Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger , fresh ๐Ÿ‘๐Ÿค— ..Rekomen banget~ hihihi.Masih dalam rangka meramaikan birthday di bulan september ๐Ÿ˜...#luseechinbirthday #birthdaygirl #birthday #celebration #clozetteid #style #pink #beauty #kbeauty #food #cake #blogger #instablogger

Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger... more

Kue nya enak banget yang ini, adonan nya lembut , enak , ga manis tapi manis , buah- buah nya seger... more
And many more gift ~Thank you so much , my September more blessed ๐Ÿ™...#luseechinbirthday #birthday #birthdaycelebration #birthdaygifts #style #beauty #fashion #food #chocolate #getitbeauty2019 #hairstyle #clozetteid

And many more gift ~Thank you so much , my September more blessed ๐Ÿ™...#luseechinbirthday... more

And many more gift ~Thank you so much , my September more blessed ๐Ÿ™...#luseechinbirthday... more
Like Us
Black in style ๐Ÿ’•
.
Thank you @yeniatie_tjhin ๐Ÿ˜˜
.
.
#luseechinbirthday #bag #backpack #ransel #black #ootd #style #clozetteid #birthdaygift #blogger #instablogger #birthday #celebration

Black in style ๐Ÿ’• . Thank you @yeniatie_tjhin ๐Ÿ˜˜ . . #luseechinbirthday #bag #backpack #ransel... more

Black in style ๐Ÿ’• . Thank you @yeniatie_tjhin ๐Ÿ˜˜ . . #luseechinbirthday #bag #backpack #ransel... more
What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.๐Ÿ˜ป
People always asked me (in a surprised tone) why 'a girl' like me traveling alone or go anywhere by herself, but..why not?
.
Traveling alone forced me to get to know new people, new culture (personally), which tend not to be done when traveling in group.
.
This is Boom, new friend from Thailand, I know her when I'm in Singapore last week because we stayed in the same place. We get along right away.๐Ÿ–ค
.
And when Boom's back to Thailand, I met Anwar, another new good friend from Singapore, he drove me around the city. And there's Carlos from Hong Kong too.
.
And so when I was in Bali (I deliberately stay in places that full of foreign citizens, so I was the only local guest in the area). Met a lot of new local and international friends. And get to know the place personally.
.
Anw, happy birthday, @kamboomsmilee ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ hope it's not too late to say this ๐Ÿ˜ I wish all things are sweet and bright in the future๐Ÿ˜˜
Hope we'll meet again soon ๐Ÿคฉ
.
#friends #friend #besties #girls #women #Singapore #hajilane #solotraveler #travel #traveling #travelbuddies #traveler #internationalfriends #clozetteid #happybirthday #birthdaywishes #photooftheday #pictureoftheday

What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.๐Ÿ˜ป People always... more

What I love about solo traveling is..I was forced to make a lot of new friends.๐Ÿ˜ป People always... more
Perfect taste from @chateraise.id .
Celebrating September Girl Birthday with delicious cake๐Ÿ˜
.
.
.
#luseechinbirthday #cake #birthdaycake #celebration #food #foodies #dessert #foodlover #instafood #lifestyle #blogger #pastry #fruit #clozetteid #kue

Perfect taste from @chateraise.id . Celebrating September Girl Birthday with delicious cake๐Ÿ˜ . .... more

Perfect taste from @chateraise.id . Celebrating September Girl Birthday with delicious cake๐Ÿ˜ . .... more
Thank you for gift @novita_tjhin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Style up your daily office look with @charleskeithofficial ๐Ÿ‘ so stylish๐Ÿ˜
.
.
.
#birthdaygift #clozetteid #ootd #ootdfashion #fashion #shoes #wedges #luseechinbirthday #sepatu #hadiahulangtahun #ulangtahun #birthday #soconetwork

Thank you for gift @novita_tjhin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Style up your daily office look with... more

Thank you for gift @novita_tjhin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Style up your daily office look with... more
Sinmung Novi ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#lifestyle #life #birthday #celebration #september #septemberceria #birthdaygirl #luseechinbirthday #soconetwork #clozetteid #instalife #blogger

Sinmung Novi ๐Ÿ˜˜ . . . #lifestyle #life #birthday #celebration #september #septemberceria... more

