16 Feb 2018 8:40 am
Cinta banget sama produk ini .. Penasaran kenapa aku bisa cinta banget ??? Yuk cus ke http://bit.ly/2F81i6q ... 😘 #clozetteid #skincare #bloggersolo #blogger #review #thefaceshop #blogpost #makeup

Cinta banget sama produk ini .. Penasaran kenapa aku bisa cinta banget ??? Yuk cus ke... →more

Cinta banget sama produk ini .. Penasaran kenapa aku bisa cinta banget ??? Yuk cus ke... →more
01 Feb 2018 6:00 pm
Another review about skincare💆. The Face Shop Real Nature Lotus sheet mask🌷. Starting this love month with review about cutie packaging product😍. The claim is this mask makes your skin hydrate and give a radiance✨. For full review just hit the link on profile, cheers😉
.
.
.
#clozetteid #ggrep #wonderlandbykartika #bvloggerid #insviraltif #femaledaily #beautiesquad #beautybloggerid #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #bloggermafia #kbbvmember #kbbvbeautypost #beautynesiamember #beautybloggerindonesia #skincare #makeupenthusiast #makeupjunkie #flatlay #bloggerceria #블로거 #얼짱 #뷰티블로거 #ブロガー#美容ブロガー #kawaii #かわいい

Another review about skincare💆. The Face Shop Real Nature Lotus sheet mask🌷. Starting this... →more

Another review about skincare💆. The Face Shop Real Nature Lotus sheet mask🌷. Starting this... →more
Like Us
30 Jan 2018 10:10 am
[🎁GIVEAWAY🎁] BESOK!! Terakhir submit #BeautyGA1 yaaa.. Hadiah nya ada uang tunai, kallulator CASIO My Style, CC Cushion TheFaceShop, Cetaphil, Benton, Nivea, Emina, Holika Holika, L’Oreal, DLL. CARA NYA :
.
.

1. Follow Instagram @beautyasti1 , blog beautyasti1.com (Caranya : Klik Follow My Blog - GFC) , dan Google+ aku (Caranya klik Google+ Followers ==> Klik add to Cirlces) 
2. Regram poster giveaway ini di Instagram kamu, dengan multiple foto kedua adalah hasil capture salah satu postingan di beautyasti1.com yang kamu suka (Kamu pilih ya salah satu postingan di blog aku yang kamu suka, terus kamu capture)

3. Tulis caption kenapa kamu suka dengan postingan tersebut dan cantumkan juga nama Google+ dan nama GFC kamu dengan hashtag #BeautyGA1 
4. Tag teman kamu sebanyak banyak nya untuk ikutan #BeautyGA1 (minimal 5 orang)

5. Kriteria penilaian berdasarkan caption  terbaik (Juri tambahan : @MsrenC)
6. Deadline 31 Januari 2018 dan pengumuman pemenang 3 Februari 2018 di IG Story @beautyasti1 .
.
Good luck!
.
.
.
#clozetteid #kuis #kuisberhadiah #quiz #gaindo #giveaway #giveawayindo #regramcontest #giveawayindonesia #indogiveaway #kontes #kontesberhadiah #gratis #gratisan #hadiah #FREEONGKIR #jakarta #indonesia #giveawayjakarta #giveawaymakeup #kuisgratis #kuishunter #kuisinstagram #instagramkuis #kuisindonesia #quizhunter #infokuis #infoquiz

[🎁GIVEAWAY🎁] BESOK!! Terakhir submit #BeautyGA1 yaaa.. Hadiah nya ada uang tunai, kallulator... →more

[🎁GIVEAWAY🎁] BESOK!! Terakhir submit #BeautyGA1 yaaa.. Hadiah nya ada uang tunai, kallulator... →more
23 Jan 2018 1:45 pm
Six hour in airplane is so boring, yeyy finally I have my airplane makeup while waiting the sunrise☀️ product used:
- @bioderma_indonesia moisturizer
- @thefaceshop.official cushion shade natural
- @etudehouseofficial eyebrow pencil shade dark brown
- @tartecosmetics eyelash curler
- @maybelline push up angel mascara
- @benefitcosmetics they’re real lipstick shade revved up red
.
.
.
.
.
#clozetter #clozetteid #airplanemakeup #airplane #singaporeairlines #indovidgram #indobeautyvlogger #beautyvlogger #indobeautygram

