Ketika main foundation dari @diormakeup #diormakeup bikin jiwa parisian ny keluar ya. Selamat buat kalian semua yg udah nyoblos. For better future. Nah skrg wktnya siapin buat #romanticmakeup ces... Thank you @anindyajuwita @ewithg review soon up at youtube 😘💋❤️👍🏻..Product used@naturaldermaproject.official tone up cream from @hicharis_official hicharis.net/Katherinlaks/deODior forever skin glow 2N@blpbeauty loose powder in light beige@soapandglory blot powder@absolutenewyork_id eyebrow in brown@misslynid beach please brownzer in holiday hoorayMisslyn powder blush in be my flamingo forever@aritaum_official shine fix eyes no. 14@colourpopcosmetics i think i love you palette@holikaholika_indonesia magic inside no 9@maybelline hypersharp wing liner@getthelookid lash paradise mascara@focallure highlighter paletteDior addict lip glow to the max 201 pinkEarring from @sepasang__ ...Challege buat @clarestatok skali2 nyanyi gini. Pariiisiiaaann!!!!#charisceleb #tampilcantik #inspirasicantikmu #ragamkecantikan #undiscovered_muas #make4glam #dailygirlsfeed #tipscantik #koreanmakeup #videotutorial #makeuptutorial #autoplay @tampilcantik @tipscantikreatif #colorfulmakeup #ulzzang #asiangirls #clozetteid #clozetteambassador #cutemakeup #roseggoldmakeup

Ketika main foundation dari @diormakeup #diormakeup bikin jiwa parisian ny keluar ya. Selamat buat... more

Ketika main foundation dari @diormakeup #diormakeup bikin jiwa parisian ny keluar ya. Selamat buat... more
Don't forget to say Hello with your besties 🤗. ...#dsharemyf #ClozetteID #ootd #fashion #foodie #foodstagram #cafe #cafejakarta #jakarta #annyeong #korea #koreanfood #foodblogger #foodlover #like #love #lookbook #lookbookindonesia #dayoff #kuliner #denim #weshopatvelvet #bestfriendgoals #fujifilm #terfujilah #photo

Don't forget to say Hello with your besties 🤗. ...#dsharemyf #ClozetteID #ootd #fashion #foodie... more

Don't forget to say Hello with your besties 🤗. ...#dsharemyf #ClozetteID #ootd #fashion #foodie... more
Like Us
Dear Past Self,
.
I’m so sorry for not always believing in your potential. I often held you back with negative thinking and self doubt. In the most crucial of times when you needed as much positivity as possible. I didn’t always help. But most importantly, I’m thankful for you. I’m learning so much from watching you through my memories. Even in the fears and circumstances, you held on to faith and purpose. You always took that step forward and believed in the bigger picture. Your faith saved me, and who I am today is thankful that we never gave up. 💖
.
Love,
Self
—
#ThePetiteMissyTravels #ThisIsNewYorkCity
.
.
.
.
.
.
. .
#ootdinspiration #ootdmagazine #fashionblog #fblogger #instastyle #bloggerstyle #fashion #bestoftheday #dailylook #styleinspo #whatiwore #asianblogger #ootd #indofashionpeople #lookbook #ootdindo #ootdasian #blogger #fashionblogger #fashionpeople #styleblogger #fashioninspiration #fashioninfluencer #ootdshare #ootdgals #streetstyle #clozetteid #clozette

Dear Past Self, . I’m so sorry for not always believing in your potential. I often held you back... more

Dear Past Self, . I’m so sorry for not always believing in your potential. I often held you back... more
My current fav makeup base ‘Citra Sakura Fair UV Powder Cream Facial Moisturizer’ dari @cantikcitra , bener2 jadi andalan aku buat makeup sehari2 😍 wanginya enak, bikin kulit wajah terlihat lebih cerah dan yang pasti hasilnya super natural, tinggal di tambahin blush on biar lebih fresh ala2 ciwi2 korea 😊😊 Super recommended buat kalian yang krg suka dgn makeup yg ribet2 and of course, harganya super affordable 😁😁 #CantikCitra #MakeYourOwnCitra #ClozetteXCitra .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #indobeautysquad #indobeauty #potd #skincare #makeup #naturallook #beautylover #beautysquad #motd #makeupoftheday #likes #likeforlikes #instagood #indobeautygram #l4l #instamakeup #endorse #endorsement #love

