๐‡๐Ž๐– ๐“๐Ž ๐‚๐‘๐„๐€๐“๐„ ๐†๐‘๐€๐๐‡๐ˆ๐‚ ๐„๐˜๐„๐‹๐ˆ๐๐„๐‘ ๐–๐ˆ๐“๐‡ ๐๐ˆ๐—๐˜ ๐‚๐Ž๐’๐Œ๐„๐“๐ˆ๐‚๐’Semua produk dari @pixycosmetics : .โญ๐๐ข๐ฑ๐ฒ ๐‹๐ข๐ง๐ž & ๐’๐ก๐š๐๐จ๐ฐFormula is so soft it wont hurt yer eyes, & the pigmentation is super goooood.~โญ๐๐ข๐ฑ๐ฒ ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ง๐ฌ๐ž ๐ญ๐จ ๐‹๐š๐ฌ๐ญ ๐„๐ฒ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ž๐ซTip nya gak terlalu letoy dan ga terlalu kaku, jadi pas enak bgt buat winged liner jadi cepeet.๐€๐๐“๐ˆ ๐’๐Œ๐”๐ƒ๐†๐„๐ƒ ๐’๐„๐Œ๐”๐€๐€ ๐‰๐€๐๐†๐€๐ ๐“๐€๐Š๐”๐“ ๐Ÿ™…...#makeupfeed #unleashyourinnerartist #creativemakeup #eyelooks #makeuptutorial #makeuplooks #wakeupandmakeup #sigmabrush #clozetteid #slave2beauty #wake2slay #eyeshadowtutorial #bcgirls #amrezyshoutouts #undiscovered_muas #PixyCosmetics #inssta_makeup #makeupaddict #featuremuas #PixyColorReinvation #beautyunderyourinfluence

๐‡๐Ž๐– ๐“๐Ž ๐‚๐‘๐„๐€๐“๐„ ๐†๐‘๐€๐๐‡๐ˆ๐‚... more

๐‡๐Ž๐– ๐“๐Ž ๐‚๐‘๐„๐€๐“๐„ ๐†๐‘๐€๐๐‡๐ˆ๐‚... more
A little escape next weekend won't hurt. Plan your upcoming trip and enjoy the summer, Clozetters! Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Image shared by Clozetter @dewiyang. Yuk, share juga momen favoritmu.

A little escape next weekend won't hurt. Plan your upcoming trip and enjoy the summer, Clozetters!... more

A little escape next weekend won't hurt. Plan your upcoming trip and enjoy the summer, Clozetters!... more
Like Us
~ Healthy Fighting VS Hurtful Fighting ~.Cinta nggak menjamin setiap hubungan dan pernikahan akan terbebas dari perbedaan dan pertengkaran..Jangankan perbedaan pendapat atau cara pandang, perbedaan cara mencet odol saja bisa menjadi topik perdebatan atau bahkan perkelahian..Pada akhirnya semua balik lagi ke diri pasangan, " Lo pada nikah mau cari temen hidup buat ibadah atau mau kasih ceramah 3 SKS tentang cara memencet odol agar terpakai maksimal dan bikin ngirit sekian rupiah ". โ˜น๏ธ.Saya percaya tidak semua pertengkaran itu buruk, sehat atau tidaknya sebuah hubungan bukan dilihat dari pernah atau tidak kita berkelahi. Tapi dilihat dari, solusi dan pelajaran apa yang kita dapat dari sebuah perdebatan dan perkelahian..Pertengkaran yang sehat bisa mengajarkan saya tentang bagaimana cara menyampaikan argumen, cara marah yang efektif tidak berlarut2 atau bahkan bersambung dan berjilid2..Hal lainnya yang saya rasakan adalah dari setiap pertengkaran, saya merasa bisa mengenal pasangan lebih baik dan lebih dalam lagi..Tidak semua pertengkaran akan berujung ke perpisahan. Hurtful Fighting potentialy could end the relationship, yes thats true..Tapi saya yakin setiap pertengkaran yang berujung berpisahan, pasti awalnya diawali oleh pertengkaran2 receh dan kecil yang mungkin terjadi terus menerus. Yang mungkin tidak segera dicari solusinya atau mungkin sudah berusaha diperbaiki tapi tetap berujung di jalan buntu dan sejuta kemungkinan lainnya. Karena setiap pernikahan memiliki masalahnya sendiri, ya kann..Akhirnya harus berpisah atau tidak, semua balik lagi ke diri kita masing2. Karena cuma kita yang tahu bahagianya kita bersama doi atau bukan sama dia..Karena hidup ini adalah pilihan, ya kann. Kalau prinsip teteh sih, selama hubungan masih bisa diperbaiki dan ada itikad baik dari kedua belah pihak untuk berubah,  hubungan tsb layak sekali untuk diselamatkan. .Bagaimana kalau menurut kalian ?.Memisahkan atau Menyatukan 2 hati bukanlah pekerjaan mudah. Perlu komitmen dan kerja keras, plus perlu juga keyakinan bahwa "Jodoh pilihan Allah, tidak pernah meleset apalagi salah."..#11yearsmarried #selfreminder #relationshipgoals