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in our life ๐Ÿ™Amen ๐Ÿ™๐Ÿ˜‡...#birthday #birthdaycelebration  #birthdaygirl #september #luseechinbirthday #septemberceria #enjoy #life #loving #clozetteid #soconetwork

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in... more

Praying~ for happier life ๐Ÿ™ for live without greed ๐Ÿ™abundantly love ๐Ÿ™ For the best come in... more
30's
.
.
.
#celebration #birthday #luseechinbirthday #friends #friendship #cake #life #lifestyle #blogger #grateful #instablogger #instabirthday #soconetwork #clozetteid

30's . . . #celebration #birthday #luseechinbirthday #friends #friendship #cake #life #lifestyle... more

Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you and your family, and may The same love and kindness returned to you #birthdaygirl #happybirthday #TJsbirthday #clozetteid #clozetteambassador #birthdaycake #birthday #birthday๐ŸŽ‚

Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you... more

Thank you for all the kind wishes my friends โค๏ธ same prayers goes to you... may God bless you... more
Letโ€™s the celebration ๐ŸŽ‰ begin!~ 40 ~ โ€ขโ€ขโ€ขThank you @mimilatte19 for the cake โ€ขโ€ขโ€ข#birthday #40 #40yearsold #grateful #thankful #lovemylife #livingmybestlife #blessed #freedom #empoweringwomen #woman #idontplaniplay #thankGod #omahsae #beautifulday #birthdaycake #clozette #clozetteid #clozetteambassador

Letโ€™s the celebration ๐ŸŽ‰ begin!~ 40 ~ โ€ขโ€ขโ€ขThank you @mimilatte19 for the cake... more

Letโ€™s the celebration ๐ŸŽ‰ begin!~ 40 ~ โ€ขโ€ขโ€ขThank you @mimilatte19 for the cake... more
Clozetter @cellinikamil spent her birthday with her little one. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share juga momen favoritmu.

Clozetter @cellinikamil spent her birthday with her little one. Simak Lifestyle Updates ala... more

Clozetter @cellinikamil spent her birthday with her little one. Simak Lifestyle Updates ala... more
[๐†๐ˆ๐•๐„๐€๐—ช๐€๐˜ ๐’๐€๐“๐” ๐’๐„๐“ ๐‹๐ˆ๐๐‚๐‘๐„๐€๐Œ ๐๐ˆ๐—๐˜]โฃโฃHeyo Beauties! ๐Ÿ’–โฃSeperti yang aku sudah janjikan kemarin, aku akan mengadakan #CistyBirthdayGiveaway โœจโฃโฃAkan ada 1 orang pemenang yang akan mendapatkan 1 SET LIPCREAM PIXY (6 SHADES) ๐Ÿค—๐ŸŒธโฃโฃCaranya:โฃ1. Follow @christyrsm dan like foto iniโฃ2. Post di Instastory kalian 1 video yang ada di feedsku yang kalian suka. Jangan lupa tag @christyrsm yaaa!โฃ3. Comment โ€œsudah ya cis!โ€ dan tag 3 sahabat kamu โฃ4. Kalian boleh kok comment sebanyak-banyaknya jika sudah upload 1 instastory โฃโฃ*periode 20 September-3 Oktober 2019โฃ**ongkir yang aku tanggung khusus Jabodetabek ya! Maklum masih mahasiswa hehe :(โฃโฃ#giveaway #giveawayindo #nyxcosmetics #maybellineindonesia #clozetteid #ivgbeauty #tampilcantik #pejuangkuis #giveawayindonesia #cchannelbeautyid

[๐†๐ˆ๐•๐„๐€๐—ช๐€๐˜ ๐’๐€๐“๐” ๐’๐„๐“ ๐‹๐ˆ๐๐‚๐‘๐„๐€๐Œ... more

[๐†๐ˆ๐•๐„๐€๐—ช๐€๐˜ ๐’๐€๐“๐” ๐’๐„๐“ ๐‹๐ˆ๐๐‚๐‘๐„๐€๐Œ... more
Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚.. Wish you all the best ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜™๐Ÿ˜.. Miss this short escape ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Loph u pull mels ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜...PS: just swipe ๐Ÿ˜....#happybirthday#happybday#birthday#birthdaygirl#bdaygirl#bornday#bff#bestfriend#lippomall#jekardah#sweetescape#shortescape#swipe#kindergartenfriends#clozette#clozetteid#beauty#lifestyle#girls#like#like4like#latepost#throwback#friendshipforever#friendship#newyear#christmas#foreveryoung#jakarta

Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚.. Wish you all the best... more

Hepi born day the sweetiest luns aka @mellisa_w ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚.. Wish you all the best... more
OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi karena gak jauh dari tanggal ulang tahunku, jadi selalu makan kue ini every birthday!..Feel very blessed juga today. Ada banyak hal terjadi di umur ini. Rise and fall sudah di rasakan.Bahkan beberapa hari lalu aku sudah di beri kado terbaik sama Allah. Ayahku yang aku kasihi di ajak pulang ke tempat terbaik dan sudah tidak merasakan sakit lagi.Al -Fatihah...๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Bersyukur juga karena aku punya banyak keluarga dan teman yang sayang sama aku. Thank you soo much semuanya. I love you all so much!!๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—........................................Bicara tentang ulang tahun hari ini, aku selalu dapat kado terspesial. Bouquet bunga yang selalu mewarnai tiap tahunnya. Makasih sudah selalu perhatian dan maaf selalu tidak pernah mengerti banyak hal. Aku janji akan lebih belajar lagi ya. I really promise you ๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..Mooncake favorit selalu dari @tawanrestaurant entah kenapa rasanya selalu cocok di lidah. Buat kalian yang asing dengan perpaduan antara rasa telur asin dan manisnya pasta kacang merah/biji teratai, ini mungkin pasti aneh sih.Aku suka banget sama mooncake mungkin karena ada setetes darah chinese dari ibu ku...........................................Anyway cerita kali ini jadi mirip curhat ya. Hehehhee. Thank you banget semuanya....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..MoonCake@tawanrestaurant Price : 170k for two mooncakeTaste : ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ..#clozetteid #lifestyle #food #clozetteco #foodgasm #fotd #birthdaycake #flowerbouquet #blue #birthdaygirl #septembergirl

OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi... more

OFFICIALLY 27..!!!.Yeaayy!!!!! Its time for mooncake. Padahal mooncake itu buat mid autumn. Tapi... more
Happy birthday, Angel-lita, nak haipbis hati rillakuma ๐ŸŽ๐Ÿงธ๐ŸŽ‚ @customcakesurabaya ..#clozetteid #birthdaycake

Happy birthday, Angel-lita, nak haipbis hati rillakuma ๐ŸŽ๐Ÿงธ๐ŸŽ‚ @customcakesurabaya... more

Happy birthday, Angel-lita, nak haipbis hati rillakuma ๐ŸŽ๐Ÿงธ๐ŸŽ‚ @customcakesurabaya... more
HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !#Latepost for Kiehl's 10th Anniversaryย !๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Swipe left buat liat booth lucu buat foto foto lucu kemariiiin. Selamat hari selasa!Thank you for having me @kiehlsid!#mahan  #clozette #clozetter #clozettedaily #clozette #clozetteid #clozetteindonesia #kiehls #KiehlsID #10YearsKiehlsIDย @clozetteid

HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !#Latepost for Kiehl's 10th Anniversaryย !๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Swipe left buat... more

HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !#Latepost for Kiehl's 10th Anniversaryย !๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Swipe left buat... more
์ƒ์ผ ์ถ•ํ•˜ํ•ด ๋ฃจ์‹œ~๐Ÿ’•
็ฅไฝ ็”Ÿๆ—ฅๅฟซไน ้™ˆ็Ž‰ๅจœ๐Ÿ’–
Happy Birthday Lusiana~๐Ÿ˜˜
.
.
.
#luseechinbirthday #gioknaultah #sushibirthday #sushi #sushitei #lifestyle #blogger #enjoylife #birthdaywishes #birthday #์ƒ์ผ #์ˆ˜์› #็”Ÿๆ—ฅ #clozetteid #soconetwork

์ƒ์ผ ์ถ•ํ•˜ํ•ด ๋ฃจ์‹œ~๐Ÿ’• ็ฅไฝ ็”Ÿๆ—ฅๅฟซไน ้™ˆ็Ž‰ๅจœ๐Ÿ’– Happy Birthday Lusiana~๐Ÿ˜˜ . . .... more

