Would you like you, if you met you?#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Would you like you, if you met you?#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed... more

We only need to relax, drink coffee, and talk. So we can understand each other. Shall we?#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

We only need to relax, drink coffee, and talk. So we can understand each other. Shall... more

We only need to relax, drink coffee, and talk. So we can understand each other. Shall... more
Like Us
Menanti seperti pelangi setia menunggu hujan reda ๐Ÿ˜Œ#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Menanti seperti pelangi setia menunggu hujan reda ๐Ÿ˜Œ#shinebabyshine #theartofslowliving... more

Menanti seperti pelangi setia menunggu hujan reda ๐Ÿ˜Œ#shinebabyshine #theartofslowliving... more
Merindukan Jogja tapi perginya ke Bandung.Meh! ๐Ÿ™‹#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #minimalove #fashionblogger #fashioninfluencers

Merindukan Jogja tapi perginya ke Bandung.Meh! ๐Ÿ™‹#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion... more

Merindukan Jogja tapi perginya ke Bandung.Meh! ๐Ÿ™‹#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion... more
Missing Jogja's atmosphere lately. Shall we? ๐Ÿ™„#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #minimalove #fashionblogger #fashioninfluencers

Missing Jogja's atmosphere lately. Shall we? ๐Ÿ™„#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion... more

Missing Jogja's atmosphere lately. Shall we? ๐Ÿ™„#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion... more
Fearsome but affectionate ๐ŸทWhats on my lips:1. @inezcosmetics Lipstick (Mink Brown)2. @lorealmakeup Rouge Magique Lipstick (905 - Vin Exquise)3. @poppydharsonocosmetics Liquefied Matte Lip Color (08 - Raisin)4. @mizzucosmetics Valipcious Metallic Matte (05 - Starry Night)#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Fearsome but affectionate ๐ŸทWhats on my lips:1. @inezcosmetics Lipstick (Mink Brown)2.... more

Fearsome but affectionate ๐ŸทWhats on my lips:1. @inezcosmetics Lipstick (Mink Brown)2.... more
Your Sunday partner. May I? ๐Ÿ˜ถ#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Your Sunday partner. May I? ๐Ÿ˜ถ#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed... more

DOR! KAGET GA? ๐Ÿ™ˆMau cerita sedikit tentang ekspresi ini.Pulang lembur, tangan diplester karna kecelakaan kerja (yg bodohnya ga sadar luka tautau berdarah). Lg duduk melepas lelah di sofa ruang keluarga, papi dateng membawa betadine, membuka hansaplast dan mengobati tanganku. Sempat meringis sedikit, ga lama mami dateng bawa makan malem dan nyuapin. SENANG AKUTUUU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Dan tiba-tiba lelahnya hilang. Ajaib emang cinta nya orang tua โค#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

DOR! KAGET GA? ๐Ÿ™ˆMau cerita sedikit tentang ekspresi ini.Pulang lembur, tangan diplester karna... more

DOR! KAGET GA? ๐Ÿ™ˆMau cerita sedikit tentang ekspresi ini.Pulang lembur, tangan diplester karna... more
Working on Saturday be lyk ๐Ÿค•#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Working on Saturday be lyk ๐Ÿค•#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed... more

Deadline dimana-dimana, report banyak yang belum settle settingannya, review sana sini, dipanggil meeting ini itu, project plan belum rampung, tautau udah harus monthly closing lagi.

