โ€œOh!! lots of shiny decorations!!โ€๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ธโœจ๐ŸŽŠ๐ŸŒŸ๐Ÿ’–..#lighting #architecture #design #light #decor #interior #style #decoration #homedecor #Interiordesign #lightingdesign #interiors #archidaily

โ€œOh!! lots of shiny decorations!!โ€๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ธโœจ๐ŸŽŠ๐ŸŒŸ๐Ÿ’–..#lighting #architecture #design... more

โ€œOh!! lots of shiny decorations!!โ€๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ธโœจ๐ŸŽŠ๐ŸŒŸ๐Ÿ’–..#lighting #architecture #design... more
Finally went to Kopi Praja Bintaro, after passing this beautiful coffee shop many many times before.. with minimalist architecture, perfect calming color combination, and high ceiling.. i love every details โค๏ธ and not to mention the good taste coffe and ice blended makes me wanna go there again (and taking lots of picture ๐Ÿ˜…) next time, yes next time #kopipraja #coffeeshop #bintaro #coffee #architecture #architecturephotography #loveit #instagram #instagood #instadaily #instamood #happymonday #mondaymotivation #clozetteid

Finally went to Kopi Praja Bintaro, after passing this beautiful coffee shop many many times... more

Finally went to Kopi Praja Bintaro, after passing this beautiful coffee shop many many times... more
Like Us
[#BellaZheeStory ]
.
Notice : its not an old photos okay. I just took it few months ago.
.
Ceritanya tentang bangunan yang lumayan legend sih. Yaitu Pasar Kosambi. Aku ambil foto ini dari salah satu jendela Green Kosambi Creative Space. Mencoba mengembalikan suasana lampau dengan filter begini. Udah beberapa lama ini aku seneng banget sama filter gloomy begini. Cantik aja gitu kesannya. Ya gak??
.
Aku mention nih @vivoclub_indonesia @vivo_indonesia supaya masuk submission gitu. Kali aja dapet hape..heheheh
.
#ShotOnVivoIndonesia #vivoclubindonesia #vivoclubarsitektur
.
#Photography #architecture #gloomy #vintage #building #bandung #Clozetteid #lifestyle

[#BellaZheeStory ] . Notice : its not an old photos okay. I just took it few months ago. .... more

[#BellaZheeStory ] . Notice : its not an old photos okay. I just took it few months ago. .... more
If you have ever thought your dreams are unattainable just because of your circumstances or small voices that is trying to mess with your head, telling you to wake up and donโ€™t dream too high... Well let me tell you, thereโ€™s no dream too high to reach.. itโ€™s the liberty and freedom of anyone to dream high! Just strive forward and youโ€™ll start seeing how doors open up โค๏ธ all you need is a little perseverance and faith. Actually thereโ€™s a saying that said when one stop dreaming they no longer live life, all they do mere surviving.
.
.
.
.
.
.
.
#ggrep #greece #shotbystevie #holiday #oia #santorini #throwback #architecture #exploretocreate #clozetteid

If you have ever thought your dreams are unattainable just because of your circumstances or small... more

If you have ever thought your dreams are unattainable just because of your circumstances or small... more
Truly adore the architecture, culture and history of Greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท how can I not fall in love with pastel architectures ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ I donโ€™t mind getting lost in alleys discovering other pastel buildings in this village of Megalochori. .
.
.
.
.
-
#steviewears #deets : 
Dress @somethingborrowed_official // bag @zaloraid #zalorastyleedit .
.
. .
.
.
.
.
.
.
@heavenlyblushyogurt @heavenlyblushgreek 
#heavenlyblushgreeksecret #greeksecretadventure #greeksecretStevie #style #ootd #ootdindo #clozetteid #fashion  #tampilcantik #ggrep  #collabwithstevie #tampilcantik

Truly adore the architecture, culture and history of Greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท how can I not fall in love... more

Truly adore the architecture, culture and history of Greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท how can I not fall in love... more
*masih mikirin kenapa les makeup lebih mahal daripada ukt* Btw udah liat video baruku di yutub? Linknya di bio~ ๐Ÿ“ธ: @arindatan..#clozetteid #architecture #shagoingplaces #makeup #photoshootmakeup #harrishotels #festivalcitylink #motd #bbloggers #tribepost

*masih mikirin kenapa les makeup lebih mahal daripada ukt* Btw udah liat video baruku di yutub?... more

