Sunny! 😎 ..............#latepost#momootd #momstyle #ootd #ootdindo #momootd #momwithstyle #mamaswithstyle #momblogger #momlife #mommylife #mommyblogger #ibuibu #ibumuda #mahmud #ibuibublogger #blogger #lifestyleblogger #fashionblogger #blogger #vlogger #outfitoftheday #clozetteid #fashion #stylelikeamother #indonestyle

Sunny! 😎 ..............#latepost#momootd #momstyle #ootd #ootdindo #momootd #momwithstyle... more

Good Morning and Hello June!You know you half the year.Be 'awe-mazingly' filled with blessings yaaa!πŸ’™...πŸ‘—: @label8store #monday #ootd #june #whatiwore #potrait #fashion #fashionblogger #clozette #clozetteid #ootdfashion #ootds #styleoftheday #sossenseofstyle #beautyblogger

Good Morning and Hello June!You know you half the year.Be 'awe-mazingly' filled with blessings... more

Good Morning and Hello June!You know you half the year.Be 'awe-mazingly' filled with blessings... more
Like Us
.
.
Hai bebs selama di #rumahaja meeting sekolah ataupun video call dirumah tetep fresh dengan hanya 5 produk ...
.
.
Aku pakai one brand @makeoverid yang approve buat sawo matang skin : .
- Cushion demi Matte Shade W42
- Multifix Matte blusher - powerstay Brow definer mascara long black
- Transferproof Matte Lip Cream B07 Amplify
- shimering powder bronzed .
. . .

#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #beautybloggerindonesia #jakartabeautyblogger #indobeautysquad #beautyblogger #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #beautybloggerindonesia #WAH #Stayhome #beautybloggers #makeup

. . Hai bebs selama di #rumahaja meeting sekolah ataupun video call dirumah tetep fresh dengan... more

. . Hai bebs selama di #rumahaja meeting sekolah ataupun video call dirumah tetep fresh dengan... more
These are the 11 summer fashion trends we'll all be obsessed with as *soon* as we start wearing proper clothes again

These are the 11 summer fashion trends we'll all be obsessed with as *soon* as we start wearing... Read more β†’


from
        509K
1 Outfit 2 Different Styles.
.
Outer : @esye_official .
.
.
#ootd #fashion #fashionhack #stylingtips #stylingideas #ClozetteID

1 Outfit 2 Different Styles. . Outer : @esye_official . . . #ootd #fashion #fashionhack... more

1 Outfit 2 Different Styles. . Outer : @esye_official . . . #ootd #fashion #fashionhack... more
Bayangin aja, kalo cewe lo vokalis dan tiba2 minta putus via telpon. Kira2 bakalan gini. Lo bakalan jawab gimana hayoo?πŸ˜†
.
Can you imagine, if your girlfriend is a singer, and she call you just to say that she wants to break up. What's your answer? πŸ˜†
.
.
.
.
.
#singer #becauseimagirl
#girlfriend #pov #drama 
#JapaneseBeauty #oshare 
#makeup #kawaii #kawaiigirl
#beauty #style #girls #fashion 
#harajukugirl #harajuku #japan 
#ヒデル #パむク #γƒ˜γ‚’γ‚’γƒ¬γƒ³γ‚·γ‚™
#γ‚ͺシャレ #パむク #フゑッション 
#ガール #かわいい #cute #beautiful 
#IndonesianBlogger #BeautyBlogger
#可愛い #かわいい #ClozetteID

Bayangin aja, kalo cewe lo vokalis dan tiba2 minta putus via telpon. Kira2 bakalan gini. Lo bakalan... more

Bayangin aja, kalo cewe lo vokalis dan tiba2 minta putus via telpon. Kira2 bakalan gini. Lo bakalan... more
Happy Sunday✨
Wearing cute outer from @thefthingworld and bag from @pomelofashion 😍✨
( tap for details )
.
.
.
.
.
#whatiwore #bloggerstyle #fashion #styleblogger #fashionblogger #ootd #lookbook #ootdindo #ootdinspiration #style #outfit #outfitoftheday #clozetteid

Happy Sunday✨ Wearing cute outer from @thefthingworld and bag from @pomelofashion 😍✨ ( tap... more

