Happy Lunar New Year 2020, fellas! wish you have a great year 🎊.#clozetteid #hongkong #hongkongdisneyland #mickeyminnie #disney #disneyland

Happy Lunar New Year 2020, fellas! wish you have a great year 🎊.#clozetteid #hongkong... more

Happy Lunar New Year 2020, fellas! wish you have a great year 🎊.#clozetteid #hongkong... more
Ready to collect Hong Pao 🧧Yuhuuuu are you ready too?! Anw Happy Chinese New Year for you who celebrate 💋...#torquisewear #clozetteid #bloggersurabaya

Ready to collect Hong Pao 🧧Yuhuuuu are you ready too?! Anw Happy Chinese New Year for you who... more

Ready to collect Hong Pao 🧧Yuhuuuu are you ready too?! Anw Happy Chinese New Year for you who... more
Like Us
恭喜发财 !May the year of the Rat bring you good luck & good fortune .Happy chinese new year 2020 🙏🏻.Deets for the rat :@colourpopcosmetics creme gel liner - exit@colourpopcosmetics creme gel liner - boots@colourpopcosmetics bff liquid liner - try me@maybelline hyper sharp liner@mizzucosmetics chrome gel liner - sparkling gold#beautybyvilly.#amazingmakeupart #chinesenewyear #cnymakeup #mickeymousemakeup #frecklesmakeup #sfxmakeup #sfxmuaindonesia #sfxindonesia #sfxmakeupindo #facepaintingindonesia #artmakeup #crazymakeups #undiscovered_muas #indobeautysquad #beautybloggerindonesia #indobeautygram #jakartabeautyblogger #100daysofmakeupchallenge #clozetteid #cchannelbeautyid #tampilcantik #ragamkecantikan #colourpopme

恭喜发财 !May the year of the Rat bring you good luck & good fortune .Happy chinese new year... more

恭喜发财 !May the year of the Rat bring you good luck & good fortune .Happy chinese new year... more
Happy Chinese New Year♥️
恭喜发财,新年快乐
身体健康,龙马精神,
百事可乐、开门大吉.

#Shantyhuang #beauty #beautyblogger #beautyvlogger #makeup #chinesenewyearmakeup #chinesenewyear2020 #Clozetteid #Clozettedaily #instagood #instadaily

Happy Chinese New Year♥️ 恭喜发财,新年快乐 身体健康,龙马精神,... more

Happy Chinese New Year♥️ 恭喜发财,新年快乐 身体健康,龙马精神,... more
.
Attention caption not related karena ini mau cerita aja, pelajaran Aku bertambah hari ini ada customer yang complain karena makanan yang dipesan itu salah dan kondisinya sudah closed bill (berarti selesai makan kan ya) customer nya ngga marah karena dia hanya mempertanyakan yang salah siapa tapi karena kondisi lagi ramai dan penyelesaian tercepat adalah menghitung kembali bill dan memberikan kelebihan nya kepada customer dengan sopan kasir meminta maaf dan menjelaskan, cust terlihat tidak senang tapi ketika leader nya menjelaskan ini prosedur nya dan dia akan mencari tahu kesalahan dimana (setelah check cctv) secara harus teliti kan ya.. lalu customer menerima dengan baik .
Singkat cerita, setelah di cari tahu penyelesaian nya, leader memanggil staff yang salah taking order dia bertanya kronologis nya dan memberi tahu dengan baik "Kalau ada kesalahan harus di perbaiki dan dipertanggung jawabkan" staff mengerti dengan anggukan "habis gajian ya pak".. sedih ngga sih denger nya mau marah sama sistem, customer atau staff nya juga pilih mana (sistem self order itu kan mempermudah customer) tapi apa daya kalau customer adalah raja bukan cuma di industri fnb saja banyak di hal lainnya, coba lebih sabar ya dan melihat dari banyak sisi :)
.
Ing ngarsa sung tulada, ing madya mangun karsa, tut wuri handayani.. menyelipkan kata-kata ini yang selalu jadi  pijakan dari jaman SD - Kuliah (semoga sampai saat ini xoxo) dan berkaca pada diri sendiri yaa sudah lebih baik dari hari kemarin?
.
Happy Lunar New Year ! (Caption 3 jam dari bandara jadi bener bener ngga related kan LOL)
.
#timetravel #youdeservetobehappy #workwithhappy #playwithhappy #playwithbeauty #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #neverafraid #changedestiny #loveyourself #speakyourself #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #january #2020

. Attention caption not related karena ini mau cerita aja, pelajaran Aku bertambah hari ini ada... more

