Congratz @angeliasamodro and family for the soft opening of @paviljoen_surabaya , we had such an awesome time!!! I love everything about this place, from the extremely well detailed decor, the cozy and homey atmosphere, to the yummy food!I am a huge Indonesian food lover (i'm the typical Indonesian who misses Indonesian food like crazy whenever i go overseas just a little bit too long ๐Ÿ˜) and the menu here really please my tastebud ๐Ÿ˜. Swipe left to see some of the simpler menus, love the fried chicken (the perfect blend of sweet and savory), the Paviljoen corn that is very unique and addictive, and you should also try Bir Pletok if you are a ginger drink fan (it's non alcoholic don't worry!). Oya, the prices are very pocket friendly as well ๐Ÿ˜‰. Paviljoen Surabaya will be open for public on August 19, trust me you don't want to miss it ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. Btw all of the food pics belongs to @deuxcarls, i am just sharing the luv ๐Ÿ˜. #paviljoen #paviljoensurabaya #indonesianfood#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger  #surabayainfluencer  #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian #lifestyle #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #restaurant #indonesianrestaurant #surabaya #surabayaresto#makanmakan

Congratz @angeliasamodro and family for the soft opening of @paviljoen_surabaya , we had such an... more

Congratz @angeliasamodro and family for the soft opening of @paviljoen_surabaya , we had such an... more
Bibir suka kering dan pecah2? Nih, aku mau bagi resep gampang untuk dapetin bibir mulus dalam semalam!

Nggak banget kan kalau besok kita ada acara tapi bibir pada mletek-mletek hehehe.. Btw, produk yang aku pakai di video itu sebagai referensi yah. Kalian bisa ko pakai produk yang sudah dipunya. Aku pakai produk2 tsb karena memang suka dan puas dengan kualitasnya.

Products in frame:
โž–
@wellness_cotton stitched pad. Bahannya lembut banget, tebal, dan nggak menyerap banyak produk. Pas dipakai juga nggak bikin kulit gengges. Kapasnya bertekstur dan pinggirannya dijahit dong! Rapi anti berantakan
โž–
@id.biore Perfect Cleansing Water Soften Up - cocok untuk kulit kering. Tekstur airnya lembut dan ga bikin efek panas di kulit. Even safe for cleaning eye makeup! Kalo kalian mau pakai cleansing oil juga boleh lho ya.
โž–
@zoyacosmetics lip scrub sugar. Butiran scrubnya pas banget buat eksfoliasi bibir. Ga nyakitin dan krimnya smooth banget buat proses exfo
โž–
@laneigeid lip sleeping mask berry. Tekstur maskernya super soft, bikin bibir terasa lembab, smoothy, dan kenyal pas bangun besok paginya. Aroma berrynya juga enak banget buat dibawa tidur. So relaxing.

Nah, itu dia sharing aku hari ini. Semoga bermanfaat buat teman2. Selamat mencoba ya! ๐Ÿ˜˜

#skincare #skincarecommunity #skincarejunkie #skincareaddict #skincarelover #skincareritual #lipcare #liptreatment #perawatanbibir #perawatanbibirkering #lipexfoliator #abcommunity #asianskincare #abskincare #abbeatthealgorithm #discoverunder5k #rasianbeauty #beautyflatlay #beautyfavorites #skincareblogger #idskincarecommunity @idskincarecommunity #clozetteid @clozetteid #theshonetinsiders @theshonet @femaledailynetwork @bloggerperempuan @cchannel_beauty_id

Bibir suka kering dan pecah2? Nih, aku mau bagi resep gampang untuk dapetin bibir mulus dalam... more

Bibir suka kering dan pecah2? Nih, aku mau bagi resep gampang untuk dapetin bibir mulus dalam... more
Like Us
๐˜Œ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ'๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ. ๐˜•๐˜ฐ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด.
~
~
Comfortable shoes will accompany you for every move you make.
KIMMIE Series by @kronikel.project is one of the best footwear I've ever worn. Simple and stylish design, perfect for us young girls!
~
~
#kronikelproject #shoes #ootd #simple #footwear #casualoutfit #jumpsuit #clozetteid

