H-seminggu! Udah pada dapet thr? Enaknya belanja apa yaa, kasih ide dong! Apa mau kutambahin thr makeup?? 🤪🤪..........#clozetteid #jenntan #jenntanmakeup #cicireceh #makeuplebaran #makeupramadhan #makeupinspirations #makeupdrugstore #positivevibesonlyplease #happyeid

H-seminggu! Udah pada dapet thr? Enaknya belanja apa yaa, kasih ide dong! Apa mau kutambahin thr... more

H-seminggu! Udah pada dapet thr? Enaknya belanja apa yaa, kasih ide dong! Apa mau kutambahin thr... more
Hello 👀Pickachu inspired graphic liner ⚡️⚡️Is this more of pikachu or raichu? Comment down below! 👇🏼👇🏼👇🏼...#pikachu #raichu #pokemon #makeupinspired #pikachumakeup  #indobeautygram #clozette #clozetteid #charisceleb #tampilcantik #inspirasicantikmu #ragamkecantikan #undiscovered_muas #make4glam #dailygirlsfeed #100daysmakeup #100daysofmakeupchallenge

Hello 👀Pickachu inspired graphic liner ⚡️⚡️Is this more of pikachu or raichu? Comment... more

Hello 👀Pickachu inspired graphic liner ⚡️⚡️Is this more of pikachu or raichu? Comment... more
Like Us
" A whole new world" ost film Disney favorit aku, I keep having those goosebumps hearing this song from each and every version. Aladdin is definitely my favorite Disney movie. Jadi aku me recreate Princess Jasmine's look, tp ini yg versi anime seperti di cover packaging @lakmemakeup yg terbaru kolaborasi dgn Disney's Aladdin. Gemes bgt liat big round eyes dan flushed cheeksnya Princess Jasmine di situ. Products used :
.
🧞‍♀ LAKMÈ Classics Reinvent Skin Brightening Foundation - Deep
.
🧞‍♀ LAKMÈ Classics Reinvent Skin Brightening Compact - Fair & Deep
.
🧞‍♀ LAKMÈ Classics Reinvent Eyebrow Pencil - BrBrown
.
🧞‍♀ LAKMÈ Classics Reinvent Liquid Matte - Nectar for cheeck
.
🧞‍♀ LAKMÈ Classics Reinvent Liquid Matte - Sunset for eyes and lips
.
Lashes : @abstractbeautyid - 
Contact Lens : @sparklingchix - Gingger Coco
.
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration
#clozetteid
#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

" A whole new world" ost film Disney favorit aku, I keep having those goosebumps hearing this song... more

" A whole new world" ost film Disney favorit aku, I keep having those goosebumps hearing this song... more
Ini dia rangkaian terbaru dari @clinelleid yaitu Purifying Series dgn kandungan  tea tree oil, aloe vera, pro vitamin B5 yg ditargetkan untuk mengatasi oily dan blemish prone skin. Purifying Series ini terdiri dari :
🌀Purifying Cleanser : cleanser dgn kandungan salicylic acid dan tea tree oil yg membersihkan wajah tp tdk membuat kulit aku terasa kering dan aroma nya fresh banget
🌀Purifying Toner : toner praktis dalam bentuk spray yg merawat dan melembabkan kulit 🌀Purifying Gel Moisturizer : gel pelembab super ringan rasanya di kulit seperti air yg meresap sempurna dan menghidrasi kulit dgn maksimal, jgn lupa kulit berjerawat juga butuh kelembapan loh
🌀Blemish Clear : gel yg membantu menyamarkan noda bekas jerawat juga menenangkan kulit yg berjerawat
.
.
Seluruh rangkaian dr @clinelleid diformulasikan dengan 7 Secrets to the Happy Skin jadi sangat aman dan nyaman di kulit, sudah aku buktikan sendiri lho.
.
.
@clozetteid
#myacnemyjourney
#withClinellePurifying
#ClinelleXClozetteID
#ClozetteID
.
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration
#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

