..Walaupun beberapa hari ini selalu hujan jangan lupa jaga kesehatan ya terutama kesehatan keluarga ..#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #ootd #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #newyear #makeup #glowing #zalora #skirt

..Walaupun beberapa hari ini selalu hujan jangan lupa jaga kesehatan ya terutama kesehatan keluarga... more

..Walaupun beberapa hari ini selalu hujan jangan lupa jaga kesehatan ya terutama kesehatan keluarga... more
Twinning in @cottonink Lunar New year collection ๐ŸŠ ! Restyled my @cottonink shirt dress as my outerwear โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #YouxCottonink #LNYinCOTTONINK .
.
.
.
.
.
.
.

#Personalstyle #style #wiw #outfitoftheday #lookoftheday #igstyle #ootd #Aboutalook #styleguide #fashionblog #fashiondaily #steviewears #RamuneMe #247Wardrobe #RamuneStyleTips #sonyforher #clozetteid

Twinning in @cottonink Lunar New year collection ๐ŸŠ ! Restyled my @cottonink shirt dress as my... more

Twinning in @cottonink Lunar New year collection ๐ŸŠ ! Restyled my @cottonink shirt dress as my... more
Like Us
Take your time to refresh your mood
Find this straight jeans and itโ€™s really comfortable ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Happy TGIF ๐Ÿ–ค
.
.
.
.
.
#clozetteid #jeans #ootdfashion #lookoftheday #look #koreanfashion #fashionblogger #blogger #ootdindo

Take your time to refresh your mood Find this straight jeans and itโ€™s really comfortable ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ... more

Take your time to refresh your mood Find this straight jeans and itโ€™s really comfortable ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ... more
Todayโ€™s goals: Coffee and kindness. Maybe two coffees, and then kindness. #clozetteid #ootdindo #ootdmagazine #ootdfashion #ootdfash #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #clothes #wiw #outfitpost #ootd #todaysoutfit #fashiondiaries  #fashionblogger  #outfitoftheday  #fashionista  #streetstyle #bape

Todayโ€™s goals: Coffee and kindness. Maybe two coffees, and then kindness. #clozetteid #ootdindo... more

Todayโ€™s goals: Coffee and kindness. Maybe two coffees, and then kindness. #clozetteid #ootdindo... more
..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok genks.. ( tapi apa daya aku malu sama umur).Blezzer @zaloraShoes @zalora.#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #ootd #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #newyear #makeup #glowing #zalora

..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok... more

..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok... more
Dance.#beauty #carnellinstyle #love #shoes  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#dressoftheday  #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #blackdress  #shoesoftheday @warehouse.uk

Dance.#beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography... more

When they ask you,โ€œWhy youโ€™re doing too muchโ€.Tell them, itโ€™s because you wantso much more. Dust settles. Queens donโ€™t โ˜˜๏ธ...#clozetteid #henshinjakarta #outfitoftheday#kissmylook#outfitselfie#lookdelgiorno#outfitinspiration#lookoftheday#fashiondiariesmoda#todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#influencersurabaya #influencerjakarta

When they ask you,โ€œWhy youโ€™re doing too muchโ€.Tell them, itโ€™s because you wantso much more.... more

When they ask you,โ€œWhy youโ€™re doing too muchโ€.Tell them, itโ€™s because you wantso much more.... more
Sabtu kemarin aku hadir diacara event The Launch of @erha.dermatology Skin & Hair Series at@watsonsindo , happy banget sekarang aku bisa membeli rangkaian skincare dan hair seriesnya di Watson.Cerita lengkapnya bakalan aku share di blog ya, ditunggu di windanasari.com guys ๐Ÿฅฐ#ERHAATWATSONS #ERHASKINANDHAIRSERIES #CARINGCURINGCLOSERTOYOU #WATSONSID #lookgoodfeelgreat #gorgeouspellbywindana #makeuplook #beauty #beautyblogger #makeuptutorial #clozetteid #collabwithwindana #beautyenthusiast #100daysofmakeup #ragamkecantikan #tampilcantik #ulzzang #kbeauty #beautyjunkie #whatiwore #bloggerstyle #summeroutfit #womenfashion #explore #lookoftheday #ootd #ragamkecantikan