๐˜Œ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ'๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ... more

๐˜Œ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ'๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ... more
Welcoming Cream Skin Refiner the newest product from @laneigeid family๐Ÿ’žCombining a cream & toner into one product is perfect for a lazy girl like me! With White Lead Tea Water for your Skin Barrier. Its moisturized and protect in the same time! ๐Ÿฅฐ๐ŸฅฐGet this only at @lazada_id ๐Ÿƒ.#BodyPlusIcel#BajuHaramIcel @clozetteid  #ClozetteIDxLaneige #LaneigeIndonesia #CreamSkinRefiner#ClozetteID

Welcoming Cream Skin Refiner the newest product from @laneigeid family๐Ÿ’žCombining a cream & toner... more

Welcoming Cream Skin Refiner the newest product from @laneigeid family๐Ÿ’žCombining a cream & toner... more
an lovely pieceโ€™s from @label8store โ€” i love how this top perfectly fit my style, versatile and stylish, perfect combo to accompanied my tuesday feed โœจ | #womenxlabel8

an lovely pieceโ€™s from @label8store โ€” i love how this top perfectly fit my style, versatile and... more

an lovely pieceโ€™s from @label8store โ€” i love how this top perfectly fit my style, versatile and... more
Why Summer Is the Perfect Time to Start Getting Acupuncture

Why Summer Is the Perfect Time to Start Getting Acupuncture


from
        415K
Exploring a place like this makes my heart full :) God created everything perfectly beautiful. Therefore i should not worry, because iโ€™m in perfect hands๐Ÿ™๐Ÿป happy sunday!
_
๐Ÿ“ Yosemite National Park
Everything there just perfect! It looks like come from painted fairytale scenery. But itโ€™s not. Itโ€™s real :)
.
.
.
#angellittleadventure #yosemitenationalpark #yosemitefalls #mothernature #travelgram #bloggerstyle #instatravelling #instatravel #instaplace #stylexstyle #lookbook #fashionlookbook #styleblogger #clozetteid #travelblogger

Exploring a place like this makes my heart full :) God created everything perfectly beautiful.... more

Exploring a place like this makes my heart full :) God created everything perfectly beautiful.... more
Nah, daripada ke Mall terus mungkin bisa cari destinasi liburan lain, kaya pantai gitu...ya walaupun pantai ancol gapapalah ya๐Ÿคฃ #makeupkepantai produk yang aku pakai@lorealindonesia - uv perfect matte sunscreen@pixycosmetics - beauty skin primer@catrice.cosmetics - camuflage liquid concelear@eminacosmetics - cheeklit creamblush - nudie brown@rollover.reaction - liquid highlighter - daria@wardahbeauty - exclusive two way cake - 02@brunbrun_paris - glitter eyeshadow@lorealindonesia - lash paradise@esqacosmetics - cheek palette - aphrodite@lorealindonesia - pro matte - nudist@benefitindonesia - lipglosspsst, kalo ada yang mau review untuk produk yang aku pake, feel free buat komen yah๐Ÿค—#indobeautygram #tampilcantik #ragamkecantikan #makeuptutorial @tampilcantik @ragam_kecantikan @zonamakeup.id #instaglam #tutorialmakeup #makeuptutorial @indobeautysquad #indobeautysquad @indobeautygram @bunnyneedsmakeup #bunnyneedsmakeup @wakeupandmakeup #channelbeautyindonesia #ladybossjkt #ivgindonesia #indobeautyblogger #inspirasicantikmu #clozetteid

Nah, daripada ke Mall terus mungkin bisa cari destinasi liburan lain, kaya pantai gitu...ya... more

