Aku ingin begini, aku ingin begitu, ingin ini ingin itu banyak sekali ~~ 🤣sebagai manusia ya banyak maunya kadang wajar. Melihat pencapaian orang bikin insecure ya kadang wajar tapi memang terkadang kita lupa bersyukur padahal hidup juga engga serba kurang. Masih ada rumah untuk berlindung, masih punya keluarga. Duit buat jajan boba juga masih cukup._Ada satu hal yg terkdang kita lupa saat sudah bersyukur dan merasa cukup, berbagi...memberi kepada orang lain. Berbagi juga tidak harus selalu dengan nominal, bisa juga dengan makanan, minuman, pertolongan, bahkan baju layak pakai. Namun yg penting ikhlas 🙂Sengaja nulis kaya gini sebagai pengingat diri dan semua yg baca kalau kamu tidak hidup sendiri di dunia ini. This is also what I believe, kindness will bring back happiness, kindness will be back to you if you give them from your heart ❤️ ........#motd #clozetteid #gumukpasir #beach #instabeauty #sky #quotes #potd #lookbook #ootd #fotd #clozetteid #얼짱 #셀피 #picoftheday #bblogger #lifestyleblogger #dailylife #canon #mood #clozetter #prettyinstyle #traveller #outfitoftheday #wonderfulindonesia #lookbookindo #yogyakarta #lookbookindonesia #fashion #elltravellingtime

Aku ingin begini, aku ingin begitu, ingin ini ingin itu banyak sekali ~~ 🤣sebagai manusia ya... more

Aku ingin begini, aku ingin begitu, ingin ini ingin itu banyak sekali ~~ 🤣sebagai manusia ya... more
Say hi to one of my beloved girls, and the positive and big hearted person i've ever known @chelsheaflo 🤗. Kenal sama Chels udah lama, ketemu pertama kali di event dan akhirnya jadi 1 komunitas, 1 genk pula, jadi sering banget ke event bareng, kerjasama dengan brand bareng, dan bahkan bikin event bareng juga - makin lama makin kenal satu sama lain dan menemukan banyak kesamaan dalam pola pikir dan visi bikin kami makin dekat.Kami juga sama-sama advocate untuk self love and self acceptance and we strive to spread the positivity more widely. Even though we work in the fashion and beauty industry yang penuh dengan drama, kompetisi dan iri hati, rasanya adem banget punya sahabat seperti Chelshea yang selalu positive, supportive dan ngga shallow.Love you Chels 😘😘😘! Btw @glitzmediaco dan @aldo_shoes lagi bikin OOTD with your bff photo competition lho, ayo ikutan juga @redhacs @cynthiansunartio @carls.png @silvianayuwono @sabrinatedjo !#GLITZGIVEAWAY #GlitzmediaXAldo#sbybeautyblogger  #ootd #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid  #girls #surabayainfluencer #ootdid

Say hi to one of my beloved girls, and the positive and big hearted person i've ever known... more

Say hi to one of my beloved girls, and the positive and big hearted person i've ever known... more
Like Us
I love playing make up not hearts 🥰
Anw ini produk terbaru dari @thebalmid eyeshadow super pigmented dan gak geser walaupun kena air! Bisa di swipe buat lihat 💋
Avail in 2 variants eyeshadow n 1 blush on highlighter :
✨
💫
🌟
Seru bgt kemarin ke storenya mereka di @sogo_ind @pakuwonmallsby lt LG yaa dan swatching lgsung bareng @sbybeautyblogger 💋 .
.
.
#workwithtorquise #thebalmid #autobalmid #beautyreview #clozetteid #bloggersurabaya

I love playing make up not hearts 🥰 Anw ini produk terbaru dari @thebalmid eyeshadow super... more

I love playing make up not hearts 🥰 Anw ini produk terbaru dari @thebalmid eyeshadow super... more
Don’t take mirrors seriously,your true reflection is in your heart ❤️.Happy Weekend !!!!.#artbali #speculativememories #art #bali #indonesia #bekraf #seni #senirupa #rasa #sense #bloggerperempuan #influencer #lifestyle #beauty #style #fashion #lookbook #photooftheday #photography #exhibition #likeforlikes #clozette #clozetteid #clozetteambassador #lifestyleinfluencer #instagood #instadaily #gameoftones #welivetoexplore #abbcbuilding