~ Healthy Fighting VS Hurtful Fighting ~.Cinta nggak menjamin setiap hubungan dan pernikahan akan... more

~ Healthy Fighting VS Hurtful Fighting ~.Cinta nggak menjamin setiap hubungan dan pernikahan akan... more
You might disagree with me, but i believe when love brings nothing but hurt then it's time to let go. Not all love is worth fighting for, forget all those silly movies and dramas, real life is so much more complicated than that. Be with the one who always do their best to make you happy (although they don't always succeed coz hey, you need to be happy for yourself!) Instead of dragging you down to nothingness. Be wise, be rational, i know it's hard to do when it comes to the matter of the heart, but sometimes you gotta follow your gut instead of your heart.#pinkinthailand #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd #ootdid #thailand #bunniesjalanjalan #pinkinbangkok #thegrandpostalbuilding  #generalpostoffice #generalpostofficebangrak

You might disagree with me, but i believe when love brings nothing but hurt then it's time to let... more

You might disagree with me, but i believe when love brings nothing but hurt then it's time to let... more
"Those who said forgiving is a sign of weakness, haven't tried it yet" - Desmond Tutu

Gimana sih caranya maafin orang? .
Saya sih biasanya dilupain aja. Kalau sudah lupa, hilang kesalnya dan hilang betenya. Tapi pas ketemu atau keinget orangnya lagi? Ya kesel lagi, bete lagi, dan gak nyaman lagi.

Ternyata metode "melupakan" atau "yaudah biarin aja" versi saya bukan metode tepat. Saya masih menanggung beban dan luka dari bertahun-tahun lamanya.

Padahal si Pembuat salah belum tentu tau dia salah. Boro-boro minta maaf atau menebus kesalahan, sadar aja enggak! Bisa jadi malah hidupnya sudah enak, bahagia, dan tidak tahu pelanggaran yang ia lakukan.

Di acara Talk & Discuss Sabtu beberapa pekan lalu, @lexdepraxis sempat tanya; Kenapa sih susah banget maafin? .
"Dia ga pantes dimaafin" ๐Ÿ˜ 
"Gw mau liat dia kena karma dulu"
"Dia belom bayar kesalahan dia ke gw"
Dsb dsb

Memaafkan itu susah. Apalagi kalau kitanya gak mau maafin. Gengsi buat maafin duluan dan memilih menyimpan dendam.

Orangnya memang dulu pernah bersalah dengan kita. Tapi yang memberi rasa amarah dan bikin gak nyaman sampai sekarang adalah memori buruk yang tersimpan dalam otak.

Tidak memberi maaf, sama saja dengan menelan racun namun berharap orang itu yang sakit. Kita juga yang sakit ๐Ÿ˜ข ๐Ÿ’”

Forgiving is letting go the hurt, the anger and replacing it with understanding and compassion. 
Bukan si pembuat salah yang layak diberi pemaafan; tapi dengan memaafkan dan melepas masa lalu, kita bisa hidup lebih bahagia di masa sekarang.