My current fav makeup base ‘Citra Sakura Fair UV Powder Cream Facial Moisturizer’ dari... more

My current fav makeup base ‘Citra Sakura Fair UV Powder Cream Facial Moisturizer’ dari... more
Buat kamu yang masih antri di TPS, sambil nonton video terbaruku yuk 😁

https://youtu.be/kQB6pwLuvSI

Ada 6 pilihan Lakme lippies disini, bukan cuma 1 atau 2 hehe. 
Kalau soal 1 atau 2, bisa donk milih, yuk #gunakanHakPilih mu. 
Thank you @lakmemakeup
@lakmeprgirl and @sociolla

#lakme #sociolla #vote #lipstick #glossylips #mattelips  #love #hello #clozetteID #Indonesia #makeup #bblogger #beautyvloggerIndonesia

Buat kamu yang masih antri di TPS, sambil nonton video terbaruku yuk 😁 ... more

Buat kamu yang masih antri di TPS, sambil nonton video terbaruku yuk 😁 ... more
Done my part as a proud Indonesian! Giving my vote to elect our next president, i am all in for the better Indonesia. I love my country 🇮🇩.#clozetteid #vote #NoGolPut

Done my part as a proud Indonesian! Giving my vote to elect our next president, i am all in for the... more

Done my part as a proud Indonesian! Giving my vote to elect our next president, i am all in for the... more
My addiction with sakura is not just about to see those flowers with my own eyes. But, I also love all products which created with sakura as its inspiration. Therefore, I’m so glad to found the new product from @cantikcitra : “Citra Sakura Fair UV Powder Cream”, which really good to make your face looks matte, poreless and get brighter just in 1 minute. It’s perfect to be used as a make up base.
.
.
#CitraSakuraPowderCream memiliki kandungan sakura extract dan vitamin lainnya yg berfungsi untuk menutrisi kulit. Selain untuk mencerahkan, cream ini juga mengandung UV protection yg dpt melindungi kulit dari sinar matahari. Anyway, meskipun cream ini termasuk instant whitening cream, tapi pemakaian cream ini ga bikin keliatan kaya pake topeng lho!! Natural bgt hasilnya 💕 .
Have you tried this powder cream? .
>> SWIPE to see before after with Citra Sakura Fair UV Powder Cream >>
.
.
.
.
.
#instabeauty #instaphoto #instalook #skincare #asianbeauty #citrasakura #citrasakurafairuv #whiteningcream #blogger #beautyblogger #beautybloggerindonesia #bblogger #bloggerlife #ClozetteID #beautytalk #girlstalk #skincarereview #citraxclozette #cantikcitra #makeyourowncitra #tampilcantik #potd #likes #follow #bloggerindo #beautybloggerid

My addiction with sakura is not just about to see those flowers with my own eyes. But, I also love... more

My addiction with sakura is not just about to see those flowers with my own eyes. But, I also love... more
My holiday haul.——Bath set from @holy.bath, pas bgt dibawa untuk liburan, you can buy it full size or travel size yg isinya Milk Bath, Bath Salts Wild Rose dan Face Steam..Ini pertama kalinya aku nambahin bath salt & milk bath pas berendam, and I really love it, wanginya so relaxing, milk bath sendiri aromanya seperti susu bubuk dan aku campur dgn bath salt yg wanginya lebih calming. Travel kit ini bikin pengalaman berendam jd lebih fun.