Aku mau jadi jellyfish aja ๐Ÿ™

#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Deadline dimana-dimana, report banyak yang belum settle settingannya, review sana sini, dipanggil... more

Deadline dimana-dimana, report banyak yang belum settle settingannya, review sana sini, dipanggil... more
Be the queen of your own story ๐Ÿ‘‘

#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Be the queen of your own story ๐Ÿ‘‘ #shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed... more

Tell me, do I ever cross your mind? ๐Ÿ“ท my one and only fave photographer & beloved big sist from another mom @mendyways#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Tell me, do I ever cross your mind? ๐Ÿ“ท my one and only fave photographer & beloved big sist from... more

Tell me, do I ever cross your mind? ๐Ÿ“ท my one and only fave photographer & beloved big sist from... more
Hari ini energy berasa fully charged banget banget! Semua berkat mereka โคAbis pulang kondangan ketemu temen-temen kuliah dan dedek-dedek lucunya, mereka berdua ini selalu ngasih waktu lebih-lebihnya buat diabisin sama aku. Terharu akutu ๐Ÿ˜˜Ketemu dan bahkan ngobrol di chat tuh ga setiap hari, but we always take care of each other. Kalau udah ketemu, semua hal positif diomonginโฃ Saking serunya, kadang lupa foto kebersamaan. Nanti pas udah pulang dan sampai rumah baru deh kepikiran "KENAPA TADI GA FOTO SIH??" Jadinya kalau mau upload kebersamaan, selalu pakai foto lama yg itupun ga banyak ๐Ÿ™„Contohnya foto ini wkwk.You both know that Dekcin love you all so so so muchooo! @mendyways @rizkymafriza ๐ŸŒป๐ŸŒผ #shinebabyshine #friendshipgoals #relationshipgoals#bestfriendgoals #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure

Hari ini energy berasa fully charged banget banget! Semua berkat mereka โคAbis pulang kondangan... more

Hari ini energy berasa fully charged banget banget! Semua berkat mereka โคAbis pulang kondangan... more
Mungkin lain kali bisa senderan di bahu ya, bukan di meja makan gini pas nungguin waiternya bawa makanan ๐Ÿ˜œโœŒ #shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Mungkin lain kali bisa senderan di bahu ya, bukan di meja makan gini pas nungguin waiternya bawa... more

Mungkin lain kali bisa senderan di bahu ya, bukan di meja makan gini pas nungguin waiternya bawa... more
Ekspresi pagi ini ketika kebablasan tidur dan ketinggalan bus gathering kantor ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ง Apa cerita kalian pagi ini gengs?#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Ekspresi pagi ini ketika kebablasan tidur dan ketinggalan bus gathering kantor ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ง Apa cerita... more

Ekspresi pagi ini ketika kebablasan tidur dan ketinggalan bus gathering kantor ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ง Apa cerita... more
A Monday well spent ๐Ÿ‘Œ

#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

A Monday well spent ๐Ÿ‘Œ #shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed... more

Sunโ€ขday

The perfect day to refuel the soul and to be grateful for each and every one of blessings ๐ŸŒป๐Ÿ‘ .
PS: I gained 4kgs btw, sorry for the cheeks ๐Ÿ˜ถ

#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Sunโ€ขday The perfect day to refuel the soul and to be grateful for each and every one of... more

Sunโ€ขday The perfect day to refuel the soul and to be grateful for each and every one of... more
Lets get fat together. Will you? ๐Ÿ˜œ#shinebabyshine#friendshipgoals #relationshipgoals#bestfriendgoals #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure

Lets get fat together. Will you? ๐Ÿ˜œ#shinebabyshine#friendshipgoals... more

Lets get fat together. Will you? ๐Ÿ˜œ#shinebabyshine#friendshipgoals... more
Missing my me-time full of relax, energy and cosiness at @clarinsofficial Pacific Mall Jakarta.I'll absolutely make appointments soon to enjoy their Skin Spa or Open Spa treatment again.#ClarinsSkinSpa #ClarinsJakarta #ClarinsSpaPP #PacificPlaceJkt #ClarinsIndonesia #SpaJakarta #Clarins #SpaLover #Beauty #OpenSpaTreatment #ToBeABetterYou#shinebabyshine #likeforlike #instagood #instamood #pursuithappiness #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #finditliveit #skincare  #weheartit #beautybloggerindonesia #bloggerindonesia #clozetteid

Missing my me-time full of relax, energy and cosiness at @clarinsofficial Pacific Mall Jakarta.I'll... more

Missing my me-time full of relax, energy and cosiness at @clarinsofficial Pacific Mall Jakarta.I'll... more
Tired yet happy face ft. oplosan @rollover.reaction Umma & Lucy on the lips. My day was great ๐Ÿ‘

How about you?