์ƒ์ผ ์ถ•ํ•˜ํ•ด ๋ฃจ์‹œ~๐Ÿ’• ็ฅไฝ ็”Ÿๆ—ฅๅฟซไน ้™ˆ็Ž‰ๅจœ๐Ÿ’– Happy Birthday Lusiana~๐Ÿ˜˜ . . .... more
Sept 15, 2019BIRTHDAY GIVEAWAY !Get a chance to win Rollover Reaction Chunky! Set and secret products for you who always active on my IG & Blog โค๏ธโค๏ธ.Cara ikutan :1. WAJIB follow instagram akuย @nata.hsu @macherie.idn2. Spam like ! โ˜€๏ธ3. Mention 3 temen kalian di kolom komen (kamu bisa mention dan komen sebanyak-banyaknya). Inget orangnya beda" yaa ๐Ÿ˜š4. [Opsional] share post ini di IG story dan tag aku5. Akun khusus GA, olshop atau fake account tidak akan dihitung !6. Akun jangan di private.FYI :1. Pemenang Chunky! SET dipilih secara RANDOM (menggunakkan random app).2. Pemenang Secret Products akan aku pilih berdasarkan keaktifan kalian (you got to steal my heart ๐Ÿ˜š)3. Periode 15 September 2019 - 30 September 20194. Unfollow setelah giveaway akan di block untuk giveaway selanjutnya.5. Total ada 2 orang pemenang dan ongkir aku yg tanggung (INDONESIA RESIDENCE ONLY).Good luck ! ๐Ÿ’• #Beautiesquadย #bvloggeridย #clozetteย #clozetteID #clozetterย #beautyย #makeupย #beautyblogger#beautybloggerindonesiaย #indobeautyblogger#bloggerย #bloggerindonesiaย #muajakarta#indovidgramย #indobeautygramย #indobeautyvlogger#ivgbeautyย #giveawayย #giveawayindonesia #giveawayindo #giveawayidย #giveawaymakeup#makeupgiveawayย #kuis #lombaย #kompetisiย #gratis #hadiah

Sept 15, 2019BIRTHDAY GIVEAWAY !Get a chance to win Rollover Reaction Chunky! Set and secret... more

Sept 15, 2019BIRTHDAY GIVEAWAY !Get a chance to win Rollover Reaction Chunky! Set and secret... more
Sept 14, 2019 ๐ŸŽ‚Oh, hi 23 ๐Ÿ’‹Hope everything goes well this year.Feelin' so blessed.This is my make up for birthday lunch ๐Ÿ˜Btw, r u ready for giveaway ? ๐Ÿ‘๐ŸปSoftlens : @x2softlens#clozette #clozetteID #beautiesquad #setterspace #beautybloggerindonesia #beautybloggerid #bloggerceriaid #bloggerceria  #bloggermafia #beautynesiamemberblogger #charisceleb #beautygoersid #bloggerperempuan #sociollabloggernetwork #vsco #vscocam #BuktiinX2RameRame

Sept 14, 2019 ๐ŸŽ‚Oh, hi 23 ๐Ÿ’‹Hope everything goes well this year.Feelin' so blessed.This is my... more

Sept 14, 2019 ๐ŸŽ‚Oh, hi 23 ๐Ÿ’‹Hope everything goes well this year.Feelin' so blessed.This is my... more
HAY HAY mon maap jan bosen yaa kalo aku sering nge-rave produk satu ini wkwk. Selain karena aku beneran suka, kali ini aku mau ikutan giveaway #PosyBeauty gaes, hihihi.
-
Aku kali pertama kenalan dengan Posy ya taun 2018 lalu. Dari gak ada ekspektasi sampe beneran dibikin jatuh hati. โค๏ธ Teksturnya yang cair kerasa ringan di bibir tapi coverage-nya muantul dan hasilnya velvet jadi terkesan elegan. ๐Ÿคฉ Terlebih shade Greed ini cocok banget ama kulitku yang neutral/warm undertone. -
Menariknya, pas aku pake Posy Lipcream ini beberapa kali ditanyain pake lipstick apa. Soalnya emang cakep jadi bikin ciwi-ciwi lain pun kepo. ๐Ÿ˜
-
Oh ya, happy 2nd birthday @posybeauty.id ๐Ÿฅณ Semoga di ultah kedua ini bakal launching produk baru. Harapanku sih Posy bakal punya produk lip gloss atau palette hiliter + blush! ๐Ÿคญ
-
Kalian udah pernah coba lipcreamnya Posy? @mia_nrlislamiyah24 @niassyahdaa @mfrridh. Cus cobain trus ikut giveaway @posybeauty.id #PosyTurn2 yok! ๐Ÿ˜
-
#ClozetteID #QupasBeauty #setterspace #hijabblogger #tampilcantik #giveawayindo