Six hour in airplane is so boring, yeyy finally I have my airplane makeup while waiting the... →more

Six hour in airplane is so boring, yeyy finally I have my airplane makeup while waiting the... →more
29 Dec 2017 8:00 am
Don't miss this! Buy 1 get 1 The Face Shop sheet mask. Kamu dapat lihat infonya pada bagian "Premium" di aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini http://bit.ly/app-clozetteupdate. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Don't miss this! Buy 1 get 1 The Face Shop sheet mask. Kamu dapat lihat infonya pada bagian... →more

Don't miss this! Buy 1 get 1 The Face Shop sheet mask. Kamu dapat lihat infonya pada bagian... →more
17 Dec 2017 6:22 pm
I really love my new cushion : The Face Shop Miracle Finish Oil Control Water Cushion.Aku fix move on dari cushion yang aku pakai sebelumnya karena yang ini bener-bener mengerti apa yang aku mau. Ciyelaaah 😍Begitu lihat ada embel-embel "Oil Control" aku langsung order di @etudekoreacosmetic (anyway olshop ini trusted banget dan gak ada jual barang KW ya)Yap! Ini refillnyaa, jadi bentuknya simple banget soalnya aku pengen menekan budget dulu takutnya nggak cocok sama yang ini. Kan sayang kalau udah beli mihil tapi gak cocok. Soalnya yang gak refillnya tuh harganya juga lebih mihil dari yang biasa aku pakai, dan casenya juga cakep deh shaaay.Cushion ini bener-bener nahan minyak karena type kulitku tuh kayak wajan abang gorengan, smooth banget walaupun coveragenya gak high yaa. Enggak terlalu lengket kayak cushion-cushion lain dan shadenya juga pas sama skin type aku. (aku pakai shade V203 natural beige). Oiya yang gak kalah penting juga ada kandungan SPF 50+ PA+++ #clozette #clozetteid

I really love my new cushion : The Face Shop Miracle Finish Oil Control Water Cushion.Aku fix move... →more

I really love my new cushion : The Face Shop Miracle Finish Oil Control Water Cushion.Aku fix move... →more
26 Nov 2017 11:00 am
Rayakan datangnya musim gugur dengan penawaran dari The Face Shop berikut, yuk! Ada diskon hingga 50%, buy 1 get 1 dan masih banyak lainnya. Yuk cek infonya lengkapnya di premium section di aplikasi Clozette Indonesia. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini http://bit.ly/app-clozetteupdate

Rayakan datangnya musim gugur dengan penawaran dari The Face Shop berikut, yuk! Ada diskon hingga... →more

Rayakan datangnya musim gugur dengan penawaran dari The Face Shop berikut, yuk! Ada diskon hingga... →more
15 Nov 2017 1:19 pm
All reddish tone, all liquid lipstick, all non matte.

#liquidlipstick #lippies #shuuemura #yslbeautyclub #LOREALParisID #bblogger #LOREALParis #red #blogger #swatches #beautybloggerindonesia #redlips #beauty #clozetteid #thefaceshop #vov #yslbeaute #shiseido

All reddish tone, all liquid lipstick, all non matte. #liquidlipstick #lippies #shuuemura... →more

All reddish tone, all liquid lipstick, all non matte. #liquidlipstick #lippies #shuuemura... →more
12 Nov 2017 4:38 pm
A skin brighthener bundle up pack from @thefaceshopid called White Seed Real Whitening Essence & Tone -Up Cream that works well and smells so good too.http://whileyouonearth.blogspot.co.id/2017/11/the-face-shop-white-seed-real-whitening.html?m=1#whitening #whiteseed #brightening #thefaceshop #koreanskincare #beautyblogger #review #motd #lotd #beauty #ootd #love #clozetteid #beautybloggerindonesia #bblogger