#shinebabyshine #motto #whitefeed #quotes #likeforlike #instagood #instamood 
#pursuithappiness #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit
#fearless #yolo #keepitsimple #naturalmakeup #MOTD #weheartit #beautybloggerindonesia #bloggerindonesia #clozetteid #independentwoman

Tired yet happy face ft. oplosan @rollover.reaction Umma & Lucy on the lips. My day was great ๐Ÿ‘ ... more

Tired yet happy face ft. oplosan @rollover.reaction Umma & Lucy on the lips. My day was great ๐Ÿ‘ ... more
Just what I need after buzy days; giving myself body and skin treatment in @clarinsofficial ๐Ÿ‘Œ

I enjoyed every second in there because of their skillful massage and the good products โค

Full review, both of experience and price, will be up on my blog. Stay tune! ๐Ÿฃ

#ClarinsSkinSpa #ClarinsJakarta #ClarinsSpaPP #PacificPlaceJkt #ClarinsIndonesia #SpaJakarta #Clarins #SpaLover #Beauty #OpenSpaTreatment #ToBeABetterYou

#shinebabyshine #likeforlike #instagood #instamood 
#pursuithappiness #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #finditliveit #skincare  #weheartit #beautybloggerindonesia #bloggerindonesia #clozetteid

Just what I need after buzy days; giving myself body and skin treatment in @clarinsofficial ๐Ÿ‘Œ I... more

Just what I need after buzy days; giving myself body and skin treatment in @clarinsofficial ๐Ÿ‘Œ I... more
To be always look fresh when travelling, my holy grail are:๐Ÿฆ @tartecosmetics Amazonian Clay 12-Hour Blush in Blissful๐Ÿฆ ombre lips with @revlonid Ultra HD Matte Lip Color in Seduction and @mizzucosmetics Valipcious Divine Gloss in Discreet#shinebabyshine #motto #whitefeed #quotes #likeforlike #instagood #instamood #pursuithappiness #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit#fearless #yolo #keepitsimple #naturalmakeup #MOTD #weheartit #beautybloggerindonesia #bloggerindonesia #clozetteid #independentwoman  #OOTD #ootdindo

To be always look fresh when travelling, my holy grail are:๐Ÿฆ @tartecosmetics Amazonian Clay... more

To be always look fresh when travelling, my holy grail are:๐Ÿฆ @tartecosmetics Amazonian Clay... more
Pose #ootd ala-ala amatiran ๐Ÿ˜œ
Btw, happy weekend gengs! Spread love! โฃ

#shinebabyshine #ootd
#ootdfashion #ootdindo #ootdmagazine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #minimalove #fashionblogger #fashioninfluencers

Pose #ootd ala-ala amatiran ๐Ÿ˜œ Btw, happy weekend gengs! Spread love! โฃ #shinebabyshine #ootd... more

Pose #ootd ala-ala amatiran ๐Ÿ˜œ Btw, happy weekend gengs! Spread love! โฃ #shinebabyshine #ootd... more
DOR!! ๐ŸฃKaget ga? Engga. Yaudah ๐Ÿ˜Cuma mau kasih tau, I'm fine thankyou. Banyak yang nanya, perlu disebutin ga? Gausah lah ya.Lagi sibuk akutu. Sibuk balesin chat "Cin, minta tolong upload ke kalbox ya" atau "Cin, revisi yang ini ya" atau "Cin ini buat lusa ya, kalo ada yang bingung tanya saya" atau "Cin tolong review ini ya"Maafin kalo beberapa chat yang ga pake template itu cuma aku read atau bahkan belum aku read ๐Ÿ™Maafin juga jarang ngeracun karna belum sempet ngeblog lagi padahal nyobain banyak produk baru yang bagus bagus ๐Ÿ˜‚Maafin juga kalo diajak pergi sana sini akunya masih belum bisa karna lagi kejar deadline go live project di bulan September.Update lainnya, sekarang aku gendut banget macem ๐Ÿท makan molooo, lembur molooo, dan jadi donatur gym sekarang (bayar gym tiap bulan tapi ngegym cuma sebulan 3x)Semoga kalian sehat dan bahagia selalu ya! Cant wait to reach all of you after September. Cheers! ๐Ÿฆ#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #minimalove #fashionblogger #fashioninfluencers