Don’t take mirrors seriously,your true reflection is in your heart ❤️.Happy Weekend... more

Don’t take mirrors seriously,your true reflection is in your heart ❤️.Happy Weekend... more
Still and Always Will in Love with  @oliviaburtonlondon @thewatchco 😘Kali ini Amanda pakai Jam Special Edition "I Give You My Heart"  FREE Life time warranty!!! dan FREE 3D Bee Mirror ini kalau beli Jamnya atau Jewelry apapun min 750k loh!! Tentunya selama persediaan masih ada ya. So buruan deh ke counter Olivia Burton terdekat 💋...#torquisewear #thewatchco #clozetteid #bloggersurabaya

Still and Always Will in Love with @oliviaburtonlondon @thewatchco 😘Kali ini Amanda pakai Jam... more

Still and Always Will in Love with @oliviaburtonlondon @thewatchco 😘Kali ini Amanda pakai Jam... more
My daily make up products:
♥️Lab No Safe Aqua Sun cushion
♥️Laneige Layering Cover Cushion
♥️Etude House Drawing Eyebrow
♥️You heart me by 4u2 Blush On
♥️NARS Velvet Matte Lip Pencil

#shantyhuang #beauty #beautyblogger #skincare #makeup #Clozetteid #Clozettedaily #flatlaymakeup #instagood #instadaily

My daily make up products: ♥️Lab No Safe Aqua Sun cushion ♥️Laneige Layering Cover Cushion... more

My daily make up products: ♥️Lab No Safe Aqua Sun cushion ♥️Laneige Layering Cover Cushion... more
For me, Valentine is not about a lover or romantic candle light dinner. But Valentine is about to share love and passion and give an inspiration to the world. That's the meaning of Valentine in my version...I was so happy, gathered together with my girls and sharing about self-love in @selflovepr_id ❤ we are very passionate to share about how important self-love is. Loving yourself is the key to happiness, you cannot truly love each other until you know how to love yourself...Such a heart warming session, to uplifting and encourage each other in Valentine Day. Thankyou @selflovepr_id , you got my full support, and i'm very passionate to share about how important self-love is!..#girls #valentine #selflove #love #passion #encourage #inspiration #inspire #beauty #clozetteid #blogger #beautyblogger

For me, Valentine is not about a lover or romantic candle light dinner. But Valentine is about to... more

For me, Valentine is not about a lover or romantic candle light dinner. But Valentine is about to... more
My heart left on this pleated top @lovebonitoid

My heart left on this pleated top @lovebonitoid

My heart left on this pleated top @lovebonitoid
Steal Someone's Heart With One of These Luxury Getaways

Steal Someone's Heart With One of These Luxury Getaways


from
        489K
Behind the shining face, below is the list:- skincare routine- happy heart - a good camera- great filter 🤣..Spot foto tematik di @grandindo ini terlalu bagus buat dilewatkan. Serasa baik ke jaman Fist of Fury ..Lagi-lagi kendalanya: minta potretin siapaaaaa 😌 Makanya neng ngemol jangan sendirian, cukup ngemil yang gak ajak-ajak temen 🤭..Denim jacket from #tukarbaju wif friend, dragon necklace found at @carousell.id ..#clozetteid #ootd #lifestyle #selfie #selfportrait #fashionate #fashionableme #fashionable #lovelypreloved #belovedpreloved #shanghairetrosphereGI #grandindonesia

Behind the shining face, below is the list:- skincare routine- happy heart - a good camera- great... more

Behind the shining face, below is the list:- skincare routine- happy heart - a good camera- great... more
Bohemian style 💃
Wardrobe by @marley.heart 
Makeup by @shiseidoid 📸 by @ysnathan_ .
.
.
#faceicon2020 #clozetteid #bloggersurabaya

Bohemian style 💃 Wardrobe by @marley.heart Makeup by @shiseidoid 📸 by @ysnathan_ . . .... more