A skin brighthener bundle up pack from @thefaceshopid called White Seed Real Whitening Essence &... →more

A skin brighthener bundle up pack from @thefaceshopid called White Seed Real Whitening Essence &... →more
22 Oct 2017 1:09 pm
Alhamdulillah.. hari ini adikku wisuda.. Selamat ya sayaang.. semoga ilmunya berkah, bermanfaat buat dunia & akhirat.. .
.
Eyebrow #vivaeyebrow @viva.cosmetics warna hitam
Lipstick @latulipecosmetiques #latulipemattelipstick 
Foundation nya campur-campur @makeupforeverofficial @kryolanindo @lorealmakeup 
Concealer @canmaketokyo #witchpouch #lorealcontour 
Bedaknya juga campur @astalift_indonesia
@thefaceshop #muffinalloverface
.
.
.
.
#mufe #kryolan #mua #makeupwisuda #makeupsyari #tanpacukuralis #notrimeyebrow #clozetteid #starclozetter #makeup #pinklipstick #nyx

Alhamdulillah.. hari ini adikku wisuda.. Selamat ya sayaang.. semoga ilmunya berkah, bermanfaat... →more

Alhamdulillah.. hari ini adikku wisuda.. Selamat ya sayaang.. semoga ilmunya berkah, bermanfaat... →more
01 Jan 1970 7:00 am
THE FACE SHOP YEHWADAM SERIES REVIEW

THE FACE SHOP YEHWADAM SERIES REVIEW

28 Sep 2017 5:43 pm
VOV Mineral Series —
.
Today I want to give you all short review about 2 VOV Mineral series 😍
.
VOV Mineral Perfection 🌟
This is the real cushion that I love for now ! 😍 why?
🍃 SPF 50+/PA+++
🍃 Super Coverage
🍃 Good for oily skin
🍃 Available in 2 shade (21 & 23)
🍃 Radiant Dewy result
🍃 Last until 7-8 hours
🍃 Not sticky at all
Mineral Perfection Cushion comes with easy packaging. Just push the metal and the cushion will be come up. You can set the amount that you need ♥️
.
VOV Mineral Illuminated 🌟
The Blending Coral shade makes me fall in love with this shimmer and blusher 😍 Why?
🍃 Super Pigmented
🍃 Give you the shinny effect
🍃 Last until 5 hours
🍃 Easy to apply
🍃 Available in 2 shade (Coral and Rose)
.
Once again I remind you,
VOV is the one of Korean Beauty Product under the control of The Face Shop Company.
Don’t worry !
VOV have a quality same as with US Beauty Product ♥️
.
What do you think about this product guys?
Are you curious?
Wanna try this kind of VOV product? 😄
.
The complete review will be on my blog post really soon ! STAY TUNE guys ! ♥️
.
.
@clozetteid @vovmakeupid 🌻
.
.
.
#VOVXClozetteIdReview #VOVMakeupID #VOVKmakeup #ClozetteID #ClozetteIDReview

VOV Mineral Series — . Today I want to give you all short review about 2 VOV Mineral series 😍... →more

VOV Mineral Series — . Today I want to give you all short review about 2 VOV Mineral series 😍... →more
26 Sep 2017 11:19 pm
Today —
I have a chance to try the @vovmakeupid new product 😍
.
@vovmakeupid proudly present VOV Mineral Illuminated series ♥️
🍃 VOV Mineral Cushion
🍃 VOV Mineral Eye Palette
🍃 VOV Mineral Blusher
.
[SWIPE to 3rd - 5th photos]
.
Fyi, VOV 100% Mineral ! 😍
This content is very good for all the skin type.
And ofc ! Animal free ♥️
.
VOV is Korean brand make up under the The Face Shop company.
The good news is...
Although this brand from Korea
The Quality of VOV make up is look like a US brand make up 😍
I’m already prove it today !
.
The cushion is very coverage and good for the oily skin too 👏🏻
The blusher, eyeshadow, lip colors is very very pigmented 👏🏻
The price is also SUPER AFFORDABLE 😍
.
Are you curious?
Can’t wait until the blog post review is airing?
You can DM me.
I will give you the best answer about VOV Make up ♥️
.
Thank you @vovmakeupid and @clozetteid for having me 😘
.
.
The product review will be post soon 🌻 STAY TUNE ♥️
.
.
.
#VOVXClozetteIdReview #VOVMakeupID #VOVKmakeup #ClozetteID #ClozetteIDReview

