"Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive result"..Teori nya siiiih kita harus terus menerus berusaha untuk positif thinking, tapi kenyataanya ngga selalu gampang beb menjaga pikiran supaya terus positif, ya nggak. Hahaha... .Cara aku supaya kita tetap positif adalah dengan selalu ingat kalau semua hal itu sifatnya temporary, jadi pikiran negatif atau perasaan tidak senang kamu terhadap sesuatu juga sifatnya tidak fix, tidak permanen dan bisa aja berubah. .It helps me to think rational and neutral towards many things and therefore, it's easier to replace our mind with a more positive thoughts. Lagian kalau overthinking with negative thoughts to capek dan menyedot energi banget ngga sih, mending mikir yang baik-baik aja ya kan 😊.#BeautyRedemption#LifestyleBlogger #ClozetteID

"Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive result"..Teori... more

"Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive result"..Teori... more
A rose can never be a sunflower, and a sunflower can never be a rose. All flowers are beautiful in their own way, and that's like women too~
.
.
.
.
πŸ“ @arumdalu.farm
#BeautyRedemption #ClozetteID #LifestyleBlogger

A rose can never be a sunflower, and a sunflower can never be a rose. All flowers are beautiful in... more

A rose can never be a sunflower, and a sunflower can never be a rose. All flowers are beautiful in... more
Like Us
Summer starts early if you bring your own sunshineπŸ’›
.
.
.
.
Janganlah bete bete gengs, tetaplah ceria di situasi se awkward apapun karena sejatinya semua orang pasti pernah merasakan hehehe πŸ˜„ always bring your own sunshine πŸ’›

#BeautyRedemption #ClozetteID #LifestyleBlogger #vitrietraveldiary #ArumdaluFarm #JakartaGo

Summer starts early if you bring your own sunshineπŸ’› . . . . Janganlah bete bete gengs, tetaplah... more

Summer starts early if you bring your own sunshineπŸ’› . . . . Janganlah bete bete gengs, tetaplah... more
Sambil macet-macetan kita post stock foto yang ada di handphone aja ya. Ini tuh outfit paling gampang kalo lagi males mikir pake baju apa (perasaan males terus ya hahaha) Tapi beneran deh, fashion isn't my forte soooo i always pick the easiest piece and try to make myself put together hehehe. And when you picked the right items, nggak akan keliatan malesnya πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š Shirt + Cullotes + Slip On Shoe = Comfie! .
.
#BeautyRedemption #CapsuleWardrobe #ClozetteID

Sambil macet-macetan kita post stock foto yang ada di handphone aja ya. Ini tuh outfit paling... more

Sambil macet-macetan kita post stock foto yang ada di handphone aja ya. Ini tuh outfit paling... more
Roll away your anxiety & wrinkles with these Facial Tools!.Setelah cobain beberapa lama akhirnya saya tulis juga di blog tentang Facial roller ini. Jade, Rose Quartz & GuaSha, kira kira pilih yang mana? Langsung klik link di bio atau ketik bit.ly/RollerWajah aja ya!...#JadeRoller #GuaSha #RoseQuartz #BeautyRedemption #ClozetteID

Roll away your anxiety & wrinkles with these Facial Tools!.Setelah cobain beberapa lama akhirnya... more

Roll away your anxiety & wrinkles with these Facial Tools!.Setelah cobain beberapa lama akhirnya... more
Who's excited for 2019?
.
I surely gonna lead a simpler life by :
β€’ Listening and trusting myself more. β€’ Keep negativity and toxic people out
β€’ Focusing on personal growth
.
Hope you all have a great year ahead πŸ’›
#BeautyRedemption #ClozetteID #LifestyleBlogger

Who's excited for 2019? . I surely gonna lead a simpler life by : β€’ Listening and trusting myself... more

Who's excited for 2019? . I surely gonna lead a simpler life by : β€’ Listening and trusting myself... more
Rolled up jeans + Oversized shirt = maximum comfort ✌
.

When in doubt just put these on,  and you're good to go. Enjoy the rest of your holiday xoxo .
.
#ClozetteID #BeautyRedemption #LifestyleBlogger

Rolled up jeans + Oversized shirt = maximum comfort ✌ . When in doubt just put these on, and... more

Rolled up jeans + Oversized shirt = maximum comfort ✌ . When in doubt just put these on, and... more
Sometimes you don't know where the road leads you, you only need to take the steps..#BeautyRedemption #womanwhowork#ClozetteID

Sometimes you don't know where the road leads you, you only need to take the... more

Sometimes you don't know where the road leads you, you only need to take the... more
Ready to set your foot on Monday? Counting down the days to 2019 dan hari kerja efektif di tahun 2018 pun tinggal sedikit lagi. Yippy! ..#BeautyRedemption #LifestyleBlogger#WomenWhoWork#ClozetteID

Ready to set your foot on Monday? Counting down the days to 2019 dan hari kerja efektif di tahun... more

Ready to set your foot on Monday? Counting down the days to 2019 dan hari kerja efektif di tahun... more
An old archive of my #naturallook ..Jarang-jarang kan posting ginian πŸ™ˆ.#BeautyRedemption#ClozetteID

