Lagi suka makeup yang lucu2 kayak gini. ft. Messy hair bun 😂.Deets:Foundation @maybelline fit me dewy Concealer @missha.official @missha.id Compact powder maybelline fit me smoothBlush on @deborahmilano_id Eyebrow maybelline define & blend grey brownEyeliner maybelline hyper tight linerEyelashes labelle Lipcream maybelline super stay matte ink driverDecorative @morphebrushes 35u eyeshadow palette..Here’s my submission for @kbbvbyacb anniversary makeup challenge! Wish me luck @onie_callista @arvi.n @budiartiannisa .......#kbbvfeatured #jenntan #clozetteid #makeupchallenge #geekmakeup #jenntanmakeup #beautybloggerid #beautyinfluencerindo #makeupinspogram #makeupinspirations #bunnyneedsmakeup #kbbv2ndanniversary #maybellineindonesia #maybellinesuperstaymatteink

Lagi suka makeup yang lucu2 kayak gini. ft. Messy hair bun 😂.Deets:Foundation @maybelline fit me... more

Lagi suka makeup yang lucu2 kayak gini. ft. Messy hair bun 😂.Deets:Foundation @maybelline fit me... more
Morning gengs,  have a blessed day!  Btw,  ini dia quick tutorial dari @jamescharles's Chrome Look versi aku. Sorry ya kalau masih banyak kurang disana sini.. Huehehehe..
.
Buat yang kemarin nanyain aku list produk yang dipake,  berikut listnya:

Base Makeup:
- @benefitindonesia Poreless Primer
- @maybelline Superstay Matte 24Hrs Foundation
- @pac_mt Contour Palette
- @pixycosmetics UVW 4Beauty Benefits  Loose Powder
- @ultimaii_id Delicate Shine Blush 08 Maple Rose

Decoration Makeup:
- @benefitcanada Precisely My Brow Pencil no 4
- @anastasiabeverlyhills Dip Brow Pomade in Dark Brown
- @hudabeauty Electric Obssesion Palette
- @citycolorcosmetics Fig Tastic
- @fentybeauty Killawatt Hu$tla Baby
- @mizzucosmetics Gel Eyeliner - Black
- #MaybellineIndonesia Hypersharp Line (pen liner warna kuning) - @minisoindo Crystal Band Eyelashes
.
#blossomshine #makeup #makeuptalk #bunnyneedsmakeup #jamescharles #tampilcantik #clozetteid #selfie #recreate #beautyguruindonesia #makeuptutorial #muabsd #muatangerang #beautybloggerindonesia #beautybloggertangerang #bunnyneedsmakeup #Beautiesquad #nofilter #indobeautgram #benefitindonesia

Morning gengs, have a blessed day! Btw, ini dia quick tutorial dari @jamescharles's Chrome Look... more

Morning gengs, have a blessed day! Btw, ini dia quick tutorial dari @jamescharles's Chrome Look... more
Like Us
In love with this small terrarium ❤..Check out myculinarydiary.com for more awesome post.......#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #korea #japan #lookbook #internationalwomensday #makeup  #fblogger #outfitoftheday  #travel #bali #cosmetics #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #beautiful #fashionindo #postthepeople  #interior #design #decor #architexture #clozetteid

In love with this small terrarium ❤..Check out myculinarydiary.com for more awesome... more

In love with this small terrarium ❤..Check out myculinarydiary.com for more awesome... more
The moments we share are the moments we keep forever ❤
.

Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations  #lookbook #lotd #wiwt #japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdspot #jktspot #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #minimalism #flatlays # #postthepeople  #interior #design #decor #architexture #clozetteid

The moments we share are the moments we keep forever ❤ . Check out myculinarydiary.com for more... more

The moments we share are the moments we keep forever ❤ . Check out myculinarydiary.com for more... more
•Semburat SenjaBisa jadi, orang yang selama ini kau anggap sebagai teman baik ternyata tidak selalu baik di belakangmu. Dan bisa saja, orang yang kau pikir terlalu sombong dan tidak kau sukai pada pertemuan pertama, ternyata adalah sebenar-benarnya teman yang baik.Seorang kawan yang baik barangkali seperti semburat senja; ia datang dan merangkul saat kau hampir menyerah, memberi bahu untuk melepas lelah, dan melepasmu ketika ia tahu kau telah kembali seperti sedia kala.Kadang-kadang, pada momen sesingkat itulah, kau bisa melihat siapa yang selalu tulus mewarnai hari-harimu.______________________In frame : Semburat Senja by @blubellfloristryOpen order for daily bouquet, table setting & decoration. More info check @bluebellfloristry______________________#clozetteid #saatmekar #Florist #floristry #floristjakarta #floristlife #florists #floristic #floristeria #floristsofinstagram #florista #floristmurah #floristonline #floristindonesia #floristofinstagram  #flowerstagram #flowergram #flowersofinstagram #flowerslovers #floweroftheday #flowermagic #flowerporn #flowercrown #flowerdesign #flowerphotography #flowerlover #flowerarrangement