Bohemian style 💃 Wardrobe by @marley.heart Makeup by @shiseidoid 📸 by @ysnathan_ . . .... more
Challenges makes you more responsible. Always remember that life without struggle is a life without success. Don't give up and learn not to quit!.Semua orang punya pergumulannya dan masalahnya masing-masing. We need to create more ❤ than hate. Lebih banyak mendengar daripada menghakimi, lebih menahan jari daripada nyinyir di media sosial. Just use your energy and heart to do something that matters for yourself and others..Have a good day!...#ClozetteID#selfie#ShamelessSelfie#nofilter#instagood#instamood#moodygrams#TagsForLikes#TuesdayTransformation#igers#instagram

Challenges makes you more responsible. Always remember that life without struggle is a life without... more

Challenges makes you more responsible. Always remember that life without struggle is a life without... more
ʜᴇʟʟᴏ Fᴇʙʀᴜᴀʀʏ!🌞👋🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
A month of love! I'm back! 💃🏻💃🏻 Walau nggak ada yang kangen-kangen juga 😂⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Lately I was so tired seeing social media. Trying to follow the stream but my heart telling it wasn't right. ⁣⁣⁣
I miss the real thing.⁣⁣⁣
No need to go along with the "trend" just to get recognition from other people, life is simple, be simple. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hope your Monday and week going to be great! ✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Thank you for fulfilled my request which defo complicated @lace.beautybar 💅🏻🌈💝⁣⁣⁣
⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣ #indonesianfemalebloggers

ʜᴇʟʟᴏ Fᴇʙʀᴜᴀʀʏ!🌞👋🏻⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ A month of love! I'm back!... more

ʜᴇʟʟᴏ Fᴇʙʀᴜᴀʀʏ!🌞👋🏻⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ A month of love! I'm back!... more
Strolling around and found that my heart was left there 🤗.#gakseberapatraveldiary #clozetteid

Strolling around and found that my heart was left there 🤗.#gakseberapatraveldiary #clozetteid

Strolling around and found that my heart was left there 🤗.#gakseberapatraveldiary #clozetteid
Have a nice weekend everyone ❤  how was your Valentine's day? Yesterday I only spent my time at home, no chocolate no flowers, how sad 😂 but no, I'm not sad!
.
Today I'd love to review a products that have become my favorite lately. Have you ever imagined 2 types of cream in 1 jar? it's Axis-Y Cera-Heart My Type Duo Cream. Consists of 2 types of cream for dry and oily skin areas, sounds very good for those who have combination skin right?
.
🌿 Heartleaf T-Zone Cream
This cream is formulated for oily skin areas. Contains heartleaf which hydrates oily skin. The cream color is bluish and has a gel texture, lightweight and easy to absorb. The smell is quite refreshing and soothing.
.
🌿 Ceramide U-Zone Cream
This cream is formulated for dry skin areas. Contains ceramide that nourishes dry skin. The texture of the cream is thicker than T-cream, has milky white color. Feels rich and very moisturizing.
.
Even though the name is T & U - Zone cream it doesn't mean you have to use it for T or U zone, it can be used as needed. Many people have T-zones are more oily and U-zones are drier, but in my case it's the opposite. I have drier T-zone sometimes even appears dry patches, while my U-zone is oily. So, I use U-Zone cream for my T-zone and T-Zone cream for U-zone.
.
After using it for a month I can say that this is the best cream for my combination skin! The U-Zone cream is able to deal with dry patches on my nose and chin area. While the T-Zone cream even thought has a light texture but is able to provide good hydration for my oily skin area.
.
If you have combination skin, you must try this cream!
.
.
.
Where to buy? @beautyglowing
.
.
#axisy #axisyindonesia #moisturizer #combinationskin 
#kbeauty #koreanbeauty #kskincare #koreanskincare 
#clozetteID #bloggirlsid #kbbvmember #beauty #beautyblogger #beautyreview #beautycommunity #skincare #skincarereview #skincarecommunity #skincareroutine #skincarediary #skincarelover
#glowingskin #glowskin #acneproneskin #antiacne #acne #sensitiveskin #acnetreatment

Have a nice weekend everyone ❤ how was your Valentine's day? Yesterday I only spent my time at... more