. Attention caption not related karena ini mau cerita aja, pelajaran Aku bertambah hari ini ada... more
JANUARY 2020 @beautiesquad MONTHLY MAKEUP COLLABCOLOR OF DECADEDari 2010-2019 Pantone Color, aku memilih Pantone Color Tahun 2012, yaitu TANGERINE TANGO. Kenapa? Biar bisa jadi inspired look buat Chinese New Year juga. Hahaha. Pictorialnya dimulai dari- Foundation pake @madame.gie bb foundation - denude- @fanbocosmetics Acne Solution Loose Powder -Translucent- Bronzer, Blush On, Highlighter pake @esqacosmetics The Goddess Cheek Palette - Aphrodite- Alis pake @maybelline define and blended brow pencil- Eyeshadow pake @beautyglazed Mars Palette- Eyeliner @otwoocosmetics- Lips @indoganic_official Lip and Cheek Crayon Natural Nude@inabunaa kali ini ikutan Collab juga loh. Sepertinya pake pantone Violet. Eh, daripada salah cek postingannya ajah. Biar tau juga produk apa yang dipake 😁Ada produk fav kamu ga?#Beautiesquad #BSJanCollab #BSCollab #BSColorofTheDekadeMakeUpCollab #ColorofDecade #liamelqhatuts #JourneyAboutMakeup #liamelqhadotcom #ClozetteID #KBBVmember #IndonesianFemaleBloggers #BloggerPerempuan #batambeautyblogger #jakartabeautyblogger #wakeupandmakeup #CNY2020 #chinesenewyearmakeup

JANUARY 2020 @beautiesquad MONTHLY MAKEUP COLLABCOLOR OF DECADEDari 2010-2019 Pantone Color, aku... more

JANUARY 2020 @beautiesquad MONTHLY MAKEUP COLLABCOLOR OF DECADEDari 2010-2019 Pantone Color, aku... more
"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini emang gak sempurna tapi seenggaknya rambut kita yang katanya mahkota bagi setiap wanita itu harus sempurna.. Yah paling gak bebas dari masalah rambut lah minimal bebas dari rasa gatal dan juga ketombe. Hehehe.. And then perawatan paling mendasar yang bisa dilakuin di rumah itu adalah milih shampoo yang tepat. So, because of that I choose Natur Shampoo Tea Tree Oil sebagai langkah pertama dan utama buat bebas dari masalah rambut. Thanks NATUR for the surprise 😍😘.. Well, for further information about my sharing please feel free to click the link in my bio or copy and paste the link below https://www.funniestling.com/2020/01/review-natur-shampoo-tea-tree-oil.html?m=1Thank you so much and happy reading.. Just swipe... PS: Happy Chinese New Year...#BebasKetombe#RambutKetombe#NaturTeaTreeOil#PilihYangAlami#AlamiLebihBaik#funniestling#updateblog#neeupdate#blogpost#blogger#femaleblogger#beauty#clozette#clozetteid#indonesianfemaleblogger#bloggerperempuan#natur#naturhaircare#shampoo#teatreeoil#review#like#likeforlikes#justswipe#swipe

"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini... more

"Life isn't perfect but your hair should be." Yapss quote tersebut sangat benar sekali. Hidup ini... more
Bright, vivid, and loud 🎊 With the Chinese New Year around the corner, we ready to celebrate CNY 2020🧧恭喜發財!.....#ClozetteID #OOTD #OutfitOfTheDay#cny2020 #chinesenewyear #cny

Bright, vivid, and loud 🎊 With the Chinese New Year around the corner, we ready to celebrate CNY... more

Bright, vivid, and loud 🎊 With the Chinese New Year around the corner, we ready to celebrate CNY... more
"Being rich rare of happiness, being humble rich of happiness"...Happy Chinese New Year ...#ootd#ootdfashion#summeroutfit#lifeissosimple#travelwithstyle#stylewithme #selfie#stevydiary#thanksgod#instagram#walkwithstevy#celebratemysize#plusmodelmag#lookbookindonesia#endorsement#ootdasia#clozetteid#cny2020

"Being rich rare of happiness, being humble rich of happiness"...Happy Chinese New Year... more

"Being rich rare of happiness, being humble rich of happiness"...Happy Chinese New Year... more
All dressed up to 拜年 this Chinese New Year, wrapped in @gaudiclothing.id lunar new year collection ❤️...-📸 @priscaangelina ... ....... #styleblogger #beauty #ulzzang  #cny2020 #lifestyleblogger #fashionpeople #steviewears #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #bestoftoday #exploretocreate #collabwithstevie #clozetteid #gaudiootd #style #ootd #styleguide #fashiondaily

