01 Jan 1970 7:00 am
I don't celebrate Christmas (for those who are curious, i'm Christian but not all Christians celebrate Christmas 😉) but i really love Christmas vibes and the ambience. While i usually prefer to be out of the country at this time of the year, it's not really an option this year but i am having a lot of fun doing thematic Christmas looks with my online family.

Expect a lot more Christmas looks from me!

#clozetteid #red #green #redandgreen #redandgreenmakeup #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork

I don't celebrate Christmas (for those who are curious, i'm Christian but not all Christians... →more

I don't celebrate Christmas (for those who are curious, i'm Christian but not all Christians... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Mask Mini Review Time!
.
Kali ini aku mau Review sheet mask @lorealparis Revitalift Plumping Essence dan Revitalift Crystal.
.
Kedua mask ini juga aku dapatkan dari #SOCOBOXxLOREALPARIS,
.
First Impression: Kesamaan dari kedua varian ini, sheet masknya standar, gak lebih tebal maupun lebih tipis dari sheet mask brand lain, essencenya juga standar, not too much dan gak tumpah2 tapi sangat mencukupi. Waktu tunggu sheet mask ini hingga 15menit, mengandung fragrance tapi di list terakhirnya, which is harusnya sedikit.
.
Varian Plumping essence: Ada semacam cooling sensation pas dipakai.. Moisture level ku meningkat 12% (swipe untuk lihat ▶️) setelah pemakaian, bagus banget buat hydration boost.
.
Varian Revitalift Crystal: ada beberapa bagian yg terasa perih saat pemakaian, tepatnya bagian pipi dan ujung samping hidung.. Moisture level ku meningkat 3% setelah pemakaian. Nggak langsung kelihatan efek brighteningnya sih, krn baru sekali pakai tapi kulit overall jadi kelihatan lebih sehat.
.
Sayang, kedua sheet mask ini menimbulkan reaksi di kulitku yang sensitif (langsung muncul beberapa bakal jerawat), untungnya hanya 1 yg jadi jerawat beneran, yang lainnya berangsur-angsur kempes sendiri dalam beberapa hari kemudian.
.
Pro(s):
+ sangat moisturizing
+ essence yang tersisa cukup cepat menyerap walaupun gak di tap-tap
+ harganya terjagkau
+ sheet mask menempel sempurna dan kencang
+ mudah ditemukan dimana-mana, kalau beli di @sociolla diskon 25rb pakai kode SBN049B9E
.
Con(s):
- kurang pas di kontur wajahku, tapi emang hampir semua sheet mask gak pas di aku :p
- menimbulkan reaksi bakal jerawat di kulit sensitif acne prone ku
.
Overall: Jika kamu bukan termasuk tipe kulit severe acne prone (yg hanya cocok dengan kurang dari 10% produk skin care di pasaran) sheet mask @lorealindonesia revitalift ini betul-betul bagus dalam meningkatkan hidrasi kulit dan penggunaan jangka panjang memungkinkan banget untuk membantu anti-aging seperti claimnya.
.
Buat yang mau dpt #socobox juga, bisa ikutan jadi soco member, gratis! (klik link di bio ku ❤)
.
.
.
@beautyjournal #SocoID #SOCOBOX #StartWithSBN #ClozetteID #bblogger #skincareaddict #beautybloggerindo #YouthNOW #skincarejunkie

Mask Mini Review Time! . Kali ini aku mau Review sheet mask @lorealparis Revitalift Plumping... →more

Mask Mini Review Time! . Kali ini aku mau Review sheet mask @lorealparis Revitalift Plumping... →more
Like Us
01 Jan 1970 7:00 am
Details of the Red & Green look, it's red guys not pink 😅 i know it looks a bit pink in the pic, i already bought a red eyeshadow now hopefully that one would actually look red in pictures!

I also kinda ruined the look (i did a cut crease) when i added green glitter on the green because the green glitter was gel based (the disappointing one which glitter's an overspray on the surface!), It wouldn't set and turns the eye look messy and patchy lol but it still looks okay from a distance so i was fine with the final result but this also prompted me to order a glitter (a pressed glitter one) palette in a frenzy! Basically doing this make up made me obsessively shopped!

