Happy Birthday Rayna!
-
#clozetteid #happybirthday #Rayna12th #birthday

Happy Birthday Rayna! - #clozetteid #happybirthday #Rayna12th #birthday

๐ŸŽฉHappy birthday @jovassago Iโ€™m so glad you came into the world, and iโ€™m even more glad you came into My world.Have a MAGICAL Birthday bebโœจ...Special cake by ๐ŸŽ‚ @customcakesurabaya ..#Clozetteid #MagicianSurabaya #InfluencerSurabaya #BloggerSurabaya

๐ŸŽฉHappy birthday @jovassago Iโ€™m so glad you came into the world, and iโ€™m even more glad you... more

๐ŸŽฉHappy birthday @jovassago Iโ€™m so glad you came into the world, and iโ€™m even more glad you... more
Like Us
Birthday kali ini #dirumahaja ๐Ÿ˜‰.Thanks for all the best wishes to me๐Ÿค— semoga doa yang terbaik juga untuk kalian semua๐Ÿ’‹.Yup alhamdulillah segala yang aku capai sampai hari ini mungkin aku bukan yang terbaik diantara kalian tapi buat aku semua yang aku capai saat ini sudah sangat aku syukuri dan semoga kedepannya aku bisa lebih baik lagi amin....Foto ini dadakan dari mulai decor smua on the spot ๐Ÿคฃthanks to my sweet heart @dennyirawanphotosyang bisa mewujidkan foto ala birthday dirumah aja ๐Ÿคฃwalauoun rusuh dibalik foto ini ada anak2 yg nungguin balon ๐Ÿ˜‹.#birthday #clozetteid #beauty #rusticbirthdaydecor #lifestyle

Birthday kali ini #dirumahaja ๐Ÿ˜‰.Thanks for all the best wishes to me๐Ÿค— semoga doa yang terbaik... more

Birthday kali ini #dirumahaja ๐Ÿ˜‰.Thanks for all the best wishes to me๐Ÿค— semoga doa yang terbaik... more
Dear temen temen online, Thank you so much for all birthday wishes and  also those who have sent me gifts and cakes๐Ÿฅฐ๐ŸŽ‚๐ŸŽ ( maap aga telat post)Di tahun ini jujur speechless banyak surprise nya hehehe hopefully kalian pun sehat, nyaman dan bahagia selalu. Terimakasih juga jika kalian pun merasa aku selalu bisa memberikan positive vibes, semoga selalu bisa memberi hal hal positif ya kedepannya, rajin untuk sharing dan juga bikin konten kesehatan mental โค๏ธโ˜บ๏ธ #clozetteid

Dear temen temen online, Thank you so much for all birthday wishes and also those who have sent me... more

Dear temen temen online, Thank you so much for all birthday wishes and also those who have sent me... more
[Ride Virtual from Home] โ€“ Why Not (?) Adanya pandemi Covid-19 memungkinkan berbagai kegiatan dilakukan secara virtual, termasuk kegiatan olahraga. Berbagai kegiatan workout, yoga dan pilates mulai marak dilakukan bersama-sama melalui Instagram Live ataupun platform online meeting lainnya_Dan kali ini @id_prudential via zoom meeting mengajak aku dan teman2 sekalian untuk selalu bisa menjaga gaya hidup sehat dengan tetap aktif berolahraga โ€œbersepeda dengan PRURide Virtualโ€_Uniknya, kegiatan bersepeda โ€œbelumโ€ ada versi virtualnya di Indonesia ๐Ÿ˜‰ Jadi dalam rangka merayakan ulang tahun yang ke-25, Prudential ingin mengajak masyarakat untuk melakukan olahraga sepeda secara virtual pada 20-23 Agustus 2020 (2 bulan lagi ๐Ÿ˜Š) yang dilakukan secara serentak di seluruh Indonesia_Kegiatan bersepeda pun bebas dilakukan: boleh di rumah ataupun di kompleks atau di jalan dengan tetap menerapkan prosedur kesehatan yaa!_Siapa nih disini yang hobbynya, โ€œBersepedaโ€? _Wajib ikutan guys, caranya gampang banget loh Tinggal daftar melalui link berikut bit.ly/pruridevr2020๐Ÿ˜˜Sssst kalian juga bisa dapetin dapetin jersey silver special edition birthday Prudential dan juga berupa medali, โ€œMedalinkโ€. (Nb.harga early bird registration started from today until June 15th yaa!) _ ๐Ÿค”๐Ÿค”Jadi kira2 mau ikutan kategori yang mana nih guys: Gran Fondo (135 km) atau Medio Fondo (70 km) ?......#PRURideID  #PRURideID2020VirtualRide #PRURideID2020VR #JalaninBareng #JalaninSepenuhHati#positivevibes #semangat #olahragadirumah #clozetteid #momlife