HAY HAY mon maap jan bosen yaa kalo aku sering nge-rave produk satu ini wkwk. Selain karena aku... more

HAY HAY mon maap jan bosen yaa kalo aku sering nge-rave produk satu ini wkwk. Selain karena aku... more
Jadi pilih mana? Mau Exit or Parking to my heart? ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ
.
.
By the way, happy 40th birthday to my favorit brand @exsportbags โœจโœจ So far ini tas paling favorit versi aku dari Exsport, soalnya bisa di pakai di segala macam kondisi dan style. Sukses selalu yaaa brand kesayangan โœจโœจ .
.
#exsportlivingmannequin #creatinggoodness #deniathlylooks #clozetteid #blogger #fashionblogger

Jadi pilih mana? Mau Exit or Parking to my heart? ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ . . By the way, happy 40th birthday... more

Jadi pilih mana? Mau Exit or Parking to my heart? ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ . . By the way, happy 40th birthday... more
Pengen cerita dikit nih, pas nonton Hobbs & Shaw kemaren kan ada scene laut gitu, aku jadi pengeeen banget main ke pantai ๐Ÿ˜ญ Apa daya liburan kayanya belum bisa jadi prioritas sekarang, karna lagi berusaha nabung untuk kelangsungan hidup sebagai freelancer dulu (lol) Tapi, aku masih suka iseng ngecek kira2 budgetnya mesti berapa ya untuk liburan ke destinasi tertentu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Anaknya emang halu dan banyak mau. Untungnya ada situs travel kaya @tiketcom yang bisa ngasih gambaran harga tiket/ akomodasi di tanggal2 tertentu yg kita mau, jadinya siapin budget juga jadi ga ngawang dan bisa mulai nabung-nabung. Mana tau ada promo juga yg super ngebantu cut budget! Saran aku yg ada plan liburan, rajin2 ngecheck biar cuan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Lumayan duitnya bisa buat jajan lucu. Coba aja nyalain notifikasi biar gercep tau begitu ada promo :3

Anyway, ga sabar untuk checkout beli tiket beneran, sekarang nabung dan halu aja dulu ๐Ÿ˜‰ Happy birthday @tiketcom yg ke8 semoga tetep jadi sahabat travel kita-kita โœŒ๐Ÿป Banyakin promo please biar bisa jalan-jalan dan bikin konten travel lagi huhu ๐Ÿ˜ญ Tetap berinovasi dan makin sukses semoga terus ada anniversary ke-9, 10, 11 dan seterusnya ๐Ÿค— #UltimEight #BulanAntiGalau #SemuaAdaTiketnya
.
.
.
#clozetteid #bigdreamerinkorea #koreatravel #explorebusan #explorekorea #visitkorea #travelblogs #travelbloggers #traveler #femaletravelblogger #idntravel #instatravel #busan๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #๋ถ€์‚ฐ #๋ถ€์‚ฐ์—ฌํ–‰ #ํ•ด๋™์šฉ๊ถ์‚ฌ #์—ฌํ–‰ #์—ฌ๋žญ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ๆ—…่กŒ #ๆ—…่กŒ่จ˜ #ๆ—…่กŒๅคงๅฅฝใ #ktoid

Pengen cerita dikit nih, pas nonton Hobbs & Shaw kemaren kan ada scene laut gitu, aku jadi pengeeen... more

Pengen cerita dikit nih, pas nonton Hobbs & Shaw kemaren kan ada scene laut gitu, aku jadi pengeeen... more
Happy 10th anniversary @kiehlsid .. What a long journey for your existence in here to meet what our skin needs. Donโ€™t forget to stop by and feel the excitement of their birthday celebration. You can also get free samples by taking photos at their each cute booths just until this sunday ๐Ÿ’›