*masih mikirin kenapa les makeup lebih mahal daripada ukt* Btw udah liat video baruku di yutub?... more
Among the heaps of the ancient prehistoric times in Akrotiri โค๏ธ Iโ€™ve always been a fan of the ancient times and history especially the Mediterranean and ancient Greek times. It was such an amazing experience to have the opportunity to explore and be present among the old artifacts and architecture ruins of the so called Pompeii of the Aegean.
.
.
.
-
Tap for #steviewear #deets :
- Dress @somethingborrowed_official @zaloraid -Shoes @zara 
Bag @zaloraid // Shot by @hendravitara ๐Ÿ“ท
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
@heavenlyblushyogurt @heavenlyblushgreek 
#heavenlyblushgreeksecret #greeksecretadventure #greeksecretStevie #style #ootd #ootdindo #clozetteid #fashion d #tampilcantik #ggrep  #ZaloraStyleEdit

Among the heaps of the ancient prehistoric times in Akrotiri โค๏ธ Iโ€™ve always been a fan of the... more

Among the heaps of the ancient prehistoric times in Akrotiri โค๏ธ Iโ€™ve always been a fan of the... more
These architecture makes me wanna explore Arabian countries next ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, i can already imagin wearing colorful kaftans and head pieces!#dataranmerdeka #merdekasquare #pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #travelblogger #girl  #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #ootd #ootdid #ootdmalaysia #malaysia

These architecture makes me wanna explore Arabian countries next ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, i can already imagin... more

These architecture makes me wanna explore Arabian countries next ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, i can already imagin... more
After all, it will lead you to one way only. Have a joyful weekend ๐Ÿ˜Š.
-
#architecture #travel #DDP #๋™๋Œ€๋ฌธ #ClozetteID

After all, it will lead you to one way only. Have a joyful weekend ๐Ÿ˜Š. - #architecture #travel... more

After all, it will lead you to one way only. Have a joyful weekend ๐Ÿ˜Š. - #architecture #travel... more
In primitive civilizations, sea shells were used as money and powdered shells were thought to have aphrodisiac powers......#ClozetteID#design#architecture #seashell#spiral#storyportrait#neiiPRTtrip#neiiEURtrip#ilhavo#portugal#montebelovistaalegre

In primitive civilizations, sea shells were used as money and powdered shells were thought to have... more

In primitive civilizations, sea shells were used as money and powdered shells were thought to have... more
Sesungguhnya kepengen banget bisa main seharian di area Kota Tua tanpa perlu rebutan spot dengan orang lain ๐Ÿ˜‚. Ini adalah Museum Bank Indonesia. Awalnya saya tidak punya ekspektasi apa-apa soal museum ini. Tapi begitu berada di dalamnya saya merasa bahwa museum ini mencoba membenahi diri dan berusaha untuk tidak lelang oleh zaman.  Kayaknya seru juga kalau ada outdoor coffee shop di lorong menuju area taman ๐Ÿ˜Š.. Kalian sudah ada yang mengunjungi museum ini? Kalau belum, coba deh kesini. Kalau sudah, apa yang paling berkesan? Please drop your comment! ... #ClozetteID#Museum#BankIndonesia#MuseumBankIndonesia#centralbank#BankSentral#architecture#design#building#KotaTua#throwback#tbt#ThrowbackThursday

Sesungguhnya kepengen banget bisa main seharian di area Kota Tua tanpa perlu rebutan spot dengan... more

Sesungguhnya kepengen banget bisa main seharian di area Kota Tua tanpa perlu rebutan spot dengan... more
Sepintar-pintarnya orang, ia akan bodoh juga ketika jatuh cinta~ #pram
.
.
.

#cityscape #architecture #city #travel #urban #citylife #photography #landscape #ig #building #buildings #art #travelphotography #cityphotography #cityscapes #archilovers #lines #like #architecturephotography #street #instagood #cityview #streetphotography #love #travelgram #clozetteid #quote

Sepintar-pintarnya orang, ia akan bodoh juga ketika jatuh cinta~ #pram . . . #cityscape... more

Sepintar-pintarnya orang, ia akan bodoh juga ketika jatuh cinta~ #pram . . . #cityscape... more
Architecture on point! ๐Ÿ’•
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #khansamanda #khansamandatraveldiary #wheninindia #jaipur #india #exploreindia #ootdbigsize #travel #travelersnotebook #travelphotography #travelblogger #temple #palace #oldjaipur #womantraveller #backpacker #indotravellers #asia #india #visitindia #travelblogger #explore #citypalacejaipur #travelgram #travellights #worldtravel #travelblogger #instatravel #wonderfulindia #rajashtan

Architecture on point! ๐Ÿ’• . . . . . . . . . . #clozetteid #khansamanda #khansamandatraveldiary... more

