"Nis, kayanya lo bagusan nggak makeup deh.. " .Iyah.Beberapa orang bilang gt. .Tapi sekarang lagi pengen dangdan. Gimana dong??? Markita Coba yah Coba no makeup makeup look kalo muka lagi capek bgt tapi gamau keliatan capek banget. 🙃🙃🙃🙃🙃🙃 Ini dia. . .Product used :@raikubeauty Anti Aging Toner@raikubeauty Anti Aging Serum@raikubeauty Anti Aging Morning Cream@vaselineid Lip Therapy Petroleum Jelly@etudehouseofficial Etude House Kissful Lip Care Lip Concealor @ponds Ponds Pinkish White Glow Face Powder @silkygirl_id Silky Girl Natural Brow Pencil - 02 Dark Brown @Maybelline New York - Volum Express Turbo Boost Mascara Waterproof @absolutenewyork_id Absolute New York - NFA81 Real Orange @pixycosmetics Aqua Beauty Protecting Mist .#mahan #clozette #clozetteid #clozetter #clozettedaily #clozetteindonesia #minitutorial #sedikitproduktif #apaitulibur #semogabermanfaat #happysunday #sebelumbesokjadikuda #tampilcantik #shotonfuji #fujifilm_global #gofujifilm #mahanwanderdiary

"Nis, kayanya lo bagusan nggak makeup deh.. " .Iyah.Beberapa orang bilang gt. .Tapi sekarang lagi... more

"Nis, kayanya lo bagusan nggak makeup deh.. " .Iyah.Beberapa orang bilang gt. .Tapi sekarang lagi... more
Happy good sunday all!

Ngemil keju tuh udah jadi favorit aku dari kecil dan masih terbawa hingga kini. Terus baru-baru ini aku nemuin cemilan keju stik baru dari @eminacheese yang super praktis banget! 1 bungkusnya berisi 4 batang keju #readytoeat, gampang banget dibawa kemana2, dan yang pasti menyehatkan donk. Bisa dibilang, @eminacheese ini merupakan pelopor stick keju di Indonesia.

Emina cheese saat ini memiliki 3 varian rasa: ORIGINAL, PIZZA, dan BANANA CARAMEL. Rasa yang terakhir terbilang unik ya, keju kan identik dengan rasa gurih, tapi inj ada sentuhan rasa manisnya. But from those all, favoritku yang rasa PIZZA, seperti yang lagi aku makan di foto hehehe.

Meski terbilang baru, Emina Cheese ini cukup mudah didapatkan kok. Kamu tinggal datang ke outlet Alfamart/ Alfamidi, Transmart Carrefour, Grand Lucky, Family Mart, atau di modern trade lokal lainnya. Kalau mager dan mau beli online juga bisa lho! Tinggal pilih mau belanja di JD.ID, Shopee, atau Tokopedia, dll. Sip kan? Harganya juga super terjangkau, less than 15k per pax.

Cemilan keju praktis dan memiliki banyak rasa, ya cuma di @eminacheese 😉

#CumadiEminacheese #Ngemilkeju #eminacheese #snack #snackonthego #cheesesticks #cemilan #cemilanenak #cemilansehat #keju #stikkeju #stickkeju #Clozetteid #food #foodporn #happysunday

Happy good sunday all! Ngemil keju tuh udah jadi favorit aku dari kecil dan masih terbawa hingga... more

Happy good sunday all! Ngemil keju tuh udah jadi favorit aku dari kecil dan masih terbawa hingga... more
Like Us
How’s your Sunday? Not an easy one for me. I miss home and hot croissant, fresh juice or that warm relaxing jasmine tea but in the mean time I just need to inflate some fighting spirit.With full of optimism, this too shall pass 🙌🏼.Wish you a happy Sunday!.#happysunday #breakfastideas #morninglikethese #croissant

How’s your Sunday? Not an easy one for me. I miss home and hot croissant, fresh juice or that... more

