Muslim women hijab trends | | Just Trendy Girls

Muslim women hijab trends | | Just Trendy Girls


from
        467K
And when are you planning to pick up the travel content in your blog again?Yeah, about that... #pinkinhongkong #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #hongkong #hongkong🇭🇰 #ootd #ootdid #traveltheworld #kowloon #kowloonwalledcitypark #kowloonwalledcity

And when are you planning to pick up the travel content in your blog again?Yeah, about that...... more

And when are you planning to pick up the travel content in your blog again?Yeah, about that...... more
Like Us
Hi ciwi” cantik 🙋‍♀️...Kali Ini Aku Review Produk Korea Yaitu 𝑻𝒐𝒏𝒆-𝑼𝒑 𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎 Dari @celefit_id @celefit_official, 𝑷𝒆𝒂𝒄𝒉 𝑩𝒆𝒂𝒎 𝑹𝒆𝒂𝒍 🍑 Ini Tidak Hanya Melembabkan Kulit, Tapi Sekaligus Juga Bisa Memutihkan Kulit Seketika😊Waaahh😍 Ini Bakal Jadi Moisturizer Favorite Aku Nih Karena Dia Juga Ringan Banget Di Pake & Ngga Bikin Lengket.Kalian Juga Bisa Ngedapetin Produk ini Di SHOPEE loh 😍Akan ada harga FLASH SALE di Tanggal 2 Feb 2020, daaaan Hanya 1 Jam saja!!! 😱Dengan Harga : Tone up cream 30g--> Rp 69.900,-Tone up cream 70g--> Rp 139.900,- Link Uda Aku Taruh Di BIO Aku Ya 😉..#ClozetteID#kbeauty #whiteningcream #toneupcream #basemakeup #whitening #dailymakeup #celefit #celefittoneupcream #makeup#makeuplife #makeuptutorial #makeupkorea#makeupcantik #makeupindo #girls#girlsmakeup #indobeautygram #indobeautymakeup #tutorialkecantikan #tipskecantikan #viralindonesia#cantikalami #tipscantik #tipsmakeup #makeupdaily#dailymakeuplook _handle @yourmanagement.id

Hi ciwi” cantik 🙋‍♀️...Kali Ini Aku Review Produk Korea Yaitu 𝑻𝒐𝒏𝒆-𝑼𝒑... more

Hi ciwi” cantik 🙋‍♀️...Kali Ini Aku Review Produk Korea Yaitu 𝑻𝒐𝒏𝒆-𝑼𝒑... more
Sometimes, I just want to dress up and look at the mirror. But mostly, I dress up for the gram. I want girls being confident with themselves because they see my outfit.
.
“She looks cute with that dress. I want to try that style!”
.
I hope that you feel inspired because of me. Because, size doesn’t matter.
.

#denpar #bali #oneposecafe #cafeindenpasar  #cafeinrenon #cafehitsdenpasar #fujieatery #cafehitsbali #cafedidenpasar .
#plussizeootd #plussizestyle #plussizefashion #plussizemodel #plussize #plussizebali #plussizeindonesia #plussizeinpiration #plussizebeauty #bigsizeindo #bigsizebali #bigsizeindonesia #curvywomanindonesia #curvywomanindo #casualstyle #bali #clozetteid #ootdindo #ootdfashion
.
#vinaootd

Sometimes, I just want to dress up and look at the mirror. But mostly, I dress up for the gram. I... more

