Craving for good quality, value for money Japanese food in Bali? Go to @ryoshimbg to get your fix! They serve only the freshest fish (and no pork so all of my Moslem friends need not worry ๐Ÿ˜€). Check out my review here to learn more about them : http://bit.ly/ryoshiMBG .

All the delectable food photos in this post : @deuxcarls
.

#ryoshibali
#ryoshimbg #japanesefood #japaneserestaurant #japanesefoodbali #japaneserestaurantbali #balijapanesecuisine #review #bali #malbaligaleria #clozetteid #beautynesiamember #sbybeautyblogger #bloggerperempuan #bloggerceria #blogger #influencer #pinkinbali #pinkjalanjalan #culinary #makanmakan #foodgasm #foodstagram #lifestyle #travel #yummy #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer

Craving for good quality, value for money Japanese food in Bali? Go to @ryoshimbg to get your fix!... more

Craving for good quality, value for money Japanese food in Bali? Go to @ryoshimbg to get your fix!... more
Beberapa waktu lalu aku pernah post Salted fish skin dari @yolk.it (jujur, enak banget) berhubung sudah jadi flexitarian jadi ndak bisa makan lagi. Tapiii ku tetap senang karena @yolk.it baru aja ngeluarin Yolk It Potato Original dan Potato Spicy!!!
.
.
Kalau aku suka yang original, Potato Chips-nya crispy dan gk keras. Telur asinnya juga berasa dan ada hint daun jeruk jadi makin enak๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป .
.
Kalian bisa beli Yolk It di: Food hall,Duta Buah, Jakarta Buah, Market city, Total Buah, TOPS Buah Cibubur, Rumah Buah , Maxim Fruit Market - Gajah Mada, Petra Fruit Market - Gading, Setiabudi supermarket - Bandung, Kemchicks, Gelael - Mt Haryono
.
.
#yolkitfever #clozetteid #lifestyle #food

Beberapa waktu lalu aku pernah post Salted fish skin dari @yolk.it (jujur, enak banget) berhubung... more

Beberapa waktu lalu aku pernah post Salted fish skin dari @yolk.it (jujur, enak banget) berhubung... more
Like Us
Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii bahannya tebel tapi adem ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป plus kusuka cutting fish tail nya ๐Ÿ˜˜
.
.
#iwearmacadamia #ootdindo #ootdindonesia #ootdindokece #ootdideas #ootdinspiration #ootdindonesiaa #ootdindogirl #ootdindowomen #clozetteid #fashion #lookbook #lookbookindonesia

Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii... more

Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii... more
Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii bahannya tebel tapi adem ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป plus kusuka cutting fish tail nya ๐Ÿ˜˜
.
.
#iwearmacadamia #ootdindo #ootdindonesia #ootdindokece #ootdideas #ootdinspiration #ootdindonesiaa #ootdindogirl #ootdindowomen #clozetteid #fashion #lookbook #lookbookindonesia

Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii... more

Casual n comfy ootd with @macadamiahouse yg suka nanya outfit kece buat hijab ini bisa banget niii... more
Maa Shaaallaah, Pen-gi-n [ใƒšใƒณใ‚ฎใƒณ] I took this pic of them in @hkoceanpark ๐Ÿ’™๐Ÿ’œ Itโ€™s nice to meet lots of them again. In this scene, theyโ€™re excited to catch fish given by the caretakers as it was their lunch time..#oceanpark #penguinoftheday

Maa Shaaallaah, Pen-gi-n [ใƒšใƒณใ‚ฎใƒณ] I took this pic of them in @hkoceanpark ๐Ÿ’™๐Ÿ’œ Itโ€™s... more