How’s your Sunday? Not an easy one for me. I miss home and hot croissant, fresh juice or that... more
"How far can u go babe?" 👀👀
.
.
.
#happysunday
#summeroutfit
#lifeissosimple
#travelwithstyle
#stylewithme 
#selfie
#stevydiary
#thanksgod
#instagram
#walkwithstevy
#celebratemysize
#plusmodelmag
#lookbookindonesia
#ootd
#endorsement
#ootdasia
#clozetteid
#BalgaMags
#ootdfashion
#styleindo
#plussizemodel

"How far can u go babe?" 👀👀 . . . #happysunday #summeroutfit #lifeissosimple #travelwithstyle... more

"How far can u go babe?" 👀👀 . . . #happysunday #summeroutfit #lifeissosimple #travelwithstyle... more
"Nothing will bring you inner peace than minding your own business"
.
.
.
📸 @matthewckck 🕶 @gentlemonster
.
.
.
#happysunday
#summeroutfit
#lifeissosimple
#travelwithstyle
#stylewithme 
#selfie
#stevydiary
#thanksgod
#instagram
#walkwithstevy
#celebratemysize
#plusmodelmag
#lookbookindonesia
#ootd
#endorsement
#ootdasia
#clozetteid
#BalgaMags
#ootdfashion
#styleindo
#plussizemodel

"Nothing will bring you inner peace than minding your own business" . . . 📸 @matthewckck 🕶... more

"Nothing will bring you inner peace than minding your own business" . . . 📸 @matthewckck 🕶... more
"Problems are part of everyone's life, if you can accept it then you will fight for it. Otherwise, you can change or leave it"...#happysunday#summeroutfit#lifeissosimple#travelwithstyle#stylewithme #selfie#stevydiary#thanksgod#instagram#walkwithstevy#celebratemysize#plusmodelmag#lookbookindonesia#ootd#endorsement#ootdasia#clozetteid#BalgaMags#ootdfashion#styleindo#plussizemodel

"Problems are part of everyone's life, if you can accept it then you will fight for it. Otherwise,... more

"Problems are part of everyone's life, if you can accept it then you will fight for it. Otherwise,... more
Tips on how to wear print on print is already up on my blog! Head to the link on my bio for more 😁👆. Have a blessed Sunday anyway! .
.
#happysunday #ootd #summeroutfit #styleideas #ClozetteID

Tips on how to wear print on print is already up on my blog! Head to the link on my bio for more... more

Tips on how to wear print on print is already up on my blog! Head to the link on my bio for more... more
In Fairyland 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ #lovebonito #lbootd #iwearlovebonito #lbindo #style #styles #styleblogger #stylenanda #casual #casualstyle #styleoftheday #ootd #ootdindo #ootdasean #ootdbkk #lookbook #lookbooklookbook #lookbookinspiration #lookbookindo #lookbookindonesia #fashion #fashionstyle #fashionblogger #clozetteid #clozetteambassador #sunday #happysunday #instadaily #instagood

In Fairyland 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ #lovebonito #lbootd #iwearlovebonito #lbindo #style... more

In Fairyland 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ #lovebonito #lbootd #iwearlovebonito #lbindo #style... more
~ june 16, 2019
.
happy sunday 🙏
bayangin deh ke gereja pakai dresscode ini karena ada ibadah pelantikan pengurus, trus siangnya tiba2 diajak nnton Aladdin donk 😍 haha, mantull ya ootd nnton film di bioskop nya wkwk 👅 .
.
#AForAlinda #alindaaa #alinda #alindaaa29 #rezekigakketuker #jalani_nikmati_syukuri #happysunday #sundayvibez #sunday #outfit #ootd #outfitoftheday #sundayootd #blackandwhite #Clozetteid

~ june 16, 2019 . happy sunday 🙏 bayangin deh ke gereja pakai dresscode ini karena ada ibadah... more

