26 Jun 2020 5:54 pm
Di satu sisi sedih covid ga selesai2 tapi di sisi lain aku merasa banyak hal yg aku dapet selama masa karantina ini.. Ga kebayang bakal sesering ini dirumah trus masak 🤣 Covid bener2 mendekatkan keluarga n temen loh 🤗 .
So have you count ur blessings today? .
.
Top @shopatvelvet 
Pants @kivee_ 
Heels @eveseitch_id .
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Di satu sisi sedih covid ga selesai2 tapi di sisi lain aku merasa banyak hal yg aku dapet selama... →more

Di satu sisi sedih covid ga selesai2 tapi di sisi lain aku merasa banyak hal yg aku dapet selama... →more
18 Jun 2020 9:09 am
I'M BLESSED 🙏 .
.
They said,
"Lin, enak banget menang giveaway teross!!" .
"Lin, aku mbo ya dikasi satu to hadiahmu km dah punya banyak to" .
"Lin, pengen juga menang GA kayak km piye carane?" .

Terngiang-ngiang mulu nih kata mereka 🤦 .

Disini aku pengen sharing aja ke temen2 sesama pejuang Giveaway (GA). Ndak usah malu kalo kamu suka ikutan GA, ndak usah malu kalo barang/produk yg km pake itu GRATIS karena menang GA, dan Ndak usah malu kalo bny org yg julidin km krn banyak ikut GA. Kamu ndak salah kok ikutan GA asal sesuai ya dg rules nya, kenapa harus malu sih? Ikut GA sama hal nya kita juga berjuang dalam memperoleh sesuatu kan? 👍 .

Enak banget menang GA terosss! Eittss, enggak selalu aku menang GA trus lah.. yg namanya Giveaway pasti ada yg menang ada yg kalah. Kalo kalah ya aku gak bakal nge repost donk. Bukannya tersinggung dengan kalimat tsb, positive thinking aja "Oh, mereka pengen menang juga mgkin ya, ya udah sini aku kasi tips nya" 😋 Tips utama yg aku masi lakuin sampe skg, kalo km ikutan Giveaway ga usah terlalu mikir km bakal menang! Mikir juga klo km bakal kalah, That's it! Jadi, kalo kalah kita ga akan trlalu kecewa, tapi kalo menang PASTI KITA AKAN LEBIH EXCITED & BERSYUKUR .

Intinya buat kalian pejuang GA, semangat terus ya! Kalah sekarang, siapa tahu km menang di lain kesempatan. Okay? BTW, aku mau ngucapin MAKASIH BANYAK buat temen-temen yg udah mau aku tag & mention pas lg ikutan GA, aku ga pnh lupa sm kebaikan kalian dan bersyukurnya lewat ngetag kalian aku boleh bisa berbagi sedikit kebahagiaan juga buat kalian kalo kalian yg menang ❤️ .

YES, I'M NOT LUCKY!
BUT, I'M BLESSED 🙏 .
.
🦋 フひ刀乇 17, 2020
.
#AforAlinda #Alindaaa29 #Alinda #ClozetteID @clozetteid #meituapp #meitu #piccollage #giveaway #giveawaycontent #inspirasikecantikan #tampilcantik #influencer #influencers #influencersemarang #endorsement #endorsementsemarang #dirumahaja #ubahinsekyurjadibersyukur #jalani_nikmati_syukuri #rezekigakketuker #VloggerSemarang #BloggerSemarang

I'M BLESSED 🙏 . . They said, "Lin, enak banget menang giveaway teross!!" . "Lin, aku mbo ya... →more

I'M BLESSED 🙏 . . They said, "Lin, enak banget menang giveaway teross!!" . "Lin, aku mbo ya... →more
Like Us
11 Jun 2020 4:04 pm
Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja dulu. Mungkin kemarin-kemarin kita tepatnya aku yg lupa memaksimalkan waktu dan bersyukur saat masih dikasih kesempatan menikmati ini itu. Biarkan bumi yang sedang 'memulihkan diri' nya, new normal ini mengajarkan banyak hal, appreciate all the blessings..#liburanthrowback #clozetteid #blessing #quote #beach #pantai

Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja... →more

Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja... →more
04 Jun 2020 6:54 pm
Be grateful for every tiny insignificant blessings poured onto you everyday❤️🍷 Be so full of it that it’ll overflow to those around you. Be a different by recognizing the insignificant while others complain over them😉 it’ll bring indestructible joy, contentment and a steadfast heart 🤍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #ootdindo #wiwt #ootdmagazine #ootdsubmit #outfit #wiw #lookbook #lookbooknu #looksootd #ootdstyle #ootdinspiration #lookbookindonesia #fashionblogger #stylefashion #streetfashion #streetstyle #streetinspiration #qotd #potd #zalorastyleedit #steviewears #clozetteid

Be grateful for every tiny insignificant blessings poured onto you everyday❤️🍷 Be so full of... →more

Be grateful for every tiny insignificant blessings poured onto you everyday❤️🍷 Be so full of... →more
31 May 2020 4:09 pm
Bare Face✅⁣Journaling ✅⁣Body Scrub ✅⁣Bed ✅⁣and Bed Again ✅⁣Starbucks ✅⁣But I never skip Sunscreen 😘⁣.⁣.⁣Yess definitely its Sunday💋⁣Happy Sunday Everyone⁣Remember to always be Grateful and Blessed 😍⁣.⁣.⁣#sunday #happysunday #positivevibes #clozetteid #gratefulheart #sundayquotes

Bare Face✅⁣Journaling ✅⁣Body Scrub ✅⁣Bed ✅⁣and Bed Again ✅⁣Starbucks ✅⁣But... →more

Bare Face✅⁣Journaling ✅⁣Body Scrub ✅⁣Bed ✅⁣and Bed Again ✅⁣Starbucks ✅⁣But... →more
31 May 2020 9:14 am
“To be successful, one has to be one of three bees - the queen bee, the hardest working bee, or the bee that does not fit in.” ― Suzy Kassem, Rise Up and Salute the Sun: The Writings of Suzy Kassem
•••
#bees #beesmakeup #bee #makeupdetails #makeup #makeupartist #makeupost #makeuplife #makeuptalk #mask #mask4all #maskawareness #clozette #clozetteid #sugarpill #hakuhodo #makeupartistry #queenbeesofmakeup #livingmybestlife #blessed #thankful #grateful #idontplaniplay #blackroseartproject

“To be successful, one has to be one of three bees - the queen bee, the hardest working bee, or... →more

“To be successful, one has to be one of three bees - the queen bee, the hardest working bee, or... →more
29 May 2020 6:24 pm
Simple eye look with :
@bless.cosmetics powder
@romandyou eye palette
@peripera_official eyeliner
@etudeofficial blush on
——
Hmm akhir-akhir ini kalo sore hujan jadi susaaah banget dapet sinar matahari :(

Simple eye look with : @bless.cosmetics powder @romandyou eye palette @peripera_official eyeliner... →more

Simple eye look with : @bless.cosmetics powder @romandyou eye palette @peripera_official eyeliner... →more
24 May 2020 10:24 am
We don't always choose what happens to us but we can choose to see and to believe it is for the best with positivity.

No matter how you're celebrating this year, I wish you all a blessed Eid 🙏🏻✨

We don't always choose what happens to us but we can choose to see and to believe it is for the... →more

We don't always choose what happens to us but we can choose to see and to believe it is for the... →more
24 May 2020 8:34 am
When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to represent an apology. Happy Eid Mubarak 1441 H from my home to yours! 💗 It’s a time for joy, a time for togetherness, a time to remember all the blessings. Minal Aidin Wal Faizin everyone! 🌙🙏🏻✨
_
#eidmubarak #happyeid #eidalfitr #harirayaidulfitri #eidmubarakoutfit #clozetteid #ramadhankareem