Maa Shaaallaah, Pen-gi-n [ใƒšใƒณใ‚ฎใƒณ] I took this pic of them in @hkoceanpark ๐Ÿ’™๐Ÿ’œ Itโ€™s... more
Sebagai penggemar lipstick, baru kali ini nemu lipstick yang tahannya sampe seharian, walaupun udah dipake makan dan ngopi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ You guys must try this! Lipstick Korea ROMAND Lip Driver dari @romandyou ini keren parah! Aku pake seharian dari jam 11 siang sampe jam 7 malem masih bertahan warnanya di bibir! Padahal siang udah kena makan fish n chips, plus ngopi, trus dipake outdoor jalan ke pasar loak antik kepanasan keringetan, trus sorenya ngopi lagi, snacking gorengan dan teh botol, dan malem makan sate dengan bumbunya. Aaandd masih tetep nempel loh diaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cintak banget! Padahal cuma pakai 1 layer dan gak di touch up sama sekali seharian itu! Abis makan sate ada pudar tapi cuma di bagian dalem doang, dan itupun bagian yang pudarnya masih nge-stain. Hebat lah pokoknya ini baru deh yang namanya lipstick tahan lamaaa (tapi gak bikin / terasa kering di bibir) hahaha ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹.Most recommended deh ini guys. Kalian bisa beli lipstick ini di @hicharis_official (Asiaโ€™s No.1 Celebโ€™s Online Shop) ATAU lebih gampangnya bisa langsung ke link ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป>> http://hicharis.net/yurishop/bkT...๐Ÿ’„PS : ini aku pake yang shade no.4 Donโ€™t Stop ๐Ÿ’‹@charis_celeb #charisย #romand #hicharis #charisceleb #romandlipdriver

Sebagai penggemar lipstick, baru kali ini nemu lipstick yang tahannya sampe seharian, walaupun udah... more

Sebagai penggemar lipstick, baru kali ini nemu lipstick yang tahannya sampe seharian, walaupun udah... more
Ventriloquist Doll.Day 21 of #31daysofmehronhalloween (but i only make less than 10) ๐Ÿ˜ฌ getting inspired after a long walk on google page. I dont like doll and their eyes. Remind me of fish. And i dont like fish especially catfish a.k.a lele. And i dknt even know why i make this ventriloquist doll.Done using @mehronmakeup #paradisemakeupaq black white and red and also some eyeshadows from local brand.Hope you like it.--------------------.Kripi tyda? Kl gw bilang meski ga pake dedarahan ini matanya kripi banged. Ih gemes deh..#ventriloquistdoll #mehronmakeup #facepainting #facepaintcom #halloweenideas #halloweeniscoming #31daysofhalloween #fdbeauty #ibv_sfx #ibv #kbbvmember #bvloggerid #muajakarta #bunnyneedsmakeup #clozetteid

Ventriloquist Doll.Day 21 of #31daysofmehronhalloween (but i only make less than 10) ๐Ÿ˜ฌ getting... more

Ventriloquist Doll.Day 21 of #31daysofmehronhalloween (but i only make less than 10) ๐Ÿ˜ฌ getting... more
Breakfast idea from Clozetter ChristinBun; a fish sandwich, a cup of tea, and a glass of fresh juice. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Section. Image shared by Clozetter @ChristinBun. Yuk, share momen favorit kamu bersama Clozette.

Breakfast idea from Clozetter ChristinBun; a fish sandwich, a cup of tea, and a glass of fresh... more

Breakfast idea from Clozetter ChristinBun; a fish sandwich, a cup of tea, and a glass of fresh... more
#auzolalovestoeat 
Sooo, bulan lalu aku nyobain makan di @fwc_concept tebet! (Swipe swipeโžก)
.
Buat yang belum tau Fish Wow Cheesee itu menyediakan hidangan yang berfokus sama Fish & Chips, tapi lebih variatif!
.
Ini pertama kalinya aku makan di FWC dan so far aku & @ichoyichi sukaaa! Plus harganya affordable baget! Buat review lebih lanjut nya bisa lagsung cek www.rainbowdorable.com atau click link di bio yahโคโค
.
Aku ulas lumayan lengkap di blog dari beberapa menu yang aku makan sampai daftar menu lengkap juga ada buat kalian yang kepo๐Ÿ’‹
.
๐Ÿด Fish & Chips with Tartar Sauce, Fish & Spaghetti with Cheese Sauce & Fish & Biryani with Tartar Sauce
๐Ÿ’ฐ Around IDR 100k for 2
๐Ÿ“ Fish Wow Cheesee
Jl. Tebet Raya No.52 
Tebet Timur
Jakarta Selatan
.
.
.
.
#fishwowcheeseee #fishandchips #food #foogasm #foodie #icecream #jakartafoodies #jakartafood #clozetteid #whale #foodphotography #foodporn #foods #foody #fish

