Serenity 🌊 I find peace in bl(u)e
.
.
Wearing my top by @ajeng.wear which  can be worn as a loungewear dress  too. While I like to style it like this for a different styling option. 
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdmagazine #ootdsubmit #style #lookbook #ootdinspiration #love #steviewears #fashionblogger #stylefashion #ootd #streetinspiration #potd #clozetteid

Serenity 🌊 I find peace in bl(u)e . . Wearing my top by @ajeng.wear which can be worn as a... more

Serenity 🌊 I find peace in bl(u)e . . Wearing my top by @ajeng.wear which can be worn as a... more
“It's okay if every weekend doesn't lead to big moments and campfires and laughter that carries on for hours and hours. Some weekends might be quiet, still, with plenty of room to contemplate. And in that contemplation room, there is room to grow. “(Morgan Harper Nichols)It’s been okay for so many months now 😌#hello #clozetteID #weekend #igstyle #style #ootd #outfitoftheday #outfit #outfitinspiration #dressup #dress #sunset #beauty #instadaily #instagood #quote #love #takecare #takecareofyourself #wecandoit #walk #walkinthepark #walkinthecity #lifestyle #creative #creativespot #shops #localbusiness #localshop #Jakarta

“It's okay if every weekend doesn't lead to big moments and campfires and laughter that carries... more

“It's okay if every weekend doesn't lead to big moments and campfires and laughter that carries... more
Like Us
Ngopi yuk✨
Wearing fav blazer from @callie.cotton & fav pants from @uniqloindonesia 😍
( tap for details )
.
.
.
.
.
#whatiwore #bloggerstyle #fashion #styleblogger #fashionblogger #ootd #lookbook #ootdindo #ootdinspiration #style #outfit #outfitoftheday #clozetteid

Ngopi yuk✨ Wearing fav blazer from @callie.cotton & fav pants from @uniqloindonesia 😍 ( tap... more

Ngopi yuk✨ Wearing fav blazer from @callie.cotton & fav pants from @uniqloindonesia 😍 ( tap... more
Jangan main sama Covid , beauty influencer ini @ayuthiacv Kena AZAB Covid 19 😭😭Full Video di Youtube " desiinata " link di bio atau  https://youtu.be/JGPemhigW7M....#like4likes #clozetteid #love #fff #lfl #l4l #ootd #photography#selfie #셀스타그램 #강남 #일상 #소통#일상스타그램 #소통스타그램 #좋아요#좋반 #선팔 #얼스타그램 #셀카 #셀피#좋아요반사 #likeforlikes #likeforlike

Jangan main sama Covid , beauty influencer ini @ayuthiacv Kena AZAB Covid 19 😭😭Full Video di... more

Jangan main sama Covid , beauty influencer ini @ayuthiacv Kena AZAB Covid 19 😭😭Full Video di... more
Thankful, always..

Sebelum ditanyain, ini cute dress beli di salah 1 online shop fave ku @cottonbellshop ,tas kado dari anak online ku @prillistyy 😘😘😘. 

Matchy matchy lilacy 🥰.

#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger  #BeauteFemmeCommunity #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself #mybodymyrules

Thankful, always.. Sebelum ditanyain, ini cute dress beli di salah 1 online shop fave ku... more

Thankful, always.. Sebelum ditanyain, ini cute dress beli di salah 1 online shop fave ku... more
Decided to wear my old skirt and a bit surprise to see the length of it. I almost tripped by stepping on my long skirt while taking the stairs. ⁣⁣⁣⁣I found the old skirt, when I start to choose which old clothes okay to keep. Which one that can be given to other people or to be sold.⁣⁣⁣⁣You know, when you received gift of cute dress but you never wear it. Not because you don't like the dress. It just simply didn't fit you. And it seems, the body keep on refusing to fit with that dress. Or, you bought a short skirt impulsively but then realize the sad fact. The skirt looks good on the mannequin instead on you.⁣⁣⁣⁣Jadi kerjaan berikutnya, sortir dan foto2 dan upload mana yang mau dijual... Tapi itu nanti ah, sekarang nyantai duluuu... Selamat menyambut akhir pekan, abis foto2 OOTD jangan lupa langsung pakai masker lagi. Stay safe and healthy!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Location: @claypotpopo Melawai⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#ootd #clozetteid #uniqloindonesia #mixmatch #fashion #casual #style #casualfashion #sneakers #lajanglife