~ june 16, 2019 . happy sunday 🙏 bayangin deh ke gereja pakai dresscode ini karena ada ibadah... more
“WHEN YOU REALIZED THAT TOMORROW IS MONDAY, AND WEEKDAYS ARE YOUR NEW WEEKENDS “
—
•
So, sore ini aku mampir dan foto ala ala begini di @unisoncafe . Seriusan deh, aku gak akan pernah bosen untuk mampir lunch atau untuk ngopcan sama temen atau keluarga especially kalau disini. Karena, satu: makanannya lumayan dan pas sama lidah aku, dua: spot spot fotonya oke oke banget, tiga: kalo kesini aku paling suka foto di spot ini. By the way, how’s your long holidays guys? •
—
📸. @greskeli .
.
.
.
.
.
#happysunday #alwayshungry #pinkvibes #ijulwardrobe #menslifestyle #justsmile #portraitsvision #indoportraits #unisoncafeandkitchen #unisoncafe #exploretangerang #instagrammable #portraitpage #weekendlyfe #cowokjakarta #jktgo #clozetteid #theshonet

“WHEN YOU REALIZED THAT TOMORROW IS MONDAY, AND WEEKDAYS ARE YOUR NEW WEEKENDS “ — • So,... more

“WHEN YOU REALIZED THAT TOMORROW IS MONDAY, AND WEEKDAYS ARE YOUR NEW WEEKENDS “ — • So,... more
“DON’T STAY AT YOUR COMFORT ZONE”
–
Aku selalu dibilang dan dinasihatin oleh beberapa orang kayak gini, “you have to do something beyond, something that wowed someone dan unexpected”. And yeah....I’m definitely agree with that. Plus, I want to add that, “don’t stay at your comfort zone” gak cuman untuk permasalahan pekerjaan, tapi juga masalah kehidupan lainnya. Seperti: Relationship with someone, friendships, dan jati diri kita yang asli. Terkadang kita merasa dan berpikir bahwa, “ah pokoknya gw harus positive, biar gak diomongin”, well sebenarnya believe it or not, mau sebaik, setulus, seprofessional apapun, pasti juga ada aja yang ngomongin dari belakang dan itu perkataan negatif. Sad and tragic.
–
Ini juga permasalahan yang dialami oleh beberapa creators juga (mau youtube atau Instagram). Punya grup yang katanya support each other and positive, tapi kok bisa ngomongin satu sama lain ya? Well, don’t get offended, because this is somehow a real facts💯. But, I hope you’re not the one guys💕, love you all and Happy Sunday.
–
Portraits by: @edlinjap .
.
.
.
.
.
#ootdformen #moodyport #moodygrams #moodytone #pursuitofportraits #portraitpage #portraitphotography #happysunday #throwbackmoment #positivevibes #ootdformenindo #fashionjakarta #tonegame #clozetteid #theshonet

“DON’T STAY AT YOUR COMFORT ZONE” – Aku selalu dibilang dan dinasihatin oleh beberapa orang... more

“DON’T STAY AT YOUR COMFORT ZONE” – Aku selalu dibilang dan dinasihatin oleh beberapa orang... more
Usually, on Sunday i will be a bit of nervous because weekend will pass shortly 😅 but thanks God, next week is still eid holiday 🙏🏻 only a few days till eid... please send me ketupat, lontong sayur, and rendang 😅😅😅 #lovebonitoid #lovebonito #lbootd #iwearlovebonito #style #styles #styleoftheday #dress #dressy #ootd #ootdindo #ootdsubmit #ootdfashion #lookbook #lookbookbkk #lookbooklookbook #lookbookindonesia #instagram #instadaily #fashionblog #fashionblogger #clozetteambassador #clozetteid #sunday #happysunday

Usually, on Sunday i will be a bit of nervous because weekend will pass shortly 😅 but thanks... more

Usually, on Sunday i will be a bit of nervous because weekend will pass shortly 😅 but thanks... more
“HAPPY WEEKEND EVERYONE”
–
Today it’s Sunday and tomorrow it’s Monday, are you ready to close your weekend vibes and back to work? Well, this is our kind of expression of it🙈
.
.
.
.
.
#wefie #ootdindo #ootdindokece #ootdindonesiaa #lookbookjakarta #lookbookindo #monkeytailcafe #jktexplore #explorejakarta #jakartarian #happysunday #clozetteid #theshonet