#auzolalovestoeat Sooo, bulan lalu aku nyobain makan di @fwc_concept tebet! (Swipe swipeโžก) .... more

#auzolalovestoeat Sooo, bulan lalu aku nyobain makan di @fwc_concept tebet! (Swipe swipeโžก) .... more
Makan menu fish & chips bareng teman/pasangan di Fish & Co, bisa dapat promo khusus inI! Kamu dapat lihat infonya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sinihttps://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Makan menu fish & chips bareng teman/pasangan di Fish & Co, bisa dapat promo khusus inI! Kamu dapat... more

Makan menu fish & chips bareng teman/pasangan di Fish & Co, bisa dapat promo khusus inI! Kamu dapat... more
Meet up jam 8 pagi, di hari Sabtu. ๐Ÿ‘๐ŸปGot a full breakfast this morning with these 2 ladies. Good news from @kittyqtty & warm catch up with doctor @katie . I got fish sandwich ๐Ÿฅช with tea ๐Ÿต& surprise juice ๐Ÿนfrom the bar. While other, choose Waffle with ice cream & Big breakfast to filled their tummy (forgot to take pic). Oh, and also i love the music they play in this cafe. ๐ŸŽถ๐ŸŽตGood friends, good place!...___________________________________#์ŠคํŠธ๋ฆฟ์Šคํƒ€์ผย #์ŠคํŠธ๋ฆฟํŒจ์…˜ย #์–ผ์งฑย #ํŒจ์…˜ํ”ผํ”Œ #ํŒŒ์›Œ๋ธ”๋กœ๊ฑฐย #clozetteid#styleblogger #ootd #foodphotography #cafebandung #instagramableplace #samadengancoffee #ootdasian #styleicon #whatiwore  #styleasia #ootdindo #explorebdg #explorebandung #breakfastclub

Meet up jam 8 pagi, di hari Sabtu. ๐Ÿ‘๐ŸปGot a full breakfast this morning with these 2 ladies.... more

Meet up jam 8 pagi, di hari Sabtu. ๐Ÿ‘๐ŸปGot a full breakfast this morning with these 2 ladies.... more
Only dead fishes go with the flow.

Only dead fishes go with the flow.

Only dead fishes go with the flow.
Making use of our unplanned purchase of fish lense whenever possible ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. #dataranmerdeka #merdekasquare #pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #travelblogger #girl  #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #ootd #ootdid #ootdmalaysia #malaysia

Making use of our unplanned purchase of fish lense whenever possible ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. #dataranmerdeka... more

Making use of our unplanned purchase of fish lense whenever possible ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. #dataranmerdeka... more
Beluga!!๐Ÿ˜‹ yeay! I love it that much๐Ÿค—.....#beluga #fish #aquarium #vielholiday #clozetteid #exploreseoul #seoul #ํ•œ๊ตญ

Beluga!!๐Ÿ˜‹ yeay! I love it that much๐Ÿค—.....#beluga #fish #aquarium #vielholiday #clozetteid... more

Beluga!!๐Ÿ˜‹ yeay! I love it that much๐Ÿค—.....#beluga #fish #aquarium #vielholiday #clozetteid... more
First proper pic with the KL Twin Tower even though i've been here too many times ๐Ÿคฃ, the two kiasu finally even bought the fish lens (the small one. Then we regret ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ should've taken the big one zzz)

#pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl #klcc #twintower #petronastwintower 
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #asian #travelblogger #girl #lifestyle  #surabayainfluencer #travel #suriaklcc #trip #travel

First proper pic with the KL Twin Tower even though i've been here too many times ๐Ÿคฃ, the two... more

First proper pic with the KL Twin Tower even though i've been here too many times ๐Ÿคฃ, the two... more
Can you spot how many clown fish in this photo? Yang jawabannya bener dapet give away oleh-oleh dari Banyuwangi. ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
#underwater #snorkeling #sports #watersports #coralreef #pulaumenjangan #bali #travel #travelgram #instatravel #blogger #travelblogger #gopro #session #vsco #instadaily #clozetteid

Can you spot how many clown fish in this photo? Yang jawabannya bener dapet give away oleh-oleh... more

