An, An, An,
tottemo daisuki
Doraemoniii~ πŸ’™

#ClozetteID #Traveling #fujikofujio #Tokyo #Japan #Doraemon

An, An, An, tottemo daisuki Doraemoniii~ πŸ’™ #ClozetteID #Traveling #fujikofujio #Tokyo #Japan... more

An, An, An, tottemo daisuki Doraemoniii~ πŸ’™ #ClozetteID #Traveling #fujikofujio #Tokyo #Japan... more
One of my Japan makeup haul from last year was this, @missha.official @missha.id #Doraemon It's Demo Magic Cushion Moisture. Although the shade was too pale for me.. But still.. I can't move on from this cushion.. Coz it got Doraemon on it! πŸ˜› who has this kind of experience too? What makeup item you can't let go though you can't wear it coz of the packaging? βœ‹
.
#blossonshine #doraemonlover #doraemonfans #IndonesianBeautyBlogger #beautybloggerindonesia #misshacosmetics #asianmakeup #kbeauty #beautiesquad #kbbvmember #clozetteid #makeuphaul #makeupjunkie #makeup #flatlay #instamakeup

One of my Japan makeup haul from last year was this, @missha.official @missha.id #Doraemon It's... more

One of my Japan makeup haul from last year was this, @missha.official @missha.id #Doraemon It's... more
Like Us
Ini dia backpack favorit yang selalu saya bawa kemanapun saya melangkah. Bahkan ke Korea pun dibawa. Selalu nempel di punggung. Kalo ngga bawa backpack berasa ada yang kurang. Backpack ini udah kaya kantong doraemon banget . Isi backpack super lengkap. Jadi kalo mau pergi tinggal dibawa aja. Entah jarak dekat ataupun jarak jauh selalu dibawa. I am backpack Lovers .  Hahhaaha #withmybodypack #clozetteid

Ini dia backpack favorit yang selalu saya bawa kemanapun saya melangkah. Bahkan ke Korea pun... more

Ini dia backpack favorit yang selalu saya bawa kemanapun saya melangkah. Bahkan ke Korea pun... more
Masih ngga nyangka banget kalau @yenkoo91 akhirnya married duluan, happy wedding ya cici doraemon dari perkumpulan meraih ridha allah.#weeding #brideandgroom #mrababes #friendship  #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #changedestiny #daretobedifferent #borntolead #ajourneytowonderland #like4like #november #2017

Masih ngga nyangka banget kalau @yenkoo91 akhirnya married duluan, happy wedding ya cici doraemon... more

Masih ngga nyangka banget kalau @yenkoo91 akhirnya married duluan, happy wedding ya cici doraemon... more
New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a. Doraemon Museum. I tried my best to deliver my experience for you who plan to pay a visit. It’s worth the trip from Tokyo to Kawasaki City, it’s a serene city, utterly resembling Nobita’s neighborhood. I took less than 30 minutes walk from Mukagaoka-Yuen station, to feel the vibes. Read here πŸ‘‰πŸΌ bit.ly/doraemontrip or link on bio πŸ‘“πŸ±πŸ¦•
.
.
.
#wyntraveldiary #whenintokyo #travel #leisure #doraemonmuseum #fujikoffujiomuseum #clozetteid #tokyotrip

New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a.... more

New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a.... more
New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a. Doraemon Museum. I tried my best to deliver my experience for you who plan to pay a visit. It’s worth the trip from Tokyo to Kawasaki City, it’s a serene city, utterly resembling Nobita’s neighborhood. I took less than 30 minutes walk from Mukagaoka-Yuen station, to feel the vibes. Read here πŸ‘‰πŸΌ bit.ly/doraemontrip or link on bio πŸ‘“πŸ±πŸ¦•
.
.
.
#wyntraveldiary #whenintokyo #travel #leisure #doraemonmuseum #fujikoffujiomuseum #clozetteid #tokyotrip