My holiday haul.——Bath set from @holy.bath, pas bgt dibawa untuk liburan, you can buy it full... more

My holiday haul.——Bath set from @holy.bath, pas bgt dibawa untuk liburan, you can buy it full... more
pure love ❤.#clozetteID #RyuOzoraHalim #GwenOzoraHalim #love#familygoal #brothersister #brothersistergoal

pure love ❤.#clozetteID #RyuOzoraHalim #GwenOzoraHalim #love#familygoal #brothersister... more

What you see is what you get. 💙 📸 @mirasahid 😘..#clozetteid #starclozetter #clozettehijab #clozettedaily #ootd #wiwt #hotd #fashion #love #life #hijabootdindo  #maroon #workingmom #socialmediamom #OppoF7

What you see is what you get. 💙 📸 @mirasahid 😘..#clozetteid #starclozetter #clozettehijab... more

What you see is what you get. 💙 📸 @mirasahid 😘..#clozetteid #starclozetter #clozettehijab... more
I’m thankful for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The love. Everything. It made me who I am today.  Feeling 22! Thank you everyone for your lovely wishes✨I love u so much.#ootdasia #lookbookindonesia #ootdfashion #fashion #lookbook #fashionblogger #fashionable #ootd #ootdsubmit #pesonaindonesia #bloggerstyle #vloggerlifestyle #ootdgoals #ootdinspiration #makeuplooks #fashionootd #ootdlovers #ootdguide #ootdinspiration #ootddaily #clozetteid

I’m thankful for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The love.... more

I’m thankful for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The love.... more
H-1 kan ya? Capek euy liat pemilu tahun ini. Semoga setelah besok udahan berantem dan claim-claim merasa paling benernya. Karena siapa pun Presidennya, kayak tulisan di t-shirt gue, I just “Damn I Love Indonesia”. Peace! ✌🏻
.
.
.
.
.
#coffee #coffeeshop #tshirt #tulisankaos #indonesia #election #vote #onemoreday #damniloveindonesia #time #shotoniphone #potrait #vscofilter #presetslightroom #ootd #clozetteid

H-1 kan ya? Capek euy liat pemilu tahun ini. Semoga setelah besok udahan berantem dan claim-claim... more

H-1 kan ya? Capek euy liat pemilu tahun ini. Semoga setelah besok udahan berantem dan claim-claim... more
Hello everyone, 
Ada paket menarik di @sociolla nih, produk-produknya dari @cosrx dan sedang promo seharga Rp. 450.000 (hemat Rp.90k). Advanced Snail 96 Mucin Power Essence dan Advanced Snail 92 All in one cream.

Product Benefits: 
1.	Advanced Snail 96 Mucin Power Essence:
o	Membuat kulit lebih muda dan mencerahkan kulit
o	Membuat kulit lebih kenyal dan halus
o	Memperbaiki kulit rusak
o	Menutrisi kulit
o	Menjaga kelembaban kulit 
2.	Advanced Snail 92 All in One Cream
o	Membuat kulit lebih muda dan mencerahkan kulit 
o	Menjaga kulit tetap kenyal 
o	Membuat kulit lebih kencang dan kuat 
o	Mencegah masalah kulit
o	Menjaga kelembaban kulit 
Aku pribadi sudah menggunakan All in One Cream nya dan ternyata untuk perawatan optimal, gunakan Snail Essence dilanjutkan dengan pemakaian Snail Cream

Rasanya lembut sekali di kulit dan nyaman. Tidak oily atau greasy, bisa melembabkan kulit seharian tanpa ada masalah. Kulitku juga jauh dari iritasi dan kekeringan karena kandungannya yang melindungi dan menutrisi. •	Produk mengandung snail filtrate, tapi 100% cruelty-free (no animal harm at all) •	Untuk semua jenis kulit 
Udah pernah cobain belummn?? Link to purchase on my bio ya.

#cosrx #sociolla #love #skincare #skincareroutine #musthave #snails #musttry #recommended #Koreanbeauty #ClozetteID #1minvideo #1minreview #moistskin #essence

Hello everyone, Ada paket menarik di @sociolla nih, produk-produknya dari @cosrx dan sedang promo... more

Hello everyone, Ada paket menarik di @sociolla nih, produk-produknya dari @cosrx dan sedang promo... more
It's so different when you change your hair color, you treated so differently. It's a very funny experience. It's fun. I love changing up my hair and it's always on @etiennehairdressing @ctine.et ✨
This time it's Azure Blue 💙
What do you think?? •
•
#clozetteid #cotd