•Semburat SenjaBisa jadi, orang yang selama ini kau anggap sebagai teman baik ternyata tidak... more

•Semburat SenjaBisa jadi, orang yang selama ini kau anggap sebagai teman baik ternyata tidak... more
Happy international Women's Day!
There is no limit to what we, as women, can do ❤
.
Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #tbt #lookbook #internationalwomensday #wiwt #asian #fashionblogger #outfitoftheday #korean #ootdindo #monochrome #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily  #flatlays #selfportrait #instafood #fashionindo #postthepeople  #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Happy international Women's Day! There is no limit to what we, as women, can do ❤ . Check out... more

Happy international Women's Day! There is no limit to what we, as women, can do ❤ . Check out... more
Long wekeeeennnnddddd.... buat yang cuti 😁

#restaurantdesign #interiordesign #ClozetteID #love #decoration #hello #holiday #holidaymood #prop #photography #photooftheday

Long wekeeeennnnddddd.... buat yang cuti 😁 #restaurantdesign #interiordesign #ClozetteID #love... more

Long wekeeeennnnddddd.... buat yang cuti 😁 #restaurantdesign #interiordesign #ClozetteID #love... more
The biggest thematic market with more than 160 curated local brands is back, Clozetters! ⠀⠀Café du Market & Museum. @marketmuseum⠀⠀Thursday to Sunday, 7 - 10 March 2019 only at Lippo Mall Kemang!⠀⠀With more than 160 tenants from fashion, home decor, accessories, and food & beverages, it will surely satisfy your shopping experience and it is something you don’t wanna miss!⠀⠀Mark your calendar and see you there, because it’s a free entrance event!⠀⠀#ClozetteID #MarketMuseum #CafeduMarketMuseum

The biggest thematic market with more than 160 curated local brands is back, Clozetters!... more

The biggest thematic market with more than 160 curated local brands is back, Clozetters!... more
Kapan ya Jakarta bisa sebersih and seorganize Singapore ? 😄😄 3 hari di SG kemana-mana naik taxi rasanya beda bgt sm di Jakarta. Selain gak ada traffic, kotanya rapi banget. Bentuk buildingnya keren2. View kotanya jg emang jd keren gt si. Trs klu mlm lights kotanya jg keren. Dmn mn ada lights decoration. Its look more beautiful at night. Nggak heran kalau SG semahal itu. 😊 . .....#sakuralisha #independentwoman#indonesianbeautyblogger  #beautybloggers #travellife #travelblogger #travel #travelling #ootd #fashion  #outfit #fashions  #outfits #singapore #sg #holiday #marinabay #singapura #fashionoftheday #outfitoftheday #clozetteid #traveller #instatravel #marinabaysands

Kapan ya Jakarta bisa sebersih and seorganize Singapore ? 😄😄 3 hari di SG kemana-mana naik... more

Kapan ya Jakarta bisa sebersih and seorganize Singapore ? 😄😄 3 hari di SG kemana-mana naik... more
If you're anything like me and prefer a cozy place from all of the noise and lights, then @foliebali probably your idea of heaven. Everything about the decor and food in this place is amazing✨ #neutrals #clozetteid

If you're anything like me and prefer a cozy place from all of the noise and lights, then... more

If you're anything like me and prefer a cozy place from all of the noise and lights, then... more
Because pink is my favorite colour ❤❤
.

Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #tbt #lookbook #lotd #wiwt #asian #fashionblogger #outfitoftheday #korea #japan  #pinkvibes #pink #followforfollow #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily  #flatlays  #postthepeople #whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Because pink is my favorite colour ❤❤ . Check out myculinarydiary.com for more awesome post .... more

Because pink is my favorite colour ❤❤ . Check out myculinarydiary.com for more awesome post .... more
If you ask me about my favourite makeup palette,  i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤
2016 awal,  pertama kali mencoba makeup palet komplit dari La Tulipe ini - Mulai dari base makeup hingga beragam varian warna blusher,lipstick & eyeshadow. I have 2 lovely palette #DecorativeA & #DecorativeB dan palet ini selalu jadi pilihan sebagai special gift untuk para muridku yang baru dan sedang belajar makeup, maupun profesional. Karena isinya yang lengkap untuk semua jenis skintone. (Include : 4 cover foundation, 4 soft cover foundation, 5 compact powder, 4 two way cake, 6 blushon, 7 lipstick, 23 eyeshadow).
.
I love to learn and share about beauty to make people happy and proud about being beautiful in their own way. #shareyourbeauty #guayangmulai
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #makeupoftheday #fashion#Beauty #beautystagram #モデル #メイク #ヘアアレンジ #オシャレ #メイク #instaphoto #makeup #makeuppalette #lady #instagram #style #girl #beauty #kawaii #ファッション #コーディ #ガール #clozetteID #かわいい

If you ask me about my favourite makeup palette, i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤... more

If you ask me about my favourite makeup palette, i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤... more
If you ask me about my favourite makeup palette,  i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤
2016 awal,  pertama kali mencoba makeup palet komplit dari La Tulipe ini - Mulai dari base makeup hingga beragam varian warna blusher dan eyeshadow. I have 2 lovely palette #DecorativeA & #DecorativeB dan palet ini selalu jadi pilihan sebagai special gift untuk para muridku yang baru dan sedang belajar makeup karena isinya yang lengkap untuk semua jenis skintone. (Include : 4 cover foundation, 4 soft cover foundation, 5 compact powder, 4 two way cake, 6 blushon, 7 lipstick, 23 eyeshadow).
.
I love to learn and share about beauty and make people happy and proud about being beautiful in their own way. #shareyourbeauty #guayangmulai
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #makeupoftheday #fashion#Beauty #beautystagram #モデル #メイク #ヘアアレンジ #オシャレ #メイク #instaphoto #makeup #makeuppalette #lady #instagram #style #girl #beauty #kawaii #ファッション #コーディ #ガール #clozetteID #かわいい

If you ask me about my favourite makeup palette, i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤... more

If you ask me about my favourite makeup palette, i will say 'La Tulipe Palette Decorative' ❤... more
Happy Sunday all ❤
Dress from @poshthelabel
.

Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #lookbook #lotd #wiwt #japan#fashionblogger #outfitoftheday #korean #ootdindo #monochrome #followme #minimalist #wiwtindo #fairy #travel  #postthepeople #whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Happy Sunday all ❤ Dress from @poshthelabel . Check out myculinarydiary.com for more awesome... more

Happy Sunday all ❤ Dress from @poshthelabel . Check out myculinarydiary.com for more awesome... more
Foto agak pecah gapapa, asal jangan hati kita aja yang pecah 😜
Masih belum bisa move on dari keseruan #bdgbb2ndanniv #bdgbbsummerparty kemarin! Yuk baca ringkasannya di blogku, linknya di bio 😉
Decoration: @everafterplanner.id
.
.
#clozetteid #bloggerperempuan #bloggersquad #team #tribepost #bdgbb #potd #lightroomedits #hijabi #partyplanner #anniversary #lunch #brunch #cafecolibri #events

Foto agak pecah gapapa, asal jangan hati kita aja yang pecah 😜 Masih belum bisa move on dari... more

Foto agak pecah gapapa, asal jangan hati kita aja yang pecah 😜 Masih belum bisa move on dari... more
Sabtu kemarin, akhirnya sukses juga seru-seruan sama temen-temen di @bandungbeautyblogger ✨ Can't say much because I talked (almost) the most at the event. Just, glad that everything is fine. Nails: @elsheskin Nail Polish in Rosanna (Use: SQUADSAFIRA to get 10% off!) Cake: @tortens_biteandtaste gifted from @anatasalonbdg ❤Decoration: @everafterplanner.id Photographer: @aldyoktaviandy ..#clozetteid #elshesquad #bandungbeautyblogger #bdgbb2ndanniv #bdgbbsummerparty #cafecolibri #partyplanner #beautyandfashion #potd #lightroomedits #hijabioutfit #hijabifashion