Happy Sunday✨ Wearing cute outer from @thefthingworld and bag from @pomelofashion 😍✨ ( tap... more
Sunday best in red on red combo, just like Clozette Ambassador @priscaangelina’s look. Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Sunday best in red on red combo, just like Clozette Ambassador @priscaangelina’s look. Simak... more

Sunday best in red on red combo, just like Clozette Ambassador @priscaangelina’s look. Simak... more
The key is to be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful, magical person that you are. ✨
β€”
#PriStyleDiaries
πŸ“Έ @steviiewong
.
.
.
.
.
.
.
.
#whatiwore #chic #parisienne #quirky #feminine #parisian #parisianstyle #elegant #lady #fashionistas #ootdinspiration #lotd #fashionblog #bloggerstyle #fashion #instastyle #blogger #styleblogger #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #lifestyleblogger #clozetteid #portrait #womensfashion #styleinspo

The key is to be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful,... more

The key is to be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful,... more
Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan statement untuk keseluruhan look casual-nya dengan sepatu boots kulit berwarna hitam. Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan statement untuk keseluruhan look casual-nya dengan... more

Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan statement untuk keseluruhan look casual-nya dengan... more
Antara Ekspektasi & Realita saat liburan .. πŸ“Έ...November lalu, Sopiah & @waoderadiatna ke Nami Island .. udah sotoy banget mikir "jangan weekend ya! Senin Aja, biar gak Terlalu penuh" eh ya.. namanyaaa tempat wisata woi! Bus Kita aje penuh yaaa.. tetep 🀣🀣...Untuk foto di spot ini aja, yang keliatan besar pohonnya Dan sebelah Ada petunjuk arah berbahasa Korea, tetep aja Ada family yang pepotoan di situ, keliatan 2 kepalanya 🀣 Ode dah berusaha banget ini motoinnya .. mamaci ode! ...❀️ Slide 1 : sesudah diedit ya.❀️ Slide 2 : foto asli.❀️ Slide 3 : ngedit pakai Snapseed (mostly healing, sisanya cuma sekali brush+saturation) ...Foto-foto liburanku ya gak semua beneran sepi sih, kadang Ada aja photo-bomb-nya .. kadang sebelahan ama orang yang bilang "yaudah mbak foto Aja, saya Kan Juga foto dari sini" πŸ˜‘πŸ€— sudahlah .. karena dunia itu bukan milik Kita doank, Dan yang lain gak cuman ngontrak .. milik bersama 😍❀️Yang penting adalah semua happy Dan Kita Ada solusinya .. ...Kamu Ada pengalaman yang sama Juga kah? πŸ˜‹Kasi tahu Sopiah donk... #clozetteid #lifestyle #wheninseoul #sofiadewitraveldiary #shotonOPPO #ThrowbackSeoul #livetotravel #autumn2019 #fashion #styleblogger #wanderlust #autumnstyle

Antara Ekspektasi & Realita saat liburan .. πŸ“Έ...November lalu, Sopiah & @waoderadiatna ke Nami... more

Antara Ekspektasi & Realita saat liburan .. πŸ“Έ...November lalu, Sopiah & @waoderadiatna ke Nami... more
Mau habisin sisa photoshoot di kosan lama.. hehe.. next ditunggu ya photoshoot di kosan baru 😝 .
.

#ootdlidya #ootd #fashion #virtualphotoshoot #homephotoshoot #clozetteid #kulkaschallenge #dirumahaja

Mau habisin sisa photoshoot di kosan lama.. hehe.. next ditunggu ya photoshoot di kosan baru 😝 .... more

Mau habisin sisa photoshoot di kosan lama.. hehe.. next ditunggu ya photoshoot di kosan baru 😝 .... more
[HOW TO WEAR RED DRESS] 1,2,3,4,5,6,7 ? I share some tips to pair red dress, kindly swipe left 😊.
.
.
#stylingtips #fashion #ootd #howtodress #fashiontips #ClozetteID

[HOW TO WEAR RED DRESS] 1,2,3,4,5,6,7 ? I share some tips to pair red dress, kindly swipe left... more