It's so different when you change your hair color, you treated so differently. It's a very funny... more

It's so different when you change your hair color, you treated so differently. It's a very funny... more
This is my "Type Of Makeup - Matte Makeup Look" Makeup Collaboration with @beautycollab.id 💙 .Aku memang penyuka makeup matte karena memang cocok utk tipe kulit berminyak seperti aku. Dan aku memilih look PINKY MATTE ini ya karena I love Pink & Nuansa Pink di makeup itu bikin kita tambah fresh & cute. Jadi kelihatan lebih awet mudalah yaw 😊. Yuk, cek hasil makeup teman-teman aku... @lorrainebertha@derarya@dwinov89@vinalvinul@inabunaa@ndaruptrls_@ameynunnik@zia.rizqi@gertrudtatya@steffanyanggrelia@adeaprianitaa@iragunawan04@dia.kartika29@nuybiebeauteen@reginearly@ichanolita@nisanurida@fannykkim@indah_cu@sweetirtup@putritujuh@retno.anawati@foxxez_#TypeOfMakeupBeautyCollabID #MatteMakeupBCID #BeautyCollabID #BCollabID #clozetteid

This is my "Type Of Makeup - Matte Makeup Look" Makeup Collaboration with @beautycollab.id 💙... more

This is my "Type Of Makeup - Matte Makeup Look" Makeup Collaboration with @beautycollab.id 💙... more
Sometimes you just need —
to be selfish and take care of you.
If they love you,
they’ll understand 🌻
.
.
.
#clozetteid 
#seoul 
#seoulcity 
#seoulcityview 
#seoultravel 
#namsantowerseoul 
#cherryblossom 
#springvibes 
#springholiday 
#tephtraveldiary 
#bluesky 
#sky 
#southkorea 
#travel 
#traveldiary

Sometimes you just need — to be selfish and take care of you. If they love you, they’ll... more

Sometimes you just need — to be selfish and take care of you. If they love you, they’ll... more
Siapa yang gemes banget pengen nyobain @pondsindonesia POND'S GLITTER GLOW? 🦄🤩✨ Ada 4 produk yang udah aku cobain nih : Glitter Moisture Stick, Peel-Off Glitter Mask, Glitter Cream dan Glitter Duo Powder. Well dari ke-4 produk diatas, nggak ada yang nggak aku suka!!!! 🤷‍♀️ Bingung nggak sih? Abisnya bagus banget, di foto ini semua produknya aku pakai di wajahku.Peel-Off Glitter mask yang aku pakai sebelum ritual make up-an cucok banget! Trus si Glitter Cream yang bikin wajahku aku kelihatan glowing and iridescent, like a pearl 🥰 abis itu lanjut pakai si Glitter Moisture Stick yang super praktis banget, you'll love this one if you love dewy look with holographic enhancement to your face.Si Glitter Duo Powder (Yellow and Purple) yang so magical. Butiran bedaknya halus banget dan aku mix kedua warnanya untuk jadi sentuhan holographic yang so magical di upper cheek, di tulang hidung dan cupid's bow. I LOVE IT SO MUCH! 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄 #BornUnicorn #SparkYourUnicornGlow #PondsGlitterGlow#GlitterGlowReview#ClozetteID

Siapa yang gemes banget pengen nyobain @pondsindonesia POND'S GLITTER GLOW? 🦄🤩✨ Ada 4... more

Siapa yang gemes banget pengen nyobain @pondsindonesia POND'S GLITTER GLOW? 🦄🤩✨ Ada 4... more
My basic moods : 😐🙂😁
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #dewibeautydiary #makeup #instamakeup #eyeshadow #lipstick #lip #lips #beauty #beautiful
#love #followback #photooftheday #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #instacool #follow #commentforcomment

My basic moods : 😐🙂😁 . . . . . . #clozetteid #dewibeautydiary #makeup #instamakeup... more

My basic moods : 😐🙂😁 . . . . . . #clozetteid #dewibeautydiary #makeup #instamakeup... more
•
New comers from @moayu_id di pertengahan bulan April.