New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a.... more

New post is UP on the blog! It took 6 months to write my visit to Fujiko F. Fujio Museum a.k.a.... more
Cerita pengalaman bobo ala Doraemon di Ryokan plus nyobain berendem di Onsen pertama kali tanpa sehelai benangpun (haha!) is up on my blog. .
Review: Zao Plaza Hotel Yamagata, πŸ‡―πŸ‡΅.
.
.
Sebenernya udah lama banget sih tapi karena lagi rindu jadi akhirnya ditulis aja diblog. Barangkali kalau kita ada Rejeki bisa nyobain nginep di Ryokan juga :). Well, Enjoy!
P.S: Onsen Pict is belong to @syahirhzq. Danke!
.
.
.
.
#travelblogger #squaready #futon #ryokan #tatami #onsen #japan #traditionalhotel #traditional #hotel #review #clozetteid #maryamtraveljournal #yamagata #resort #luxury

Cerita pengalaman bobo ala Doraemon di Ryokan plus nyobain berendem di Onsen pertama kali tanpa... more

Cerita pengalaman bobo ala Doraemon di Ryokan plus nyobain berendem di Onsen pertama kali tanpa... more
😸😸😸
.
.
No idea what I'm doing. I just wanted to be a cat but I look like a weird clown-ish Doraemon for a while there, then I decided to erase it cause ugly meh πŸ˜‚
.
.
.
.
.
#beauty #instamakeup #makeup #makeupartist #mua #muaπŸ’‹ #muaπŸ’„#makeupart #makeup #makeups #beautyenthusiast #beautyblogger #beautyvlogger #beautyinfluencer #beautyinfluencers #makeupaddict #makeupjunkie #makeupjunkies #beautyjunkie #beautyjunkies #indobeautyblogger #indobeautyvlogger #beautybloggerindonesia #halloweenmakeup #halloween

😸😸😸 . . No idea what I'm doing. I just wanted to be a cat but I look like a weird... more

😸😸😸 . . No idea what I'm doing. I just wanted to be a cat but I look like a weird... more
I think I need that door, now.
.
.
#ootd
#clozetteID 
#doraemon
#pintukemanasaja

I think I need that door, now. . . #ootd #clozetteID #doraemon #pintukemanasaja

I think I need that door, now. . . #ootd #clozetteID #doraemon #pintukemanasaja
@baby.ryu is dancing with #doraemon πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #babyboy.
.
#dancingbaby #clozetteID
@babygaul @just.baby @9gag @dagelan

@baby.ryu is dancing with #doraemon πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #babyboy. . #dancingbaby #clozetteID @babygaul... more

@baby.ryu is dancing with #doraemon πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #babyboy. . #dancingbaby #clozetteID @babygaul... more
Fujiko F. Fujio Museum is all about the professor himself, his journey in creating Doraemon, P-Man. You'll only find Doraemon characters on the outdoor area which camera/recorder is allowed. There's two gift shops and a cafe with long long queue. You also can read the manga and watch the movie. It's located outside Tokyo, in Kawasaki City that really resembles Nobita's neighborhood. It's a must visit place 😽
.
.
.
#wyntraveldiary #leisure #travel #fujikoffujiomuseum #doraemonmuseum #kawasakicity #clozetteID #doraemon #wheninTokyo

Fujiko F. Fujio Museum is all about the professor himself, his journey in creating Doraemon, P-Man.... more

Fujiko F. Fujio Museum is all about the professor himself, his journey in creating Doraemon, P-Man.... more
Last day in Tokyo! Let's go out of town to Kawasaki City. Meet up Doraemon!
.
.
.
#wyntraveldiary #travel #leisure #wheninTokyo #kawasakicity #fujikoffujiomuseum #doraemonmuseum #clozetteID

Last day in Tokyo! Let's go out of town to Kawasaki City. Meet up Doraemon! . . . #wyntraveldiary... more

Last day in Tokyo! Let's go out of town to Kawasaki City. Meet up Doraemon! . . . #wyntraveldiary... more
New backdrop hehehe what do you think? 😁
.
Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER from @hairshopfransiska πŸ’œ
.
Ini catokan so cute banget, designnya ada banyak. Tapi aku pilihnya yg Doraemon hihihi
Nah, si Doraemon ini bisa dilepas juga lho kalau mau buat catok lurus. Kalau dipasang dia bagus buat bikin rambut jadi keriting2 πŸ™†πŸ™†
Selain itu ada fiture lock supaya catokannya kekunci jadi satu gitu ngga terbuka ujungnya.
.
#endorse #endorser #endorsement #endorsements #endorsementid #endorseindo #clozetteid