Ini dia rangkaian terbaru dari @clinelleid yaitu Purifying Series dgn kandungan tea tree oil, aloe... more

Ini dia rangkaian terbaru dari @clinelleid yaitu Purifying Series dgn kandungan tea tree oil, aloe... more
I'm so happy that I can join the launch of newest skincare series from @clinelleid yaitu Purifying Series yg ditargetkan untuk mengatasi oily dan blemish prone skin. Purifying Series ini terdiri dari Purifying Cleanser, Purifying Toner, Purifying Gel Moisturizer, dan Blemish Clear. I will let you know further on about this series of skincare. 
@clozetteid
#myacnemyjourney
#withClinellePurifying
#ClinelleXClozetteID
#ClozetteID
.
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration
#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

I'm so happy that I can join the launch of newest skincare series from @clinelleid yaitu Purifying... more

I'm so happy that I can join the launch of newest skincare series from @clinelleid yaitu Purifying... more
Hi. Bentar lagi kan bulan puasa, biasanya udah mulai rencanain acara bukber nih😊 dari TK sampe grup emak2 kali ya😂 Tapi inget loh, meskipun bukber dan ngumpul sama temen-temen, ibadahnya jangan sampe ketinggalan. Cari tempat ngumpul yang sedia Mushola yang nyaman. Nah, kali ini aku buat simple makeup look buat acara buka bersama. Ga perlu heboh yaa, simpel aja gaess💐#hijab #hijabstyle #makeuplook #makeuptutorial #makeupinspiration #beautygram #beautybloggers #beautyblogger #beautiesquad #beautyinspiration #clozette #clozetteid

Hi. Bentar lagi kan bulan puasa, biasanya udah mulai rencanain acara bukber nih😊 dari TK sampe... more

Hi. Bentar lagi kan bulan puasa, biasanya udah mulai rencanain acara bukber nih😊 dari TK sampe... more
Shu Uemura Unlimited Fluid Foundation..It is packed in a frosted square glass bottle, that i thought it'd b so bulky. However it turns out only the size of the hand palm. It also comes with pump, so we can easily control how much product we dispense.For its texture and formula go check out my 2 previous posts 🔙🔙🔙🔙...#fakeupfix #makeupforbarbies2 #shuuemura  #shuuemuraid #unlimitedfoundation #bretmanvanity #nyxcosmetics_indonesia #amrezyshoutouts  #beautygram #foundation #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybaycom

Shu Uemura Unlimited Fluid Foundation..It is packed in a frosted square glass bottle, that i... more

Shu Uemura Unlimited Fluid Foundation..It is packed in a frosted square glass bottle, that i... more
SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATIONquick demo.-Sambungan dari post sebelum ini yaTexture-wise, it is quite runny and light. As you can see this foundation is really buildable. If you want extra cover for blemishes, dark spots, even spider veins -- 2 layers still look fine.Formula is so lightweight that i feel like wearing nothing on my face. Staying power sih tergantung skintype kalian. But on me, it stayssssss so well for like almost 8 hours. Sesuai klaim juga, dia gak mudah transfer 👏Di blend nya juga mudah, pake tangan aja jadi ehe..#fakeupfix #makeupforbarbies2 #shuuemura  #shuuemuraid #unlimitedfoundation #bretmanvanity #nyxcosmetics_indonesia #amrezyshoutouts  #beautygram #foundation #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybay

SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATIONquick demo.-Sambungan dari post sebelum ini yaTexture-wise, it is... more

SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATIONquick demo.-Sambungan dari post sebelum ini yaTexture-wise, it is... more
SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATION(2/2).I have used this for several times before coming up with the review and at first, i was quite fearful it wont match my skin type (i have dry skin). To my surprise, it turns out great even i dont use a hydrating primer. Coverage is medium to full and really buildable, you can check out my quick demo on my next post (which will be uploaded later today)..#fakeupfix #makeupforbarbies2 #shuuemura  #shuuemuraid #unlimitedfoundation #bretmanvanity #nyxcosmetics_indonesia #amrezyshoutouts  #beautygram #foundation #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybay

SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATION(2/2).I have used this for several times before coming up with the... more

SHU UEMURA UNLIMITED FOUNDATION(2/2).I have used this for several times before coming up with the... more
Sunset half cut crease ☉
.
Contact lenses @eyeslandcon in SHAWN
.
deets
@benefitindonesia goof proof 06
@morphebrushes 39A (vivid, snatched, forever)
@maybelline magnum barbie
.
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeye #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #beautycreations #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #neutraleyeshadow  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #juviasplace #morphebabe #morphebrushes #bcgirl
.

Sunset half cut crease ☉ . Contact lenses @eyeslandcon in SHAWN . deets @benefitindonesia goof... more

Sunset half cut crease ☉ . Contact lenses @eyeslandcon in SHAWN . deets @benefitindonesia goof... more
We were all #BornUnicorn 🦄 Don't dream it do it 🌈 thanks to @pondsindonesia #PondsGlitterGlow we can finally #SparksYourUnicornGlow dengan rangkaian produk yg super gemas dgn packaging nya yg hologram:
🦄 Glitter Moisture Stick : moisturizing highlighter dgn rosy dewy holographic 🦄 Peel off Glitter Mask : peel off mask dengan glitter yg memberikan efek berkilau pada wajah
🦄 Glitter Cream : moisturizing cream yg memberikan efek healthy glowing bagaikan glowing frim within
🦄 Glitter Duo Powder : glitter powder yg dapat digunakan di mata dan pipi sebagai highlighter .
.
Summon your inner unicorn, be the sparks that lightens the whole room to inspire others to keep their spakle too. Don't be afraid to sparkle wherever you go ✨
#GlitterGlowReview
#Clozetteid
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration#makeuptutorials#tan
#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

We were all #BornUnicorn 🦄 Don't dream it do it 🌈 thanks to @pondsindonesia #PondsGlitterGlow... more

We were all #BornUnicorn 🦄 Don't dream it do it 🌈 thanks to @pondsindonesia #PondsGlitterGlow... more
Beginner friendly tutorial part 2 using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy
Deets & tutorial on previous post ♥️
.
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #neutraleyeshadow  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #beginnerfriendly #nyxcosmetics_indonesia
.

Beginner friendly tutorial part 2 using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy Deets & tutorial on... more

Beginner friendly tutorial part 2 using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy Deets & tutorial on... more
Beginner-friendly tutorial (p.2)

Deets
@spexsymbol Girl Generation Kimberley
@sigmabeauty eyeshadow base primer in 'Persuade'
@avionebeauty x @inivindy Magic Palette

Brushes @sigmabeauty essential trio brush set E25 & E55 ,High Cheekbone Highlighter F03
.

Music: Bossanova
URL: https://icons8.com/music/
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #neutralmakeup #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #bunnyneedsmakeup  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #avionexinivindy #nyxcosmetics_indonesia
.

Beginner-friendly tutorial (p.2) Deets @spexsymbol Girl Generation Kimberley @sigmabeauty... more

Beginner-friendly tutorial (p.2) Deets @spexsymbol Girl Generation Kimberley @sigmabeauty... more
FAV TONES EVEEEEER.
🍇🌶
.
deets
@benefitindonesia @benefitcosmetics goof proof 06 deep
@morphebrushes 39 A (create, passion, spark)
@juviasplace zulu palette (pink only for transition shade)
@beautycreations.cosmetics glitter glue
@getthelookid lash paradise
@pixycosmetics line & shadow black .
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeye #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #beautycreations #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #neutraleyeshadow  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #juviasplace #morphebabe #morphebrushes #bcgirl
.