When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to... →more

When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to... →more
23 May 2020 11:24 am
I hope that the pandemic will be over soon and we are all stay healthy, happy and safe. . . Eyes : @beautyglazed Georgeous Me Eyeshadow Tray. . . Have a blessed day everyone! . . #clozetteco #clozetteid #100haringontenwithibc #100daysofmakeup #beautyglazed

I hope that the pandemic will be over soon and we are all stay healthy, happy and safe. . . Eyes :... →more

I hope that the pandemic will be over soon and we are all stay healthy, happy and safe. . . Eyes :... →more
06 May 2020 6:20 pm
Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals. Move forward with confidence and courage.Even celebrating at home. I felt beyond blessed, I’ve positives circle and bae by my side 🥰 I’m still alive, healthy, and my fam are safe. Hoping corona end soon and can meet with them~I also Thank you everyone for your warm bday wishes🙏🏻 I try my best to reply one by one ☺️🤗.... #clozetteid

Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals.... →more

Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals.... →more
03 May 2020 10:10 am
SIMPLICITY • Have a blessed Sunday • .
.
-
Tap for #steviewears #deets .
Blazer @shopatvelvet .
Zodiac Tee @atsthelabel .
Shorts @pomelofashion .
Sandals @ncyshoes .
Bag @mango .
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #ootdwomen #ootdindo #wiwt #ootdmagazine #ootdsubmit #outfit #wiw #lookbook #lookbooknu #style #ootdstyle #ootdinspiration #mangogirls #lookbookindonesia #fashionblogger #stylefashion #streetfashion #streetstyle #streetinspiration #qotd #potd #zalorastyleedit #clozetteid

SIMPLICITY • Have a blessed Sunday • . . - Tap for #steviewears #deets . Blazer @shopatvelvet .... →more

SIMPLICITY • Have a blessed Sunday • . . - Tap for #steviewears #deets . Blazer @shopatvelvet .... →more
01 May 2020 4:05 pm
Essentials 💫I haven't been active on Instagram for the past few weeks. How are you all?Have a blessed Ramadhan! 🖤•••

Essentials 💫I haven't been active on Instagram for the past few weeks. How are you all?Have a... →more

Essentials 💫I haven't been active on Instagram for the past few weeks. How are you all?Have a... →more
28 Apr 2020 11:34 pm
Another year to be blessed for healthiness, happiness and everything in between. Thank you all for the wishes !Bonne Nuit 🌙

Another year to be blessed for healthiness, happiness and everything in between. Thank you all for... →more

Another year to be blessed for healthiness, happiness and everything in between. Thank you all for... →more
26 Apr 2020 7:29 pm
DAY 26 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
‼️SWIPE 👉 for more detail product .
.
Hullaa!
Makeup day 26 ini special bgt karena aku gak cm kasi new makeup look tapi aku mau rekomendasiin produk kosmetik fav aku dari @bless.cosmetics ❤️ .
.
So, this is my 𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐩𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐞𝐭𝐢𝐜𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 𝐥𝐨𝐨𝐤 ✨ .

Uwuuu! Seneng bgt aku tuh bisa punya produk kosmetik yg aman dipakai pada kulit berminyak & berjerawat, seperti kondisi kulitku skg. Nah, makeup ala ala eyeshadow black & pink kali ini aku pakai Bless Acne Liquid Foundation dan Bless Acne Face Powder from @bless.cosmetics yg memberikan hasil makeup natural finish & lightweight with medium coverage ❣️. Bless Acne Liquid Foundation mengandung Salicylic acid sbg anti bakteri, jadi foundation ini bisa mencegah jerawat loh! Keunggulan lainnya, liquid foundation ini memiliki tekstur cair brwarna coklat tapi wkt udah diblend wrnanya akan menyesuaikan skin tone kita dg medium coverage 👍 .