Sabtu kemarin, akhirnya sukses juga seru-seruan sama temen-temen di @bandungbeautyblogger ✨ Can't... more

Sabtu kemarin, akhirnya sukses juga seru-seruan sama temen-temen di @bandungbeautyblogger ✨ Can't... more
Happy anniversary @bandungbeautyblogger 💕Ngga kerasa udah 2 tahun berdiri. Semoga makin kompak dan semakin berjayaaa 😙Seneng banget krn tahun ini pun masih bisa lunch bareng dan seseruan bareng. Buat yg penasaran tentang acara lengkapnya, tunggu ceritanya di www.misskarulina.com yaa.. Decor: @everafterplanner.id#Tribepost #bdgbb #bandungbeautyblogger #bdgbbanniversary #bdgbb2ndanniv #bdgbbsummerparty #clozette #clozetteid

Happy anniversary @bandungbeautyblogger 💕Ngga kerasa udah 2 tahun berdiri. Semoga makin kompak... more

Happy anniversary @bandungbeautyblogger 💕Ngga kerasa udah 2 tahun berdiri. Semoga makin kompak... more
DIY Clothes Life Hacks How To Make Your Clothes New Again  & DIY Room Decor! - YouTube

DIY Clothes Life Hacks How To Make Your Clothes New Again & DIY Room Decor! - YouTube

DIY Clothes Life Hacks How To Make Your Clothes New Again & DIY Room Decor! - YouTube
Still from Korea’s travel diary: Petite France, the French culture village in Gapyeong, Gyeonggi, Korea. I was in Maison de Mari (Mari’s Room), a replica of a French woman’s bedroom. It was fully decorated with the original furniture from the French upper class. Not my cup of tea actually.
_
Read my story about visiting Petite France, link on bio ✨
.
.
.
#wyntraveldiary #koreatrip #exploreseoul #petitefrance #maisondemari #wheninkorea #clozetteid #travel #leisuretime #vacationmode

Still from Korea’s travel diary: Petite France, the French culture village in Gapyeong, Gyeonggi,... more

Still from Korea’s travel diary: Petite France, the French culture village in Gapyeong, Gyeonggi,... more
Sorry for reposting
Dress for Valentine's Day from @pinksugar.id 
Being feminine once in a year is not a sin, right? ❤
.

Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #bali #lookbook #ttavelbali #dress #dresspesta #korea #japan #punkvibes #fashionblogger #outfitoftheday #korean #ootdindo #bajupesta #valentinesday2018 #fashionindo #postthepeople #whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Sorry for reposting Dress for Valentine's Day from @pinksugar.id Being feminine once in a year is... more

Sorry for reposting Dress for Valentine's Day from @pinksugar.id Being feminine once in a year is... more
Sekarang @otwfoodstreet Gading punya konsep baru yang tampilannya kekinian banget!! Banyak spot yang lucu dan instagramable buat OOTD-an / selfie ✨

Trus @ropangotw juga udah available di OTW Gading. anyway... ropang telur kornet sama ropang telur kejunya yummy banget.
unique decoration + delicious food = comfy place to hangout. You have to try!! 😋😋
@allexchandraa @okymaaulana @viraelyansyah @mude_mudrikah @hallowulandari
#OTWFoodStreet #OTWGading #RopangOTW #TreatYourself

Sekarang @otwfoodstreet Gading punya konsep baru yang tampilannya kekinian banget!! Banyak spot... more

Sekarang @otwfoodstreet Gading punya konsep baru yang tampilannya kekinian banget!! Banyak spot... more
Captain Jack restaurant at @disneylandparis is a must visit. The decor is amazing and the food is delicious. 
It might take a while to serve the food but I personally love the ambiance. 
#captainjackrestaurant #disneylandparis #disneyland #restaurantdesign #interiordesign #ClozetteID #love #jacksparrow #fooddiary #foodies #yums #recommended #paris

Captain Jack restaurant at @disneylandparis is a must visit. The decor is amazing and the food is... more