I forgive you, and I let you go. 
Now, it's time for me to grow ๐ŸŒฟ ๐Ÿ“ท @nengnisye

#fotdibb #bbloggerid #indobeautygram #clozetteid #fdbeauty #indonesianbeautyblogger #BPers #bloggerceriaID #bloggerceria #bloggerperempuan #fotdibb #indonesianfemaleblogger #beautybloggerID #bblogger #bloggerjakarta #femalebeautyblogger #indonesianfemalebloggers #hijabblogger #hijabblog #bloggerhijab #hijabstyle

"Those who said forgiving is a sign of weakness, haven't tried it yet" - Desmond Tutu Gimana sih... more

"Those who said forgiving is a sign of weakness, haven't tried it yet" - Desmond Tutu Gimana sih... more
Happy Monday, dreamer. Have you dream in colorful version?.....#coffee #coffeeshop #colorful #monday #dreamer #dream #feeling #hurt #whatif #shotoniphone #lightroompresets #clozetteid

Happy Monday, dreamer. Have you dream in colorful version?.....#coffee #coffeeshop #colorful... more

Happy Monday, dreamer. Have you dream in colorful version?.....#coffee #coffeeshop #colorful... more
Nyiapin to-do-liat buat Senin. Yeah right. ๐Ÿ™„
.
.
.
.
.
#sunday #motivation #todolist #mad #hurt #iambecoming #whatif #life #sonyalpha #lightroompresets #ootd #travel #travelblogger #clozetteid

Nyiapin to-do-liat buat Senin. Yeah right. ๐Ÿ™„ . . . . . #sunday #motivation #todolist #mad #hurt... more

Nyiapin to-do-liat buat Senin. Yeah right. ๐Ÿ™„ . . . . . #sunday #motivation #todolist #mad #hurt... more
And make plans. Oh hello, Sunday......#coffee #sunday #blackcoffee #caffeine #addiction #morningroutine #morningcoffee #plan #revenge #truth #whpcoffee #hurt #whp #lightroompresets #clozetteid

And make plans. Oh hello, Sunday......#coffee #sunday #blackcoffee #caffeine #addiction... more

And make plans. Oh hello, Sunday......#coffee #sunday #blackcoffee #caffeine #addiction... more
To anybody whoโ€™s reading this, I pray that whatever is hurting you or whatever you are constantly stressing about gets better.

May the dark thoughts, the overthinking, and the doubt exit your mind right now

May clarity replace confusion.

May peace and calmness fill your life.

Prioritize your mental and spiritual wellness. Do things that make you happy.

Take time to nurture yourself. Donโ€™t rush the process.

Donโ€™t judge where youโ€™re at or where you think you should be.

Just be kind and patient with yourself. Things are unfolding for you. ๐Ÿ’• 
#note2self #selfreminder #clozetteid  #mirrorselfie #oppof11pro #andiyaniachmad #youareworthit #loveyourself #bethankful #selalubersyukur #hijabi #hijrahku

To anybody whoโ€™s reading this, I pray that whatever is hurting you or whatever you are constantly... more

To anybody whoโ€™s reading this, I pray that whatever is hurting you or whatever you are constantly... more
.They told me not to wait.But i keep on awaiting until it hurts so bad.....Taken with LG Q6.๐Ÿ“Œ @photo_coffee_cafe ..#clozetteid #beauty #ootd #photography

.They told me not to wait.But i keep on awaiting until it hurts so bad.....Taken with LG Q6.๐Ÿ“Œ... more

.They told me not to wait.But i keep on awaiting until it hurts so bad.....Taken with LG Q6.๐Ÿ“Œ... more
โ€œA QUIRKY SELFIE WONโ€™T HURT ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆโ€โ€“Jadi, aku lagi pengen banget buat upload selfie lagi kayak gini hahahahaha. Because, why not? Kebanyakan yang aku bingung adalah kenapa orang orang bisa malu untuk ngeshare selfie selfie mereka yang padahal bagus....cuman malu aja and aib??? Padahal kan mukanya sendiri, bukan muka orang lain??? Tapi, malah kebalikan: malah lebih suka ngeshare aib orang lain dibanding dirinya sendiri HAHAHAAH padahal instagramnya orang ini sendiri....hadehhh. Anyway, please kindly comment what emoji that I present to you in this photos ;)......#selfie #mensrepublic #indonesia #styledootd #portraits #asianguy #asianvibes #greyvibes #clozetteid #theshonet #bepositive #beyourself

โ€œA QUIRKY SELFIE WONโ€™T HURT ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆโ€โ€“Jadi, aku lagi pengen banget buat upload selfie... more

โ€œA QUIRKY SELFIE WONโ€™T HURT ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆโ€โ€“Jadi, aku lagi pengen banget buat upload selfie... more
A selfie won't hurt!
.
..
...
#ClozetteID
#ShamelessSelfie
#selfie
#selfieoftheday
#sotd

A selfie won't hurt! . .. ... #ClozetteID #ShamelessSelfie #selfie #selfieoftheday #sotd

 A lil selfie won't hurt anybody. Share yours with us! Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Image shared by Clozetter @shanty_huang. Yuk, share juga beauty look kamu bersama Clozette.