Architecture on point! ๐Ÿ’• . . . . . . . . . . #clozetteid #khansamanda #khansamandatraveldiary... more
Nggak lengkap rasanya jalan-jalan ke Kota Lama tanpa bertandang ke Gereja Blenduk. Tempat ibadah yang dibangun sejak 1753 ini memang ikon legendaris yang sering menjadi spot foto wisatawan. Nah, kalau kamu traveling ke Semarang jangan sampai terlewatkan ya! 
#cityscape #architecture #city #travel #urban #citylife #photography #landscape #ig #building #buildings #art #travelphotography #cityphotography #cityscapes #archilovers #lines #like #architecturephotography #street #instagood #cityview #streetphotography #nature #travelgram #semarang #church #clozetteid #gerejablenduk

Nggak lengkap rasanya jalan-jalan ke Kota Lama tanpa bertandang ke Gereja Blenduk. Tempat ibadah... more

Nggak lengkap rasanya jalan-jalan ke Kota Lama tanpa bertandang ke Gereja Blenduk. Tempat ibadah... more
Bekerja sebagai jurnalis memberiku pelajaran berharga. Aku bisa bertemu orang dari berbagai macam latar belakang dan bertanya banyak hal. Aku dilatih untuk kritis dan peka terhadap lingkungan. Nggak hanya itu, skill menulisku pun semakin lama semakin terasah. 
Nggak disangka aku jadi jatuh cinta banget dengan dunia kepenulisan. Sama halnya dengan fotografi yang sudah lebih dulu kugeluti. Awalnya aku bingung harus pilih yang mana. Tapi kenapa harus memilih, jika aku bisa melakukan keduanya. Untuk itulah aku membangun darakembara.com sebagai wadahku untuk berkarya. 
Butuh banyak pengorbanan untuk mewujudkan mimpi. Uang, waktu, tenaga dan dedikasi. Tapi aku rela. Karena dengan berkarya, aku bahagia.

#cityscape #architecture #city #travel #urban #citylife #photography #landscape #ig #building #buildings #art #travelphotography #cityphotography #cityscapes #archilovers #lines #like #architecturephotography #street #instagood #cityview #streetphotography #nature #travelgram #semarang #door #clozetteid #mediasari

Bekerja sebagai jurnalis memberiku pelajaran berharga. Aku bisa bertemu orang dari berbagai macam... more

Bekerja sebagai jurnalis memberiku pelajaran berharga. Aku bisa bertemu orang dari berbagai macam... more
It started from here. 
Expectation vs Reality.
REALM! .
.
.
.
#jakarta #kotatuajakarta #netherlands #kompeni #voc #oldtown #batavia #weekendlist #travel #travelstagram #passionpassport #jakartatoday #infojakarta #bluesky #building #architecture #europe #clozetteid #mobilewalkers #iphonegrapher #ip6

It started from here. Expectation vs Reality. REALM! . . . . #jakarta #kotatuajakarta #netherlands... more

It started from here. Expectation vs Reality. REALM! . . . . #jakarta #kotatuajakarta #netherlands... more
Dulu waktu aku masih kecil, nggak sabar rasanya pengen cepet gede. Sekarang giliran sudah dewasa, baru tahu ternyata banyak nggak enaknya ahahaha.. .
Selain harus mandiri, kita juga harus bertanggungjawab sama apa yang sudah kita lakukan. Ini nggak mudah sih. Apalagi jika dalam hidup kita sering dimanjakan oleh fasilitas atau mendapat banyak kemudahan. Mental bisa jadi lembek dan kurang tough menghadapi ujian hidup. Ada pepatah bilang, โ€œkamu harus keras kepada dirimu sendiri atau hidup yang akan keras kepadamuโ€
.
Well, time will past. Mau nggak mau kita dituntut untuk dewasa. Biar mental kuat, sadari bener-bener bahwa setiap pilihan ada risiko yang harus ditanggung. Honestly ini self reminder aja atas banyak hal yang terjadi belakangan, dan nggak bermaksud menggurui orang lain. Happy weekend guys

#cityscape #architecture #city #travel #urban #citylife #photography #landscape #ig #building #buildings #art #travelphotography #cityphotography #cityscapes #archilovers #lines #like #architecturephotography #street #instagood #cityview #streetphotography #nature #travelgram #semarang #door #clozetteid #mediasari

Dulu waktu aku masih kecil, nggak sabar rasanya pengen cepet gede. Sekarang giliran sudah dewasa,... more

Dulu waktu aku masih kecil, nggak sabar rasanya pengen cepet gede. Sekarang giliran sudah dewasa,... more
NEW BLOG POST : ISTANBUL
Link is on my bio.
I give you the highlights of Istanbul of places that you must go for your firat visit. Istanbul is one of the beautiful cities in the world. You may find delicious foods, beautiful architecture, and shopping district!
.