Bless Acne Face Powder (shade: Natural) membuat tampilan makeup terlihat lebih natural, soft & smooth. Selain itu, bedak tabur ini jg dapat melindungi dari sinar UV, mencegah jerawat & mengecilkan pori-pori di wajah juga 👍 .
.
Review selengkapnya aku up di blog #diarylovalinda ❤️ Stay tune ya gaes! Kepoin juga ig nya @bless.cosmetics 😘 .
.
🦄 Λpril26, 2020
.
#AforAlinda #Alindaaa29 #Alinda #ClozetteID @clozetteid @bless.cosmetics #blesscosmetics #30DaysMakeupWithNda  #makeup #makeuplook  #inspiredmakeup  #inspirasikecantikan #tampilcantik #beautycollabid #bloggervloggersmg #influencer #influencers #influencersemarang #endorsement #endorsementsemarang #dirumahaja #ubahinsekyurjadibersyukur #jalani_nikmati_syukuri #rezekigakketuker #VloggerSemarang #BloggerSemarang

DAY 26 🦄 #30DaysMakeupWithNda . ‼️SWIPE 👉 for more detail product . . Hullaa! Makeup day... →more

DAY 26 🦄 #30DaysMakeupWithNda . ‼️SWIPE 👉 for more detail product . . Hullaa! Makeup day... →more
26 Apr 2020 9:49 am
Blessings - “Be grateful for the things you are able to do, and for the loved ones you are able to see.” From Walk with wings by @teneedwards ..-A book that speaks to my soul, relatable and easy to read. It takes you to explore the different seasons of life ☀️🌨❄️🌸🍁Those who enjoy short poems will surely love this book. ....#style #shotbystevie #selfportrait #selfportraitphotography #clozetteid #love #exploretocreate #creativequarantine

Blessings - “Be grateful for the things you are able to do, and for the loved ones you are able... →more

Blessings - “Be grateful for the things you are able to do, and for the loved ones you are able... →more
17 Apr 2020 9:45 am
Stop focusing on how stressed you are, and remember how blessed you are. #clozetteid

Stop focusing on how stressed you are, and remember how blessed you are. #clozetteid

Stop focusing on how stressed you are, and remember how blessed you are. #clozetteid
12 Apr 2020 6:05 pm
In this season, it's pretty hard if u wanna try something new or force urself to be productive as usual. Productivity might look a bit different these days and that's absolutely okay...
_
 I believe no one would say; staying sane in this season is easy. But all i know is in everything there will always be a silver lining.
_
 And yes, in this time i ought to slow down at things and start cherishing moments to reflect, enjoy my leisure time a bit more and chill.  I'd love to say that this pandemic is  also a blessing in disguise. 💖
.
📷 : @priscaangelina
.
.
.
.
.
#midnightthoughts #quotes #pandemic #likeforlike #wisdom #wisewords #instagood #instadaily #style #blogger #styeblogger #clozetteid #pinterest #love #l4l

In this season, it's pretty hard if u wanna try something new or force urself to be productive as... →more

In this season, it's pretty hard if u wanna try something new or force urself to be productive as... →more
12 Apr 2020 11:55 am
すべての私のinstagramの友達への幸せな日曜日と幸せなイースターは、神があなたとあなたの家族を常に祝福するかもしれません “happy sunday and happy easter to all my instagram friends may God bless you and your family always” #clozetteid

すべての私のinstagramの友達への幸せな日曜日と幸せなイースターは、神が... →more

すべての私のinstagramの友達への幸せな日曜日と幸せなイースターは、神が... →more
11 Apr 2020 3:55 pm
When I started counting my blessing,  my whole life turned around - Willie Nelson.Abis obrak abrik stok foto lama biar kalian ga bosen ama foto makeup yg di zoom muka lagi muka lagi 😂😂.Btw have a nice day people ❤..📷 @robby.goh💒 @cremelin_id...#luellaootd #luellaartistry #ClozetteID #cchannelfellas #quoteoftheday #beautyvlogger

When I started counting my blessing, my whole life turned around - Willie Nelson.Abis obrak abrik... →more

When I started counting my blessing, my whole life turned around - Willie Nelson.Abis obrak abrik... →more
09 Apr 2020 12:05 pm
With so many sad news surrounding us lately, it is hard not to be affected. Don't fight it, accept it so we can let it go. Then  continue with counting our blessings, trust me - we have too many to count and most of them we've taken for granted for way too long.#throwback#ootd #ootdid#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #beautysocietyid #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #blue  #girl #asian #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