Decided to wear my old skirt and a bit surprise to see the length of it. I almost tripped by... more

Decided to wear my old skirt and a bit surprise to see the length of it. I almost tripped by... more
“As she waits for the future she leans into the present, for there are truly beautiful things to be gathered here.” - Morgan Harper Nichols 🧺 ..........#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdmagazine #ootdsubmit #style #lookbook #ootdinspiration #love #steviewears #fashionblogger #stylefashion #ootd #streetinspiration #potd #pizza #clozetteid

“As she waits for the future she leans into the present, for there are truly beautiful things to... more

“As she waits for the future she leans into the present, for there are truly beautiful things to... more
I am curled by the wind, painted by the sunin @lavoye.id bonbon top.....#lifestyleblog #lifestyleblogger #Lifestyle #ClozetteID #FOTD #facoftheday #id #bloggerstyle #BeautyBlog #lookbook #lookbookindonesia #ootd #jktspot #indo #lookbooknu #fashionblogger #outfitoftheday #fashionblog #ootdindo #outfitinspo #blogger

I am curled by the wind, painted by the sunin @lavoye.id bonbon top.....#lifestyleblog... more

I am curled by the wind, painted by the sunin @lavoye.id bonbon top.....#lifestyleblog... more
Baju batik jamu bidara.Aku cantik, kamu yang punya. #sae hahahaha.....#like4likes #clozetteid #love #fff #lfl #l4l #ootd #photography#selfie #셀스타그램 #강남 #일상 #소통#일상스타그램 #소통스타그램 #좋아요#좋반 #선팔 #얼스타그램 #셀카 #셀피#좋아요반사 #likeforlikes #likeforlike#likeforfollow

Baju batik jamu bidara.Aku cantik, kamu yang punya. #sae hahahaha.....#like4likes #clozetteid #love... more

Baju batik jamu bidara.Aku cantik, kamu yang punya. #sae hahahaha.....#like4likes #clozetteid #love... more
Missing the sand dunes and these bunch 🤍✨ To many more impromptu trip after this pandemic 😉✈️ Where would be the first place you’d travel to? ...........#explorejogja #DiIndonesiaAja #ootd #steviewears #collabwithstevie #love #style #yogyakarta #jogja #bestvacations #sweetescape #clozetteid #viaparadise #travelawesome #beautifuldestination #bestplacestogo

Missing the sand dunes and these bunch 🤍✨ To many more impromptu trip after this pandemic... more

Missing the sand dunes and these bunch 🤍✨ To many more impromptu trip after this pandemic... more
MIX & MATCH OUTER | 11 LOOKS OOTD IDEAS 2019 #04 (Indonesia) | Seviq Febinita - YouTube

MIX & MATCH OUTER | 11 LOOKS OOTD IDEAS 2019 #04 (Indonesia) | Seviq Febinita - YouTube

MIX & MATCH OUTER | 11 LOOKS OOTD IDEAS 2019 #04 (Indonesia) | Seviq Febinita - YouTube
Pakai hijab warna kuning?! Mungkin bagi sebagian dari kita terasa agak menakutkan, ya. Padahal jika dipadukan dengan outfit yang tepat, bisa kok terlihat tone down. Cek dulu yuk 7 inspirasi OOTD dengan hijab warna kuning ala @rimasuwarjono di video ini. .#ClozetteID #ClozetteIDVideo #Pantone20

Pakai hijab warna kuning?! Mungkin bagi sebagian dari kita terasa agak menakutkan, ya. Padahal jika... more