New backdrop hehehe what do you think? 😁 . Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER... more

New backdrop hehehe what do you think? 😁 . Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER... more
New backdrop hehehe what do you think? 😁
.
Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER from @hairshopfransiska πŸ’œ
.
Ini catokan so cute banget, designnya ada banyak. Tapi aku pilihnya yg Doraemon hihihi
Nah, si Doraemon ini bisa dilepas juga lho kalau mau buat catok lurus. Kalau dipasang dia bagus buat bikin rambut jadi keriting2 πŸ™†πŸ™†
Selain itu ada fiture lock supaya catokannya kekunci jadi satu gitu ngga terbuka ujungnya.
.
#endorse #endorser #endorsement #endorsements #endorsementid #endorseindo #clozetteid

New backdrop hehehe what do you think? 😁 . Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER... more

New backdrop hehehe what do you think? 😁 . Got my DORAEMON KEMIER JAPAN 2IN1 HAIR STRAIGHTNER... more
Got my DORAEMON KEMIER HAIR STRAIGHTNER from @hairshopfransiska πŸ’œ
.
Ini catokan so cute banget, designnya ada banyak. Tapi aku pilihnya yg Doraemon hihihi
Nah, si Doraemon ini bisa dilepas juga lho kalau mau buat catok lurus. Kalau dipasang dia bagus buat bikin rambut jadi keriting2 πŸ™†πŸ™†
Selain itu ada fiture lock supaya catokannya kekunci jadi satu gitu ngga terbuka ujungnya.
.
#endorse #endorser #endorsement #endorsements #endorsementid #endorseindo #clozetteid

Got my DORAEMON KEMIER HAIR STRAIGHTNER from @hairshopfransiska πŸ’œ . Ini catokan so cute banget,... more

Got my DORAEMON KEMIER HAIR STRAIGHTNER from @hairshopfransiska πŸ’œ . Ini catokan so cute banget,... more
Blue means doraemon 😘😍 #doraemon #clozetteID #alca_girl

Blue means doraemon 😘😍 #doraemon #clozetteID #alca_girl

Blue means doraemon 😘😍 #doraemon #clozetteID #alca_girl
Cartoon Nailart tutorial | DORAEMON Γ£ΒƒΒ‰Γ£ΒƒΒ©Γ£ΒΒˆΓ£Β‚Β‚Γ£Β‚Β“ - YouTube

Cartoon Nailart tutorial | DORAEMON Γ£ΒƒΒ‰Γ£ΒƒΒ©Γ£ΒΒˆΓ£Β‚Β‚Γ£Β‚Β“ - YouTube

Cartoon Nailart tutorial | DORAEMON Γ£ΒƒΒ‰Γ£ΒƒΒ©Γ£ΒΒˆΓ£Β‚Β‚Γ£Β‚Β“ - YouTube
Finally... Di buat juga postingannya πŸ™ˆ setelah seabad lamanya gak posting DIY akhirnya posting lagi ini kali ini posting DIY eye mask siapa tau DIY ini ngebantu yang punya kantung mata kayak kantung doraemon πŸ˜‚ so let's come and read my post ( check link di bio πŸ’‹ ) .
.
.
.
.
.
#DIY #diytreatment #eyemask #beautyblogger #beautybloggerindo #bblog #beautyblog #beautybloggerindonesia #bblogindonesia #bloggerindo #clozetteid

Finally... Di buat juga postingannya πŸ™ˆ setelah seabad lamanya gak posting DIY akhirnya posting... more

Finally... Di buat juga postingannya πŸ™ˆ setelah seabad lamanya gak posting DIY akhirnya posting... more
Doraemon πŸ€—πŸ€—πŸ€— so cute lan#clozetteid #makeup #motd #doraemon