As for the lippie, i rarely use one shade when i do thematic look and this one was a combination of a dark coffee colour as a base and topped with bright red lip cream resulting in this deep, rich dark red.

Also, red and green makes my skin looks so pale, i don't understand why since i use the exact same base as usual but they make me look so much paler .. 

#clozetteid #red #green #redandgreen #redandgreenmakeup #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork

Details of the Red & Green look, it's red guys not pink 😅 i know it looks a bit pink in the pic,... →more

Details of the Red & Green look, it's red guys not pink 😅 i know it looks a bit pink in the pic,... →more
01 Jan 1970 7:00 am
I'm always a bit confused when people ask me where i bought my outfits because they are rarely from one store. I love layering and mix n match - plus i tend to forget where i got some pieces from as they are not recent. This one also, lemme try to list them...Turtleneck inner : @hm .Off white sleeveless top  @magnoliacollection .Skirt : i cannot remember, either online or at some random shops in TP/Delta/Malaysia lol.Jelly flats : @tltsn_id .📍: @whitehouse.surabaya .#ootd #ootdid #whitehousesurabaya #restosurabaya#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #surabayainfluencer #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself #mybodymyrules

I'm always a bit confused when people ask me where i bought my outfits because they are rarely from... →more

I'm always a bit confused when people ask me where i bought my outfits because they are rarely from... →more
01 Jan 1970 7:00 am
.
01  Desember 2020 🔥

Isaiah 43:2-3  When you pass through the waters, I am with you; when you pass through the streams, they will not overwhelm you. When you walk through the fire, you will not be burned; the flames will not harm you.

For I am the Lord your God, the Holy One of Israel, your deliverer. I have handed over Egypt as a ransom price, Ethiopia and Seba in place of you.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID
#BloggerMafia
#MakeupLooks
#MakeupLook
#Tutorial
#Tutorials
#makeup
#beauty
#beautyblogger
#indonesiabeautyblogger
#indobeautygram
#bblogger
#asianblogger
#bbloggers
#like
#like4like
#follow
#instabeauty
#followforfollow
#likeforlike
#makeupindo
#makeupindonesia 
#l4l
#jbbmakeuplook 
#JBB

. 01 Desember 2020 🔥 Isaiah 43:2-3 When you pass through the waters, I am with you; when you... →more

. 01 Desember 2020 🔥 Isaiah 43:2-3 When you pass through the waters, I am with you; when you... →more
01 Jan 1970 7:00 am
It doesn't take me much to be happy... For a while i forgot how it feels to be contend, and that is the saddest thing in the world. It's true that we need to experience sadness and hardships to truly appreciate happiness.Have a good Monday, hope we're gonna have a blessed week!#ootd #ootdid #whitehousesurabaya #restosurabaya#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #surabayainfluencer #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself #mybodymyrules

It doesn't take me much to be happy... For a while i forgot how it feels to be contend, and that is... →more

It doesn't take me much to be happy... For a while i forgot how it feels to be contend, and that is... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Pastel Christmas Nail Art by @menail.salon . You can request any design and discuss with the nailist on how it'll turn out, i especially requested for a soft pastel Christmas nails to go with a thematic look i am planning 🦌🎄🎅!

Btw, this is the first time i'm getting a nail tip (basically a custom fit fake nail attached to your nails), i had extensions before but usually i prefer to get them done on my real nails but since i've been using fake nails lately, i actually don't mind the feeling of having nail tips on. They are comfortable, i am just not comfortable with the length 😅.

#menail #christmasnails
#nails #nailart #gelnailart #beautefemmecommunity #pastelchristmasnails #blogger #bblogger #bloggerid #clozetteid #beautynesiamember #sbybeautyblogger #endorse #sponsored #endorsersby #endorsement #endorsementid #endorsementsby #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #nailstagram #instanails #girl #asian

Pastel Christmas Nail Art by @menail.salon . You can request any design and discuss with the... →more

Pastel Christmas Nail Art by @menail.salon . You can request any design and discuss with the... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Guys ada video baru di youtube channel aku 💛✨

Semua produk yang aku pakai untuk look ini, start 10ribuan aja loh .