Captain Jack restaurant at @disneylandparis is a must visit. The decor is amazing and the food is... more
❤️GIVEAWAY❤️
Today attending relaunch @sk7_beautycare the new packaging and introduce decorative products.
.
Jadi SK7 kini hadir dengan kemasan baru tentunya lebih menarik dong... SK7 memiliki shower gel dan shower creme dengan 8 variant wangi. Juga ada 12 varian sheet mask yaitu pomegranate, chamomile, grape, milk, cucumber, aloe vera, kiwi, seaweed, white tea, olive, hemamelis & sakura yang bisa memenuhi kebutuhan skincare wajah kita setiap hari.
.
Selain itu sekarang SK7 juga punya produk makeup lho... seperti :
❤️SK7 eyeliner pen : sharp liner, waterproof, quick dry & easy to use.
❤️SK7 up real lasting mascara : magic power, free puppy eyes, easy to clean.
❤️SK7 comfort matte lipstick : moisturizing, containts E-molient, Vit E, UV filter & skin conditioning.
.
Mau dapetin hadiah giveaway dari aku? Pastinya follow akun aku dan @sk7_beautycare , lalu Like & Komen (boleh lebih 1x) di postingan ini kenapa kalian mau dapetin produk ini sertakan hashtag #SK7BeautyCare #SK7ManjakanKulitMu #SK7TemaniHariMu . Ada 2 hadiah menarik untuk 2 pemenang yang beruntung!
.
Pemenang akan aku mention pada tgl 28 Februari 2019, di komen postingan ini!
Good luck 😉
.
#giveaway #fdbeauty #indonesiagiveaway #giveawayindo #giveawayid #clozetteid #freebies #minigiveaway #giveawayindonesia #giveaways #indonesianbeautyblogger #giveaway2019 #indogiveaway #contest2019

❤️GIVEAWAY❤️ Today attending relaunch @sk7_beautycare the new packaging and introduce... more

❤️GIVEAWAY❤️ Today attending relaunch @sk7_beautycare the new packaging and introduce... more
Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to them.
Spreading love with a ring from @franknco_id 
Visit their booth at Food Hall MKG 3 till 10th February 2019 and win the prizes for taking a picture in this booth. See you!
.
#franknco
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations  #lookbook #valentine #wiwt #japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdindo #monochrome #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #minimalism #flatlays #love #jewellery#whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to... more

Love is forgiveness and unconditional for the person you are in love to. Sacrificing anything to... more
Fall in love with these creative decoration at Sanlintun road for spring festival (imlek) 🌸🏮 Happy Chinese New Year to all friends who celebrate it, xì nìán kuài le 🎉...Chinese new year is not actually called Chinese New Year in China. It is most commonly referred to as Spring Festival (in Mandarin: Chun Jie). It is China's most important holiday and is marked by the largest annual movement of people on the planet (May-lee Chai/Winberg Chai). #chinesenewyear2019#imlek #beijing#letsguide#clozetteid@googlelocalguides

Fall in love with these creative decoration at Sanlintun road for spring festival (imlek) 🌸🏮... more

Fall in love with these creative decoration at Sanlintun road for spring festival (imlek) 🌸🏮... more
"It's important to remember that we all have magic inside us." -JK. Rowling
• decoration & hampers by @choosemedesign
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#clozetteid #dearestviewfinder #beautifulmatters  #darlingdaily #lookbookindonesia #dametraveler #theheartcaptured #finditliveit #thehappynow #wheretofindme #ootd #ファッション #스타일 #コーデ #littlestoriesofmylife #abmlifeiscolorful #pathport #momentsofmine #thesincerestoryteller #ofsimplethings #vscoindonesia #vsco

"It's important to remember that we all have magic inside us." -JK. Rowling • decoration &... more