DOR!! ๐ŸฃKaget ga? Engga. Yaudah ๐Ÿ˜Cuma mau kasih tau, I'm fine thankyou. Banyak yang nanya,... more

DOR!! ๐ŸฃKaget ga? Engga. Yaudah ๐Ÿ˜Cuma mau kasih tau, I'm fine thankyou. Banyak yang nanya,... more
Yang malam mingguan di rumah, mana suaranyaaaaaahh??Sama dong kitaaa โœŒ#shinebabyshine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #minimalove #fashionblogger #fashioninfluencers

Yang malam mingguan di rumah, mana suaranyaaaaaahh??Sama dong kitaaa โœŒ#shinebabyshine... more

Yang malam mingguan di rumah, mana suaranyaaaaaahh??Sama dong kitaaa โœŒ#shinebabyshine... more
Besok Rabu, lusa Kamis, terus Jumat, terus cuti dehh ๐Ÿป๐ŸŽข Seneng aja dulu, walaupun cuti belum diapprove ๐Ÿ˜#shinebabyshine #theartofslowliving #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger

Besok Rabu, lusa Kamis, terus Jumat, terus cuti dehh ๐Ÿป๐ŸŽข Seneng aja dulu, walaupun cuti belum... more

Besok Rabu, lusa Kamis, terus Jumat, terus cuti dehh ๐Ÿป๐ŸŽข Seneng aja dulu, walaupun cuti belum... more
Happy weekend, gengs! ๐ŸŒน๐Ÿƒ.
.
#shinebabyshine #ootd
#ootdfashion #ootdindo #ootdmagazine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure  #fashionblogger

Happy weekend, gengs! ๐ŸŒน๐Ÿƒ. . #shinebabyshine #ootd #ootdfashion #ootdindo #ootdmagazine... more

Happy weekend, gengs! ๐ŸŒน๐Ÿƒ. . #shinebabyshine #ootd #ootdfashion #ootdindo #ootdmagazine... more
The place I #ratherbe โ›…โ›ต #shinebabyshine #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #whitefeed #likeforlike #instagood #instamood #pursuithappiness #fearless #yolo #keepitsimpleย #whiteaddict #travelphotography #weheartit #bloggerlife #clozetteid #thegoodquote #lifequotes #feelfreefeed

The place I #ratherbe โ›…โ›ต #shinebabyshine #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday... more

Black and Grey know no age โ™พ

Photographed by @xdeastax ๐Ÿ“ @aloftjakarta

#shinebabyshine #ootd
#ootdfashion #ootdindo #ootdmagazine #theartofslowliving #fashion #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #grey #blackandgrey #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure  #fashionblogger

Black and Grey know no age โ™พ Photographed by @xdeastax ๐Ÿ“ @aloftjakarta #shinebabyshine #ootd... more

Black and Grey know no age โ™พ Photographed by @xdeastax ๐Ÿ“ @aloftjakarta #shinebabyshine #ootd... more
Coffee o'clock โ˜•#shinebabyshine #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #finditliveit #thesimpleeveryday #whitefeed #minimal_perfection #minimalism #weheartit #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #coffee #whitespace #essentials #flatlay #coffeelover

Coffee o'clock โ˜•#shinebabyshine #theartofslowliving #whywhiteworks #cupoftheday #finditliveit... more