Nah, daripada ke Mall terus mungkin bisa cari destinasi liburan lain, kaya pantai gitu...ya... more
What's in #indiraskincarediary AM routine whole July 2019 :๐Ÿ‰ #bonajour Eggplant Daily BHA Toner๐Ÿ‰ #3act Vit. C Melatonin Serum๐Ÿ‰ #elizavecca EGF Special Ample๐Ÿ‰ #iunik Propolis Vitamin Synergy Serum๐Ÿ‰ Innisfree Jeju Orchid Eye Cream๐Ÿ‰ #soonplus Balancing Emulsion  or #charis Madecassoside Coca Cream๐Ÿ‰ #purito Comfy Water Sun Block or #snp UV Perfect Clear Sun Stick ---Bulan Juli lalu aku males banget skincare-an di malam hari. Udah capek pulang kerja, begitu lihat kasur maunya tidur aja ๐Ÿ˜ด. Yang aku lakukan cuma cuci muka, itu juga yang double cleansing bisa dihitung pakai jari. Ada pakai sheet mask sih di malam hari, tapi bisa juga dihitung pakai 1 tangan ๐Ÿ™ƒ. Jadinya waktu pagi hari ditebus ga boleh skip pakai skincare--Produk yang dipakai selalu sama, kecuali di 2 step terakhir. Emulsion Soon+ dan sunscreenn Purito dipakai kalau gak pakai foundation setelahnya. Soalnya hasilnya semi matte, foundation yang aku pakai juga semi matte. Saat dipakai barengan gak lama mukaku jadi kering lagi.Jadi waktu pakai foundation aku pilih pelembap sama sunscreen yang hasilnya dewy, biar muka aku gak kering beberapa menit setelahnya dan gak ada dry patches yang tiba-tiba muncul. --Kalian gitu juga gak sih, nyesuain skincare yang dipakai kalau setelahnya pakai makeup? ---#clozetteid

What's in #indiraskincarediary AM routine whole July 2019 :๐Ÿ‰ #bonajour Eggplant Daily BHA... more

What's in #indiraskincarediary AM routine whole July 2019 :๐Ÿ‰ #bonajour Eggplant Daily BHA... more
obsessed with printing design top from @cottontree.id , sth colorful to perfect my weekend! โœจ
โ€”โ€”
๐Ÿ’„ @virgitamakeupartist ๐Ÿš @lomotostudio ๐Ÿ“ธ @dionelvn

obsessed with printing design top from @cottontree.id , sth colorful to perfect my weekend! โœจ... more

obsessed with printing design top from @cottontree.id , sth colorful to perfect my weekend! โœจ... more
"Aku juga suka strawberry"
.
Back to high school, aku suka banget sama buah strawberry. Bahkan nama Friendster-ku mengandung si buah ini (dan tentu alay): stRaw'beaR'rie nHaa aRcHiie. Bisa dikatakan dari dulu emang aku suka strawberry dan boneka beruang. Nhaa merupakan nama panggilanku dan Archiie merupakan singkatan dari Archuleta karena dari dulu saya fans berat @davidarchie. ๐Ÿ˜‚
.
12 tahun sudah berlalu. Aku masih suka strawberry, tapi kalau ada pilihan peach, mangga, atau kiwi, ya mungkin milih buah - buah itu. Hasratku untuk mengumpulkan boneka beruang udah hilang. Semua boneka sudah aku berikan pada keponakan.
.
Panggilan 'Na' mulai jarang aku dengar selain dari keluarga atau beberapa teman dekat. Aa' David? Still, cuma gak sampai segitulah.
.
Perbedaan besar yang kentara adalah perasaan. I was in love (madly) that time. Tahun lalu, aku patah hati kedua kalinya dengan orang yang sama. Aku sempat membencinya, mengutuk dia gak akan bahagia. Aku marah.
.
Lalu aku bertemu orang lain yg mengubah cara pandangku. Aku mulai lagi mencintai diriku sendiri. Memaafkan diriku dan dirinya. Aku belajar untuk gak takut pada hubungan serius.
.
Tahun ini, banyak hal yg terjadi hingga energiku benar - benar terkuras. Tapi aku bersyukur bahwa semuanya datang saat ini ketika aku mulai mengerti aku harus dan sudah berubah.
.
Aku berpikir, apa mungkin saat itu aku menyukai strawberry karena dia juga menyukai buah itu? Tapi apa pun itu, aku menemukan alasannya sekarang.
.
It gives you sweet and sour at the same time. Like our life. And it's perfect. โ™ฅ๏ธ
.
#vinadiaries
.
#pancake #strawberrypancake #dessert #baligasm #balifoodies #nomnombali #deliciousbali #balilifestyle # #clozetteid  #eat #foodphotooftheday #food #foodporn #yummy #chocolate #liquor #breakfast #cafeinbali #cafeindenpasar #denpasar

