Lagi WA yang mau ngajak salat berjamaah di sini tapi beloman nyampe-nyampe..⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
Teman-teman TPA-ku...⁣ 🙈
⁣
⁣
⁣
#sunny #clozetteid #building #livefolk #travelblogger #instadaily #yolo #nature #sky #mosque #blue #park #instatravel #picoftheday #travel #travelgram #wonderlust #explorebandung #bandung #photoshoot #green #visitbandung #girl #photooftheday #hijab #weekend #photography #outdoors #throwback #blogger⁣
⁣

Lagi WA yang mau ngajak salat berjamaah di sini tapi beloman nyampe-nyampe..⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣... more

Lagi WA yang mau ngajak salat berjamaah di sini tapi beloman nyampe-nyampe..⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣... more
Afternoon tea Soirée at @fairmontjakarta Treated fully like a princess since I was too late to the event 😅.Check out myculinarydiary.com for more awesome post.......#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #afternoontea #lookbook #coachbag #coach #wiwt #asian #fashionblogger #outfitoftheday #korea #japanese #hightea #twgtea #wine #postthepeople #whiteaddict #interior #design #princess #architexture #clozetteid

Afternoon tea Soirée at @fairmontjakarta Treated fully like a princess since I was too late to the... more

Afternoon tea Soirée at @fairmontjakarta Treated fully like a princess since I was too late to the... more
Like Us
#2DaysBeforeValentine dapet 'love letter' dari @mybeautydiaryid 💌 isinya DAMASK Rose Mask dan Royal Pearl Radiance Mask. Duh sayang banget bukanyaaa soalnya packagingnya aja gemes gini kan. Tapi bakalan kupakai kog menjelang valentine, ya sapa tau aja diajak ngedate ya kan 😁 (*kode keras buat suamik! 😎) Reviewnya di Insta Story ya 💕......#beauty #beautyblog #beautybloggers #beautiful #photooftheday #style #instagood #photography #life #potd #amazing #hair #art #photo #flatlays #masksheet #model #happy #picoftheday #flatlay #skincare #clozetteid

#2DaysBeforeValentine dapet 'love letter' dari @mybeautydiaryid 💌 isinya DAMASK Rose Mask dan... more

#2DaysBeforeValentine dapet 'love letter' dari @mybeautydiaryid 💌 isinya DAMASK Rose Mask dan... more
Edisi sayang buang😊Ga kerasa guys udah bulan February, ini pas January awal (my sister's special BIG day)Special thanks to these ladies for making me super pretty.👩‍🎤: @nitaanjaa 💁: @yunican991👗: @maharangi_bridesmaids📷: @yohanes_gerdisen 😘....#clozetteID #deeshairjourney #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #photoshoot #exploretocreate #vscodaily #love

Edisi sayang buang😊Ga kerasa guys udah bulan February, ini pas January awal (my sister's special... more

Edisi sayang buang😊Ga kerasa guys udah bulan February, ini pas January awal (my sister's special... more
"Been through sone bad shit I should be a sad bitch,  who woulda thought it'd turn me to a savage"
💄 : @lagirlindonesia - glitter magic Rockette GLC890 mix with @gerardcosmetics - Glitter Lipstick DM Me .
.
.
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration

#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#clozetteid
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

"Been through sone bad shit I should be a sad bitch, who woulda thought it'd turn me to a savage"... more

"Been through sone bad shit I should be a sad bitch, who woulda thought it'd turn me to a savage"... more
Sunny side 🍳| 📷@samseiteJumpsuit : @tutulophAccessories : @cora.collective Kauri NecklaceBag : @lezel_id Kylie in Black.....#beauty #love #beautiful #fashion #photooftheday #style #instagood #girl #like #follow #photography #nature #fashionnova #lifestyle #fashionblogger  #fashionblog #outfit #outfitideas #clozetteid #outfitoftheday #model #happy #picoftheday #ootd