Pakai hijab warna kuning?! Mungkin bagi sebagian dari kita terasa agak menakutkan, ya. Padahal jika... more
Happy Thursday💕
Ini antara gaya belum siap/gaya hampir mau jatuh😆
Anyway, wearing this cute oversized t-shirt from @uniqloindonesia 😍✨
( tap for details )
.
.
.
.
.
#whatiwore #bloggerstyle #fashion #styleblogger #fashionblogger #ootd #lookbook #ootdindo #ootdinspiration #style #outfit #outfitoftheday #clozetteid

Happy Thursday💕 Ini antara gaya belum siap/gaya hampir mau jatuh😆 Anyway, wearing this cute... more

Happy Thursday💕 Ini antara gaya belum siap/gaya hampir mau jatuh😆 Anyway, wearing this cute... more
One of the last picture of me with semi blonde hair in 2020. An ootd taken by my dad lol. Definitely an A+ for the effort in taking my photos. Should ask him for more of this in the future.
.
.
.
.
Tap for outfit details !

One of the last picture of me with semi blonde hair in 2020. An ootd taken by my dad lol.... more

One of the last picture of me with semi blonde hair in 2020. An ootd taken by my dad lol.... more
SUNNY and BRIGHT ✨ “Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.” 
.
.
📸 @priscaangelina 
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdmagazine #ootdsubmit #style #lookbook #ootdinspiration #love #pink #fashionblogger #stylefashion #ootd #streetinspiration #potd #melissagirlsclub #zalorastyleedit #clozetteid #shotoniphone

SUNNY and BRIGHT ✨ “Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.” . .... more

SUNNY and BRIGHT ✨ “Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.” . .... more
.
Jadi merasa antagonis sendiri sekarang tanpa mu ~ hmmpp apa aku salah lol
.
#timetravel #friends #partnerincrime #bogalife #neverafraid #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #january #2021

. Jadi merasa antagonis sendiri sekarang tanpa mu ~ hmmpp apa aku salah lol . #timetravel #friends... more

. Jadi merasa antagonis sendiri sekarang tanpa mu ~ hmmpp apa aku salah lol . #timetravel #friends... more
Kira2 wanita diphoto ini lagi senyum atau lagi sedih ya? 

Hayoooo...

Dress @enigmanifesto
Shoes @skechersidn 
Bag @chanelofficial 

#ootdstyle #ootdindokece #ootdindonesia #ootd #clozetteid #stylefashion #styleinspiration #styleblogger

Kira2 wanita diphoto ini lagi senyum atau lagi sedih ya? Hayoooo... Dress @enigmanifesto Shoes... more

Kira2 wanita diphoto ini lagi senyum atau lagi sedih ya? Hayoooo... Dress @enigmanifesto Shoes... more
Trust the comfy clothes @shopataleen 
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia

Trust the comfy clothes @shopataleen . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... more

Trust the comfy clothes @shopataleen . . #Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo... more
Halo, teman-teman baru yang mampir karena #LifeAsDivorcee 🐣Please do turunkan ekspektasi. Saya jarang ngobrolin tentang relationship & life as divorcee di sini. Banyakan skincare, sungguh. Tapi itu juga nggak banyak-banyak amat wqwq. Recently, Instagram saya cuma untuk senang-senang. Kalau senang posting, kalau nggak senang ya mungkin posting.Soal personal life, kadang saya nge-rant di tuiter atau blog kalau sempat. Semoga betah. Tapi nggak betah juga boleh.---#ClozetteID #ootd

Halo, teman-teman baru yang mampir karena #LifeAsDivorcee 🐣Please do turunkan ekspektasi. Saya... more

Halo, teman-teman baru yang mampir karena #LifeAsDivorcee 🐣Please do turunkan ekspektasi. Saya... more
Expresikan ootdku dengan #samyangnoodle 😅.....#like4likes #clozetteid #love #fff #lfl #l4l #ootd #photography#selfie #셀스타그램 #강남 #일상 #소통#일상스타그램 #소통스타그램 #좋아요#좋반 #선팔 #얼스타그램 #셀카 #셀피#좋아요반사 #likeforlikes #likeforlike#likeforfollow

Expresikan ootdku dengan #samyangnoodle 😅.....#like4likes #clozetteid #love #fff #lfl #l4l #ootd... more

Recently discovered this app called Remini that helps enhance your picture's low quality to be better, thanks to @el_tannn , but it's true that it can make your face look weird 🤣🤣🤣. Still, a very handy app to have!