"Aku juga suka strawberry" . Back to high school, aku suka banget sama buah strawberry. Bahkan nama... more

"Aku juga suka strawberry" . Back to high school, aku suka banget sama buah strawberry. Bahkan nama... more
[Swatches] Another Studio Series from @mineralbotanica !..Elegant, soft, moist lips for dry lips survivor that wants to achieve bold look - all thanks to @mineralbotanica โ€˜s SATIN SMOOTH MOIST LIPSTICK that has luxury packaging ( made from embossed rose gold & magnetic cap ) , contains Adansonia extract & vitamin E to nourish lips.๐Ÿ‘„ Super pigmented colors.๐Ÿ‘„ Satin, matte with slight glossy finish.๐Ÿ‘„ Luxury packaging.๐Ÿ‘„ One glide to cover whole lips.๐Ÿ‘„ Doesnโ€™t dry lips.It would be perfect if its tip more pointy rather than round, however l still love it anyway! ..Grab this lipstick for 63% off at @mineralbotanica โ€˜s official store immediately!Website : www.mineralbotanica.comWhatsapp : 0878-8251-3972Shopee : Mineral Botanica Official Shop..So, which color you like the most ? ๐Ÿ˜.Mine is 001-Cosmic Pink ๐Ÿ’–.#mineralbotanica #micalippiesparty #micastudioseries #collaboratewithcflo #ClozetteID

[Swatches] Another Studio Series from @mineralbotanica !..Elegant, soft, moist lips for dry lips... more

[Swatches] Another Studio Series from @mineralbotanica !..Elegant, soft, moist lips for dry lips... more
PERFECT EYEBROWS TUTORIAL | Everything You Need To Know - YouTube

PERFECT EYEBROWS TUTORIAL | Everything You Need To Know - YouTube

PERFECT EYEBROWS TUTORIAL | Everything You Need To Know - YouTube
Is it the perfect moment to plan for another stress-reliever activity ? ๐Ÿค”
.
.
#throwback #summeroutfit #styleinspo #collaboratewithcflo #ClozetteID

Is it the perfect moment to plan for another stress-reliever activity ? ๐Ÿค” . . #throwback... more

Is it the perfect moment to plan for another stress-reliever activity ? ๐Ÿค” . . #throwback... more
accessories make perfect, letโ€™s join the hype with @mantische new arrival hair-clip โœจ

accessories make perfect, letโ€™s join the hype with @mantische new arrival hair-clip โœจ

accessories make perfect, letโ€™s join the hype with @mantische new arrival hair-clip โœจ
I am not naturally attracted to orange color in general but whenever summer is here i do love to play with some orange lippie as it unapologetically screams summer in my book.

This summer i found the perfect orange lippie, @mineralbotanica 's Soft Matte Lip Cream in 012 Orange Smoothies.