[HOW TO WEAR RED DRESS] 1,2,3,4,5,6,7 ? I share some tips to pair red dress, kindly swipe left... more
Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a break from your work and do something to liven up your mood. Image shared by Clozette Ambassador @wynneprasetyo.Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a break from your work and do something to liven... more

Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a break from your work and do something to liven... more
..Menuju weekend masih #dirumahaja stay safe buat kalian semua.....Virtual photoshop bermodalkan kamera di rumah aja Yuks...? Tutorial soon ya .....#lifestyleblogger #lifestyle #mominfluencer #momlife #beautybloggerindonesia #jakartabeautyblogger #indobeautysquad #beautyblogger #lookoftheday #fashion #love #clozetteid #whatiworetoday #mylook #fashionista #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #fff #likeforlike #beautybloggerindonesia #WAH #Stayhome #beautybloggers #makeup #virtualphotoshoot #virtualphotography

..Menuju weekend masih #dirumahaja stay safe buat kalian semua.....Virtual photoshop bermodalkan... more

..Menuju weekend masih #dirumahaja stay safe buat kalian semua.....Virtual photoshop bermodalkan... more
SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan. Kemarin lagi buat money diary selama pandemi dan terlebih lagi saat lebaran, ternyata pengeluaran paling banyak adalah beli cemilan 😁. Dan selama pandemi ini ternyata aku paling sering beli roti 😁 bisa seminggu sekali kali ya. Iya cemilanku roti di rumah. Ya gapapa, pengeluaran (budget) untuk makanan sebagai alokasi budget dari pengeluaran bensin, makan diluar (restoran), jalan2 sama anak2, dsb.Kalo dulu keadaan normal aku sering beli pesen online seperti roti bakar contohnya, sekarang udah gak pernah lagi belanja online, jajan online juga gak pernah. Beli langsung aja seperti ini, trus misalnya mau makan apa, tinggal eksekusi aja di dapur sendirian. Misalnya mau bikin roti bakar gitu, tinggal cuss aja ke dapur bikin sendiri. Yang penting bahan2nya semua lengkap di rumah. Makanya segala bahan2 buat cemilan di rumah ada, mayonaise, coklat, keju, tepung terigu, bahkan selai semua rasa ada 😁 saking gak pengen jajan online, maunya bikin aja sendiri semuanya Pokoknya selama pandemi #corona aku jadi makin sering ngemil, bebikinan apa aja di dapur deh, karena sekalian me time juga ☺️ pokoknya kalo aku lagi berkreasi di dapur gak boleh diganggu gugat deh 😁Makanya bercita2 nanti, semoga diaminkan sama Allah SWT, kalau punya budget, satu hal yang pengen aku alokasikan dana terbesar adalah bagian dapur, supaya aku bisa nyaman berjam2 disana. Amin ☺️ Gara2 mommynya sering eksekusi di dapur deh, anak2 jadi sering ngemil, sering makan, alhamdulillah ☺️❀️ Narendpun sekarang jadi sering minta belajar masak. Biar kayak mommy katanya.Mudah2an selesai pandemi angka timbanganku gak bergeser berat ke kanan deh, pusing banget soalnya aku makan melulu selama pandemi. Alih2 banyak di rumah, karena stress, kreatif nyoba semua resep apa emang buat isi waktu. Entahlah, yang penting aku semakin produktif (baca : sibuk) di rumah, bikin hati aku happy ☺️ Ada yang sama kayak aku gak sih? 😁. #ClozetteID #ootdhijab #OOTD #ootdfashion #hijabstyle #Fashion #hijabersindonesia #jakartabeautyblogger #Bloggerperempuan

SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan.... more

SERING DI RUMAH AJA = JADI SERING MASAK DAN MAKAN..Banyak #dirumahaja membuatku jadi sering makan.... more
Selalu ada harapanSesulit apapun hidup, seberat apapun badai, serumit apa pun masalah, selalu ada harapan#ThrowBack #ClozetteID #clozetteid #hotd #Fashion #lifestyle #livelovelaugh #bloggerlife #bunda3fdotnet

Selalu ada harapanSesulit apapun hidup, seberat apapun badai, serumit apa pun masalah, selalu ada... more