Have a nice weekend everyone ❤ how was your Valentine's day? Yesterday I only spent my time at... more
Jadi, pada dapet apa nih hari ini? Bunga? Teddy bears? Cokelat? Atau mau dinner aja? Apapun “gimmick” nya yang penting cintanya tulus ya sis 😊Happy Valentine Day teman-teman . #valentine #heart #balloons #hello #clozetteID #styletoday #dressoftheday #carnellinstyle #dressup #igstyle #styleinspo #igbeauty #potd #lotd #ootd #motd #mood

Jadi, pada dapet apa nih hari ini? Bunga? Teddy bears? Cokelat? Atau mau dinner aja? Apapun... more

Jadi, pada dapet apa nih hari ini? Bunga? Teddy bears? Cokelat? Atau mau dinner aja? Apapun... more
Selamat hari bahagia 😍 everyday is a happy day rightttt?Ada kolaborasi me'ap love love bareng @beautiesquad niyyyy 💕Product used :💕 @eminacosmetics bb cream💕 @purbasarimakeupid powder & lipcream💕 @esqacosmetics blush & eyebrow💕 @mizzucosmetics coffee break lipcreamJadiii 💕 diatas mata gue gambar pake eyeliner terus isi pakai lipcream purbasari yang warna merah, terus timpa pakai glitter shadow dari palet @focallure 💕💕--Ada juga @tiaranab_ yang bikin 💕 makeup super canciksss 💫 go check her out!#Beautiesquad #BSFebCollab #BSCollab #BSValentine #HeartsMakeup #ValentineMakeup #clozetteid #makeuplook

Selamat hari bahagia 😍 everyday is a happy day rightttt?Ada kolaborasi me'ap love love bareng... more

Selamat hari bahagia 😍 everyday is a happy day rightttt?Ada kolaborasi me'ap love love bareng... more
FEBRUARY 2020@beautiesquad Valentine Day Makeup - Monthly CollabBesok Valentine Day nih, ada rencana mau keluar sama suami/pacar/gebetan/atau hangout rame-rame bareng temen-temen? Aku punya Makeup Look yang bisa dipake besok nih. Feminin tapi tetap fun! Tutorial belum semua, tapi detailnya di bawah ini mulai dari yang pertama aku pake ya:- @catrice.cosmetics Goodbye Pores Primer- @pondsindonesia Glitter Glow Glitter Cream- @pixycosmetics Make It Glow Dewy Cushion- @indoganic_official Lip and Cheek Crayon - Rosy Red as Blush on - @fanbocosmetics Acne Solution Loose Powder -Translucent- @esqacosmetics The Goddess Cheek Palette - Aphrodite for bronzer and highlighter- @purbasarimakeupid Ultra Smooth Brow Liner 2 Natural Brown for eyebrow- @beautyglazed Jupiter Palette for eyeshadow- @otwoocosmetics for eyeliner- @bulumata_love + unbranded for lashes- @sis2sis_indo mascara for lower lashes- @makeoverid IMLC Impulse for Heart Shape- @lookecosmetics Holy Lip Cream Hebe + Luna Lip PolishBerani tampil begini?  #Beautiesquad #BSFebCollab #BSCollab #BSValentine #HeartsMakeup #ValentineMakeup #liamelqhatuts #JourneyAboutMakeup #liamelqhadotcom #ClozetteID @Clozetteid #Beautiesquad @beautiesquad #KBBVmember #IndonesianFemaleBloggers #BloggerPerempuan #batambeautyblogger #jakartabeautyblogger #asianmakeup #monolidmakeup

FEBRUARY 2020@beautiesquad Valentine Day Makeup - Monthly CollabBesok Valentine Day nih, ada... more

FEBRUARY 2020@beautiesquad Valentine Day Makeup - Monthly CollabBesok Valentine Day nih, ada... more
This Accessory Trend Wants You to Wear Your Heart on Your Sleeve—or Around Your Wrist

