondesignerindo #fashiondesignerslife #ootd #ootdindonesia #ootdindo #fashionblogger #blogger #bloggerstyle #fashiondiaries #lookbookindonesia #lookbook #lookbookindo #instastyle #instadaily #igdaily #me #selfpotrait #potd #wiwt #lookoftheday

Selamat Lebaran!Mohon maaf lahir dan bathin. 🙏...#clozetteid #mood #fashion #art #fashionpeople... more

Selamat Lebaran!Mohon maaf lahir dan bathin. 🙏...#clozetteid #mood #fashion #art #fashionpeople... more
Ola! Kali ini aku mau curhat tentang masalah kulit dan rambut yang lagi aku alami. Berhubung curhatannya panjang, langsung cus aja ke blog aku atau bit.ly/terjebakerha1

Nah, waktu lagi scrolling IG aku ketemu postnya @lylaandalucia yang cobain produk @erha.dermatology 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ #terjebakerha

Dari situ aku pun mampir ke Erha Apothecary dan bawa pulang beberapa produk buat menangani masalah kulit dan rambut. Apa aja produknya, swipe aja yaa!

Review kesan pertama seminggu menggunakan produknya juga ada di post blog yang sama! 💖

#utotiareview #indobeautyblogger #haircareproducts #skincare #selfpotrait #clozetteid

Ola! Kali ini aku mau curhat tentang masalah kulit dan rambut yang lagi aku alami. Berhubung... more

Ola! Kali ini aku mau curhat tentang masalah kulit dan rambut yang lagi aku alami. Berhubung... more
Q: do you know how to handle fake people?
A: use mask.
.
.
.
#clozetteid #mood #fashion #art #fashionpeople #fashionpeople #fashiondesigner #fashiondesignerindo #fashiondesignerslife #ootd #ootdindonesia #ootdindo #fashionblogger #blogger #bloggerstyle #fashiondiaries #lookbookindonesia #lookbook #lookbookindo #instastyle #instadaily #igdaily #me #selfpotrait #potd #wiwt #lookoftheday

Q: do you know how to handle fake people? A: use mask. . . . #clozetteid #mood #fashion #art... more

Q: do you know how to handle fake people? A: use mask. . . . #clozetteid #mood #fashion #art... more
YAY finally the wait is over! 🙌🏻 Buat kalian yang suka @pondsindonesia Magic BB Powder, sekarang kita ga perlu lagi repot-repot ke Thailand ataupun nunggu lama Pre-order buat dapet barangnya lho. Karena kini mereka sudah officially masuk ke Indonesia dan tersedia di beberapa supermarket (indomaret & alfamart) dengan harga yang terjangkau 💗 And if you're wondering, is this products worth the hype? The answer is yes! Di kulitku yang kombinasi to oily, bedak ini bisa bantu untuk menahan minyak di wajah up to 5-6 hours. Selain itu bisa juga digunakan untuk baking agar tahan lama dan ngasih efek smoothing skin untuk hasil makeup yang flawless 👏🏻 So recommended! @clozetteid #PONDSPowderPower #PONDSBBPowder #ClozetteIDxPondsBB #clozetteid
.
.
.
.
.
.
.
#coloredcanvasdotcom #selfpotrait #ulzzang #beautyblogger #beauty #makeup #beautyenthusiast #beautyreview #makeuplover #skincare #beautyaddict #beautyjunkie #makeupguru #makeupaddict  #makeupjunkie #bestoftheday #beautyinfluencer #beautycommunity  #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

YAY finally the wait is over! 🙌🏻 Buat kalian yang suka @pondsindonesia Magic BB Powder,... more

YAY finally the wait is over! 🙌🏻 Buat kalian yang suka @pondsindonesia Magic BB Powder,... more
"We are shaped by our thoughts; We become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves" 🌸🌿........#explorebali #thebalibible #clozetteid #ootd #ulzzang #ootdasian #fashion #beauty #makeup #whatiwore #stylehaul #instafashion #lookbookindonesia #fashioninspiration #beautybloggerindonesia #selfpotrait #fashiongram #stylediaries #makeupaddict #fashionpeople #fashionvibes #beautyinfluencer #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

"We are shaped by our thoughts; We become what we think. When the mind is pure, joy follows like a... more

"We are shaped by our thoughts; We become what we think. When the mind is pure, joy follows like a... more
She dreamed improbable dreams, followed her heart & created her own little fairytale. No matter how many times they said she couldn't, she never give up to designed a life she loves. She turned her can't into cans and her dreams into plans. 👗💗 : @deainstyle......#clozetteid #ootd #ulzzang #ootdasian #fashion #beauty #makeup #whatiwore #stylehaul #instafashion #lookbookindonesia #tampilcantik #fashioninspiration #beautybloggerindonesia #selfpotrait #fashiongram #stylediaries #beautybloggers #indonesiabeautyblogger #makeupaddict #fashionpeople #fashionvibes #beautyinfluencer #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카

She dreamed improbable dreams, followed her heart & created her own little fairytale. No matter how... more

She dreamed improbable dreams, followed her heart & created her own little fairytale. No matter how... more