*KecualiPrimerDariBeccaCosmetics 

Nah kalau kalian penasaran langsung mampir ke youtube channel ku yah 🤗

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID
#BloggerMafia
#MakeupLooks
#MakeupLook
#Tutorial
#Tutorials
#makeup
#beauty
#beautyblogger
#indonesiabeautyblogger
#indobeautygram
#bblogger
#asianblogger
#bbloggers
#like
#like4like
#follow
#instabeauty
#followforfollow
#likeforlike
#makeupindo
#makeupindonesia 
#l4l
#jbbmakeuplook 
#JBB

Guys ada video baru di youtube channel aku 💛✨ Semua produk yang aku pakai untuk look ini,... →more

Guys ada video baru di youtube channel aku 💛✨ Semua produk yang aku pakai untuk look ini,... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Me, questioning my life choices when i'm having one of these days where i feel like i'm attacked by mindless zombies (read : idiotic people) from all directions.

#clozetteid #sbybeautyblogger  #simplemakeup #everydaymakeup
#motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #yellow
#bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

Me, questioning my life choices when i'm having one of these days where i feel like i'm attacked by... →more

Me, questioning my life choices when i'm having one of these days where i feel like i'm attacked by... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Tau nggak sih kalau produk anti-aging itu sebaiknya mulai digunakan sejak awal 20an?
.
Nah ingredients antiaging yang aman utk mulai digunakan sedini mungkin adalah Hyaluronic Acid yg berfungsi untuk menambah & menjaga kelembaban kulit.
.
Thanks to #SOCOBOXxLOREALPARIS aku bs cobain L'Oreal Revitalift 1,5% Hyaluronic Acid serum. Langsung aja reviewnya:
.
Packaging: Seperti lini Revitalift lainnya dari @lorealparis, kemasannya simple dengan aksen merah. Botol serum terbuat dari kaca bening, my fave karena bisa kelihatan produknya.
.
Scent: Tidak mengandung parfum, & tidak ada bau aneh yang mengganggu.
.
Texture: warnanya bening seperti air & bertekstur seperti serum HA lain yg aku pernah pakai sblmnya, serumnya tdk lengket & sangat cepat menyerap di kulit.
.
First Impression:  Setelah menyerap, Serum HA ini nggak meninggalkan shiny film, bnr2 langsung matte, tapi rasanya kulit jd halus banget, spt kulit bayi yang baru dipakaikan baby powder.
.
Aku butuh sekitar 3 tetes untuk seluruh permukaan wajah + 3 tetes untuk leher pagi dan siang hari sebelum moisturizer.
.
Sesaat setelah pemakaian, level moisture di kulitku langsung meningkat sekitar 2%, dan setelah menggunakan serum HA ini selama 7 hari, tingkat kelembaban kulitku bertambah 10% lipat dari sebelum pemakaian (swipe ⏩ to see the difference).
.
Sayangnya kulitku reaksinya tidak terlalu bagus, antara over moisture atau memang tdk suka sama HA, jadinya muncul jerawat kecil-kecil :(
.
Tapi overall kalau kulitmu dehidrasi, ini benar-benar ampuh untuk meningkatkan kadar air dalam kulit.
.
.
Pro(s):
+ Serum tidak lengket dan menyerap dengan sangat cepat di kulit
+ Kulit terasa lebih lembut
+ Betul2 meningkatkan kelembaban kulit dari hari ke hari
+ Tidak mengandung parfum
+ Mudah didapat dimana2, bisa dapat ekstra diskon 25rb pakai kode SBN049B9E di @sociolla
.
Con(s):
- Tidak cocok dikulitku, mungkin harus dikombinasikan dgn oil -will keep you posted.
.
.
.
@beautyjournal #SocoID #SOCOBOX #StartWithSBN #ClozetteID #clozetteambassador #beautyblogger #bblogger #bvlogger #beautybloggerindo #beautybloggerid #beautyblogsgerindonesia #indonesianbeautyblogger #flatlays #skincare #skincarejunkie #skincareaddict

Tau nggak sih kalau produk anti-aging itu sebaiknya mulai digunakan sejak awal 20an? . Nah... →more

Tau nggak sih kalau produk anti-aging itu sebaiknya mulai digunakan sejak awal 20an? . Nah... →more
01 Jan 1970 7:00 am
In love with this look.. 