An old archive of my #naturallook ..Jarang-jarang kan posting ginian... more

An old archive of my #naturallook ..Jarang-jarang kan posting ginian... more
Even when you're unsure, stay true to your core
.
.
.
.
.
.
#BeautyRedemption 
#ClozetteID

Even when you're unsure, stay true to your core . . . . . . #BeautyRedemption #ClozetteID

Even when you're unsure, stay true to your core . . . . . . #BeautyRedemption #ClozetteID
Wearing this shirt and stripes jumpsuit for a casual stroll. Hello sunshine!
.
.
.
#BeautyRedemption 
#ClozetteID

Wearing this shirt and stripes jumpsuit for a casual stroll. Hello sunshine! . . .... more

Wearing this shirt and stripes jumpsuit for a casual stroll. Hello sunshine! . . .... more
When it comes to outfit, i always choose basics one. Sebenernya supaya timeless dan gampang mixing nya sih. .
Contohnya White palazzo ini, it never fails me. Pakai celana ini dengan atasan formal bisa buat ke kantor. Pakai atasan santai bisa jadi baju main. Hehe..
.
Ada yang samaan juga ngga, kalau beli baju mikir dulu nih kira-kira item ini bakalan cocok sama baju di lemari yang mana ajaa... πŸ™ˆ
.
.
.
#BeautyRedemption 
#ClozetteID

When it comes to outfit, i always choose basics one. Sebenernya supaya timeless dan gampang mixing... more

When it comes to outfit, i always choose basics one. Sebenernya supaya timeless dan gampang mixing... more
Minggu anda penuh deadline? Pakailah baju terang dan anggap sedang liburan πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
#BeautyRedemption 
#ClozetteID

Minggu anda penuh deadline? Pakailah baju terang dan anggap sedang liburan πŸ˜‚ . . . . . . . .... more

Minggu anda penuh deadline? Pakailah baju terang dan anggap sedang liburan πŸ˜‚ . . . . . . . .... more
The perks of being a blogger: Meeting interesting new friends! In πŸ“· : @ellenstephaniee and me by @jssicanoviaa πŸ’›
.
.
.
#ClozetteID #BeautyRedemption

The perks of being a blogger: Meeting interesting new friends! In πŸ“· : @ellenstephaniee and me by... more

The perks of being a blogger: Meeting interesting new friends! In πŸ“· : @ellenstephaniee and me by... more
Because simplicity is key 🌸
.
.
#BeautyRedemption
#FashionOOTD 
#ClozetteID

Because simplicity is key 🌸 . . #BeautyRedemption #FashionOOTD #ClozetteID

Because simplicity is key 🌸 . . #BeautyRedemption #FashionOOTD #ClozetteID
Walk towards the good in life, and one day you will arrive
.
.
.
.
.
#ClozetteID
#BeautyRedemption

Walk towards the good in life, and one day you will arrive . . . . . #ClozetteID #BeautyRedemption

Walk towards the good in life, and one day you will arrive . . . . . #ClozetteID #BeautyRedemption
Kemarin datang ke opening ceremony Pameran Wastra Asia, yang memamerkan keindahan tekstil dari penjuru Asia. Pameran dibuka dari tanggal 9 Agustus s/d 9 September 2018 di Museum Tekstil, Jakarta. Pecinta kain wajib datang, karena koleksi kainnya bagus sekalii, ada pameran dari @torajamelo juga πŸ’› .
#BeautyRedemption #ClozetteID

Kemarin datang ke opening ceremony Pameran Wastra Asia, yang memamerkan keindahan tekstil dari... more

Kemarin datang ke opening ceremony Pameran Wastra Asia, yang memamerkan keindahan tekstil dari... more
Evening stroll.....#BeautyRedemption #lifestylebloggers #StarClozetter #ClozetteID

Evening stroll.....#BeautyRedemption #lifestylebloggers #StarClozetter #ClozetteID

Be a person who is content and fulfilled. Not to impress others, but so you can share πŸ¦„
.
.
.
.
.
#BeautyRedemption
#lifestylebloggers
#StarClozetter 
#ClozetteID

Be a person who is content and fulfilled. Not to impress others, but so you can share πŸ¦„ . . . .... more

Be a person who is content and fulfilled. Not to impress others, but so you can share πŸ¦„ . . . .... more
Playing with these adorable babies from @poppydharsonocosmetics i got to try their two way cake powder foundation, blush on, and an eyeshadow base that are excellent πŸ’―.I mean, just look at the packaging. Very elegant and chic. Poppy Dharsono truly is a fashion & beauty icon!Β Review on le blog #BeautyRedemption soon!.#poppydharsonocosmetics #poppydharsono #poppydharsonomakeupcantik#ClozetteID

Playing with these adorable babies from @poppydharsonocosmetics i got to try their two way cake... more

