08 Oct 2020 5:33 pm
Kangen pengen brenang ga sih 🥺 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Kangen pengen brenang ga sih 🥺 . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... →more

03 Oct 2020 2:29 pm
Wear clothes that matter @shopatvelvet
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Wear clothes that matter @shopatvelvet . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... →more

Wear clothes that matter @shopatvelvet . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... →more
Like Us
02 Oct 2020 12:48 pm
Sekarang uda males ga sih pake baju yg ribet, sesuka itu sama model yg simple tapi stylish 🤗 @label8store 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Sekarang uda males ga sih pake baju yg ribet, sesuka itu sama model yg simple tapi stylish 🤗... →more

Sekarang uda males ga sih pake baju yg ribet, sesuka itu sama model yg simple tapi stylish 🤗... →more
02 Oct 2020 10:46 am
表参道 🇯🇵❤️ 
.
.
.
.
.
#throwback #exploretocreate #style #lookbookindonesia #ootd #zalorastyleedit #steviewears #clozetteid #japan #tokyo #holiday

表参道 🇯🇵❤️ . . . . . #throwback #exploretocreate #style #lookbookindonesia #ootd... →more

02 Oct 2020 10:45 am
Into the rabbit hole 🐇
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Into the rabbit hole 🐇 . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece... →more

02 Oct 2020 10:44 am
Happiness is feeling the wind playing with ur hair n clothes @iconettecloset 🍃
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Happiness is feeling the wind playing with ur hair n clothes @iconettecloset 🍃 . . #Ootd... →more

Happiness is feeling the wind playing with ur hair n clothes @iconettecloset 🍃 . . #Ootd... →more
02 Oct 2020 10:39 am
Dress bulu2 manjyahhh @iconettecloset 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Dress bulu2 manjyahhh @iconettecloset . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... →more

Dress bulu2 manjyahhh @iconettecloset . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... →more
02 Oct 2020 10:38 am
From morning light ‘till the evening star, always remember how special u are 🤗 gud morning
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

From morning light ‘till the evening star, always remember how special u are 🤗 gud morning . .... →more

From morning light ‘till the evening star, always remember how special u are 🤗 gud morning . .... →more
02 Oct 2020 10:37 am
Simple outfit inspo for your weekend. Black and brown 🖤 tap tap for deets! Top from @supplierbajuimportmurah ...#hijabootd #lookbookindonesia #fashion101#cieltalent

Simple outfit inspo for your weekend. Black and brown 🖤 tap tap for deets! Top from... →more

Simple outfit inspo for your weekend. Black and brown 🖤 tap tap for deets! Top from... →more
02 Oct 2020 10:36 am
Udah lama ga update #widlimOOTD ! Ini dari atas sampe bawah belinya onlone, kebanyakan tentu aja di shopee 🤣

Racunin aku dong isi keranjang shopee kalian, atau produk yg di love tapi belum dibeli 🤪

#clozetteID #ootdindonesia #LookbookIndonesia

Udah lama ga update #widlimOOTD ! Ini dari atas sampe bawah belinya onlone, kebanyakan tentu aja di... →more

Udah lama ga update #widlimOOTD ! Ini dari atas sampe bawah belinya onlone, kebanyakan tentu aja di... →more
02 Oct 2020 9:19 am
Hello October 😉🥮🎉
.
.
Tap for #steviewears #deets .
📸 @vm_3596 .
.
.
.
.
.
.

.
.
. 
#photooftheday #ootd #wiwt #exploretocreate #clozetteid #ootdstyle #ootdinspiration #love #collabwithstevie #lookbookindonesia #fashionblogger #style #whatiwore #stylefashion #fashionpeople #streetinspiration #candid #unfiltered #iphoneonly #shotoniphone #fuschia #makinlokalmakinsayang

Hello October 😉🥮🎉 . . Tap for #steviewears #deets . 📸 @vm_3596 . . . . . . . . . . ... →more