All dressed up to 拜年 this Chinese New Year, wrapped in @gaudiclothing.id lunar new year... more

All dressed up to 拜年 this Chinese New Year, wrapped in @gaudiclothing.id lunar new year... more
Welcoming Chinese New Year's Eve......👗 @bigsissy.id ...#ootd#ootdfashion#summeroutfit#lifeissosimple#travelwithstyle#stylewithme #selfie#stevydiary#thanksgod#instagram#walkwithstevy#celebratemysize#plusmodelmag#lookbookindonesia#endorsement#ootdasia#clozetteid#cny2020

Welcoming Chinese New Year's Eve......👗 @bigsissy.id... more

Welcoming Chinese New Year's Eve......👗 @bigsissy.id... more
Ready for CNY New year, telat banget emang baru upload. Happy karena kali ini @bandungbeautyblogger colab sama @balibeautyblogger 😍....Di slide selanjutnya kamu juga bisa liat hasil makeupnya temen Bali Beauty Blogger loh @widiakusumadewi ☺️...#BdgBB #BBB #clozetteid #chinesenewyear #makeup #redvelvet #red

Ready for CNY New year, telat banget emang baru upload. Happy karena kali ini @bandungbeautyblogger... more

Ready for CNY New year, telat banget emang baru upload. Happy karena kali ini @bandungbeautyblogger... more
Gong xi Gong xi..
Bentar lagi Chinese New Year, siapa nih yang excited?
Masih pada dapet angpao ga? 😆 #ngarep

Siapa tau ada yang nyari inspirasi makeup look buat CNY, here's the list of my makeup look:
@byscosmetics_id Peach Eyeshadow Palette
@byscosmetics_id Cream Blush Palette
@thebalmid Hilite and Contour Palette
@dlouver_eyelashes Eyelashes
@kissme.heroinemake Eyeliner
@maybelline Fashion Brow Duo Shaper
@esteelauderid Pure Color Envy Lipstick

Nail gel by @lace.beautybar

In collaboration with @makeupbyedelyne @bandungbeautyblogger

#chinesenewyear #cnymakeup #makeuplook #redmakeup #beauty #baliblogger #BaliBeautyBlogger #makeupcollab #Clozetteid

Gong xi Gong xi.. Bentar lagi Chinese New Year, siapa nih yang excited? Masih pada dapet angpao ga?... more

Gong xi Gong xi.. Bentar lagi Chinese New Year, siapa nih yang excited? Masih pada dapet angpao ga?... more
H-2 dari Chinese New Year nih!! Udah nyiapin apa aja nih? Siap nerima angpao atau justru siap ngasih angpao? Apapun role-nya, yang paling penting tetap momen kumpul bareng keluarga ya~

Untuk menyambut CNY, @bandungbeautyblogger collab bareng @balibeautyblogger membuat CNY look nih. So here's the makeup look that I created~ Di slide sebelah ada @ertajayanti nih~

#makeup #cnymakeuplook #beautyblogger #simplemakeup #makeuptutorial #cnybdgbaliblogger #clozetteID

H-2 dari Chinese New Year nih!! Udah nyiapin apa aja nih? Siap nerima angpao atau justru siap... more

H-2 dari Chinese New Year nih!! Udah nyiapin apa aja nih? Siap nerima angpao atau justru siap... more
Chinese New Year is just around the corner! Tepat 2 hari lagi, Tahun Baru Imlek akan datang.Sudah ada rencana kumpul bersama keluarga? Kalau ya, yuk intip beberapa rekomendasi restoran di Jakarta yang bisa jadi pilihan terbaikmu untuk merayakan Imlek♥️ #ClozetteID #ClozetteIDVideo

Chinese New Year is just around the corner! Tepat 2 hari lagi, Tahun Baru Imlek akan datang.Sudah... more

Chinese New Year is just around the corner! Tepat 2 hari lagi, Tahun Baru Imlek akan datang.Sudah... more
SWIPE FOR TGE RAW PICAdding the sky color and erasing the traffic light. How do u think?Anw count down to D-2 to CNy 2020 ❤..#sisytravelingdiary #photoedit #tutorialedit #cny #cny2020 #chinesenewyear #mouseyear #futuretogether..........#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #newyear #gardensbythebay #iphoneonly #paris #ootdspot #jktspot #like4like  #postthepeople #futuretogether  #clozetteid  #canoe #diving #fblogger  #travelsingapore #thewanderingtourist #travel #marinabaysands #singapore #VisitSingapore