A lil selfie won't hurt anybody. Share yours with us! Simak Beauty Update ala clozetters lainnya... more

A lil selfie won't hurt anybody. Share yours with us! Simak Beauty Update ala clozetters lainnya... more
Donโ€™t quit when it gets hard, okay? Ask for help. Apologize when youโ€™re wrong. Let the little things go. Pray it out. Shake the hate and hurt off your boots! Crawl over hurdles when youโ€™ve got no spring in your step. But just donโ€™t quit! God made you to move!
-
#soulscripts #personalstyle #clozette #clozetteid

Donโ€™t quit when it gets hard, okay? Ask for help. Apologize when youโ€™re wrong. Let the little... more

Donโ€™t quit when it gets hard, okay? Ask for help. Apologize when youโ€™re wrong. Let the little... more
Travel isnโ€™t always pretty. It isnโ€™t always comfortable. Sometimes it hurts, it even breaks your heart. But thatโ€™s okay. The journey changes you, it should change you. It leaves marks on your memory, on your consciousness, on your heart, and on your body. You take something with you. Hopefully, you leave something good behind....Lets be adventurer! โคโคโค...#happydaughter#happymommy#daughterstories#travellingwith daughter #clozetteID#Hotd #OOTD#likesforlike#letsbetraveller #traveller #travelkidscute dress by @marwahstyle

Travel isnโ€™t always pretty. It isnโ€™t always comfortable. Sometimes it hurts, it even breaks... more

Travel isnโ€™t always pretty. It isnโ€™t always comfortable. Sometimes it hurts, it even breaks... more
Iโ€™d rather take coffee just now, coz it wonโ€™t hurt you. ๐Ÿ˜†
.
.
.
.
.
#coffee #coffeeshop #warm #latte #caffeine #hurt #history #drink #instacoffee #shotoniphone #vscofilter #clozetteid

Iโ€™d rather take coffee just now, coz it wonโ€™t hurt you. ๐Ÿ˜† . . . . . #coffee #coffeeshop... more

Iโ€™d rather take coffee just now, coz it wonโ€™t hurt you. ๐Ÿ˜† . . . . . #coffee #coffeeshop... more
I donโ€™t remember the first time using straw yo drink. If I knew the habit will hurt and even kill sea critters, sure I shud stop it since that time. Hence, recently I always request โ€œplease donโ€™t put straw on my drinkโ€ whenever I order.
Once, my glass of fresh juice came with it and I was so sorry. But then when itโ€™s uncovered I saw a paper straw. Thank you @asia_jakarta for replacing the single use with composable tools
.
.
#instagood #clozetteid #lifestyle #nosingleuseplastic #paperstraw #foodie #foodiegram #foodporn #foodpornography #foodposts #latepost

I donโ€™t remember the first time using straw yo drink. If I knew the habit will hurt and even kill... more

I donโ€™t remember the first time using straw yo drink. If I knew the habit will hurt and even kill... more
'You can run as fast as you can, but i will catch you!' - Cupid.'Oh, did you expect me to play fair?' I laughed. "I am the god of love. But don't worry,  i will supposed to shoot two people. Not one and not three!".Maybe sometimes you asking yourself. Let me tell you! ยค Do you know why does cupid never grow up? Because it symbolizes that love never gets old.ยค And why does cupid throws arrows to the heart? Because sometimes love can hurt you.So,  when i shoot you - don't play with love sweetie ๐Ÿ’˜.........@avoskinbeauty @Makeupuccino @avantestudio @qlcosmetic #KBBV2ndAnniversary @anitamelina20@kurniawatiyenny @iamlinnawijayaa #cupid #love #fairy #OOTDย #makeupofthedayย #fashion#Beautyย #beautystagramย #ใƒขใƒ‡ใƒซย #ใƒกใ‚คใ‚ฏย #ใƒ˜ใ‚ขใ‚ขใƒฌใƒณใ‚ธย #ใ‚ชใ‚ทใƒฃใƒฌย #ใƒกใ‚คใ‚ฏย #instaphotoย #makeup#ladyย #instagramย #styleย #girlย #beautyย #kawaiiย #ใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณย #ใ‚ณใƒผใƒ‡ใ‚ฃย #ใ‚ฌใƒผใƒซย #clozetteIDย #ใ‹ใ‚ใ„ใ„

