Be real about everything, like literally everything. Whatever people called and judge  you, don’t take it personal.
//
Maybe sometime, you will hate what people say about you, trust me. But, make sure that, you still believe in your self because you are unstoppable. //
Keep hustling guys to reach your happiness, not just a certain amount of money or nunbers, but.....a real happiness. You might be sad and unhappy right now, but there’s no way you can be sad forever ❤️ //
Love you all and have a great day:)
–
📸. @andytumiwa .
.
.
.
.
#ijulwardrobe #retrofashion #urbanretro #casualretro #denimlife #menswearblog #menfashionblogger #menswearblogger #mensfashionwears #wiwtmen #whatwhenwear #bloggerindonesia #fashionbloggercommunity #fashionbloggerindonesia #fashioncommunity #simpledayout #todaysoufit #bloggercommunity #indolookstyle #ootdbloggers #clozetteid #theshonet

Be real about everything, like literally everything. Whatever people called and judge you, don’t... more

Be real about everything, like literally everything. Whatever people called and judge you, don’t... more
#MiniTutsbyTami menggunakan 3 produk dari @sanaturelofficial by @shandyaulia 💐.Products I Used👇💐 SA Naturel All Day Natural Eyeshadow & ConcealerJadi dalam 1 palette itu ada 3 eyeshadow dan 1 concealer💐 SA Naturel Loose Powder 'Camel'💐 SA Naturel Hydrating Lipgloss 'Night Sky' (keseluruhan bibir) & 'Summer Love' (bagian dalam bibir).Kalian bisa dapatkan produk ini di store @lunadorii atau official storenya di Shopee👩‍🏫.#sanaturel #bunnyneedsmakeup #makeuptutorialindonesia #tutorialmakeup #tutorialmakeuplokal #dwiendahpusparini #tutorialmakeupsimple #clozetteid

#MiniTutsbyTami menggunakan 3 produk dari @sanaturelofficial by @shandyaulia 💐.Products I... more

#MiniTutsbyTami menggunakan 3 produk dari @sanaturelofficial by @shandyaulia 💐.Products I... more
Like Us
FUN FACT: not everyone loves to eat rice for their breakfast. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀//⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀To be honest, as for my breakfast I would prefer cereal or oatmeal. But,if I wanted to eat rice, then grilled chicken or just a regular fried chicken or maybe a simple fried rice worked. But how about you guys? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#thursday #eatingdiaries #dietmulaibesok #rice #foodlife #bloglifestyle #bloggerindonesia #menfashionblog #foodforlife #breakfasttime #indokuliner #flatlaysindonesia #flatlaysquad #flatlaymood #moodboards #indofoodies #happysaturdayeveryone #unsplash #throwbackshoot #reeditchallenge2019 #clozetteid #theshonet

FUN FACT: not everyone loves to eat rice for their breakfast.... more

FUN FACT: not everyone loves to eat rice for their breakfast.... more
What a dreamy place to be.The apartment looks like a place where Monica and Rachel used to live 😍 #dressoftheday #universalstudio #themepark #family  #mango #beauty #bigbird  #love #modern  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #rollercoaster  #outfit #apartment  #show  #hollywood  #style #friends  #ClozetteID#USS  #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore #architecture

What a dreamy place to be.The apartment looks like a place where Monica and Rachel used to live... more

What a dreamy place to be.The apartment looks like a place where Monica and Rachel used to live... more
The coolest yet happiest wedding i’ve ever attended. You definitely can feel the love in the air. Once again, congratulations Kak @nisca_ ✨

The coolest yet happiest wedding i’ve ever attended. You definitely can feel the love in the air.... more

The coolest yet happiest wedding i’ve ever attended. You definitely can feel the love in the air.... more
*insert Kirby gif here* 🌸🔪 For this simple #makeupoftheday, here I paired my old love, @chanel.beauty Rouge Coco Michele, with my current fave blush from @rollover.reaction: Haloblush in Cajun. Look how these two complement each other, creating a perfect innocent, igari look 😉✨
.
.
#fotd #clozetteid #circlelens #puppyeyes #sbybeautyblogger #surabayabeautyblogger #beautybloggers #bbloggerid #bblogger #makeuplook #makeupoftheday #faceoftheday #contactlens #x2blinkchallenge #x2 #x2softlens #メイク #今日のメイク #コスメ #コーデ #かわいい #かわいい💕 #可愛い #SBBxX2 #igarimakeup #igari

*insert Kirby gif here* 🌸🔪 For this simple #makeupoftheday, here I paired my old love,... more