Have you ever spent 1 hour doing your makeup and super unhappy with the result one day, and slap on whatever you see in 10 minutes on another and think you look fabulous?

Yeah, that's how i feel about this makeup (see the video challenge in the previous post 🤣).

#clozetteid #sbybeautyblogger #10minutesmakeup #simplemakeup
#motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #yellow
#bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

In love with this look.. Have you ever spent 1 hour doing your makeup and super unhappy with the... →more

In love with this look.. Have you ever spent 1 hour doing your makeup and super unhappy with the... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Ciyee yg bsk libur 5 hari. Kangen jalan2 nggak? 😆..Gakpapa.. yang penting sehat. this too, will pass ❤.....#clozetteid #clozetteambassador #OOTD #OOTDID #ootdindo #OOTDIndonesia @ootd.indonesiaa #ootdidku @ootdidku #lookbook #lookbookindonesia @lookbookindonesia #aestheticaccount #FOTD #fashionblogger #streetstyle #travel #fblogger#style #athens #picoftheday #WIWT #instafashion #styledootd #styleinspo #fashioninspo #beautybloggerid #stylediaries #outfitideas #styleinspiration #bblogger #MOTD #beautyblogger

Ciyee yg bsk libur 5 hari. Kangen jalan2 nggak? 😆..Gakpapa.. yang penting sehat. this too, will... →more

Ciyee yg bsk libur 5 hari. Kangen jalan2 nggak? 😆..Gakpapa.. yang penting sehat. this too, will... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Love this look so much that all pictures i took turned out nice, so i decided to post most of them (thank God for multiple pics options 🙈).

So many of you were questioning about my props sooo here's the answers :
1. Giant lollipop is fake, it's made of foam 🤣. I bought it on sale years ago at Hypermart, it's little girls wand type of toy and i simply wanted it although i didn't know for what. Now it gets used quite a lot for props 🤣.
2. The colorful dots on the forehead and cheeks are not edible either 🤣, those are not actual chocolate dots but plastic sequins that you can string into necklace/bracelet.
3. Yes, it's a pinwheel hairclip on top of my head, and it really spins. I randomly saw it in a Shopee seller one day and decided to order it because i think it'd go nicely with the look. I have a thing for weird, unique and whimsical heap pieces.

For those who commented that i looked like a sugar fairy, thank you - whenever i think lf faeries i always visioned myself as the Sugar Spun Fairy, although i don't have a sweet tooth 🙈.

#clozetteid #candyland
#candylandmakeup #pink #blue #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork

Love this look so much that all pictures i took turned out nice, so i decided to post most of them... →more

Love this look so much that all pictures i took turned out nice, so i decided to post most of them... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Hujan2 gini kamu sukanya ngapain?...Kalo aku makan bakso super pedas sambil deg2an menanti sidang akhir 🙈 doakan aku plissss 😭.........#ClozetteID #clozetteambassador #beauty #wakeupandmakeup #makeupaddict #MOTD #selfie #LOTD #bblogger #makeuplover #makeupjunkie #bvlogger #Indobeautygram #wakeup2slay #bunnyneedsmakeup #tampilcantik #makeup #miniblog #bvlogger #naturallook #naturalmakeup #nofalsies #koreanmakeup #koreanlook #kbeauty

Hujan2 gini kamu sukanya ngapain?...Kalo aku makan bakso super pedas sambil deg2an menanti sidang... →more

Hujan2 gini kamu sukanya ngapain?...Kalo aku makan bakso super pedas sambil deg2an menanti sidang... →more
01 Jan 1970 7:00 am
I always wanted to try different eyeshadow colors on different eyes, but if you have OCD you'd know what's stopping me 🤣. 

Decided to push through the barrier (and the fact that i am now used to coloring my face all sorts of colors because i am not going out anyway) this year because this is probably the best year to throw all kinds of makeup rules out of the window and just have some bloody fun with them. 

I'm having wayyy too much fun creating this Candyland look and it's probably one of my fave Halloween look this year because of how everything blends together. So whimsical, let your imagination runs free!