“HAPPY WEEKEND EVERYONE” – Today it’s Sunday and tomorrow it’s Monday, are you ready to... more

“HAPPY WEEKEND EVERYONE” – Today it’s Sunday and tomorrow it’s Monday, are you ready to... more
Happy sunday everyone.. // im wearing Kuro Dress from @vuelastudio .. .
.
.
.
#clozetteid #partnershipwithhisafu #style #fashion #streetstyle #happysunday #sunday #스트릿패션 #스트릿룩 #스타일 #스트릿스타일 #패션

Happy sunday everyone.. // im wearing Kuro Dress from @vuelastudio .. . . . . #clozetteid... more

Happy sunday everyone.. // im wearing Kuro Dress from @vuelastudio .. . . . . #clozetteid... more
Oh, Hello Sunday 🖐🏻 // Glasses : @25flicks // Earrings : @earingbird .
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #sunday #happysunday #셀카그램 #아이섀도우 #partnershipwithhisafu #selfie #glasses #earrings #style #스타일

Oh, Hello Sunday 🖐🏻 // Glasses : @25flicks // Earrings : @earingbird . . . . . . . . .... more

Oh, Hello Sunday 🖐🏻 // Glasses : @25flicks // Earrings : @earingbird . . . . . . . . .... more
Happy Easter everyone!! "A man who was completely innocent, offered himself as a sacrifice for the good of others, including his enemies, and became the ransom of the world. It was a perfect act." Mahatma Gandhi

#easter #hello #life #quote #happyeaster #mahatmagandhi #happysunday #ClozetteID #God #beauty #Heisrisen #Godisalive

Happy Easter everyone!! "A man who was completely innocent, offered himself as a sacrifice for the... more

Happy Easter everyone!! "A man who was completely innocent, offered himself as a sacrifice for the... more
Happy Easter🐣, Everyone! From me & my family🥰....#sunday #easter #clozetteid #easterday #happyeaster #happysunday #sundayfunday

Happy Easter🐣, Everyone! From me & my family🥰....#sunday #easter #clozetteid #easterday... more

Happy Easter🐣, Everyone! From me & my family🥰....#sunday #easter #clozetteid #easterday... more
Life is not just to be endured, it's to be enjoyed.. 🤘 Happy Sunday! 🌺...#liburanlagiyuk #letsgetlost#herewego#clozetteid#mytripmyadventure#beautifuldestinations#travelwithMMs #travelgram #travellust#happysunday #blessed

Life is not just to be endured, it's to be enjoyed.. 🤘 Happy Sunday! 🌺...#liburanlagiyuk... more

Life is not just to be endured, it's to be enjoyed.. 🤘 Happy Sunday! 🌺...#liburanlagiyuk... more
Sisteeers!!!!!!! Ngopi yuks! ...#clozetteid #morningcoffee #happysunday #hellosister

Sisteeers!!!!!!! Ngopi yuks! ...#clozetteid #morningcoffee #happysunday #hellosister

Sisteeers!!!!!!! Ngopi yuks! ...#clozetteid #morningcoffee #happysunday #hellosister
Terkadang, yang kita butuh untuk meredakan hari yang melelahkan ialah, sebuah perbincangan. Perbincangan tentang apa yang kita alami dan lalui. Good or bad, it doesn’t matter:). Dan, momen yang paling aku suka saat bertemu teman lama atau baru, yaitu saat kita mulai berbicara sesuatu yang serius dan langsung tertawa, karena di momen itulah kita merasa mulai mengenal satu sama lain, as a brother or sister. –Banyak ejekan dan bully-an jaman sekarang kayak, “dih dasar lu temennya cewek semua”, menurutku aku gak peduli sih, aku berteman dengan siapapun yang menurutku, orang ini memberikan aku sebuah “good impact” setiap hari di dalam diriku.–Well, enjoy your Sunday night guys✌🏻HAPPY SUNDAY 💕 📸. @riko_lai ......#nextvisualportraits #calibratecoffee #pursuitofportraits #explorejkt #throwback #justgoshoot #shotwithfuji #shotwithfujifilm #visualphotography #coffeeshopcorners #happysunday #framing #lifestyleblogger #fashionenthusiast #visualambassadors #afterlight2 #whatwhenwear #theshonet #clozetteid