Can you spot how many clown fish in this photo? Yang jawabannya bener dapet give away oleh-oleh... more
People said when you swim in the sea, you set yourself free. So here I am, swim in another sea over and over just to  set myself free.
.
This one is the coral garden spot under Menjangan Island. Best! ๐Ÿ‘Œ
.
.
.
.
.
#coral #garden #snorkeling #bali #sea #ocean #fish #travel #travelgram #travelblogger #instatravel #menjanganisland #menjangankecil #blogger #gopro #snapseed #clozetteid #instadaily

People said when you swim in the sea, you set yourself free. So here I am, swim in another sea over... more

People said when you swim in the sea, you set yourself free. So here I am, swim in another sea over... more
Remembering that sunny and windy day at Porto ๐Ÿ’ž
.
The fish market near Cathedral makes seagulls fly every now and then!
..
๐Ÿ“ท #instagramgirlfriend
...
#ClozetteID
#wheninPorto
#neiiEURtrip
#neiiPRTtrip
#throwback
#TravelTerus
#HidupTanpaBatas
#JejakKakiKartini
#ShamelessSelfie
#selfie
#instatravel

Remembering that sunny and windy day at Porto ๐Ÿ’ž . The fish market near Cathedral makes seagulls... more

Remembering that sunny and windy day at Porto ๐Ÿ’ž . The fish market near Cathedral makes seagulls... more
@eminacosmetics ( New Series cream matte )1. ( 08. Pumpkin spice)2 (09. Baby fox)3 ( 10.star fish)4 ( 11. Amaze balls)5 (12. Perky plum)6 (13. Beet bites)7 ( 14. Ginger ale)8 (15. Choco puff)#eminacreammatte #eminalipcream #clozetteid #indobeautygram #beautyvlogger @indobeautygram @clozetteid

@eminacosmetics ( New Series cream matte )1. ( 08. Pumpkin spice)2 (09. Baby fox)3 ( 10.star fish)4... more

@eminacosmetics ( New Series cream matte )1. ( 08. Pumpkin spice)2 (09. Baby fox)3 ( 10.star fish)4... more
[SWIPE RIGHT ] Aaah look at these beautiful flowers ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Keseruan acara @nivea_id x @idn.creatornetwork di @livingstonebakeryterdapat beragam macam produk nivea sensational body lotion varian terbaru yang cocok untuk semua jenis kulit ๐Ÿคฉ๐Ÿฆ„ di iklim yg tropis ini, and then after that we eat a bunch of salad, delicious fish steak, delish dessert, and we met a lot of amazing content creator too!! What a amazing day ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„ #niveaid #idncreatornetwork #balibeautyblogger #event #creator#clozetteid #clozettestar #sociollablogger #nivea #hijab #idnmedia #sensationaltouch

[SWIPE RIGHT ] Aaah look at these beautiful flowers ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Keseruan acara @nivea_id x... more

[SWIPE RIGHT ] Aaah look at these beautiful flowers ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Keseruan acara @nivea_id x... more
Caviar is fish roe or eggs which has important role in beauty industry because its extract can reduce skin aging since it's loaded with vitamins and aminos that helps skin to function optimally. This CaviarGold skincare series from @clinelleid is the one I do really recommend for you because itโ€™s actually works! Click the link on my bio to find out more ๐Ÿ˜Š.
-
#beautyreview #skincare #beautyblogger #clinelleid #ClozetteID #collaboratewithcflo

Caviar is fish roe or eggs which has important role in beauty industry because its extract can... more

Caviar is fish roe or eggs which has important role in beauty industry because its extract can... more
Udah lama ga upload makanan.. Sekarang Baby Lim udah gedean, jadi udah ga mau duduk di Baby Chair lagi aka duduk di sebelah mommy nya aka ekstra ekstra ekstra pengawasan ๐Ÿ˜‚ Ga sempet tuh foto foto apalagi video ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ 1 jepret aja lah ya
.
.
.
#fish #fries #fishnco #gandariacity #italy #lemon #clozetteid #yummy #delicious #ikan #food #foodporn #lunch #foodgasm #eat #nomnom