Saya baru tahu brand ini, dan ternyata ada sejak 2011. Terima kasih untuk @hijabinfluencersnetwork yang sudah mengenalkan saya dengan brand Moayu Beautycare 💓

In frame:
1. Moayu Beautycare Shampoo Relaxing Green Tea Lemon Essential Oil 60 ml -- kemasannya praktis dan cocok dibawa untuk berpergian. Semoga isinya juga cocok di rambut saya.

2. Moayu Beautycare Body Lotion Lovely Hana Series with Orange Mandarin and Tagete Essential Oil 60 ml -- desain packaging losionnya cakep, wanginya juga enak ramah di hidung.

3. Moayu Beautycare Beauty Salt Calming Ora Lavender Oil 5p gr -- belum Uni buka, jadi belum tahu warnanya tapi kalau diraba butirannya lebih besar dari garam.

4. Moayu Beautycare Body Scrub  Chocolate with Ylangylang Essential Oil 55 g -- akan dicoba malam ini, apalagi saya belum pernah coba body scrub cokelat, mudah-mudahan cocok 🥰

Produk mereka tanpa paraben, lanolin, PABA, dan tidak diujicobakan pada hewan. Produknya pun sudah terdaftar BPOM dan Halal dari MUI, Masya Allah!

Apakah kamu sudah kenal brand Moayu atau baru tahu juga? Tertarik untuk mencoba produknya?

____________________
#clozetteid #makeupflatlay #skincare #bodycare #Moayu #YouWillKnowTheReason
#Flatlay #flatlays #flatlaystyle #flatlayforever #flatlaytoday #flatlayoftheday #flatlaysquad #flatlaythenation #flatlaylove #flatlayphotography #flatlayinspiration #flatlayfever #flatlayinspo #flatlaydaily #flatlaycollective #flatlayua #flatlaystyling #flatlayaddict
#HijabInfluencersNetwork
#HIN_WeShareGoodThings
#RekomendasiUniDzalika

• New comers from @moayu_id di pertengahan bulan April. Saya baru tahu brand ini, dan ternyata... more

• New comers from @moayu_id di pertengahan bulan April. Saya baru tahu brand ini, dan ternyata... more
pretty much loving my skin rn. Ini pagi sebelum ke kantor skincare nya pake face oil dari @shylas.factory teruss sunscreennya dari #skinaqua yang SPF 30 yang tutupnya ijo itu. Hasilnya kulit glowing gini kaaaan wkwk tapi nyampe kantor minyaknya ampun-ampunan. Aku ga masalah touch up soalnya ngga pake foundation kan jadi engga ribet, cuma timpa bedak ajaa.Lipstick seperti biasa @maybelline the powder mattes top with lipgloss 🤗🤗--@beautiesquad #beautiesquad @setterspace #setterspace @bunnyneedsmakeup #bunnyneedsmakeup @tampilcantik #tampilcantik @hudabeauty #hudabeuaty #clozetteid #makeupgeek #glowingskin #makeup #skincare #naturalmakeup #makeupdewy #dewylook #glassskin #glassskinlook

pretty much loving my skin rn. Ini pagi sebelum ke kantor skincare nya pake face oil dari... more

pretty much loving my skin rn. Ini pagi sebelum ke kantor skincare nya pake face oil dari... more
Love ombre lips so much lately. An ex friend would ask me why my lipstick's applied so messily 🤣, it's easy to see why she's an ex right?

#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger #girl #asian
 #surabaya  #motd #fotd #white #smoothie #fruitsmoothie #pastelcolor #pastelcoloreddrinks #drinkstagram

Love ombre lips so much lately. An ex friend would ask me why my lipstick's applied so messily... more