*insert Kirby gif here* 🌸🔪 For this simple #makeupoftheday, here I paired my old love,... more
Thank you for your Great Hardwork mas @aisyarif1965 #jakartayouthmeetup #jakartafashionweek ...#instafashion #instalifestyle #blogger #instablog #instablogger  #like4like #fashion #lifestyle #youth #creative #love #luseechingu #luseechinsahabatkorea #sahabatkorea #supports #친구 #패션 #드자이너 #ootd #fashionpeople #SOCOnetwork #clozetteid

Thank you for your Great Hardwork mas @aisyarif1965 #jakartayouthmeetup #jakartafashionweek... more

Thank you for your Great Hardwork mas @aisyarif1965 #jakartayouthmeetup #jakartafashionweek... more
One of our most favorite place to be 😍

The whole store smells so good.

We love rainbow, all of their bath bubbles and for the perfumes, as unique as they are, we stick to karma and lust 😁. #travelwithCarnellin #traveldiary #musttry #lush #musthave #gorgeous #bath #beauty #skincare #toiletries #naturalskincare #Clozetteid #facemask #beautystore #beautyexperience #igdaily

One of our most favorite place to be 😍 The whole store smells so good. We love rainbow, all of... more

One of our most favorite place to be 😍 The whole store smells so good. We love rainbow, all of... more
Selamat pagi ...
.
.
Suka banget eyeshadow @lakmemakeup yang super pigmented.
.
.
---
#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #makeup #lakme#ootd#lookoftheday#fashion#fstyle#love#wiwt#whatiwore#whatiworetoday#outfit#clothes#wiw#mylook#fashionista#todayimwearing#instastyle#instafashion#outfitpost#fashionpost#todaysoutfit#fashiondiaries #clozetteid #fff #likeforlike

Selamat pagi ... . . Suka banget eyeshadow @lakmemakeup yang super pigmented. . . ---... more

Selamat pagi ... . . Suka banget eyeshadow @lakmemakeup yang super pigmented. . . ---... more
Love this natural products from @naifcare_id I have tried shampoo, conditioner, and hand cream. Naif adalah produk yang terbuat dari 100% natural ingredients dan made in Netherlands. Sebelumnya anak-anak aku sudah cobain shampoo khusus baby, but now Naif juga punya untuk adult too!My honest review :💚Shampoo and conditioner mengandung flaxseed oil, linseed, dan sunflower oil, membuat rambut jd halus, ternutrisi dan lebih sehat.💛Hand cream wangi nya enak banget! Wanginya soft, trus bikin kulit lembab dan gak lengket.😍.#naifcare #beauty #clozetteid #lifestyle #style

Love this natural products from @naifcare_id I have tried shampoo, conditioner, and hand cream.... more

Love this natural products from @naifcare_id I have tried shampoo, conditioner, and hand cream.... more
Semangkaaaa 🍉..🌈 @lagirlindonesia Pro conceal🌈 @maybelline stay matte foundation🌈 @venuscosmeticind marcks venus powder🌈 Focallure endless posibilities🌈 @maybelline hyper sharp🌈 @inezcosmetics Professional Color eyeshadow palette🌈 @sleekmakeup ultra v brights🌈 @thefaceshopid Coral Blush🌈 @makeoverid Riche Highlighter🌈 @romandyou  @hicharis_official .🌈 @bulumata_love.......#reginapittutorial#reginapitcom #sbyglamsquad#bvlogger #bvloggerid #indobeautygram #Clozetteid  #indonesiababe #bunnyneedsmakeup #sbybeautyblogger  #beautiesquad #IVGBeauty #indovidgram #indovlogger #setterspace #kbbvfeatured #beautybloggerindonesia

Semangkaaaa 🍉..🌈 @lagirlindonesia Pro conceal🌈 @maybelline stay matte foundation🌈... more

Semangkaaaa 🍉..🌈 @lagirlindonesia Pro conceal🌈 @maybelline stay matte foundation🌈... more
Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂

Terima kasih kakak selebgram ibukota dan kakak food blogger cipageranque sudah menyempatkan waktunya untuk bertemu dan berbincang tentang masa depan, jadi kan keliatan aku punya temennya. 😙

#clozetteid #friends #girls #livefolk #vacation #instadaily #happy #baby #iphoneonly #friendship #foodie #vintage #travelblogger #picoftheday #travel #hijab #yolo #explorebandung #bandung #photoshoot #weekend #smile #blue #photooftheday #love #cafe #photography #outdoors #throwback #tbt

Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂 Terima kasih kakak selebgram... more