Mineral Botanica's i believe to be one of the pioneers in local beauty scene's lip cream game so this is definitely an oldie but goodie! I remember when they fist emerged and i rushed to buy their products, i even reviewed a few of their products at my blog (type in Mineral Botanica in the seach bar on my blog if you are interested to read them). Anyway, the soft matte lip cream smells good (like fruit candies!), Pigmented, and long lasting. It doesn't dry down super matte so it does transfer but that means it is comfortable and doesn't make your lips dry or crusty ๐Ÿ˜‰! #mineralbotanica
#mineralbotanicasoftmattelipcream #sbybeautyblogger  #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer
#indobeautysquad #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #review  #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan  #lipstickjunkie  #girl #asian #clozetteid #lipcream  #lipcreamreview #lipstickjunkie #pinkinbangkok #pinkinthailand #stylenandapinkhotel

I am not naturally attracted to orange color in general but whenever summer is here i do love to... more

I am not naturally attracted to orange color in general but whenever summer is here i do love to... more
Swatches Lip Cream Lokal //Fanbo Perfect Pairs Lip & Cheek-Lip & Eye - YouTube

Swatches Lip Cream Lokal //Fanbo Perfect Pairs Lip & Cheek-Lip & Eye - YouTube

Swatches Lip Cream Lokal //Fanbo Perfect Pairs Lip & Cheek-Lip & Eye - YouTube
Kita kasih judul apa makeup kali ini?..๐ŸŒˆ @maybelline Super Stay Foundation - 220๐ŸŒˆ @lagirlindonesia Pro Concealer - Toast - Classic Ivory๐ŸŒˆ @venuscosmeticind Loos Powder๐ŸŒˆ @caringbybiokos_mt No More Shinw - Sliky Beige๐ŸŒˆ @fanbocosmetics Fantastic Matte Lipstick - F09๐ŸŒˆ @sleekmakeup i-Divine Ultra Mattes V1 730๐ŸŒˆ @kleancolor Selfie Perfect Blush๐ŸŒˆ @altheakorea Spot Eye Glitter .๐ŸŒˆ @altheakorea Flawless Cream Concealer - Mocca๐ŸŒˆ @etudehouseofficial Styling Eyeliner - White๐ŸŒˆ @lagirlindonesia Glitter Magic - glc898, glc892๐ŸŒˆ @makeoverid Riche Glow๐ŸŒˆ @altheakorea x @bclsinclair  Sunrise Moonrise eyeshadow palette๐ŸŒˆ @innisfreeindonesia Aurora Edition Jewel Lip Glow....#reginapittutorial#reginapitcom #sbyglamsquad#bvlogger #bvloggerid #indobeautygram #Clozetteid  #indonesiababe #bunnyneedsmakeup #sbybeautyblogger  #beautiesquad #IVGBeauty #indovidgram #indovlogger #setterspace #kbbvfeatured #beautybloggerindonesia

Kita kasih judul apa makeup kali ini?..๐ŸŒˆ @maybelline Super Stay Foundation - 220๐ŸŒˆ... more

Kita kasih judul apa makeup kali ini?..๐ŸŒˆ @maybelline Super Stay Foundation - 220๐ŸŒˆ... more
Better be real than perfect ๐Ÿคญ
Oops...
.
.
Dolled up in @avgal_collection Made - black
#clozetteid #cotd #avgaldressup

Better be real than perfect ๐Ÿคญ Oops... . . Dolled up in @avgal_collection Made - black... more

Better be real than perfect ๐Ÿคญ Oops... . . Dolled up in @avgal_collection Made - black... more
Well, Im always be happy back to  @erha.dermatology; and will try their new Treatment Truwhite InstaRadiance by IPL ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ™ƒ which can give instant brightening and glowing effect, anti aging and increase hydration in face. Cant wait to see the result! โœŒ#BrighterForsure #ErhaClinic #ErhaApothecary #ErhaSkinHairandLaserExpert #Truwhite #TRUWHITEINSTARADIANCE #IPL #GlowingSkin #kulitcerah...#dailyskincare #skincareroutine  #keepitsimple #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #whitefeed #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #JakartaBeautyBlogger

Well, Im always be happy back to @erha.dermatology; and will try their new Treatment Truwhite... more

Well, Im always be happy back to @erha.dermatology; and will try their new Treatment Truwhite... more
Salah satu langkah mudah untuk melindungi kulit seharian, salah satunya menggunakan @elsheskin Daily Protection Gel. Sunscreen dengan base gel yang ringan banget di pakai membantu melembabkan,merawat serta melindungi kulit wajah aku yg cenderung jenis kulit berminyak dari efek buruk sinar Matahari, bakteri, debu, dan kotoran. Perfect for oily skin! โค .
.
.
... .
.