Sunny side 🍳| 📷@samseiteJumpsuit : @tutulophAccessories : @cora.collective Kauri NecklaceBag... more

Sunny side 🍳| 📷@samseiteJumpsuit : @tutulophAccessories : @cora.collective Kauri NecklaceBag... more
World of Fairmont Afternoon Tea by @peacockloungejkt @fairmontjakarta Cobain keseruan mencicipi cake dr Fairmont di beberapa negara dengan TWG tea. My favorite one is Raspberry Macaron dan Pandan Cake. Soon on my blog.. .Hop over to myculinarydiary.com/TRAVEL to see my experience in abroad.#sisytravelingdiary #traveljourney #ootd #ootdfashion #terfujilah......#clozetteid #wisata #travel #igtravel #wine #travelgram #buzzfeed #europe #holiday #spain #barcelona #cappadocia #kapadokya #dessert #dubai #photography #photooftheday #newyork #foodoftheday #cakedecorating #photoshoot #fujifilm #beautifuldestinations

World of Fairmont Afternoon Tea by @peacockloungejkt @fairmontjakarta Cobain keseruan mencicipi... more

World of Fairmont Afternoon Tea by @peacockloungejkt @fairmontjakarta Cobain keseruan mencicipi... more
She is worth far more than rubies & pearls. 🍑 Proverbs 31:10 🍑——....... •••#smile #instagood #fun #food #cute #happy #tbt #girl #fashion #instalike #toptags #ruby #pearls #igdayly #instafollow #picoftheday #beautiful #photooftheday #repost #igers #selflove #motivationalquotes #instadaily #likelike #influencer #beautybloggers #beautybloggerindonesia #clozetteid

She is worth far more than rubies & pearls. 🍑 Proverbs 31:10 🍑——....... •••#smile... more

She is worth far more than rubies & pearls. 🍑 Proverbs 31:10 🍑——....... •••#smile... more
Just be grateful for what we have. In that way, you’ll feel so blessed. Happy Sunday 💛
———-
.
.
.
.
.
.
.
#ootdinspiration #whatiwore #womensfashion #ootd #ootdmagazine #ootdbloggers #fashionblog #wiwt #styleinspo #portrait #lookoftheday #portrait_vision #pursuitofportraits #lotd #styleblogger #fashioninspiration #influencer #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #beautiful #instaworthy #clozetteid

Just be grateful for what we have. In that way, you’ll feel so blessed. Happy Sunday 💛... more

Just be grateful for what we have. In that way, you’ll feel so blessed. Happy Sunday 💛... more
I can do anything thorough Christ who gives me strength ♥️
——-
Wearing a super comfy top from @pluffyschoice 🖤
———
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootdinspiration #whatiwore #womensfashion #ootd #ootdmagazine #ootdbloggers #fashionblog #wiwt #styleinspo #portrait #lookoftheday #portrait_vision #pursuitofportraits #lotd #styleblogger #fashioninspiration #influencer #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #beautiful #instaworthy #clozetteid

I can do anything thorough Christ who gives me strength ♥️ ——- Wearing a super comfy top... more

I can do anything thorough Christ who gives me strength ♥️ ——- Wearing a super comfy top... more
Selamat malam yang dingin ❄Dulu 8 tahun yang lalu kesini sama ade, milih gak masuk ke park nya karena mahal, maklum, kita ngirit parah dulu sampe di paris cuma makan mie instan dan crepes nutella yang harganya 2.5 euro 😁 Sekarang ada klook, diskonnya gede loh 50% (tapi gak bisa mepet) bisa juga beli di website resmi dan diskon 30%.. lumayan banget kannn.Disini cukup sepi, antri 1 ride paling 15 menit, maklum karena winter yang hujan dan berangin bukan kondisi yang ideal buat ke theme park.Untungnya hari ini cerah, cuma hujan di malam hari.#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Selamat malam yang dingin ❄Dulu 8 tahun yang lalu kesini sama ade, milih gak masuk ke park nya... more

Selamat malam yang dingin ❄Dulu 8 tahun yang lalu kesini sama ade, milih gak masuk ke park nya... more
Setahun lalu, waktu dapat berkah nge-blog bisa jalan-jalan ke Singapore gratis. Semoga tahun ini lagi ya. 🙏

PS: waktu berat badan 53 kg. Trims.