'You can run as fast as you can, but i will catch you!' - Cupid.'Oh, did you expect me to play... more

'You can run as fast as you can, but i will catch you!' - Cupid.'Oh, did you expect me to play... more
๐Ÿ•ฏ It is not the the bruises on the body that hurt. It is the wounds of the heart and the scars on the mind. ๐Ÿ•ฏ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#woman #mother #red #beautygram #mothergram #scar #scarf #hermes #awareness #mom #patmcgrath #tomford #tomfordbeauty #tomfordmakeup #lipstick #empoweringwomen #momentinlife #hourglasscosmetics #beautylover #beautyaddict #beautyinfluencer #feminist #clozette #clozetteid #makeup #makeupartist #makeupart #makeupflatlay  #luxurybeauty

๐Ÿ•ฏ It is not the the bruises on the body that hurt. It is the wounds of the heart and the scars... more

๐Ÿ•ฏ It is not the the bruises on the body that hurt. It is the wounds of the heart and the scars... more
Not a very clear look of the makeup but since i don't normally let anyone else comes near my face, the day that i let an MUA did my make up should be commemorated ๐Ÿ˜. She did a pretty good job (and i don't feel like i didn't recognize myself, which is the main thing that makes me avoid MUAs) except that the falsies she used were do stiff and spiky that it hurts my eyes until today ๐Ÿ˜ข. I also love the hairdo!

#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #selfie  #indonesianbeautyblogger #girl #surabayainfluencer  #bloggerperempuan #asian #motd #fotd #makeup #beautybloggerid #beautybloggerindonesia  #surabayabeautyblogger #bblogger #bbloggerid #makeup #makeuplook #longhairdontcare #beautybloggerid #beautybloggerindonesia

Not a very clear look of the makeup but since i don't normally let anyone else comes near my face,... more

Not a very clear look of the makeup but since i don't normally let anyone else comes near my face,... more
๐Ÿ’›
It's been a long time since I've posted! I accidentally hurt my wrist (I broke my wrist a few years ago, so its kinda fragile now!) Anyway, I felt so much better and can move my wrist again! So yeah will start uploading more makeup videos soon
--
Sudah lama ya ga upload di Instagram! Ngga sengaja aku bikin pergelangan tanganku sakit lagi (pergelangan tanganku dulu pernah patah, jadi sekarang agak rawan aja gabisa angkat yg berat2)

Aku sekarang ngrasa jauh lebih baik, uda bisa gerakin pergelangan tanganku dan uda bisa ngapa2in. Jadi aku akan mulai upload video makeup sesegera mungkin
--
Btw di foto ini aku lagi wear test Maybelline Matte Ink lagi! Full review nanti akan aku upload di blog atau youtube ya
--
#clozetteid #beautybloggers #beautybloggerindonesia #bloggersunitedau #sociollablogger #beautygoersootd #bloggervloggersmg #ootdfashion #ootdblogger #lookbookindo

๐Ÿ’› It's been a long time since I've posted! I accidentally hurt my wrist (I broke my wrist a few... more

๐Ÿ’› It's been a long time since I've posted! I accidentally hurt my wrist (I broke my wrist a few... more
A friend is someone who gives you total freedom to be yourself - Jim Morrison.......P.S. as long as you don't hurt them and being over rude..#clozetteid #listenindadailyjournal#travelphotography #nature #aesthetic #photography #bloggerperempuan #thoughts #qotd #shortstories #quotes #sunset #quotestoliveby #poetic #lifestyleblogger #blogger #beach

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself - Jim Morrison.......P.S. as long as... more