Sometimes, I just want to dress up and look at the mirror. But mostly, I dress up for the gram. I... more
Bahas topik viral: ARDHITO & JAZZ di mata saya.
Tahu, kan, gimana event jazz di Indonesia sekarang malah sering jadi event nggak jazz?
.
Pernah nonton event jazz yang salah 2 artisnya, mba Syaharani & @ardhitopramono
Di antara banyak artis lain yang nge-pop, 2 pemusik ini yang tetep mainin jazz.
Tapi..... Sayangnya...pas mereka mainin musik jazz kentel, penontonnya (yang banyakan millenials ke gen Z) adem ayem, kayak..ga ngeh sama musiknya.
Banyak denger mereka bilang 'ga ngerti musiknya'. Tapi begitu nyanyiin single yang agak ngepop, penonton rame sing along. Bisa dilihat di video 👆
*Sayang ga rekam pas awal sampe tengah show yang jazz banget .
Mungkin ini juga kenapa di spotify Ardhito terlihat ga terlalu nge-jazz. Ngikutin pasarnya penyuka dia, jadi lebih pop, sedikit jazz, ga kayak pas offline show. I dunno how they choose which one on platform like spotify, which one on offline show.
.
Tapi begitu nyampe twitter...orang-orang hujat @ardhitopramono karena dia bilang pengen besarin musik jazz di Indonesia. Dihujat dengan bilang musik Ardhito bukan jazz.
.
Tentu hujatan ini berawal saat ada netizen yang nemuin tweet Ardhito 10 tahun lalu yang dianggap rasis dan ga sopan. Dia bikin video klarifikasi..yang banyak netizen tetep ga maafin. Kasih pelajaran cara meminta maaf yang baik dan benar ala netizen.
.
Oke..mungkin dia salah 10 tahun lalu, mungkin dia salah cara klarifikasi nya menurut netizen. Mungkin memang karakter ardhito nggak kalian suka. Tapi...
.
To be fair...
Yang saya lihat...netizen sungguh nggak adil sama Ardhito.
Di tiap show-nya kelihatan banget dia passionnya di jazz.
Bahkan sempet bikin saya terharu, mikir 'finally..ada penerus musik ini di Indonesia'. Coz..I love jazz. Meski ga terlalu tahu. 
Tapi pernah jadi vokalis band kantor yang musiknya jazz! Ya Allah..itu satu fase kehidupan yang kayak mimpi 😅😅 sekarang dah ga bisa nyanyi blass.🤭
.
Anw...di twitter, yang ga lihat shownya malah hujat, sok ngajarin dia jazz, sok lebih hebat soal jazz.
Hey...he knows that music well, maybe much much more than you.
.
Kalo gini netijen kayak 'mean Girls' yang culas & tong kosong nyaring bunyinya.
#clozetteid #ardhitopramono #music #jazz

Bahas topik viral: ARDHITO & JAZZ di mata saya. Tahu, kan, gimana event jazz di Indonesia sekarang... more

Bahas topik viral: ARDHITO & JAZZ di mata saya. Tahu, kan, gimana event jazz di Indonesia sekarang... more
Have a thing for Manekineko because i am like a Manekineko in real life, i attract people to empty places for some weird reason 🤣🤣🤣. Sadly it doesn't always work for my own businesses tho 🥺. #pinkinhongkong #lantauisland#ngongping360 #ngongping#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #hongkong #hongkong🇭🇰 #ootd #ootdid #traveltheworld

Have a thing for Manekineko because i am like a Manekineko in real life, i attract people to empty... more

Have a thing for Manekineko because i am like a Manekineko in real life, i attract people to empty... more
Today is the opportunity to build the “tomorrow” you want! Monday, slay the goals girls 😘....#clozetteid #hijabstyle #modestfashion

Today is the opportunity to build the “tomorrow” you want! Monday, slay the goals girls... more

Today is the opportunity to build the “tomorrow” you want! Monday, slay the goals girls... more
Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the world”Previously i compared with another girls who are prettier or good looking more than me but i just changed my mind “I do me, she does her” we all are beautiful and precious in a different way⭐️And the most important is not only makeup on outer beauty, we should more care of inner beauty too💫-1 samuel 16:77 But the Lord said to Samuel, “Do not consider his appearance or his height, for I have rejected him. The Lord does not look at the things people look at. People look at the outward appearance, but the Lord looks at the heart.”-삼상 16:77 여호와께서 사무엘에게 이르시되 그 용모와 신장을 보지 말라 내가 이미 그를 버렸노라 나의 보는 것은 사람과 같지 아니하니 사람은 외모를 보거니와 나 여호와는 중심을 보느니라-I know it’s not easy to stop comparing but let’s put it in our heart first guys❤️-Ps. I just want to share this #motivationalmakeup for those who have low self esteem.💜💜💜💜💜💜💜💜

Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the... more

Hello guys👋🏼I just do #motivationalmakeup “The most beautiful makeup in the... more
I'm gonna miss this spot and the girl who took it for me. 😘🤗..#clozetteid #ootd #hotd #wiwt #ootdwithemadaily #socialmediamom #workingmom #resign #hijabfashion

I'm gonna miss this spot and the girl who took it for me. 😘🤗..#clozetteid #ootd #hotd #wiwt... more

I'm gonna miss this spot and the girl who took it for me. 😘🤗..#clozetteid #ootd #hotd #wiwt... more
Seru-seruan bersama @mirabellacosmetics dan teman-teman beauty influencer kemaren di launching produk terbaru mereka!