Hello October 😉🥮🎉 . . Tap for #steviewears #deets . 📸 @vm_3596 . . . . . . . . . . ... →more
26 Sep 2020 4:58 pm
Have a cool weekend peps 🤟🏻😎 @eastrosethelabel 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Have a cool weekend peps 🤟🏻😎 @eastrosethelabel . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo... →more

Have a cool weekend peps 🤟🏻😎 @eastrosethelabel . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo... →more
26 Sep 2020 12:38 pm
Feelin dreamy @scientiasquare.park @shopatvelvet 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Feelin dreamy @scientiasquare.park @shopatvelvet . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas... →more

Feelin dreamy @scientiasquare.park @shopatvelvet . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas... →more
26 Sep 2020 4:55 am
Simply adjust ur view.. Thats what successful people do 🥰 
.
🐆 top @conditionsapplyuk 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Simply adjust ur view.. Thats what successful people do 🥰 . 🐆 top @conditionsapplyuk . .... →more

Simply adjust ur view.. Thats what successful people do 🥰 . 🐆 top @conditionsapplyuk . .... →more
26 Sep 2020 4:54 am
Hello 🤗 i’m still wearing the smile u gave me along with this gorjes outer @jolie_clothing 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Hello 🤗 i’m still wearing the smile u gave me along with this gorjes outer @jolie_clothing .... →more

Hello 🤗 i’m still wearing the smile u gave me along with this gorjes outer @jolie_clothing .... →more
17 Sep 2020 10:18 am
If u’re gonna be two faced atleast make one of them pretty 🤡
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

If u’re gonna be two faced atleast make one of them pretty 🤡 . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo... →more

If u’re gonna be two faced atleast make one of them pretty 🤡 . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo... →more
16 Sep 2020 11:55 pm
This tee screams all my wish for this year ♥️ let’s stay Alive people! 
.
.
-
#steviewears #deets .
Tee @shopatvelvet.
Jeans @alowalo.id .
Bag strap @gaudiclothing.id . 
.
.
.
.
.
.
.

.

.
.
.
.
. 
#photooftheday #ootd #wiwt #exploretocreate #clozetteid #ootdstyle #ootdinspiration #love #collabwithstevie #lookbookindonesia #fashionblogger #style #whatiwore #stylefashion #fashionpeople #streetinspiration #candid #unfiltered #iphoneonly #shotoniphone #staysafe

This tee screams all my wish for this year ♥️ let’s stay Alive people! . . - #steviewears... →more

This tee screams all my wish for this year ♥️ let’s stay Alive people! . . - #steviewears... →more
13 Sep 2020 7:23 pm
If the train don't stop at your station it ain't your train🚞 
.
.
.
-
📸 @priscaangelina 
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
. 
#photooftheday #ootd #wiwt #exploretocreate #clozetteid #ootdstyle #ootdinspiration #love #lookbookindonesia #fashionblogger #style #whatiwore #stylefashion #fashionpeople #flowers #unfiltered #iphoneonly #shotoniphone

If the train don't stop at your station it ain't your train🚞 . . . - 📸 @priscaangelina . .... →more

If the train don't stop at your station it ain't your train🚞 . . . - 📸 @priscaangelina . .... →more
13 Sep 2020 4:53 pm
Fellin dreamy @bymarlaofficial 
.
📸 @kelvinkosasih bagushhhh sukak bgt (tumben) wakakakakakaka
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Fellin dreamy @bymarlaofficial . 📸 @kelvinkosasih bagushhhh sukak bgt (tumben) wakakakakakaka .... →more

Fellin dreamy @bymarlaofficial . 📸 @kelvinkosasih bagushhhh sukak bgt (tumben) wakakakakakaka .... →more
12 Sep 2020 1:44 pm
Throwback to the most casual street comfy look in a day. It’s a weekend vibes, apa rencana kalian?
•
Saking simplenya, I will just tag my outfit details. So, tap for details guys 👋🏻.
––
Have a great style tips for the weekend, and I’m sure you’ll be dazzled 💕.
•
•
•
•
#modernmencasualstyle #modernmenstreetstyle #lookbooks #stylediaries #lookbookindonesia

Throwback to the most casual street comfy look in a day. It’s a weekend vibes, apa rencana... →more