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself - Jim Morrison.......P.S. as long as... more
๐™Š โˆ™ ๐™…๐™€๐™† ๐Ÿโฃโฃjuga disebut ojeg) adalah transportasi umum tidak resmi di Indonesia berupa sepeda motor atau sepeda yang disewakan dengan cara memboncengkan penumpang. Penumpang biasanya satu orang namun kadang bisa berdua.โฃโฃโฃโฃโฃโฃร– โˆ™ Jร–LโฃโฃOjek OnlineโฃโฃโฃโฃSeiring perkembangan waktu dan teknologi terkini #TSAH, angkutan transportasi ojek telah bertransformasi menjadi ojol.โฃโฃโฃโฃWalau pengemudi didominasi para pria. Tidak menutup kemungkinan untuk wanita menjadi mbah gojek.โฃโฃโฃโฃI never had a dream before I would ever try to ride a bike. Even manual bike. I doubted my self. Butโ€ฆ I know I can and I will. Some people just play safe and too scared to get hurt. Thatโ€™s life. โฃโฃโฃโฃBut I tell to my self. Learn new things. Try something I never done before. Love my self more and in love ๐Ÿ’• And I donโ€™t care what people say. Just want to be a better version of myself each passing year.โฃโฃโฃโฃIf thereโ€™s just one thing of advice I can give you, itโ€™s thisโ€”when thereโ€™s something you really want, fight for it, donโ€™t give up no matter how hopeless it seems. And when youโ€™ve lost hope, ask yourself in 10 years from now, youโ€™re gonna wish you gave it just one more shot because the best things in life, they donโ€™t come freeโฃโฃโฃโฃPerkenalkan, Elnie, Singaparna, Ojek 2019 dengan motor klasik Kawasaki W175 SE 177cc boleh meminjam dari @classicbikerent  #๐—ช๐—”๐——๐—œ๐——๐—”๐—ช ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ#๐๐จ๐ง๐š_๐‡๐ข๐ญ๐š๐ฆ๐๐š๐ก๐ข๐ญ #clozetteid #beautyblogger #IndonesianFemaleBloggers #proudtobeindonesian #womenempowerment #classicbike #bali๐ŸŒด

๐™Š โˆ™ ๐™…๐™€๐™† ๐Ÿโฃโฃjuga disebut ojeg) adalah transportasi umum tidak resmi di... more