Excited banget Mirabella sekarang punya BB Cushion lho, cakep juga packaging nya ngga kalah sama punya luar atau yang harganya 2x lipat 😍. Ngga sabar nyobain nih, tertarik ngga untuk baca review aku tentang BB Cushion nya Mirabella ini??? Btw, aku baru kali ini nyolekin produk-produknya Mirabella (kemana aja ya aku hehe) terus jatuh cinta banget sama eyeshadow nya (yang shimmery pastel-pastel itu cantik banget OMG) dan blush on nya (masuk wishlist semua deh). Baru tau juga kalo Mirabella punya highlighter lho, cakep pula sayang agak terlalu gelap untukku, semoga Mirabella ngeluarin shade-shade lain yang bisa di pake fair skin juga yaaa!

Thank you juga udah milih aku as Best Dressed kemaren, jadi dapet makin banyak produknya Mirabella.. pengen deh bikin One Brand Tutorial nya, Mirabella ngga mau ngasih aku eyeshadow sama blush on nya skalian? 🤣🤣🤣. #effortlesskitmirabella #mirabellacosmetics #mirabellahighlighter #mirabellamoisturemattelipstick #mirabellabbcushion #mirabellagatheringbeautyinfluencer #surabayabeautyinfluencer 
#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid  #sbybeautyblogger  #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad  #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya  #indonesianbeautyblogger  #bloggerid #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger #dressedinpurple #asian

Seru-seruan bersama @mirabellacosmetics dan teman-teman beauty influencer kemaren di launching... more

Seru-seruan bersama @mirabellacosmetics dan teman-teman beauty influencer kemaren di launching... more
💀CANDY MAKEUP LOOK💀
.
.
All products from @mineralbotanica
Deets:
- All in One Aloe Vera
- BB Cream (Natural)
- CC Cream (Rose Pink)
- Lip Cheek Eye Wunder Cream (Mensa)
- Highlight And Contour (Corn Flake Cream Cookies)
- Studio Series Silky Finishing Powder (Beige)
- Perfect Glow Highlight & Contour Palette
- Tri Color Eye Shadow (Heavenly Blue)
- Tri Color Eye Shadow (Pink Glam)
- Precision Eyelenir Pen Black
- Lip Cheek Eye Wunder Cream (Virgo)
- Acne Care Face Mist
.
.
.
.
.
📷  Kameranya Vivo V9
💡 Lightingnya LED Ringlight no dimmer
💸Backdropnya beli di @pixmixstore
💻 Editnya di Filmora
📱 Editnya di Quik
📱 Editnya di Inshot
🎶Musicnya Candy Girl
.
.
.
.
#indobeautysquad #Bloggirlsid
#BeautygoersID #Beautiesquad
#Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #viralvideo #candymakeup #candy #candygirl #mineralbotanica #micabeautysquad #micabeautysquadbatch2 #micaholidaylook #holidaywithmica

💀CANDY MAKEUP LOOK💀 . . All products from @mineralbotanica Deets: - All in One Aloe Vera - BB... more

💀CANDY MAKEUP LOOK💀 . . All products from @mineralbotanica Deets: - All in One Aloe Vera - BB... more
I have a very fuss free skin care routine lately but it's actually working nicely for my skin! 
I have been really enjoying using @frudiaindonesia 's Citrus Brightening Serum (that should be used twice a day before moisturizer, but you know my skin and its unability to use layered skin care if it's the rich kind, so i've been using it on its own after toner and it agrees with my skin) and currently my skin is very clear, smooth and bouncy 😉. Frudia Citrus Brightening Serum contains 71% Tangerine extract (in place of water!)and has passed skin irritation test has various. It has various benefits like brightening up and brings back luminosity to your tired, UV and environmentally irritated skin, brighten and even out skin tone on troublesome skin area (like dark spots). The nature derived fruit seed oil complex also gives hydration for skin that easily dehydrated.

It's a pretty rich type of serum, it is hydrating, has a fresh citrus scent (that you can tell is not artificial), gets absorbed into the skin fast and although it is mainly citrus based and has brightening effect, it is mild and gentle to my skin. No tingling or sensitive feeling but with optimal result. APPROVED!

Special thank you to @sbybeautyblogger !