Throwback to the most casual street comfy look in a day. It’s a weekend vibes, apa rencana... →more
11 Sep 2020 8:44 pm
“STAYIN ALIVE”  #covid19 is real n near !! This tees say it loudly, stay safe everyone, eat healthy food, ALWAYS wear mask, bring n use hand sanitizer
.
.
#psbbjakarta #jakartapsbblagi #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

“STAYIN ALIVE” #covid19 is real n near !! This tees say it loudly, stay safe everyone, eat... →more

“STAYIN ALIVE” #covid19 is real n near !! This tees say it loudly, stay safe everyone, eat... →more
11 Sep 2020 11:54 am
Windy days 🍃 a reminder that nothing is static, swipe left to see how windy is it!! 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Windy days 🍃 a reminder that nothing is static, swipe left to see how windy is it!! . . #Ootd... →more

Windy days 🍃 a reminder that nothing is static, swipe left to see how windy is it!! . . #Ootd... →more
09 Sep 2020 2:14 pm
Feminine dress with boyfriend jacket, why not ☺️ @iconettecloset @shopatvelvet 
.
📸 @deecylauw for @hotelciputrajkt 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Feminine dress with boyfriend jacket, why not ☺️ @iconettecloset @shopatvelvet . 📸... →more

Feminine dress with boyfriend jacket, why not ☺️ @iconettecloset @shopatvelvet . 📸... →more
09 Sep 2020 2:33 am
..
Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu lagi ada di Bandung? Enggak lah yaaa, Bandung itu emang nggak pernah bosen sih bikin cafe / coffee shop yang kece kaya gini, kali ini aku sama temen2 mampir ke @bodascoffee setelah beberapa kali gagal mau ke sini
..
Lokasinya sendiri ada di Jalan Talaga Bodas, kalo mampir ke sana, jangan lupa pake baju warna cerah yaa, biar pop out gitu beb, soalnya ambiencenya netral didominasi warna putih gitu hihi
..
🏠 @bodascoffee
📍 Jalan Talaga Bodas No.64, Bandung
📸 @titaniumcyan
..
🌈 #DemiasLook
🌸 #DemiaKeBodasCoffee
🌐 www .kembanggularoom. com
..
#bodascoffee #ootdbandung #lookbookindonesia #ootd #ootdindo #ootdindonesia #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger #outfitoftheday #clozetteid #clozetteambassador
..
Friday ✨
August 28, 2020
With @ardiansyah_surya @margarethmits
@titaniumcyan #Latepost

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more
09 Sep 2020 2:28 am
..
Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu lagi ada di Bandung? Enggak lah yaaa, Bandung itu emang nggak pernah bosen sih bikin cafe / coffee shop yang kece kaya gini, kali ini aku sama temen2 mampir ke @bodascoffee setelah beberapa kali gagal mau ke sini
..
Lokasinya sendiri ada di Jalan Talaga Bodas, kalo mampir ke sana, jangan lupa pake baju warna cerah yaa, biar pop out gitu beb, soalnya ambiencenya netral didominasi warna putih gitu hihi
..
🏠 @bodascoffee
📍 Jalan Talaga Bodas No.64, Bandung
📸 @titaniumcyan
..
🌈 #DemiasLook
🌸 #DemiaKeBodasCoffee
🌐 www .kembanggularoom. com
..
#bodascoffee #ootdbandung #lookbookindonesia #ootd #ootdindo #ootdindonesia #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger #outfitoftheday #clozetteid #clozetteambassador
..
Friday ✨
August 28, 2020
With @ardiansyah_surya @margarethmits
@titaniumcyan #Latepost

