๐ŸŒป ๐““๐“ฎ๐“ฌ๐“ฎ๐“ถ๐“ซ๐“ฎ๐“ป 19, 2019.๐Ÿท Officially 24th ๐ŸŽ‚.Thankyou Jesus!I'm not Lucky, I'm Blessed ๐Ÿ™Thankyou for all wishes & prayers โค๏ธGod Bless youu all ๐ŸŒˆ.๐Ÿฃ Tanggal nya lagi cantik loh 19.12.19 #kodekeras ๐Ÿฅ.Pssstt...Maafkan masih belum bisa up foto birthday look, ditunggu ya besok ๐Ÿ’–๐Ÿ’–..#AforAlinda #Alindaaa29 #Alinda #clozetteid #jalani_nikmati_syukuri #rezekigakketuker #191219 #tanggalcantik #birthdaygirl #sagittariusgirl #birthdaywishes #thankyou #december

๐ŸŒป ๐““๐“ฎ๐“ฌ๐“ฎ๐“ถ๐“ซ๐“ฎ๐“ป 19, 2019.๐Ÿท Officially 24th ๐ŸŽ‚.Thankyou Jesus!I'm not... more

๐ŸŒป ๐““๐“ฎ๐“ฌ๐“ฎ๐“ถ๐“ซ๐“ฎ๐“ป 19, 2019.๐Ÿท Officially 24th ๐ŸŽ‚.Thankyou Jesus!I'm not... more
Selamat ultah Dedek Shasha โ™ฅ๏ธ Maaf kalau blm bisa memberikan yg terbaik selama 2thn iniTetap ceria, usil, lucu, & sehat selalu ๐Ÿ˜˜#kesayangan #mysecondborn #babygirl #babysister #instababy #babyofinstagram #babygirlstyle #babylove #loveofmylife #clozetteid #raneyshailiana #secondlove #secondborn #babygirl #littlesister #babygram #birthdaygirl

Selamat ultah Dedek Shasha โ™ฅ๏ธ Maaf kalau blm bisa memberikan yg terbaik selama 2thn iniTetap... more

Selamat ultah Dedek Shasha โ™ฅ๏ธ Maaf kalau blm bisa memberikan yg terbaik selama 2thn iniTetap... more
Like Us
Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26โœ… umrohโœ… nikah di tanggal cantik dengan jodoh terbaik dari Allahโœ… di endorse keliling dunia huwaaghhhh ~ yaaah yang deket2 aja dulu kek cem thailand, korea, jepang, hongkong aamiinโœ… belajar nyetir mobil biar dapet SIM A ~ beli mobilnya nyusulโœ… nerbitin buku "the story of tante julit" berisi tentang perjalanan mencari om julit ๐Ÿ˜… (emang ada yang mau baca??? Hmmmm ๐Ÿ˜Œ๐Ÿค”)โœ… becoming great beautravelpreneurfluenceryoutuber (dowoneeee)โœ… get better job opportunity (ku ingin kerja di asean or another job yang kerjanya bareng bule2 yaa allah)โœ… belajar skill baru ~ design dan lalalayeyeyenyaโœ… punya tabungan, bebas financialโœ… menjadi pribadi yang anggun, gradakan semakin teredam, berpendidikan, ga aneh2, kerjaan mapan, kalem, lemah lembut keibuan, bisa masak tanpa micin touching, biar menjadi calon istri idaman mama kamu ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž-Aamiin seng banter ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™-Saya halu??? Bukaaaaan. Saya cuma mimpi kok. Mumpung masi gratis belum kena pajak apalagi denda. Saya ga tahu doa mana yang akan dikabulkan duluan sama Allah, yang pasti saya tidak pernah berhenti berusaha dan doa-Selamat bermimpi, jangan lupa tulis mimpimu, siapa tahu malaikat sampaikan mimpimu kepada Tuhan dan menjadi kenyataan ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™-Lady was born at Oct, 9, 1993With loveCyntia#cyntiayoga #travelblogger #beautyblogger #lifestyleblogger #fashionblogger #blogger #hijab #hijabtravel #hijabers #modelhijab #travelenthusiast #traveling #traveladdict #backpacker #wanderlust #lovetravel #explore #influencer #clozetteid #libra #birthdaygirl #librarian #motivation #selfreminder #selfreminder #dream #birthday #wish

Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26โœ… umrohโœ…... more

Still my day right??? Let me dream as high as possibleThings I want to achieve at 26โœ… umrohโœ…... more
Untuk Diriku ...-Aku mengawali usia 25 dengan derai tangis air mataBagai berjalan di sebuah lorong tak bertuanEntah sampai kapan kaki ini melangkah di kegelapan Tapi aku tetap berjalan penuh keyakinanPercaya akan tiba saat dimana aku menemui titik terangDi ujung lorong keputus asaan-Kini lorong itu memberikanku secercah harapanMemberikanku jalan pada mimpi2 yang aku dambakanTuhan, terima kasih atas semua berkat yang engkau berikan di usiaku yang ke 26-Selamat ulang tahun untuk diriku sendiriTak terasa waktu berjalan begitu cepat namun aku masih berada di titik startSaatnya memfokuskan diri untuk bisa menggapai lebihdi usia yang sudah tak muda lagi ini-Aku tak minta yang aneh2 kok TuhanJadikan aku pribadi yang pantas ketika ku berkunjung ke rumahmuJadikan aku pribadi yang selalu beruntung, yang dikelilingi oleh orang2 yang sayang dan peduli padakuJadikan aku anak yang bisa membanggakan orang tua dengan menyelesaikan pendidikankuJadikan aku istri yang patuh terhadap suamiJadikan aku sahabat yang bisa dipercaya dan diandalkanJadikan aku pengusaha sukses di bidang beautravelpreneurJadikan aku pribadi yang bisa membahagiakan sesama dan banyak menginspirasi lewat karya-Maafkan apabila aku pernah melakukan salah khilaf-Seiring dengan kicauan burung dan cerahnya mentari jakarta hari ini, semoga allah memberkahi aku, kamu, dan kita semua, rejeki halal barokah, panjang umur, dimudahkan segala urusannya, didekatkan jodohnya, terwujud semua mimpinya, makin sukses karirnya Aamiin..Lady was born at Surabaya, 9th Oct 1993With love,Cyntia#cyntiayoga #travelblogger #beautyblogger #lifestyleblogger #fashionblogger #blogger #hijab #hijabtravel #hijabers #modelhijab #travelenthusiast #traveling #traveladdict #backpacker #wanderlust #lovetravel #explore #influencer #clozetteid #libra #birthdaygirl #librarian

Untuk Diriku ...-Aku mengawali usia 25 dengan derai tangis air mataBagai berjalan di sebuah lorong... more

Untuk Diriku ...-Aku mengawali usia 25 dengan derai tangis air mataBagai berjalan di sebuah lorong... more
A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some points i even want to avoid them because i don't want to be reminded that i am getting older ๐Ÿ˜‚. But at the same time, at every birthday i am reminded of how lucky i am. How blessed. It always feels like a fresh beginning, a motivation to make my new age the best just yet. I haven't been in the best state of mind in a while, it's something that i even i am struggle to understand, but that's life - we don't get to choose what happens next but we can learn to grow and deal with it, getting wiser as we do. I am still in the midst of it, but i am determined to come out of it better. As i grow older i learn that i don't want or need any fancy gifts, just happiness, contendness and a peace of mind - all things that money can't buy. So what's the best birthday gifts you can give me? Positive thoughts and well wishes, slip me into your prayers tonight โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ. #birthday#birthdaygirl #birthdaywishes๐ŸŽ‚ #pinkinmalang#pinkinbatu#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan  #asian  #ootd  #bunniesjalanjalan#kapalgardenhotelmalang #asian

A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some... more

A year older.. As i grow older, birthdays become more and more of an ordinary day - and at some... more
Got a surprise bday cake from my second home @miyastudio.id ๐ŸŽ‚๐Ÿง last night (if not at home, i must be in miya ๐Ÿ˜‚) #clozetteid #happybirthday #TJsbirthday #birthdaycake #birthdaygirl #birthdaysurprise

Got a surprise bday cake from my second home @miyastudio.id ๐ŸŽ‚๐Ÿง last night (if not at home, i... more

Got a surprise bday cake from my second home @miyastudio.id ๐ŸŽ‚๐Ÿง last night (if not at home, i... more
Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger , fresh ๐Ÿ‘๐Ÿค— ..Rekomen banget~ hihihi.Masih dalam rangka meramaikan birthday di bulan september ๐Ÿ˜...#luseechinbirthday #birthdaygirl #birthday #celebration #clozetteid #style #pink #beauty #kbeauty #food #cake #blogger #instablogger

Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger... more

Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger... more
Sinmung Novi ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#lifestyle #life #birthday #celebration #september #septemberceria #birthdaygirl #luseechinbirthday #soconetwork #clozetteid #instalife #blogger

Sinmung Novi ๐Ÿ˜˜ . . . #lifestyle #life #birthday #celebration #september #septemberceria... more

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in our life ๐Ÿ™Amen ๐Ÿ™๐Ÿ˜‡...#birthday #birthdaycelebration  #birthdaygirl #september #luseechinbirthday #septemberceria #enjoy #life #loving #clozetteid #soconetwork

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in... more

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in... more
Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you and your family, and may The same love and kindness returned to you #birthdaygirl #happybirthday #TJsbirthday #clozetteid #clozetteambassador #birthdaycake #birthday #birthday๐ŸŽ‚

Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you... more

Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you... more
OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi karena gak jauh dari tanggal ulang tahunku, jadi selalu makan kue ini every birthday!..Feel very blessed juga today. Ada banyak hal terjadi di umur ini. Rise and fall sudah di rasakan.Bahkan beberapa hari lalu aku sudah di beri kado terbaik sama Allah. Ayahku yang aku kasihi di ajak pulang ke tempat terbaik dan sudah tidak merasakan sakit lagi.Al -Fatihah...๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Bersyukur juga karena aku punya banyak keluarga dan teman yang sayang sama aku. Thank you soo much semuanya. I love you all so much!!๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—........................................Bicara tentang ulang tahun hari ini, aku selalu dapat kado terspesial. Bouquet bunga yang selalu mewarnai tiap tahunnya. Makasih sudah selalu perhatian dan maaf selalu tidak pernah mengerti banyak hal. Aku janji akan lebih belajar lagi ya. I really promise you ๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..Mooncake favorit selalu dari @tawanrestaurant entah kenapa rasanya selalu cocok di lidah. Buat kalian yang asing dengan perpaduan antara rasa telur asin dan manisnya pasta kacang merah/biji teratai, ini mungkin pasti aneh sih.Aku suka banget sama mooncake mungkin karena ada setetes darah chinese dari ibu ku...........................................Anyway cerita kali ini jadi mirip curhat ya. Hehehhee. Thank you banget semuanya....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..MoonCake@tawanrestaurant Price : 170k for two mooncakeTaste : ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ..#clozetteid #lifestyle #food #clozetteco #foodgasm #fotd #birthdaycake #flowerbouquet #blue #birthdaygirl #septembergirl

OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi... more

OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi... more
happy birthday my little cousin (read: sister) @tesia23_ !! You are like eating box chocolate: sweet, generous and undeniably amazing.๐Ÿ’ž๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ enjoy your campus life!!....#birthday #qotd #birthdayquotes #birthdaygirl #birthdaycake #clozetteid

happy birthday my little cousin (read: sister) @tesia23_ !! You are like eating box chocolate:... more

happy birthday my little cousin (read: sister) @tesia23_ !! You are like eating box chocolate:... more
28th Birthday! Thanks God for blessing me thru this year with lots of happiness and blessing. May God bless me thru another years of joy and happiness. Thanks for the wishes โค.#birthday #birthdaygirl  #birthdaycakes  #birthdaydecoration.......#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #lookbook #HaluuBanget  #haluuworld#japan #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdspot #jktspot #followme #hotelmulia #instadaily #partydress #flatlays #postthepeople #travel  #clozetteid

28th Birthday! Thanks God for blessing me thru this year with lots of happiness and blessing. May... more

28th Birthday! Thanks God for blessing me thru this year with lots of happiness and blessing. May... more
Best moment at @tssuitessby with my TOX FAMILIA.. TERLALU CINTAH. M kaliaaan!!! Wajib diapresiasi keniatannyaDan pasti balik @tssuitessby *wink wink next year?? ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ....#bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #fashionstylea #fashionindo #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtubeasia #youtuberindonesia #clozetteambassador #birthdaygirl #birthday

Best moment at @tssuitessby with my TOX FAMILIA.. TERLALU CINTAH. M kaliaaan!!! Wajib diapresiasi... more

Best moment at @tssuitessby with my TOX FAMILIA.. TERLALU CINTAH. M kaliaaan!!! Wajib diapresiasi... more
Barakallahu fii umrik Teteh Raya ๐ŸŽ‚โ™ฅ๏ธโฃโฃMay you have million moments of joyโฃA million moments of loveโฃA million moments of happiness โฃMay Allah bless you forever & always ๐Ÿ˜˜โฃโฃWe love you eternally โฃMamih, Abah & Dedek โฃโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโฃโฃ#myfirstborn #raneiratsuraya #firstborn #kesayangan #loveofmylife #firstborn #bigsister #instakids #fashionkids #kidsworld #kidsofinstagram #kidstyles #fashionkids #ramadhafashion #birthdaygirl #clozetteid #firstlove #kidsrules