Sabtu kemarin aku hadir diacara event The Launch of @erha.dermatology Skin & Hair Series... more

Sabtu kemarin aku hadir diacara event The Launch of @erha.dermatology Skin & Hair Series... more
Today forecast, windy with a chance of awesomeness ๐Ÿ˜Ž_________Mulai hari ini semua design nail art, baju-baju di mall, dan sebagainya akan didominasi dengan warna merah, a color of which I'm not a fan of. Maklum, dari kecil emang engga gitu rayain imlek. _________#beauty #carnellinstyle #love #shoes  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#dressoftheday  #bluedress  #travelwithCarnellin #colors

Today forecast, windy with a chance of awesomeness ๐Ÿ˜Ž_________Mulai hari ini semua design nail... more

Today forecast, windy with a chance of awesomeness ๐Ÿ˜Ž_________Mulai hari ini semua design nail... more
Encok buk? ๐Ÿคช
.
.
.
.
.
.
.
๐Ÿ“ท @marinaassantoso
#LDYootd #ootd #ootdfashion #fashiondiaries #clozetteid #lookbook #lookoftheday #lookbookindonesia #monochrome #monochromatic

Encok buk? ๐Ÿคช . . . . . . . ๐Ÿ“ท @marinaassantoso #LDYootd #ootd #ootdfashion #fashiondiaries... more

Encok buk? ๐Ÿคช . . . . . . . ๐Ÿ“ท @marinaassantoso #LDYootd #ootd #ootdfashion #fashiondiaries... more
..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi sold out .....lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #ootd #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #newyear #makeup #glowing #wedding #hm

..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi... more

..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi... more
terkadang buat yg terbaik sama orang yang udh gak nganggep kitanya lagi tuh percuma yang ada buat sakit hati 
tapi balik lagi dari kitanya. krna ada pepatah bilang โ€œberbuat baiklah kepada semua orang, jangan pilihโ€

happy sunday ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootdfashion #ootd #look #lookoftheday

terkadang buat yg terbaik sama orang yang udh gak nganggep kitanya lagi tuh percuma yang ada buat... more

terkadang buat yg terbaik sama orang yang udh gak nganggep kitanya lagi tuh percuma yang ada buat... more
(baru tau) ternyata design toko Uniqlo di Jepang, itu sangat dinantikan lho. Tiap seasonsnya, mereka selalu punya fresh ideas yang bikin layout dan design tokonya sangat menarik. โ€”โ€”โ€”โ€”-wearing #jumpsuit by @paisielondon โ€”โ€”โ€”โ€”- #uniqlo #design #layout #designinterior #designinspiration #beauty #carnellinstyle #love #dresses  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#dressup  #igbeauty #blue  #Jakarta  #blueoverall

(baru tau) ternyata design toko Uniqlo di Jepang, itu sangat dinantikan lho. Tiap seasonsnya,... more

(baru tau) ternyata design toko Uniqlo di Jepang, itu sangat dinantikan lho. Tiap seasonsnya,... more
Nothing but blue skies~๐Ÿ’โ€โ™€ #Clozetteid #ootdindo #ootdmagazine #ootdfashion #ootdfash #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #clothes #wiw #outfitpost #ootd #todaysoutfit #fashiondiaries  #fashionblogger  #outfitoftheday  #fashionista  #streetstyle #bape

Nothing but blue skies~๐Ÿ’โ€โ™€ #Clozetteid #ootdindo #ootdmagazine #ootdfashion #ootdfash... more

Nothing but blue skies~๐Ÿ’โ€โ™€ #Clozetteid #ootdindo #ootdmagazine #ootdfashion #ootdfash... more
Malam Sabtu kemana nih?#beauty #carnellinstyle #love #dresses  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#dressup  #dressoftheday #grandhyatt #singapore #greendress

Malam Sabtu kemana nih?#beauty #carnellinstyle #love #dresses #motd #lotd #ootd #photooftheday... more

At this point in my life,if itโ€™s not making me moneymaking me better or making be happy,then I donโ€™t have time for it โ›…๏ธ...#clozetteid #outfitoftheday#kissmylook#outfitselfie#lookdelgiorno#outfitinspiration#lookoftheday#fashiondiariesmoda#todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#influencer #influencersurabaya #influencerjakarta