๐™Š โˆ™ ๐™…๐™€๐™† ๐Ÿโฃโฃjuga disebut ojeg) adalah transportasi umum tidak resmi di... more
I think Iโ€™m getting tired to get question, ๐™ฌ๐™๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ก ๐™ฎ๐™ค๐™ช ๐™œ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ข๐™–๐™ง๐™ง๐™ž๐™š๐™™ ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™–๐™™ ๐™๐™ค๐™ฌโ€™๐™จ ๐™ก๐™ž๐™›๐™š ๐™—๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ฎ๐™ค๐™ช?โฃโฃPeople kept asking something seems fun as slapstick which they think would be ok. โฃโฃNah! Come on, this is 2019! If someone not getting married last year, this year or next year, would it be bother you? Or, if they getting married now, would you help to finance the wedding reception?โฃโฃSomething needs to keep in private, thatโ€™s why itโ€™s called personal.So change the question or statement on below:โฃโฃโ€œษดแด€ษดแด›ษช แดŠแด€แด…ษช แด˜แด‡ส€แด€แดกแด€ษด แด›แดœแด€. ษดษขษขแด€แด‹ แด€แด…แด€ สแด€ษดษข แดแด€แดœ.โ€โฃโ€œ๐—œ๐—ต... ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ?โ€โฃโ€œ๐™ผ๐šŠ๐šœ๐š’๐š‘ ๐šœ๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ? ๐™ฟ๐šŠ๐šŒ๐šŠ๐š›๐š—๐šข๐šŠ ๐š–๐šŠ๐š—๐šŠ?โ€โฃโ€œUฬฒdฬฒaฬฒhฬฒ ฬฒsฬฒeฬฒgฬฒiฬฒnฬฒiฬฒ ฬฒbฬฒeฬฒlฬฒuฬฒmฬฒ ฬฒnฬฒiฬฒkฬฒaฬฒhฬฒ ฬฒjฬฒuฬฒgฬฒaฬฒ?ฬฒโ€โฃโฃโฃInto:โฃโ€œแดสœ แดส ษขแดแด…! สแดแดœ สŸแดแดแด‹ ษขส€แด‡แด€แด›! สœแดแดก สœแด€แด แด‡ ส™แด‡แด‡ษด แด…แดษชษดษข?โ€โฃโ€œ๐—”๐—ฟ๐—ฒ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ป๐—ผ๐˜„?โ€โฃโ€œ๐™ƒ๐™ค๐™ฌโ€™๐™จ ๐™ฉ๐™๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™ /๐™—๐™ช๐™จ๐™ž๐™ฃ๐™š๐™จ๐™จ ๐™œ๐™ค๐™ž๐™ฃ๐™œ? ๐™Ž๐™š๐™š๐™ข๐™จ ๐™ฎ๐™ค๐™ชโ€™๐™ง๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฎ ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™š ๐™–๐™œ๐™œ๐™ง๐™š๐™จ๐™จ๐™ž๐™ซ๐™š! ๐™’๐™๐™–๐™ฉ ๐™– ๐™œ๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™›๐™š.โ€โฃโฃNo one would like to get statement โ€˜fatโ€™ the fact she got that because she was in pregnancy hormones program who longing for baby since couple years. โฃโฃNot all people would like to be alone. They might have some relationship trauma in the past. Or, they might be single because theyโ€™re busy to make their selves happier than yours. โฃโฃโฃIt sounds more positive, right? Before you say something to people, make sure to ask yourself the same question, would it be hurt myself if ๐—”๐—  ๐—ง๐—›๐—˜ ๐—ข๐—ก๐—˜ get the question? โฃโฃโฃNot everyone would love to have same page like you. If youโ€™ve done that, doesnโ€™t mean you have privilege to feel superior from others. Marriage is not accomplishment.โฃโฃFor me personal, Iโ€™m more worry if I will be a parent who not able to provide a good education to my kids then they grow to be a person who repeating same mistake like stupid head by asking people, kok belum nikah udah umur segini? Nggak takut perawan tua? Kok makin gendutan?โฃโฃโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ#๐๐จ๐ง๐š_๐‡๐ข๐ญ๐š๐ฆ๐๐š๐ก๐ข๐ญ #clozetteid #beautyblogger #proudtobeindonesian #womenempowerment #IndonesianFemaleBloggers

I think Iโ€™m getting tired to get question, ๐™ฌ๐™๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ก ๐™ฎ๐™ค๐™ช... more

I think Iโ€™m getting tired to get question, ๐™ฌ๐™๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ก ๐™ฎ๐™ค๐™ช... more
๐ŸŒต
All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt." โ€” Charles M. Schulz.
๐ŸŒต
Kalau kamu coklat junkie, pasti kamu juga suka brownise. One of the best brownise ada di Sheraton Grand Gancit.
๐ŸŒต
Enakkkk banget sumpah! Rasanya basah. Didalamnya ada potongan walnut juga. Hhhmmmmm. Fotonya gada. Terlalu enak untuk kelamaan dimakan wkwkkwk.
๐ŸŒต
#clozetter #Clozetteid #clozettedaily #blogger #bloggerlife

๐ŸŒต All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt." โ€” Charles M.... more

๐ŸŒต All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt." โ€” Charles M.... more
Never underestimate and hurt anybody in your life. No matter how powerful, how winning you feel today, time is the strongest..Day one, a bird eats ants, and one day the bird dies and ants eat it instead..What you give is what you receive. Be kind, for the sake of yourself..Dress by @kamiidea @kamiideapekanbaru #clozetteid #kamipeople

Never underestimate and hurt anybody in your life. No matter how powerful, how winning you feel... more

Never underestimate and hurt anybody in your life. No matter how powerful, how winning you feel... more
[#ootdinspo] : BW look / Just wear #BlacknWhite if you donโ€™t know what to wear ๐Ÿ˜€
.
By the way, Iโ€™m saying good bye to the MJ mouse flat shoes .. udah laku dijual di Carousell hehe ๐Ÿ˜œ Itโ€™s cute but it hurts my feet so I have to let it go and maybe find something new to replace it (*wink) ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜›
.
.
.
.
.
.
#outfitflatlay #flatlaynation #lookdujour #currentlywearing #ykwears #aboutalook #theeverygirl #flatlaystyle #bwootd #clozetteid #inspiremyinstagram