Ini lagi pose "not bad" tapi dedek licik ah cakep sendiri. 😂 Terima kasih kakak selebgram... more
In pastel mood. Hijab tsantik dari sahabat aku sayang @ardiantikinasih 😘 #Clozetteid #clozettehijab #clozettedaily #ootd #wiwt #hotd #fashion #love #life #hijabootdindo #workingmom #socialmediamom #pastel #teamOPPO #OppoF7 #LisnaSays👍

In pastel mood. Hijab tsantik dari sahabat aku sayang @ardiantikinasih 😘 #Clozetteid... more

In pastel mood. Hijab tsantik dari sahabat aku sayang @ardiantikinasih 😘 #Clozetteid... more
proud to be #Indonesian featuring @oemahetnik collection, i’d love to sharing how i feel amazed with the fashion local brand especially to spread Indonesia ethnic over the world.
———
meranti top in frame, some tips, you can pair it with jeans to added more casual vibes! 💫
#PeopleWearOemahEtnik

proud to be #Indonesian featuring @oemahetnik collection, i’d love to sharing how i feel amazed... more

proud to be #Indonesian featuring @oemahetnik collection, i’d love to sharing how i feel amazed... more
Muji diskon 😁 Borong kapasnya ahhh. Asli beneran lembut dan nyaman di kulit, partikelnya juga pas buat bersihin sampe ke pori-pori dan aman, secara prosesnya jon bleach. _________#beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#partydress #clozetteIDPOTW #zaradress #coachbag

Muji diskon 😁 Borong kapasnya ahhh. Asli beneran lembut dan nyaman di kulit, partikelnya juga... more

Muji diskon 😁 Borong kapasnya ahhh. Asli beneran lembut dan nyaman di kulit, partikelnya juga... more
Makeup Go to campus😋
Jadi kangen ke kampus nh hehe😔
.
.
.
#beautybloggerindonesia #makeupisart #makeup #makeuptutorial #facepainting #makeupbynfb #art #emoticon #emoji  #100daysofmakeup #bunnyneedsmakeup #clozetteid #facepaint #cute #lovemakeup #love

Makeup Go to campus😋 Jadi kangen ke kampus nh hehe😔 . . . #beautybloggerindonesia... more

Makeup Go to campus😋 Jadi kangen ke kampus nh hehe😔 . . . #beautybloggerindonesia... more
Yamuna also known as the Jumna or Jamna is the second largest tributary river of the Ganges (Ganga) and the longest tributary in India.⁣⁣
⁣⁣
Yamuna or (Yamuna) means Holy river; Jamuna river; From the Yamuna river. Yamuna named people likes independence.⁣⁣
⁣⁣
But this time. It’s slightly difference from above explanation. I'm talking about @yamunapastry in Bali, Bumbak, precisely. If you like afternoon tea or just looking for a chit chat place. This is it! Running by local with western taste. Why? The place is picturesque. Its like finding hidden gems. When I was here, mostly the guest are local and surprisingly, I can see people on every corner of the place giggling while sipping their tea cup or just scoop out their favourite cake. ⁣⁣
⁣⁣
What I had that day was Cinnamon roll with cream cheese on top and Mocha Baileys Nougat. Personally, I really like the melted cheese cream running through in my tongue. The temptation cannot be explained with words. Because I'm not a big fans of cinnamon rolls. But this one, exceptional. For Mocha Baileys Nougat, its very rich & moist cake, a slice of happiness. For you who love sweetness, I think this is the best option you could have. Imagining the sensation while you take a bite of the Mocha Baileys Nougat then a sip of TWG Black tea? ☕️🍰🤤🤤⁣⁣
⁣⁣
On serious note, don’t expect if they have main course or anything else, nor coffee. Only tea and desserts. 💋💃🏻⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣📸 mine and @foodiegodisland⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #indonesianfemalebloggers⁣
⁣

Yamuna also known as the Jumna or Jamna is the second largest tributary river of the Ganges (Ganga)... more

Yamuna also known as the Jumna or Jamna is the second largest tributary river of the Ganges (Ganga)... more
Last night outfit was dope ! I love simplycity, classy and elegance. Last night wedding theme is international javanesse wedding, i guess ? Because the bride wearing long black kebaya. 
How lucky i am to have this little black dress that is versatile.. Yet it bring simple, classy and elegan vibes like a javanesse princess with black kebaya kutubaru. 
Swipe for detail outfit.