Playing with these adorable babies from @poppydharsonocosmetics i got to try their two way cake... more
Weekend kemarin datang ke Indonesia Fashion Week 2018 dan berkesempatan untuk diundang menonton presentasi para designer berbakat dari @bekraf.go.id @kopikkon @ikkon_ngada .
Jatuh cinta dengan kain-kain tradisional daerah, yang di design dengan super kekinian! Lengkapnya nanti saya ulas di #beautyredemption blog ya!
.
Meanwhile, banyak sekali yang tanya tentang dress ini. My pretty dress was made by the very talented  @sophie_tobelly πŸ’›
.
#IndonesiaFashionWeek2018 #JCC #JakartaEvent #ClozetteID #StarClozetter #FashionOOTD

Weekend kemarin datang ke Indonesia Fashion Week 2018 dan berkesempatan untuk diundang menonton... more

Weekend kemarin datang ke Indonesia Fashion Week 2018 dan berkesempatan untuk diundang menonton... more
People will tell you to look in the mirror and tell yourself that you are beautiful. Sometimes i did that. But sometimes, i also look in the mirror and said "Hi, ugly" to myself. .
You know what? That doesn't give any differences to me at all. It's okay if you don't feel beautiful all the time. All that matter is being comfortable in your own skin and to take care and accept yourself. For the sake of self love, not for the opinion of others πŸ’›
.
.
.
#BeautyRedemption #SelfNote #SelfLove #ClozetteID #StarClozetter #Lifestyle

People will tell you to look in the mirror and tell yourself that you are beautiful. Sometimes i... more

People will tell you to look in the mirror and tell yourself that you are beautiful. Sometimes i... more
Here here Saturday .
.
.
.
.
.
.
.
.
#BeautyRedemption #lifestyleblogger #jakartago #mangia #ClozetteID

Here here Saturday . . . . . . . . . #BeautyRedemption #lifestyleblogger #jakartago #mangia... more

Here here Saturday . . . . . . . . . #BeautyRedemption #lifestyleblogger #jakartago #mangia... more
Ini diaa isi dari Easy Mix Face Mask Kit dari @evete_naturals . .Kit nya terdiri dari masker bubuk & essence yang terbuat dari bahan alami. Yang hijau namanya Super Green untuk membantu mengatasi kulit berjerawat. Yang kuning namanya Yellow Glow untuk mengatasi kulit kusam dan membantu menghilangkan bekas jerawat..Cus, Silahkan klik link di bio yaa atau ketik bit.ly/facemaskkit πŸ’›πŸ’šπŸ’›πŸ’šπŸ’›πŸ’š....#NaturalMask #FaceMask #BeautyRedemption #BeautyRedemption #ClozetteID #ClayMask #LocalBrand

Ini diaa isi dari Easy Mix Face Mask Kit dari @evete_naturals . .Kit nya terdiri dari masker bubuk... more

Ini diaa isi dari Easy Mix Face Mask Kit dari @evete_naturals . .Kit nya terdiri dari masker bubuk... more
Ininih yang kemarin banyak ditanyain. The dynamic duo, Easy Mix Face Mask Kit from @evete_naturals contains powder face mask & essence..Created from natural ingredients that will rescue your face from dullness. Masker Super Green untuk melawan jerawat, yang Yellow Glow untuk membantu menghilangkan bekas jerawat & kulit kusam. Seru kan..Baca lengkapnya di link yang ada di bio ya!...#BeautyRedemption #FaceMask #NaturalMask #LocalBrand #ClozetteID

Ininih yang kemarin banyak ditanyain. The dynamic duo, Easy Mix Face Mask Kit from @evete_naturals... more

Ininih yang kemarin banyak ditanyain. The dynamic duo, Easy Mix Face Mask Kit from @evete_naturals... more
Good morning. All the details about EMS exercise @20_fit already up on my blog. You can type bit.ly/EMSdi20FIT or simply click the link on bio. Have a nice weekend!........@clozetteid #ClozetteIDx20Fit #20Fit #ClozetteIDReview #ClozetteID #BeautyRedemption

Good morning. All the details about EMS exercise @20_fit already up on my blog. You can type... more

Good morning. All the details about EMS exercise @20_fit already up on my blog. You can type... more
It's Friday already guys. You might wanna consider what type of activity you'll spend your weekend with. Have you try @20_fit ? It is a modern and very efficient exercise using cool technology called EMS. Make sure you check on my blog because it was up last night! Link on my blog or you can simply type bit.ly/EMSdi20FIT xoxo......@clozetteid #ClozetteID #20Fit #ClozetteIDx20Fit #ClozetteIDReview #BeautyRedemption

It's Friday already guys. You might wanna consider what type of activity you'll spend your weekend... more

It's Friday already guys. You might wanna consider what type of activity you'll spend your weekend... more
Think β€’ Create β€’ Share β€’ Repeat
.
.
.
.
.
.
.
.
#BeautyRedemption #womenwhowork #ClozetteID

Think β€’ Create β€’ Share β€’ Repeat . . . . . . . . #BeautyRedemption #womenwhowork #ClozetteID

Think β€’ Create β€’ Share β€’ Repeat . . . . . . . . #BeautyRedemption #womenwhowork #ClozetteID
Have a productive day, guys!....#polaroid #clozetteID #StarClozetter #BeautyRedemption #latepost

Have a productive day, guys!....#polaroid #clozetteID #StarClozetter #BeautyRedemption #latepost