Udah lama ga upload makanan.. Sekarang Baby Lim udah gedean, jadi udah ga mau duduk di Baby Chair... more

Udah lama ga upload makanan.. Sekarang Baby Lim udah gedean, jadi udah ga mau duduk di Baby Chair... more
Perfect fruit for summer ๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ“ @magpiebkk Smokey Dried Fish & Watermelon (160baht) matched perfectly โค๏ธ..#FollowTheYummy #magpiecafe #magpiebkk #magpiecafebkk #clozetteid #whileinbangkok #bangkokcafe #explorebangkok

Perfect fruit for summer ๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ“ @magpiebkk Smokey Dried Fish & Watermelon (160baht)... more

Perfect fruit for summer ๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ“ @magpiebkk Smokey Dried Fish & Watermelon (160baht)... more
Only dead fish go with the flow, baiklah / noted #selfreminder ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚๐Ÿค”๐Ÿ˜˜
.
@GlowliciousMe
.
#JakartaBeautyBlogger #Clozetteid #thelionguard #streetstyle #fashiongram #blacknwhite#sneakers#ragamkecantikan #mtma #asianblogger #genuinesmile#tampilcantik#GlowliciousDotMe_Wear

Only dead fish go with the flow, baiklah / noted #selfreminder ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚๐Ÿค”๐Ÿ˜˜ . @GlowliciousMe .... more

Only dead fish go with the flow, baiklah / noted #selfreminder ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚๐Ÿค”๐Ÿ˜˜ . @GlowliciousMe .... more
Stay di @pondok_sare waktu travelling ke Jogja bulan Maret lalu menjadi pengalaman pertama aku menginap di hostel. Kesannya gimana?? WAGELASEH SERU BANGET! ๐Ÿฃ๐Ÿฃ Ga nyangka semenyenangkan itu. Kebersamaannya berasa banget! Feels lyk home pokonya โ˜•
Ditambah lagi spot-spot Pondok Sare yang super instagramable banget. Dan beberapa menjadi fave saya.

Pict 1: ini kamarnya @lianaestt & @depruttt . Cuma bisa 2 orang dan non AC. Tapi miapapun uga dekorasinta bagus anettt ๐Ÿ‘Œ Ala-ala Santorini โœŒ1

Pict 2: teras kamar yang pict 1. Bener kan ala-ala Santorini catnya, biru dan putih. Yang bikin tambah gemas adalah motif bantal dan piring-piring yang ditempel di tembok ๐Ÿ˜

Pict 3: ruang tengah. Tempat aku dan @beautiesquad breakfast sambil ghibah ๐Ÿ˜‚

Pict 4: kolam fish spa. Letaknya di teras depan, dimana bisa banget dipakai buat ngumpul dan ngobrol-ngobrol juga. Di sini aku dan teman-teman bisa fish spa sepuasnya, semacam ikannya selalu lapar akan sel kulit mati kaki-kaki manusia ๐Ÿ˜‚

Seru kan? ๐Ÿ˜Ž
Pondok Sare ini bis banget jadi pilihan kamu kalo mau stay di Jogja. Recommended banget soalnya.

P.s bisa dapet kenalan bule juga, gengs! Sambil travelling, sambil cari jodoh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Beautiesquad #BSkeJogja #BS1stGathering #BSXPondokSare #BSXEdelweiss #Saturday #makeupoftheday #pondoksare #yogyakarta #hosteljogja #jogjahits #jogjafood #shinebabyshine #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #blogging #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove

Stay di @pondok_sare waktu travelling ke Jogja bulan Maret lalu menjadi pengalaman pertama aku... more