Today — I have a chance to try the @vovmakeupid new product 😍 . @vovmakeupid proudly present... →more

Today — I have a chance to try the @vovmakeupid new product 😍 . @vovmakeupid proudly present... →more
21 Sep 2017 5:21 pm
Siapa yang punya masalah komedo? review tentang The Face Shop Jeju Volcanic Lava Pore Scrub Foam ini akan membantu kalian menemukan jawabannya! yuk simak pengalamanku! Hanya ada di www.dindahakeem.com
Link ada di bio, love ❤ yuk bagikan juga pengalamanmu di coment pernah pake skincare apa aja! 💗
#clozetteid #thefaceshopreview #jejuvolcanicporecleansingfoam

Siapa yang punya masalah komedo? review tentang The Face Shop Jeju Volcanic Lava Pore Scrub Foam... →more

Siapa yang punya masalah komedo? review tentang The Face Shop Jeju Volcanic Lava Pore Scrub Foam... →more
01 Jan 1970 7:00 am
The Face Shop Jeju Volcanic Lava Pore Scrub Foam HONEST Review!

The Face Shop Jeju Volcanic Lava Pore Scrub Foam HONEST Review!

01 Jan 1970 7:00 am
THE FACE SHOP Yehwadam Revitalizing Serum Review

THE FACE SHOP Yehwadam Revitalizing Serum Review

30 Aug 2017 8:53 am
Daily Make up routine ❤️❤️ 
1️⃣Primer
Fix and Fix Primer Pore dr Etude house 
2️⃣ BB cushion
Oil Control Water Cushion The Face Shop 
3️⃣ Powder
Rimmel stay matte presses powder 
4️⃣Lipcream , eye shadow , blush on
 Rollover Reaction shade Prudence 
5️⃣Eye brow
Etude House Drawing eyebrow shade brown 
6️⃣Eyeliner
Oh My Line shade brown 
7️⃣ Mascara
Maybelline Lash sensational Waterproof Mascara

Daily Make up routine ❤️❤️ 1️⃣Primer Fix and Fix Primer Pore dr Etude house 2️⃣... →more

Daily Make up routine ❤️❤️ 1️⃣Primer Fix and Fix Primer Pore dr Etude house 2️⃣... →more
30 Aug 2017 8:00 am
Jangan sampai kelewatan promo beli 1 gratis 1 produk THEFACESHOP! Cek infonya lengkapnya di premium section di aplikasi Clozette Indonesia.

Jangan sampai kelewatan promo beli 1 gratis 1 produk THEFACESHOP! Cek infonya lengkapnya di premium... →more

Jangan sampai kelewatan promo beli 1 gratis 1 produk THEFACESHOP! Cek infonya lengkapnya di premium... →more
28 Aug 2017 8:00 am
THEFACESHOP mask sheet buy 1 get 1. Cek infonya di premium section di aplikasi Clozette Indonesia.

THEFACESHOP mask sheet buy 1 get 1. Cek infonya di premium section di aplikasi Clozette Indonesia.

THEFACESHOP mask sheet buy 1 get 1. Cek infonya di premium section di aplikasi Clozette Indonesia.
19 Jul 2017 1:40 pm
Mood booster 😘😘😘
Selalu cinta dan tergiur dengan yang packagingnya gemesin
#THEFACESHOP #princessedition

#shantyhuang #beautyblogger #beauty #blogger #eyeshadow #bloggerceria #Clozetteid #clozettedaily #instadaily #instagood

Mood booster 😘😘😘 Selalu cinta dan tergiur dengan yang packagingnya gemesin #THEFACESHOP... →more