At this point in my life,if itโ€™s not making me moneymaking me better or making be happy,then I... more

At this point in my life,if itโ€™s not making me moneymaking me better or making be happy,then I... more
Bookworm mode ๐Ÿค“

#Clozetteid #theshonet #theshonetinsiders #bloggerruangtunggu #ootdindo #ootdmagazine #ootdfashion #ootdfash #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram  #clothes #wiw  #outfitpost  #ootd #todaysoutfit #fashiondiaries  #fashionblogger  #outfitoftheday  #fashionista  #streetstyle

Bookworm mode ๐Ÿค“ #Clozetteid #theshonet #theshonetinsiders #bloggerruangtunggu #ootdindo... more

Keep faith in yourselfand trust the processyouโ€™re going through.When the timing is right for you,it will all come together โ˜˜๏ธ...#clozetteid #outfitoftheday#kissmylook#outfitselfie#lookdelgiorno#outfitinspiration#lookoftheday#fashiondiariesmoda#todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#bloggersurabaya #bloggerjakarta

Keep faith in yourselfand trust the processyouโ€™re going through.When the timing is right for... more

Keep faith in yourselfand trust the processyouโ€™re going through.When the timing is right for... more
Beli ini karena gak sengaja, di skak mat sama security sephora, tapi jadi beneran suka dan pake hampir tiap hari ๐Ÿ˜@livingproofinc Perfect Hair Day Dry Shampoo review is at: https://youtu.be/6niNrJ2D0CA#beauty #carnellinstyle #love #igvideo  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #youtube  #igstyle  #design  #city #style #styleoftheday #ClozetteID#beautiful  #hairstyle  #volume  #scalpcare  #dryshampoo  #igbeauty #haircare  @livingproofuk

Beli ini karena gak sengaja, di skak mat sama security sephora, tapi jadi beneran suka dan pake... more

Beli ini karena gak sengaja, di skak mat sama security sephora, tapi jadi beneran suka dan pake... more
Meet my mini baby from @keepcool_global this Soothe bamboo mini kit have strong calming effect for acne and insect bites. it also have excellent soothing and recorvery effect can strengthen skin barrier to make healthy skin๐Ÿ’š..๐–๐ก๐š๐ญ ๐š๐ง๐ ๐ฐ๐ก๐จ ๐ฆ๐ข๐ ๐ก๐ญ ๐ฅ๐ข๐ค๐ž ๐ข๐ญ? ๐Ÿ˜๐Ÿงธ those who have acne prone skin๐Ÿงธ those who have dehydrated skin๐Ÿงธ containing 51% damyang bamboo water and 2% Derma-Clera which is good for moisturizing/ calming ur skin๐Ÿงธcontaining 7 layered hyaluronic acid for strong moisture effect๐Ÿงธ good for redness skin๐Ÿงธ good for sensitive skin๐Ÿงธ privides moisture to inner skin๐Ÿงธ quickly absorbs and does not feel sticky on the skin..๐—ช๐—ต๐—ผ ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ๐˜?๐Ÿฌ  it might feel heavy for super oily skin.. ๐Ÿ”† Rating 8/10 ..๐—ช๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐˜‚๐˜† ?.Soothe Bamboo Mini Kithttp://hicharis.net/windanasari/IUs(Or just tap link on my bio)#keepcool #soothebamboominikit #Toner #serum #LOTION #CHARIS #hicharis @hicharis_official @charis_celeb #gorgeouspellbywindana #makeuplook #beauty #beautyblogger #makeuptutorial #clozetteid #collabwithwindana #beautyenthusiast #100daysofmakeup #ragamkecantikan #tampilcantik #ulzzang #kbeauty #beautyjunkie #whatiwore #bloggerstyle #summeroutfit #womenfashion #explore #lookoftheday #ootd #ragamkecantikan

Meet my mini baby from @keepcool_global this Soothe bamboo mini kit have strong calming effect for... more

Meet my mini baby from @keepcool_global this Soothe bamboo mini kit have strong calming effect for... more
Thanks for the new @coach bag @clozetteid _________#beauty #carnellinstyle #love #coachbag  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#wishthelabel  #clozetteIDPOTW #coach #yellow  #playsuit

Thanks for the new @coach bag @clozetteid _________#beauty #carnellinstyle #love #coachbag #motd... more