Love ombre lips so much lately. An ex friend would ask me why my lipstick's applied so messily... more
NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match the location because I had 3 events all in different venues that day and therefore couldn’t carry around outfits to change 😂 BUT FOCUS ON MY SURROUNDINGS! I’m so in love with the flamingos decor and tropical flowers 😍
.
Had a tropical luncheon with friends, and was served new items on the menu. Highlight was the Caesar Salad, Gulai Salmon & Matcha Brule. MUST TRY 💯🤤 .
And good news! The owner personally just announced that you can actually take pics here. You may change outfits as well, BUT please don’t disturb others nor make others feel annoyed by you taking pics. AND please don’t take catalog/commercial-related shoots or pre-wed shoots without permission. But if you do it just for the sake of contents, you are allowed 🤗♥️ If anything, just ask to meet the manager! He’s super kind, and will immediately help you out with that.
—
📸 @steviiewong 
#PriStyleDiaries
.
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #womensfashion #tropical #fashionistas #summer #dreamy #nature #portrait #travelblogger #ootdinspiration #ootdbloggers #lotd  #fashionblog #bloggerstyle #fashion #wiwt #styleinspo #instastyle #ootdfashion #ootd #styleblogger #blogger #fashionblogger #fashionpeople #outfitoftheday #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match... more

NEW!! Tropical-inspired display in front of @onnihouse.jkt 🌺🌴 Sorry my outfit doesn’t match... more
Thank youuu @beautybloggertangerang dan @skingoals.co

Akhirnyaa bisa cobain juga it's Miss Momo, paduan tea tree dan moringa yang penuh manfaat dari anti bakteri sampai anti aging lho. 
Mudah cara pakainya, cukup mix 4tbs powder dengan air mineral/rose water/ nutritional toner favorit sampai menyatu/homogenous, lalu aplikasikan ke wajah yang bersih.

Diamkan sampai kering (15 menit cukup) dan peel off dengan santai hehe. Gak perlu effort kok nyabutnya, gentle aja. Bersihkan sisanya dengan air dan lanjutkan dengan skincare favorit. 
Dan kulit ternutrisi akan tampak dalam sekejap hehe. Rajin-rajin aja maskerannya ya.  #BBTxSkingoals #weareskingoals #teatree #moringa #bblogger #ClozetteID #beauty #facemask #beautymask #skincareroutine #1minvideo #videooftheday #1minvideo #hello #love

Thank youuu @beautybloggertangerang dan @skingoals.co Akhirnyaa bisa cobain juga it's Miss Momo,... more

Thank youuu @beautybloggertangerang dan @skingoals.co Akhirnyaa bisa cobain juga it's Miss Momo,... more
#macarons galore. Semua (serumah) suka 😆 termasuk pak bos. I love the deep dark chocolate with a hint of bitterness#yums #macaronstagram #sweet #delicious #favorite #photooftheday #ClozetteID #love #photography #beauty #colors #dessertoftheday #foodies #foodtrend

#macarons galore. Semua (serumah) suka 😆 termasuk pak bos. I love the deep dark chocolate with a... more

#macarons galore. Semua (serumah) suka 😆 termasuk pak bos. I love the deep dark chocolate with a... more
Had a lovely time at brunch @basquejkt, every weekend at brunch they have live cooking Paella, interesting to see and taste 💯💯
.
📸 by @alexxrex : “ci coba u bergaya yg ala2 high fashion gitu donk”
.
Me : ....... “misi mas bole pinjem gelas wine sama tolong diisi ya mau buat foto” 🤪 bingung mau bergaya gimana untung fotografer nya pro jadi hasilnya baguss 🤩
.
Anyway i was wearing new collection from @atsthelabel 👌🏻
.
.
#basquebrunch #basquejkt

Had a lovely time at brunch @basquejkt, every weekend at brunch they have live cooking Paella,... more

Had a lovely time at brunch @basquejkt, every weekend at brunch they have live cooking Paella,... more
Yesterday I'm trying a new product of Citra Sakura Fair UV Facial Cream Powder as a primer before make up. My oily face become normal and also tone up. It's contains UV protector , vitamin B3, B6, C, and E to nourish my skin and yes it did. I love the smell of sakura flower. 🌸🌸 #bebeautywithmelgib #clozetteid #citrasakurapowdercream #citrasakura #makeyourowncitra #cantikcitra #citraxclozette

Yesterday I'm trying a new product of Citra Sakura Fair UV Facial Cream Powder as a primer before... more