#clozetteid #clozettehijab

Last night outfit was dope ! I love simplycity, classy and elegance. Last night wedding theme is... more

Last night outfit was dope ! I love simplycity, classy and elegance. Last night wedding theme is... more
Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @zapcoid thanks to @clozetteid for having me. ..Karna masalah kulitku lebih ke kulit kering dan kusam jadi aku pilih Treatment Photo Facial Glow ala #TEAMPAOLA because i love her soo much!..Treatmentnya sendiri gak sakit menurutku gak seperti yang aku bayangkan hehe, dan staffnya ramahh bangett bikin betah lama-lama disana hihi. Lengkapnya akan ada di blog aku soon ❤#ZAPPHOTOFACIALGLOW #TEAMPAOLA #ZAPPERTAMAku #Clozetteid #ZAPXClozetteIdReview #ClozetteidReview #ClozetteXZAP

Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @zapcoid thanks to @clozetteid for having me.... more

Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @zapcoid thanks to @clozetteid for having me.... more
Senja mengajarkan kita bahwa keindahan tak harus datang lebih awal⁣⁣If you ask me why I love sunset? ⁣Because whatever happened in the entire day, you can still get a beautiful thing in the end. 🌞💃🏻❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #indonesianfemalebloggers

Senja mengajarkan kita bahwa keindahan tak harus datang lebih awal⁣⁣If you ask me why I love... more

Senja mengajarkan kita bahwa keindahan tak harus datang lebih awal⁣⁣If you ask me why I love... more
When I look at my first love: FOOD!.Buat penggemar roti, cake dan pudding cobain deh ke La Mouette Cafe & Bakery. Saya suka banget sama puddingnya yang kalo kata @margaapsari kayak pudding gyukaku. ..Nameraka pudding ini sebenernya karamel pudding. Pudding dengan bahan dasar susu + kuning telor ini teksturnya lembut dan gak bau amis. Berpadu dengan karamel cair, bikin rasanya manis+gurih dan lembut gitu uwuwuwu. ..Ajakin aku jajan dong plis. #fotdibb #bbloggerid #indobeautygram #clozetteid #fdbeauty #indonesianbeautyblogger #BPers #Beautiesquad #bloggerceriaID #bloggerceria #bloggerperempuan #fotdibb #indonesianfemaleblogger #beautybloggerID #bblogger #bloggerjakarta #femalebeautyblogger #indonesianfemalebloggers #hijabblogger #hijabblog #bloggerhijab #hijabstyle

When I look at my first love: FOOD!.Buat penggemar roti, cake dan pudding cobain deh ke La Mouette... more

When I look at my first love: FOOD!.Buat penggemar roti, cake dan pudding cobain deh ke La Mouette... more
August 18, 2019Stop or being Unstoppable ?Mungkin ada orang yang bilang "ngapain sih jadi blogger" ? Nyoba-nyobain produk, kalau ga cocok malah jadi jerawat. Dulu sering banget di cap "kelinci percobaan". But I don't think so. I love to share my thoughts about beauty and I hope I can help a lot of people through it. That's why I write a lot of articles on my blog.Oh ya, dulu saat aku jerawatan, aku sering banget denger "ih kok jadi jerawatan? Mending berhenti deh coba-coba produk daripada makin parah" "dih, masa beauty blogger jerawatan". Some people tell me that my acne and PIH won't heal, it's disgusting and etc.But here I am, I can go through it all. My acne is healed, dan banyak yang nanya ke aku gimana caranya. And now, I want to share my experience with you, yes you ! All of my acne fighter friends. Be unstoppable, and believe in yourself no matter how people judge you. Tak berhenti untuk melakukan passionku, karna aku #TakTerhentikan.This is my story, now tell us yours ! ❤Jangan lupa share cerita kalian, tag @sunsilkid dan hastag #TakTerhentikan #TakTerhentikanChallenge. Kamu bisa memenangkan hadiah Heart to Heart talk with @raisa6690 dan @isyanasarasvati. Cuma sampai 31 Agustus 2019 loh. Good luck !

August 18, 2019Stop or being Unstoppable ?Mungkin ada orang yang bilang "ngapain sih jadi blogger"... more

August 18, 2019Stop or being Unstoppable ?Mungkin ada orang yang bilang "ngapain sih jadi blogger"... more
Indulging my self with “Crunchy Crunchy” ice cream from @orbitgelato, Perfect for hot weather. The taste of this ice cream is so rich, perfect sweetness, and i love the texture too.#orbitgelato #clozetteid #foodreview

Indulging my self with “Crunchy Crunchy” ice cream from @orbitgelato, Perfect for hot weather.... more

Indulging my self with “Crunchy Crunchy” ice cream from @orbitgelato, Perfect for hot weather.... more
Angkat beban... Beban kehidupan 😅 ... ... #clozetteID #Revanisanabella #explorebandung #bandung #love #Beautyrangers