[Ride Virtual from Home] โ€“ Why Not (?) Adanya pandemi Covid-19 memungkinkan berbagai kegiatan... more

[Ride Virtual from Home] โ€“ Why Not (?) Adanya pandemi Covid-19 memungkinkan berbagai kegiatan... more
Birthday selfie ibuknya Bayanaka, dilakukan selama persediaan ASIP masih ada dan anak dititip di Omanya. Sekian.

#3weekspostpartum #quarantinebirthday #makegeminigreatagain #clozetteid

Birthday selfie ibuknya Bayanaka, dilakukan selama persediaan ASIP masih ada dan anak dititip di... more

Birthday selfie ibuknya Bayanaka, dilakukan selama persediaan ASIP masih ada dan anak dititip di... more
Thank you so much Kajolers for the surprise ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜.. Love you all ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—.. This year is so special because of you girls ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜..Kajol is the best yeay yeay yeay ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...#clozette#clozetteid#beauty#lifestyle#happy#bday#birthday#birthdaygirl#family#niece#aunty#healthy#from#kajolgroup#familygroup#kajol#best#potd#picoftheday#instaphoto#instalike#27May2020#funniestling

Thank you so much Kajolers for the surprise ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜.. Love you all ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—.. This year is... more

Thank you so much Kajolers for the surprise ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜.. Love you all ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—.. This year is... more
Foto #dirumahaja di pojokan monstera ini dalam rangka memeringati ulang tahunnya @clozetteid
Tak lupa confetti editan supaya tambah meriah yhaa ๐Ÿ˜ƒ
.
๐Ÿ“ท Pap Reza @fachreza .
.
Happiest 6th Birthday Clozette Indonesia ๐Ÿ’• .
.
#clozetteid #prelovedforlove #Hello

Foto #dirumahaja di pojokan monstera ini dalam rangka memeringati ulang tahunnya @clozetteid Tak... more

Foto #dirumahaja di pojokan monstera ini dalam rangka memeringati ulang tahunnya @clozetteid Tak... more
Yay, Clozette Indonesia turns 6 today! Thank you Clozetters for bringing so much joy and happiness to our community!Berbeda dari tahun-tahun sebelumnya, dalam rangka merayakan ulang tahun kali ini, Clozette Indonesia mengadakan online event bertajuk 'Preloved for Love' yang bertujuan untuk berbagi kebahagiaan bersama kamu sekaligus berdonasi kepada sesama melalui @dompetdhuafaorg . You can shopping for a good cause thru our birthday celebration!Can't wait to see what our new chapter has in store for us. We have a FuntaSIX years together and still counting! Apa harapanmu di ulang tahun Clozette Indonesia kali ini, Clozetters? Tulis di kolom komentar, ya! #ClozetteID

Yay, Clozette Indonesia turns 6 today! Thank you Clozetters for bringing so much joy and happiness... more

Yay, Clozette Indonesia turns 6 today! Thank you Clozetters for bringing so much joy and happiness... more
Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals. Move forward with confidence and courage.Even celebrating at home. I felt beyond blessed, Iโ€™ve positives circle and bae by my side ๐Ÿฅฐ Iโ€™m still alive, healthy, and my fam are safe. Hoping corona end soon and can meet with them~I also Thank you everyone for your warm bday wishes๐Ÿ™๐Ÿป I try my best to reply one by one โ˜บ๏ธ๐Ÿค—.... #clozetteid

Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals.... more

Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals.... more
Happy birthday, Bro @mei038 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜˜ Sweetness and light to you. Cheers to more adventure, drama, and laughter moments. Love you, bro! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿค—
.
.
.
#taurus
#taurean 
#siblings 
#happybirthday 
#family 
#clozetteid

Happy birthday, Bro @mei038 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜˜ Sweetness and light to you. Cheers to more adventure, drama,... more