#sbbreview #sbybeautyblogger 
#frudia #sbbxfrudia #citrusbrighteningserum #frudiacitrusbrighteningserum #skincare #review #girl
#endorsement #endorsersby #openendorsement 
#clozetteid 
#sbybeautyblogger
#bloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember #influencer #beautyinfluencer #surabayablogger #SurabayaBeautyBlogger #bbloggerid #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #surabayainfluencer #bloggerperempuan  #indonesianbeautyblogger #influencersurabaya

I have a very fuss free skin care routine lately but it's actually working nicely for my skin! I... more

I have a very fuss free skin care routine lately but it's actually working nicely for my skin! I... more
Everybody's different, find that one thing that makes you excited to be alive - have a purpose in your steps. Pursue that thing without worrying of other things, it's okay to be selfish sometimes.I personally feel the most alive when i travel, exploring places i've never been, whenever i set a plan for another trip, that's what i am looking forward to and push me to keep going.#jawatimurpark3 #thelegendstar #thelegendstarjatimpark3 #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan #ootdid #ootdindo

Everybody's different, find that one thing that makes you excited to be alive - have a purpose in... more

Everybody's different, find that one thing that makes you excited to be alive - have a purpose in... more
Winter soft and warm hijabi outfits | | Just Trendy Girls

Winter soft and warm hijabi outfits | | Just Trendy Girls


from
        467K
I didn't put nearly as much makeup during real CNY (coz i just wanted to chillll the whole day) as i did here but as i looked pretty CNY appropriate here i decided to post this as we're still on the spirit of CNY!

Btw i was wearing LA Girl's Beauty Brick Collection Blush (Glam) and Eyeshadow collection (Ultra) here, both are from @kutekmurah ofc! I will share more details on the eyeshadow again too soon 😘. #makeup #recommendedonlineshop #onlineshopmurah #highlighter 
#lagirlstrobelite #softmakeup
#endorsement #endorsersby #openendorsement 
#clozetteid #girl #asian
#sbybeautyblogger
#bloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember #influencer #beautyinfluencer #surabayablogger #SurabayaBeautyBlogger #bbloggerid #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #surabayainfluencer #bloggerperempuan #indobeautysquad  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #influencersurabaya

I didn't put nearly as much makeup during real CNY (coz i just wanted to chillll the whole day) as... more

I didn't put nearly as much makeup during real CNY (coz i just wanted to chillll the whole day) as... more
Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plumpy, glossy dan bervolume kaya di video Summer Makeup Tutorial Yuki yg lalu. You have to try my favourite lip product : Canmake Tokyo Candy Wrap Lip untuk membuat bibir nampak lebih bervolume..Karena makeup kali ini bernuansakan orange-ish, maka Yuki memakai Canmake Tokyo Candy Wrap Lip shade #02 with a hint of orange. Teksturnya liquid tapi lebih ke creamy dan sangat lembut bahkan ketika sudah diaplikasikan di bibir....#JapaneseMakeup #makeupaddict #beautyinfluencer #makeuptutorial #CchannelbeautyID #clozetteid #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girl #tampilcantik #instabeauty #ivgbeauty #tipsmakeup #inspirasicantikmu #indobeautygram #tipsmakeup #beautyvloggerindonesia  #Kawaiimakeup #fashion  #style #beauty #kawaii

Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plumpy, glossy dan bervolume kaya di video Summer... more

Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plumpy, glossy dan bervolume kaya di video Summer... more
I refuse to be bogged down by negativities, this year is the year when i project positivity to the world - starting from my own mind!#positivethoughts#red #dressedinred#jawatimurpark3  #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan #ootdid

I refuse to be bogged down by negativities, this year is the year when i project positivity to the... more

I refuse to be bogged down by negativities, this year is the year when i project positivity to the... more
Comfortable trendy outfits for girls | | Just Trendy Girls

Comfortable trendy outfits for girls | | Just Trendy Girls


from
        467K
I know 2020 has started on a pretty shaky start, but i belive in it and hope things will get better for the worldHearing all these horrible news of the world, between the corona virus outbreak and unexpected passing of Kobe Bryant, my heart goes out for everybody that's affected 🙏🙏🙏. Let's continue to keep everybody in our prayers, send positive thoughts and surround ourselves with love, light and positivity. We get this 💪💪💪. #positivethoughts #red #dressedinred#jawatimurpark3  #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan #ootdid

I know 2020 has started on a pretty shaky start, but i belive in it and hope things will get better... more