Yesterday I'm trying a new product of Citra Sakura Fair UV Facial Cream Powder as a primer before... more
Annyeong, saat ini memang lagi ramai banget campaign untuk less plastic. Sedih ya lihat video banyak banget hewan yang hidup di laut mati karena limbah plastic belum lagi lihat laut yang hitam dan kotor ugh !.Nah dari sekarang yuk kita mulai perubahan dari hal kecil, mengurangi plastik dengan tidak menggunakan straws dan lebih baik bawa straws sendiri :) fyi @bogagroup_id punya bamboo straws yang ramah lingkungan check socia media nya ya buat info lebih lanjut .Start love your earth from yourself 💕..#timetravel #bogalessplastic #loveyourself #youdeservetobehappy #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #lookbookindonesia #ootd #popbelaootd #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #april #2019

Annyeong, saat ini memang lagi ramai banget campaign untuk less plastic. Sedih ya lihat video... more

Annyeong, saat ini memang lagi ramai banget campaign untuk less plastic. Sedih ya lihat video... more
Selamat pagi ....Semangat Senin ya. Nah ini lipstik Pixy Matte In Love kalau diaplikasikan di bibir Ada yang bilang bagus pakai yang warnanya pink no 505. Tapi ada juga yang bilang bagus juga yang 408 Merry Orange. Kalau saya sih memang suka keduanya. Suka mikir dan pertimbangan cukup lama sebelum memutuskan milih shade lipstik , sayang kalau udah beli dan jarang kepakai. Emang selalu dipakai sampai habis? Ya iya, kalau salah Shade sih saya kasihkan ke yang mau. Kalau menurut teman-teman saya cocok pakai yang mana? Slide 2 no 408Slide 3 no 505 😁...#Clozetteid #Review #Lipstick #Pixy #beautiesquad #malangbeautyinfluencer #malangbeautyblogger #pixymerryorange #beautyenthusiast #bloggerperempuan #emakbloggermalang #beautytalk

Selamat pagi ....Semangat Senin ya. Nah ini lipstik Pixy Matte In Love kalau diaplikasikan di bibir... more

Selamat pagi ....Semangat Senin ya. Nah ini lipstik Pixy Matte In Love kalau diaplikasikan di bibir... more
Check out my Instastory highlight (under “vo beauty”) about this @vo.beautyco Manuka Honey mask! You know I love a good face mask, and this one is perfect for when your skin has a lot of redness, and/or feels dry, dull & congested. •
I bought the 2oz jar for $55. This mask also comes in 1oz jar if you prefer a smaller one just to try it first. I can’t wait to see how my skin will look like as I use this mask regularly.
•
•
•
#hamont #skincare #skincarereview #cleanbeauty #cleanskincare #greenbeauty #honestreview #facemask #manukahoney #manukahoneymask #facemasking #canadianbrand #canadiancompany #supportsmallcanada #shopcanadian #canadianskincare #canadian #shopcanada #shopsmallcanada #bbloggersca #bbloggers #clozette #clozetteid #toronto #torontomakeupartist #skincarefirst

Check out my Instastory highlight (under “vo beauty”) about this @vo.beautyco Manuka Honey... more

Check out my Instastory highlight (under “vo beauty”) about this @vo.beautyco Manuka Honey... more
Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a big leap on your lifeCongrats for your engagement and all the best for the big day :).Even we always in love and hate relationship, I always pray to God to always protect you, health, success and all the good happy things for you.I might be not the best sister in the world, but I will got ur backLaff you, dek!.Sincerely,Your 'youngest' sister :).Ps: swipe for more pics yaw.#stylieandfoodie #livelovelifelaughlust #blogger #bloggerceria #tetapsemangat #365post2019 #ootd #clozetteid #stylie #therealoutfitgram #styledaily #dailystyles #streetstyle #realoutfitgram #thestreetograph #looksootd #lookbookindonesia #fashionblogger #styleblogger #style #fashion #fashionbloggerindonesia

Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a... more

Hey @tyows !.Today is your birthdayThis year is your special yearIn this new age, you will enter a... more