Doraemon πŸ€—πŸ€—πŸ€— so cute lan#clozetteid #makeup #motd #doraemon

Doraemon πŸ€—πŸ€—πŸ€— so cute lan#clozetteid #makeup #motd #doraemon
[page 8 of 365]
Pada zaman dahulu sebelum aku kenal smartphone dan instagram, kecemasan di hari minggu adalah saat tidak bisa nonton kartun khususnya Doraemon. Sekarang? Makin tua makin banyak sumber cemas. Ini saja segera upload foto karena baterai tinggal 10%. Bawa charger dan penyimpan daya kemana-mana adalah keharusan
β€’
8 Jan 2017
Ps: pertanda level ikhlas sebagai makhluk masih jauh di bawah
β€’
#shotoniphone #flatlays #doraemon #ggrep #clozetteid #lifestyle #pastell

[page 8 of 365] Pada zaman dahulu sebelum aku kenal smartphone dan instagram, kecemasan di hari... more

[page 8 of 365] Pada zaman dahulu sebelum aku kenal smartphone dan instagram, kecemasan di hari... more
Love it #robinruth 
Semuanya masuk.. Kaya kantong doraemon 😁😜
πŸ‘œπŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šπŸ’—
.
.
.
#bag #london #tas #womanstyle #womanblogger #travelerlife #ritystory #mystyle #bags #branded #brandedbag #mybag #like4like #like4follow #clozetteid #fashionblogger

Love it #robinruth Semuanya masuk.. Kaya kantong doraemon 😁😜 πŸ‘œπŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šπŸ’— . . .... more

Love it #robinruth Semuanya masuk.. Kaya kantong doraemon 😁😜 πŸ‘œπŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šπŸ’— . . .... more
I need this bread for my examsssss πŸ˜‚ Today is the last day of 2016. Hope this coming year I'll complete all that I missed. Wish you have a good year ahead too !Btw new post is up on the blog about my trip to doraemon museum and akihabara ❀️ http://www.mellarisya.com/2016/12/japan-travelogue-doraemon-museum-and.html?m=1#mellatravelogue#clozetteid

I need this bread for my examsssss πŸ˜‚ Today is the last day of 2016. Hope this coming year I'll... more

I need this bread for my examsssss πŸ˜‚ Today is the last day of 2016. Hope this coming year I'll... more
#merrychristmas and #happyholiday
!!! #jakarta #pinkinjakarta #holidaybegins #christmas #christmasdecor #blogger #indonesianblogger #lifestyle #lifestyleblogger #surabayablogger #indonesianlifestyleblogger #clozetteid #clozettedaily #mommyblogger #jalanjalan #christmasintropicalcountry #girl #asian #ombre #ombrehair #ombrehairdontcare #kelapagadingmall #kelapagading #doraemon #messyhair #messyhairdontcare #sleepyface

#merrychristmas and #happyholiday !!! #jakarta #pinkinjakarta #holidaybegins #christmas... more

Meet our chilhood bestfriends! Doraemon lovers! Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Section. Image shared by Star Clozetter: nathnjs. Yuk, share momen liburan kamu bersama Clozette.

Meet our chilhood bestfriends! Doraemon lovers! Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari... more

Meet our chilhood bestfriends! Doraemon lovers! Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari... more
Kalo naik pesawat usahain pakai pakaian yang nyaman. Misalnya kalo pake jeans diganti legging, pilih baju yang ngga gampang kusut dan longgar, yang berhijab pilih hijab bahan kaos atau viscose. Nah kalo aku tambahin overall dari @dnoxdb_customsize lagi, fungsinya buat nutupi paha biar kaki gak terlalu membentuk & baju kaos yang pendeknya cuma sepaha.Overall dari @dnoxdb_customsize ini kaya kantong doraemon hahaha karena di bagian dadanya ada kantong gedeeeee banget bisa buat taro hp, earphone, paspor, duit, bahkan sampe lipstik juga masuk. Di pinggir kiri kanan nya pun juga ada kantongnya. Enak banget pokoknya akyu sukaaaa 😍😍😍😍. Terima kasih yaa @dnoxdb_customsize ohya karena ini customized jadi kamu bisa ukur sesuai badanmu biar lebih pas. πŸ“·: @steffisanta maaci kakak hehehe#effyourbodystandards #ootd #bigsizeootd #ootdbigsizeindo #clozetteid #selfempowerment #iamnoangel #stopbodyshaming #iloveme #honormycurves #bigandblunt #bigandbeautiful #hijabee #curvy #like4like  #stylehasnosize #plusmodelmagz #plussizeindonesia #curvyasian #follow4follow #instafashion #μ˜€λŠ˜μ˜μ˜μƒ #νŒ¨μ…˜μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #λ·°ν‹°μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μ’‹μ•„μš” #ν”ŒλŸ¬μŠ€μ‚¬μ΄μ¦ˆ #νŒ¨μ…˜μŠ€νƒ€κ·Έλž¨

