Tak terasa Tahun Baru Imlek sudah semakin dekat. Rayakan kemeriahan Chinese New Year dengan style ala Tommy Hilfiger, dan jangan lewatkan spesial diskonnya. Belanja sekarang! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Tak terasa Tahun Baru Imlek sudah semakin dekat. Rayakan kemeriahan Chinese New Year dengan style... more

Tak terasa Tahun Baru Imlek sudah semakin dekat. Rayakan kemeriahan Chinese New Year dengan style... more
May your February is filled with love (and prosperity, since Chinese New Year's only 2 days apart from Valentine's day!) ♥️♥️♥️!#thematicmakeup #red #lovehearts #redhearts #valentinesmakeup#BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN #socobeautynetwork

May your February is filled with love (and prosperity, since Chinese New Year's only 2 days apart... more

May your February is filled with love (and prosperity, since Chinese New Year's only 2 days apart... more
Like Us
In less than a week we’re welcoming a new year ❤️🎊🧧 are you ready for it? 
.
.
.
-
📸 @priscaangelina 
.
.
.
.
.
.
#style #fashion #whatiwore #cny2021 #clozetteid #joy #steviewears #red #lunarnewyear #explore #pomelogirls #collabwithstevie #exploretocreate #ootd #love #zalorastyleedit

In less than a week we’re welcoming a new year ❤️🎊🧧 are you ready for it? . . . - 📸... more

In less than a week we’re welcoming a new year ❤️🎊🧧 are you ready for it? . . . - 📸... more
Eight days to go, to step into the New Ox Year! Still looking for lunar new year outfit go check out @kleita.official , I would say this outfit will definitely make you feel so festive and glam🥰
.
.
.

-
📸 @priscaangelina 
.
.
.
.
.
.
#style #fashion #whatiwore #cny2021 #clozetteid #joy #steviewears #red #lunarnewyear #explore #localbrand #collabwithstevie #exploretocreate #ootd #love

Eight days to go, to step into the New Ox Year! Still looking for lunar new year outfit go check... more

Eight days to go, to step into the New Ox Year! Still looking for lunar new year outfit go check... more
Sebentar lagi Chinese Lunar New Year, nih Clozetters! Siap untuk berkumpul secara virtual dengan keluarga besar, harus tetap tampil stylish, dong! Ada inspirasi gaya outfit  yang stylish ala Clozette Ambassador, simak videonya, yuk!

📷 @steviiewong @priscaangelina @vicisienna @amandatorquise @kathlakz

#ClozetteID #ClozetteIDVideo #LunarNewYear2021 #OotdInspiration

Sebentar lagi Chinese Lunar New Year, nih Clozetters! Siap untuk berkumpul secara virtual dengan... more

Sebentar lagi Chinese Lunar New Year, nih Clozetters! Siap untuk berkumpul secara virtual dengan... more
Lunar New Year sale at Wacoal! Don't miss this majorly limited-time promo, and add your high-quality comfortwear now. Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Lunar New Year sale at Wacoal! Don't miss this majorly limited-time promo, and add your... more

Lunar New Year sale at Wacoal! Don't miss this majorly limited-time promo, and add your... more
Di tahun baru, produk-produk best seller ini juga tampil nggak kalah menawan dalam balutan limited edition design! Mana yang jadi wishlist kamu?​.​@maccosmeticsid @bobbibrownid @skii @narsissist @shiseido#ClozetteID #ClozetteIDCoolJapan #ClozetteXCoolJapan #LunarNewYear2021

Di tahun baru, produk-produk best seller ini juga tampil nggak kalah menawan dalam balutan limited... more

Di tahun baru, produk-produk best seller ini juga tampil nggak kalah menawan dalam balutan limited... more
Spend your angpao at Aldo now, and don't miss the Lunar New Year promo for a super shopping spree. SHOP NOW! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Spend your angpao at Aldo now, and don't miss the Lunar New Year promo for a super shopping spree.... more

Spend your angpao at Aldo now, and don't miss the Lunar New Year promo for a super shopping spree.... more
Ring Ring 🔔 it’s February! Are you ready with your lunar new year outfit? Check out @cottonink for lots of versatile basic pieces for the upcoming #cny2021 
.
.
.