FAV TONES EVEEEEER. 🍇🌶 . deets @benefitindonesia @benefitcosmetics goof proof 06 deep... more

FAV TONES EVEEEEER. 🍇🌶 . deets @benefitindonesia @benefitcosmetics goof proof 06 deep... more
Beginner-friendly tutorial (p.2)

Deets
@spexsymbol X2 Girl Generation
@sigmabeauty eyeshadow base primer in 'Persuade'
@avionebeauty x @inivindy Magic Palette

Brushes @sigmabeauty essential trio brush set E25 & E55 ,High Cheekbone Highlighter F03
.

Music URL: https://icons8.com/music/
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #neutralmakeup #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #bunnyneedsmakeup  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #avionexinivindy #nyxcosmetics_indonesia
.

Beginner-friendly tutorial (p.2) Deets @spexsymbol X2 Girl Generation @sigmabeauty eyeshadow base... more

Beginner-friendly tutorial (p.2) Deets @spexsymbol X2 Girl Generation @sigmabeauty eyeshadow base... more
Beginner-friendly tutorial (p.1)

Deets
@spexsymbol X2 seduction Cloudy
@sigmabeauty eyeshadow base primer in 'Persuade'
@avionebeauty x @inivindy Magic Palette

Brushes @sigmabeauty essential trio brush set E25 & E55 ,High Cheekbone Highlighter F03
.

Music: Bossanova
URL: https://icons8.com/music/
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #neutralmakeup #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #bunnyneedsmakeup  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #avionexinivindy #nyxcosmetics_indonesia
.

Beginner-friendly tutorial (p.1) Deets @spexsymbol X2 seduction Cloudy @sigmabeauty eyeshadow base... more

Beginner-friendly tutorial (p.1) Deets @spexsymbol X2 seduction Cloudy @sigmabeauty eyeshadow base... more
Beginner friendly tutorial using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy
Deets & tutorial will be up later today ♥️
.
.
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #smokeyeye  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #focallure #nyxcosmetics_indonesia
.

Beginner friendly tutorial using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy Deets & tutorial will be... more

Beginner friendly tutorial using Magic Palette @avionebeauty x @inivindy Deets & tutorial will be... more
Thanks to @clozetteid aku yg sudah tydac lucu  lg mencoba dress up dgn kostum anak sekolah 😜😆. Kenapa pake baju ky gini, krn sesuai dgn tema film After yg seputar high school dan college.
.
.
Dari pertama kali liat poster film After ini aku udah ga sabar bgt pengen nonton. Penasaran bgt sama drama nya cukup intens. Yuk biar ga penasaran juga saksikan film After di bioskop XXI kesayangan km mulai tanggal 19 April 2019.
.
.
#Aftermovie #Aftermovieindonesia #absolutenewyorkid #absolutenewyork #ClozetteID .
.
.
.
.
#igers#instalike#instapic#instagood#instagram#style#photooftheday#picoftheday#beautiful#beauty#bestoftheday#makeupinspiration#makeuptutorials#tan
#indobeautygram 
#beautybloggerid 
#ragamkecantikan
#makeupindo 
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday #style #makeupjunkie

Thanks to @clozetteid aku yg sudah tydac lucu lg mencoba dress up dgn kostum anak sekolah... more

Thanks to @clozetteid aku yg sudah tydac lucu lg mencoba dress up dgn kostum anak sekolah... more
A quickie demo (& swatch) on how i use @beautycreations.cosmetics face palette Floral Bloom.Formulanya oke ya, aku ga ada masalah. Jatuhnya ga orens atau apa2lah itu, highlighter nya memang gak sebasah yg seri Boudoir tapi masyuuk lah bagus juga kok. Murmer lagi 🙆 kurang  apalagi sih wkwk..Brushes using the 100% cruelty free @sigmabeauty F40 angled contour , F03 high cheekbone highlighter (Also 2 years warranty)#sigmaspringbreak19.Where to buy@ivabeaute.id Shoppe BEAUTYCALLINDO..#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #beautycreations  #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #sigmabeauty #undiscovered_muas #beautycommunity  #wakeupandmakeup #fiercesociety #floralbloompalette  #sigmabrushes #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #bcgirl #facepalette.