Gunakan Kode "SQUADREVA" untuk mendapatkan diskon 10%  tanpa minimal order! ๐Ÿ’ณ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ .
. .
#MomentWith #ElsheSkin #elshesquad #Revanisanabella #skincare #beautycommunity #IniAlasanKamuWajibPakai @elsheskin #ClozetteID ๐Ÿ’•

Salah satu langkah mudah untuk melindungi kulit seharian, salah satunya menggunakan @elsheskin... more

Salah satu langkah mudah untuk melindungi kulit seharian, salah satunya menggunakan @elsheskin... more
Mini Review : Baru banget nih cobain bb cream dari @fanbocosmetics yang jarang dibahas sama banyak orang padahal bagus nget! Coveragenya oke, bisa di build jd medium, gampang di blend dipake wudhu juga oke dan hasilnya flawless! โœจ nb: abaikan kantong mata yang lagi gelap banget krn krg bobo ya! Hehe sama satu lagi ku juga baru cobain fanbo perfect pairs lip & cheek (kalo ini ku review di blog aja ya) kalo mentemen udah pada coba produk fanbo belum? ๐Ÿ˜ #makeupdetailstifanyd #fanbobbcream #clozetteid

Mini Review : Baru banget nih cobain bb cream dari @fanbocosmetics yang jarang dibahas sama banyak... more

Mini Review : Baru banget nih cobain bb cream dari @fanbocosmetics yang jarang dibahas sama banyak... more
Weekend is coming yo! Siapa yang udah siap2 ngedate hari ini? Makeup simple fresh yang flawless juga bisa bikin datingmu lebih suegerrr lho, coba deh.

On my face:
@keepcool_official Shine Fixense Mist
@wardahbeauty Instaperfect Porefection Skin Primer
@maybelline_indonesia Fit Me Poreless 128 warm nude
@thesaemid Cover Perfection Tip Concealer 01
@lagirlindonesia Pro Conceal Espresso
@altheakorea Petal Velvet Powder 23 Beige
@mizzucosmetics Blush Me Up Coral Flush
@maybelline_indonesia Master Chrome Highlighter Rose Gold

On my eyes:
@fanbocosmetics Precious White Brow Pencil - Natural Gray
@makeoverid Trivia Eye Shadow - Enchanting Nude Spell
@fanbocosmetics Precious White Eyeliner Pen Black
@x2softlens X2 Fame Violet

On my lip:
@makeoverid Creamy Lust Lipstick 12

Earrings by @gnatasya_09 
#weekend #saturday #saturdayvibes #makeup #makeuplook #makeupjunkie #makeupmafia #flawlessmakeup #freshmakeup #instabeauty #asiangirls #indonesianbeautyblogger #beautybloggerindonesia #beautyblogger #beautybloggerlife #asianmakeup #rasianbeauty #asianmodel #indonesianmodel #instamakeup #Clozetteid #theshonetinsiders #makeupdating

Weekend is coming yo! Siapa yang udah siap2 ngedate hari ini? Makeup simple fresh yang flawless... more

Weekend is coming yo! Siapa yang udah siap2 ngedate hari ini? Makeup simple fresh yang flawless... more
It's like the most wonderful thing ever, smells soooooo good. Like a perfect merit between lemon and vanilla.Video review is here:https://youtu.be/SJXjs9pe50g#discoverorigins #origins #bodycream #bodymoisturizer #Clozetteid #bblogger #love #moistskin #beauty #lovely #motd #ootd #igdaily #igers #styletoday #review #comfort #photooftheday #bodylotion #lemon #vanilla

It's like the most wonderful thing ever, smells soooooo good. Like a perfect merit between lemon... more