[#ootdinspo] : BW look / Just wear #BlacknWhite if you donโ€™t know what to wear ๐Ÿ˜€ . By the way,... more

[#ootdinspo] : BW look / Just wear #BlacknWhite if you donโ€™t know what to wear ๐Ÿ˜€ . By the way,... more
Spring-ready nails done by one and only @two.cents ๐Ÿ’…
.
.
This well-known nails & lash extension home service from Jakarta is now available in Surabaya โœจ and now that I've experienced their service myself, I should admit that their work is definitely AMAZING ๐Ÿ’–
.
.
As you know, my nails are super short and sad, and @two.cents did a very nice & strong extensions for my nails. TBH I do think this is the BEST nail extensions I've ever had in my life ๐Ÿ‘๐Ÿป
The nailist paid full attention to every detail during the service & she did everything carefully and neatly as well. I really love how perfectionist she was, making sure that her creation is as close as possible to the reference I'd given Two Cents before ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– she also double-checked my nails before the session's finished, ensuring that no foil/glitter particle pricking out of the top coat (that might accidentally hurt you later!!) and the nails' surface was smooth and even.

By the time you read this mini review, it's been 2 weeks since I had my nails done and their condition is still perfect, in-shape, and flawless!! Head to my IG story to see the proof ๐Ÿ‘†๐Ÿป Thank you @two.cents for the amazing service & premium results ๐Ÿ’– if you guys are looking for the best beauty home service in Surabaya, look no more - @two.cents is the answer!!!! .
Book their service now via Whatsapp: +62 812 31236836 or simply click here: ttps://bit.ly/2C0hDJd
.
.

#twocents #homeservice #homeserviceeyelash #homeservicenailart #gelnails #gelnail #nailart #nails #nailsofinstagram #homeservicesurabaya #nailextensions #clozetteid #honestreview #endorsement #bloggerindonesia #bloggerperempuan #sbybeautyblogger #surabayabeautyblogger #beautyblogger #indobeautygram #nails๐Ÿ’…

Spring-ready nails done by one and only @two.cents ๐Ÿ’… . . This well-known nails & lash extension... more

Spring-ready nails done by one and only @two.cents ๐Ÿ’… . . This well-known nails & lash extension... more
Youโ€™ll never be brave if you donโ€™t get hurtโฃโฃYouโ€™ll never learn if you dont make mistakesโฃโฃYouโ€™ll never be successful if you dont encounter failure.โฃโฃโฃEnjoy your own company, discovery yourself. Hustle.โฃโฃโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ#๐๐จ๐ง๐š_๐‡๐ข๐ญ๐š๐ฆ๐๐š๐ก๐ข๐ญ #clozetteid #beautyblogger #followme #digitalnomad #NZmustDo #NZ #Omaha

Youโ€™ll never be brave if you donโ€™t get hurtโฃโฃYouโ€™ll never learn if you dont make... more

Youโ€™ll never be brave if you donโ€™t get hurtโฃโฃYouโ€™ll never learn if you dont make... more
๐ŸŽต๐ŸŽถ If I hurt you I'm afraid God's gonna teach me a lesson๐ŸŽถ๐ŸŽตLooping @sushitrash Attention all day.. pas bgt gloomy terus bbrp hari ini...๐Ÿ˜ฟ..Makeup:Bb cream @etudehouseofficial @indonesia_etudehouse Eyebrows @sariayu_mt Eyeliner @kpalette_id Highlighter @fentybeauty Contact lenses @x2softlens Lipstick @fanbocosmetics ..#makeuplook #joji #radenayublog #tampilcantik #ragamkecantikan #inspirasicantikmu #clozetteid #radenayublog

๐ŸŽต๐ŸŽถ If I hurt you I'm afraid God's gonna teach me a lesson๐ŸŽถ๐ŸŽตLooping @sushitrash... more

๐ŸŽต๐ŸŽถ If I hurt you I'm afraid God's gonna teach me a lesson๐ŸŽถ๐ŸŽตLooping @sushitrash... more