This Accessory Trend Wants You to Wear Your Heart on Your Sleeve—or Around Your Wrist


from
        489K
Had a great time with @sonypicturesid & @clozetteid @lemeridienjkt yesterday. Talk about woman and their skills, passion , dreams and sisterhood like what happend on Little Woman Movie. 
One of Jo March Quote: “Women have minds, and they have souls and as well as just hearts. And they’ve got talent, as well as just beauty”

So keep fighting for every woman who still believes into their dreams 👍🏻👍🏻 #clozetteid #mc #masterofceremony #masterofceremonyjakarta #masterofceremonyindonesia #mcjakartaevent #mcjakarta #lemeredien #littlewomen #talkshowhost #tvhost #tvpresenter #presenter #littlewomenmovieid #sonypictures

Had a great time with @sonypicturesid & @clozetteid @lemeridienjkt yesterday. Talk about woman and... more

Had a great time with @sonypicturesid & @clozetteid @lemeridienjkt yesterday. Talk about woman and... more
First thing first, lets make ur own story : 1. Do what you wanna do 2. Be whatever you want, but don't be bad person for others, hehe.3. Follow ur heart4. Wake up ! Run and make ur dream come true ! _____Sejujurnya aku belum pernah baca novelnya ataupun nonton film sebelumnya pun engga, tapi setelah event kemarin, aku bener-bener udah ngerasain aura positif dari film ini, rasanya makin burn gitu semangat ku, gara-gara synopsis film ini, plus nya lagi event kemaren pun mengundang beberapa wanita hebat dengan jalan dan mimpi yang mereka pilih ! Dan terima kasih sudah menginspirasi kita. Rasanya buat kalian yg kaum rebahan seperti ku ini, butuh motivasi lebih deh, jalan pertama yaitu pergi ke bioskop buat nonton ini, semoga bikin kalian makin termotivasi dengan semua mimpi yang kalian pengen wujudkan. Mantep, aku pagi-pagi udah wise ajanih, hahai.Once again thank you so much for having me @clozetteid @sonypicturesid @lemeridienjkt ________#LittleWomenMovieID #LittleWomenXCID #ClozetteID@clozetteid @sonypicturesid @lemeridienjkt

First thing first, lets make ur own story : 1. Do what you wanna do 2. Be whatever you want, but... more

First thing first, lets make ur own story : 1. Do what you wanna do 2. Be whatever you want, but... more
Your purpose, your art. 
Will land in the hearts it’s meant to. .
You won’t be for everyone, but you are for someone—and to that someone, what you have to give matters, and that’s the beginning of everything.
— Danielle Doby
.
#PriStyleDiaries
.
.
.
.
.
.
.
#insipiration #whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #parisian #feminine #elegant #valentines #parisienne #parisianstyle #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

Your purpose, your art. Will land in the hearts it’s meant to. . You won’t be for everyone,... more

Your purpose, your art. Will land in the hearts it’s meant to. . You won’t be for everyone,... more
His tiny hands took my heart and then his tiny feet skittered away with it ❤️#baby #babyboy #ourbaby #littlehands #littlefeet #clozetteid

His tiny hands took my heart and then his tiny feet skittered away with it ❤️#baby #babyboy... more

His tiny hands took my heart and then his tiny feet skittered away with it ❤️#baby #babyboy... more
Welcoming Valentine with my purple heart wearing @nyxcosmetics_indonesia Liquid Suede shade 17 and Luv Out Loud 01#liparts #heartlips💓 #valsdaymakeup #makeupismytherapy #Setterspace#clozetteid#theshonet#lookbookindonesia#indobeautygram#indobeautychannel#beautychannelid#indobeautysquad#bvvlogger#bloggirlsid#bloggervloggerindonesia#storieid#lemonsquad#jakartabeautyblogger#indobeautyblogger#ivgbeauty#channelbeautyindonesia#lemoninfluencerid#cchannel_beauty_id

Welcoming Valentine with my purple heart wearing @nyxcosmetics_indonesia Liquid Suede shade 17 and... more

Welcoming Valentine with my purple heart wearing @nyxcosmetics_indonesia Liquid Suede shade 17 and... more
Bermasalah dengan dark circle di bawah mata? Coba Patch Holic Custopia Love Heart Eye Mask ini untuk menanganinya, Clozetters. Clozette Ambassador @tephieteph memberi rating 4.5/5 untuk produk ini, lho! Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Yuk, share produk favorit dan makeup look kamu bersama Clozette.