Selalu ada harapanSesulit apapun hidup, seberat apapun badai, serumit apa pun masalah, selalu ada... more
Throwback to when @steviiewong and I risked our lives just for the gram πŸ˜‚ Worth the risk and effort I must say πŸ€ͺβ€”πŸ“Έ @steviiewong #ThePetiteMissyTravels#PriStyleDiaries........#whatiwore #chic #sg #singapore #sgblogger #traveling #travel #travelblogger #travelingram #travelinspiration #fashionistas #ootdinspiration #lotd #fashionblog #bloggerstyle #fashion #instastyle #blogger #styleblogger #fashionblogger #influencer #ootd #fashioninfluencer #style #outfit #summer #clozetteid

Throwback to when @steviiewong and I risked our lives just for the gram πŸ˜‚ Worth the risk and... more

Throwback to when @steviiewong and I risked our lives just for the gram πŸ˜‚ Worth the risk and... more
Story of the starfishes.. A lot of you were focusing on the starfishes on my accidental little mermaid posts and some of you want to hear the story behind it. So i've always been obsessed with unicorn and mermaids and i also love the idea of doing inspired looks for contents (which remained an idea lol, until now that i'm in self quarantined and forced to be creative - which i actually enjoy) so i really wanted a starfish hair pin, and i began searching at Shopee. Found one immediately that caught my eyes with nice reviews so i didn't hesitate to order it. Keep in mind, i really thought it'd be a plastic/resin hair clip.And this arrived 😳😳😳. As you can see from the photos, they are clearly REAL starfishes wth. Real, plucked from the ocean and dried , glued to a pin and sent to my home 😳😳😳. I freaked out when they arrived because, who would put dead animals in their hair (turned out i would, but for a reason) as an accessory wth - what's worse is... They... Freaking... Stinks 🀣🀣🀣. They smell super fishy like dried snack would be omo.For months i kept them in a plastic zip in my drawer, wishing they would smell a little less (they never did) because i don't have the heart to throw it away. Those starfishes have died (i am def against unnecessary animal killings) and i don't want it to be for nothing. So when i took those pics, i had to hold my breath and battle with inner screams while shoving the smaller one on my hair - i also had to immediately wash my hand because i do not want to smell like teripang 😳😳😳. And that is the story behind those starfishes that stole the show. They are back in their ziplock, stored away in a drawer right now.#clozetteid #lifestyle #starfish#alittlestory #littlemermaid#sbybeautyblogger #fashion#bloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember #influencer #surabayablogger #SurabayaBeautyBlogger #princessy #indonesianlifestyleblogger #beautybloggerindonesia #surabayainfluencer #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #indonesianblogger #influencersurabaya #lifestyleinfluencer #lifestyleblogger #imissthesea #storytime #indonesianlifestyleblogger #aesthetic #girlytaste #surabaya

Story of the starfishes.. A lot of you were focusing on the starfishes on my accidental little... more

Story of the starfishes.. A lot of you were focusing on the starfishes on my accidental little... more
🎀 I'm not your barbie girl, I'm livin' in my own world. I ain't plastic, call me classic. I'm my own boss, I'm remindin' you of it. Words don't tempt me, tryin' to break me.......#JapaneseBeauty #oshare #barbie #barbiegirl #barbiedoll#makeup #kawaii #kawaiigirl#beauty #style #girls #fashion #harajukugirl #harajuku #japan #ヒデル #パむク #γƒ˜γ‚’γ‚’γƒ¬γƒ³γ‚·γ‚™#γ‚ͺシャレ #パむク #フゑッション #ガール #かわいい #cute #beautiful #IndonesianBlogger #BeautyBlogger#可愛い #かわいい #ClozetteID

🎀 I'm not your barbie girl, I'm livin' in my own world. I ain't plastic, call me classic. I'm my... more

🎀 I'm not your barbie girl, I'm livin' in my own world. I ain't plastic, call me classic. I'm my... more
Good things come in sets. Clozette Ambassador @janejaneveroo glows in matching blazer and bottoms from Yuanmarket. Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Good things come in sets. Clozette Ambassador @janejaneveroo glows in matching blazer and bottoms... more

Good things come in sets. Clozette Ambassador @janejaneveroo glows in matching blazer and bottoms... more
The Most Fashionable Mother-Daughter Duos in Hollywood