"It's important to remember that we all have magic inside us." -JK. Rowling • decoration &... more
Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my umbrella, ella, ella, eh, eh, eh 🎶.Makeup, Hair-do, photo, outfit design & made by me.I have so much fun everytime i put on makeup and create a new look. I look totally different with this kind of makeup. The hardest part is to change my Asian feature into different face and skintone..PRODUCT USED : ❤ @latulipe Decorative Palette (A)❤ @absolutenewyork_id Fresh Prep ❤ @citycolorcosmetics Mattifying Primer ❤ @pac_mt Face Painting (Brown) ❤ @thebalmid @thebalm Even Steven Whipped Foundation (After Dark) ❤ @coastalscents @coastalscents.jp 88 Eyeshadow Palette❤ @beautycreations.cosmetics Tease Me Eyeshadow Palette❤ @purbasarimakeupid Daily Series Eyeliner Pen❤ @maybelline_newyork_official_ The Magnum Volume Express Mascara❤ @riveracosmetics Bold Intense Liquid Liner❤ @makeoverid  Brow Styler Eye Definer (Americano) ❤ @absolutenewyork_id Strobing & Shading Palette (AHC01 Light to Medium)❤ @pixycosmetics Highlight & Shading ❤ @mybeautystoryid Shining Knight Brilliant Liquid Gel Eyeliner (Gold)❤ @beautytreatsla Matte blush Contour Collection ❤ @pac_mt Satin LipCream (07. Purple Demigod) ❤ @artisanpro False Eyelashes (Upper Lashes : Voile - 1794) (Lower Lashes : Petite - 1702) ❤ @nyxcosmetics_indonesia @nyxcosmetics  Dewy Finish Setting Spray ----------------------------------------------------....... #Indobeautygram #undertheradar_makeup #crazymakeups #beautybloggerindonesia #ggrepstyle #featuremuas #undiscovered_muas #feature_my_stuff #amazingmakeupart #kbbvfeatured #dupemag #beautiquemakeup #mua_army #muasfam #muas_club #ivgbeauty #cchannelbeautyid#FashionBlogger #BeautyBlogger #singer#fashion #Beauty #モデル #メイク #ヘアアレンジ #makeup #kawaii #ファッション #clozetteID #かわいい

Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my... more

Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my... more
Hello February! Please be nice
Wearing dress from @the_soko .
Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #tbt #lookbook #lotd #wiwt #asian #fashionblogger #outfitoftheday #korean #ootdindo #monochrome #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #minimalism #flatlays #selfportrait #instafood #fashionindo #postthepeople #whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Hello February! Please be nice Wearing dress from @the_soko . Check out myculinarydiary.com for... more

Hello February! Please be nice Wearing dress from @the_soko . Check out myculinarydiary.com for... more
Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my umbrella, ella, ella, eh, eh, eh 🎶...Makeup, Hair-do, photo, outfit design & made by me..I have so much fun everytime i put on makeup and create a new look. I look totally different with this kind of makeup. The hardest part is to change my Asian feature into different face and skintone. ..PRODUCT USED : ❤ @latulipe Decorative Palette (A)❤ @absolutenewyork_id Fresh Prep ❤ @citycolorcosmetics Mattifying Primer ❤ @pac_mt Face Painting (Brown) ❤ @thebalmid @thebalm Even Steven Whipped Foundation (After Dark) ❤ @coastalscents @coastalscents.jp 88 Eyeshadow Palette❤ @beautycreations.cosmetics Tease Me Eyeshadow Palette❤ @purbasarimakeupid Daily Series Eyeliner Pen❤ @maybelline_newyork_official_ The Magnum Volume Express Mascara❤ @riveracosmetics Bold Intense Liquid Liner❤ @makeoverid  Brow Styler Eye Definer (Americano) ❤ @absolutenewyork_id Strobing & Shading Palette (AHC01 Light to Medium)❤  @pixycosmetics Highlight & Shading ❤ @mybeautystoryid Shining Knight Brilliant Liquid Gel Eyeliner (Gold)❤ @beautytreatsla Matte blush Contour Collection ❤ @pac_mt Satin LipCream (07. Purple Demigod) ❤ @artisanpro False Eyelashes (Upper Lashes : Voile - 1794) (Lower Lashes : Petite - 1702) ❤ @nyxcosmetics_indonesia @nyxcosmetics  Dewy Finish Setting Spray ----------------------------------------------------....... #Indobeautygram #undertheradar_makeup #crazymakeups #beautybloggerindonesia #ggrepstyle #featuremuas #undiscovered_muas #feature_my_stuff #amazingmakeupart #kbbvfeatured #dupemag #beautiquemakeup #mua_army #muasfam #muas_club #ivgbeauty #cchannelbeautyid#FashionBlogger #BeautyBlogger #singer#fashion #Beauty #モデル #メイク #ヘアアレンジ #makeup #kawaii #ファッション #clozetteID #かわいい

Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my... more

Now that it's raining more than ever, know that we'll still have each other. You can stand under my... more
Surround yourself with people who allow you to blossom.
.

Check out myculinarydiary.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #flower #prettylittlecorner #followme #minimalist #wiwtindo #instadaily #minimalism #flatlays #selfportrait #instafood #fashionindo #postthepeople #whiteaddict #interior #design #decor #architexture #clozetteid

Surround yourself with people who allow you to blossom. . Check out myculinarydiary.com for more... more

Surround yourself with people who allow you to blossom. . Check out myculinarydiary.com for more... more