#sunset #clozetteid #building #livefolk #travelblogger #instadaily #yolo #nature #sky #orange #blue #park #instatravel #picoftheday #travel #travelgram #wonderlust #exploresingapore #singapore #photoshoot #green #visitsingapore #girl #photooftheday #hijab #weekend #photography #outdoors #throwback #blogger

Setahun lalu, waktu dapat berkah nge-blog bisa jalan-jalan ke Singapore gratis. Semoga tahun ini... more

Setahun lalu, waktu dapat berkah nge-blog bisa jalan-jalan ke Singapore gratis. Semoga tahun ini... more
Beauty is the opposite of perfection—it’s about confidence, charisma, and character. 💎
——
.
.
.
.
.
.
.
.
#blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #picture #beautiful #instaworthy #selflove #motivationalquotes #inspiration #explorationgram #fashion #influencer #htfla #picoftheday #toptags #instadaily #unlimlikes #instagramme rs #lovemyphotos #goodday #igers #instalike #pretty #instamood #photography #beauty #fashion #clozetteid

Beauty is the opposite of perfection—it’s about confidence, charisma, and character. 💎... more

Beauty is the opposite of perfection—it’s about confidence, charisma, and character. 💎... more
Happy Birthday Mbok Fariyah @ifarinayati 🎂🍰🍫🎁🎉Semoga jadi pribadi yang lebih baik kedepannya dalam segala hal... Allah bless u 😇.Semangat !! Semoga kita tetap menjadi anggota keluarga Larva 😘😘...#HappyBirthday #BirthdayMoment #bestfriendgoals #aquarius #smile #사랑해 #셀피 #fingerheart #hearteu #selfie #happy #photooftheday #hotd #ootd #clozetteid #todayimwearing #outfitoftheday #hijabstyle #everydaymadewell #hijab #mystyle #hijaboftheday #fashion #fashiondaily #streetstyle #lifestyle

Happy Birthday Mbok Fariyah @ifarinayati 🎂🍰🍫🎁🎉Semoga jadi pribadi yang lebih baik... more

Happy Birthday Mbok Fariyah @ifarinayati 🎂🍰🍫🎁🎉Semoga jadi pribadi yang lebih baik... more
Back here before heading home. I guess Amsterdam is always a bit colder than Paris, the realFeel shows below 1 degree most of the time while Paris RealFeel is always above the estimation. Feels good to be able to walk around without thick coat once in a while, bersyukur tinggal di negara tropis yang bajunya tiap hari tipis 😁#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Back here before heading home. I guess Amsterdam is always a bit colder than Paris, the realFeel... more

Back here before heading home. I guess Amsterdam is always a bit colder than Paris, the realFeel... more
Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to them.
Spreading love with a ring from @franknco_id 
Visit their booth at Food Hall MKG 3 till 10th February 2019 and win the prizes for taking a picture in this booth. See you!
.
#franknco
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations  #lookbook #valentine #wiwt #japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdindo #monochrome #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #minimalism #flatlays #love #jewellery#whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to... more

Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to... more
Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga keinginan tahun ini jadi kenyataan deh. ♥️.#vinapiknik...#birthdaygirl #birthday #strawberrycheesecake #strawberrycake  #instabday #bestoftheday  #picoftheday  #gift #born #birthdaygift #surprise #birthdaymonth #happybirthday #birthdayparty #birthdaycake #goodtime #instacake #years #old #instabirthday #candles #birthday #birthdayweekend #candle #bday #birthdayfun #photooftheday #birthdaycelebration #clozetteid

Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga... more

Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga... more
Sebelum ini aku pernah bikin swatch on hand terus pada suka, ugh senenk! Makin semangat review lipstick 💄.Another #swatchpost from @liponlip_id So pigmented and vibrant, cuma 1x swipe dan hasilnya kayak gini. No transferproof karena ada kandungan moisturizer yang melembabkan dan ga bikin bibir jadi kering. Price : 43ribuan!!.P.S : Lip On Lip Matte ini halal, guys! Meskipun belum terdapat logo halal di kemasan tapi Lip On Lip sudah mendapat sertifikat halal dari LPPOM MUI..To be continued on my blog 😙(click on bio)......#beauty #beautiful #fashion #photooftheday #style #photography #lipstick #lipsense #swatch #makeup #photoshop #beautybloggers #beautyblog #photo #me #makeup #color #picoftheday #clozetteid

Sebelum ini aku pernah bikin swatch on hand terus pada suka, ugh senenk! Makin semangat review... more

Sebelum ini aku pernah bikin swatch on hand terus pada suka, ugh senenk! Makin semangat review... more
Happy Friday! So many things to do this week, but keep smiling 🤗
. .
Hop over to myculinarydiary.com/TRAVEL to see my experience in abroad.
#sisytravelingdiary #traveljourney #ootd #ootdfashion #terfujilah
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #wisata #travel #igtravel #travelgram #buzzfeed #europe #holiday #turkey #vintage #cappadocia #kapadokya #cosmetics #makeup #pixaloop #photography #photooftheday #foodoftheday #cakedecorating #photoshoot #fujifilm #beautifuldestinations

Happy Friday! So many things to do this week, but keep smiling 🤗 . . Hop over to... more

Happy Friday! So many things to do this week, but keep smiling 🤗 . . Hop over to... more
❤️ Alhamdulillah, usia pernikahan kami tepat 16 tahun di hari ini. Insya Allah, sweet seventeen tahun depan, ya. .
❤️ Tentang sebuah pernikahan, pastinya perjalanan kami gak selalu mulus. Sama lah kayak makanan. Ada rasa manis, pahit, asam, dan asin. Tetapi, alhamdulillah masih banyak manisnya.
.
❤️ Semoga keluarga kami selalu diberi ketentraman, penuh kasih sayang, dan dilimpahi rezeki. Sakinah mawaddah wa rahmah. Aamiin
.
❤️ #family #clozetteid #bloggerindonesia  #couplegoals #photooftheday #happyfamily #weddinganniversary #keluargaindonesia #familylife

❤️ Alhamdulillah, usia pernikahan kami tepat 16 tahun di hari ini. Insya Allah, sweet seventeen... more

❤️ Alhamdulillah, usia pernikahan kami tepat 16 tahun di hari ini. Insya Allah, sweet seventeen... more
Ngaca dulu ah, biar nggak sibuk ngurusin orang lain. 🙈#ootd #quotes #livefolk #vacation #instadaily #airbnb #staycation #happiness #hijabfashion #pastel #throwbackthursday #travel #picoftheday #bohemian #pink #instatravel #hijab #girl #photoshoot #clozetteid #art #design #photooftheday #explorebandung #igers #photography #happy #throwback #bandung #mirror

Ngaca dulu ah, biar nggak sibuk ngurusin orang lain. 🙈#ootd #quotes #livefolk #vacation... more

Ngaca dulu ah, biar nggak sibuk ngurusin orang lain. 🙈#ootd #quotes #livefolk #vacation... more
A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of Life. -Thomas Jefferson#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of Life. -Thomas... more

A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of Life. -Thomas... more
Jangan banyak berfikir, tapi banyak action 👍#photooftheday #makeupsimple #hijabers #hijabku #hijaboftheday #hijabindonesia #hijabinspiration #mashaallah #clozette #clozetteid