Terkadang, yang kita butuh untuk meredakan hari yang melelahkan ialah, sebuah perbincangan.... more

Terkadang, yang kita butuh untuk meredakan hari yang melelahkan ialah, sebuah perbincangan.... more
~ if God brings you to it, He will bring you through it 😇 
Have a blessed Sunday ~ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sunday #blessed #thankful #grateful #blessday #onlybyhisgrace #godisgood #quotes #quotesdaily #quoteoftheday #potd #clozetteid #picoftheday #instagood #instaquotes #cuteplace #jktspot #ootd #ootdfashion #likeforlikes #likeforfollow #potdindo #indobeauty #likes #hosbukanhoax #happysunday

~ if God brings you to it, He will bring you through it 😇 Have a blessed Sunday ~ . . . . . . .... more

~ if God brings you to it, He will bring you through it 😇 Have a blessed Sunday ~ . . . . . . .... more
Aslinya saya galak dan judes kok, nggak secentil dalam foto. Percaya?..#clozetteid #sunday #april #happysunday #goodmorning

Aslinya saya galak dan judes kok, nggak secentil dalam foto. Percaya?..#clozetteid #sunday #april... more

Aslinya saya galak dan judes kok, nggak secentil dalam foto. Percaya?..#clozetteid #sunday #april... more
CLEAN & FRESH MAKEUP LOOK ala @abnergailorraine ! ✨Here’s the deets for u guys, di voting pada mau so here u go!——[COMPLEXION]:@laneigeid Whitening BB Cushion no. 13 @maybelline @storemaybelline Fit Me Compact Powder shade no. 120@minuet.official Blush, Contour@physiciansformula Butter Bronzer 🥥@wetnwildbeauty Megaglow highlighter Blossom Glow@urbandecaycosmetics All Nighter Setting Spray——[EYES]Maybelline Hypersharp Liner@lorealmakeup @lorealindonesia Lash Paradise@eliselash Individual Lashes (1st trying them out & I loovve it!)@innisfreeindonesia Auto Eyebrow Pencil Espresso@catrice.cosmetics Brow definer@benefitindonesia 24-Hr Brow Setter——[LIPS]:@sascofficial Dazzling deeds @altheakorea Watercolor Lip Tint Strawberry——#makeupbyabnergailmua #makeupdeets #makeuptutorial #makeupdetails #cleanlook #makeupinspo #happysunday #sundayinspiration #freshmakeup @indobeautygram @beautybloggerindonesia #abnergailorrainecollabs #clozetteid #beautybloggerindonesia #influencer

CLEAN & FRESH MAKEUP LOOK ala @abnergailorraine ! ✨Here’s the deets for u guys, di voting pada... more

CLEAN & FRESH MAKEUP LOOK ala @abnergailorraine ! ✨Here’s the deets for u guys, di voting pada... more
Flp 4:13
Segala perkara dapat kutanggung di dalam Dia yang memberi kekuatan kepadaku.
Selamat hari minggu, selamat beribadah semua ..
Selalu ingat yah bahwa Tuhan YESUS selalu baik untukmu 😇😇.
.
.
. 📸 @maryahulpah 💖
.
.
.
.
#HappySunday
#Quotes
#ChristIsEnoughForMe
#KeepFaith
#ootd #ootn #outfitoftheday
#Instastyle #todayimwearing #fashion
#style #styleiswhat #streetstyle
#madewell #theeverygirl
#everydaymadewell #fashioninsta
#fashiondaily #fashionaddict
#fbloggers #fashionblogger
#styleblogger #lifestyleblog
#bloggerstyle #beauty #ClozetteID