Mood booster 😘😘😘 Selalu cinta dan tergiur dengan yang packagingnya gemesin #THEFACESHOP... →more
01 Jan 1970 7:00 am
First Impression: The Face Shop Oil Control Water Cushion

First Impression: The Face Shop Oil Control Water Cushion

06 Jul 2017 9:07 am
The key to being happy is knowing you have the power to choose what to accept and what to let go✨
.
.
On ma face:
▪ Maybelline super bb cushion fresh matte (03 natural)
▪ Maybelline fit me set + smooth powder (220 natural)
▪ Missha perfect eyebrow styler (gray)
▪ Sephora contour eye pencil 12hr (13 tiramisu)
▪ Silky Girl big eye mascara
▪ The Face Shop my lips eat cherry aqua tint (03 bloody red)
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #picoftheday #instalike #instagood #indobeautygram #indovidgram #ivgbeauty #Clozetteid

The key to being happy is knowing you have the power to choose what to accept and what to let go✨... →more

The key to being happy is knowing you have the power to choose what to accept and what to let go✨... →more
24 Jun 2017 3:32 pm
Hi! Ini bukan tutorial yaa, I'm not a beauty vlogger (yet), not a make up artist either, so mohon jgn dibully 😂 yahh anggap aja jawaban dari bberapa request dri tmn2 kmrn via dm dan komen 😝 mohon maaf videonya setandar tp yg pnting niatnya ya ga hehe

Btw this is my simple daily look, yang biasa aku gunakan sehari2. Aku suka dandanan yg ringan dan natural, no hassle no ribet hehe. produk yg aku gunakan :

1. @laneigeid Whitening BB cushion, no.23, ivory
2. @wardahbeauty two way cake, no. 03 in sandy beige
3. Silky girl Big Eye Mascara
4. Tony Moly tint, no.02
5. The Face Shop Rose cushion blusher
6. @wardahbeauty matte lip cream no.09

Note :
- Untuk blush aku pake lip tint 😂setelah itu di lapis blusher yang ada efek shimmer di bawah mata.

Premium organza hijab by @pastelovahijab ❤️ Semoga bisa menjawab pertanyaan teman2 semua ya.🙏🏼 #clozetteid

Hi! Ini bukan tutorial yaa, I'm not a beauty vlogger (yet), not a make up artist either, so mohon... →more

Hi! Ini bukan tutorial yaa, I'm not a beauty vlogger (yet), not a make up artist either, so mohon... →more
07 May 2017 4:28 pm
For weekend, usually I go with softer and lighter make up, it's to maintain my skin elasticity, so I go with The Face Shop Cushion CC Intense cover, eventhough the formula are light weight but it can cover some dark + red spot and makes my skin even #makeup #cushion #メイクアップ #スキンケア #コスメティック #clozetteid #lifestyle

For weekend, usually I go with softer and lighter make up, it's to maintain my skin elasticity, so... →more

For weekend, usually I go with softer and lighter make up, it's to maintain my skin elasticity, so... →more
26 Apr 2017 8:02 pm
Jari kelingking kok ada hitam hitam nya ya?? Oh ini diambil beberapa hari setelah pemilu gaiss.. Jadi kayak masih ada sisa sisa tinta nya gitu deh. Eehh, btw ini nail polish and glitter yang aku pakai dari THEFACESHOP. .
.
Yup! Kuku ku buntet banget ya, makanya aku gak banyak menonjolkan kuku indah ku ini. Gapapa buntet yang menting bersih gaiss.. Doh! Kalah pulak sama Papa Lim yang punya kuku cantik~ jadi #envy sama kuku nya. Cowok kok lentik ya kuku nya.. 🙄 *udah dari sana nya sayang*
.
.
#clozetteid #nail #nailpolish #thefaceshop #thefaceshopid #nails #nailedit #pink #glitter #indobeautyblogger #indonesianfemalebloggers #beauty #beautyblogger #beautybloggerid #beautyinfluencer #beautyenthusiast #makeupjunkie #beautyjunkie #like4like #follow #new #tb #tbt #latepost #love #happy  #instagood #instadaily #instabeauty