The Most Fashionable Mother-Daughter Duos in Hollywood


from
        509K
7 Summer Fashion Trends That Are Perfect For Staying Home

7 Summer Fashion Trends That Are Perfect For Staying Home


from
        509K
When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today imma share one that is the most recent incident.A few months back i was asked for a TV interview. Most of you probably don't know because i don't want people who knows me watch me so i usually keep quiet about it 🀣, but i've been interviewed on national TVs a few times and a lot more times on radios.My mistake was not asking the producer what the interview was going to be about, assuming that we would be talking about my community-Couldn't be more more wrong.When the team arrived and the producer began telling me about the topic, i started to have a sinking feeling. The fact that she didn't even know who i am really and my community is a total red flag. The topic is about how you shouldn't judge women by their physical appearance. Apparently she saw me in another media's segment and i can bet she picked me because i am clearly heavier than the other girls in the video.Things got worse when i realize the MC (who is a very vapid, shallow type who made stupid remarks nonstop) never saw the questionnaire before and she was basically let loose to run her mouth. The interview turned out to be me mostly listening to her yapping and sometimes body shaming me 🀣. She was also being very passive aggresive the whole time and giving me backhanded compliments.One minute she'd tell me i'm really pretty and has great fashion sense, and the next she'd go "so why did your husband fell for you if we're not supposed to judge people by their physical appearance?", Which is the dumbest thing ever because where is the correlation? FYI, i was very popular in Uni and my husband did fell solely for my looks in the beginning. True story. #ootd #ootdid #mybodymyrules#sbybeautyblogger  #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember  #influencersurabaya  #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger  #bloggerperempuan #clozetteid #girl #asian #notasize0  #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #celebrateyourself

When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today... more

When it comes to experiences with toxic or simply ignorant people, i have too many to count. Today... more
β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ( tap for details )πŸ“Έ: @rimasuwarjono.....#whatiwore #bloggerstyle #fashion #styleblogger #fashionblogger #ootd #lookbook #ootdindo #ootdinspiration #style #outfit #outfitoftheday #clozetteid

β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ( tap for details )πŸ“Έ: @rimasuwarjono.....#whatiwore #bloggerstyle #fashion... more

β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ( tap for details )πŸ“Έ: @rimasuwarjono.....#whatiwore #bloggerstyle #fashion... more
Lucu juga warna matanya πŸ₯°#ootd #hijab #fashion #makeup

Lucu juga warna matanya πŸ₯°#ootd #hijab #fashion #makeup

Lucu juga warna matanya πŸ₯°#ootd #hijab #fashion #makeup
Going out to the sun without worry with a proper outer as worn by Clozette Ambassador @steviiewong.Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.

Going out to the sun without worry with a proper outer as worn by Clozette Ambassador... more

Going out to the sun without worry with a proper outer as worn by Clozette Ambassador... more
How i miss cafe-hopping πŸ₯Ί
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia #lifestyleblogger #fashion #blogger #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #streetstyle #potd #eosmdiaries #ggrep #ggrepstyle #cgstreetstyle #streetfashion #setterspace

How i miss cafe-hopping πŸ₯Ί . . . . #clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia... more

How i miss cafe-hopping πŸ₯Ί . . . . #clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia... more
Mask is the new fashion trend, who's agree? Image shared by Clozette Ambassador @Ladyulia. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.

Mask is the new fashion trend, who's agree? Image shared by Clozette Ambassador @Ladyulia. Simak... more

Mask is the new fashion trend, who's agree? Image shared by Clozette Ambassador @Ladyulia. Simak... more
I don’t have much recomendation style of my hair but this is from my instastory πŸ˜‚Which one do you like,1,2,3 or 4? You can comment in the below πŸ’œπŸ€£ Have a nice day πŸŒΉπŸ‚........#clozetteid #hairstyles #hair #beauty #fashion #style #goodvibes #face #batak #instastory #effects #unfold

I don’t have much recomendation style of my hair but this is from my instastory πŸ˜‚Which one do... more

I don’t have much recomendation style of my hair but this is from my instastory πŸ˜‚Which one do... more