Stay di @pondok_sare waktu travelling ke Jogja bulan Maret lalu menjadi pengalaman pertama aku... more
We went to Tsukiji Market for some sushi, if you want the true Tsukiji experiences then you should walk a few blocks further to the actual fish market. There are a lot of sushi depots and stalls there,  super fresh they are almost alive ๐Ÿ˜‚ but be sure to go early as they close at 2 pm. 
We ended up in this nicer restaurant called Sushizanmai because the queue is insane and long queue usually means good food lah huh? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Plus it was our first time to Tsujiki and we didn't know where we are going wtf. 
The sushi/sashimi are good lah, if you like raw things.  Me on the other hand,  i cannot CANNOT take raw things, i was so sad because most of sushi are raw that i ended up having California roll ๐Ÿ˜ญ. If you a bit fussy like me (i love adventures but the mild ones hahahaha,  i hate wet markets with a passion!) , go to this restaurant. It's nice,  clean,  comfortable and they pretty much serve the same thing as the rest of Tsukiji market with similar pricing (maybe ยฅ50 difference or something,  which is totally worth it) 
#pinkinjapan #pinkintokyo #japantrip2018 #summerholiday  #culinary #japanculinary #japanesefood #instafood #foodgasm #kuliner #kulinerjepang #pinkholiday #pinkjalanjalan #jalanjalan #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #traveltheworld #itchyfeet #wanderer #traveler #blogger #influencer #travelblogger  #citizenoftheworld #sushi #sashimi #tsukijifishmarket #tsukiji

We went to Tsukiji Market for some sushi, if you want the true Tsukiji experiences then you should... more

We went to Tsukiji Market for some sushi, if you want the true Tsukiji experiences then you should... more
SID's version. He had fun with it ๐Ÿ˜
.
.
#HappyMom #family #playidea #kids #montessori #idebermain #parenting #homeschooling #mommyblogger #kidsofinstagram #kecerdasanmajemuk #woodenpuzzle #montessoridirumah #montessoripuzzle #fish #clozetteID

SID's version. He had fun with it ๐Ÿ˜ . . #HappyMom #family #playidea #kids #montessori... more

SID's version. He had fun with it ๐Ÿ˜ . . #HappyMom #family #playidea #kids #montessori... more
Potongan puzzle yang unik, tidak hanya dibagi jumlah tertentu tetapi dibagi menurut bagian tubuh ikan. So, #puzzlekayu satu ini menjadi media belajar mengenal bagian tubuh ikan.
.
.
Cara memainkan pertama kali dengan memberi contoh pada anak. Lepaskan Puzzle kemudian letakkan di sebelah kiri membentuk gambar utuh. Kemudian pasang kembali satu-persatu hingga tuntas. Cara ini memudahkan anak merangkai puzzle dengan benar.
.
.
Abaikan jari kaki dan tangan mungil yang ikutan nongol ๐Ÿ˜
.
.
#HappyMom #family #playidea #kids #montessori #idebermain #parenting #homeschooling #mommyblogger #kidsofinstagram #kecerdasanmajemuk #woodenpuzzle #montessoridirumah #montessoripuzzle #fish #clozetteID

Potongan puzzle yang unik, tidak hanya dibagi jumlah tertentu tetapi dibagi menurut bagian tubuh... more

Potongan puzzle yang unik, tidak hanya dibagi jumlah tertentu tetapi dibagi menurut bagian tubuh... more
Eat a fish straight from the bucket. This is Fish & Co take on the late popular salted egg / sambal matah dish. Exclusive collaboration @fishncoindo x @gofoodjakarta

My favourite part is, they use my favourite paella rice, and the salted egg sauce is quite light, perhaps to balance the portion. One bucket could easily fit for 2 person. Bonus, the gave you crispy fish skin (which went limp due to the heat through the delivery).
Also an interesting option is, the grilled chicken, and the mushroom sauce. Perhaps I'll order that one next!

This is Fish & Go Golden Fried Fish with Salted Egg and Sambal Matah delivered to #DinsAppetite by @gojekindonesia ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID #Food #ipreview @preview.app #aColorStory #aFoodieStory #gojekinaja #gofoodinaja

Eat a fish straight from the bucket. This is Fish & Co take on the late popular salted egg / sambal... more

Eat a fish straight from the bucket. This is Fish & Co take on the late popular salted egg / sambal... more
Dinner in Porto Duoro at the 1st nite I arrived in the city.1st time also trying bacalhoa, salty cod fish.....#ClozetteID#eeeeeeats#tryitordiet#EatFamous#neiiPRTtrip#neiiEURtrip#instafood#instatravel#foodpornshare#Porto#portugal

Dinner in Porto Duoro at the 1st nite I arrived in the city.1st time also trying bacalhoa, salty... more

Dinner in Porto Duoro at the 1st nite I arrived in the city.1st time also trying bacalhoa, salty... more