Kalo naik pesawat usahain pakai pakaian yang nyaman. Misalnya kalo pake jeans diganti legging,... more

Kalo naik pesawat usahain pakai pakaian yang nyaman. Misalnya kalo pake jeans diganti legging,... more
sometimes, it's okay to go back to being a kid for once πŸ‘―anyway, my laptop charger is on the way! hoping that I can catch up with you guys by next week ^^..#NatashaJS #VioletBrush #clozetteid #doraemon #starclozetter #도라에λͺ½ #λ·°ν‹°λΈ”λ‘œκ±° #νŒ¨μ…˜ #μ…€μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #λΆ€μ‚° #λ΄„

sometimes, it's okay to go back to being a kid for once πŸ‘―anyway, my laptop charger is on the... more

sometimes, it's okay to go back to being a kid for once πŸ‘―anyway, my laptop charger is on the... more
So happy to be reunited with my childhood buddy πŸ™ˆπŸ’• have a looonggg weekend from Doraemon and me! *berusaha tegar di depan kamera padahal kedinginan sampe pucatπŸ™„πŸ˜‚ #mellarravelogue
#clozetteid

So happy to be reunited with my childhood buddy πŸ™ˆπŸ’• have a looonggg weekend from Doraemon and... more

So happy to be reunited with my childhood buddy πŸ™ˆπŸ’• have a looonggg weekend from Doraemon and... more
#apieu #cushion #doraemon #cute #happy #korea #makeup #beauty #makeupporn #instabeauty #clozetteid #xiaomi

#apieu #cushion #doraemon #cute #happy #korea #makeup #beauty #makeupporn #instabeauty #clozetteid... more

I never watch doraemon. Or maybe i can counted.. twice? Or three times..Thanks for @felice89 who doraemon fans. I watched dora exhibition kekekekeke... looks fun... Who's like me prefer saturday movies that have china ghost jumping around 😳😳😜😜? #bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #crazyselfie  #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #doraemon #bloggerstyle #fashion #followforfollow #fashionblogger #fashionstyle #fashionindo #likeforlike #instabeauty #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtuber #youtubeasia #youtuberindonesia

I never watch doraemon. Or maybe i can counted.. twice? Or three times..Thanks for @felice89 who... more

I never watch doraemon. Or maybe i can counted.. twice? Or three times..Thanks for @felice89 who... more
Anybody miss me? 😝
.
.
Makeup used for this look:
- Troipeel H+ Cushion
- The Saem Cover Perfection Tips Concealer #1.5
- A'Pieu Doraemon Edition Pastel Blusher CR01
- Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow #2
- Innisfree Mineral Single Eyeshadow Matte #4
- Etude House Fantastic Color Eyes Cherry Blossom #Floral Walk
- Beauty People Super Waterproof Gel Eyeliner Pencil #Black
- A'Pieu Long Wear Shadow Stick #PK01
- Aritaum Idol Lash No. 7
- Missha x Wonder Woman 4D Mascara
- The Saem Eco Soul Cushion Button Lips #CR01
.
.
#clozetteid #clozette #beautybloggerid #beautyblogger #selca #selfie #potd #picoftheday #fdbeauty #makeup #FOTD #MOTD #likeforlike #instatoday #instabeauty

Anybody miss me? 😝 . . Makeup used for this look: - Troipeel H+ Cushion - The Saem Cover... more

Anybody miss me? 😝 . . Makeup used for this look: - Troipeel H+ Cushion - The Saem Cover... more