Jari kelingking kok ada hitam hitam nya ya?? Oh ini diambil beberapa hari setelah pemilu gaiss..... →more

Jari kelingking kok ada hitam hitam nya ya?? Oh ini diambil beberapa hari setelah pemilu gaiss..... →more
01 Jan 1970 7:00 am
BEAUTY REVIEW: The Face Shop Damyang Bamboo Soothing Gel (English-Indo Language)

BEAUTY REVIEW: The Face Shop Damyang Bamboo Soothing Gel (English-Indo Language)

01 Jan 1970 7:00 am
BEAUTY REVIEW: The Face Shop Rice and Ceramide Toner (English - Indonesian Language)

BEAUTY REVIEW: The Face Shop Rice and Ceramide Toner (English - Indonesian Language)

04 Apr 2017 11:47 pm
(#review) | The Face Shop Rice Ceramide Moisture Toner | { @thefaceshopid } .
> I got this toner from @altheakorea and this toner is one of those products that I've always wanted to try. When I finally bought and tried it I immediately liked it. This is a hydrating toner that would calm your skin while giving some moisture and comfort on to your face. It's texture is watery and not sticky at all so it's perfect for combo/oily skin like mine. The rice ceramide has a nourishing properties and the fast absorbent formula makes it so nice to use because I don't have to wait for longer time to put on my next skincare product. Recommended.
.
.
.
.
#blog #skincaregram #skintoner #facetoner #kbeauty #productreview #bblogger #skincareblog #beautygram #rasianskincare #beautyblogger #beautybloggerindonesia #fdbeauty #clozetteid

(#review) | The Face Shop Rice Ceramide Moisture Toner | { @thefaceshopid } . > I got this toner... →more

(#review) | The Face Shop Rice Ceramide Moisture Toner | { @thefaceshopid } . > I got this toner... →more
04 Apr 2017 6:08 pm
Lagi rajin nulis nih 😀 nggak deh.  Lagi rampungin draft-draft lama saja sih.  Besok juga sepertinya bakal up lagi review baru.  Bakal tiap hari up review diblog 😉😉 Hari ini aku memposting review dari the Face Shop Photo Blur BB Cream.  BB cream ini ngasih efek blur diwajah,  pori mengecil biar selfie kita flawless 😊😊 baca tulisan aku mengenai review produk ini yaa diblog aku. 
http://www.reistilldoll.com/2017/04/the-face-shop-photo-blur-bb-cream.html

New review is up!! Aku menulis review tentang sleeping mask dari @sulwhasoo.indonesia. Mask ini melembabkan dan menutrisi kulit selama tidur. Memberi efek soothing juga. Sulwhasoo adalah brand skincare dari korea yang berbahan dasar alami. Penasaran bagaimana Sulwhasoo ini dikulit aku?  Baca reviewnya yaa. 
http://www.reistilldoll.com/2017/04/sulwhasoo-overnight-vitalizing-mask-ex.html

#clozetteid #bloggerceria #atomkarbonblogger #bloggerceriaid #indonesianbeautyblogger #beautybloggerid #femalebloggerid
#femalebloggerbjm #clozette #skincare #bbcream #thefaceshop #thefaceshopbbcream

Lagi rajin nulis nih 😀 nggak deh. Lagi rampungin draft-draft lama saja sih. Besok juga... →more

Lagi rajin nulis nih 😀 nggak deh. Lagi rampungin draft-draft lama saja sih. Besok juga... →more
04 Apr 2017 5:34 pm
Introducing the new line from @thefaceshopid to prevent anti-aging, Yehwadam Revitalizing. Check https://www.whatwelike.co/blog/6614/review-the-face-shop-yehwadam-revitalizing (link on bio) for the review
.
.
#clozetteid #TheFaceShopID #atomcarbonblogger #beautybloggerindonesia #beautybloggerid #indonesianfemalebloggers #indonesianbeautyblogger #bloggerperempuan

Introducing the new line from @thefaceshopid to prevent anti-aging, Yehwadam Revitalizing. Check... →more

Introducing the new line from @thefaceshopid to prevent anti-aging, Yehwadam Revitalizing. Check... →more