With so many sad news surrounding us lately, it is hard not to be affected. Don't fight it, accept... →more

With so many sad news surrounding us lately, it is hard not to be affected. Don't fight it, accept... →more
04 Apr 2020 9:50 am
Have a nice week end ya all!.Hari ini rasanya mau belanja bulanan buat stok bahan makanan seminggu. Etapi swalayan tuh masih buka ga sih? Sekalian juga pengen beli es krim @wallsidn Viennetta. Dulu pernah sekali doang nyobain Viennetta karena konon yang mampu beli yang cukup sugih 😊 Tapi karena saya enggak sesugih itu saat masih kecil, akhirnya cuma bisa nyicipin sekali aja tapi tetap bersyukur 🙂..Eh sekarang Viennetta hadir kembali, wajib nyetok ini namanya! Eh, @wallsidn ada home delivery ga sih? Biar bisa #dirumahaja gituuu 😁...#ClozetteID#ShamelessSelfie#selfie#instaselfie#weekendVibes#ViennettaKembalikan#SemuaJadiHappy#KembalikanViennetta#blessed#happiness

Have a nice week end ya all!.Hari ini rasanya mau belanja bulanan buat stok bahan makanan seminggu.... →more

Have a nice week end ya all!.Hari ini rasanya mau belanja bulanan buat stok bahan makanan seminggu.... →more
02 Apr 2020 9:15 am
Yesterday, all my trouble seemed so far awayNow it looks as though they're to stayOh, I believe in tomorrow 😁#ClozetteID#outfit#stayhome#latepost#blessed#happiness#instamood#instaselfie#ShamelessSelfie#selfie

Yesterday, all my trouble seemed so far awayNow it looks as though they're to stayOh, I believe in... →more

Yesterday, all my trouble seemed so far awayNow it looks as though they're to stayOh, I believe in... →more
25 Mar 2020 6:10 am
Life is like a disco ball... no matter how the music changes, you keep dancing......#ClozetteID#StrikeAPoze#selfie#ShamelessSelfie#instaselfie#instamood#instagood#happy#blessed#nofilter#igers

Life is like a disco ball... no matter how the music changes, you keep... →more

Life is like a disco ball... no matter how the music changes, you keep... →more
23 Mar 2020 2:50 pm
Another day another blessings 🌸
Ini foto waktu ke @deforest_id kapan hari, tempatnya cakep bgt! Makananya juga oke 👌🏻 Bisa nih di tambahkan ke checklist must visit setelah virus ini selesai. 
Sekarang #StayAtHome aja dlu ya💋
.
.
.
.
#torquisewear #clozetteid #bloggersurabaya

Another day another blessings 🌸 Ini foto waktu ke @deforest_id kapan hari, tempatnya cakep bgt!... →more

Another day another blessings 🌸 Ini foto waktu ke @deforest_id kapan hari, tempatnya cakep bgt!... →more
22 Mar 2020 6:40 pm
'Pusing pala bebi'. 😒
Lha gimana, semua jadwal berantakan. Padahal sudah disusun rapi, semanis strategi pdkt. Sudah dijadwalkan sedemikian rupa dari tahun2 lalu. Gak cuman 1 bidang, tapi semua bidang : Beauty, travel, music, bisnis 😒 dan gatau kapan endingnya.
.
Awalnya sih stres ya kok jadi kacau semua, tapi daripada puyeng mikirin kapan kita bangun dari nightmare ini yg kaga pasti, mending gue ambil sisi positifnya. Oke, i have more time to rebahan. Eh, gak bukan.. Gue gak suka rebahan. Maksudnya i have more time untuk mempersiapkan lebih detail lagi dan menyempurnakan tiap strategi. Jadi pas timingnya ok, gue bisa lari lebih kenceng. Make sense kan? Apalagi gue orangnya perfeksionis to the max. .
Kamu, stay safe yaa dimanapun kamu berada, jaga imun jangan sampe drop, gak usah pake ngeyel, jangan ngeremehin, hindari bego. Kesel banget gue tiap kali ada yg nge-status 'whaa libur nih, bosen. Ke xxxx ah'. Dan itu tempat rame. Ntar kalo kena nyalahin yg diatas, nangis2 😒 ya kalo ga nularin monggo, lu aja ndiri. Jangan nambah bikin Indonesia juara 1 se-Asean aja tingkat kematiannya. Kaya gini2 bikin gue gemes pengen gue taburin boraks di mata batinnya 😒
.
Buat kamu yg nurut2 ajah, let's pray together supaya nightmare ini segera berakhir. Jangan kasih kendor pokoknya, there is a hope. God bless you, i love you all! Stay sehat ya, awas kalo ga sehat!
.
.
.
.
.
 #makeup #kawaii #beauty #makeup #IndonesianBlogger #clozetteid #モデル #メイク #ヘアアレンジ #オシャレ #メイク #JapaneseBeauty #JapaneseMakeup #Japan  #makeup #beauty #kawaii #ファッション  #ガール #かわいい #skincare #beauty #beautiful #makeup #BeautyInfluencer #BeautyBloggerIndonesia #BeautyVlogger #BeautyBlogger