Btw, personally i am not at all time obsessed about the quality of my pics, esp not when it's not work related. Sometimes a pic holds a special feeling, a memory, and i don't mind it not being the best quality. 

In this day and age, it's just so easy to lose sight of reality, when everything can be edited and enhanced - we forget that we are all.. perfectly imperfect.

#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger  #BeauteFemmeCommunity #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself #mybodymyrules

Recently discovered this app called Remini that helps enhance your picture's low quality to be... more

Recently discovered this app called Remini that helps enhance your picture's low quality to be... more
“Happiness is our natural state. Happiness is the natural state of little children, to whom the kingdom belongs until they have been polluted and contaminated by the stupidity of society and culture. To acquire happiness you don't have to do anything, because happiness cannot be acquired. Does anybody know why? Because we have it already. How can you acquire what you already have? Then why don't you experience it? Because you've got to drop something. You've got to drop illusions. You don't have to add anything in order to be happy; you've got to drop something. Life is easy, life is delightful. It's only hard on your illusions, your ambitions, your greed, your cravings. Do you know where these things come from? From having identified with all kinds of labels!”Anthony de Mello#life #iglife #instalife #anthonydemello #quotes #instalove #carnellinstyle #dress #dressoftheday #picoftheday #pic #pinkdress #garden #pik2 #hello #clozetteID #world #happiness #goodday #sunshine #sun #walkinthepark #park #city #decor #design #potd #motd #lotd #ootd

“Happiness is our natural state. Happiness is the natural state of little children, to whom the... more

“Happiness is our natural state. Happiness is the natural state of little children, to whom the... more
Hidup ku, kalo engga mikirin kamu, ya mikirin caption. Mana endingnya cuma dapet caption gini doang lagi ... 
_________________________
#ootd #placetogo #whatrimawear #clozetteid #ootdindonesia

Hidup ku, kalo engga mikirin kamu, ya mikirin caption. Mana endingnya cuma dapet caption gini doang... more

Hidup ku, kalo engga mikirin kamu, ya mikirin caption. Mana endingnya cuma dapet caption gini doang... more
.Siapa yang sekarang kalau mau ketemu ditanya :"Mana hasil rapid?""Udah swab belum?".#timetravel #friends #staycation #neverafraid #showyourstyle #k_friends #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #ootd #clozetteid #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #withgalaxy #ajourneytowonderland #january #2021

.Siapa yang sekarang kalau mau ketemu ditanya :"Mana hasil rapid?""Udah swab belum?".#timetravel... more

.Siapa yang sekarang kalau mau ketemu ditanya :"Mana hasil rapid?""Udah swab belum?".#timetravel... more
Stay fit, stay healthy, don’t skip workout 😁.Wearing one of the comfiest athleisure top from @out.fit_style . #athleisurewear #ootd #ClozetteID

Stay fit, stay healthy, don’t skip workout 😁.Wearing one of the comfiest athleisure top from... more

Stay fit, stay healthy, don’t skip workout 😁.Wearing one of the comfiest athleisure top from... more
Can't go on a real vacay yet so let us fake it until we can finally make it for real 😥.For those who are asking, i clearly tagged the location and even the cafe itself, what's wrong with you people 🙄🙄🙄.#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger  #BeauteFemmeCommunity #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself #mybodymyrules

Can't go on a real vacay yet so let us fake it until we can finally make it for real 😥.For those... more