Flp 4:13 Segala perkara dapat kutanggung di dalam Dia yang memberi kekuatan kepadaku. Selamat hari... more

Flp 4:13 Segala perkara dapat kutanggung di dalam Dia yang memberi kekuatan kepadaku. Selamat hari... more
JESUS DIED FOR US 😇
.
.
Im so grateful Jesus give his life for me and all of us, so we enjoy every day with our families and friends. Thank you so much God. 🙏🏻
.
.
Have an amazing Sunday!! ❤️
.
.
#abellwear #clozetteid #cotd #happysunday #grateful #thanksgod

JESUS DIED FOR US 😇 . . Im so grateful Jesus give his life for me and all of us, so we enjoy... more

JESUS DIED FOR US 😇 . . Im so grateful Jesus give his life for me and all of us, so we enjoy... more
Happy Sunday ! #barre #barreworkout #barreirinhas #barrerina #workout #ballet #ballerina #barrefitness #barreworkouts #fitness #happysunday #sunday #sundaystyle #instagram #instagood #instafit #clozetteid #clozetteambassador

Happy Sunday ! #barre #barreworkout #barreirinhas #barrerina #workout #ballet #ballerina... more

Take pride in how far you've come.Have faith in how far you can go.But don't forget to enjoy the journey. . . . . .#mahan #mahanincirebon #exploremore #workless #shortescape #clozette #clozetteid #clozettedaily #hijabtravel #clozetter #mahanwanderdiary #explorecirebon #cirebonparadise  #throwback #fortheloveofholiday #enjoy #happysunday #mahantraveldiary #happyholiday #thereisalwaysathrowbackpost #ngacaterus

Take pride in how far you've come.Have faith in how far you can go.But don't forget to enjoy the... more

Take pride in how far you've come.Have faith in how far you can go.But don't forget to enjoy the... more
you can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending. . . . . .#mahan #mahanincirebon #exploremore #workless #shortescape #clozette #clozetteid #clozettedaily #hijabtravel #clozetter #mahanwanderdiary #explorecirebon #cirebonparadise  #throwback #fortheloveofholiday #enjoy #happysunday #mahantraveldiary #happyholiday #thereisalwaysathrowbackpost

you can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.... more

you can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.... more
happy monday! .seebahagia itu karena spion kanan udah ganteng lagiii. .nggak kaya robot nggak berbaju lagi 😬😬 .dan tinggal mikirin lampu depan kiri 😩 . *iyaa tau udah lama .white outer : @chaerunnistorephoto by : @gelorawan_adi .#mahan #mahanincirebon #exploremore #workless #shortescape #clozette #clozetteid #clozettedaily #hijabtravel #clozetter #mahanwanderdiary #explorecirebon #cirebonparadise  #throwback #fortheloveofholiday #enjoy #happysunday #mahantraveldiary #happyholiday #thereisalwaysathrowbackpost

happy monday! .seebahagia itu karena spion kanan udah ganteng lagiii. .nggak kaya robot nggak... more

happy monday! .seebahagia itu karena spion kanan udah ganteng lagiii. .nggak kaya robot nggak... more
kadang, susah susah gampang bersama wajah default begini. .jd harus apaa? alhamdulillah... . . . . .#mahan #mahanincirebon #exploremore #workless #shortescape #clozette #clozetteid #clozettedaily #hijabtravel #clozetter #mahanwanderdiary #explorecirebon #cirebonparadise  #throwback #fortheloveofholiday #enjoy #happysunday #mahantraveldiary #happyholiday #thereisalwaysathrowbackpost

kadang, susah susah gampang bersama wajah default begini. .jd harus apaa? alhamdulillah... . . . .... more

kadang, susah susah gampang bersama wajah default begini. .jd harus apaa? alhamdulillah... . . . .... more