A quickie demo (& swatch) on how i use @beautycreations.cosmetics face palette Floral... more

A quickie demo (& swatch) on how i use @beautycreations.cosmetics face palette Floral... more
Hellow! #makeuplook kali ini keliatan bold banget ya beauties. Siapa tau jadi inspirasi makeup kondangan besok😂Eyelook nya aku pakai glitter dari @beautycreations.cosmetics splash of glitters 2 untuk kesan lebih glam. Next bakal aku tulis reviewnya di blog💐#beautycreations #makeuplooks #makeupinspiration #beautygram #beautybloggers #beautyblogger #beautiesquad #instabeauty #indobeautyblogger #indobeautysquad #indobeautygram #beautysocietyid #clozette #clozetteid #BCbabe

Hellow! #makeuplook kali ini keliatan bold banget ya beauties. Siapa tau jadi inspirasi makeup... more

Hellow! #makeuplook kali ini keliatan bold banget ya beauties. Siapa tau jadi inspirasi makeup... more
Lashes @artisanpro Classiques CL1640 X Imel Vilentcia 
#hijabstyle #hijabi #hijab #makeuplook #makeuplooks #makeup #makeupinspiration #makeupideas #beautygram #beautyvlog #beautybloggers #beautyblogger #beautiesquad #beautysocietyid #instabeauty #indobeautyblogger #indobeautysquad #indobeautygram #clozette #clozetteid

Lashes @artisanpro Classiques CL1640 X Imel Vilentcia #hijabstyle #hijabi #hijab #makeuplook... more

Lashes @artisanpro Classiques CL1640 X Imel Vilentcia #hijabstyle #hijabi #hijab #makeuplook... more
TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️
Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼
.
.
Highlighter brush @sigmabeauty F03
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #smokeyeye  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #focallure #nyxcosmetics_indonesia
.

TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️ Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . . Highlighter... more

TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️ Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . . Highlighter... more
NEUTRAL CUT CREASE WITH A TWIST
.
.
.
.
Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼
.
I made a video so you can see how the eyeshadows blend and all.
.
Highlighter brush @sigmabeauty F03
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #smokeyeye  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #focallure #nyxcosmetics_indonesia
.

NEUTRAL CUT CREASE WITH A TWIST . . . . Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made... more

NEUTRAL CUT CREASE WITH A TWIST . . . . Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made... more
TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️
Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼
.
I made a video so you can see how the eyeshadows blend and all.
.
Highlighter brush @sigmabeauty F03
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #smokeyeye  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #focallure #nyxcosmetics_indonesia
.

TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️ Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made a video... more

TUTORIAL ON PREVIOUS POST♥️ Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made a video... more
AN EXTRA SMOKEY HALO EYE
.
.
Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼
.
I made a video so you can see how the eyeshadows blend and all.
.
Highlighter brush @sigmabeauty F03
.
#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #eyeshadowtutorial #smokeyeyetutorial #peachyqueenblog #clozzeteid #bretmanvanity #eyeshadowswatch #beautygram #clozetteid #instamakeup #undiscovered_muas #smokeyeye  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls #focallure #nyxcosmetics_indonesia
.

AN EXTRA SMOKEY HALO EYE . . Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made a video so... more

AN EXTRA SMOKEY HALO EYE . . Using @ars_fashion Focallure x @tasyafarasya 🌼 . I made a video so... more
Lips @luxcrime_id ultra satin lipstick - her majesty#hijab #hijabstyle #beautygram #instabeauty #indobeautyblogger #indobeautysquad #indobeautygram #beautiesquad #clozette #clozetteid #beautyinspiration #makeuplook #makeuplooks #makeupinspiration

Lips @luxcrime_id ultra satin lipstick - her majesty#hijab #hijabstyle #beautygram #instabeauty... more

Lips @luxcrime_id ultra satin lipstick - her majesty#hijab #hijabstyle #beautygram #instabeauty... more
Lips @sascofficial magnificent x malvava 💐#SASCGIRL #sasc #hijab #makeuplook #makeuplooks #makeupinspiration #makeupideas #clozette #clozetteid #beautygram #beautysocietyid #beautiesquad #indobeautyblogger #indobeautysquad #indobeautygram