It's like the most wonderful thing ever, smells soooooo good. Like a perfect merit between lemon... more
Hands On or Hands Off? ๐Ÿ’• @loveandflair .
.
.
Ps. Wear heels and this will be perfect cocktail dress .
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Hands On or Hands Off? ๐Ÿ’• @loveandflair . . . Ps. Wear heels and this will be perfect cocktail... more

Hands On or Hands Off? ๐Ÿ’• @loveandflair . . . Ps. Wear heels and this will be perfect cocktail... more
kesibukan yang padat dan gaya hidup yang berkembang kerap menimbulkan masalah kulit. seperti aku yang kerja kantoran, jadi ya keseharianku berada di ruangan ber-AC sehingga membuat kulit kering. namun aku gak perlu lagi khawatir, karena sejak menggunakan Bio-Oil, kulit kering ku perlahan teratasi.โ€”โ€”Bio-Oil merupakan solusi perawatan lengkap bagi seluruh tubuh dengan tekstur yang mudah diserap sehingga mampu bekerja dengan cepat di setiap bagian kulit. kandungan Bio-Oil terdiri dari PurCellin Oil, minyak Calendula, Rosemary, Chamomile, Lavender, Vitamin A dan C yang berfungsi untuk menghaluskan, melembapkan kulit, mengurangi peradangan dan infeksi, menenangkan, melembutkan, serta melindungi kulit dari efek radikal bebas.โ€”โ€”nah, basically kulitku selain kering juga agak sensitif, biasa aku pake Bio-Oil 1-2 kali sehari setelah mandi, lalu pijit2 sebentar setelah dioleskan untuk penyerapan yang maksimal, setelah itu kulit jadi nampak halus dan lembab deh! โ˜บyuks, mulai rutinitas kalian dengan @biooilidn โœจ#BioOilHealthySkinHabits #PerfectFlaws

kesibukan yang padat dan gaya hidup yang berkembang kerap menimbulkan masalah kulit. seperti aku... more

kesibukan yang padat dan gaya hidup yang berkembang kerap menimbulkan masalah kulit. seperti aku... more
So excited to enroll to @sociollaโ€™s Pink University Campaign ! I received this pink box filled with a lot of beauty & skincare goodies โค๏ธ In case youโ€™re wondering what is this campaign all about, itโ€™s the perfect opportunity for you to fulfill your beauty needs from A to Z. Besides, you can also learn more about beauty tips & hacks ๐Ÿ’— Everyday at Pink University, there will be discount up to 80% for lots of different product categories ! So make sure to check in your daily attendance everyday for extra bonus discounts ๐Ÿ˜‰ โœจ	#SociollaPinkUniversityโ€”........#beautyjunkie #collabwithstevie #lifestyle #makeup #bloggerstyle #fashionblogger #tampilcantik #haircare #ulzzang #love #clozetteid #makeup #makeupreview #pink #makeupjunkie #dailylook

So excited to enroll to @sociollaโ€™s Pink University Campaign ! I received this pink box filled... more

So excited to enroll to @sociollaโ€™s Pink University Campaign ! I received this pink box filled... more
๐ŸŒฑ @bentoncosmetic Aloe Real Cool Soothing Gel ๐ŸŒฑ

Are you looking for multifunctional products without volatile alcohol, artificial coloring, and fragrance? Benton Aloe Real Cool Soothing Gel is the answer!