Jangan banyak berfikir, tapi banyak action 👍#photooftheday #makeupsimple #hijabers #hijabku... more

Jangan banyak berfikir, tapi banyak action 👍#photooftheday #makeupsimple #hijabers #hijabku... more
Vacay mood kind of day in @bigjill.indonesia plaid dress and @kokkakuma kiku bag in beige. Bahagianya disini aku color coordinated banget dan tidak disengaja 😁 btw di bagian pinggang dress ini modelnya serut gt jadi bisa diatur sesuai ukuran masing2, kalopun pinggang dan perut melebar pun masih bisa muat. Heheh. .....#beauty #lookbooklookbook #fashion #photooftheday #style #lookbook #outfitideas #photography #outfitoftheday #oitd #outfitinspo #instagram #makeup #fashionblog #fashionblogger #photo #korean #picoftheday #fashioninspo #clozetteid

Vacay mood kind of day in @bigjill.indonesia plaid dress and @kokkakuma kiku bag in beige.... more

Vacay mood kind of day in @bigjill.indonesia plaid dress and @kokkakuma kiku bag in beige.... more
You and I have someone we crush on watching us from afar, but we pretend it's not there :) Hmm maybe..it's..us?.📸 by @jerdoet thank you, kak👍#watchingyoufromafar #camera #photography #clozetteid #yellow #photooftheday

You and I have someone we crush on watching us from afar, but we pretend it's not there :) Hmm... more

You and I have someone we crush on watching us from afar, but we pretend it's not there :) Hmm... more
Moving from city to city every two days, it's challenging, especially when bringing the kids, but the view (and experience), it's amazing.______@bcbgenerationLong Sleeve Shirt Dress______#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Moving from city to city every two days, it's challenging, especially when bringing the kids, but... more

Moving from city to city every two days, it's challenging, especially when bringing the kids, but... more
Inside each cathedral is amazing, filled with details and the paintings are 😍Most of them doesn't allow taking pictures, but here, there's no rules here, that's why I can silently took pictures here without bothering anyone. #carnellinstyle #live #love #belgium  #traveldiary #ClozetteID #love  #church  #brussels #motd #lotd #potd #photooftheday #style #architecture #interiordesign #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Inside each cathedral is amazing, filled with details and the paintings are 😍Most of them... more

Inside each cathedral is amazing, filled with details and the paintings are 😍Most of them... more
Loving my @obagofficial They are personalized bag we can  choose from color, shape, material to handles too. ______Coat by @blessed_cloth______#carnellinstyle #live #love #fashion #fashionoftheday #ClozetteID #outfit #outfitinspo #outfitoftheday #motd #lotd #potd #photooftheday #style #styleoftheday #dressoftheday #dress #dressedup #beauty #hello #travelwithCarnellin

Loving my @obagofficial They are personalized bag we can choose from color, shape, material to... more

Loving my @obagofficial They are personalized bag we can choose from color, shape, material to... more
Playing with Chili again ❤.Check out myculinarydiary.com for more awesome post.......#ootd #photooftheday #travel #anjinglucu #doggylove #doglovers #dog #dogs #pomerian #minipom #dogsofinstagram #minipomerian #cutedogs #dogs #lookbook #fblogger #wiwt #japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #clozetteid #pompom

Playing with Chili again ❤.Check out myculinarydiary.com for more awesome post.......#ootd... more

Playing with Chili again ❤.Check out myculinarydiary.com for more awesome post.......#ootd... more
know where to find the sunset 📷@samseite......#fashionista #fashion #photooftheday #style #instagood #girl #like #follow #photography #lookbook #lookbooklookbook #outfitoftheday #ootd #photo #outfitideas #styleblogger #picoftheday #clozetteid

know where to find the sunset 📷@samseite......#fashionista #fashion #photooftheday #style... more

know where to find the sunset 📷@samseite......#fashionista #fashion #photooftheday #style... more