SWIPE FOR TGE RAW PICAdding the sky color and erasing the traffic light. How do u think?Anw count... more

SWIPE FOR TGE RAW PICAdding the sky color and erasing the traffic light. How do u think?Anw count... more
新年来了untuk tema makeup chinese new year aku kali ini temanya bernuansa Pink (soalnya aku bosen merah mulu, pink juga kan ada kata merahnya ya.. iyain aza ya?) Seperti biasa makeup aku selalu terinspirasi dengan korean makeup yang simpel dan produk yang aku gunakan untuk makeup ini adalah:Face:🌸Lab No Sun cushion🌸La Tulipe Glow Cushion🌸Peripera Ink Concealer🌸Purbasari 3in1 Face Contour Kit🌸Fanbo Blooming Cheek🌸Focallure HighlighterEyes🌸Focallure 3in1 Auto Eyebrow Pencil🌸Focallure Sunset Eyeshadow Palette🌸Focallure Superfine Liquid EyelinerLip🌸Emina Creamy tint Wild Berry#Shantyhuang #beautyblogger #beauty #makeup #makeuptutorial #makeupimlek #chinesenewyear2020 #chinesenewyearmakeup #beautyvlogger #Clozetteid #Clozettedaily #instagood #instadaily

新年来了untuk tema makeup chinese new year aku kali ini temanya bernuansa Pink (soalnya aku... more

新年来了untuk tema makeup chinese new year aku kali ini temanya bernuansa Pink (soalnya aku... more
CNY vibes everywhere, new year new outfit as always 🤪
@pomelofashion #pomelo

CNY vibes everywhere, new year new outfit as always 🤪 @pomelofashion #pomelo

CNY vibes everywhere, new year new outfit as always 🤪 @pomelofashion #pomelo
..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok genks.. ( tapi apa daya aku malu sama umur).Blezzer @zaloraShoes @zalora.#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #ootd #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #newyear #makeup #glowing #zalora

..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok... more

..The purpose of our lives is to be happy and colorfull...Biar makin happy jangan lupa main tiktok... more
👋🏻 Hey! What’s up? Counting days to the upcoming Lunar New Year 🧧 here’s another pick for the festive occasions filled with yummy food ! Wearing this beautiful red embroidered blazer🧵 look at that details on the back ❣️ it will hide your food belly perfectly 😉. Their #cny collection is also available online 😍
.
-
Tap for #steviewears #deets 
Blazer @gaudiclothing.id .
Pants @gaudiclothing.id .
Heels @publicdesire . .
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#styleblogger #beauty #ulzzang  #lifestyleblogger #fashionpeople #fblogger #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #bestoftoday #exploretocreate #collabwithstevie #clozetteid #gaudiootd #style #ootd #styleguide #fashionblog #fashiondaily

👋🏻 Hey! What’s up? Counting days to the upcoming Lunar New Year 🧧 here’s another pick... more

👋🏻 Hey! What’s up? Counting days to the upcoming Lunar New Year 🧧 here’s another pick... more
Want to celebrate Lunar New Year in white? Steal Clozette Ambassador @janejaneveroo's look! Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Want to celebrate Lunar New Year in white? Steal Clozette Ambassador @janejaneveroo's look! Simak... more

Want to celebrate Lunar New Year in white? Steal Clozette Ambassador @janejaneveroo's look! Simak... more
..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi sold out .....lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #ootd #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #newyear #makeup #glowing #wedding #hm

..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi... more

..Happy Sunday ..Udah mulai banyak undangan resepsi nih ...Tag temen kamu siapa nih bentar lagi... more
Dressed up for the occasion in @gaudiclothing.id’s Lunar Collection 🏮Loving the touch of oriental embroideries a bit too much! Kindly visit their page for more of their Chinese New Year collection.
—
#GaudiOOTD
📸 @shindyursula
.
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #chinesenewyear #oriental #mandarin #parisian #feminine #spring #elegant #parisienne #parisianstyle #travelblogger #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

Dressed up for the occasion in @gaudiclothing.id’s Lunar Collection 🏮Loving the touch of... more

Dressed up for the occasion in @gaudiclothing.id’s Lunar Collection 🏮Loving the touch of... more
Seru-seruan yuk di @ayokepo edisi Chinese New Year di Galaxy Mall dari tanggal 17 sampai 19 Januari 2020! 🧧...Nah ini salah satu booth yang paling keren disini : @royalebysoklin ! Pelembut pakaian konsetrat dengan parfum elegan yang wanginya tahan lama sepanjang hari ini berasal dr teknologi Royale Active Touch dan aku memang udah cobain sendiri sih kalo wangi nya itu bikin kepercayaan diri meningkat banget! ....Yuk ikut follow @royalebysoklin juga buat ningkatin kepercayaan diri kamu! ...#RoyaleBySoKlin #ScentForSuccess #ClozetteID