#youxcottonink #LNYinCottonink 
.
.
.
📸 @priscaangelina

Ring Ring 🔔 it’s February! Are you ready with your lunar new year outfit? Check out @cottonink... more

Ring Ring 🔔 it’s February! Are you ready with your lunar new year outfit? Check out @cottonink... more
Yang bilang gendut fix kita kemusuhan yah 😂🤣Tapi emang iyah lemak bandel ga kunjung reda nah karena itu aku punya resolusi 2021 nih simple aja sih pengen sehat dan lemak bandel ilang..Sama satu lagi revolusiku nih udah aku tulis diblog https://www.bundanameera.com/2021/01/resolusi-2021-tetap-sehat-dan-produktif.html kuy langsung mampir ya temansBtw aku mau ajakin juga temans buat ikutan activity #NewYearNewMe dengan menggunakan IGS filter @medtourismmy.id Yuk buruan ikut yah temans karena aku udah ikutan 😻#MalaysiaHealthcare#NewYearNewMe

Yang bilang gendut fix kita kemusuhan yah 😂🤣Tapi emang iyah lemak bandel ga kunjung reda nah... more

Yang bilang gendut fix kita kemusuhan yah 😂🤣Tapi emang iyah lemak bandel ga kunjung reda nah... more
Chinese New Year is near 🎋-Sudah pada dapet hampers blm buat saudara dan temen? Nah @sultanslounge ada special hampers loh gais. Start from 185k dong ! Itu sudah include 2 box cookies di dalemnya.-Btw, variant hampersnya banyak !Kalian lgsg kepoin aja IG mereka.@sultanslounge and place your order now ☘️...#clozetteid #cny#hamperscny #hampersurabaya #hampersjakarta #cookiesbox #chinesenewyear #tephcollaboration #influencersurabaya #influencerjakarta #influencerindonesia

Chinese New Year is near 🎋-Sudah pada dapet hampers blm buat saudara dan temen? Nah... more

Chinese New Year is near 🎋-Sudah pada dapet hampers blm buat saudara dan temen? Nah... more
Getting ready for Lunar New Year 🧧 smell some festive blossoming at @thechinesenational @swissoteljkt ❤️🥢 
.
.
-
📸 @priscaangelina 
.
.
.
.
.
.
#style #fashion #whatiwore #cny2021 #clozetteid #joy #steviewears #red #lunarnewyear #explore #collabwithstevie #exploretocreate #shotoniphone  #stevieculinaryjournal

Getting ready for Lunar New Year 🧧 smell some festive blossoming at @thechinesenational... more

Getting ready for Lunar New Year 🧧 smell some festive blossoming at @thechinesenational... more
My New Year's Resolution? Stop Saying "Be Careful" So Much to My Kids

My New Year's Resolution? Stop Saying "Be Careful" So Much to My Kids


from
        594K
Getting Ready to Welcome the Year of the OX 🐮 this dress illustration by @cottonink screams a festive Lunar New Year 🧧 still have no idea what to wear, check them out :) 
 #youxcottonink #LNYinCottonink

Getting Ready to Welcome the Year of the OX 🐮 this dress illustration by @cottonink screams a... more

Getting Ready to Welcome the Year of the OX 🐮 this dress illustration by @cottonink screams a... more
Everyday is a fashion show, and you MUST act like a supermodel to conquer the day. Be an effortless model everyday with H&M, and don't miss the stylish Chinese New Year promo. SHOP NOW! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Everyday is a fashion show, and you MUST act like a supermodel to conquer the day. Be an effortless... more

Everyday is a fashion show, and you MUST act like a supermodel to conquer the day. Be an effortless... more
Dim Sum anyone 🙋🏻‍♀️🥢 
.
.
.
.
@pomelofashion Lunar New Year collection 2021 has a lit of versatile pieces that would be perfect to be worn all year round not only on CNY ! Find Pomelo on @zaloraid get additional discount with ZLRSTEVIE 🍊🍊🍊 enjoy! #pomelogirls #zalorastyleedit 
.
.
.
#style #fashion #whatiwore #cny2021 #clozetteid #joy #steviewears #red #lunarnewyear #explore #collabwithstevie #exploretocreate #dimsum #stevieculinaryjournal

Dim Sum anyone 🙋🏻‍♀️🥢 . . . . @pomelofashion Lunar New Year collection 2021 has a... more