Happy birthday, Bro @mei038 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜˜ Sweetness and light to you. Cheers to more adventure, drama,... more
Banyak waktu dirumah jd lebih sering baca dan juga kreatif buat foto dengan peralatan seadanya. Foto ini contohnya, lingkaran itu pke kertas dan flash lightnya dari hp๐Ÿ˜Œ. Biar tetap wangi walaupun uda keringetan  foto kanan kiri, mood tetap happy, dan as birthday gift ultah di tengah pademic ini. Mangkanya mau bgt perfumenya dior๐Ÿ™๐Ÿป Let me win this ๐Ÿ™๐Ÿป @glitzmediaco .
.
.
.
.
Kalian di rumah ngapain aja? Yuk share @mgirl83 @chelsheaflo @angeliasamodro @karissaangelique @michellayohanna 
#glitzaway #Glitzmediaxdior 
#clozetteid #bloggersurabaya #beautyblogger

Banyak waktu dirumah jd lebih sering baca dan juga kreatif buat foto dengan peralatan seadanya.... more

Banyak waktu dirumah jd lebih sering baca dan juga kreatif buat foto dengan peralatan seadanya.... more
Happy birthday papa @louisphiliph! We love you โค๏ธ......#clozetteid #lifestyleblogger #fashion #blogger #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #streetstyle #potd #eosmdiaries #ggrep #ggrepstyle #cgstreetstyle #streetfashion #setterspace

Happy birthday papa @louisphiliph! We love you โค๏ธ......#clozetteid #lifestyleblogger #fashion... more

Happy birthday papa @louisphiliph! We love you โค๏ธ......#clozetteid #lifestyleblogger #fashion... more
Celebrating your bestfriend's birthday couldn't be better than this. Happy belated birthday, our Clozette Ambassador @steviiewong! Image shared by Clozette Ambassador @priscaangelina. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

Celebrating your bestfriend's birthday couldn't be better than this. Happy belated birthday, our... more

Celebrating your bestfriend's birthday couldn't be better than this. Happy belated birthday, our... more
Hereโ€™s another year of laughing until it hurts, dealing with stupid people and keep each other MODERATELY sane. โ€œH A P P Y  B I R T H D A Yโ€ to me ๐Ÿ˜œ๐ŸŽˆ #ladies_journal #summer #summervibes #throwback #beach #bikini #clozetteid #clozette #birthday  #lockdownbirthday

Hereโ€™s another year of laughing until it hurts, dealing with stupid people and keep each other... more

Hereโ€™s another year of laughing until it hurts, dealing with stupid people and keep each other... more
Happy 26th Birthday to my ultimate Bias yang gantenganya gak manusiawi๐Ÿ˜. Wish you all the best and always healthy.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’™.._____Hope we can meet very soon, again. Today I suppose to be celebrate your birthday but with this kind of situation we have to postpone everything._____You know you're capable to do everything you wanna do, so keep going the good works and thankyou for your existing๐Ÿ˜๐Ÿ’™. Sehunna hwaitting๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ..#HappySehunDay #GoldenSehunDay#๋ด„๋ฐ”๋žŒ๊ฐ™์€_์„ธํ›ˆ์•„_์ƒ์ผ์ถ•ํ•˜ํ•ด #OHSEHUN #clozetteid #sehun #exosehun #sehunexo

Happy 26th Birthday to my ultimate Bias yang gantenganya gak manusiawi๐Ÿ˜. Wish you all the best... more

Happy 26th Birthday to my ultimate Bias yang gantenganya gak manusiawi๐Ÿ˜. Wish you all the best... more
Inspirasi outfit buat seminggu ke depan #dirumahaja , bisa buat ke teras, ke dapur, ke ruang TV, dll WKWKWK gak deeng ini aku nyobain birthday gift aku dari @limfancybox (beberapa produk masih dijual kok, coba intip2 aja IG nya yaa) ๐Ÿ’•

Ini aku bikin versi singkat, nanti malem aku upload di IGTV versi yg lebih lama nya yaa ๐Ÿ˜

Kalau favorite kalian, outfit yg mana niih? ๐Ÿฅฐ

#widlimOOTD #outfitoftheday #ootdindonesia #ootdindo #lookbookindo #lookbookindonesia #clozetteID

Inspirasi outfit buat seminggu ke depan #dirumahaja , bisa buat ke teras, ke dapur, ke ruang TV,... more