Bermasalah dengan dark circle di bawah mata? Coba Patch Holic Custopia Love Heart Eye Mask ini... more

Bermasalah dengan dark circle di bawah mata? Coba Patch Holic Custopia Love Heart Eye Mask ini... more
The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. -Helen Keller-
#quoteoftheday
#tutiarien #clozetteid #lifestyle #quotes

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the... more

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the... more
Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the world”Previously i compared with another girls who are prettier or good looking more than me but i just changed my mind “I do me, she does her” we all are beautiful and precious in a different way⭐️And the most important is not only makeup on outer beauty, we should more care of inner beauty too💫-1 samuel 16:77 But the Lord said to Samuel, “Do not consider his appearance or his height, for I have rejected him. The Lord does not look at the things people look at. People look at the outward appearance, but the Lord looks at the heart.”-삼상 16:77 여호와께서 사무엘에게 이르시되 그 용모와 신장을 보지 말라 내가 이미 그를 버렸노라 나의 보는 것은 사람과 같지 아니하니 사람은 외모를 보거니와 나 여호와는 중심을 보느니라-I know it’s not easy to stop comparing but let’s put it in our heart first guys❤️-Ps. I just want to share this #motivationalmakeup for those who have low self esteem.💜💜💜💜💜💜💜💜

Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the... more

Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the... more
Don’t lower your standards,to keep anyone.Let they meet you at your level.“Self Respect is Power”-Pretty rose gold shoes from @deesbe.id 😍 It’s made from their own workshop with their hand and heart for special person like you ☘️...#clozetteid #todayimwearingthis#ootdpost#mywhowhatwear#stylediary#oufitpost#stylegoals#whowhatwear#IGoutfit#revolveme#outfitidea#stylecollective#tephcollaboration #influencersurabaya #influencerjakarta

Don’t lower your standards,to keep anyone.Let they meet you at your level.“Self Respect is... more

Don’t lower your standards,to keep anyone.Let they meet you at your level.“Self Respect is... more
Do whatever it takes to keep your heart away from any heavy feelings like anger, jealousy, greed, envy, etc. Those emotions will weight you down from the blessings you want 😇 #clozetteid

Do whatever it takes to keep your heart away from any heavy feelings like anger, jealousy, greed,... more

Do whatever it takes to keep your heart away from any heavy feelings like anger, jealousy, greed,... more
Channeling my inner #Scorpio much? ♏️ 💃🏻 Mysterious, Intense, Passionate, and Magnetic are some personality traits that most people think it’s belong to Scorpio. Believe me, despite the Sensitivity, Scorpio are truly some of the kindest people you will ever meet, but often are misunderstood. Our relationships built on trust, so it take a long time before opening up, to observe which one is genuine 🌌 They may look Cold to appreciate privacy and often choose solitude because they know not many that match their emotional intensity. But once they open up the layer, they could become the very Loving and Loyal person in term of relationship. We will always give more than we will receive in return 😉 In short, Scorpios can turn cold hearted and stop Caring in less than a second if you ever give them a good reason to 🔮✨
_
Anyway, it’s still taken from @poze.id x @mariophotographie ✨ Stocking up many great photo & video from there! Don’t forget to come before 15 Feb 2020 and try the VIP access (my recomended!) cause you will get an exclusive photoshoot with professional photographer, so all the output are really that good 💯 They also provided 2 changing room for you to change your look as many as you can and also you can beautify yourself with @sadabycathysharon products in there, so all you need to do is #StrikeAPoze #PozeIndonesia ❤️
.
.
.
.
.
#outfitoftheday #ootd #scorpiogirl #inspiration #womenfashion #fashionistas #elegant #instastyle #beautyenthusiast #clozetteid #photooftheday #beauty #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디

Channeling my inner #Scorpio much? ♏️ 💃🏻 Mysterious, Intense, Passionate, and Magnetic... more

Channeling my inner #Scorpio much? ♏️ 💃🏻 Mysterious, Intense, Passionate, and Magnetic... more