Check out myculinarydiarycom.wordpress.com/TRAVEL/TURKEY for more awesome post! Link is on my bio and my Zomato/Jessica Sisy or Pergikuliner/Jessica Sisy for more food reviews
#sisyeatingdiary #clozetteid
.
.
.
.
.
.
#ayasodya #hagiasophia #istanbul #mosque #wisata #travel #igtravel #travelgram #buzzfeed #photography #holiday #turkey #turkiye #cappadocia #kapadokya #desert #dubai #photography #photooftheday #foodoftheday #cakedecorating #photoshoot #fujifilm

NEW BLOG POST : ISTANBUL Link is on my bio. I give you the highlights of Istanbul of places that... more

NEW BLOG POST : ISTANBUL Link is on my bio. I give you the highlights of Istanbul of places that... more
Accidentally stumbled into this beautiful temple while looking for Tsukiji market,  Tsukiji Hongwanji.  Loveee the architecture that we had to stop by and check it out ๐Ÿ˜Š

#tsukijihongwanji 
#tsukijihongwanjitemple 
#pinkinjapan #pinkintokyo #japantrip2018  #pinkholiday #pinkjalanjalan #jalanjalan #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #traveltheworld #itchyfeet #wanderer #traveler #blogger #influencer #travelblogger  #lifestyleblogger #citizenoftheworld  #japan #explorejapan #semicharmedlife #lifewelltraveled #japan  #ilovetraveling #instaview #temple #beautifularchitecture

Accidentally stumbled into this beautiful temple while looking for Tsukiji market, Tsukiji... more

Accidentally stumbled into this beautiful temple while looking for Tsukiji market, Tsukiji... more
seneng banget hari ini aku sama anak aku berkesempatan untuk diundang ke acara #bricklive #bricklivejakarta ...Ada 1,5 juta brick dan macem-macem juga area bermainnya, ada brick pits, ,Duplo brick pits, theme zone (star wars, nijago, friends, dan minecraft), race track, technic zone, architecture zone, dan city zone. Kebayang ga tuh gimana puasnyaaa main lego di sini, bisa dari segala usia, dari seumuran anak aku yang masi di bawah 5 tahun smpak dewasa....Btw area friends ini jadi favorite aku buat foto ๐Ÿ˜†.Buat temen2 yang hobby banget sama lego,  yuk dateng ke PIK Avenue Mall karena Lego Brick Live Jakarta akan ada disana untuk umum dari tanggal 7-17 Juni 2018..tiket nya bisa dibeli on the spot atau online di @tokopedia ...Buat detail keseruannya, tungguin di blog aku yaa..#bricklive #bricklivejakarta #clozetteid

seneng banget hari ini aku sama anak aku berkesempatan untuk diundang ke acara #bricklive... more

seneng banget hari ini aku sama anak aku berkesempatan untuk diundang ke acara #bricklive... more
Sky ......#CLOZETTEID #interiorinspiration  #interior4all #interiordesignproject #coathanger #designinspiration #livingroomdecor #livingroom #mudroom #entrancehall #homedecor #salonedelmobile #architecture #geometric #archilovers #designstudio #reddot #interiordecor #furnituredesign #woodart #dope #homedesign #sundayfunday

Sky ......#CLOZETTEID #interiorinspiration #interior4all #interiordesignproject #coathanger... more

God is good.....#architecture #skyscraper #my #petronas #sky #cloud #cloud9 #ip6 #iphonegraphic #mobilewalkers #skywalker #mobilephotography #shootermag #clozetteid

God is good.....#architecture #skyscraper #my #petronas #sky #cloud #cloud9 #ip6 #iphonegraphic... more

"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Section. Image shared by Clozetter @astariratnadya. Yuk, share momen favorit kamu bersama Clozette.

"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak... more

"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak... more
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท Greece, a nation rich in cultures and heritage! Iโ€™m always fascinated by both nature and all the ancient architectural buildings in Greece. It has been on my bucket list for a very long time and I believe Iโ€™ll definitely step foot into that beautiful country one day. As someone who always loved history ( even back in school history was one of my fav subject) Iโ€™d love to experience Greece with my own eyes and learn about its peopla and culture while broadening my horizon of life. Santorini to be specific is a place many would like to visit due to its iconic hues of blue and relaxing vibes that makes the place worth visiting. Well now it seems like my dream can come true much quicker thanks to @heavenlyblushyogurt newest campaign. Want a trip to Greece ? Make sure to join their on going campaign, who knows youโ€™re the lucky one!! ..-Head over to steviiewong.com to read my wellness secret ft. @heavenlyblushyogurt โค๏ธโค๏ธโค๏ธor click on direct link on my profile. #HeavenlyBlushGreekSecret...... ......#sonyforher #tampilcantik #์ธ์Šคํƒ€ํŒจ์…˜ #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํŒจ์…˜์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํŒ”๋กœ์šฐ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ํŒจ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #clozetteid #fashion #style #ggrep #ulzzang

๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท Greece, a nation rich in cultures and heritage! Iโ€™m always fascinated by both nature and... more

๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท Greece, a nation rich in cultures and heritage! Iโ€™m always fascinated by both nature and... more
๐Ÿ™.Jakarta, 7 Februari 2018...#gloomy #jakarta #jakartaskyscrapers #skyscraper #skyscraping_architecture #iphonegraphy #์ค‘๋… #clozetteid #clozette

๐Ÿ™.Jakarta, 7 Februari 2018...#gloomy #jakarta #jakartaskyscrapers #skyscraper... more

๐Ÿ™.Jakarta, 7 Februari 2018...#gloomy #jakarta #jakartaskyscrapers #skyscraper... more
โ€œThere can be miracles, when you believeThough hope is frail, it's hard to killWho knows what miracles you can achieveWhen you believe, somehow you willYou will when you believeโ€ - Mariah Carey โ€“ When You Believe ๐Ÿ’Ž๐ŸŽถ....Thereโ€™s no mountain too high that one canโ€™t reach, but the track to reach the top wonโ€™t forever be straight and easy, it can get trippy and curved. All you have to do is stay focused on your main goal and without knowing you might already conquered numerous mountains ๐Ÿ’› ...#qotd #shotbystevie #architecture #design #minimalist #ggrep #minimalove #sonyforher #blessedandloved #joy

โ€œThere can be miracles, when you believeThough hope is frail, it's hard to killWho knows what... more

โ€œThere can be miracles, when you believeThough hope is frail, it's hard to killWho knows what... more
"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Section. Image shared by Clozetter @astariratnadya. Yuk, share momen favorit kamu bersama Clozette.

"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak... more

"Architecture is a visual art, and the buildings speak for themselves", Julia Morgan. Simak... more
SWIPE FOR THE VIDEO
Attending ci @rosalia_mclie wedding with #Adellesquad 
Having fun with these girls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

Check out myculinarydiarycom.wordpress.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd#photooftheday#beautifuldestinations#tbt#lookbook#lookbookindonesia#wiwt#asian#fashionblogger#outfitoftheday#korean#ootdindo#monochrome#followme#minimalist#wiwtindo#instadaily#minimalism#flatlays#selfportrait#instafood#fashionindo#postthepeople#whiteaddict#interior #design #decor #architecture

SWIPE FOR THE VIDEO Attending ci @rosalia_mclie wedding with #Adellesquad Having fun with these... more

SWIPE FOR THE VIDEO Attending ci @rosalia_mclie wedding with #Adellesquad Having fun with these... more
Put your makeup on โ™กAll from @diormakeup.Check out myculinarydiarycom.wordpress.com for more awesome post.......#ootd#photooftheday#beautifuldestinations#tbt#lookbook#lookbookindonesia#wiwt#asian#fashionblogger#outfitoftheday#korean#ootdindo#monochrome#followme#minimalist#wiwtindo#instadaily#minimalism#flatlays#selfportrait#instafood#fashionindo#postthepeople#whiteaddict#interior #design #decor #architecture #clozetteid

Put your makeup on โ™กAll from @diormakeup.Check out myculinarydiarycom.wordpress.com for more... more

Put your makeup on โ™กAll from @diormakeup.Check out myculinarydiarycom.wordpress.com for more... more
For the beautiful eyes, look for the good.
If you look for the good, that's what you'll see.
Wearing a pair of comfy soft lenses from @eyelovin 
Super luv ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Check out myculinarydiarycom.wordpress.com for more awesome post
.
.
.
.
.
.
.
#ootd#photooftheday#beautifuldestinations#tbt#lookbook#softlens#softlenskorea#wiwt#asian#fashionblogger#outfitoftheday#korean#ootdindo#monochrome#followme#minimalist#wiwtindo#instadaily#minimalism#flatlays#selfportrait#instafood#fashionindo#postthepeople#whiteaddict#interior #design #decor #architecture

For the beautiful eyes, look for the good. If you look for the good, that's what you'll see.... more

For the beautiful eyes, look for the good. If you look for the good, that's what you'll see.... more