Inspirasi outfit buat seminggu ke depan #dirumahaja , bisa buat ke teras, ke dapur, ke ruang TV,... more
[ FLASH LATE BIRTHDAY #GIVEAWAY collaboration with one of my fav Kbeauty ft. @laneigeid๐Ÿค๐ŸŽ๐ŸŽ‰] Swipe for the gifts โฌ‡๏ธ FOLLOW THE SIMPLE RULES BELOW. ..RULES1. MUST follow @steviiewong @laneigeid2. Comment WHICH team are you (#TeamSkincare / #TeamMakeup ) is your pick โœจ dan juga kalian tinggal di kota apa ๐Ÿฅฐ ( eg: #TeamSkincare Jakarta ) Tag 3 friends. Jangan lupa spam love di page aku dan @laneigeid y๐Ÿคฉ 4. Share the gift picture of your choice on your story, tag me & @laneigeid use #SWbirthdaygiveaway.Boleh share post dan ikutan lebih dari sekali ! P.s Hop over to @laneigeid comment (I ๐Ÿ’™ Laneige) so they know you went because of me. GIFTS ๐ŸŽ Team Skincare Cica Sleeping Mask , Team Makeup BB cushion whitening no.21 beige with special one of a kind LEE SUNG KYUNG Signature on it (calling to all Lee Sung Kyung & Weightlifting Fairy Kim Bok-joo fans, here is your golden chance โค๏ธ // swipe to the end to see if itโ€™s her very own signature ๐Ÿฅฐ ..GOOD LUCK LOVES!#flashgiveaway There will be 2 winners each will win their desired gift. Giveaway open till Good Friday 10 April 2020, Winners will be announced on Easter 12 April 2020 on this post and my story on 6 pm๐Ÿ˜‰ // Indonesian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ residents only .....#dailygiveaway #giveawayindo #indogiveaway #giveawayid #giveawaycontest #giveaway #giveaways #giveawayindonesia #birthdaygiveaway #clozetteid #collabwithstevie #style #laneigeid #shotbystevie

[ FLASH LATE BIRTHDAY #GIVEAWAY collaboration with one of my fav Kbeauty ft.... more

[ FLASH LATE BIRTHDAY #GIVEAWAY collaboration with one of my fav Kbeauty ft.... more
DAY 2 ๐Ÿฆ„
#30DaysMakeupWithNda
.
Hi Beauties โœจ
Udah hari ke 2 nih! Yuk ikutan makeup bareng Nda โค๏ธ Caranya, kalian post makeup look kalian selama 30 hari di bulan April ini. Makeup yang kalian post boleh makeup terbaru atau makeup lama, yg penting niatnya menuhin feed instagram biar ga sepi kyk jalanan yg skg sepi karena #covid19 ๐Ÿ˜Š .
.
So, this is my ๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐œ๐š๐ค๐ž ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ฎ๐ฉ ๐ฅ๐จ๐จ๐ค ๐ŸŽ‚ .

Makeup look yang dibuat pada bulan April tahun lalu dalam edisi birthday salah satu beauty community โค๏ธ dulu masih rajin banget bikin makeup art gini, cuma karena belum terlalu pro jadi tempel manik manik ini salah satu caranya biar kelihatan rame nih kue tart nya ๐Ÿ˜๐ŸŽ‚ .
.
๐Ÿฆ„ ฮ›๏ฝ๏ฝ’๏ฝ‰๏ฝŒ 02, 2020
.
#AforAlinda #Alindaaa29 #Alinda #ClozetteID @clozetteid @beautycollab.id
@bloggervloggersmg #30DaysMakeupWithNda #makeup #makeuplook #graduationmakeup #inspirasikecantikan #tampilcantik #beautycollabid #bloggervloggersmg #influencer #influencers #influencersemarang #endorsement #endorsementsemarang #dirumahaja #ubahinsekyurjadibersyukur #jalani_nikmati_syukuri #rezekigakketuker #VloggerSemarang #BloggerSemarang

DAY 2 ๐Ÿฆ„ #30DaysMakeupWithNda . Hi Beauties โœจ Udah hari ke 2 nih! Yuk ikutan makeup bareng Nda... more

DAY 2 ๐Ÿฆ„ #30DaysMakeupWithNda . Hi Beauties โœจ Udah hari ke 2 nih! Yuk ikutan makeup bareng Nda... more
My favorite micellar water is having it's birthday!! 25YearsAnniversary #RespectMyChoices #BiodermaIndonesia #SensibioH2O #SensibioToniqueย #BiodermaXClozetteIdReviewย #ClozetteIDReviewย #ClozetteID

My favorite micellar water is having it's birthday!! 25YearsAnniversary #RespectMyChoices... more