I know 2020 has started on a pretty shaky start, but i belive in it and hope things will get better... more
Fashion designer Indonesia @dianarikasari kembali membawa berita yang membanggakan, nih. Brand fashion miliknya, @iwearup akan muncul di film terbaru @disney @stargirl dan digunakan oleh sang pemeran utama, @gracevanderwaal. Film ini akan tayang di Disney+ tanggal 13 Maret 2020 mendatang. Congrats, Diana!
.
📷 @gracevanderwaal_daily, Diana Rikasari
#ClozetteID #StarGirlMovie #DisneyPlus

Fashion designer Indonesia @dianarikasari kembali membawa berita yang membanggakan, nih. Brand... more

Fashion designer Indonesia @dianarikasari kembali membawa berita yang membanggakan, nih. Brand... more
Lagi suka banget sama makeup look simple kayak gini, pssst aku recreate dari #youtube channelnya @lookecosmetics

Hanya dengan 3 produk yaitu Lip Matte HEBE (as eyeshadow), GAIA (as lipstick) dan Lip Polish Luna sebagai topper di bagian kelopak mata dan bibir

Kenapa aku suka banget dengan makeup look praktis kayak gini, alasannya menghemat waktu apalagi kalau sedang buru2💃💄 Beauty produk multifungsi seperti ini jadi andalanku ditambah memang warna2nya itu cantik dan menurutku hampir cocok dan sesuai dengan semua jenis warna kulit kita girls

Kalau kalian suka create makeuplook dengan 1 lip produk jugakah?

#HolyLipSeries 
#CelebratingTheNewYou
#clozetteid
#monolidmakeup #fulllips #makeupinspo #koreanmakeup #makeupseharihari #makeupstepbystep #makeuplook #glossylips #pictorialmakeup
#JakartaBeautyBlogger #makeupmonolid #asianeyes #motd #Monolideyes

Lagi suka banget sama makeup look simple kayak gini, pssst aku recreate dari #youtube channelnya... more

Lagi suka banget sama makeup look simple kayak gini, pssst aku recreate dari #youtube channelnya... more
I used to have acne prone skin couple years ago. Lately, I have combination skin and rarely get acne, thank God🤲🏻.But, like the other girls, I usually get hormonal acne every month🤷🏻‍♀️ I had my all time favourite for acne spot treatment, but I use it only at night. I can't use it during the day because it can't be exposed to sunlight. Gladly, I got a.stop Spot Treatment & Care Patch. I usually use it when I got hormonal acne. After applied sunscreen, I put it on my acne then cover it with some makeup (or just go without it). It protects my acne from pollution which can make it worse and removes my acne without  feel hurt🥰.✔Tea tree leaf oil: Immediate effect on acne skin.✔Containts BHA: Ecfoliation and wast removal.✔Hyaluronic acid: Skin moisturizing..You can but it on my Charis Shop https://hicharis.net/aidacht/Irj or just click link on my bio!.Have you try any acne patch?🙋🏻‍♀️.#aidacht #beautiesquad #clozetteid #astop #SpotTreatment&CarePatch #CAREPATCH #CHARIS #hicharis@hicharis_official @charis_celeb

I used to have acne prone skin couple years ago. Lately, I have combination skin and rarely get... more

I used to have acne prone skin couple years ago. Lately, I have combination skin and rarely get... more
🌺 恭贺新禧! 年年有餘 🌺.I'm happy, i can be a part of many cultures and languages. My mom told me that my grandparents was originally came from China, when they were young, they moved to Indonesia, stayed here and living in East Java. Then voila! A little girl named 'Fei Phing' was born 👧 you guys can also call me 'Phing', not Ping! Okay 😒.When i was a little kiddo, i learnt Chinese and my whole family speak Chinese language. Sadly, i've forgot all my lesson when i grew up, i can speak Chinese only when i was a little huh 😔 But hey, i said i'm proud to be a part of every culture. I mean, i used to know Chinese Culture, Indonesian Culture, Javanese Culture and Japanese Culture..I have Chinese blood, but i love to say that i'm Indonesian everytime people asking me 'Kok mukanya gitu?' 😒 No baby, i'm Javanese! I was born in Java and I can speak Javanese 'Ngoko' or 'Krama Inggil' very fluently. Kulo saget ngertos Krama Inggil, nyatane tiyang Javanese. Mbenjang kulo dados foto, rikmane gelungan ndamel klambi adat Jowo wae. Mugi tasik pantes nggeh. 🙏.Ok, there's nothing more to say. Happy Chinese New Year! Let's hope the days ahead will bring joy and prosperity for all of us! 😄 ...#Chinesenewyear #CNY #恭喜發財 #恭贺新禧 #imlek #newyear #happynewyear #red #beauty #Kawaiimakeup #fashion #メイク  #makeup #style #beauty #kawaii #ファッション #かわいい #clozetteid