Can't go on a real vacay yet so let us fake it until we can finally make it for real 😥.For those... more
stay safe! don't forget to follow all the health protocols! http://www.stephaniesjan.com/2021/01/ootd.html

stay safe! don't forget to follow all the health protocols!... more

stay safe! don't forget to follow all the health protocols!... more
Jalan-jalan ke Kota Tua..Bukan pantun, emang lagi jalan-jalan ini ke Kota Tua 😋😂Wearing👗Knit Blue @haideeorlin x @bahjatina #haideeorlinxbahjatina , berasa feminimnya 💙💙-#ootd #clozette #clozetteid  #hijabfashion #hijabstyle #lb #style #hijabers #hijabista #hijabootd #hijabootdindo #lookoftheday #lookbook #fashion #style #lb #jktspot #jktspotphoto #indotravellers #indotraveller #indotravel #travelphotography #haideeorlin #haideeorlinootd

Jalan-jalan ke Kota Tua..Bukan pantun, emang lagi jalan-jalan ini ke Kota Tua... more

Jalan-jalan ke Kota Tua..Bukan pantun, emang lagi jalan-jalan ini ke Kota Tua... more
Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little longer so here I present you another new year #giveaway with @qyostudio to bring you both comfort and style !! we’re giving away 3 sets of loungewear for three lucky winners. 
.
.

RULES
1. MUST follow @steviiewong @qyostudio 
2. COMMENT - What’s your funniest experience/ moment so far (try and make me laugh ) ✨Tag 3 friends. Jangan lupa spam love di page aku dan @qyostudio y🤩
3. Share this picture on your stories , tag me & @Qyostudio use #StevieXQyoStudio
4.  Don’t private your account 
.
Boleh share post dan ikutan lebih dari sekali ! .
.
GOOD LUCK LOVES!
THREE (3) winners will get to win a set of Qyo Hersey Set . Giveaway open till 24 January, Winners will be announced on 25 January 2021 on this post and my story on 6 pm😉 // Indonesian 🇮🇩 residents only . Stay safe and healthy people! 
.
.
.
.
#dailygiveaway #giveawayindo #indogiveaway #giveawayid #whatiwore #steviewears #exploretocreate #ootd #streetinspiration #giveawaycontest #giveaways #style #giveawayindonesia #fashion #clozetteid #collabwithstevie #style

Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little... more

Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little... more
Jeli melihat peluang dan menciptakan kebutuhan.Satu pelajaran berharga dari kelas @akademiberbagi versi daring yang disampaikan guru @glennmars adalah kita bisa menciptakan kebutuhan, dari hal yang sebetulnya menurut dasar-dasar pelajaran IPS di SD dikategorikan sebagai kebutuhan tersier.Masker, memang naik pangkat jadi sekunder atau bahkan premier buat beberapa kalangan. Variasi motif dan aksesori yang tadinya jadi pelengkap bisa saja mendikte pasar buat memiliki. Ini yang mendasari lahirnya jenama atau usaha.Awalnya dari keluhan hijaber yang kesulitan setiap kali bongkar pasang masker earloop. Pabrikan pun merespon dengan produksi masker headloop (belakangan juga disukai non hijaber yang merasa kupingnya tersiksa karena tarikan tali masker terlalu kencang). Dari sini lahir pula konektor masker dari model sederhana sekadar garis lurus sampai figurine One Piece 😁Nggak penting? Hoo kata siapa!Printil-printil macam ini yang menggerakkan perekonomian. Terpujilah kaum matching in style (termasuk saya) telah memberi ide usaha bagi mereka yang berpikir kreatif.Konektor, kalung penggantung, wadah penyimpan yang lucu-lucu...Apa lagi ya kebutuhan baru yang lahir dari sini?#clozetteid #ootd #hotd #maskconnector #crochette #knittersoftheworld #fashionableme #fashionate #fashionist #hijabstyle #hijabinstyle #dandanSenin

Jeli melihat peluang dan menciptakan kebutuhan.Satu pelajaran berharga dari kelas @akademiberbagi... more

Jeli melihat peluang dan menciptakan kebutuhan.Satu pelajaran berharga dari kelas @akademiberbagi... more