So i got selected as tester for newly launched product by Benton, and surprisingly i fell in love with this product!
So here's my mini review on Aloe Real Cool Soothing Gel: ๐ŸŒฑPACKAGING - Comes in big size jar, 300ml. With separator inside but no spatula included. Make sure you have clean fingers before dipped them onto the gel. Don't share with other people directly to prevent bacterial contamination. ๐ŸŒฑINGREDIENTS - Based on Skincarisma, all ingredients has good EWG Rating. No potential skin irritant & sensitive skin friendly. It contains 93% Aloe Barbadensis Leaf Extract and potented compound called 'Soothing Cooler' made from botanical extracts which provides natural & gentle cooling sensation unlike other common soothing gel with alcohol. ๐ŸŒฑTEXTURE & AFTERMATH - light gel, colorless & odorless. Its a water-based product so it melts on skin and we can spread evenly easily. Quickly absorbs & no sticky feeling ๐Ÿ’ฏ
Perfect for people who love light moisturizer & provides fresh cooling sensation. No tingling sensation at all. ๐ŸŒฑMY THOUGHTS - Would suit any skin type but for extra dry skin, you'll need to apply hydrating toner & hydrating essence first. PAO is rather short (only 6M) and we should finish it quickly.
Overall, this is the best aloe vera gel i've tried. Doesn't irritate my skin and good for my sensitive nose.

You can check the in-depth review on my blog www.akpertiwi.com ๐Ÿ‘Œ (available tomorrow on July 24)
*The product is gifted by Benton for testing purpose & what i wrote is my honest review based on experience*

#benton #bentoncosmetic #aloerealcoolsoothinggel #soothinggel #aloe93 #cooling #aloesoothinggel #skinsoothing #aloegel #aloecosmetics #aloe #aloevera
#vsco #clozetteid #beautyenthusiast #beautyblogger #kbeauty #kbeautyaddict #kbeautyenthusiast

๐ŸŒฑ @bentoncosmetic Aloe Real Cool Soothing Gel ๐ŸŒฑ Are you looking for multifunctional products... more

๐ŸŒฑ @bentoncosmetic Aloe Real Cool Soothing Gel ๐ŸŒฑ Are you looking for multifunctional products... more
Senin di bulan Juli yang hampir berakhir, jangan tinggalkan tanya yang masih mengganjal. Selesaikan semuanya..Sama juga kalo mau istirahat setelah seharian beraktifitas, jangan tinggalkan sisa-sisa make up dan debu yang masih nempel diwajah. Bersihkan pake @id.biore Perfect Cleansing Water. Lagi seneng pake cleansing water yang satu ini, bersihin wajah tuntas dari sisa-sisa make up dan debu yang menempel diwajah tapi nggak bikin kulit wajahku iritasi. Lebih bikin seneng karena cleansing water ini bebas alkohol, pewarna, bahkan wewangian. Review lengkapnya sudah ada di blogku :http://www.mantrianarani.com/2019/06/review-biore-perfect-cleansing-water.html?m=1..#Perfec7Swipe #clozetteid #cleansingwater #makeupremover #biore #abaikanpipi #abaikandagu #abaikandoublechin

Senin di bulan Juli yang hampir berakhir, jangan tinggalkan tanya yang masih mengganjal. Selesaikan... more

Senin di bulan Juli yang hampir berakhir, jangan tinggalkan tanya yang masih mengganjal. Selesaikan... more
Most excited to receive this pink box from @sociollaโ€™s Pink University Campaign filled with all the beauty & skincare goods that I need ๐Ÿ’‹ In case youโ€™re wondering what  this campaign is all about, itโ€™s the perfect opportunity for you to fulfill your beauty needs from A to Z. Besides, you can also learn more about useful Beauty tips & hacks ๐Ÿ’— Everyday at Pink University, there will be cut down in prices up to 80%! ๐Ÿ˜ฑ So make sure to check in everyday for bonus discounts ๐Ÿ˜‰ Donโ€™t miss the attendance to their website even for a day! Make sure to click on the link in my BIO to get directed instantly โœจ
โ€”
#SociollaPinkUniversity
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beauty #portrait #beautyblogger #blog #makeupjunkie #lotd #dailylook #dreamy #skincare #beautyenthusiast #beautyinfluencer #beautyjunkie #blogger #influencer #lifestyle #makeup #bloggerstyle #fashionblogger #tampilcantik #haircare #ulzzang #love #clozetteid #makeup #makeupreview

Most excited to receive this pink box from @sociollaโ€™s Pink University Campaign filled with all... more

Most excited to receive this pink box from @sociollaโ€™s Pink University Campaign filled with all... more