Angkat beban... Beban kehidupan 😅 ... ... #clozetteID #Revanisanabella #explorebandung #bandung... more

Angkat beban... Beban kehidupan 😅 ... ... #clozetteID #Revanisanabella #explorebandung #bandung... more
Seneng banget pake tas @beams_official ?Seneng 😁 pas banget dipake buat traveling, karena dalamnya banyak compartment yang kalau ngambil apa dan taronya juga gampang. Bahannya super ringan, jadi dibelakang tetep pake backpack buat barang anak kecil (tissue, wipes, baju ganti++) while the essentials ada di tas #HelloKitty x #CrayonShinchan x #TokyoCultureArt ini___________ #beauty #carnellinstyle #love #jeansoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#floraldress  #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore

Seneng banget pake tas @beams_official ?Seneng 😁 pas banget dipake buat traveling, karena... more

Seneng banget pake tas @beams_official ?Seneng 😁 pas banget dipake buat traveling, karena... more
Lebih dari sekedar Merdeka🇮🇩.Udah ngetik panjang-panjang tentang definisi merdeka ala ibuibu yg curhat trus delete, ketik lagi trus delete, lupa ini buat caption bukan nulis diblog 🤣. Intinya sih merdeka buatku tuh cukup bebas bertanggung jawab melakukan hal-hal yg aku suka, menyalurkan hobi yg kini jadi pekerjaan sampingan juga. Bebas bertanggung jawab untuk bisa punya me time. Bebas bertanggung jawab untuk bisa selonjoran mainan hp, intinya do what i love to do tanpa komentar pedas atau judgemental lainnya.... Merdekaaa🇮🇩..#ootd #hootd #fashionblogger #clozetteid #hijabinspiration #fashion #momblogger #intafashion #style

Lebih dari sekedar Merdeka🇮🇩.Udah ngetik panjang-panjang tentang definisi merdeka ala ibuibu... more

Lebih dari sekedar Merdeka🇮🇩.Udah ngetik panjang-panjang tentang definisi merdeka ala ibuibu... more
Loving it!

New #mercuryduo bag 💗

Feminine banget yah, super suka sama bentuk dan dalamnya ada dompet juga loh that comes with the purse. 20$ worth spend, dapet majalah and the bag too

#bags #pouch #love #travelwithCarnellin #hello #letsgo #travelingbag #traveldiary #kinokuniya #Clozetteid #mercuryduo #pinkbag #purse #partybag #sweet

Loving it! New #mercuryduo bag 💗 Feminine banget yah, super suka sama bentuk dan dalamnya ada... more

Loving it! New #mercuryduo bag 💗 Feminine banget yah, super suka sama bentuk dan dalamnya ada... more
Gatau lah ini makeup apa, semalem mau cari inspirasi tbtb internet we bafvck banget, jadi ngasal ajah udah gambar gini wkwkwk 😂😂😂...#beautybloggerindonesia #makeupisart #makeup #makeuptutorial #facepainting #makeupbynfb #art #emoticon #emoji  #100daysofmakeup #bunnyneedsmakeup #clozetteid #facepaint #cute #lovemakeup #love

Gatau lah ini makeup apa, semalem mau cari inspirasi tbtb internet we bafvck banget, jadi ngasal... more

Gatau lah ini makeup apa, semalem mau cari inspirasi tbtb internet we bafvck banget, jadi ngasal... more
This place is a gem! I got my first photo facial here and it made my face feel moisturized and rejuvenated for days after. The staff are welcoming, the decor is lovely and the treatment itself was excellent and indeed I did come out feeling radiant. I can't wait to go back for another treatment!🖤 #zapphotofacialglow #clozetteid 
#zapxclozetteidreview  #zappertamaku #clozetteidreview #clozettexzap

This place is a gem! I got my first photo facial here and it made my face feel moisturized and... more

This place is a gem! I got my first photo facial here and it made my face feel moisturized and... more
Alhamdulillah yaaa, semua pasti ada jalannya, ada waktunya, ada gilirannya. Asal Allah izinkan, mau bagaimana pun rintangannya pasti terjadi. Keep hamasah! 💙..#Clozetteid #clozettehijab #clozettedaily #ootd #wiwt #hotd #fashion #love #life #hijabootdindo #workingmom #socialmediamom #pastel #teamOPPO #OppoF7 #LisnaSays👍

Alhamdulillah yaaa, semua pasti ada jalannya, ada waktunya, ada gilirannya. Asal Allah izinkan, mau... more

Alhamdulillah yaaa, semua pasti ada jalannya, ada waktunya, ada gilirannya. Asal Allah izinkan, mau... more