#10thyearskiehlsid #kiehlsid #clozetteid

Happy 10th anniversary @kiehlsid .. What a long journey for your existence in here to meet what our... more

Happy 10th anniversary @kiehlsid .. What a long journey for your existence in here to meet what our... more
HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !Hari kamis lalu, di Kiehl's 10th Anniversaryย aku dan teman teman mengikuti berbagai game yang seru seru banget.Kamu bisa dapetin berbagai produk kiehls sambil berswafoto dengan property  yang lucu dan unik. Event ini berlangsung dari tanggal 29 Agustus sampai 8 September 2019 di Atrium Senayan City. Tunggu apalagi, ajak keluarga dan teman temanmu untuk ke counter dan boothnya kiehls disana yaa!Thank you for having me @kiehlsid!#mahan  #clozette #clozetter #clozettedaily #clozette #clozetteid #clozetteindonesia #kiehls #KiehlsID #10YearsKiehlsIDย @clozetteid

HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !Hari kamis lalu, di Kiehl's 10th Anniversaryย aku dan teman teman... more

HAPPY BIRTHDAY @kiehlsid !Hari kamis lalu, di Kiehl's 10th Anniversaryย aku dan teman teman... more
HAPPY BIRTHDAY MAMA!
Wish u healthy, success, and still young.
God bless us โคโคโค
.
.
.
#birthday #birthdaymom #mom #mother
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #lookbook #amsterdam #europe #traveleuropr #fashionblogger #outfitoftheday #korea #ootdspot #jktspot #followme #instadaily #maldives #holiday  #postthepeople #travel  #clozetteid

HAPPY BIRTHDAY MAMA! Wish u healthy, success, and still young. God bless us โคโคโค . . .... more

HAPPY BIRTHDAY MAMA! Wish u healthy, success, and still young. God bless us โคโคโค . . .... more
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to celebrate it with my beloved family and friends who are dearest to me. My first birthday as a wife and weโ€™re about to start a new phase in our life by moving in to our own place. Officialy 26 years old and citizen of Cinere ๐ŸŽ‚๐Ÿฅณ.Thank you for all the birthday wishes and gifts, all the best for you too!.#birthday #virgo #blessed #clozetteid

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to... more

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. What more I can say for my 26th birthday, I got to... more
Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being, better than me. I wish you a bunch of love and happiness, for the rest of your life โค
.
.
#birthday #birthdaygirl #babygirl #happiness #clozetteID #lifestyle #momlife #momanddaughter #motheranddaughter #momandbaby #mommyblogger #parentinglife #happinessinframe #laughterinframe #laughtogether #laughforever #happinessinframe #discoverunder5k

Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being,... more

Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being,... more
Happy birthday to you @altheakorea ๐Ÿ’•
I wish you nothing but the best ๐Ÿงก  so happy i can be one of your angel ๐Ÿ˜‡๐ŸŽ‰
.
#AltheaKorea #altheaangels #altheaturns4 #flymetokorea #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggerindonesia

Happy birthday to you @altheakorea ๐Ÿ’• I wish you nothing but the best ๐Ÿงก so happy i can be one... more

Happy birthday to you @altheakorea ๐Ÿ’• I wish you nothing but the best ๐Ÿงก so happy i can be one... more
98% loading to the weekend.Who has finished tidying up the working desk? ๐Ÿ˜Wishing everyone a great weekend โค.Tomorrow is my daughter's (first officially celebrated with invitations) birthday party. She's turning 3 and I'm the nervous one...#clozetteid #ootdmagazine #OOTD #OOTDID #ootdindo #OOTDIndonesia @ootd.indonesiaa #ootdidku @ootdidku #lookbook #lookbookindonesia @lookbookindonesia #aestheticaccount #FOTD #fashionblogger #streetstyle #redoutfit #fblogger#style #fashionista #picoftheday #WIWT #instafashion #styledootd #styleinspo #fashioninspo #ootdinspo #stylediaries #outfitideas #travel #MOTD #vienna

98% loading to the weekend.Who has finished tidying up the working desk? ๐Ÿ˜Wishing everyone a... more

98% loading to the weekend.Who has finished tidying up the working desk? ๐Ÿ˜Wishing everyone a... more