#clozetteid #candyland
#candylandmakeup #pink #blue #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork

I always wanted to try different eyeshadow colors on different eyes, but if you have OCD you'd know... →more

I always wanted to try different eyeshadow colors on different eyes, but if you have OCD you'd know... →more
01 Jan 1970 7:00 am
New Foto Profile 😚 

Tadinya today mau edit and upload tutorial makeup ini di youtube , tapi karena ada chef  @junarorimpandeyofficial yg ganteng di @masterchefina, jadinya aku mager ngapa2in selain nontonin chef Juna yang ganteng 💜

Setuju ngga kalau Chef Juna Ganteng ? 😍😚

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID
#BloggerMafia
#MakeupLooks
#MakeupLook
#Tutorial
#Tutorials
#makeup
#beauty
#beautyblogger
#indonesiabeautyblogger
#indobeautygram
#bblogger
#asianblogger
#bbloggers
#like
#like4like
#follow
#instabeauty
#followforfollow
#likeforlike
#makeupindo
#makeupindonesia 
#l4l

New Foto Profile 😚 Tadinya today mau edit and upload tutorial makeup ini di youtube , tapi... →more

New Foto Profile 😚 Tadinya today mau edit and upload tutorial makeup ini di youtube , tapi... →more
01 Jan 1970 7:00 am
✨ Makeup 18 detik vs makeup 1/2 Jam 🤪✨
 Tutorial makeupnya besok yah ..

.
.
.
.
.
#putyourrecordson #putyourrecordsonchallenge #lypsinc #tiktoklypsinc #transisitiktok #ClozetteID #bbloggers
#like
#like4like
#follow
#instabeauty
#followforfollow
#likeforlike
#makeupindo
#makeupindonesia 
#l4l
#like
#YossiMakeup 
#IVGBeauty
#Indonesiabeautyvlogger
#motd
#beautybloggerindonesia
#Beautynesiamember

✨ Makeup 18 detik vs makeup 1/2 Jam 🤪✨ Tutorial makeupnya besok yah .. . . . . .... →more

✨ Makeup 18 detik vs makeup 1/2 Jam 🤪✨ Tutorial makeupnya besok yah .. . . . . .... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Simple edgy eye makeup for live tutorial with @makeover_surabaya and @sbybeautyblogger yesterday, to thank you everybody who joined the session as well as the ones who watch the saved IGTV! I hope you enjoyed the session as much as i did and pick up some useful tips and tricks 😉.

This a very simple version using only 4 shades of eyeshadow, ofc you can adjust it to make it even more edgy but i decided to keep it simple so beginners can also try it ☺️. I personally thinks this is still very wearable too.

I was pretty nervous about going live because as an introvert, i always prefer to be low key and be behind the scene but i guess i need go get out of my comfort zone once in a while, i also enjoy interacting with y'all in real time so guess i would probably say yes for future live session 😅.

PS : some of you asked about my lip color yesterday, i only wore a tinted lip balm (from Labiotte) so it's just a rosy up version of my natural lip color 😉.

#clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #yellow
#bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

Simple edgy eye makeup for live tutorial with @makeover_surabaya and @sbybeautyblogger yesterday,... →more

Simple edgy eye makeup for live tutorial with @makeover_surabaya and @sbybeautyblogger yesterday,... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Don't believe in lucky charms. Especially when it comes in the form of creepy doll.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@nyxcosmetics products used:
Can't Stop Won't Stop Concealer - Natural
Jumbo Eye Pencil - Milk
Liquid Suede - Cherry Skies
Micro Brow Pencil - Chocolate
.
.
.
.
literally my last minutes submission for
#BringOutTheBoo #DollSearchID #NYXcosmeticsID #nyxcosmeticsdollhouse
.
.
#ClozetteID #clozetteambassador #bblogger #beautybloggerid #beautyblogger #beautybloggerindo #beautybloggerindonesia #halloweenmakeup #bunnyneedsmakeup #wakeupandmakeup #scarymakeup #dollmakeup #scarydoll #scarydollmakeup #creepydoll #creepymakeup #halloweenmakeupideas #halloween2020 #bvlogger #makeupclips #makeuptutorial #Halloweenmakeuptutorial #dollmakeuptutorial #makeuvideo

Don't believe in lucky charms. Especially when it comes in the form of creepy doll. . . . . . . . .... →more