Dim Sum anyone 🙋🏻‍♀️🥢 . . . . @pomelofashion Lunar New Year collection 2021 has a... more
Bring in the blooming season for this Lunar New Year with this blossoming floral maroon dress ♥️ by @chocochipsboutique !🎉
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdsubmit #style #ootd #chinatown #ootdinspiration #fashionblogger #stylefashion #zalorastyleedit #streetinspiration #potd #steviewears #clozetteid #red #cny2021 #collabwithstevie

Bring in the blooming season for this Lunar New Year with this blossoming floral maroon dress... more

Bring in the blooming season for this Lunar New Year with this blossoming floral maroon dress... more
Bring the Lunar New Year 🧧 vibes on my nails. You know I’m very particular when it comes to #nailart but @lashon.studio nailed it every time! ..#style #steviewears #cny2021 #love #clozetteid #collabwithstevie #flatlay

Bring the Lunar New Year 🧧 vibes on my nails. You know I’m very particular when it comes to... more

Bring the Lunar New Year 🧧 vibes on my nails. You know I’m very particular when it comes to... more
❤️🧧🥂 Let’s get ready for the year of Metal Ox !! Feeling so extra in this romper by @pomelofashion , it gives me the vintage 70 - 80’s retro vibe :) I personally feel this piece can be worn all year round not only for Lunar new year. 
#pomelogirls 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdsubmit #style #ootd #chinatown #ootdinspiration #fashionblogger #stylefashion #zalorastyleedit #streetinspiration #potd #steviewears #clozetteid #red #cny2021 #collabwithstevie

❤️🧧🥂 Let’s get ready for the year of Metal Ox !! Feeling so extra in this romper by... more

❤️🧧🥂 Let’s get ready for the year of Metal Ox !! Feeling so extra in this romper by... more
The Lunar New Year promo by Hush Puppies is more interesting than any puppy love you've ever seen! Shop your latest fashion gears now, and enjoy the promo that will give you more fire outfits! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

The Lunar New Year promo by Hush Puppies is more interesting than any puppy love you've ever seen!... more

The Lunar New Year promo by Hush Puppies is more interesting than any puppy love you've ever seen!... more
It’s almost the time of the year for Lunar New Year 🥰🧧 playing it with a modern twist by styling this dress by @pomelofashion with a white boots ❤️ Pomelo CNY collection is dropping today online and offline at their store here at @centralparkmall 🇮🇩 #pomelogirls 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #ootdfashion #explore #wiwt #ootdsubmit #style #lookbook #shotoniphone #ootdinspiration #fashionblogger #stylefashion #zalorastyleedit #streetinspiration #potd #steviewears #clozetteid #red #cny2021 #collabwithstevie

It’s almost the time of the year for Lunar New Year 🥰🧧 playing it with a modern twist by... more

It’s almost the time of the year for Lunar New Year 🥰🧧 playing it with a modern twist by... more
Be the main character with Obermain! Don't miss the Lunar New Year promo, and buy the deluxe bags and fashion must-haves with no worries in spending more. SHOP NOW! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Be the main character with Obermain! Don't miss the Lunar New Year promo, and buy the deluxe bags... more

Be the main character with Obermain! Don't miss the Lunar New Year promo, and buy the deluxe bags... more
Kate Spade New York kembali membuat kejutan untuk perayaan Chinese New Year tahun ini. Kali ini Kate Spade berkolaborasi dengan Disney menyuguhkan berbagai fashion item bergaya retro dengan desain yang menggemaskan.

Terinspirasi dari karakter Clarabelle, Daisy Duck, dan Minnie Mouse, koleksi ini sudah bisa kamu dapatkan sejak tanggal 12 Januari lalu. Siapa yang tertarik🙋🏻‍♀️

Yuk, cari tahu lebih lanjut melalui artikel berikut bit.ly/ClzKateSpadeXDisney (LINK ON BIO)

📷 @katespadeny 
#ClozetteID #KateSpade #Disney

Kate Spade New York kembali membuat kejutan untuk perayaan Chinese New Year tahun ini. Kali ini... more

Kate Spade New York kembali membuat kejutan untuk perayaan Chinese New Year tahun ini. Kali ini... more
Don't miss every second in the world with luxury watches from Watch World, and enjoy the New Year Sale. Keep an eye on the time, and never miss one single moment with Watch World! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

Don't miss every second in the world with luxury watches from Watch World, and enjoy the New Year... more

Don't miss every second in the world with luxury watches from Watch World, and enjoy the New Year... more
In celebrating the New Year of 2021, SOGO is holding a BIG End of Season sale! Let's start this year right, and let's begin with shopping spree at SOGO! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.