My favorite micellar water is having it's birthday!! 25YearsAnniversary #RespectMyChoices... more
Happy 7th Birthday to my favorite apparel brand @pomelofashion๐Ÿค check out their latest sale up to 77% !! Hop over to their webstore or app store to start the hunt โ™ฅ๏ธ Wearing this flowy neon dress from their latest collection ๐Ÿ’
.
-
๐Ÿ“ธ @priscaangelina . .
.
.
.
.
.
.
#sonyforher #streetstyle #style #whatiwore #steviewears #clozetteid #ootd #fashion #zalorastyleedit #love #exploretocreate #collabwithstevie #zalora #outfitinspiration #pomelogirls #trypomelo

Happy 7th Birthday to my favorite apparel brand @pomelofashion๐Ÿค check out their latest sale up... more

Happy 7th Birthday to my favorite apparel brand @pomelofashion๐Ÿค check out their latest sale up... more
[ FLASH BIRTHDAY #GIVEAWAY ๐Ÿค๐ŸŽ๐ŸŽ‰] Swipe for the gifts โฌ‡๏ธ FOLLOW THE SIMPLE RULES BELOW. ..RULES1. MUST follow @steviiewong @makeoverid2. Comment WHICH set (Orange / Pink set) is your pick โœจ dan juga kalian tinggal di kota apa ๐Ÿฅฐ ( eg: Orange Set ๐ŸŠ Jakarta ) Tag 3 friends. Jangan lupa spam love di page aku dan @makeoverid y๐Ÿคฉ3. Share the gift set picture of your choice on your story, tag me & @makeoverid use #SWbirthdaygiveaway.Boleh share post dan ikutan lebih dari sekali ! ..GOOD LUCK LOVES!#flashgiveaway for 3 DAYS! There will be 2 winners each will win their desired set. Winners announced on 28 March on this post and my story on 9 pm๐Ÿ˜‰ .....#dailygiveaway #giveawayindo #indogiveaway #giveawayid #giveawaycontest #giveaway #giveaways #giveawayindonesia #birthdaygiveaway #clozetteid #collabwithstevie #style

[ FLASH BIRTHDAY #GIVEAWAY ๐Ÿค๐ŸŽ๐ŸŽ‰] Swipe for the gifts โฌ‡๏ธ FOLLOW THE SIMPLE RULES BELOW.... more

[ FLASH BIRTHDAY #GIVEAWAY ๐Ÿค๐ŸŽ๐ŸŽ‰] Swipe for the gifts โฌ‡๏ธ FOLLOW THE SIMPLE RULES BELOW.... more
Birthday girl.Makasih ya Al, sudah pengertian, sudah baik, sudah makin cerdas, sudah paham kondisi. Sehat kuat terus ya. Umur 5 tahun bukan bayi lagi. Jadi, ayo kita lewati semua fase dan masalah bareng-bareng lagi. This too shall pass. #clozetteid

Birthday girl.Makasih ya Al, sudah pengertian, sudah baik, sudah makin cerdas, sudah paham kondisi.... more

Birthday girl.Makasih ya Al, sudah pengertian, sudah baik, sudah makin cerdas, sudah paham kondisi.... more
We had a group call last night til soo late at night and I forgot to post this ๐Ÿ™ˆ But I just wanna wish @steviiewong, my bestie, a very happy birthday ๐Ÿ’ You know I really love you when I would get out of house to the hotel just to celebrate your birthday in the hotel room ๐Ÿ˜‚ May you always blossom and bloom like a flower! Thanks for being such s great listener, so loving and supportive 24/7, plus being present the whole time ๐Ÿค—๐Ÿ’• See you when things finally get better again and letโ€™s create new exciting memories! I hope you have an amazing new age, stay jolly & healthy ๐Ÿ’ Godspeed โœจโ€”Balloon Decorations by @helloballoon.id Flower Bouquet by @onnihouse.jkt .......#birthday #insipiration #whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #feminine #elegant #bestie #party #surprise #pastel #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #lifestyle #lifestyleinfluencer #outfit #clozetteid

We had a group call last night til soo late at night and I forgot to post this ๐Ÿ™ˆ But I just... more

We had a group call last night til soo late at night and I forgot to post this ๐Ÿ™ˆ But I just... more
Pizza ๐Ÿ• Party ๐ŸŽ‰ @popolamamaindonesia !! #socialdistancing and #selfquarantine makes me unable to celebrate my birthday with my favourite humans yet everyoneโ€™s safety is no. 1, thus staying in and having pizza is my kind of thing ๐Ÿค ..........#whatiwore #ootd #ootdfashion #yummy #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #pizza #happy #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #steviewears #style #clozetteid #birthday