Lips @sascofficial magnificent x malvava 💐#SASCGIRL #sasc #hijab #makeuplook #makeuplooks... more

Lips @sascofficial magnificent x malvava 💐#SASCGIRL #sasc #hijab #makeuplook #makeuplooks... more
I was getting ready to go out the other day and managed to record a quick review using Pixy BB Cream @pixycosmetics.Ini salah satu BB Cream local that still can tolerate my dry skin. Satunya lagi adalah @eminacosmetics Emina BB Cream.Faktor terpenting yang aku liat dari any base makeups adalah, pokoknya dia tidak emphasize my dry patches on my nose. Uda gitu aja cukup.Lihat di videoku sampe akhir, itu kalian bisa lihat kalau hidungku keliatan mulus2 aja pdhl malemnya habis extracting komedo sendiri. Cover nya ya lumayan kl untuk ukuran BB Cream, aplg harganya bikin sueneng 🤣The only drawback for me is the scent..Speaking of which, the neon green blender I used in the video is from POWER BLENDER from @prackt - @sigmabeauty 's sister company . Jadi brand prackt ini menjual makeup tools dengan harga yg lebih terjangkau lah intinya, kualitas sih tetep oke. It is latex free too!! (Slide 2) selain Power Blender, they also have PALMAT that can be worn on hand . Tentuuu sajaa bahannya dari high grade silicone dan dia ini ada adjustable strap nya. Gila ya semakin canggih jd malu kl males bersihin brush wkwk...#fakeupfix #makeupforbarbies #beautygram #makeupblogger #bbcream #peachyqueenblog #clozzeteid #reviewmakeup #pixybbcream #beautygram #clozetteid #pixycosmetics #undiscovered_muas #beautycommunity  #wakeupandmakeup #fiercesociety  #hypnaughtymakeup #makeupinspiration  #sigmabeauty #flawlesssdolls  #practk

I was getting ready to go out the other day and managed to record a quick review using Pixy BB... more

I was getting ready to go out the other day and managed to record a quick review using Pixy BB... more
SPRING HAS SPRUNG P.2----------Anggep itu jepit bunga 🌺🌼Deets :@benefitindonesia my brow pencil@rollover.reaction cushion compact@juviasplace masqurede & afriqueGold eyeliner @mybeautystoryid Black eyeliner @nyxcosmetics_indonesia Face palette @beautycreations.cosmetics floral bloom💄@maybelline super stay matte ink.Brushes using the 100% cruelty free !@sigmabeauty F40 for contour , F03 for highlight, and E25 blending brush. (2 years warranty)#sigmaspringbreak19..#fakeupfix #makeupforbarbies2 #anatasiabeverlyhills  #peachyqueenblog #abhbrows #bretmanvanity #nyxcosmetics_indonesia #amrezyshoutouts  #beautygram #juviasplace #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybay #springmakeup

SPRING HAS SPRUNG P.2----------Anggep itu jepit bunga 🌺🌼Deets :@benefitindonesia my brow... more

SPRING HAS SPRUNG P.2----------Anggep itu jepit bunga 🌺🌼Deets :@benefitindonesia my brow... more
Happy weekend!Ombre lips hari ini aku pakai @makeoverid cliquematte lip stylo shade flamingo dan intense matte lip cream shade 005 impulse💐#ombrelips #makeoverid #makeuplook #makeuplooks #makeuptutorial #beautygram #beautybloggers #beautiesquad #indobeautyblogger #indobeautygram #instabeauty #clozette #clozetteid #getreadywithme #grwm #dailymakeup #makeupinspiration

Happy weekend!Ombre lips hari ini aku pakai @makeoverid cliquematte lip stylo shade flamingo dan... more

Happy weekend!Ombre lips hari ini aku pakai @makeoverid cliquematte lip stylo shade flamingo dan... more