Thanks for the new @coach bag @clozetteid _________#beauty #carnellinstyle #love #coachbag #motd... more
Reality: Chilling + Netflix All Day Long
Expectation: Saturday, i'm good to go lol @monomolly.id
.
.
.
#potd #ootd #lotd #clozetteid #lookbook #lookoftheday #lookdodia #style #blogger #bloggerlife #bloggersofinstagram

Reality: Chilling + Netflix All Day Long Expectation: Saturday, i'm good to go lol @monomolly.id .... more

Reality: Chilling + Netflix All Day Long Expectation: Saturday, i'm good to go lol @monomolly.id .... more
Makeup and skincare at the same time?? Bisa bangeet ๐Ÿ˜Œ akhir-akhir ini lagi suka pakai cushionnya ๐—ฃ๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—”๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ ๐—–๐˜‚๐˜€๐—ต๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ผ๐—ป 3 .Finishnya dewy healty skin gitu, spoge cushion nya unik banget perpaduan warna pink dan coklat berbentuk tornado ๐Ÿ˜ instantly makes your skin younger and brighter โœจ..๐–๐ก๐š๐ญ ๐š๐ง๐ ๐ฐ๐ก๐จ ๐ฆ๐ข๐ ๐ก๐ญ ๐ฅ๐ข๐ค๐ž ๐ข๐ญ? ๐Ÿ˜๐Ÿ’œ those who like bright and smooth skin finish๐Ÿ’œ mengandung 72% essence๐Ÿ’œ One bottle ampoule in one cushion ( untuk mencegah freckles dari sinar UV, dan mengandung whitening ampoule)๐Ÿ’œ give instant whitening effect๐Ÿ’œ cover acne scar perfectly..๐—ช๐—ต๐—ผ ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ๐˜?๐Ÿค” it might turning grey for yellow undertone skin.. ๐Ÿ”† Rating 7.5/10 ..๐—ช๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐˜‚๐˜† ?Pink Aura Cushion season 3http://hicharis.net/windanasari/IQ4 (๐จ๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ญ๐š๐ฉ ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐จ๐ง ๐ฆ๐ฒ ๐›๐ข๐จ)#dpc #Pink Aura Cushion season 3 #CHARIS #hicharis @hicharis_official @charis_celeb #gorgeouspellbywindana #makeuplook #beauty #beautyblogger #makeuptutorial #clozetteid #collabwithwindana #beautyenthusiast #100daysofmakeup #ragamkecantikan #tampilcantik #ulzzang #kbeauty #beautyjunkie #whatiwore #bloggerstyle #summeroutfit #womenfashion #explore #lookoftheday #ootd #ragamkecantikan

Makeup and skincare at the same time?? Bisa bangeet ๐Ÿ˜Œ akhir-akhir ini lagi suka pakai cushionnya... more

Makeup and skincare at the same time?? Bisa bangeet ๐Ÿ˜Œ akhir-akhir ini lagi suka pakai cushionnya... more
Aquarius mantra for 2020 :
This year I will trust the process.
I know the universe has a divine timing
for me and that everything is planning out
how it is meant to be.
Iโ€™m just going to enjoy the ride โ˜˜๏ธ
.
.
.
#clozetteid 
#outfitoftheday
#kissmylook
#outfitselfie
#lookdelgiorno
#outfitinspiration
#lookoftheday
#fashiondiariesmoda
#todayimwearingthis
#ootdpost
#mywhowhatwear
#shoxsquad 
#bloggersurabaya 
#bloggerjakarta

Aquarius mantra for 2020 : This year I will trust the process. I know the universe has a divine... more

Aquarius mantra for 2020 : This year I will trust the process. I know the universe has a divine... more
Maunya foto ala ala I woke up to this view, jadinya kaya pasien RS gt ๐Ÿ˜…Tapi emang lagi banyak yang sakit ya hari-hari ini (termasuk si dede) get well soon ya semua, biar semangat lagi, masih awal tahun baru... liburan masih ntar-an lagi uwuuu#beauty #carnellinstyle #love #View  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #Jakarta  #jakartalife #sunset  #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#beautiful  #skyline

Maunya foto ala ala I woke up to this view, jadinya kaya pasien RS gt ๐Ÿ˜…Tapi emang lagi banyak... more