In celebrating the New Year of 2021, SOGO is holding a BIG End of Season sale! Let's start this... more

In celebrating the New Year of 2021, SOGO is holding a BIG End of Season sale! Let's start this... more
Lunar New Year Beauty 🧧♥️ | TingTing Lai - YouTube

Lunar New Year Beauty 🧧♥️ | TingTing Lai - YouTube

Lunar New Year Beauty 🧧♥️ | TingTing Lai - YouTube
ALL STAR PARTY IS COMING ✨Akhir tahun ini aku mau ngeracunin kalian produk” dari @makeoverid yg jadi favorite aku banget & aku pengen kalian juga cobain produk” ini supaya kalian tau kenapa mreka jadi produk Favorite aku diantara produk” Makeover lainnya ! Soo ini dia produk”nya :✨ Powerstay Demi Matte Cushion (N30)Ini cushion jadi andalan aku klo mau makeup cepet tapi mau hasil yg full coverage & juga flawless, btw dia ini slalu ada di pouch makeup aku loh 🥰✨Brow Style Eye Definer (Americano) Warnanya cocok bgt diaku, texturenya pass ngga terlalu creamy & ngga keras, yg pasti udh ada spoolienya ! ✨ Powerstay Transferproof Matte Lip Cream (B03 Hype)Sesuai namanya lipstick ini awet bgt dipake seharian even udh dipake makan & minum dia masih stay on place ngga geser samsek, tapi tenang dia juga gampang dibersihin kok cukup pakai remover yg ada oilnya 🤗 ✨ Hyperblack Superstay Liner Wrnanya super item jadi cukup pake skali aja ini udh nyata bgt warnanya, smudgeproof & karna bentuknya spidol jadi gampang banget buat diaplikasiin. Semua produk” diatas bisa kalian beli di Official store @makeoverid di @shopee_id untuk kado new year nanti 💕So itu dia beberapa produk Favorite aku di 2020, mau tau jg dong produk @makeoverid apa aja yg jadi Favorite kamu? Komen dibawah ya 🤗#AllStarParty #MakeoverId#ClozetteID

ALL STAR PARTY IS COMING ✨Akhir tahun ini aku mau ngeracunin kalian produk” dari @makeoverid yg... more

ALL STAR PARTY IS COMING ✨Akhir tahun ini aku mau ngeracunin kalian produk” dari @makeoverid yg... more
New year, new spot ✨________________________#bedroomdecor #clozetteid #rimarainbowroom

New year, new spot ✨________________________#bedroomdecor #clozetteid #rimarainbowroom

New year, new spot ✨________________________#bedroomdecor #clozetteid #rimarainbowroom
Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little longer so here I present you another new year #giveaway with @qyostudio to bring you both comfort and style !! we’re giving away 3 sets of loungewear for three lucky winners. 
.
.

RULES
1. MUST follow @steviiewong @qyostudio 
2. COMMENT - What’s your funniest experience/ moment so far (try and make me laugh ) ✨Tag 3 friends. Jangan lupa spam love di page aku dan @qyostudio y🤩
3. Share this picture on your stories , tag me & @Qyostudio use #StevieXQyoStudio
4.  Don’t private your account 
.
Boleh share post dan ikutan lebih dari sekali ! .
.
GOOD LUCK LOVES!
THREE (3) winners will get to win a set of Qyo Hersey Set . Giveaway open till 24 January, Winners will be announced on 25 January 2021 on this post and my story on 6 pm😉 // Indonesian 🇮🇩 residents only . Stay safe and healthy people! 
.
.
.
.
#dailygiveaway #giveawayindo #indogiveaway #giveawayid #whatiwore #steviewears #exploretocreate #ootd #streetinspiration #giveawaycontest #giveaways #style #giveawayindonesia #fashion #clozetteid #collabwithstevie #style

Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little... more

Stepping into third week in January 2021 🎉 Apparently we’re encouraged to stay home a little... more
We've found 50 stylish hidden gems on Amazon Fashion to update your wardrobe ahead of the new year (and loads of them are in the sale)

We've found 50 stylish hidden gems on Amazon Fashion to update your wardrobe ahead of the new year... Read more →


from
        594K