'Pusing pala bebi'. 😒 Lha gimana, semua jadwal berantakan. Padahal sudah disusun rapi, semanis... →more

'Pusing pala bebi'. 😒 Lha gimana, semua jadwal berantakan. Padahal sudah disusun rapi, semanis... →more
22 Mar 2020 11:20 am
Kumpul keluarga terakhir sblm perintah pemerintah pusat untuk lockdown pribadi... Stay social distance... Keep healthy keep clean keep safe... God bless the World specially Indonesia from Covid-19 Pandemic #dirumahaja #staysafe #pandemic #sinaga #clozetteid #smartmumsid #throwback #pompopjuarabulan #punguansinaga #satuopung

Kumpul keluarga terakhir sblm perintah pemerintah pusat untuk lockdown pribadi... Stay social... →more

Kumpul keluarga terakhir sblm perintah pemerintah pusat untuk lockdown pribadi... Stay social... →more
17 Mar 2020 9:20 pm
Already bored? Call me maybe.. or video call is allright ❤😘⁣⁣⁣⁣We can talk about why you are so adorable and why i'm too pathetic for being an secret admirer⁣⁣⁣⁣I know you don't see me the way i see you. Sometimes, I hope something magic will happen between us but i realize that's never ever will be. ⁣⁣⁣⁣We haven't meet for a long time. I don't know if we have a chance to meet again. But i just feel enough to see your updates and feel blessed if you're healthy and okay there.⁣⁣⁣⁣#clozetteid #socialdistancing #love

Already bored? Call me maybe.. or video call is allright ❤😘⁣⁣⁣⁣We can talk about why... →more

Already bored? Call me maybe.. or video call is allright ❤😘⁣⁣⁣⁣We can talk about why... →more
07 Mar 2020 10:40 am
Good morning, good people with good ☕.Have a pleasant Saturday!.....#ClozetteID#blessed#anakkopi#hobikopi#coffeetasting#coffeehoping#monokrom#instaselfie#selfie#nofilter#ShamelessSelfie

Good morning, good people with good ☕.Have a pleasant... →more

Good morning, good people with good ☕.Have a pleasant... →more
06 Mar 2020 4:35 pm
“When joy is a habit, love is a reflex.” ❤️❤️❤️ Let it be love all around ! May we have the heart to be considerate about everything and everyone, gratitude to every little blessings in our life. So living don’t have to feel so empty, heavy and hard. Holding love close to us in order to let love radiate over us. .
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
#sonyforher #streetstyle #style #whatiwore #steviewears #pomelogirls #clozetteid #ootd #fashion #zalorastyleedit #love #london #exploretocreate #collabwithstevie

“When joy is a habit, love is a reflex.” ❤️❤️❤️ Let it be love all around ! May we... →more

“When joy is a habit, love is a reflex.” ❤️❤️❤️ Let it be love all around ! May we... →more