Seru-seruan yuk di @ayokepo edisi Chinese New Year di Galaxy Mall dari tanggal 17 sampai 19 Januari... more

Seru-seruan yuk di @ayokepo edisi Chinese New Year di Galaxy Mall dari tanggal 17 sampai 19 Januari... more
Chinese New Year makeup 2020 | Glass skin makeup effect - YouTube

Chinese New Year makeup 2020 | Glass skin makeup effect - YouTube

Chinese New Year makeup 2020 | Glass skin makeup effect - YouTube
Lunar New Year 🍊 is always a great time to remember our roots ! Excited to welcome the new year of the Rat which represents wit and vitality ❤️ Share the perfect moment with your soft, healthy and dewy skin with @laneigeid #CNY2020 limited edition collection. This year @laneigeid launches new Lunar New year limited collections gifts sets as well as special Chinese New Year products🧧 whose packagings are dominated with red and cute festive season design which are available at all Laneige Indonesia Stores! #LaneigeIndonesia #LaneigeCNY #LuminousBeauty...-📸 @priscaangelina ...... .....#smile #inspiration #whatiwore #portrait #womensfashion #collabwithstevie #flatlay #feminine #spring #elegant #laneige #personalstyle #styleinspo #beauty #styleblogger #kbeauty #tampilcantik #style #outfit #clozetteid

Lunar New Year 🍊 is always a great time to remember our roots ! Excited to welcome the new year... more

Lunar New Year 🍊 is always a great time to remember our roots ! Excited to welcome the new year... more
7 Healthy New Year’s Resolutions That Aren’t “To Lose Weight”

7 Healthy New Year’s Resolutions That Aren’t “To Lose Weight”


from
        519K
A wide smile on my face cause we’re going to celebrate another new year soon 🧧🥳 Wrapped up in @pomelofashion as always cause their #PomeloCNY2020 Collection is the best! Check out their apps and website and get your hands on their newest collection 💐 —#PriStyleDiaries📸 @steviiewong.....#chinesenewyear #CNY #lunarnewyear #whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #parisian #feminine #spring #elegant #parisienne #parisianstyle #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

A wide smile on my face cause we’re going to celebrate another new year soon 🧧🥳 Wrapped up... more

A wide smile on my face cause we’re going to celebrate another new year soon 🧧🥳 Wrapped up... more
Chinese New Year feels in this outer and skirt from @pomelofashion 💕 So ready to claim that hongbaos! Love their new collection full of traditional elements like frog knot buttons, reds, mandarin collars, floral prints & more 😍 Shop their special CNY 2020 collection now for the festive season and stand a chance to get shopping vouchers 🧧 —#PriStyleDiaries#PomeloCNY2020📸 @steviiewong.....#whatiwore #portrait #womensfashion #fashionistas #chinesenewyear #parisian #feminine #spring #elegant #parisienne #parisianstyle #travelblogger #lotd #bloggerstyle #fashion #styleinspo #instastyle #blogger #styleblogger #stylist #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #clozetteid

Chinese New Year feels in this outer and skirt from @pomelofashion 💕 So ready to claim that... more

Chinese New Year feels in this outer and skirt from @pomelofashion 💕 So ready to claim that... more
Chinese New Year is around the corner! Wearing cute red dress from @grace.bigsize This simple yet elegant dress is perfect for you who currently looking for CNY outfit. . @grace.bigsize juga lagi ngadain giveaway loh! Buruan ikutan. Cek di aku IG @grace.bigsize yah 💕#Clozetteid #clozetteootd  #ootdbigsizeindo #fashion #cute #ootdplussize #ootdcurvy #ootdplussizeindo #curvy #clozetteid #fashionaddict #fashionstyle  #cny #cny2020 #curvygirl #plussize #endorsementindo#endorsement #bodypositive #celebratemysize #ootdindonesia #ootdindo #curvywomanindo #influencersurabaya #beautyhasnosize #missbbwindonesia #ootdredhacs #redhacsmixnmatch

Chinese New Year is around the corner! Wearing cute red dress from @grace.bigsize This simple yet... more

Chinese New Year is around the corner! Wearing cute red dress from @grace.bigsize This simple yet... more