Pizza ๐Ÿ• Party ๐ŸŽ‰ @popolamamaindonesia !! #socialdistancing and #selfquarantine makes me unable... more

Pizza ๐Ÿ• Party ๐ŸŽ‰ @popolamamaindonesia !! #socialdistancing and #selfquarantine makes me unable... more
Wishing my bubbly dress-up playmate a very happy birthday today! Admiring how you are so driven and hardworking, also multitalented โœจ Throwback to our first meetup and we dressed up similarly like a true Parisienne hahaha ๐Ÿ’• Missing you so badlyy! Hope we could someday explore Europe together okay? Be my tour guide! ๐Ÿฅฐ Have a blast today @vlodelarosa ๐ŸŽ‰๐Ÿ’
.
.
.
.
.
.
.
#paris #insipiration #whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #parisian #feminine #elegant #summer #spring #parisienne #parisianstyle #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #lifestyle #lifestyleinfluencer #outfit #clozetteid

Wishing my bubbly dress-up playmate a very happy birthday today! Admiring how you are so driven and... more

Wishing my bubbly dress-up playmate a very happy birthday today! Admiring how you are so driven and... more
Happy birthday miluv [aww mlu bget] ๐ŸŽ‚ Banyak banget foto ga pernah dipost ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ I wanna meet ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜Œ #maafakubucin...#clozetteid #contentcreator #instadaily #bloggerperempuan #ootdbloggers #date

Happy birthday miluv [aww mlu bget] ๐ŸŽ‚ Banyak banget foto ga pernah dipost ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ I... more

Happy birthday miluv [aww mlu bget] ๐ŸŽ‚ Banyak banget foto ga pernah dipost ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ I... more
โฐ It's A Lunch Time !!!
For us who has an active daily routinity, we need foods that full of nutritious. & mostly healthy foods are expensive, agree? We need somethings more afforadble๐ŸŽ‰

Uwuuu~ & I found it!! All You Can Eat from Onokabe Pluit Junction ๐Ÿ˜

What do we get?
๐Ÿ˜ Grill (with Oil Paper) & Stew
๐Ÿฒ Soup Choices: Chicken ๐Ÿ‘๐Ÿป, Tomyum ๐Ÿ‘๐Ÿป, Japanese Soyu, Miso, Szechuan Mala, Indian Curry, Soto, Vietnamese Beef.
๐Ÿฅฉ Chicken, Meat, Seafood ๐Ÿฅฆ Fruit, Vegetables
๐Ÿง Bapao, Cake, Ice Cream, Nacos
๐ŸŽ‚ Available request for treat you/your lover birthday
๐Ÿ’ธ Weekday 134k++/Weekend 144k++ Eat as much as you like!!! ๐Ÿ’ƒ
โ—Oit... Remember! No leftover food or you will be charged.

My Experience:
๐ŸŒผ I'm very satisfied and got treated well by the staff & of course their dishes.
๐ŸŒผ ๐†๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐ฎ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ ๐จ๐Ÿ ๐ˆ๐ƒ๐‘ ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ค after buying IDR 600k (limited time). I โค๏ธ it so much! To be honest, ๐ˆ'๐ฅ๐ฅ ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐›๐š๐œ๐ค again someday ๐Ÿ˜˜
.
#OnokabeAYCE #SpecialSetOnokabe #OnokabePluitJunction #clozetteid #lfl #l4l #food #mukbang #foodblogger #foodphotography

โฐ It's A Lunch Time !!! For us who has an active daily routinity, we need foods that full of... more

โฐ It's A Lunch Time !!! For us who has an active daily routinity, we need foods that full of... more
Udah gede ni @geonathanmosha ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.Doa yang terbaik selalu, selalu jadi kebanggaan ke 2 orang tua kamu ya..๐Ÿค—๐Ÿค—.#clozetteid #birthday #1stbirthday

Udah gede ni @geonathanmosha ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.Doa yang terbaik selalu, selalu jadi kebanggaan ke 2 orang... more

Udah gede ni @geonathanmosha ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.Doa yang terbaik selalu, selalu jadi kebanggaan ke 2 orang... more
Yes, my birthday coincides with International Women's Day! So to everyone who wished me a happy birthday, and those who didn't, happy belated International Women's Day!

Dress by @shopatvelvet 
#birthdaydress #clozetteid #ootd

Yes, my birthday coincides with International Women's Day! So to everyone who wished me a happy... more

Yes, my birthday coincides with International Women's Day! So to everyone who wished me a happy... more