Barakallahu fii umrik Teteh Raya ๐ŸŽ‚โ™ฅ๏ธโฃโฃMay you have million moments of joyโฃA million... more

Barakallahu fii umrik Teteh Raya ๐ŸŽ‚โ™ฅ๏ธโฃโฃMay you have million moments of joyโฃA million... more
When you take photos with your little one ~ definitely needs hundred of takes to make a proper photo ๐ŸŽ‚๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Slide 2 is precious tho ๐Ÿ˜†

#throwback #clozetteid #birthdaygirl #birthday #family

When you take photos with your little one ~ definitely needs hundred of takes to make a proper... more

When you take photos with your little one ~ definitely needs hundred of takes to make a proper... more
Makeup for @jenniferwinarta pre-sweet video

Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian
HairDo by @suci_hairdo
Organized by @flywheel_lucero @desinatalia
Gown by @nancywarrencouture
Ringlight + mirror @cathiestuff.id
Eyelash @artisanpro
Highlight @klaracosmetics_id
Video @mazzelproduction
Venue @wyndham @wyndhamsurabaya

#jenniferwinarta #JW17th #JenniferWinartaBirthday #makeup #beauty #shelleymuc #makeupartist  #shelleymakeupcreation #beforeafter #clozetteID #makeover #muasurabaya #muaindonesia  #beautifulgirl  #makeupartistsurabaya #surabayamakeupartist #correctivemakeup #monolid #monolidmakeup #sweetseventeen #birthdaygirl

Makeup for @jenniferwinarta pre-sweet video Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by... more

Makeup for @jenniferwinarta pre-sweet video Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by... more
Makeup for @jenniferwinarta

Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian
HairDo by @suci_hairdo
Organized by @flywheel_lucero @desinatalia
Gown by @nancywarrencouture
Lashes @artisanpro 
Ringlight @cathiestuff.id
Highlighter @klaracosmetics_id

#makeup #beauty #shelleymuc #surabaya #makeupartist #mua #shelleymakeupcreation #beforeafter #clozetteID #makeover #muasurabaya #muaindonesia #hairdo #soft #softmakeup #beautifulgirl #softsmokey #glammakeup #glamourmakeup #makeupartistsurabaya #surabayamakeupartist #correctivemakeup #monolid #monolidmakeup #sweetseventeen #birthdaygirl #jenniferwinarta

Makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more

Makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more
Casual makeup for @jenniferwinarta

Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian
HairDo by @suci_hairdo
Organized by @flywheel_lucero
Ringlight @cathiestuff.id
Eyelash @madame_lashes

#makeup #beauty #shelleymuc #surabaya #makeupartist #mua #shelleymakeupcreation #beforeafter #clozetteID #makeover #muasurabaya #muaindonesia #hairdo #soft #softmakeup #beautifulgirl #softsmokey #glammakeup #glamourmakeup #makeupartistsurabaya #surabayamakeupartist #correctivemakeup #monolid #monolidmakeup #bride #bridal #bridalmakeup #birthdaygirl #sweetseventeen #jenniferwinarta

Casual makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more

Casual makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more
Makeup for @jenniferwinarta

Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian
HairDo by @suci_hairdo
Organized by @flywheel_lucero @desinatalia
Gown by @nancywarrencouture
Lashes @artisanpro 
Ringlight @cathiestuff.id
Highlighter @klaracosmetics_id

#makeup #beauty #shelleymuc #surabaya #makeupartist #mua #shelleymakeupcreation #beforeafter #clozetteID #makeover #muasurabaya #muaindonesia #hairdo #soft #softmakeup #beautifulgirl #softsmokey #glammakeup #glamourmakeup #makeupartistsurabaya #surabayamakeupartist #correctivemakeup #monolid #monolidmakeup #sweetseventeen #birthdaygirl #jenniferwinarta

Makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more

Makeup for @jenniferwinarta Makeup by @shelleymuc @shelleyssebastian HairDo by @suci_hairdo... more
โ€œItโ€™s easy to impress me. I donโ€™t need a fancy party to be happy. Just good friends, good food, and good laughs. Iโ€™m happy. Iโ€™m satisfied. Iโ€™m content.โ€ -Maria Sharapova-And its youuu galssss @sulia_wenand @mimi_lai88 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜š๐Ÿ˜—..We always have a good time at our favorite place ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Again and again ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜›๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜..Just swipe...  #latepost#throwback#KPMimi#happybirthday#birthday#bornday#birthdaygirl#02052019#3KP#KPSulia#KPNelly#bff#bestfriend#forever#favourite#place#nelayan#again#lol#clozette#clozetteid#lifestyle#like#likeforlike#instalike#potd#picoftheday#sweetmemories#justswipe#funniestling

โ€œItโ€™s easy to impress me. I donโ€™t need a fancy party to be happy. Just good friends, good... more

โ€œItโ€™s easy to impress me. I donโ€™t need a fancy party to be happy. Just good friends, good... more
Have you ever heard quotes Say that "THERE're some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better"?That's NOT just only a quotes but it's REALLY happen in real life!!! Well, I'm so blessed to have you guys around me. โœจThank you for giving your precious time, to celebrate my birthday ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Let's rock this yearโœ”๏ธโ€ขโ€ขโ€ข#ATturns24 #clozetteid #cotd #birthdaygirl

Have you ever heard quotes Say that "THERE're some people in life that make you laugh a little... more

Have you ever heard quotes Say that "THERE're some people in life that make you laugh a little... more
First day of my last 20-something age! Tahun depan kepala angkanya udah beda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .I learned and grew so much this past year. Sampe nyemplung ke berbagai kerjaan (yang halal yes! Hahaha) yang belum pernah terpikirkan sebelumnya, which suprisingly brings me sparks of joy. Ga boleh dibuang deh, kata Marie Kondo loh ๐Ÿ˜† .But hopefully, this coming year (and the years after) are filled with health, joy, opportunities, and moments that I will cherish forever โคโคโค I am forever grateful of the positive impact and outlook that comes from the people who surrounds me. I am older (but hopefully doesn't look THAT old - thank you genes & skincare!) and definitely wiser. โค .-------. #clozetteid #clozettedaily #hijab #hijabinspiration #hijabdaily #hotd #birthday #happybirthdayme #birthdaygirl #momblogger #lifestyleblogger #ootd #event

First day of my last 20-something age! Tahun depan kepala angkanya udah beda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .I... more

First day of my last 20-something age! Tahun depan kepala angkanya udah beda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .I... more
Thank you for the flowers ๐ŸŒน But sadly not mine ๐Ÿ˜ฅHappy birthday @miyuriko and thank you for lending me your flowers ๐Ÿ˜‚ Even got no man give me all these, at least you gave me awhile for the photo โค๏ธ And happy to hangout with the squad again. ...#ladies_journal #clozetteid #clozette #birthdaygirl #squadgoals #sistersquad #sister #ootd

Thank you for the flowers ๐ŸŒน But sadly not mine ๐Ÿ˜ฅHappy birthday @miyuriko and thank you for... more

Thank you for the flowers ๐ŸŒน But sadly not mine ๐Ÿ˜ฅHappy birthday @miyuriko and thank you for... more
The best feeling in the world is โ€”
when you wake up one day,
and you say to yourself,
-
โ€œDAMN ! Thatโ€™s was hard,
but I got through it.
Iโ€™m wiser, happier and grateful
because of what I learned from it ๐ŸŒป
.
.
.
#clozetteid 
#potd 
#potd๐Ÿ“ท 
#photography 
#ootd 
#ootdstyle 
#birthday 
#birthdaygirl 
#birthdaynight 
#baloons๐ŸŽˆ 
#balloonarch 
#blogger 
#bloggerlife 
#bloggersurabaya 
#bloggerjakarta 
#influencer

The best feeling in the world is โ€” when you wake up one day, and you say to yourself, - โ€œDAMN !... more

The best feeling in the world is โ€” when you wake up one day, and you say to yourself, - โ€œDAMN !... more
Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga keinginan tahun ini jadi kenyataan deh. โ™ฅ๏ธ.#vinapiknik...#birthdaygirl #birthday #strawberrycheesecake #strawberrycake  #instabday #bestoftheday  #picoftheday  #gift #born #birthdaygift #surprise #birthdaymonth #happybirthday #birthdayparty #birthdaycake #goodtime #instacake #years #old #instabirthday #candles #birthday #birthdayweekend #candle #bday #birthdayfun #photooftheday #birthdaycelebration #clozetteid

Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga... more

Thank you all for the wishes ya. Belum bisa buka DM dan chat satu - satu. Makasi banget, semoga... more
Iโ€™m thankful โ€”
for all of it. The highs. The lows.
The blessings. The lessons.
The setbacks. The comebacks.
The love. The hate. Everything ๐ŸŒป
.
.
.
#clozetteid 
#potd 
#potd๐Ÿ“ท 
#ootd 
#ootdfashion 
#ootdshare 
#shoxsquad 
#birthday 
#birthdaygirl 
#birthdayqueen 
#birthdayoutfit 
#birthdaydecoration 
#newage 
#newlife 
#blogger 
#bloggerstyle 
#bloggerlife 
#bloggersurabaya 
#bloggerjakarta 
#influencer

Iโ€™m thankful โ€” for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The setbacks.... more

Iโ€™m thankful โ€” for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The setbacks.... more
Apa susahnya ketika bertambah umur?-Susahnya itu orgโ€ selalu expect kalo angka d usia dah banyak = DEWASA. Pdhl buat jadi dewasa secara benar itu gak segampang itu.-Harus banyak sabar, harus bisa memaafkan, ga boleh egois, ga boleh lamaโ€ simpen dendam, harus bs lebih empati dgn orang lain, etc etc etc.-Belum lagi tanggung jawab dan tuntutan dr sekitar makin banyak. Dulu wkt kecil cuma d suru skolah dan dapet nilai bagus. Kalo sudah gede, people around us always expect more than that. Ga heran, banyak yg akhirnya struggle to reach those expectation ๐Ÿฅบ-Dewasa itu jg harus bs bersikap baik dan sopoan mskpn mgkn kita tidak suka dgn org itu. Bukan bermaksud fake, tapi menghargai, menghormati, dan memanusiakan org lain jauh lebih baik ketimbang mengutamakan egoisme diri ๐Ÿ’ฏ-Yap ! Selamat berjuang menjadi dewasa untuk diriku sendiri ๐Ÿ’ช๐Ÿป Thank you for everyone who send me a sincere birthday wishes today ๐Ÿ˜ I never expected it. I love you all โ™ฅ๏ธ...#clozetteid #potd #potd๐Ÿ“ท #birthday #birthdaygirl #birthdaycake #birthdayfun #newage #newlife #newadventures #blogger #bloggerlife #bloggersurabaya #bloggerjakarta #influencer

Apa susahnya ketika bertambah umur?-Susahnya itu orgโ€ selalu expect kalo angka d usia dah banyak... more

Apa susahnya ketika bertambah umur?-Susahnya itu orgโ€ selalu expect kalo angka d usia dah banyak... more
A same day as usual for other โ€”A normal day for othersA tiring day for othersBut somehow.....Very special day for meMy parent make me come aliveon this day..Many birthday of mine have goneand still more to come,and each birthday was good and betterBut this bday of mine is more betterthan last birthday,because Iโ€™m going to turnone more year older,one more year mature..I wish my all birthday always become bestthan the last one,many happy returns of the day to me,myself and my celebrationsto one more year of my lifehas completed so Joyfully ! ๐ŸŒป..JB Writer โ™ฅ๏ธ..Thank you for the birthday wishes and surprise ๐ŸŽ‰Iโ€™m lucky to have you @christadiputra ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ...#turning26 #birthday #newlife #newblessings ...#clozetteid#potd #potd๐Ÿ“ธ #birthday #birthdaygirl #birthdaycake #birthdayqueen #rosegold #cakedecorating #cake #blogger #bloggerlife #bloggersurabaya #bloggerjakarta #influencer

A same day as usual for other โ€”A normal day for othersA tiring day for othersBut somehow.....Very... more

A same day as usual for other โ€”A normal day for othersA tiring day for othersBut somehow.....Very... more
Mari makan siang dengan nasi Padang, enyaaaak!.Terima kasih @hanantisusziana, semoga pertambahan umur diiringi juga hidup yang berkah, keluarga yang sehat dan tercapai semua yang dicita-citakan.....#ClozetteID#handsinframe#nasipadang#EatFamous#eeeeeeats#tryitordiet#foodporn#foodpornshare#instafood#birthdaygirl#lunch

Mari makan siang dengan nasi Padang, enyaaaak!.Terima kasih @hanantisusziana, semoga pertambahan... more

Mari makan siang dengan nasi Padang, enyaaaak!.Terima kasih @hanantisusziana, semoga pertambahan... more