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more
09 Sep 2020 2:26 am
..
Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu lagi ada di Bandung? Enggak lah yaaa, Bandung itu emang nggak pernah bosen sih bikin cafe / coffee shop yang kece kaya gini, kali ini aku sama temen2 mampir ke @bodascoffee setelah beberapa kali gagal mau ke sini
..
Lokasinya sendiri ada di Jalan Talaga Bodas, kalo mampir ke sana, jangan lupa pake baju warna cerah yaa, biar pop out gitu beb, soalnya ambiencenya netral didominasi warna putih gitu hihi
..
🏠 @bodascoffee
📍 Jalan Talaga Bodas No.64, Bandung
📸 @titaniumcyan
..
🌈 #DemiasLook
🌸 #DemiaKeBodasCoffee
🌐 www .kembanggularoom. com
..
#bodascoffee #ootdbandung #lookbookindonesia #ootd #ootdindo #ootdindonesia #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger #outfitoftheday #clozetteid #clozetteambassador
..
Friday ✨
August 28, 2020
With @ardiansyah_surya @margarethmits
@titaniumcyan #Latepost

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more
09 Sep 2020 2:26 am
..
Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu lagi ada di Bandung? Enggak lah yaaa, Bandung itu emang nggak pernah bosen sih bikin cafe / coffee shop yang kece kaya gini, kali ini aku sama temen2 mampir ke @bodascoffee setelah beberapa kali gagal mau ke sini
..
Lokasinya sendiri ada di Jalan Talaga Bodas, kalo mampir ke sana, jangan lupa pake baju warna cerah yaa, biar pop out gitu beb, soalnya ambiencenya netral didominasi warna putih gitu hihi
..
🏠 @bodascoffee
📍 Jalan Talaga Bodas No.64, Bandung
📸 @titaniumcyan
..
🌈 #DemiasLook
🌸 #DemiaKeBodasCoffee
🌐 www .kembanggularoom. com
..
#bodascoffee #ootdbandung #lookbookindonesia #ootd #ootdindo #ootdindonesia #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger #outfitoftheday #clozetteid #clozetteambassador
..
Friday ✨
August 28, 2020
With @ardiansyah_surya @margarethmits
@titaniumcyan #Latepost

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more
09 Sep 2020 2:25 am
..
Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu lagi ada di Bandung? Enggak lah yaaa, Bandung itu emang nggak pernah bosen sih bikin cafe / coffee shop yang kece kaya gini, kali ini aku sama temen2 mampir ke @bodascoffee setelah beberapa kali gagal mau ke sini
..
Lokasinya sendiri ada di Jalan Talaga Bodas, kalo mampir ke sana, jangan lupa pake baju warna cerah yaa, biar pop out gitu beb, soalnya ambiencenya netral didominasi warna putih gitu hihi
..
🏠 @bodascoffee
📍 Jalan Talaga Bodas No.64, Bandung
📸 @titaniumcyan
..
🌈 #DemiasLook
🌸 #DemiaKeBodasCoffee
🌐 www .kembanggularoom. com
..
#bodascoffee #ootdbandung #lookbookindonesia #ootd #ootdindo #ootdindonesia #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger #outfitoftheday #clozetteid #clozetteambassador
..
Friday ✨
August 28, 2020
With @ardiansyah_surya @margarethmits
@titaniumcyan #Latepost

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more

.. Bandung, bosen nggak sih kalo aku bilang ada satu lagi cafe yang wajib kamu datengin kalo kamu... →more
07 Sep 2020 6:24 pm
A Monday entry. a.k.a mama had a bit extra time to kill during the weekend.

#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookbookindonesia #lookdujour

A Monday entry. a.k.a mama had a bit extra time to kill during the weekend. #clozetteid #ootd... →more

A Monday entry. a.k.a mama had a bit extra time to kill during the weekend. #clozetteid #ootd... →more
07 Sep 2020 4:24 pm
Take 1,2,3,4,5 📸 which is your favorite? 👀
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#photooftheday #ootd #wiwt #exploretocreate #clozetteid #ootdstyle #ootdinspiration #love #collabwithstevie #lookbookindonesia #fashionblogger #style #whatiwore #stylefashion #fashionpeople #streetinspiration #candid #unfiltered #iphoneonly #shotoniphone #fuschia

Take 1,2,3,4,5 📸 which is your favorite? 👀 . . . . . . . . . #photooftheday #ootd #wiwt... →more

Take 1,2,3,4,5 📸 which is your favorite? 👀 . . . . . . . . . #photooftheday #ootd #wiwt... →more