Maunya foto ala ala I woke up to this view, jadinya kaya pasien RS gt ๐Ÿ˜…Tapi emang lagi banyak... more
Membawa beban hidup (apaseh)kalau beban hidup seenteng and se fluffy ini mah kita ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ aja_________#beauty #carnellinstyle #love #shoes  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#igbeauty  #dressoftheday #travelwithCarnellin #greendress

Membawa beban hidup (apaseh)kalau beban hidup seenteng and se fluffy ini mah kita ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ... more

Membawa beban hidup (apaseh)kalau beban hidup seenteng and se fluffy ini mah kita ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ... more
Ada review baruuu, pembersih makeup  dari @kosecosmeportid yang aslii baguss ๐Ÿ˜ cleansing oilnya nyaman dan semua makeup waterproof luntur nurut gitu.Review ada di https://youtu.be/OO_INM1aLewSee you there._________#beauty #carnellinstyle #love #skincare  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #clearturn #speedy #softymo  #style #styleoftheday #ClozetteID#cleanser  #beautyproducts  #kosecosmeportid #igbeauty #skincare #cleanse #makeupremover #cleanskin #cleansingoil

Ada review baruuu, pembersih makeup dari @kosecosmeportid yang aslii baguss ๐Ÿ˜ cleansing oilnya... more

Ada review baruuu, pembersih makeup dari @kosecosmeportid yang aslii baguss ๐Ÿ˜ cleansing oilnya... more
Donโ€™t allow your royalty,to become your slavery.If they donโ€™t appreciatewhat you bring to the tablelet them eat alone โ˜˜๏ธ...#clozetteid #outfitoftheday#kissmylook#outfitselfie#lookdelgiorno#outfitinspiration#lookoftheday#fashiondiariesmoda#todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#influencersurabaya #influencerjakarta

Donโ€™t allow your royalty,to become your slavery.If they donโ€™t appreciatewhat you bring to the... more

Donโ€™t allow your royalty,to become your slavery.If they donโ€™t appreciatewhat you bring to the... more
Buat kulit sensitifku menemukan produk yg bahan dasarnya natural itu life saver banget, salah satunya kayak si Greentea Waterbomb ini, seperti namanya moisturizer ini berbahan dasar dari Camellia Leaf a.k.a greentea. Basic moisturizer ini no harmful ingredients which is good for sensitive skin, safe for all skin type. ๐–๐ก๐š๐ญ ๐š๐ง๐ ๐ฐ๐ก๐จ ๐ฆ๐ข๐ ๐ก๐ญ ๐ฅ๐ข๐ค๐ž ๐ข๐ญ? ๐Ÿ˜โœ… not a chemical moisturizer, all natural and safeโœ… No fragranceโœ…Meningkatkan kelembaban dan elastisitas kulitโœ…Cocok untuk combination to dry skinโœ…Wringkle and brightening care in one productโœ…Packagingnya tube sehingga isinya tetap higienis ๐—ช๐—ต๐—ผ ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ๐˜?๐Ÿ“Œ It may be heavy for oily skin ๐Ÿ”† Rating 7.5/10 ๐—ช๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐˜‚๐˜† ?GREEN TEA WATER BOMB http://hicharis.net/windanasari/IG0 (Or just tap link in my bio)  #CHARIS #BONAJOUR #GREENTEAWATERBOMBCREAM #WATERBOMB #GREENTEA #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb #gorgeouspellbywindana #makeuplook #beauty #beautyblogger #makeuptutorial #clozetteid #collabwithwindana #beautyenthusiast #100daysofmakeup #ragamkecantikan #tampilcantik #ulzzang #kbeauty #beautyjunkie #whatiwore #bloggerstyle #summeroutfit #womenfashion #explore #lookoftheday #ootd #ragamkecantikan

Buat kulit sensitifku menemukan produk yg bahan dasarnya natural itu life saver banget, salah... more

Buat kulit sensitifku menemukan produk yg bahan dasarnya natural itu life saver banget, salah... more
"Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen." Winston ChurchillThis year, let's have some courage to face our problems._________Dress by @closet_londonBag by @anellothailand_________#beauty #carnellinstyle #love #shoes  #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#closetlondon  #anello #travelwithCarnellin #dressoftheday

"Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and... more

"Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and... more