🌺 恭贺新禧! 年年有餘 🌺.I'm happy, i can be a part of many cultures and languages. My... more

🌺 恭贺新禧! 年年有餘 🌺.I'm happy, i can be a part of many cultures and languages. My... more
Embracing my Chinese-ness as we celebrate Lunar New Year.Gong Xi Fa Cai, may this new year brings us all Prosperity, Joy, Luck, Wealth and Happiness 🐭🐭🐭. Happy Lunar New Year, everybody!#gongxifacai#jawatimurpark3 #thelegendstar #thelegendstarjatimpark3 #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan#asian

Embracing my Chinese-ness as we celebrate Lunar New Year.Gong Xi Fa Cai, may this new year brings... more

Embracing my Chinese-ness as we celebrate Lunar New Year.Gong Xi Fa Cai, may this new year brings... more
The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks alone is likely to find herself in places no one has ever been before..So, kemarin baru aja nyobain beberapa koleksi lips products baru yg bikin tampilan mature dan makin kelihatan elegan. Stay tuned to see more, will be airing soon on my soc med 💋.Oh btw, i've got so many messages that asked me to post CNY Makeup tutorial. Nah, Yay or Nay 😅 Let's find out tmrrw!..#makeupaddict #beautyinfluencer #makeuptutorial #clozetteid  #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girl #Chineseanewyear #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク #ヘアアレンジ #makeup  #style #beauty #kawaii #ファッション #かわいい

The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks... more

The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks... more
Never been one to really believe in fortune telling and stuffs, but it's true that the year of the boar (which is our Chinese zodiac, the year of your star sign are the though years for some unknown reasons) has been exceptionally hard and trying for me in every aspect of my life - but this has taught me so much to count my blessings and appreciate them more coz i am definitely showered with them, more than regular humans and more than i deserve.

The year of the rat is promising a better year for us and when it's good fortunes, i choose to believe them 🤣🤣🤣, the power of positivity baby!

I am ready. Bring all the good fortunes my way!

#ootd #ootdid
#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #asian #notasize0 #surabayainfluencer #dressedinblack #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

Never been one to really believe in fortune telling and stuffs, but it's true that the year of the... more

Never been one to really believe in fortune telling and stuffs, but it's true that the year of the... more
You might not be able to always understand what's going on in someone's messed up brain, but if you truly care then you would make the effort to at least try to.#ootd #ootdid#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #asian #notasize0 #surabayainfluencer #dressedinblack #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

You might not be able to always understand what's going on in someone's messed up brain, but if you... more

You might not be able to always understand what's going on in someone's messed up brain, but if you... more
Be the girl who decided to go for it 🏃🏻‍♀️ .
Set clothes @tutuloph .
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Be the girl who decided to go for it 🏃🏻‍♀️ . Set clothes @tutuloph . . #Ootd... more

Be the girl who decided to go for it 🏃🏻‍♀️ . Set clothes @tutuloph . . #Ootd... more
One month full of photosession for my brand new beauty products. Sorry for the lack of update about my daily life. And sadly, i can't too many events during these months, because i have to focus on this project. The 1st photosession for the package cover and beauty booklet will be located in my home country, Indonesia. And the another photosession will be located in other country where the inspiration came from..Because i will launch more than 10 variants and various style, so it will takes so much times to do it perfectly. I have to make sure that everything look perfectly perfect from head to toe. From makeup, fashion, mix & match, hairstyle, accessories, pose, etc..With love ❤YUKI..#makeupaddict #beautyinfluencer #makeuptutorial #clozetteid  #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girl #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク #ヘアアレンジ #makeup  #style #beauty #kawaii #ファッション #かわいい

One month full of photosession for my brand new beauty products. Sorry for the lack of update about... more

One month full of photosession for my brand new beauty products. Sorry for the lack of update about... more
Cloudy days would still come, what's important is we are strong enough to get through it.. #pinkinhongkong #lantauisland#ngongping360 #ngongping#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #hongkong #hongkong🇭🇰 #ootd #ootdid #asian

Cloudy days would still come, what's important is we are strong enough to get through it..... more

Cloudy days would still come, what's important is we are strong enough to get through it..... more