Don't believe in lucky charms. Especially when it comes in the form of creepy doll. . . . . . . . .... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Hi.. my name is Lucy.
I am a lucky doll.
Even though my face is a bit damaged, I can still bring you luck if you take me.
You'll get everything you want. Your enemies will bother you no more.
.
.
Take me.
.
.
You'll be happy.
.
.
.
.
.
.
*whispers* I'll take your soul in return.
.
.
@nyxcosmetics products used:
Can't Stop Won't Stop Concealer - Natural
Jumbo Eye Pencil - Milk
Liquid Suede - Cherry Skies
Micro Brow Pencil - Chocolate
.
.
.
.
#BringOutTheBoo #DollSearchID #NYXcosmeticsID #nyxcosmeticsdollhouse
#ClozetteID #clozetteambassador #bblogger #beautybloggerid #beautyblogger #beautybloggerindo #beautybloggerindonesia #halloweenmakeup #bunnyneedsmakeup #wakeupandmakeup #scarymakeup #dollmakeup #scarydoll #scarydollmakeup #creepydoll #creepymakeup #halloweenmakeupideas #halloween2020

Hi.. my name is Lucy. I am a lucky doll. Even though my face is a bit damaged, I can still bring... →more

Hi.. my name is Lucy. I am a lucky doll. Even though my face is a bit damaged, I can still bring... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Sama sama bernama " Lidya ". Kedatangan tamu rempong 🤣🤗😘 dari zaman masih Gadis...... #ZamanBaheula #OldFriend #BFF #BoruBatak #ArtisPHDiZamanNya .................#ClozetteID#BloggerMafia#MakeupLooks#MakeupLook#Tutorial#Tutorials#makeup#beauty#beautyblogger#indonesiabeautyblogger#indobeautygram#bblogger#asianblogger#bbloggers#like#like4like#follow#instabeauty#followforfollow#likeforlike#makeupindo#makeupindonesia #l4l

Sama sama bernama " Lidya ". Kedatangan tamu rempong 🤣🤗😘 dari zaman masih Gadis......... →more

Sama sama bernama " Lidya ". Kedatangan tamu rempong 🤣🤗😘 dari zaman masih Gadis......... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Dreaming of Bali... 

Well, actually dreaming of being anywhere but here 🤣.

#ootd #ootdid
#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #surabayainfluencer #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

Dreaming of Bali... Well, actually dreaming of being anywhere but here 🤣. #ootd #ootdid... →more

Dreaming of Bali... Well, actually dreaming of being anywhere but here 🤣. #ootd #ootdid... →more
01 Jan 1970 7:00 am
New blog post is up, see how i style this printed maxi dress athttps://bit.ly/papercraneOOTD and hopefully can give some pointers and boost for my fellow midsized ladies on how to rock loud, busy prints, maxi cut items!#ootd #ootdid#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #surabayainfluencer #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

New blog post is up, see how i style this printed maxi dress athttps://bit.ly/papercraneOOTD and... →more

New blog post is up, see how i style this printed maxi dress athttps://bit.ly/papercraneOOTD and... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Would you bring me home?
 
I promise i would behave 🦇🦇🦇. Just a little bite here and there..

#clozetteid #monsterhigh #monsterhighcollab 
#draculaura
 #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork #monsterhighmakeup

Would you bring me home? I promise i would behave 🦇🦇🦇. Just a little bite here and... →more

Would you bring me home? I promise i would behave 🦇🦇🦇. Just a little bite here and... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Since i've always been a strange kid and loved ghouls since i was super young, if Monster High was around when i was little i would definitely collect them instead of boring ole' Barbie!

When we are visiting toy stores (which we did a LOT when our son was younger), you can always find me at the Monster High section, just staring at them or pushing the buttons of the interactive ones 🤣.

I love most of the characters but look wise, i think realistically i look the most like Draculaura and decided to recreate her look. It's super simple but i love how it turned out.

Don't forget to check out the other Monster High girls done by my talented friends too!

#clozetteid #monsterhigh #monsterhighcollab 
#draculaura
 #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook #socobeautynetwork #startwithsbn

Since i've always been a strange kid and loved ghouls since i was super young, if Monster High was... →more

Since i've always been a strange kid and loved ghouls since i was super young, if Monster High was... →more
01 Jan 1970 7:00 am
A girl can be both cute but fierce, that's why you only need one in your life - you won't be able to handle two of us!

#clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #yellow
#bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

A girl can be both cute but fierce, that's why you only need one in your life - you won't be able... →more

A girl can be both cute but fierce, that's why you only need one in your life - you won't be able... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Incredibly, unbeliveably blessed. Even in my darkest hours, God spare no time to remind me how much i am loved and blessed.

I was hoping that by my bday, pandemic would pretty much be over but apparently i cannot escape the fate, i guess we all have to experience it.

I hope i am and will always be able to bring blessing to people around me too.

Thank you 🙏.

#clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #yellow
#bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

Incredibly, unbeliveably blessed. Even in my darkest hours, God spare no time to remind me how much... →more

Incredibly, unbeliveably blessed. Even in my darkest hours, God spare no time to remind me how much... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Honestly when concepting for this look, the inspo that i wanted to recreate is a pic of a girl wearing a full masquarade mask ada the makeup is super simple, just pure, rich gold glitter on her lids and dark red lips. 

But when it comes to execute it.. well, it's not that easy 😆. First of all, my mask is a real, legit masquarade ball mask from Venice (i had to sadly cut the tags off finally so i could take these pics haha) and it comes with a ribbon tie and it's quite heavy, actually wearing it is not comfortable and pretty hard to adjust. Even tying it on is a stuggle as we couldn't really figure out the best fit.

Second of all, the eye holes of my mask is a lot smaller than i expected, it couldn't even fit my dramatic lashes! So small that you can't see the eye makeup almost at all 😞 so finally i gave up and added the gold leafs to mimic a mask shape around one of my eyes area (i already planned to pose with the mask covering the other eyes and i simply couldn't be bothered to apply on the other side as well 🤣🤣🤣).

So yeah, it's a simple, elegant look (i just want to look gleaming with gold and still pretty so a gentleman would be allured and ask me to dance 🤣) but it was not as easy as it looks. Hope y'all enjoy the look!

#clozetteid #masquarade
#masquarademask #masquaradeinspired #gold #BeauteFemmeCommunity  #thematiclook #thematicmakeup 
#sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria
#beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #jakartabeautyblogger #SURABAYABEAUTYBLOGGER #makeuplook

Honestly when concepting for this look, the inspo that i wanted to recreate is a pic of a girl... →more

Honestly when concepting for this look, the inspo that i wanted to recreate is a pic of a girl... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Tell me, do you "fangirl" (or fanboy)?

I personally have been a serial fangirl since I was little 🤣🤣🤣, and when I fangirl it's usually very serious and long term, as in I will continue liking whoever my celebrity crush is for a long time. While I am not an extremist (like, I probably wouldn't even bother trying to meet my celebrity crush or whatever), I actually amuse myself with this side of me.

Being a fangirl is a gift really, it's a stress releasing, reality escaping thing that not everybody can relate to. And I like how I become less bored, less empty (because honestly, during this pandemic I sometimes feel this emptiness that I never felt before), more giddy and excited for nothing at all 🤣. This partial quarantine (yes, you can say I am still in partial quarantine) feels so different from the part when I have no one to fangirl over.

In the other hand, fangirling also mess up with my brain a little bit, I even struggle to choose a pic to upload when usually I'd have drafts for a few days in advance 🙈🙈🙈. Oh well, fangirling never fails to make me feel like 13 year old me again, obsessing over Backstreet Boys (I'll forever be Brian Littell's girl btw). Good ole' time.

#clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #motd #makeuplook #startwithsbn #socobeautynetwork #BeauteFemmeCommunity  #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #bloggerceria  #ilovemakeup
#beautynesiamember #makeupaddict #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #beautysocietyid  #surabayainfluencer #jakartabeautybloggers

Tell me, do you "fangirl" (or fanboy)? I personally have been a serial fangirl since I was little... →more

Tell me, do you "fangirl" (or fanboy)? I personally have been a serial fangirl since I was little... →more
01 Jan 1970 7:00 am
Pandemic but make it swag 🤣.#ootd #ootdid#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger  #girl #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #surabayainfluencer #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

Pandemic but make it swag 🤣.#ootd #ootdid#sbybeautyblogger #bblogger #bbloggerid #influencer... →more